perjantaina, toukokuuta 07, 2004

Humaanimmat naissotilaat?

Amerikkalaiset naisssotilaat eivät ole humaanimpi vaihtoehto Irakissa:
Kuvat amerikkalaisista naissotilaista naureskelemassa sätkä suussa alastomille irakilaisvangeille seksuaalisen nöyöryytyksen merkeissä on osa feminististä naiskulttuuria, joka tekee naisistakin barbaareja. Naissotilaat potkimassa patriarkaalisia irakilaismiehiä munille on eräs toteutuneista feministiunelmista. Elaine Donnelly kysyy, miksi naissotilaat laitettiin vartioimaan miesvankeja? Ideahan on siinä, että seksuaalisuudella ei ole väliä ja sukupuolet on "vaihdettavissa" vapaasti keskenään. Feministit ovat hyviä luomaan kulttuurisia piirteitä, jotka tekevät naisistakin samanlaisia väärintekijöitä kuin mitä miehetkin ovat olleet.

Amerikkalaiset tytöt ovat tulleet yhä väkivaltaisemmiksi viime vuosina ja he ovat imeneet vaikutuksensa osittain naisotilaitten imagoista. Sukupolvi sitten tyttöjen ja poikien väkivaltaisuussuhde oli 1-10, nyt se on 1-4. Amerikka tarvitsee kurssituksen siihen, että naissotilaat tulevat takaisin sodista raiskattuina tai itse pahoinpitelyyn syyllistyneinä. Feministit kutsuvat sitä edistykseksi.
Rakastuneitten miesten testosteronitasot laskevat ja naisten nousevat, jolloinka he tulevat rakkausvaiheessa enemmän toistensa kaltaisiksi.

Pari kuvaa mummon aiheuttamasta auto-onnettomuudesta(ei h-hermoisille).

Kuinka tehdä vaikutus deittikumppaniin.

Hmmph...toimiikohan tämä tapa saada seksiä ATM:lle?

Onko IRC pahuuden tyyssija?

Mies saa Usassa 25 vuoden tuomion huumeiden salakuljetuksesta tuotuaan itselleen kipupillereitä vakavaan sairauteensa.

Ei kommentteja: