tiistaina, heinäkuuta 24, 2012

Naisten palkkaus ja kuntaremontti

”Kuntaremontti parantaa naisten palkkausta”

Seksin ostokielto

Asiantuntija tyrmää kohusuhteet: Puumanaiset jopa hyväksikäyttävät nuoria miehiä

Miksi kieltäytyä parisuhteesta?

Austria’s Men’s Party is set to take part in the upcoming General Election.

80 kommenttia:

  1. Seksuaalinen vaihto perustuu silti ostamiselle, niin että nainen on myyjänä (poislukien statusurokset, jotka myyvät hekin) ja miehet yleensä maksajia.

    Miten käy kun seksistä ei saa enää maksaa? Tämän sukupolven seksuaalinen halu perustuu maksamisen kulttuuriin, ei niinkään todelliseen rakkauteen poikkeuksia lukuunottamatta.

    Ehdotettu laki iskee myös
    naisten kimppuun, vaikka sillä pyrittäisiinkin rankaisemaan vain miehiä.

    Ruotsissa ja Norjassa seksin puutteessa olevat miehet, jotka eivät uskalla käydä alamaailman prostituoiduilla muodostavat ahdistavan ringin tyttöjen ympärille.

    Osa tytöistä pitää päänsä kylmänä, mutta osa suostuu ja jopa tarjoutuu kompromissiseksiin heidän kanssaan.

    Prostituutio toimii suojana
    tavallisen naisen intimiteetille ja ylläpitää tietoa naisen tavaran ja läheisyyden rahallisesta arvosta.
    Nainen, joka tietää olevansa kahdensadan euron arvoinen (joka tunti) voi kontrolloida omaa seksuaalisuuttaan kun sellainen nainen, joka ei tiedä tavaransa todellista arvoa.

    Naistenkin pitäisi nyt valveutua.


    -deeby

    VastaaPoista
  2. Ulvova Ylläri24/7/12 15:26

    Soininvaaran kirjoitus on hyvä ja sisältää jopa analyysia aiheesta. Sitä samaa analyysia kaipaisin Henrikssoniltakin. Pelkkä yrityskin kelpaisi aluksi.

    Relanderin puheet puolestaan katson vähintäänkin loukkaaviksi. Niissä oleva sävy kertoo, että insinöörin työ olisi jotenkin yliarvostettua. Jos olisin hieman epäreilumpi, niin voisin kysyä mikä on Relanderin itsensä tuottavuus sairaanhoitajiin ja insinööreihin verrattuna. Meillä on nimittäin läjäpäin virkamiehiä ja poliitikkoja, joiden tuottavuus on selkeästi miinusmerkkistä.

    Yhtenä esimerkkinä tästä on nyt vaikkapa viimeaikoina otsikoihin päässyt oikeusministerimme. Jos nyt aletaan taas kerran ajamaan jonkun omaa moraalikoodia väkisin lainsäädäntöön, niin siihen liittyvät selvitykset ja istunnot aiheuttavat kuluja. Tässä maassa on muita paljon tärkeämpiä asioita hoidettavana, eikä ylimääräisiä kuluja juuri nyt tarvita.

    Relanderin työtehtävien kummallisena arvostusmittarina toimiva palkkalukema taas on toinen kuluja nostava asia. Palkan ei ole koskaan ollut tarkoitus olla mikään arvostusmittari vaan korvaus menetetystä vapaa-ajasta. Ei ole mitään järkeä nostaa palkkatasoa jos tekijöitä löytyy muutenkin.

    Vasta sitten meillä on ongelma jos tekijöitä ei löydy, tai työnantajapuolen monopolin takia työstä saatava palkka ei riitä elämiseen. Käsittääkseni meillä ei olla lähelläkään tätä tilannetta. Sen sijaan meillä on tilanne, että suuri osa kansaa luulee olevansa oikeutettu johonkin tiettyyn palkkatasoon pelkästään sillä perusteella, että on istunut koulunpenkillä tietyn määrän vuosia.

