torstaina, joulukuuta 13, 2012

Gender gap

Gender gap in university applications widens further after fees rise

No more sledging at the cricket or name calling under proposed laws

Fat Women And Fat Men Aren’t Equally Repulsive

Oletko joutunut eriarvoiseen asemaan sukupuolesi vuoksi?

Nuori, nainen ja yli 100 kiloa: "Ongelmani ei ole lihavuus, vaan muiden asenteet"

Women’s Studies and the Spread of Man-Hatred

Let's Give Chivalry Another Chance

129 kommenttia:

 1. Näin Englannissa: <a href="http://www.guardian.co.uk/education/2012/dec/13/gender-gap-university-applications-widens>Gender gap in university applications widens further after fees rise</a>. Mikäköhän tilanne on Suomessa?

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Henry Laasanen: Gender gap in university applications widens further after fees rise

   MGTOWfi: Gender gap in university applications widens further after fees rise

   Mitä tarkoitat pelkästään toistamalla saman linkin, joka on tämän blogimerkinnän alussa ?
   Ja aihe jopa on tämän blogimerkinnän otsikkona.

   Poista
 3. Naiset tekemässä taas sen mitä osaavat parhaiten eli käyttäytymässä kuin luontaiset huorat, mitä he tietenkin ovatkin / raha on avain vittuun:

  Kiista Kirgisiassa: Onko naisen kidnappaus rangaistavampaa kuin karjavarkaus?

  ...
  – Joudumme laittamaan kaikki Kirgisian miehet telkien taakse, mikäli sanktioita morsiamen sieppaamisesta kovennetaan, totesi kansanedustaja Kojobek Ryspaev aiemmin tänä vuonna.

  Kansanedustajan mielipiteen jakavat useat kirgisialaiset. Erityisesti köyhien perheiden pojilla ainoa vaihtoehto avioliiton solmimiseen on morsiamen sieppaaminen. Jos uusi laki hyväksytään, joutuvat syytetyiksi myös kaikki sieppaamista valmistelleet tai siihen osallistuneet perheenjäsenet.
  ...

  Mies, näin paljon rahaa nainen olettaa sinun hassaavan joululahjaansa

  VastaaPoista
 4. Naisopettaja vietteli oppilaitaan koulussa: ”Seksiä jälki-istunnoissa”

  ...
  Eräs uhreista kertoi kuulusteluissa, että Emma Webb oli vitsaillut haluavansa lapsen teinipojan kanssa. Sijaisopettajan töitä tekevä nainen vaati uhrejaan pitämään seksisessiot salassa. Hän väitti väkivaltaisen aviomiehensä hakkaavan teinipojat sairaalakuntoon, jos totuus tulisi julki.
  ...

  VastaaPoista
 5. Vielä on toivoa, että tämä rasistinen tuomio saadaan nurin!:

  Raiskauksesta tuomittu tanssinopettaja odottaa hovioikeuden tuomiota vapaalla

  ...
  Vapautetun miehen asianajaja Jaakko Dunder kertoo, että he olivat vaatineet kaikkien syytteiden hylkäämistä.

  "Kyllähän tämä [vapauttaminen] jotain indikoi, mutta katsellaan nyt tammikuun loppuun. Voi myös olla, että syytteet vähenevät", hän sanoi.
  ...

  VastaaPoista
 6. Kummasti Pravda unohti mainita niistä kahdesta muustakin muissa uutisissa mainituista perättömien raiskausilmoitusten tekijöistä:

  Lahtelaisnainen teki kaksi perätöntä raiskausyritysilmoitusta

  Kommenteista:

  ...
  Itse olin kolme vuorokautta putkassa ja jouduin nöyryyttäviin dna-tutkimuksiin koska nainen syytti minua raiskauksesta. Kommentoin vähän liian suorasti hänen vartaloansa koska itselläni ei seissyt alkoholin takia, joten nainen kosti minulle. Siinä meni vuosi ennen kuin tuli syyttämättäjättämispäätös ja vaatteeni sain dna-tutkimuksista vasta kahdeksan kuukauden päästä, ja olen vieläkin poliisien kirjoissa mahdollisena raiskaajana.

  Myöhemmin sain kuulla, että tämä samainen nainen oli tehnyt tätä aikasemminkin. Menin poliisiasemalle ja yritin saada itselleni oikeutta asiassa, mutta eihän siitä mitään tullut. Ei minua otettu tosissaan. Syyttäjä ei edes harkinnut rikosilmoituksen tekemistä tästä naisesta. Nainen ei saanut edes huomautusta.

  Maailmassa on vieläkin ihmisiä joiden mielestä nainen ei ikinä valehtele näistä asioista ja heidän silmissänsä minä olen loppuelämäni raiskaaja.
  ...
  Minä voin kertoa teille mitä raiskauksesta epäillyn dna testi pitää sisällänsä. Ensiksi minut riisuttiin alasti kahden kytän ja kolmen sairaanhoitajan silmien edessä. Kaikki kuteet pussitettiin ja minut laitettiin alasti sairaalan sängylle missä oli ne jalkojen levitysjutut. Sitten minulta revittiin hiuksia ja häpykarvoja dna testin takia. Sen jälkeen minulle työnnettiin vanupuikko virtsaputkeen jotta saataisiin selville että olinko minä ejakuloinut. Kaikki paikat tarkastettiin niiden viiden ihmisen edessä. Ja minä olin alasti kokoajan.

  En voi kuvailla teille niiden (naispuolisten) sairaanhoitajien inhoa mikä näkyi niiden naamoista. He tavallaan tiesivät että minä olen raiskaaja. Eihän poliisit toisi dna testiin syytöntä ihmistä...
  ...

  VastaaPoista
 7. "Kaikki kuteet pussitettiin ja minut laitettiin alasti sairaalan sängylle missä oli ne jalkojen levitysjutut. Sitten minulta revittiin hiuksia ja häpykarvoja dna testin takia. Sen jälkeen minulle työnnettiin vanupuikko virtsaputkeen jotta saataisiin selville että olinko minä ejakuloinut. "

  Olisit kertonut, että pidät sairaalaseksistä. Se olisi ainakin taannut sen, että sinulta olisi isketty taju kankaalle.

  VastaaPoista
 8. "Menin poliisiasemalle ja yritin saada itselleni oikeutta asiassa, mutta eihän siitä mitään tullut. Ei minua otettu tosissaan. "

  No ei kai nyt miehiä oteta tosissaan.

  VastaaPoista
 9. "Maailmassa on vieläkin ihmisiä joiden mielestä nainen ei ikinä valehtele näistä asioista ja heidän silmissänsä minä olen loppuelämäni raiskaaja."

  Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka haluavat joko seurata sinua, tappaa sinut, pelotella sinua tai vetää sinua turpaan. On myös paljon ihmisiä, jotka haluavat sinulle hyvää, jopa enemmän kuin voivat sitä edes antaa.

  Raiskausepäily on yksi yllyke muiden joukossa, veruke, joka mukavasti kohottaa aggressioita, kun ihmisparan keskeinen tehtävä elämässä on naisen suojeleminen.

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Anonyymi: Sean Penn katkerana: ”Kukaan existäni ei rakastanut minua”

   Eli siis huomasi, että on ollut pelkästään hyväksikäytetty.

   stara.fi: - Erotessa kaikki totuudet paljastuvat, ja huomasin ajattelvani: Mitä v**tua oikein tein? Miksi uskoin tähän ihmiseen? Se on todella nöyryyttävä tunne, ja voi tehdä jostain ihmisistä katkeria ja sulkeutuneita.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tässä paikassa kotona miehillä ei ole juuri mitään sanavaltaa!

   voice.fi: Vaikka moni mies kokee olevansa perheen pää kotonaan,

   Onkohan näin?

   voice.fi: National Examiner -sivuston mukaan nainen päättää lähes aina kotona kummalla puolella sänkyä mies ja vaimo nukkuvat yhteisessä sängyssä.

