tiistaina, tammikuuta 06, 2004

Blogimaailman kiltteys

Miesten käyttäytymiskoodit:

- Saat liioitella kertomaasi anekdoottia korkeintaan 50 prosentilla kavereillesi. Jos liioittelet enemmän, muut saavat huutaa "hevonpaskaa!". Naisista puhuttaessa saa liioitella 400 prosenttia.

- Miehet eivät missään olosuhteissa saa käyttää samaa sateenvarjoa.

- Ajomatkoilla kestävin rakko määrittelee pysähdykset, ei heikoin.

- Jos kehut kaverisi six packia, sinun on paras tarkoittaa hänen virvokkeitaan.

- Fraaseja, joita ei saa käyttää painoja nostellessa: "Yksi vielä, paina kovemmin!", "Hyvä perse, oletko vaaka?".

- Kukaan mies ei saa katsella seuraavia ohjelmia: Taitoluistelua, miesten voimistelua tai mitään naisten urheiluja(paitsi seksuaalisessa mielessä).

- Mies saa itkeä vain, kun "sankarillinen koira kuolee pelastaessaan isäntänsä" ja kun "deittituttavuus käyttää hampaitaan."

- Miehen kengät eivät saa käydän yhteen minkään muun hänen vaatetuksensa osan kanssa.

- Mies ei saa koskaan laskea, kuinka monta olutta hän ottanut illan aikana.

Kristittynä maailmassa kirjoittaa: "Odotin muuten ilkkumista painoni vuoksi, mutta vielä kukaan ei tietääkseni ole vaivautunut solvaamaan. Tähän on olemassa kaksi selitystä: 1. Blogimaailma on kiltimpi kuin ensikatsomalta uskoisi [ei todennäköistä] 2. Blogimaailmassa läskiys on hyvin yleistä, eikä pata voi soimata kattilaa, kun musta, PAKSU kylki on kummallakin. [todennäköistä, äärimmäisen]"

Ensinnäkin, blogimaailma ei seuraa yksittäisiä bloggaajia sellaisella tarkkuudella, millainen kuvitelma itse kullakin bloggaajalla on omasta tärkeydestään. 90% blogimaailmasta ei tiedä yksittäisistä bloggaajista juuri mitään, eikä ole edes kiinnostunut. Blogimaailman kiltteydellä tai tuhmuudella ei ole tekemistä kiloista solvaamisen kanssa. Solvaaminen toisten ulkonäköjen takia on vain muuten epäkohteliasta, hyödytöntä eikä lisää onnellisuutta maailmaan. Ajatus siitä, että solvaajalla tai arvostelijalla pitää olla "varaa" arvostella toisia niin, ettei itsellä ole tuota arvosteltua ominaisuutta on minulle vieras. Arvosteltu ominaisuus on tai on olematta riippumatta siitä kuka sen sanoo.

Nyt voit ostaa itsellesi tai lapsillesi konekiväärin laillisesti.

Ei kommentteja: