tiistaina, toukokuuta 18, 2004

Naisen laskeva markkina-arvo

Bernard Chapin:
Sinkkuelämää-sarjan sisältö on täyttä valhetta. Ensiksikin, ohjelman molemmat tuottajat ovat homoja ja sarja kertoo paljon enemmän homojen kuin naisten seksuaalisuudesta. Surullinen fakta on, että että monet naiset pystyvät samaistumaan sarjaan - ei siksi, että sarja kuvaisi vanhentuvien naisten elämää, vaan siksi, että naiset ovat imeneet itseensä sarjan esittämät arvot.

Sarjan naiset ovat erilaisia kuin mitä ketkään tapaamani yli kolmekymppiset naiset ovat olleet. Mikä on anteeksiannettavaa nuoruudessa, on iljettävää keski-iässä. Keimailun ajat ovat ohitse ja naisille, jotka jatkavat pilalla hemmoteltua käytöstään on vähemmän mairittelevia kutsumanimiä. Ero vanhan ja nuoren naisen välillä ei ole ollut koskaan suurempi kuin mitä se on on tänä päivänä ja Sinkkuelämää-sarja hämärtää tuon totuuden. Miehet jahtaavat aina, aina nuorempia naisia ja hedelmällisyys on tuon jahtaamisen ylväs syy.

Näinä aikoina naiset hukkaavat parikymmentä vuotta hedelmällisyysajastaan, ennen kuin he huomaavat, että menetettyä aikaa ei saa takaisin. Naisten kannattaisi valita itselleen partneri silloin kun he ovat hedelmällisyytensä huipulla, eikä vasta sitten, kun heidän markkina-arvonsa on kiduttavassa alamäessä. Asian pitäisi olla niin itsestään selvä, että siitä ei kannattaisi edes kirjoittaa, mutta monet pitävät heidän fantasiamaailman arvojensa kyseenalaistamista sodan julistuksena.

Suuri osa naisille annetuista neuvoista perustuu ihmisluonnon kieltämiseen. Naisille kerrotaan, että miehet käyttävät nuoria naisia seksiin. Ei, me käytämme vanhempia naisia seksiin ja menemme naimisiin nuorten naisten kanssa. Mitä nopeammin ymmärrämme tämä faktan, sitä parempi asiat ovat kaikille osapuolille. Valheet ihmisluonnon sisäisistä motivaatioista ovat naisten ja miesten kiistojen taustalla kulttuurissamme.

Korkean statuksen omaavan miehen saaminen perustuu naisen seksuaaliseen arvoon, joka joka laskee naisen ikääntyessä. Tuo arvon lasku aiheuttaa naisissa katkeruutta miehiä ja muita naisia kohtaan. Minun vakiovastaukseni tähän ongelmaan oli "te olitte kenraaleja ja te hävisitte sodan, joten syyttäkää häviöstä itseänne". Tuosta vastauksesta paistaa lävitse se, että minulla, niin kuin ei useimmilla muillakaan miehillä ollut paljoa viehätysvoimaa naisiin parikymppisenä. Naisille säännöt ovat aivan erilaiset.

Parikymppinen nainen on kuin saksalainen tankki, joka jyrää kaiken alleen viehätysvoimallaan. Kaikki heteromiehet tavoittelevat häntä ja on ymmärrettävää, että tuollainen ylistimulaatio yhdistettynä nuoruuteen ja kokemattomuuteen johtaa vääriin ratkaisuihin tulevaisuuden suhteen. 35-vuotiaana sama ylväs tankki on romuna venäläisellä taistelukentällä. Musta savu näkyy 15 kilometrin päähän. Nykyajan naiset eivät kiinnitä mitään huomiota vanhempien naisten tekemiin virheisiin. Ehkäpä nuoret naiset ajattelevat, että juoni muuttuu heidän osaltaan, mutta tosiasiassa se ei koskaan muutu. Jos nuoret naiset pystyisivät näkemään myrskyn, joka on edessä, he ymmärtäisivät hankkia itselleen korkean statuksen omaavan miehen ollessaan hierarkian huipulla. Mutta monille opetetaan koulussa, että tuollaisia hierarkioita ei ole olemassa.

Tyhjänpäiväiset suhteet jauhavat nuorten naisten luita, vaikka ne tarjoavatkin hetkellistä lohtua. Nykyajan naisten lisääntyvät seksisuhteet ovat syynä siihen, miksi miehet eivät halua avioitua heidän kanssaan. Helpoilla nakeilla on vähän tarjottavaa miehille 15 minuutin ilon lisäksi. "Mommy's baby, daddy's maybe" -periaate ohjaa suurelti miesten lisääntymiskäytöstä ja toimii partnerinvalintakriteerinä alentaen helppojen nakkien arvoa pitkäaikaisina kumppaneina. "Any man will drive down the road in a car with 300,000 miles on it but only an insane fool would purchase one."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".