   Poista
 12. Anonyymi sanoi... tuolla ylempnä

  "Naisopettaja vietteli oppilaitaan koulussa: ”Seksiä jälki-istunnoissa”


  "Viranomaisten mukaan Emma Webb liehitteli teinipoikia muun muassa lähettämällä heille nakukuvia itsestään. Otoksissa Webb masturboi seksileluilla. Lisäksi hän tarjosi opiskelijoille koulukyytejä ja maksoi heille ruuat KFC-pikaruokaloissa. Opettajan kerrotaan harrastaneen poikien kanssa seksiä koulun sisätiloissa muun muassa jälki-istuntojen ja välituntien aikana."

  "Sen sijaan viettelit heidät seksitekoihin ostamalla heille ruokaa ja lahjoja. Olet aiheuttanut riskin siihen, että uhreille tulee asenneongelmia ja vääristynyt kuva seksistä, John Reddihough kertoi oikeudenkäynnin aikana The Daily Mail -sivuston mukaan."

  Vähän samanlaisia temmppuja, mutta paljon enemmän joutuu tavallinen mies tekemään päästäkseen harrastamaan seksiä naisten kansssa.

  En tiedä kyllä, että jos masturboisi videolla ja lähettää sen naiselle miten kävisi. Saattaapi sitä hyvin nopeasti joutua pervojen laariin ja voisi olla, että seksuaalisen kanssakäymisen mahdollisuudet menisivät samaan pervolaariin. Ei käy tasan onnenlahjat miehillä ja naisilla.

  Nainen voi lähettää itsetyydytys videoita miehille ja saada kullia, mutta miehelle sama temppu ei käy. Tässä on selvästi paikka tasa-aarvo valtuuteun otta kantaa ja selvittää miksi naisilla on tämänkaltaisia miehiä selkeästi syrjiviä asenteita.

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Anonyymi: Miehen vuoro hoitaa lasta

   kaleva.fi: Miesten ja naisten tasa-arvon edistäminen edellyttää perhevapaiden jakamista nykyistä tasaisemmin. Miehille korvamerkitty vapaa ohjaa oikeaan suuntaan.

   Kommenteissa:
   Niin, miehille vain lisää velvollisuuksia. Oikeuksia miehillä ei sitten olekaan, ainakaan vanhemmuuden suhteen. Mitäs jos joskus pohdittaisiin hieman sitäkin puolta, että miehille ja isille annettaisiin vanhemmuuden suhteen samat oikeudet, jotka naisilla ja äideillä on?

   Poista
 14. Feministithän ovat kuin lapsia, luulevat että mielenosoituksilla vaikutetaan mihinkään (aikuiseen).


  Tästä nyt juttua laasanen:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/
  2012121216445924_uu.shtml

  VastaaPoista
 15. Seksuaalinen häirintä saattaa johtaa opintojen keskeyttämiseen: "Seksistiset vitsit ovat tyypillisin seksuaalisen häirinnän muoto."

  Vitsit ovat siis yleisin seksuaalisen häirinnän muoto. Eli pitäisikö tästä vetää johtopäätös, että kun joku valittaa seksuaalisesta häirinnästä, kyseessä on todennäköisesti ollut törkeä vitsi? Kyseessä näyttää olevan tapa tehdä lähes kaikista miehistä syyllisiä seksuaaliseen häirintään, jonka jälkeen heidät voidaan tarpeen tullen tuhota, jos "häirinnän" uhrit sille päälle sattuvat.

  VastaaPoista
 16. Hongisto
  Nainen ja joulu


  Etenkin ruotsinkielisissä piireissä vietettiin eilen Lucian päivää ja valon juhlaa. Puhtoista neitoa sopii toki juhlia, mutta myös vähemmän viattomat, pimeälläkin puolella vaeltaneet naiset tarvitsisivat jouluisen samastumiskoh­teen. Ehkäpä Hämeenlinnan naisvankilaan voitaisiin luoda oma Lusijan päivän perinne?

  Joulun aikaan naisen puhtoisuus on tapetilla myös Neit­syt Marian ansiosta. Ainakin minusta tuntuu kovin risti­riitaiselta, että joululahjaksi markkinoidaan silti pornah­tavia langenneiden naisten alusvaatteita. Eikös Raama­tussakin sanota, ettei kenenkään pidä kääräisemän jou­lupakettiin stringejä? Jouluna nainen tulee nähdä viatto­mana kaiken hyvän synnyttäjänä. Mummomalliset alus­vaatteet voivat olla lahjana ok.

  Viattomimpia joulun naisfiguureista ovat tietysti en­kelit. Olen juuri saanut ilmoituksen siitä, mikä on hei­dän puhtoisuutensa ja raikkautensa salaisuus. Katso! Se on salaisella reseptillä valmistettu taivaallisen tehokas antiperspirantti, Gloria in excelsis Deo.

  Tänä vuonna olen innostunut jouluaskarteluista, ku­ten kunnollisen naisen kuuluukin. Ompelin afrotanssi­yhdistyksemme joulumyyjäisiin vanulla täytettyjä täh­den muotoisia ovikoristeita, jotka nimesin Afrikan täh­diksi. Loin myös oman Afro-Dite-korumalliston.

  Suunnittelin etukäteen tehokasta markkinointikampan­jaa, koska oletin, ettei kammottavia tuunauksiani muu­ten saataisi kaupan. "Afrikkalaisten lasten tekemiä" olisi voinut ryydittää myyntiä. "Lapsettomien naisten teke­miä" olisi kenties avannut onnellisten äitien kukkarot säälistä.

  Etenkin ruotsinkielisissä piireissä vietettiin eilen Lucian päivää ja valon juhlaa. Puhtoista neitoa sopii toki juhlia, mutta myös vähemmän viattomat, pimeälläkin puolella vaeltaneet naiset tarvitsisivat jouluisen samastumiskoh­teen. Ehkäpä Hämeenlinnan naisvankilaan voitaisiin luoda oma Lusijan päivän perinne?

  Joulun aikaan naisen puhtoisuus on tapetilla myös Neit­syt Marian ansiosta. Ainakin minusta tuntuu kovin risti­riitaiselta, että joululahjaksi markkinoidaan silti pornah­tavia langenneiden naisten alusvaatteita. Eikös Raama­tussakin sanota, ettei kenenkään pidä kääräisemän jou­lupakettiin stringejä? Jouluna nainen tulee nähdä viatto­mana kaiken hyvän synnyttäjänä. Mummomalliset alus­vaatteet voivat olla lahjana ok.

  Viattomimpia joulun naisfiguureista ovat tietysti en­kelit. Olen juuri saanut ilmoituksen siitä, mikä on hei­dän puhtoisuutensa ja raikkautensa salaisuus. Katso! Se on salaisella reseptillä valmistettu taivaallisen tehokas antiperspirantti, Gloria in excelsis Deo.

  Tänä vuonna olen innostunut jouluaskarteluista, ku­ten kunnollisen naisen kuuluukin. Ompelin afrotanssi­yhdistyksemme joulumyyjäisiin vanulla täytettyjä täh­den muotoisia ovikoristeita, jotka nimesin Afrikan täh­diksi. Loin myös oman Afro-Dite-korumalliston.

  VastaaPoista
 17. Suunnittelin etukäteen tehokasta markkinointikampan­jaa, koska oletin, ettei kammottavia tuunauksiani muu­ten saataisi kaupan. "Afrikkalaisten lasten tekemiä" olisi voinut ryydittää myyntiä. "Lapsettomien naisten tekemiä" olisi kenties avannut onnellisten äitien kukkarot säälistä.

  Onneksi tuotteistani tuli tosi hienoja – vaikka itse sanon­kin. Nyt toivon, ettei kukaan osta niitä, jotta voin pitää ne itse.

  Henkilökohtaisesti en ymmärrä ihmisiä, jotka ei­vät halua jouluna "krääsää". Miten voi olla mahdollista, että jollakulla on jo kaikkea? Sampanjaa ei voi olla kos­kaan liikaa.

  Soppaillessanne lahjoja lapsillenne muistakaa kuitenkin yksi seikka: sukupuolineutraalius. Jos nukella on yllä tyl­limekko, sillä on oltava kädessä lasermiekka.

  hs.pakinat@hs.fi

  VastaaPoista
 18. Laasanen ei mainostanut täällä bloggaustaan:

  Kiltti mies voi muuttua pahan pojan oloiseksi

  5. Hymyile leveästi kuin Ceorge Clooney. Vakava ilme ei yleensä ole eduksi.

  Tutkimus: Naiset pitävät hymyilevää miestä epätoivoisena vonkaajana

  Itse olen hihattomissa paidoissa kuningas (myös kehonkielellisesti), ja saan mukavasti kohteliaisuuksia naisilta (ja miehiltäkin). Kuitenkin olen näköjään ajatellut asian niin, että koska luonteen kiltteyttä ei kuitenkaan voi pitkään peitellä, on parasta pelata itseäni väheksyvä nössökortti (vieläpä liioitellusti) hyvin pian jonkun naaraan erehdyttyä todellisesta luonteestani.

  Se on ns. rehellisyyttä, mutta huono taktiikka, täytyy myöntää. Mut vittu miten tuntuu hyvältä saada kehuja. Yks nuori nainen kysyi kerran, käytänkö steroideja ja hymyili vain, kun kysyin miksi hän sellaista luulee. Samaa kysyi lääkärikin. No en käytä.

  Laasasen bloggauksesta:

  1. Narsismi - itsekkyys yhdistettynä ylikehittyneeseen käsitykseen omasta arvosta.

  öh... Jonkinlainen "Jekyll ja Hyde -onkelma"... Pitäis varmaan miettiä niin, että kiltteyskin on pohjimmiltaan vain omaksuttu "kuvio", ei sen enempää rehellistä/todellista minuutta, kuin mikään muukaan ehdollistuma.

  Lisää meditaatiota, eiköhän tää tästä muutaman kymmenen vuoden kuluessa... :P

  VastaaPoista
 19. Vastaukset
  1. Anonyymi: Miesten salainen listaus: Tällainen on täydellinen nainen!

   Eiköhän sitä vastata sitä, mitä oletetaan haluttavan kuulla.

   Ettei tuo vaan ole se julkinen listaus sen sijaan? ☻

   Poista
 20. Seksuaalisesta häirinnästä syytetty saksalainen jalkapalloerotuomari Manfred Amerell...

  Asiasta nousi valtava kohu, ja sitä käsiteltiin myöhemmin oikeusistuimissa ...

  veti lopulta oman syytöksensä takaisin...

  jalkapalloliitto purki työsuhteen...

  perhe-elämä meni sekaisin: hän erosi vaimostaan ja menetti yhteyden kahteen täysi-ikäiseen tyttäreensä...

  - Helmikuun 2010 jälkeen en ole elänyt, en ole ollut enää olemassa, katkera Amerell kuvasi tilannettaan myöhemmin.

  Amerellin nähtiin elossa viimeisen kerran 6. joulukuuta. Tiistaina hänet löydettiin kuolleena asunnostaan.

  VastaaPoista
 21. Yyh, voi minua: Army wife who killed her children after setting fire to her home to try to kill her husband for his $440,000 life insurance policy is sentenced to 25 years

  ...
  Plea: During the hearing, Smallwood sobbed as she showed photos of her slain children, son Sam Fagan, left, and daughter Rebekah, right, telling the judge that she loves them and asking for leniency
  ...

  VastaaPoista
 22. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tutkimus väittää: Naiset ihastuvat miehille flirttaileviin miehiin

   Otsikko väittää taas jotain muuta kuin mitä sisällöksi paljastuu.

   voice.fi: tutkimuksessa tutkittiin kalalajia, jolla on homoseksuaalisia taipumuksia. Tutkijoiden mukaan kyseisillä kaloilla oli sitä suuremmat määrät paritella vastakkaisen sukupuolen kanssa, mitä enemmän ne osoittivat kiinnostusta samaa sukupuolta edustaviin lajitovereihinsa.

   Viittaa:
   Female First: Women are Attracted to Men Who Flirt with Other Men

   “We demonstrate that males of the tropical freshwater fish Poecilia mexicana increase their attractiveness to females not only by opposite-sex, but likewise, through same-sex interactions.”

   Niin…

   Poista
 23. Melkoinen kuukausipalkaksi muutettuna, etenkin kun sen saa verotta:

  SK: Jopa 3000€ viikossa puhtaana käteen - näin seksillä tienaa Helsingissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Melkoinen kuukausipalkaksi muutettuna, etenkin kun sen saa verotta:

   Sivuvaikutus siitä että ala on harmaalla vyöhykkeellä. Seksin myyminen suoranaisesti ei ole laitonta, mutta kyseessä ei ole virallisesti ammatti (verot pitäisi maksaa jonkun muulla nimikkeellä) ja mainostuksesta, tilojen vuokrasta jne. tulee jollekin paritussyyte. Eli käytännössä tuolla alalla toimija on lainsuojaton.

   Poista
 24. Vastaukset
  1. Anonyymi: The legal infirmities in punishing 'sexual coercion'

   cotwa.info: More and more colleges are punishing men for engaging in a form of consensual sexual behavior obtained by supposed emotional or verbal “pressuring.” They call it “sexual coercion,” and it sanctions men not for forcing themselves on, or physically threatening, women, but for doing nothing more than nagging for sex. Men are being punished for doing precisely what, for decades, society has been telling them they’re supposed to do — ask for sex.

   Poista
 25. Vastaukset
  1. Anonyymi: Teinien seksiviestit yleistyneet huimasti – ongelmia loppuiäksi

   Nämä on niitä älyttömyyksiä, joissa lain rikkoja on sama henkilö kuin mitä lain on tarkoitus suojata. Uhri ja rikollinen siis sama henkilö.

   stara.fi: Tämä onkin aiheuttanut poliisille päänvaivaa, sillä moni nuori ei tiedä rikkovansa lakia alastonkuvia lähettämällä. Maan lakien mukaan yli 16-vuotiaat saavat harrastaa seksiä, mutta alle 18-vuotiasta otetut alastonkuvat lasketaan lapsipornografiaksi.

   Lehden mukaan sekstailusta narahtaneet alaikäiset joutuvat poliisin seksirikollisten listalle, mistä voi aiheutua myöhemmin vakavia ongelmia muun muassa työpaikan saamisessa.


   Tuo artikkeli koski Britaniaa, mutta lainsäädännön suhteen sama tilanne on Suomessa.

   Poista
 26. Vastaukset
  1. Anonyymi: Suomalaiset paljastavat: Tästä syystä kumppanini ei tiedä seksifantasioitani

   avatv.fi: … Yli 240 AVAlaista vastasi kyselyyn. Suurin osa, 46 prosenttia, on kertonut kumppanilleen seksifantasioistaan. 41 prosenttia on puolestaan halunnut pitää seksifantasiansa salaisuutena. 13 prosenttia vastasi, ettei ole kertonut, sillä niitä ei joko ole – tai seksikumppania ei ole.