    Jos tähän maahan joku uusi laki tarvittaisiin, niin sen tulisi koskea poliittikkojen ja virkamiehien "työsuhteen" pikaista purkamista, mikäli tarpeeksi suuri osa kansasta on potkujen kannalla. Itsellänikin on jo pitkä lista nimiä, joille en enää haluaisi maksaa senttiäkään vero-euroistamme.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Edelleen YK:lta vaatimus: Seksityöstä oikea ammatti.

      Mainitaanko tätä Aids-komission ehdotusta missään muualla kuin Uuden Suomen uutisessa?

      Poista
  4. Kommenttina Kari Hurtalle ym. annan palautetta tästä Relanderin lausunnosta: "Yhtenä mahdollisena syynä naisten ja miesten väliseen palkkaeroon hän pitää sitä, että miehet tekevät enemmän töitä."

    Miten totta tuo onkaan! Olen kirjassani "Vaiettua tietoa tasa-arvosta", kustantaja Kustannus HD, kertonut, että Tilastokeskuksen palkkavertailun (naiset saavat 82 % miesten ansioista) miehet tekevät noin 20 % enemmän työtunteja kuin naiset. Eli koko Samapalkkaohjeman, STM:n ja feministitutkijoiden palkkavertailut ovat silkkaa fuulaa.

    Kumpa Relander muistaisi tämän aina silloin, kun joku esittää hänelle TANE:ssa, että naiset saavat Suomessa vähemmän palkkaa kuin miehet. Itse asiassa työnantaja maksaa tavallisesta tehdystä työtunnista 10 % enemmän palkkaa naiselle kuin miehelle. insinööreistä ja sairaanhoitajista en tiedä minäkään, kukaan kun ei ole tehnyt tasa-arvoista palkkatutkimusta heidän keskensä.

    Jos joku haluaa kirjani "Vaiettua tietoa tasa-arvosta" 15 euron hintaan postikuluineen, lähettäkää sähköpostia minulle osoitteeseen paulisumanen miuku gmail piste com, niin lähetän sen nimikirjoituksella varustettuna. Mainitkaa, jos ette halua nimikirjoitusta, sehän vähentää kirjan arvoa divarissa. Kirjoja on rajoitetusti.

    VastaaPoista
  5. Vapaaehtoista silpomista muodin takia.

    "Jessie tutkaili epätoivoisesti lehtiä ja yritti löytää niiden sivuilta samanlaisia alapäitä kun hänen omansa, muttei löytänyt.

    - Minusta se tuntui todisteelta siitä, että minussa oli jotain vialla. Se sai minut tuntemaan oloni friikiksi, nainen kuvailee.

    Jessie näki myös häiritseviä painajaisia, jossa hänen suuret häpyhuulensa olivat kietoutuneet huivin tavoin kaulan ympärille, ja muut ihmiset nauroivat hänelle. Valveilla Jessie koki ahdistusta. Hän päätyi leikkaukseen, mutta painajaiset eivät jääneet."

    Voiko naisia ottaa ollenkaan tosisaan? Mikä ihmeen kollektiivinen sairaus oikein niitä riivaa????

    Pavlovin koiria pidettäisiin varmaan enemmän järjissään olevina kuin ... ???

    Vaginaleikkaukset ovat yleistyneet

    VastaaPoista
  6. Edellisen jutun "Vaginaleikkaukset ovat yleistyneet" toimittajan pitäisi hieman perehtyä naisen anatomiaan.

    1. Kyseessä ei ole vaginaleikkaus. Vagina kuuluu naisen sisäisiin sukuelimiin. Tässä jutussa on kyseessä ulkoiset sukuelimet ja niistä leikataan pienet häpyhuulet.

