lauantaina, elokuuta 25, 2012

Hook-Up Culture

Women Want Hook-Up Culture ja Tähän on tultu

Kehitysvammaisten seksuaalisuus edelleen tabu - toteutuvatko seksuaalioikeudet Suomessa?

Tapaus Halla-aho ja miesten moninaistuminen

Tattoos on women are mens biggest turn-off … women don't like beards

175 kommenttia:


 1. Kehitysvammaisten seksuaalisuus edelleen tabu - toteutuvatko seksuaalioikeudet Suomessa?

  Hah!

  Tekopyhyydellä ja valheilla ei ole taaskaan rajoja.

  Ensinnäkin, miten sellainen asia voi olla TABU, josta paasataan vähän väliä jossain mainstream mediassa?

  Toisekseen, ATM:n seksuaalisuus se vasta tabu on - siitä ei kukaan muu uskalla hiiskahtaakaan, kuin Henry Laasanen ja pari muuta rohkeaa sielua siellä täällä.

  Kolmannekseen, miksi tähän eivät naiset kuorossa tule huutamaan: "Ei seksinpuutteeseen kuole, ei seksi ole mikään ihmisoikeus, aina voi runkata!" jne? Ja syyttämään kehareita luuseriudesta, jos eivät kerran onnistu naista iskemään. Näinhän naiset AINA toimivat, kun on kyse tavallisten, kunnollisten miesten seksuaalisuudesta ja seksuaalisista oikeuksista. Naiset eivät koskaan tunnusta näiden miesten seksuaalisia oikeuksia, mutta meidän pitäisi kuorossa rynnätä tunnustamaan keharien seksuaaliset oikeudet?


  Lisäksi, seksuaalisuus ei varsinaisesti ole oikeus, joten artikkeli on lisäksi harhaanjohtava ja valheellinen useammallakin, kuin yhdellä tavalla. Seksuaalisuus on ihmisen OMINAISUUS. Oikeus on jotain, joka taas liittyy lakiin ja niihin synnynnäisiin ja erottamattomiin (unalienable) oikeuksiin, jotka jokaisella ihmisellä ensimmäisestä hengenvedostaan lähtien on.

  Olisi tästä typeryydestä vielä muutakin marmatettavaa, mutta aina ei jaksa.

  Tekopyhyydellä ja valheilla ei tosiaan ole mitään rajoja.

  - Vortac

  VastaaPoista

 2. Nicole Kidman virtsasi vastanäyttelijänsä päälle: ”Annoin vaan pissan tulla".

  Artikkelia lukematta - naisten se on helppo tehdä mitä vaan, kun naisten teoilla ei ole negatiivisia seurauksia heille itselleen.

  Jos mies olisi kussut naisen päälle, millainen haloo olisi noussut? Feministien kuohitsemisraivolla ei olisi mitään rajoja.

  - Vortac

  VastaaPoista

 3. Vielä tuosta oikeusjutusta. Ihmiset eivät tiedä eivätkä tajua, mitä ovat oikeudet, mikä on laki, mitä eroa on lailla ja legaalisella järjestelmällä, mikä on "henkilö", mitä eroa on "henkilöllä" ja elävällä ihmisellä, mistä auktoriteetti tulee, mitä he aiheuttavat allekirjoituksillaan, jne.

  Niinpä tällaista soopaa voidaan latoa silmät ja suut täyteen, ilman että kukaan edes tajuaa, mitä on tapahtunut.

  Seksuaalisuus on ihmisen ominaisuus, ei oikeus. "Oikeus seksuaalisuuteen" on taas eri juttu, mutta jos katsomme asiaa siitä näkökulmasta, etät oikeus perustuu AINA omistukseen, voimme tajuta, miten asia menee.

  Ihmisellä on oikeus tehdä omalle keholleen mitä huvittaa, koska jokainen omistaa kehonsa. Näin ollen kukaan ei voi estää ihmistä tatuoimasta tai lävistämästä kehoaan (tietenkin kunhan holhoamisikä on ohi - lapsi ei voi vielä päättää monista asioista, koska hänen tietoisuutensa ja ymmärryksensä ei siihen riitä - olisi vaarallista antaa lapselle ladattu ase, mutta aikuinen voi käsitellä sitä turvallisesti). Kukaan ei voi myöskään laillisesti estää ketään vaikkapa nyt runkkaamasta kehoaan niin paljon kuin huvittaa.

  Mutta oikeus seksiin on hieman erilainen juttu. Minulla on oikeus päättää, harrastanko kehoani käyttäen seksiä jonkun kanssa vai ei - mutta vain siltä osin, kuin kyseessä on oman kehoni seksi. Minulla ei ole oikeutta tehdä päätöstä jonkun toisen kehon suhteen, että harrastaako se toinen keho seksiä vai ei, koska sen omistaa joku muu.

  Vain jos kaksi kehonomistajaa päättää yhteisesti harjoittaa seksiä toistensa kehojen kanssa (ja samalla päästää nuo vieraat kehot harrastamaan seksiä omistamiensa kehojen kanssa), toimitaan lainmukaisella tavalla - kehojen omistajat ovat päättäneet suorittaa tietyn toimenpiteen, eikä kenelläkään ole siihen nokan koputtamista, koska kenelläkään muulla ei ole oikeutta tehdä näitä kehojen käyttöpäätöksiä.

  (Onpas tätä vaikeata laittaa sanoiksi)

  Kehon omistaja voi siis harjoittaa seksiä kaikkien sellaisten kehojen kanssa, joiden omistajat antavat hänen niin tehdä.

  Seksiin (jos masturbaatiota ei katsota seksiksi) tarvitaan siis aina vähintään kahden kehonomistajan suostumus, jotta toimitus on laillinen.

  Tältä osin oikeus seksiin kuulostaa hieman oudolta, koska ei kenelläkään ole oikeutta kenenkään toisen kehoon, ellei tuo toisen kehon omistaja sellaista oikeutta erikseen myönnä.

  Tästä johtuen seksi ei ole varsinaisesti oikeus, eikä 'ihmisoikeus'. Ja 'seksuaalisuus' - miten se voisi olla oikeus? On sama kuin kysyisi, onko kehareilla oikeus ruskeatukkaisuuteen tai vihreäsilmäisyyteen. Seksuaalisuus on kehojen ominaisuus, ja sellaisenaan oikeuksien kannalta kehon omistajan täydellisessä hallinnassa. Jokaisella on toki oikeus 'seksuaalisuuteen', samalla tavalla, kuin jokaisella on oikeus vaikkapa "silmäripsisyyteen" tai "vatsaisuuteen". Siksi ei ole mielekästä edes käyttää noita termejä samassa yhteydessä, koska kyse on itsestäänselvyydestä.

  Eli puhuttiinpa oikeudesta seksiin tai seksuaalisuuteen, kyseessä on erittäin kummallinen termistö ja ajattelutapa, jonka takana on selvästi jokin agenda, koska rehellisesti ja lain kannalta katsottuna, asiasta ei ole mitään järkeä puhua tuolla tavalla.

  - Vortac


  VastaaPoista
 4. Women Want Hook-Up Culture

  Mielenkiintoista, se on aina mies:
  Instead of scolding women for their self-defeating bed-hopping, they should be scolding men. If men demand so much time and attention from girlfriends that those girlfriends can't have a life outside of the relationship, that suggests men are asking way too much of women. So needy!

  VastaaPoista
 5. Vai että parta on naisille vastenmielinen? Täytyy ajaa se sitten pois, vaikka osaston naiset sanoivatkin yhteen ääneen minulle, kun uhkasin ajaa sen pois kesäloman päätteeksi, että anna sen olla, se kutittaa niin mukavasti reisiä.

  VastaaPoista
 6. Laasasen tutkimusten mukaan käsittääkseni mies haluaa mahdollisimman monen naisen kanssa intiimejä suhteita, joten onko tämä naisten hook-up-kulttuuri oikea suunta?

  VastaaPoista
 7. Ei, koska sehän päättyy sitten vanhempana.

  VastaaPoista
 8. Aiheen vierestä: Kannattaa vilkaista Iltasanomia, jossa seksistinen ministeri Virkkunen sanoo palkkaavansa avustajikseen vain naisia. Onko tämä laillistakaan?

  VastaaPoista
 9. Kiusattu - vai kiusaaja - kovin ristiriitaisia versioita liikkeellä. Nyt Eero, valkoinen ritari, Heinäluoma jyrähtää oman versionsa:

  Eero Heinäluoma: Guzenina-Richardsonia työpaikkakiusataan

  VastaaPoista
 10. Women Better at Affairs than Men

  ...
  Women are branded the affairer sex.

  A survey says almost a hundred percent who cheat do not get caught.
  ...

  Exäni karmea teko

  VastaaPoista
 11. TV5 klo 2:35:

  Syntynyt tappajaksi?

  (16) Aileen Wuornos. Aileen Wuornos oli suomalaissukuinen prostituoitu ja sarjamurhaaja, joka tappoi ja ryösti seitsemän miestä vuosina 1989-1990. Hänet teloitettiin myrkkyruiskeella vuonna 2002. (Born to Kill, dokumentti, USA, 2010)

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. "Kärlek i Gambia is an episode from kanal5 series called Outsiders, it shows older white swedish females traveling to Africa to have sexual relations with black men. Swedish women marry africans and take them back into Sweden. In short time-period the africans get rid of the old white ladies. Next year the swedish women go back into Africa and pick another black male."

  VastaaPoista
 14. Jos Venäjä antaa näistä etsintäkuulutuksen, niin mahtaakohan Ruotsi tai Britannia palauttaa heidät Venäjälle - niin kuin Assangen kanssa ovat toimineet...?:

  Poliisin etsimät Pussy Riotin jäsenet pakenivat Venäjältä

  VastaaPoista
 15. Venäjä ei kuulu EU:hun, eikä se saa EAW:tä.

  Assangen tapauksessakin syyttäjä on nyt kusi sukassa syytteen nostamisen kanssa, koska silloin tuomarin pitäisi hyväksyä syyte ja todistusaineisto pitäisi esittää puolustukselle. Jos tuomari ei suostu nostamaan syytettä raiskauksesta, niin EAW:tä ei tipu.

  VastaaPoista

 16. Tattoos on women are mens biggest turn-off … women don't like beards..

  Koko juttua lukematta, olettaisin, että tuossa tehdään taas se tyypillinen ja typerä yleistys, että koska miehille naisen keho on sekä turn-on että turn-off (täysin kehosta riippuen), saman täytyy olla totta naisillekin, ja sitten verrataan, mikä miehen ja naisen kehossa on turn-off.

  Ei näin.

  Naiset eivät kiihotu tai seksuaalisesti iljety (joskin muilla tavoin mahdollisesti kyllä) miehen kehosta.

  Nainen voi arvostaa miehen kehoa samoin, kuin mies voi arvostaa vaikkapa maiseman kauneutta tai rumuutta, mutta naiselle parta ei ole mikään turn-off.

  Otsikossa jo itsessäänkin tehdään selvä ero; tatuointi on miehille turn-off, mutta naisille parta ei ole, naiset eivät vain "pidä" parroista. Tämä voi pitää paikkansa, mutta syyt voivat olla moninaiset. Itse olettaisin, että naiset eivät pidä parroista vähän samalla tavalla, kuin naiset eivät pidä peniksistä - koska nainen hyvin harvoin voi itse kasvattaa partaa, nainen on kateellinen, että mies voi.

  Toisaalta, juuri siksi parta onkin maskuliininen asia, ehkäpä jopa merkki patriarkaatista - ja sitten sitä vastaan hyökätään, jne.

  Nainen ei jätä nussimatta korkean statuksen miestä siksi, että hänellä on parta. Parralla ei ole statukseen verrattuna yhtään mitään merkitystä. Nainen ei myöskään nussi alemman tason miestä vain siksi, että miehellä ei ole partaa.

  Typerää tasapäistämistä. Miehet ja naiset ovat ERILAISIA, eivät samanlaisia! Miehet ja naiset tykkäävät (ja iljettyvät) eri asioista - miehet tykkäävät/iljettyvät naisen kehosta, naiset tykkäävät/iljettyvät miehen statuskertoimesta.

  Tuo väite parroista on aivan yhtä naurettava, kuin jos katsottaisiin, millaiset työpaikat miehessä kiinnostavat naisia ja miehiä, ja sitten sanottaisiin, että naisille lehdenjakaja on turn-off, ja sitten mainittaisiin, että miehet eivät pidä lentoemännistä tai hoitureista.

  Joko näette asian absurdiuden?

  Miehen partaisuusaste on herttaisen yhdentekevä, miehen statuksella on kaikki merkitys.

  Mutta tuo tutkimus, artikkeli tai mikäonkaan, selvästi rajasi asiat koskemaan vain kehoja, joten kyseessä on tilanne, jossa naisen ikäänkuin pitää valita jotain miehen KEHOON liittyvää, josta sitten iljettyä. Parta on helppo ja kätevä kohde moiseen. Jos tuo tutkimus (tai mikäonkaan) olisi ollut rehellinen, avoin ja totuudenmukainen, tulokset olisivat varsin toisenlaiset; tatuoinnit ja lävistykset olisivat silti turn-offeja miehille, mutta naisen turn-offit olisivat alhaisen statuksen suunnalla, eivät miehen KEHON ominaisuuksissa!

  - Vortac

  VastaaPoista

 17. Laasasen tutkimusten mukaan käsittääkseni mies haluaa mahdollisimman monen naisen kanssa intiimejä suhteita..

  En yleensä noteeraa teitä anopellejä, mutta otetaanpa tämä asia hieman käsittelyyn.

  Ensinnäkin, maailmassa on muitakin asioita, kuin miesten halut - asioita voi tarkastella hieman laajemmista näkökulmista. Se, millaisia naiset ovat, vaikuttaa koko järjestelmään, miehiin, kulttuuriin, ja kaikkeen muuhunkin hyvinkin pitkällä aikavälillä, ja voimakkaasti. Ei ainoastaan siis miehen haluihin.

  Toisekseen, eivät naiset harrasta edelleenkään seksiä kenen tahansa miesten kanssa, vaan ainoastaan korkean statuksen miesten kanssa. Ongelma ei siis poistu "hook-up"-culturea lisäämällä, päinvastoin, se luo vain lisää ongelmia, ja pahentaa kuilua korkean statuksen ja alhaisen statuksen miesten välillä, aivan samoin kuin globalisaatio vain pahentaa kuilua rikkaiden ja köyhien välillä.

  Lisäksi, eivät miehet mitään "intiimejä suhteita" halua. Miehet haluavat seksiä. Toki hollywood-siirappiromantiikka on aivopessyt monia miehiäkin halajamaan romanssia ja "elämänsä suurta rakkautta", mutta jos miehen pitää valita seksitön rakkaussuhde tai seksiä monien, hyvännäköisten, nuorten naisten kanssa, suurin osa miehistä kyllä nähdäkseni päätyy epäröimättä jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

  Miehen kannalta optimaalinen tilanne olisi haaremi, jonka lukuisat, nuoret naiset vaihtuvat toinen toistaan kauniimpiin ja hehkeämpiin säännöllisesti, niin että mies saisi köyriä joka päivä monta, täysin 'uutta' naista niin paljon kuin sielu sietää.

  Naisen kannalta optimaalinen tilanne on korkean statuksen miehen ainoa vaimo, jolle mies pysyy täydellisen uskollisena ja lahjoittaa paljon kivaa tavaraa. Ja jota voi ylpeillen esitellä kavereilleen.

  On aika vaikea sovittaa näitä kahta optimaalitilannetta yhteen, kuten Henrykin on maininnut. Mikään hook-up-culture ei siihen pysty, eikä moinen 'kulttuuri' ole ihmiskunnalle ja sivistyneisyydelle hyvästä.

  Muutenkin liika seksiin uppoutuminen takaa vain henkisen rappeutumisen - mikä on kyllä ollut jo maailmassa nähtävissä vuosikymmeniä, jollei jopa vuosisatoja.

  Hölmö kysymyksesi on yksi hyvä esimerkki tämän rappion aiheuttamasta ajattelukyvyttömyydestä.

  - Vortac

  VastaaPoista
 18. Tämän päivän Hesarissa on juttua isien heikosta asemasta erotilanteissa. Ihan kiva juttu sinällään, sillä ongelmien olemassaoloa ei kiistetä, toisin kuin yleensä. Jutussa käy ilmi jopa se, että yhteishuoltajuussopimuksista huolimatta äidit voivat omia lapset itselleen, viranomaisten suosiollisella avustuksella toki.

  Mutta sitten tehdään se perinteinen temppu, eli käännetään kaikki isien omaksi syyksi. Ei käytetä tarpeeksi vanhempainvapaita jne. ikäänkuin tämä jotenkin oikeuttaisi viranomaisten harjoittaman sukupuolisyrjinnän. Muutoksen pitäisi kuulemma lähteä isistä itsestään, muilta, edes viranomaisilta, ei voi vaatia tämän enempää.

  Väsyttävää lukea tällaista soopaa vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
 19. Jäin vain miettimään, että jokamiehen haaremit ovat ihan lukujen valossa täysin mahdoton yhtälö. Miehiä syntyy himpun verran enemmän, mutta suhdeluku tasoittuu jossain vaiheessa suurin piirtein 50/50, joten näistä luonnollisista luvuistahan ei tällaista skenaariota pystystä toteuttamaan. Ellei sitten nykyteknologialla väännetä tyttösyntymät nousuun. No, Aasiassa ainakin tällä hetkellä teknologiaa ja abortteja on käytetty lähinnä poikien preferoimiseen. Koska haaremi-ihanteet ilmeisesti täytyy ihan luonnontieteellisistä syistä jättää täysin hypotettiselle tasolle (puhun tässä miehistä joukkona, en yksilöinä; muutamat yksilöthän ovat jopa tätä päässeet joskus toteuttamaankin), ajattelin, että lieneekö tämä hook-up culture sitten joidenkin mielestä se next best thing. No, ilmeisesti sitten ei.

  VastaaPoista
 20. Äijäily siirtyy kotikatsomoihin ja pubeihin

  http://blogit.hs.fi/sundqvist/2012/08/27/aijaily-siirtyy-kotikatsomoihin-ja-pubeihin/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. @ Anonyymi; Toimiva linkki:
   HS.fi: Äijäily siirtyy kotikatsomoihin ja pubeihin


   Linkin saa seuraavalla HTML koodilla:
   HS.fi: <a href="http://blogit.hs.fi/sundqvist/2012/08/27/aijaily-siirtyy-kotikatsomoihin-ja-pubeihin/" title="Blogit | (27. 8. 2012)"><i>Äijäily siirtyy kotikatsomoihin ja pubeihin</i></a>

   Poista
 21. "Miehen kannalta optimaalinen tilanne olisi haaremi, jonka lukuisat, nuoret naiset vaihtuvat toinen toistaan kauniimpiin ja hehkeämpiin säännöllisesti, niin että mies saisi köyriä joka päivä monta, täysin 'uutta' naista niin paljon kuin sielu sietää."

  Ei se optimaalinen tilanne ole.
  Haaremi olisi monelle miehelle yksinkertaisen liikaa ja siihen sisältyisi liikaa tunteettomuutta. Normaalimiehelle tulisi muutaman viikon aikana varsin paha olo jos vaan vaihtelisi naisia haaremissa, eikä muuta elämää varsinaisesti olisi.

