maanantaina, syyskuuta 24, 2012

Endometrioosi nostaa markkina-arvoa

Hesari suhtautuu positiivisesti markkina-arvoteorian hyödyntämiseen tieteessä:
Tuoreessa italialaistutkimuksessa koehenkilöt valitsivat endometrioosia, eli kohdun limakalvon pesäkesirottumatautia sairastavat naiset muita viehättävämmiksi. Mielenkiintoisesti endometrioosin vakavuus ja viehättävyys korreloivat keskenään. Naiset, joilla oli endometrioosin pahin muoto, koettiin myös viehättävimmiksi.
Kaksi mieslääkäriä ja kaksi naislääkäriä arvioivat naisten viehättävyyttä viisikohtaisella asteikolla. Lisäksi naisilta mitattiin painoindeksi, lantio-vyötärösuhde ja rintojen koko.
Terveet naiset huutavat tässä vaiheessa: "Hesarin toimittajat ovat sikamaisia sovinisteja, kyllä terveet naiset ovat ainakin yhtä kauniita!  Hesarin toimittajat eivät varmaan ole saaneet seksiä, eivätkä tule saamaan!"

Jen Gunter ei ilahtunut

Dr. Jen Gunter kirjoittaa samasta tutkimuksesta vähemmän mairittelevaan sävyyn:
I do not believe in medical studies that have doctors rate a woman’s attractiveness. I fail to understand how a small group of Italian doctors rating attractiveness of women with different stages of endometriosis contributes anything to medical science.
Honestly, it makes me sick to type that. If some researcher asked me to participate in that study my first response would be, “Fuck off.” My second would be to report them to the institutional ethics board.
Kommentteja Hesarista
 • Todella sairas tutkimus. Niin, kysymyshän on vain naisesta. Sairastakoon ensinendometrioosia, vasta sitten on kiinnostava. Mitähän vastaavaa uroille keksitään vastapainoksi?
 • Ketkä kokivat oireyhtymän naiset viehättävämmiksi tutkimuksessa? Tutkijatko vai satunnaiset pokaajat kadulla? Jännittävä tutkimus, olisi mielenkiintoista kohdata tutkijat ja viehättävyyden arvioiat silmitysten. Mitähän naispelkoja siellä piileekään, kun pitää oikein tutkimuksella todistaa se viehättävyyden sairaus?? Onkohan tutkijoista/arvioista kukaan koskaan tuntenut tyydytetyn naisen tuoksua vierellään;)
Hesari saa maistaa minulle tuttua kauraa. Hyvä niin.

49 kommenttia:


 1. Kommentoisin tähän mielelläni, mutta en keksi mitään sanottavaa, jota et olisi jo sanonut, Henry.

  - Vortac (jooh, ei jaksane aina sitä hienoa koriste-signatuuria - se olikin lähinnä huumoria ja vastinetta sille, kun joku urpo käytti täällä "sydän"-ASCIIta - päätin näyttää, miten ärsyttävää ja typerän näköistä se voi olla, kun ASCIIlla aletaan leikkimään)

  VastaaPoista
 2. Luitko Henry tutkimusta tai siitä tehtyä uutista? Kummassakaan ei nimittäin sanottu endometrioosin nostavan markkina-arvoa, tai edes lisäävän tässä arvioitua viehättävyyttä, vaan näiden sanottiin johtuvan samasta asiasta kummankin. Korrelaatio, kausaatio, mitä näitä nyt on. Ne ei ole ihan sama juttu.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: … Kummassakaan ei nimittäin sanottu endometrioosin nostavan markkina-arvoa, …

  Lainatussa kommentissa esitetiin tämä assosiaatio (tosin eri sanoilla). … Sairastakoon ensinendometrioosia, vasta sitten on kiinnostava. …

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuossa ryssittiin hyvä tutkimus käyttämällä aivan liian pientä ja toistensa kanssa samankaltaista reittaajien raatia.

  Jos miesten osuudesta vastaa vain kaksi mieslääkäriä, niin tulee kyllä erinomaisen erikoisia tuloksia, jos jommallakummalla sattuu olemaan vaikkapa joku ihmeellinen mieltymys.

  Eli oli tuossa aivan liian pieni arvosteluraati. Jos on vaivautunut kaivamaan 300 naisen valokuvaa kokeeseen, niin kai voisi vaivautua etsimään jostakin edes kymmenkunta henkilöä siihen arvosteluraatiin?

  - Syltty

  VastaaPoista
 5. MOT käsittelee tänään rituaalisia ympärileikkauksia!

  YLE TV1 ma 24.9. klo 20.00-20.30.

  VastaaPoista
 6. Tutkimus: Eunukit elävät pidempään

  Kommentteja:

  "Tässä todiste sen puolesta, että miksi on epäoikeudenmukaista käyttää kummallakin sukupuolella eläkkeissä samaa elinaikaodotetta eläkkeitä leikkaamaan, vaikka naiset elävät keskimäärin vuosia pidempään - mikä on huomattavan suuri osuus suhteessa miesten koko eläkkeelläoloaikaan."

  "Pohja putoaa myöskin siltä väitteeltä, että naisen osa olisi sukupuolista raskaampi, ja että miesten lyhyempi elinajanodote olisi yksinomaa heidän omaa syytään. Asevelvollisuuden kohdistamista miehiin on perusteltu juuri mm. synnytyksellä ja sen vaikutuksella naisen elämään, mutta nyt tosiaan alkaa se todellinen kuva paljastua; miehen osa on raskaampi myös biologisesti, mutta siitä huolimatta miehille kohdistetaan sellaisia lisävelvoitteita, joista naisten ei tarvitse huolehtia."

  VastaaPoista
 7. Kaksi naista ja mies kiinni Harrikkakuskin murhayrityksestä

  Syynä narttujen laiskottelu miesten varoilla joko suoraan tai sitten yhteiskunnan tulonsiirtojen ja muun miehiin kohdistetun verokuppauksen kautta:

  Tämän takia suomalaisen työviikko on EU:n lyhimpiä

  VastaaPoista
 8. Koskakohan samaa aletaan tehdä, kun jotkut vastenmieliset tädit (lasten väkisinsuutelijoistahan suurin osa on nimenomaan narttuja) harrastavat lasten väkisinpussailua?:

  Vieras mies suuteli väkisin 6-vuotiasta

  ...
  Toimin alkukantaisen vaiston varassa. Huusin miehelle, että irti lapsestani. Kun pääsin pöydän luokse, pamautin miestä nyrkillä. Äidin kaikki mahdolliset tunteet nousivat siinä hetkessä pintaan. Kauhu näkemästäni, ja ajatus siitä, miten voin auttaa lastani.
  ...
  Kuusivuotiaan perhe on tehnyt rikosilmoituksen miehestä. Vanhemmat ovat toiveikkaita tämän kiinnijäämisestä, sillä tapahtuneista tallentui tarkka kuva hampurilaisravintolan valvontakameraan. Lisäksi vanhemmat tahtovat viedä tytön terveyskeskukseen, jossa hänelle tehdään kokeita mahdollisten tartuntatautien varalta.

  VastaaPoista
 9. Tikittääkö suussasi aikapommi?

  Muistutus siitä, ettei kannattaisi lihottaa itseään:

  Kauneusleikkaus tuhosi Niinan vartalon

  Ja naisilla sen kun riittää turvattua työtä laiskotellen mummeleita hoitamassa. Ja miehet maksavat viulut raatamalla ja selkänahastaan repimällä epävarmoissa työpaikoissaan:

  Näillä aloilla on töitä

  VastaaPoista
 10. ...
  Hokkanen aloitti lähihoitajaopinnot vuonna 2004 ja oli jo opiskelijana haluttu tekijä työmarkkinoilla. Terveydenhoitaja hänestä tuli viime vuonna. Nyt, 24-vuotiaana, hän on tilanteessa, josta moni muu voi vain haaveilla koko työuransa.

  - Periaatteessa olen saanut itse valita, mitä haluan tehdä, hän kertoo.

  Tällä hetkellä Hokkanen hoitaa työikäisten ihmisten terveyttä, mutta hänellä on kokemusta myös vanhustenhoidosta.

  Työ terveydenhuollossa ei ole osoittautunut raskaaksi, toisin kuin monet ajattelevat.
  ...

  VastaaPoista
 11. Pitäisiköhän tällaiset opinnot tuoda peruskouluun, kun nämä naisten seksuaaliset kyvyt tuntuvat olevan niin hakusessa - vaikka femakkonarttujen mielestä naisten seksuaaliset halut ovat vähintäänkin yhtä vahvoja kuin miesten, ellei vahvempiakin. Oma vinkkini nartuille - älä vain makaa kuin kuollut lahna, vaan tee jotain itsekin oman orgasmisi eteen:

  Nainen, näin saat orgasmin!

  Orgasmin voi oppia, mutta ilmankin voi elämästään nauttia.
  ...
  Suunnilleen joka toisella naisella ei ole erityistä vaikeutta saada orgasmia, joten heillä ei luulisi olevan myöskään syytä teeskennellä, seksitutkija Osmo Kontula pohtii.
  ...
  Mikäli fysiologisia vammoja ei ole, voi orgasmin halutessaan oppia. Ranta järjestää OO-kursseja, jotka taipuvan niin Onnen oivaltajaksi kuin Orgasmi omaksi -asenteeseen. Orgasmikursseiksikin niitä nimitetään, mutta lähtökohtana on mielen lukkojen avaaminen.

  - Ilman orgasmiakin voi elää täyttä ja tyydyttävää elämää. Mutta jos on halua ja kiinnostusta, niin kannattaa aloittaa orgasmiin opettelu itsetyydytyksellä.
  ...

  VastaaPoista
 12. Olipa "yllätys". Tämä on taas tätä naisten tapaa "tietää":

  Lääkärit näkevät vaihtoehtoishoidot yhä humpuukina

  Vaihtoehtoishoitojen suosio kasvaa jatkuvasti, mutta koululääketieteen edustajat näkevät ne edelleen lähinnä huijauksena, humpuukina ja uhkana ihmisten terveydelle.
  ...
  Tutkimusten mukaan vaihtoehtoishoitoja suosivat etenkin koulutetut ja terveydestään kiinnostuneet naiset, ihmettelee dosentti Marjaana Lindeman Helsingin yliopistosta.
  ...
  Lindemanin mukaan vaihtoehtoishoitoihin luottaminen perustuu intuitioon, joka ei muutu miksikään, vaikka joku kuinka yrittäisi toisin todistaa. Uskomusten takaa löytyy paljon väitteitä kuten "luonnonmukainen on hyvää ja parantavaa ja keinotekoinen pahaa ja myrkyllistä.

  Todellisuudessa kuitenkin luontokin on täynnä myrkkyjä. Lindemanin mielestä jo koulujen ala-asteella pitäisi opettaa perustiedot elämästä, elottomasta luonnosta ja psyykkisistä ilmiöistä.
  ...

  VastaaPoista
 13. Työstressi tappaa todennäköisimmin liukuhihnatyöntekijän

  ...
  Tutkijat muistuttavat, että rasittava työ ei käy kuolemaksi, jos työntekijä osaa pistää stressille kampoihin. Parhaimmat aseet työstressiä vastaan ovat tasapainoinen ruokavalio, säännöllinen liikunta ja tupakoimattomuus.

  Perse leviää:

  Tuore tutkimus selvitti istumatyön vaikutuksia naisten takamuksiin

  Minulla on omat epäilykseni:

  IS: Tiina Jylhän kauneusklinikkaa piinaa häirikkö

  ...
  Klinikka sai noin viikko sitten sähköposteja, joissa vaadittiin ilmaisia leikkauksia. Sen jälkeen viestit muuttuivat loukkaaviksi, ja työntekijöitä on haukuttu muun muassa lehmäksi ja horoksi.
  ...

  VastaaPoista
 14. Tulikin tuosta Mies raiskasi, 16-vuotias tyttöystävä avusti -jutusta, jossa raiskauksen motiivina oli ollut halu harrastaa seksiä neitsyen kanssa, hieman mieleen Kanadan Karla Homolka -tapaus. Siinähän Karla oli miehensä kanssa huumaamassa hengiltä/tappamassa ja raiskaamassa saman motiivin innoittamana naisia, kuten Karlan oman siskon.

  Ja naiserityiseen tapaan Karla onnistui pääsemään pikkurangaistuksella, kun sai uskoteltua olleensa vain pikkutekikjä, ennen kuin videonauhoitukset paljastivan vähän toisenlaisen kuvan:

  ...
  Homolka and Paul Bernardo, her husband and partner in crime, were arrested in 1993. In 1995, Bernardo was convicted of the two teenagers' murders and received life in prison and a dangerous offender designation, the full maximum sentence allowed in Canada. During the 1993 investigation, Homolka stated to investigators that Bernardo had abused her, and that she had been an unwilling accomplice to the murders. As a result, she struck a deal with prosecutors for a reduced prison sentence of 12 years in exchange for a guilty plea for manslaughter.

  However, videotapes of the crimes later surfaced and demonstrated that she was a more active participant than she had claimed. As a result, the deal that she had struck with prosecutors was dubbed in the Canadian press the "Deal with the Devil". Public outrage about Homolka's plea deal continued until her high-profile release from prison in 2005.[3] Following her release from prison, she settled in the province of Quebec, where she married and gave birth to a boy. In 2007, the Canadian press reported that she had left Canada for the Antilles with her husband and their baby and had changed her name to Leanne Teale.[4] In 2012, journalist Paula Todd found Homolka living in Guadeloupe, under the name Leanne Bordelais, with her husband and their three children.[5]
  ...
  Again, it demonstrated Blatchford's observation that "what is particularly compelling – and telling – is how radically different are the faces she presents"[26] to each audience. Her former veterinary clinic co-worker and friend, Wendy Lutczyn, the Toronto Sun declared, "now believes Homolka's actions were those of a psychopath, not of an abused, controlled woman".[27]
  ...

  VastaaPoista
 15. Nainen on nykyisin melko surkea olento. Ei ole juurikaan kiinnostunut muusta kuin omasta navasta ja hirvittävän tavaramäärän hankkimisestä ja tietenkin oman sosiaalisen sosiaalisen aseman nostokilpailusta.

  Ei ihme, että naisilla on orgasmiongelmia kun kaikki muu on roska ohittaa luonnollisen nautinnon lähteen. Lähimmät sukulaisnaaraat eivät kärsi tästä ongelmasta, miksi ihmisnaaraat?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".