    2. Eli kyseessä ei ole suuret häpyhuulet, vaan pienet häpyhuulet, jotka ovat keskimääräistä suuremmat. Lisäksi voin vakuuttaa, että naisia vaivaa turhaan suurehkot pienet häpyhuulet. Luulisin, että meitä miehiä yleisesti kiihottaa sellaiset pienet häpyhuulet, jotka voi nähdä kunnolla, puristaa huuliensa väliin ja joita voi imeskellä. Oma kultani omaa sellaiset ja kun hän on sinut itsensä kanssa, me molemmat nautimme suunnattomasti niistä. Seksifilmeistä en ole juuri löytänyt naisia, joilla olisi suuremmat pienet häpyhuulet kuin hänellä, mutta sekös vain parantaa seksielämäämme. Ilman niitä hän ei olisi hän. Ihan kultani intimiteettisuojan vuoksi kirjoitan tämän anonyymisti.

    VastaaPoista
  7. Kohublondi Johanna Tukiainen pääsi virolaislehden otsikoihin silminnäkijän erikoisesta havainnosta Tallinnassa. Tukiainen kertoo myös blogissaan juottaneensa koiralle olutta.

    ...
    Kun hän ei enää pystynyt pitämään koiraa paikoillaan sylissään, hän kietaisi koiran kaulan ympärille USB -piuhan. Koira haukkui ja ulisi, silminnäkijä kertoo lehdelle.

    Lehden mukaan lähtiessään terassilta Tukiainen kietoi koiransa kaulan ympärille kännykän laturin.
    ...
    Tukiainen kirjoittaa juottaneensa koirille alkoholia.

    - Jostain syystä Pärnun matkan aikana Bonzo kiintyi erityisesti olueen, mopsimme litki sitä aikamoisen määrän. Esmeraldalle olut ei käynyt, hän halusi nimenomaan sampanjaa, Tukiainen kirjoittaa Seiskan blogissa.
    ...

    VastaaPoista
  8. Mies, haluatko ilahduttaa kumppaniasi?
    Tässä naisten lempikohteliaisuudet

    "- Naisilla on monia komplekseja ja siksi he kaipaavat vakuuttelua, että ovat kauniita ja kelpaava, kertoo tutkimuksen tiedottaja.

    Miehet, pysykää siis ensimmäisessä listassa!"

    Naisilla tosiaan komplekseja riittää...

    Mitä enemmän naiset katsovat tv:tä, mitä enemmän lukevat muotilehtiä, mitä enemmän selaavat ellos yms muita ostoskatalogeja... yms yms. sen sekopäisemmiksi naiset tulevat.

    Läpeensä kateelliset ja ahneet, vain tavarasta elämäänsä sisällön saavat, omistavina ja omistettavina esineinä itsensä kokevat naiset ovat todella mielenkiintoinen haaste ihan kenelle tahansa.

    Mies, haluatko ilahduttaa kumppaniasi?
    Tässä naisten lempikohteliaisuudet


    Ja kauppa käy...

    VastaaPoista
  9. HuhHuh ei yllätä tyhjäpäisen karvattoman apinanaaraan valinta. Kauas on tultu siitä kun kiipeiltiin vielä puissa.

    Kuunnellaan juoruja ja pelimiesten kanssa textailu toimii aina

    Nainen luopuu mieluummin seksistä kuin kännykästä

    VastaaPoista
  10. Huonomminkin olisi voinut mennä. Nainenhan olisi voinut hätävalheeksi väittää vaikka miehen yrittäneen raiskausta ja sitten jo profemakko valkoisella ratsulla olisi voinut karauttaa paikalle potkimaan miestä kostoksi:

    Koira kävi kiinni - puri miestä käsivarteen

    ...
    Uhrin mukaan koira ei ollut tapahtumahetkellä kytkettynä.

    Koirien omistajatar ei suostunut antamaan henkilötietojaan miehelle.
    ...

    Kodinhoitajina esiintyneet naiset veivät vanhusten rahat

    Epäily: Nainen hakattiin tanssilattialla

    ...
    Nainen oli ollut tanssilattialla, kun jostakin syystä kolme muuta tanssimassa ollutta naista oli käynyt naisen päälle.
    ...

    Toivottavasti poliisi tutkii myös yhdistysrekisteriin toimitetuista asiakirjoista, että onko osa perustajajäseniksi väitetyistä henkilöistä keksittyjä (vaiko olemassaolevia ja vapaaehtoisesti mukana olevia), niin kuin joissain nettikeskusteluissa on epäilty:

    Enkeli-Elisan tapausta tutkitaan petoksena

    Pravdassa keskusteluakin aiheesta:

    Poliisi aloittaa esitutkinnan Enkeli-Elisan tarinasta

    Masennuksesta kärsineillä miehillä muita suurempi riski sairastua sepelvaltimotautiin ja aivohalvaukseen

    ...
    Kun riskitekijät oli huomioitu, todettiin lähtötilanteessa masennusoireista kärsineiden miesten sairastuvan viiden vuoden sisällä noin 40 prosenttia todennäköisemmin sepelvaltimotautiin kuin miesten, joilla mielialaoireita ei ilmennyt.

    Vastaavasti viiden vuoden jälkeen masennusoireista kärsineiden miesten aivohalvausriski osoittautui lähes kaksi kertaa tavanomaista suuremmaksi. Yhteys oli merkittä erityisesti aivoinfarktin kohdalla.
    ...

    Nuoret naiset hakkasivat miehen sairaalakuntoon Jyväskylässä

    VastaaPoista
  11. Enrique Iglesias taitaa olla oikea voimamies:

    Enrique Iglesias raahasi fanin lavalle, suuteli ja tunki paitansa sisään

    Tässä touhussa ei ole mitään järkeä, koska miehen henki on ainutkertainen ja korvaamaton, mutta uusia narttuja on aina tarjolla:

    Miehet uhrasivat henkensä pelastaakseen tyttöystävänsä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kari Hurtta:Luultavasti viittaa
      NY Daily News: 'Dark Knight Rises' shooting: Three heroes died in Aurora taking bullets for their girlfriends


      Kommenteista (en tiedä kuinka toimiva linkki on):
      Mark_Neilg:
      I am glad to see these men's sacrifices being honoured. It is inevitable that the gunman will be used to exemplify the evils of men (I've already seen several articles asking what is wrong with white middle class men), these three men need to be remembered when those types of articles inevitably arise (just as the men harmed while doing the same thing at polytechnic in the montreal massacre that spawned the white ribbon campaign have been forgotten in favour of blaming all men for the gunman's action). There was one evil man, there were at least 4 great ones (these three men and at least one mentioned bellow that didn't die. Jarrell Brooks)

      Poista
    2. Edelleen kommenteista:

      racrobin:
      One interesting sidenote to that story is that the man (Jarrell Brooks) stepped in to save her after her own boyfriend ran out of the theater, got into his own car, and drove off. She had to call him once she made it outside (after she had been shot, and after Jarrell took a bullet to the thigh trying to get her kids outside) to come pick her up. He later proposed to her at the hospital, and she accepted!!??

      But yes, Jarrell is also a true hero, even though he refuses the title, because he says he was just "in the wrong place at the right time."

      Poista
    3. Tähän

      racrobin:
      One interesting sidenote to that story is that the man (Jarrell Brooks) stepped in to save her after her own boyfriend ran out of the theater, got into his own car, and drove off. …

      tuolla The Frisky, johon MGTOWfi viittasi, on
      The Frisky: The Soapbox: Hey, Patricia Legarreta, Seriously, Don’t Marry Jamie Rohrs


      It’s not that Rohrs is a bad guy. That is not what I’m arguing. But this situation did illuminate something about his instincts that both he and his fiancee should take a hard look at before they walk down the aisle. Maybe they will be able to get through this awful situation together and she won’t hold this against him and he won’t hold it against himself. But that, let’s face it, is going to take some time. A proposal of marriage born out of guilt is not going to do it.

      Poista
  12. Feministi toruu sankarimiehiä:

    "Why does masculinity have to have anything to do with heroic behavior? Their sacrifice was noble, sure. But in every telling of the 'boyfriends risked their lives' story — and every boyfriend who then tells his girlfriend, 'Sweetie, I would have done the same for you!' — there’s an implication that heroism is a gendered concept. Heroism has never had a gender."

    Sama kirjoittaja ei luultavasti näkisi mitään ristiriitaa, jos hän kirjoittaisi heti perään "mikä miehissä on vikana" -artikkelin.

    VastaaPoista
  13. Vastaukset
    1. Anonyymi: Näyttelijälle kävi nolo Viagra-moka lentokoneessa: Housuni muistuttivat telttaa

      Sinälläänhän Viagra itsessään ei saa aikaan erektiota.

      Pilleri ei tuonut unta, mutta lääkkeen jäljiltä hereillä oli miehen itsensä lisäksi jotain muutakin.

      - En nukkunut koko lennon aikana, sen sijaan housuni muistuttivat telttaa, Renner kertoi vieraillessaan Jimmy Kimmelin talk show'ssa.

      Sinällään voisi kyseessä olla aamuerektio, jos tuossa siis oli yritetty nukkua, ja Viagralla varmanakin tämän kestoon oli vaikutusta.

      Poista
  14. Rekisteröinti on ongelma, ei ratkaisu.

    Regis = kuningas.

    Register = Luovuttaa 'allodial title' (ns. "omistustitteli") mistä tahansa asiasta kuninkaalle, eli nykyisin valtiolle.

    Jos rekisteröit autosi, et omista sitä enää, vaan varsinainen omistustitteli on valtion, ja sinulla on vain käyttöoikeus. Tästä syystä johtuen, valtio voi tulla ja ottaa autosi milloin tahansa parhaaksi näkee.

    Jos rekisteröit lapsesi, sama juttu - valtio määrää silloin, milloin lapsi menee kouluun, milloin hänellä on lomat, mitä hänelle aivopes.. opetetaan ja ehdollistetaan, ja voi ottaa lapsesi sinulta pois, milloin tahansa parhaaksi näkee. Jos vaikka et rokotuta lapsiasi valtion haluamalla tavalla, tms.

    Koko rekisteröintien olemassaolo on valtava ongelma - ei mikään laki vaadi lasten rekisteröintiä, eikä mikään laki vaadi, että automobiililla matkustavalla ihmisellä on mitään hiton ajokorttia. Ei sellaista tarvita, eikä sellaista voida lailla vaatia!

    Mutta kun ihmiset eivät lue sopimuksia, joita allekirjoittavat, eivätkä tajua lukemaansa, vaikka lukisivatkin.. niin tähän se johtaa.

    Jos tietäisit, mitä rekisteröinti todella on, ja mitä se on saanut aikaan, kauhistuisit, etkä -ikinä- voisi suositella rekisteröintiä missään nimessä kellekään koskaan missään.

    Tosin internet-versio tuosta sanasta ei liene yhtä hirvittävä vaikutuksiltaan - siis jos 'rekisteröit' johonkin foorumiin, et välttämättä suorita 'joinderia' itsesi ja legaalisen fiktion nimeltä "henkilö" välille.

    Kauhistuttavaa, miten vähän ihmiset tietävät omien tekostensa seurauksista. Jokainen, joka valittaa, että 'yhteiskunta' on tehnyt hänelle vääryyttä, on tekopyhä olento, jos hän on kuitenkin auliisti ja vapaaehtoisesti ensin antanut oikeutensa pois allekirjoittamalla "rekisteröintikaavakkeita", "anomuksia" ja "hakemuksia" (registration, submission, application).

    Miksi tämä asia on niin mahdoton ihmisten tajuta? Luulisi, että tämä olisi kaikista tärkein asia, jonka he voivat koskaan tajuta elämässään. Mutta tajuamista ei vain näytä tapahtuvan.

    Tässä kuitenkin vielä uusintana tietopaketti asiasta:

    Meet Your Strawman (5-min. youtube-video)

    Meet Your Strawman (WWW-sivu, jossa asia selitetään tekstinä selkeästi)

    Voin vain rukoilla uppiniskaisten ja vähätietoisten ihmisten puolesta, jotka eivät edes aio ottaa tästä heidän elämänsä kannalta ehkä tärkeimmästä asiasta selvää.

    - Vortac

    VastaaPoista
  15. vinkki: Älä KOSKAAN allekirjoita paperia, jossa nimesi on kirjoitettu kokonaan ISOILLA KIRJAIMILLA, etenkin sukunimi ensin (tai jos nimeen on liitetty 'titteli', kuten "Herra", "Mr.", "Ms.", jne.)

    Se ei nimittäin ole legaalisesti ajatellen sinun nimesi, ja suoritat silloin jälleen joinderin, ja alistut noudattamaan sääntöjä (esim. asetuksia ja säädöksiä), joita sinun ei muutoin missään nimessä tarvitsisi koskaan noudattaa.

    - Vortac

    VastaaPoista
  16. Feministi toruu sankarimiehiä:

    Ja monet muut fema-fasistit toruvat miehiä, kun eivät ole tarpeeksi sankarimaisia.

    Niin tai näin, aina väärin päin, jos kuuntelet sitä, mitä naiset miehiltä haluavat.

    "Sankari" tarkoittaa kuitenkin sanana ORJAA, ja kuten kaikki tiedämme, sankarit olivat 'disposable', eli uhrattavissa olevia orjia, joiden tuli puolustaa etenkin naisia hyökkäyksiltä. Jos orja selvisi hengissä, hän sai palkinnoksi naisten suosiota, ja siinä se. Jos taas ei, niin eipä se naisia tai muitakaan juuri hätkähdyttänyt.

    Kun tiedämme tämän, kysyn vaan: KUKA HALUAA OLLA SANKARI?

    En minä ainakaan.

    Mutta naisethan pystyvät kaikkeen mihin miehetkin, ja vieläpä paremmin, joten ehkäpä on naisten vuoro olla sankareita, ja puolustaa miehiä hyökkäyksiltä, ja olla 'disposable', eli uhrattavissa oleva sukupuoli tästedes. Naistenhan luulisi pystyvän siihenkin paremmin kuin miehet, ainakin tuon fema-fasistisen mantran mukaan..

    - Vortac

    VastaaPoista
  17. Niin tai näin, aina väärin päin, jos kuuntelet sitä, mitä naiset miehiltä haluavat.

    Aivan, mutta on hyvä, että sankareiden sukupuoli on käynyt selväksi mediassakin. Tämä on harvinaista, kuten MWMn video antaa ymmärtää. Miehet ovat yleensä mediassa sukupuoleton sukupuoli ja feministien sättimiset näyttävät reagoivan siihen, että sankarit olivat julkeasti miehiä kuollessaan naistensa puolesta.

    VastaaPoista
  18. Naisseurue putsasi hotellihuoneen tyhjilleen

    Mies- ja seksuaalikielteisille femakoille varmaan unelmien täyttymys - koskakohan Suomessakin?:

    Naisten tv-kanava piilottaa kasvonsa Egyptissä

    ...
    Vajaan viikon ajan toiminut Maria TV on jo herättänyt Kairossa keskustelua ohjelmissa esiintyvien naisten pukeutumisen vuoksi - he kaikki käyttävät kasvot peittävää huntua, niqabia.

    Musliminaisten Maria TV haluaa olla esimerkkinä siitä, että naisten ei tarvitse paljastaa kauneuttaan tullakseen huomatuiksi.
    ...

    VastaaPoista
  19. Vastaukset
    1. Anonyymi: Ällistyttävä tieto alkuihmisen seksistä: rakasteli kolmattakin vierasta lajia

      Viittaa
      Washington Post: Neanderthal-type species once roamed Africa, DNA shows
      “Geneticists like euphemisms, but we’re talking about sex,” said Joshua Akey of the University of Washington in Seattle, whose lab identified the mystery DNA in three groups of modern Africans.

      These genetic leftovers do not resemble DNA from any modern-day humans. The foreign DNA also does not resemble Neanderthal DNA, which shows up in the DNA of some modern-day Europeans, Akey said. That means the newly identified DNA came from an unknown group.


      Tuossa uuden Suomen artikkelissa annataan linkki muutamiin aikasempiin artikkeleihin:
      Seksiä harrastettiin, lapsia tuli – ”Ratkaisevaa”
      Tiede: Ihminen harrasti ennen hyperseksiä

      Poista
  20. Mitäköhän ällöttävää muka siinä on, jos varhaiset ihmiset ovat nussineet jotain muitakin läheisiä lajeja? Ja jos seksin seurauksena on syntynyt lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä, on kyseenalaista, että voiko edes puhua eri lajista.

    Tuskin muinaisilla ihmisillä on ollut edes kunnon käsitystä eri lajeista, kun biologian ja molekyylibiologian tuntemusta ei ole juuri siihen aikaan ollut. Mistä silloiset tai paljon lähempänä nykyaikaa eläneet ihmiset ovat tienneet, että onko esimerkiksi musta- ja valkoihoiset ihmiset eri lajia vaiko ei. Ja muutenkin lajin käsite/määritelmä on samalla tapaa jossain määrin epäselvä muutenkin, aivan niin kuin esimerkiksi geeninkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homo:
      Ja jos seksin seurauksena on syntynyt lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä, on kyseenalaista, että voiko edes puhua eri lajista.

      Käytännössähän tuo lajin määritelmä (ei lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä) ei aina toimi. Populaatiot ovat erityneet eri lajeiksi sen takia, että kanssakäymistä ei tapahdu. Syynä siis tällöin ei ole se, että lisääntymiskykyiset jälkeläiset eivät olisi mahdollisia.

      Poista
  21. Heh heh, raiskaustilastotkohan ovat havahduttaneet vai mistä kenkä puristaa?:

    Tutkimus: Nuoret tytöt blogien rasististen viestien takana

    VastaaPoista
  22. Tuon Oikeusministeri Henriksson ajaa seksinoston täyskieltoa kommenteissa on

    S Y: (Linkki ei toimi suoraan)
    Tässähän on ollut ravintola-alalla ja siivousalalla ihmiskauppaepäilyjä. Pitäisikö kieltää siivous- ja ravintola-ala sekä näiltä ostaminen?


    Kyllä ehdottomasti on kielettävä siivouspalveluiden ja ravintolasta ostaminen — muutoinhan tämä ristiriidassa sen kanssa, mitä Henriksson eilmoitti ostokiellon perusteluiksi. Samoin myöskin on kielettävä marjojen ostaminen.

    VastaaPoista
  23. "Katso noita söpöjä poikia. Senkun valitset." toteaa länsimainen n. 50v nainen ikätoverilleen parhaillaan Nelosella menossa olevassa elokuvassa.

    Kohti etelää
    (Heading South/Ranska-Kanada 2005). Karibian kuumuuteen sijoittuvan rohkean draaman ytimessä ovat pohjoisamerikkalaiset naiset, jotka viettävät aikaa lomaparatiisissa tyydyttäen romantiikan-, seksin- ja vallannälkäänsä.

    - Jokainen varmasti ymmärtää, ettei tällaista elokuvaa olisi voitu tehdä asetelmasta, jossa miesporukka lähtee kehitysmaahan sekstaamaan paikallisia nuorikkoja.

    Tai jos elokuva jostain ihmeen oikusta olisikin tehty, sitä ei luonnehdittaisi "rohkeaksi draamaksi", vaan joillain aivan muilla määreillä.

    Lisäksi, tuollaista elokuvaa ei mikään suomalainen tv-kanava olisi ostanut esitettäväksi.

    VastaaPoista
  24. ... ja vielä tuohon elokuvan teemaan liittyen:

    Naisten seksiturismista on tehty jokin naisten voimaantumisen ilmentymä.

    VastaaPoista
  25. Vastaukset
    1. Anonyymi: Kiinassa 27-vuotias sinkku on ei-toivottu

      Siis:
      Laajaa julkisuutta saaneessa vuoden 2010 kyselytutkimuksessa 92 prosenttia miehistä oli sitä mieltä, että naisten tulisi avioitua ennen 27 vuoden rajapyykkiä.

      Kuitenkin naisia on vähemmin kuin miehiä, joten juttu ei ole niin yksinkertainen.

      Tuossa siis oli
      Avioliitolta odotetaan nyt onnea

      Pitkittynyt yksin eläminen koskettaa erityisesti hyvin koulutettuja, taloudellisesti riippumattomia ja kaupungeissa asuvia naisia. Naistenlehdissä ja kirjoissa on jo pitkään pohdittu, miksi sinkkuus on pesiytynyt kiinalaiseen yhteiskuntaan.


      Toisaalta

      Perhesuunnittelupolitiikan ja poikien perinteisen suosimisen seurauksena yksinelävien nuorten miesten määrä on koko ajan kasvussa. China Youth Daily -lehti varoitti, että matalatuloisten miesten on koko ajan vaikeampaa löytää itselleen puoliso.

      Poista
  26. Tuosta Karjalaisen jutusta "Isäkuukauden pidennys on tarpeellinen mutta riittämätön." puuttuu se sama näkökulma kuin kaikesta muustakin isyyslomaan liittyvästä keskustelusta, eli raha. Kun 80 % miehistä ansaitsee enemmän kuin heidän kumppaninsa, se merkitsee, että noissa 80 % perheissä isän poissaolot töistä köyhdyttävät perhettä enemmän kuin äitien poissaolot. Miksi perhettä pitää rangaista siitä, että isä jää kotiin lapsia hoitamaan? Eiköhän tämä ole yksi tärkeä syy, miksi isät eivät pidä perhevapaitaan kovin halukkaasti.

    Olisi ihan helppoa laatia sellainen tasa-arvoinen tukijärjestelmä, jossa perheen elantoa ei hetkauta yhtään pahemmin, kumpi jää kotiin. Miksei kukaan, eivät feministitkään aja sellaista tukijärjestelmää? Isiä vain syyllistetään, vaikka kyseessä on puhtaasti perheen talousasiat. Onko syynä se, että nämä asiat eivät juuri liikuta feministejä ja niitä päättäjiä, jotka asioita ajavat? isät saadaan syyllistettyä, vaikka heillä on ihan taloudelliset järkisyyt käytökseensä.

    Pauli Sumanen

    VastaaPoista
  27. Estrogeenissä on sen salaisuus! Tässäkö (osa)selitys sille, että miksi ensimmäisen Matrix-elokuvan jälkeiset versiot olivat niin paljon alkuperäistä huonompia?:

    The new Matrix revolution: Director says he's now a pink-haired woman called Lana

    VastaaPoista
  28. Naiset ja feministit taas asialla, niin johan saadaan riidat ja tappelut aikaiseksi:

    Mummolaakson ympärillä kiehuu

    Kaikki alkoi siitä, kun Pridellä Mummolaakson Sherrykahvitansseilla Mummolaakson aktiivi kertoi, ettei Mummolaakson hallituksen enemmistö ollut hyväksynyt transsukupuolista naista jäseneksi kun tällä ei ollut vielä henkilötunnus korjattu oikeaksi.
    ...
    Suuri osa Mummolaakson hallituksessa olevista on asiasta käärmeissään ja ainakin yksi on jättäytymässä hallituksesta pois. Puhutaan siitä, että Mummolaakson pitäisi erota Setasta, jos ei kerta suostu noudattamaan Setassa olevaa käytäntöä siitä, että kunnioitetaan henkilön itse ilmoittamaa sukupuolta [eikös se sukupuoli olekaan pelkkä sosiaalinen konstruktio?]. Mummolaakso on myös mukana projektissa "Yhdenveroinen vanhuus", jossa tätä sukupuolen itsemäärittelyoikeutta vaaditaan kunnioittamaan.
    ...
    Kukaan ei ole sanonut ääneen todellista syytä, mutta Tiia Aarnipuu sanoi minulle kerran, että vanhemmissa lesboissa on vänkyräfeministejä.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".