  Periaatteessa maailman asiat pitäisi järjestää jotenkin siten, että jokaisella olisi vakituinen ja omalle sielulle yhteensopiva kumppani ja sen lisäksi käytössä olisi tilapäisesti muiden miesten kumppanit. Eli toisinsanoen miesten välillä ei olisi riitaa toisten tyttöystävien lainaamisesta, vaikka lainaaja olisi ns. atm.


  -deeby

  VastaaPoista
 22. Eikö tämä olisi hyvä peruste positiiviselle syrjinnälle miesten hyväksi esimerkiksi kuntien ja opiskelijäjärjestöjän vuokra-asunnoissa? Narttu saa aina tarvittaessa asunnon muualtakin - jos ei muuten, niin viimeistään pillulla, mikä alentaa vielä vuokrahintaakin:

  Nuoret miehet ovat vuokramarkkinoiden paariaa

  Samasta syystä myös erotilanteissa naisten sijaan pitäisi mies nähdä ensisijaisesti tärkeämmin nykyistä asuntoa tarvitsevana, eikä ajaa pois kotoa. Tätä näkemystä tukee myös se, että asunnottomista valtaosa on miehiä.

  Tasa-arvovaltuutettu - huhuu!

  VastaaPoista
 23. Kylläpä on Henryn tatuointikirjoituksesta vedetty hernettä nenään oikein joukolla ja urakalla. Ei näköjään kaikkien kasetti kestä sitä, että mies sanoo suoraan, mitä ajattelee.

  Ovatko nämä jiri niemiset ja jussi jaloset fiktiivisiä hahmoja (Aku Ankan ja Pekka Siikalan tapaan), vai ovatko jotkut aikuiset, ja vieläpä ilmeisesti akateemisesti koulutetut ihmiset oikeasti noin pihalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jorma:
   Kylläpä on Henryn tatuointikirjoituksesta vedetty hernettä nenään oikein joukolla ja urakalla.

   Joo,

   Mari Huusko: 28.8.2012 08:29
   Miksi naisten pitäisi olla kiinnostuneita siitä, mitä keski-ikäinen keskiluokkainen jyväskyläläinen mies ajattelee tatuoiduista naisista?

   Jos henkilön ajatukset eivät kiinnosta, niin miksi pitää sitten mennä lukemaan a.o. henkilön blogia.

   Mielestäni erinomaisen älytön vastaus.

   Poista
  2. Jorma:
   Kylläpä on Henryn tatuointikirjoituksesta vedetty hernettä nenään oikein joukolla ja urakalla.


   Kirjoitus siis oli
   Hnery Laasanen: Markkina-arvon sabotointi tatuoinneilla

   Viittaa
   newslite: Tattoos on women are mens biggest turn-off … women don't like beards

   Poista
 24. Vastaukset
  1. Anonyymi: Laasaselle Uuden Suomen ritariristi!

   Kommenteista:
   Janne Suuronen: 28.8.2012 16:48
   Ketju on hauska. Ja oikeastaan opettavainenkin. Tulee hieman mieleen Audi-mies, jonka kohtaloa Laasanen toivottavasti ei joudu jakamaan.

   Pisteet Laasaselle.


   Poista
  2. Edelleen Anonyymi: Laasaselle Uuden Suomen ritariristi!

   Kannatusta ritariksi lyömiselle on:

   Risto Jääskeläinen: 28.8.2012 18:23
   Nyt tämä on jo enemmän kuin hauskaa. Äkäisesti vilasten puolet luetuimmista kirjoituksista Puheenvuorossa on Laasasen! Ehdottomasti lyötävä tämä mies ritariksi!
   --lisäys: tarkemmin laskettuna nyt oli 10 Laasasta listalla.

   Poista
 25. Henryllä 590 kommenttia!!!

  VastaaPoista
 26. Vastaukset
  1. Anonyymi: Ahtisaari: Olen vaimoni house boy

   Vaimoni kuitenkin keksii minulle aina jotain tekemistä ja tiskikoneenkin täyttämisessä olen oikein mestari. Olen ihan selvästi vaimoni house boy. Astioiden asettelu koneeseen on erityistehtäväni ja minulla siihen hieno strateginen suunnitelma, kertoo Ahtisaari.

   Poista
 27. No Henry, koskas sinä teet sen väittärisi valmiiksi, "asiallisesti ja rauhalliseen äänensävyyn"?

  Kyllä niin kovasti sinulla riittää tuota terapiapuhetta, mutta tähän ei sitten millään löydy vastausta, niinkö?

  Meneekö kohta vai joko meni jatko-opiskeluoikeuskin, koska et ole saanut mitään tehtyä?

  Apurahaa ei tule, koska et osaa edes tehdä tutkimussuunnitelmaa?

  Ylipäätään tieteellisen tutkimuksen teosta ei vain yksinkertaisesti tule mitään, koska et osaa?

  Vastaa nyt kerrankin, "tutkija".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: No Henry, …

   Ilmeisesti nimimerkkiä Anonyymi tuntuu kovastikin ärsyttävän tämän blogin kirjoittaja.

   Poista
 28. Vastaukset
  1. Homo: Modest Proposal For Stopping Hackers: Get Them Girlfriends

   Viittaa:
   InformationWeek: One Secret That Stops Hackers: Girlfriends
   The majority of hackers "age out" of hacking as they get older and find girlfriends, families, and other responsibilities. Why not invest in educating young hackers sooner, instead of locking them up later?

   Want to put a stop to hacking? The solution is simple: Get hackers girlfriends.

   To be sure, that prescription is tongue-in-cheek, but it speaks to a hacking truth: Based on arrests of alleged Anonymous, LulzSec, TeamPoison, and other hacktivist group participants--not to mention many cyber-crime gangs--it's the rare participant who's over the age of 25--or even 19.   Epäilen kyllä ratkaisun toteuttamiskelpoisuutta.

   Poista
 29. An Alternative to Torturing Terrorists: Marry Them Off

  The author of one of the most quintessential texts on Saudi Arabia, The Kingdom, describes the region's clever method for warding off terrorists.
  ...

  VastaaPoista
 30. Ja sillä lailla Rosvo-Roope hiljaa hirtettiin:

  The three stages of marriage

  VastaaPoista
 31. MTV3-kanavan juontajatar raivostui kesken ohjelman – katso video

  http://www.stara.fi/2012/08/29/mtv3-kanavan-juontajatar-raivostui-kesken-ohjelman/

  Hyvin vaikea kuvitella, että mies alkaisi näin kiukutella ja vängätä.

  VastaaPoista
 32. Vastaukset
  1. Homo: Nuori urheilija etsii vaimoa verkosta - katso linkki

   - Yrityksistäni huolimatta en ole onnistunut siinä, missä kaikki joukkuetoverini ovat onnistuneet [elämänkumppanin löytämisessä]. Mutta kuten sanottu, koskaan ei ole liian myöhäistä! Etsin nyt itselleni kuumeisesti parempaa puoliskoa, Haglund kirjoittaa.

   Miksi tämä muuten aina on parempi puolisko ?

   Poista
  2. Homo: Nuori urheilija etsii vaimoa verkosta - katso linkki

   Suhtautuminen komenteissa sitten on seuraava:

   jonipetteri:
   Ei luulisi olevan vaikeuksia, mutta on ollut silti. Kielii jonkin sortin autismista.

   Poista
 33. Pakko nostaa hattua Henrylle. Henry kykenee saamaan valtavan määrän kiihkomielisiä kiihottuneita ihmisiä ilmaisemaan tuohtumustaan Henryn julkaisemaan juttuun jostain tatska tutkimuksesta.

  Onneksi eletään Suomessa 2000 lukua eikä keskiajalla. Kiihkon määrä saattaisi johtaa noita testiin eli uimaan kivi jalassa. Jos hukkui ei ollut noita ja jos ei hukkunut oli noita ja pääsi sitten kuivattelemaan itsensä roviolle jossa ei ollut pelkoa, että puut loppuisivat ennen kuivumista.

  Tatskat ovat näköjään hyvin monille ottajilleen elämän ja kuoleman kysymys ja nähyävästi myös aika monille muillekin...

  Samanlaiset ihmiset marssivat Hitlerin joukoissa huutamassa Sieg Heil!

  Nyt ne vaan hurraavat femismin yms tahdilla uusia iskulauseita...

  Sama kaiku on askelten.....

  VastaaPoista
 34. Pakko nostaa hattua Henrylle. Henry kykenee saamaan valtavan määrän kiihkomielisiä kiihottuneita ihmisiä ilmaisemaan tuohtumustaan Henryn julkaisemaan juttuun jostain tatska tutkimuksesta.

  Huomaa tatksajutun alla miesten lisääntymisoikeuksia koskeva juttu: 9 kommenttia! Ihmiset jaksavat jauhaa tyhjänpäiväistä paskaa, mutta oikeasti tärkeät asiat vaietaan.

  VastaaPoista
 35. Tatuoinnit ovat mainioita signaaleina, sillä ne ovat pysyviä ja mitä enemmästä signaalin edestä luopuu sitä voimakkaammin signaali todistaa uskollisuutta. Mutta suurin osa ottanee tatuointeja vähemmän loogisista syistä.

  VastaaPoista
 36. Tänään tulee misogyyniseksikin syytetyn Lars von Trierin Antikristus YLE Teemalta klo 22:05.

  VastaaPoista
 37. Antichrist: a work of genius or the sickest film in the history of cinema?

  With its explicit sex and scene of female genital mutilation, Lars von Trier's Antichrist scandalised Cannes this year. Samantha Morton, Gillian Wearing and other women artists and academics give their opinion of the Danish director's provocative new film
  ...

  VastaaPoista
 38. Korjaus vielä edelliseen, kellonaika onkin vasta klo 23:00. Klo 22:05 tulee sen sijaan Henkilökuva von Trieristä.

  VastaaPoista
 39. "Tatskat ovat näköjään hyvin monille ottajilleen elämän ja kuoleman kysymys ja nähyävästi myös aika monille muillekin..."

  Ei näissä kyse ole kuitenkaan taiteesta, vaan debiilistä kehon värjäämisestä jokseenkin typerillä kuvatuksilla, joissa on sosiaalinen sanoma.

  Hyvän tatuoinnin hankkiminen suunnittelutöineen sensijaan on useimmiten pitkä prosessi. Lisäksi naisten kannattaisi teettää huolella valikoidut tatuointinsa yleisesti käytössä olevien vaatteiden alle. Naiselle paras paikka tatuoida ovat sukuelinten ja rintojen ympärystät. Käsiä ei tule tatuoida, eikä varsinkaan sormustatuointeja. Ostetaan hyvät sormukset sensijaan, vaikka paljon maksavatkin.

  Jos nuori nainen kuitenkin haluaa kantaa ruusuja tai rajuja merirosvokuvioita onhan sekin tietysti älynväläys, mutta melko banaali idea. Sama juttu se on (varsinkin näiden rumien) naisten kanssa, jotka vetelevät marianne-kynsilakkaa pitkiin kynsiinsä ja kuvittelevat olevansa julmetun seksikkäitä edes siltä osin... Kehittymätöntä se on. Vaikka vastaavasti on keskenkasvuisia miehiä, jotka tulevat pitkien punaisten kynsien herättämästä mielleyhtymästä hulluiksi voisi vähän yrittää vaikkapa sivistää itseään.

  Vaativampi, kokeneempi mies kiinnostuu paljon enemmän hyvinhoidetuista, lyhyistä tai puolipitkistä kynsistä, joita ei yleensä lakata mitä nyt ehkä jollain läpinäkyvällä kynsilakalla.
  Rihkamatatuoinneille uhrautumista suunnittelevien miettivän kannattaisi samalla tapaa miettiä mikä on laatua ja mikä epämiellyttävää krumeluuria sitten kun on pari vuotta viisaampi. Rihkamatatuointi ei myöskään ole paremman näköinen, kuin Henry Laasasen pärstävärkki, vaikka joku mahdollisesti niin ehdottikin.

  "Samanlaiset ihmiset marssivat Hitlerin joukoissa huutamassa Sieg Heil!"

  Kyllähän tuo "marssi" oli kelpo osoitus siitä, että valta on keskeinen sosiaalinen elementti ja että vallanpitäjät, eli enimmäkseen nuoret naisetkin OVAT olemassa ja seurailemassa tilannetta ainakin facebook-linkitysten kautta. Heidän esiinastumisensa parrasvaloihin suoranaisesti tuskin johtuu tatuoinneista, vaan siitä, että Henryn läsnäolo on jollain tavalla päässyt häiritsemään heidän elämään. Osuvathan arviot naisten tatuointien laadusta naisillekin tärkeään asiaan elikä heidän markkina-arvoihinsa korkeamman statuksen miehiä etsittäessä.

  Naisten ongelma on se, kun ei meinaa löytää tarpeeksi tasokkaita miehiä vapaina. Miehille taas naisen saaminen ylipäätään on jonkinlainen saavutus. Sekä miehet, että naiset ovat herkkiä kitisemään, kun omalle pihalle ei tule tarpeeksi viettelevää tavaraa.

  VastaaPoista
 40. "Huomaa tatksajutun alla miesten lisääntymisoikeuksia koskeva juttu: 9 kommenttia! Ihmiset jaksavat jauhaa tyhjänpäiväistä paskaa, mutta oikeasti tärkeät asiat vaietaan."

  Joku kertoi kannelleensa tatskakirjoituksesta julkisen sanan neuvostolle.

  Nörttejä kuitenkin saa haukkua kehitysvammaisiksi. Naisen epärelevantteja kuviointeja ei saa kuvaannollisesti verrata edes kehon hapolla tärvelemiseen.

  Naiset ovat hyvin suojattuja olentoja. Koodausten purkaminen on vaikeaa. Siihen tarvittaisiin vähintään nuija ja tunkki.

  VastaaPoista
 41. Meri Alaranta on latonut tatska naisia kuvissa blokkaukseensa

  http://merialaranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115384-markkina-arvon-nostaminen-tatuoinneilla

  Tästä kuvasta tuli mieleen, että miten nämä naiset riisutaan alastomiksi? Vaikka ovatkin alastomia...

  http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/biggest/domain-12071/kuvat/trad.jpg

  VastaaPoista
 42. Kerrankin mies saa lasten pääasiallisen huoltajuuden. Harmi vaan, että näin tuntuu tapahtuvan vain niissä tapauksissa, joissa isä on todistettavasti huomasti naista parempi huoltajaksi:

  Usher returns to work on new music video after winning custody of his children in bitter battle with ex wife

  VastaaPoista
 43. Oikeuden ja lasten turvallisuuden takaamiseksi minusta pitäisi olla niin, että nainen saisi tavata laåpsia vain valvotusti luodinkestävän lasin läpi - ja maksaa itse kaikki tästä aiheutuvat kulut. On syytä muistaa, että suurin osa lapsiin kohdistuvista pahoinpitelyistä ja henkirikoksista on naisten - yleensä lasten oman äidin tekemiä. Lapselle vaarallisin paikka on äidin luona kotona.

  Pelastakaa lapset äideiltä!

  VastaaPoista
 44. Burn the wich!

  VastaaPoista
 45. Käydessäni kapakassa eteen tuli nainen joka halusi, että naisia pitää lahjoa niin mies saa mitä haluaa, ikäänkuin ostaa prinsessan suostumus aktiin. Totesin vain, että ei pidä ikinä antaa naiselle periksi tuollaisten vaatimusten edessä, joka kovasti kummastutti naista. Tajusin siinä samassa tämän nykyisen maailman moottorin ytimen luonteen.

  Tässä meidän nykysen maailmankuvan aikana, joka on syntynyt kun olemme siirtyneet metsästäjä-keräilijästä omistavaksi maanviljelijäksi, joka on sekoittanut omistuksiinsa myös itsensä ja muut elolliset naiset ja lapset mukaan lukien, on syntynyt ongelma, joka on kaiken tämän nykyisen yhteiskuntajärjestyksen perusta.

  Omistaminen/esineellistyminen.
  Lasku ja kirjoitustaito oli pakko keksiä, koska sille tuli tarve. Ennen tätä tuota ongelmaa ei ollut kun ei ollut juuri mitään mitä laskea ja kirjoittaa. Ihmiskunnan historian suurin mullistus löytyy nyt kirjoitettuna erilaisiksi säännöiksi ja tabuiksi raamatusta ja kaikista muistakin satuoppaista. Entisenlainen seksuaalisuus saatiin noiden tarinoiden ja väkivallan avulla muutettua omistavaksi ja esineellistetyksi matemaattiseksi parisuhteeksi tai 1 mies ja X määrä naisia suhteiksi, jotta perimys yms omistussysteemit saatiin toimimaan.

  Yksi pirullinen kirous tähän systeemiin tuli sen rakenteesta johtuen mukaan ja se on naisen geneettisen seksuaalikäytöksen pakottaminen matemaattiseen lukumäärämuotoon sosiaalisen ja väkivaltaisen ja "tuonpuoleisen" pelon avulla.

  Sivuvaikutus on se, että nainen ei koskaan nykymaailmassa hyväksytysti pääse kasvamaan seksuaalisesti täysmittaiseksi ihmisapinaksi, jolle seksuaalisuus ei ole nykyisenkaltaista laskutoimitusta useiden eri muuttujien puristuksessa. Melkein kaikki tämän planeetan miehet saavat kärsiä tästä kirouksesta päivittäin jos ovat samaan talouteen naisen kanssa päässeet/joutuneet ja tietenkin ulkopuolelle jäävät miehet saavat olla raujassa ja puutteessa=jatkuvassa kärsimyksessä.

  Nainen on toisin sanoen pakotettu tukahduttamaan geneettisen seksuaalikäytösmallinsa mikä selviää kun lukee raamattua niin pystyy havaitsemaan kielletyt seksuaalinuuden ilmaisemistavat, jotka ovat olleet teosten kirjoittajilla tiedossa noihin aikoihin.

  Tämä New World Order synnytti huoran jota ei tässä muodossa esiintynyt ennen em NWO aikaa. Promiskuiteetti oli ennen NWO:ta miellyttävä ja turvallinen tapa elää laumaelämää, mutta nykyisen kaltaisessa kulttuuriympäristössä se ei voi toimia vaan siitä tulee helposti juuri sitä mitä Laasanen on esim Tauski yms koripalloilijoista sivuavissa kirjoituksissaan väläyttänyt.

  Toki se on mahdollista saada toimimaan hyvin paljon omasta olemuksestaan perilläolevien ihmisten kesken, joiden on pitänyt repiä olemuksensa irti omistettavien esineolemusten mustasukkaisista kahleista.

  Promiskuiteetti vapautttaa ihmisen omistavan vahtikoiran raskaasta taakasta. Jos ikinä tulee tilaisuus kokeilla sitä, suosittelen. Mikään ei kevennä olemisen tuskaan niin paljon kuin omistamisen orjuudesta luopuminen.

  Ja pakko antaa Laasaselle kiitos naisen nykyisen olemuksen paljastamisesta, jota ilman olisi ehkä jäänyt tuo promiskuiteetti kokemuksen ymmärtäminen vaillinaiseksi.

  VastaaPoista
 46. A-studio listasi erikseen nuoret tapaukset näistä ja valtaosa oli naisia:

  Useat nuorehkot entiset kansanedustajat nauttivat sopeutumiseläkettä

  VastaaPoista

 47. Ruotsalaistutkimus kannustaa ikääntyviä miehiä syömään suklaata


  Tutkimus on ensimmäinen, jossa suklaa näyttää suojaavan sydänkohtauksen lisäksi myös aivoinfarktilta. Suklaan ei tarvitse olla tummaa, vaan maitosuklaakin näyttää tepsivän.
  ...

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".