torstaina, toukokuuta 13, 2004

Äidin ryyppäämisen vaikutukset sikiöön

Suomi24:stä löytyy hyvät raamit uudelle profeministisen miesliikkeen aatelistaukselle:
Siis nyt kaikki profemarimiehet aromikynttilän valoon rinkiin istumaan villapaita päällä, itkua nyhertämään ja pohtimaan feminiinis-mystistä henkisyyttä. 1) Jäsenten on pissattava istuaaltaan 2) Piirin vetäjän oltava kastroitu, koska tutkimusten mukaan eunukkien taipumus väkivaltaan on pienempi kuten myös kuolleisuus. Testosteroni nostaa aggressioita ja sydänkohtausriskiä 3)Piirissä yrttiteetarjoilu 4) Piirin jäsenten on ihailtava naisten sääri- ja eritoten kainalokarvoja 5) Jäsenten on myös vastustettava sukupuolistamista lasten kasvatuksessa: Vaikka poika miten haluaisi pyssyn tai pikkuauton, ei moisia inhoja machovempeleitä pidä sallia 6) Seksististä kielenkäyttöä vältettävä, kaikki -mies, -tar tai -kkö päätteiset sanat ovat ehdoton tabu...
Suomi24:stä löytyy myöskin tällainen viestinpätkä:
YLE:n uutisten mukaan yli 500 kuolee tai saa pysyviä vammoja äidin raskauden aikana tapahtuvan ryypiskelyn seurauksena. Alkoholiveron laskun takia määrän oletetaan nousevan 20 %.
Jos tuo lukema pitää paikkansa, niin lähisuhdeväkivallan aiheuttamat kärsimykset alkavat näyttää aika mitättömiltä(sanoin nyt kiusallanikin tämän vertauksen, vaikka minua säännöllisesti muistutetaankin siitä, että lähisuhdeväkivalta on maailman pahin ongelma ja että lähisuhdeväkivallan tekijät pitäisi laittaa miltei pysyvästi telkien taa) tuollaisen tahallisen, puolustuskyvyttömälle lapsentaimelle aiheutettujen vammojen rinnalle. Lähisuhdeväkivallan uhrilla on sentään ollut mahdollisuus 1) käyttää päätään ja valita väkivallaton kumppani, 2) pitäytyä kokonaan poissa suhteista, jos väkivalta pelottaa tai 3) lähteä pois suhteesta tai turvautua virkavallan apuun väkivallan merkkien ilmaantuessa. Mitä mahdollisuuksia ihmistaimella on kroonisen viinamyrkytyksen aiheuttamia epämuodostumia vastaan?

Ilman mitään faktatietoa veikkaan, että ihmistainten tahalliset myrkyttäjät, jotka saavat toimillaan aikaan epämuodostumia ja aivovaurioita, selviävät teoistaan lähes ilman rangaistusta. Jos todellakin haluttaisiin parantaa syyttömien ja avuttomien uhrien asemaa Suomessa, niin ihmistainten myrkyttäjiin pitäisi kohdistaa paljon nykyistä voimakkaammat rankaisu- ja estämistoimenpiteet.

Kommenttiosastolla epäillään, pidentääkö mahdollisuus seksiin todellakin miesten elinikää? Minun on siihen todettava, että kyllä se pidentää, huomattavastin. Kyse on miehen koko elämän tarkoituksesta, jota voidaan tarkastella ihan biologisestakin näkökulmasta. Seksin saaminen kertoo, että miehellä on naisuhteita ja naissuhteiden olemassaolo kertoo, että miehellä on muitakin sosiaalisia suhteita. Seksittömyys taas kertoo aika hyvällä todennäköisyydellä että mies on sosiaalisista ympyröistä syrjäytynyt luuseri.

Jos mies syrjäytyy seksistä ja sitä kautta naissuhteista, niin hänessä laukeaa helposti itsetuhoinen käytösmalli, koska hänen olemassaolonsa biologinen perustarkoitus on poissa ja siten motivaatio terveytensä edistämiseen ja riskien kaihtamiseen on alhainen. Kommenttiosastolla ehdotettiin, että miehen seksinsaannin edellytykseksi pitäisi laittaa ainakin miehen muutoin terveyttä edistävät elämäntavat. Se olisi ihan mainio idea ja sitä kautta motivoimalla miesten elinikää saataisiin nostettua luultavasti lähes naisten tasolle ja tasa-arvo olisi askeleen lähempänä toteutumistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".