maanantaina, toukokuuta 17, 2004

Väärät ilmiannot

Dean Tong:
Viimeisen 35 vuoden aikana miesten pahin yksittäinen painajainen ovat olleet tekaistut syytteet seksuaalisista ja fyysisistä pahoinpitelyistä ja hyväksikäytöistä. Lasten hyväksikäyttö ja perheväkivalta ovat ainoita rikosmuotoja, jossa syytetyn pitää osoittaa aktiivisesti oma syyttömyytensä.
Sukupuolen vaihto 6-vuotiaana.

Marty Nemko:
Uravalmentajana olen viimeisen 17 vuoden aikana tutustunut naisten ajatuksiin monista asioista luottamuksellisten asiakassuhteitteni ansiosta. Yllättävintä minulle on ollut, että puolet naisista - korkeammin koulutetut naiset mukaan lukien - eivät halua ansiotyöhän tai että he haluavat hyvin miellyttävän osa-aikatyön. New York Timesin artikkeli kertoo, että kotiäitien määrä on kasvanut 13% vuosikymmenessä.

Valkoisista MBA-miehistä 95% työskenteli kokopäiväisesti, kun taas vastaavista naisista kokopäivätöissä oli vain 67 prosenttia. Eikä "kokopäivätyö" merkitse samaa naisille ja miehille. Hyvin harvat naiset olivat valmiit työskentelemään yli 60 tuntia viikossa tinkien sosiaalisesta elämästään päästäkseen huippuasemaan. Silti naisaktivistit kehtaavat valittaa ja ihmetellä, kun naiset eivät pääse "lasikaton" lävitse huippuvirkoihin. Toki on olemassa monia kunnianhimoisiakin naisia, jotka ovat toimissaan miesten veroisia.

Suurin osa terästehtaissa ja hiilikaivoksissa työskentelevistä henkilöistä on miehiä. 92% työpaikkakuolemista sattuu miehille. Monet naiset käyttävät epäilyttäviä argumentteja perustellessaan kotiäitiyttään. 1) Kotiäitiys on lasten kannalta parasta, 2) Lasten kaitseminen on kokopäivätyö. 3) Kodinhoito on yhtä stressaavaa kuin töissäkäynti.

Vaikka naiset eivät viitsisi paljoa tienatakaan perheen eteen, he ovat kuitenkin innokkaimia käyttämään perheen varallisuutta ostoksiin. Palkkana miesten stressaavasta uurastuksesta on aikainen hautaan lähtö.
Hedelmällisimmillään ollessaan naiset pitävät muita naisia rumina.

Mellakointi vähentää seksihaluja. (Miehet, älkää päästäkö tyttöystäviänne mellakoimaan turkistarhauksen puolesta, jos haluatte nauttia seksin iloista...)

Ei kommentteja: