torstaina, tammikuuta 08, 2004

Raamatun pahuudet

Portti naisten maahan kirjoittaa eri uskontosuuntien pyhistä kirjoituksista seuraavasti: "Minun mielestäni niissäkin olisi hiukan korjailtavaa, mutta kukapa minua kuuntelisi… :)" "Paha Raamattu"-sivun mukaan Raamatussa olisi paljonkin korjailemisen varaa. Raamatun Jumala saa Osama bin Ladenin näyttämään partiopojalta. Raamatun mukaan Jumala on vastuussa monista massamurhista, orjuuttamisista, lasten kaltoin kohteluista ja tappamisista.

Jumala käskee murhata Jabesh-gileadin ihmiset, paitsi neitsyet. Kun he haluavat lisää neitsyitä, Jumala käskee heidän piiloutua tien poskeen, hyökätä sellaisen tytön kimppuun josta he pitävät, raiskata tämän ja tehdä tästä vaimonsa.

Jumala tappaa vanhassa testamentissä suoraan 371,186 ihmistä ja määrää 1,862,265 murhattaviksi. Jumala sallii Raamatussa oman tyttären myymisen seksiorjaksi. Jos ihmiset todella lukisivat, mitä Raamatussa sanotaan, ateisteja olisi paljon enemmän.

Jumala myöskin esittää, että miesten olisi kastroitava itsensä päästäkseen taivaaseen. Miksi kukaan uskoo sellaisia opetuksia, jossa miesten käsketään kirjaimellisesti leikata vehkeensä irti?

Varmoja tuntomerkkejä siitä, että olet kristitty:

- Kiellät tuhannet muiden palvomat jumalat, mutta suutut silmittömästi, jos joku kieltää sinun Jumalasi

- Naamasi muuttuu purppuraksi, kun kuulet Allahiin liitetyistä hirmutoistä, mutta et värähdäkään kuullessasi, kuinka Jumala tappoi kaikki lapset Egyptissä.

- Naurat kreikkalaisille jumalille, jotka makaavat kuolevaisten kanssa, mutta sinulla ei ole vaikeuksia uskoa sitä, että Jumala hedelmöitti Neitsyt Marian.

- Uskot epäuskoisten joutuvan helvetin kärsimyksiin, vaikka pidät itseäsi rakastavana ja suvaitsevana.

- Mielestäsi 0.01% on hyvä onnistumisprosentti rukouksissa.

- Tiedät paljon vähemmän Raamatusta ja kirkon historiasta kuin ateistit, mutta silti kutsut itseäsi kristityksi.

Tämä heppu ei arvosta ateisteja korkealle: "Kun ensi kerran kohtaan ateistin, kysyn häneltä, onko hän tietoinen siitä, että tiede ei voi todistaa Jumalan olemassaolemattomuutta. Rationaaliset ja loogiset ihmiset joko uskovat Jumalaan tai pitävät Jumalan olemassaoloa mahdollisena. Siksi ateismi on kaikkein epäloogisin ja epärationaalisin uskonto maan päällä, koska aina on mahdollista, että Jumala on olemassa."

Jos Raamattua lukiessasi tai ateistien epäloogisuutta päivitellessäsi mielesi tekee kiroilla, niin käytä avuksesi Swear - o - Tronia, joka kiroilee väsymättä puolestasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".