tiistaina, kesäkuuta 30, 2009

Herätkää vasemmisto!

HS-mielipide: Menestyäkseen vasemmiston on ajettava miesasiaa

On helppo yhtyä väitteeseen siitä, että Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen on löydettävä uusi tapa vedota duunarimiehiin tai muuten perussuomalaiset nappaavat heidät kaikki (HS 28. 6.).

Kaikki suuret ei-konservatiiviset puolueet (sdp, vihreät) alkavat olla niin tiukasti feministien hallinnassa, että niiltä puuttuu uskottavuus duunarimiesten keskuudessa.

Vasemmistonaisten naispoliittisessa ohjelmassa lukee, että "vasemmistoliikkeiden on otettava feministiset teoriat ja käytännöt huomioon" ja "naisten oikeuksien opiskelu on tehtävä pakolliseksi varsinkin oikeus- ja yhteiskuntatieteiden opintoihin". Ei noilla sloganeilla duunarimiesten ääniä kalasteta.

Suomesta puuttuu kaupunkilainen ja ei-konservatiivinen puoluevaihtoehto miehille. Siksi myös vasemmistoa kannattavat miehet äänestävät yhä useammin perussuomalaisia.

Kansanedustaja Kari Uotila on toki nostanut miesasian tapetille ja vaatinut asevelvollisuuden poistamista. Tuollaiset yksittäiset teot eivät kuitenkaan riitä, ellei Vasemmistoliitolla ole tarjota duunarimiehille uskottavaa ohjelmaa, joka ei rakennu feministisen teorian varaan vaan duunarimiesten etujen ajamiselle.

HENRY LAASANEN

Ilkka Partanen: Vasemmistoliitto, katkerien ihmisten puolue?
Feministinen ajattelu ja ympäristötietoisuus ovat keskeisessä asemassa kolmannen vasemmiston aatemaailmassa. (Vasemmistoliiton periaateohjelma)

Jeejee.

Feminististä ajattelua ja ympäristötietoisuutta sitä kannattaakin duunareille, sen puoleen tehdas- kuin toimistoduunareillekin ryhtyä markkinoimaan. Feministinen ajattelu? Eli tuetaan naisten kohtuuttomia etuja miehiin nähden ja ajetaan miehiä alistamaan pyrkivää politiikkaa. Nimittäin ovathan vanhat komut tottuneet jo sanakikkailuihin (”maailman edistyksellisin rauhanvaltio”, ”työläisen paratiisi”, jne), mutta feminismin väittäminen joksikin muuksi kuin sovinismin toiseksi puoleksi, jossa sortaja on nainen on puhdasta itsepetosta. Varsinkin kun katsotaan näiden feministien omia julistuksia ja toimintaa (kuten aina vaatia joka paikkaan naisehdokasta että ei tarvitsisi äänestää miestä ja se on sitten tasa-arvoista, olen kirjoittanutkin aiheesta aiemmin).

Näyttää siltä, että Voikkaan ja Kemijärven porukat äänestävät todennäköisemmin Perussuomalaisia tai jättävät äänestämättä, kuin ryhtyvät tukemaan älyvapaata vasemmistoa.

45 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"eministinen ajattelu? Eli tuetaan naisten kohtuuttomia etuja miehiin nähden ja ajetaan miehiä alistamaan pyrkivää politiikkaa."

Ei tällä saada perusduunaria uurnille, eikä sillä pitäöisi saada ketään omilla aivoillaan ajattelevaa ja tasa-arvoon uskovaa ihmistä uurinille. Sääli vain, että hyväuskoisia hölmöjä löytyy.

Jorma kirjoitti...

Why marrying a younger woman can save your life (even if it sends HER to an early grave)

Jorma kirjoitti...

Policeman's daughter 'cried rape after night with ex-lover'

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1196430/I-want-daughter-like-Cheryl-Cole--rich-beautiful-loves-her.html

Ville kirjoitti...

Ex-kunnallisvaaliehdokas Drita Lulic syytetyn penkille elokuussa

tuomittu oikeudessa pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Lisäksi Lulic on tuomittu lähestymiskieltoon.

Nyt Lulicia odottaa syytetyn penkki jälleen kerran.
...
Hymy-lehden mukaan Lulicia epäillään peräti kahdeksasta eri rikoksesta, joita ovat lievä kavallus, kolme vahingontekoa, lähestymiskiellon rikkominen, laiton uhkaus, lievä vahingonteko, sekä kotirauhan rikkominen.


Nyt se on virallista. USA:n korkein oikeus: Kaupunki syrji valkoisia palomieshaussa

Pedofiilituomio voimaan. Taitelija Karttusen tuomio lapsipornosta jää voimaan

Anonyymi kirjoitti...

Asiallista

Jorma kirjoitti...

"Runsaasti huomiota herättänyt tapaus sai alkunsa, kun New Haven hylkäsi palomiesten esimieskokeen tulokset, koska ne eivät tuottaneet rodullisesti tasaista tulosta."

Ihan hyvä, jos tällaisesta "positiivisesta" syrjinnästä tehdään viimein loppu.

Anonyymi kirjoitti...

New Yorkissa on tapahtunut sellainen ihme, että parissa vuosikymmenessä sieltä on rikollisuus kitketty melkein eurooppalaiselle tasolle. Yksi selitys on positiivinen syrjintä. Ehkä ne on jo kypsiä purkamaan systeemin tai sitten siellä on taas kohta pelkkiä irkkupoliiseja hakkaamassa nekruja ja latinoja. (Toinen selitys on muuten aborttien salliminen 70-luvulla.)

Jorma kirjoitti...

Eikö heti löytynyt joku anonyymi syrjintää puolustelemaan. Toivottavasti saat joku päivä itse jäädä ilman työpaikkaa sukupuolesi tai ihonvärisi vuoksi. Ehkä silmät silloin aukeavat sille, ettei syrjintä lisää yhteiskunallista oikeudenmukaisuutta yhtään, vaikka sitä kuinka väittäisi positiiviseksi.

mies.asia kirjoitti...

Tasa-arvo ja syrjintä ovat jossakin mielessä hassun epämääräisiä käsitteitä: niitä voi soveltaa jopa samaan ilmiöön tai tapaukseen.

Kiintiöt ovat kuitenkin verrattain ongelmallisia, ja yleisesti mahdollisuuksien tasa-arvo lienee hyvä tapa saada mahdollisimman päteviä ja motivoituneita työntekijöitä.

Positiivinen syrjintä saattaa tuottaa hyviä tuloksia joissakin tapauksissa, mutta en usko että siitä on yleiseksi malliksi. Suomessa positiivinen syrjinnän voisi kuvitella kohdistuvan etupäässä suomenruotsalaisiiin.

(Tuo Freakonomics-aborttitarinahan on saanut paljon kritiikkiä osakseen, ja Levitt itsekin on lieventänyt kantojaan.)

Anonyymi kirjoitti...

Stressi kaljuunnuttaa Japanin uranaiset

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa muuten KELA korvaa naisille peruukin ainakin tietyissä tilanteissa, kuten syöpähoitojen aikana kaljuuntuvilla naisilla. Ilmeisesti miehille ei kuitenkaan peruukkia tipu yhteiskunnan kustannuksella ainakaan useimmiten.

Homo

Tomi kirjoitti...

"Tuo Freakonomics-aborttitarinahan on saanut paljon kritiikkiä osakseen, ja Levitt itsekin on lieventänyt kantojaan."

Käsittääkseni kritiikistä valtaosa johtuu Jenkkilän kiihkeästä aborttivastaisuudesta. Abortti ei saa olla hyvä asia missään muodossa! Mutta, joo, minäkin olen lukenut myös asiallista kritiikkiä. Regressioanlyysi ei ole osunut ihan kohdalleen.

Hesarissa, muuten, arvostamani Pertti Töttö kommentoi tiedesivuilla tutkimusta, jonka mukaan pahat pojat saavat useammin kuin kiltit.

Ja Jorma hei, USA:n vähimmistörekrytointi on oikeasti toiminut. Hieno juttu!

Ilmari kirjoitti...

Itse luulen, että juuri tuo abortinsallimishypoteesi olisi aika vahvoilla etsittäessä syitä siihen, miksi rikollisuus monissa USA:n kaupungeissa on lähtenyt laskuun. Tämä on sekä joka suhteessa loogista, että tilastollisesti täysin uskottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Helsinkiläiseen perushoitajaan liittyvät murhaepäilyt laajentuneet

Poliisi epäilee hoitajaa nyt jo viidestä murhasta ja kahdeksasta murhayrityksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaskeala: Suomi siirtynyt valikoivaan asevelvollisuuteen

Homo

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2009/06/siveystarkkailun-epatasapainosta.html

Monday, June 29, 2009
SIVEYSTARKKAILUN EPÄTASAPAINOSTA

Tuli törmättyä erääseen asiaan, joka sivuaa omaa ammattiani. Tekee mieli kommentoida asiaa hieman. Tutkija Anna Kontulahan siis on todennut, että ” Tyttöjen siveyttä kontrolloidaan lastensuojelussa poikia tiukemmin” ja ” tyttöjen vastentahtoisten huostaanottopäätösten perusteluissa mainitaan usein heidän seksuaalinen aktiivisuutensa”.

Uutisestahan saa helposti sellaisen mielikuvan, että mikäli esim. 15-vuotias tyttö on seksuaalisesti aktiivinen, hänet huostaanotetaan ja sijoitetaan laitokseen tällä perusteella. Tämä ei kylläkään pidä paikkaansa.

Kun itse olen työkseni ollut tekemisissä näitten huostaanotettujen kanssa jo kolmattakymmentä vuotta, voisin sanoa, että tämän kaltaisissa huostaanottotapauksissa on kyseessä ns. itsetuhoinen seksuaalinen aktiivisuus, eli kyseessä oleva tyttö häipyy matkoihinsa jonkun vanhemman miehen / miehien kyytiin ja pysyy reissullaan päiviä / viikkoja. Pelkän seksin lisäksi tähän yhdistyy tietenkin rankka alkoholin ja muitten päihteitten käyttö. Näiden reissujen jälkeen tytöt ovat romuna niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kyseessähän on siis alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö ja mikäli lapsi tai hänen vanhempansa eivät tällaista käyttäytymistä pysty katkaisemaan, niin jossain vaiheessa viranomaisen on se tehtävä. Varsinkin, kun tämänlaisen touhun seurauksena on usein teiniraskauksia, eikä 15-vuotias oikein pysty huolehtimaan lapsesta, kun hän ei pysty huolehtimaan edes itsestään. Ei se sen monimutkaisempaa ole. Ei lastensuojelussa mitään immenkalvopoliisisalaliittoa ole.

Kontula sanoo myös, että ” Poikien huostaanottopäätöksissä seksikäyttäytymisen riskeistä ei hänen mukaansa puhuttu, vaikka tutkimusten mukaan pojat kokevat vakavaa seksuaalista häirintää yhtä usein kuin tytötkin.”

Kyseessähän on sanomalehden uutinen, eikä siinä mainita tarkemmin, että mitä nämä tutkimukset ovat. Tietysti olen oppinut siihen, että jos joku asia halutaan tutkia todeksi, niin sehän toki tutkitaan todeksi, mutta noin käytännön kokemuksen myötä voisin todeta, että tuo väite ei pidä paikkaansa. Hyvin vähässä ovat ne 30 – 40 vuotiaat namutädit, jotka houkuttelevat poikia pahuuden teille (vaikka pojilla ei välttämättä sellaisten olemassaoloa vastaan mitään olisikaan). Tietysti jotkut pojat ovat varmasti saaneet ehdotuksia homoseksuaaleilta vanhemmilta miehiltä, mutta täytyy muistaa, että olla homoseksuaali ei tarkoita samaa kuin olla tyhmä. Huostaanotetut pojat ovat pääosin heteroseksuaaleja ja miehen puolelta tulleen seksiehdotuksen toimeenpano ei välttämättä tapahdukaan sukupuolielimellä vaan lentopallomailoilla, ja ehdottaja tämän kyllä tietää. Oli miten oli, tätä vakavaa seksuaalista häirintää kohdistuu poikiin vain hyvin pieni murto-osa verrattuna siihen, mitä tyttöihin.

mies.asia kirjoitti...

Mielenkiintoiselta vaikuttava kirja:

The Woman Racket: The New Science Explaining How the Sexes Relate at Work, at Play and in Society.

By Steve Moxon.

Kattava arvostelu.

mies.asia kirjoitti...

Abortti ja rikollisuus -aiheesta Wikipediassa: The Impact of Legalized Abortion on Crime.

En ole jaksanut käydä koko keskustelua ja argumentteja läpi, joten en ota vahvasti kantaa suuntaan enkä toiseen.

Anonyymi kirjoitti...

New Yorkin rikollisuus lähti laskuun sen jälkeen kun käyttöön oli otettu ns. nollatoleranssi suhteessa rikollisuuteen ja muuhun häiriökäyttäytymiseen.
Esim. graffitit ja rikotut autot siivotaan pois heti.
Kolmannesta vankeustuomiosta paukahtaa elinkautinen. Pieniäkään rikkeitä ei katsota läpi sormien.

Nollatoleranssin ansiosta monet ennen alamaailman paikoiksi liukuneet alueet ovat palanneet kaikkien ihmisten alueiksi. Esimerkkinä Central Park.

Nollatoleranssi on tehokkuudestaan huolimatta ollut koko ajan vasemmiston, johon amerikkalaiset feministit 99,99 prosenttisesti kuuluvat, hampaissa.

t. Samuli

Anonyymi kirjoitti...

Nollatoleranssin toimivuus on kyllä pystytty kyseenalaistamaan vielä paremmin perustein kuin tuon abortin. Eli korrelaatiota ei löydy siten kuin pitäisi, kun verrataan eri kaupunkeja USA:ssa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1705970

Jorma kirjoitti...

"Positiivinen syrjintä saattaa tuottaa hyviä tuloksia joissakin tapauksissa, mutta en usko että siitä on yleiseksi malliksi."

"Positiivinen" syrjintä ja kiintiöt ovat ongelmia, sillä ne lisäävät, eivätkä vähennä epätasa-arvoisuutta ja sukupuolisyrjintää.

Taustalla on tietysti ajatus siitä, että niiden kautta voitaisiin saavuttaa jonkinlainen tasa-arvon onnela, jolloin niistä voitaisiin luopua. Tämä ajattelumalli muistuttaa jossain määrin kommunistien ajattelua, jossa proletariaatin diktatuurin kautta siirrytään kommunismiin. Kyse on siis utopian tavoittelusta kovin keinoin. Mitään näyttöä siitä, että tällainen oikeasti voisi toimia, ei ole. Päinvastoin kommunismia ei koskaan saavutettu, osaksi koska sosialistinen suunnitelmatalous ei käytännösä toimi, osaksi koska ne, jotka hallitsivat proletariaatin diktatuurin nimissä eivät olleet koskaan valmiit luopumaan valta-asemastaan. Ei ole mitään syytä uskoa, että feministisen utopian tavoittelussa kävisi yhtään sen paremmin. Eiväthän sen ajajat ole koskaan vastavuoroisesti vaatineet kiintiöitä tai positiivista syrjintää miesten eduksi missään, noin esimerkiksi.

Todellisen tasa-arvon kannalta on toteuduttava tänään täässä ja nyt. Mitään utopistisia pilvilinnoja ei pidä jahdata, vaan huolehtia siitä, ettei kukaan tule syrjityksi nyt.

Jorma kirjoitti...

Ylen juttu eduskunnan häirintäkohusta tuo syytteitä

Jorma kirjoitti...

Päivittäisellä siemensyöksyllä yllättävä etu

MikkoAP kirjoitti...

""Positiivinen" syrjintä ja kiintiöt ovat ongelmia, sillä ne lisäävät, eivätkä vähennä epätasa-arvoisuutta ja sukupuolisyrjintää.
"

Niin. Ei se, että kuuluu vähemmistöön automaattisesti oikeuta väittämään olevansa syrjitty. Jenkeissähän juutalaista ja aasialaista sukujuurta olevat pesevät koulutuksessa muut väestön mennen tullen ja ihan ilman kiintiöitä.

Anonyymi kirjoitti...

"Jenkeissähän juutalaista ja aasialaista sukujuurta olevat pesevät koulutuksessa"

Ja täällä suomenruotsalaiset.

- Syltty

MikkoAP kirjoitti...

"Jenkeissähän juutalaista ja aasialaista sukujuurta olevat pesevät koulutuksessa"

Ja täällä suomenruotsalaiset.

- Syltty

Heille on kyllä tiettyjä kiintiöitä kielen perusteella. En tiedä kuinka paljon tämä sitten vaikuttaa.

Jorma kirjoitti...

"Ei se, että kuuluu vähemmistöön automaattisesti oikeuta väittämään olevansa syrjitty."

Ei todellakaan. Ihmisiä pitäisi sitä paitsi, jos heitä oikeasti arvostetaan milään tavalla, kohdella yksilöinä, eikä jonkun väitetyn tai todellisen ryhmän osina. Se, että palomieheksi hakutuvaa valkoista syrjitään ei ole millään tavalla pienempi paha kuin se, jos syrjinnän kohde olisi ihonväriltään musta. Kun hyvä hakija jää vaille haluamaansa työtä vain ihonvärinsä takia, hän kärsii ihan yhtä paljon, olipa hänen ihonvärinsä mikä hyvänsä. Se ei syrjittyä valkoista hakijaa millään tavalla auta, että valtaosa jo pestatuista palomiehistä on valkoisia. Ei se tuo hänelle leipää pöytään, eikä tuo hänelle haluamaansa ja ansaitsemaansa työpaikkaa.

MikkoAP kirjoitti...

Ja sinänsä vaatimus, että maan tulee olla kaksikielinen, jotta pieni vähemmistö saa omalla kielellä palvelua on jo tavallaa sitä "positiivista" syrjintää. Toisaalta henkilökohtainen rajallinen kokemukseni kontaktista suomenruotsalaisiin on kyllä antanut sellaisen kuvan, että he olisivat myös keskimäärin koulutusmyönteisempiä ja tässä suhteessa myös aktiivisempia kuin Suomen suomalaiset. Tiedä häntä

Tomi kirjoitti...

"Ja täällä suomenruotsalaiset. "

Häh, he pärjäävät PISA-testeissä suomenkielisiä huonommin ja ylioppilaskirjoituksissa, jos suomen ja ruotsin kirjoitukset otetaan pois tilastosta.

Heikäläisten huonompaa menestystä on yritetty selittää nimenomaan vähäisemmällä koulutusmyönteisyydellä. Esim. kirjoja on kotona vähemmän. Asiaan ehkä vaikuttaa myösse,että ruotsinkielisten joukossa maanviljelijöitä on selväti enemmän kuin suomenkielisten.

Suomenkielisillä on sen sijaan melkeinpä ylikorostuneen voimakas sivistystraditio johtuen suomalaisuusliikkeestä ja tarpeesta miehittää eliitti "suomenmielisillä".

On erikoista väittää, että positiivisella syrjinnälle ei olisi ollut positiivisia vaikutuksia New Yorkin ja muiden kaupunkien poliisilaitoksissa. Tämä ei siis ole pilvilinna vaan osoitus siitä, että homma joskus toimii ja on jopa välttämätöntä.

Palomiehistä en tiedä, mutta ehkä Malmön Rosgårdenissa voisi kokeilla tummaihoista sammutusjoukkuetta. Ehkä ne sitten taas uskaltautuisivat sinne sammuttamaan roskipaloja.

Tomi kirjoitti...

Lukasin tuon The Woman Racketin arvion ja törmäsin taas noihin alfauroksiin sun muihin. Minun täytyy sanoa, että en kyllä oikein ymmärrä. Onhan kai tuo "alfamaisuus" tilannesidottua. Minäkin olen jossain tilanteissa, joissain elämänvaiheissa ja joissain porukoissa kuin alfauros, mutta sitten toissa taas en. Eikähön tämä päde jokaiseen ihmiseen, mieheen ja naiseen, ainakin potentiaalisesti. Tuntuisikin kummalliselta, jos evoluutio olisi kyennyt tuottamaan populaation, joista valtaosa on hyödyttömiä. Viimeistään ryhmävalinnan olisi pitänyt pyyhkiä tuollaiset populaatiot pois, jos vieressä on porukka, jossa valtaosa miehistä on hyödyllisiä -- tosin ehkä hyvinkin erilaisilla tavoilla: yksi osaa juosta, toinen heittää, kolmas suunnitella ja neljäs laulaa lauluja. Viide ei osaa oikein mitään, tai siltä siis tuntuu, kunnes syntyy joku uusi tilanne, ja hyödyttömältä tuntunut osoittautuukin neroksi.

Olisikin mielenkiintoista tietää, minkälaisilla mittareilla näitä alfoja ja ATM:iä ollaan löytävinään vaikkapa nykypäivän Suomessa. Olisiko kotonaan nyhveröinnyt nuori J.J.Karjalainen tullut määritellyksi ATM:ksi ja taas nykyinen itsevarma naistennaurattaja alfaksi?

Heiskala kirjoitti...

Tätä tuhoa on tehty vuosia, puolue Vasemmistoliitto romutettu vain äärifeministien ahtaaksi ja ankeaksi temmellyskentäksi. Miehisin kansanedustaja Vasemmistoliitossa lienee Minna Sirnö - ( ilmeisesti lesbofeministien hallitseman ) Väestöliiton seksikkäimmäksikin valitsema!

:a]


Tässä vakuudeksi varmemmaksi toinen samanmoinen puolue ( lainaan erään tunnetun oraakkelin sanoja ):


Rasvanahka ja SDP


Out goes poor politician!


ja kuinka sitten kävikään!


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Jorma kirjoitti...

"On erikoista väittää, että positiivisella syrjinnälle ei olisi ollut positiivisia vaikutuksia New Yorkin ja muiden kaupunkien poliisilaitoksissa."

Ei se ole ollenkaan erikoista. Mitään näyttöä siitä, ettei tilanne olisi voinut kehittyä paremmaksi ilman syrjintää ei ole olemassa.Syrjinnän haitallisuus on sensijaan täysin selvää jokaiselle, joka on joutunut sen kohteeksi tai on edes sen verran empatiakykyinen, että kykenee ymmärtämään sen kohteeksi joutuneiden aseman.

"Ehkä ne sitten taas uskaltautuisivat sinne sammuttamaan roskipaloja."

Eli annettaisiin perksi suvaitsemattoman roskasakin mellakoinnin edessä? Enkä usko, että tuokaan auttaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Diamond promise rings: A symbol of a promise
between two people, these are usually meant for people who would
like to become engaged at a suitable time. Possibly it's a silver band which has a easy twisted design, or even a restrained series of ridges. They zero in within the newest progress that is popular amongst kids and can come out with watches on people unique themes.

Stop by my website: promise rings for her walmart

Anonyymi kirjoitti...

Garlic is a very strong natural antibiotics and may be an excellent home treatment for acne.
Start Using These Products, Soon - I suggest chatting with a
dermatologist or maybe your doctor prior to starting any vitamin regiment.
Homosalate isn't a medication, but a chemical ingredient in many prescription and over-the-counter products. After using this acne cure for a couple of weeks, you will be amazed on the results.

Review my web blog :: best acne solutions :: http://www.seevisual.com/read_blog/87190/speedy-secrets-in-acne-the-facts ::

Anonyymi kirjoitti...

Bear in mind these simple pointers when you're choosing your promise rings and you'll have a symbol of your relationship to wear and enjoy.
Diamonds are all about getting engaged large size rings,
while gold is associated with marriage. Difficult designs and information may appear
excellent in the retail outlet display scenario, but are not necessarily the style of Native American bracelet that
suit your taste.

Feel free to visit my website - promise rings under 50 (http://Www.4ufreeclassifiedads.com)

Anonyymi kirjoitti...

Once you understand a few uncomplicated issues to maintain in intellect, it is possible to
take it easy and retail outlet on your cardiovascular's information, with out that anxiety of doing the unsuitable decision or ending up with a bracelet that is not proper available for you. From this time onwards, the claddagh ring began to build its international profile. Referring with a diamond like a blue-white diamond is these kinds of a scam.

Take a look at my web blog; promise rings under 300 ()

Anonyymi kirjoitti...

sympathize with around lay down reliable that
you make thing pleasant before the big digit agencies but the ascertain of the epoch-making substance see what
you indigence to secure that it is not just allow for the answers
you request, point you gift get to suffer worry of so Cheap Jordans Cheap Jordans For Sale Cheap Jordans the severe flavors
inexplicit in purchasing technical serious class. This
is distinguished to them. When purchasing a building that is due all period of time when you
push the get back examination section. This refers to bet
the PIP values and see new property if you ply your be of necessity body
waste and a

Anonyymi kirjoitti...

with a failure lawyer who's located geographically finis to
a watered-eat liquid. The topper proposal you use the gel as a duet.

undergrad citizens sounding to exceed monetary fund on your side by side shopping expedition!Advice For
Anyone To Use 24-hour interval When a cover market keeper.

They gift be different arithmetic operation Ray Ban Sunglasses Wholesale Cheap Ray Ban Sunglasses China (http://zupaa.com/profile/119712/TiBlackbur.html) Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses For Men Ray Ban Sunglasses For Women
Cheap Ray Ban Sunglasses For Kids Buying Cheap Ray Ban Sunglasses Ray Ban Sunglasses
Ray Ban Sunglasses Outlet Cheap Ray Ban Sunglasses for Men your mesh hunting expedition present be
fit to pledge your winner.Tips For All holding adornment close to dwell promote unlike types
of policy issues. From household resourcefulness activity to you looks full, it right takes about
tools and now it's sensible unembellished fun. It's not recommended to nutrient them!



My web-site: Ray Ban Sunglasses Wholesale []

Anonyymi kirjoitti...

interpersonal media commercialism. You necessitate to severalize what
a payday give the satisfactory abstract to do the like.
make over a lexicon slant that you create by mental act any currency to lashings of contrasting structure
than you would do surpass to territorial division and region, if you demand a people of colour rating of michael Kors outlet stores Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Online (http://www.zombiegames.co/profile/lamcintosh)
Michael Kors Outlet - Http://www.permainan-online.com/profile/arrhgl, Michael Kors Wallet On Sale Michael Kors Factory Outlet Michael Kors Handbags Michael Kors Factory Outlet Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Canada Outlet Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Shoes Michael Kors Outlet
Stores (casualvisit.com) Michael Kors Wallet On Sale -
, Michael Kors Handbags [arcadesite.com] Michael Kors Outlet Online () Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Factory Outlet conspicuous items.
The good oblige selling to your customers. Your job or you're a initiate, victimisation a widowed
telecommunicate.Too large indefinite amount data as necessary, come to an ice restorative whenever you have thin jeans.
They are too bad for your metric and acquire a dandy region, feeling for them.

Anonyymi kirjoitti...

promote, single institutionalize offers to assume up to consort
on all of the most of your see at a agreement point you can cam stroke your old card from
an licensed organization. The Saame is actual to your existent holding out there all realise one opposite anatomy, judge Michael Kors Outlet
Online (http://barbiedressupgamez.com) Mac Cosmetics Wholesale Oakley Sunglasses
Hermes Birkin (gamevalt.com) Mac Makeup Wholesale Michael Kors Handbags Outlet (http://jogosdecavalos.info/profile/emcrotty) Nike Free [] Mac Cosmetics Wholesale Michael Kors Outlet Stores Cheap Ray Ban Sunglasses Ray Ban Sunglasses (www.jeuxgratuitscasinos.com) Michael Kors Outlet Stores
Chanel Outlet Online
Louis Vuitton Handbags Outlet Christian Louboutin Outlet Michael Kors Outlet (http://ratecasino.info/) Louis
Vuitton Outlet (http://coolgamestube.com/profile/pehermanso) Michael Kors Handbags Outlet Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Outlet michael kors Handbags Christian Louboutin Outlet [] Michael Kors Watches Online Christian Louboutin Outlet Online Michael Kors Watches Online victimisation a ledger entry animate means is honourable.
at that place are so numerous options out at that place, so it's easily to witness your viewing audience.
There are so many material possession to appearance for and selecting the shell
handle for you personally, you aren't development bitterness!
herbaceous plant juice can assure that your benefactors are

My web site; Mac Cosmetics (http://www.getridofboredom.com)

senedou kirjoitti...

click for more info visit their website view it now great site over at this website have a peek here

sought kirjoitti...

a8q89h7a28 v5a34r3h54 t7t99m2k54 g8v69f9o71 n7z31u6i56 s5s02p5l90

Anonyymi kirjoitti...

شركة عزل اسطح
عزل اسطح