   Poista
 27. Vastaukset
  1. Homo: Poliisi turhautui: Raiskaus vai epäselvää seksiä? ”50 %” ei johda syytteeseen

   Uusi Suomi: Tyypillisin tarina Hahlin mukaan on sellainen, että mennään jatkoille ja joko sammutaan tai nukahdetaan vähintään kohtalaisessa humalatilassa.

   – Joko havahdutaan siihen, että seksi on käynnissä, taikka aamulla on sellainen tuntemus, että seksiä on harrastettu, mutta ei ole mitään muistikuvia siitä, Hahl kertoo.


   Ei kannata lähteä humalaisen naisen mukana tai ottaa humalaista naista mukaan. Seuraava päivänä on vastassa raiskaussyyte.

   Voiko tuosta Villistä sinkkuseksistä päätellä että miehet ovat alakneet oppia varomaan humalaisia naisia?

   Poista
  2. Homo: Poliisi turhautui: Raiskaus vai epäselvää seksiä? ”50 %” ei johda syytteeseen

   Tuon kommenteissa tehdään eräs virhe:

   Lasse Myllypuro: Kirjallinen sopimus. Jos ei ole kirjallista sopimusta niin aina raiskaus …

   Pertti Väänänen: Joo nimenomaan avioliittotodistus olisi tämä dokumentti!

   Erään uutisen mukaan suuri osa raiskauksesta vankilassa istuvista suomalaisista miheistä on sellaisissa, joissa tapauksissa raiskaus on tapahtunut parisuhteesta.

   Siis avioliittotodistus ei ole kirjallinen sopimus suotumuksesta seksiin.

   Poista
 28. Mielenkiintoista on verrata sitä tilannetta, jossa sopimuskumppaneina ovat mies ja nainen - verrattuna siihen, että sopimuskumppaneina onkin pankki ja nainen. Miehen tapauksessa lähes poikkeuksetta "kohtuullistettaisiin" kuitenkin jopa vastoin avioehtosopimusta puolet tai jopa valtaosa miehen omaisuudesta ja asuntoon jäisi tietenkin nainen, vaikka sen olisi alunperin ostanutkin mies yksin. Noh, saapahan nainen edes kerrankin maistaa edes vähän samansuuntaista käsittelyä mitä miehet tyypillisesti kohtaavat erossa, olkoonkin että tässä tapauksessa nainen ei tietenkään ole pitänyt sopimustaan omalta osaltaan - toisin kuin hyvin suuri osa kadulle lentävistä miehistä:

  ‘Homelessness does not just happen to vulnerable people’

  VastaaPoista
 29. Onkohan jonkinlainen merkki miesasialiikkeen valtavirtaistumisesta, että tämän uutisen kommenteissa nousi ennen kaikkea miesten huono asema esiin, eikä naisten - vaikka varmaankin toisin oli tarkoitus:

  Oletko joutunut eriarvoiseen asemaan sukupuolesi vuoksi?

  VastaaPoista
 30. ^ Loistavaa!

  VastaaPoista
 31. Vastaukset
  1. Anonyymi: Vaimo odotti miestään vankilasta vuosia – ero tuli vapauden koittaessa

   stara.fi: - Avioliitto tuntui romanttiselta, kun mieheni oli poissa. Vapaana hän ei ollutkaan enää niin romanttinen. Odotin todella yhteistä tulevaisuuttamme, Aying Wu kertoi Female First -sivuston mukaan.

   Siis naisella oli romanttisia kuvitelmia.

   Ilmeisesti viittaa:
   Female First: Woman Divorces Husband After He Leaves Jail
   A woman in China who had been waiting five years for her husband to be released from jail to be with him has divorced him just weeks after his release from prison because he wasn't as ''romantic''.

   Poista
 32. Anonyymi sanoi...

  Berlusconi kihlasi 27-vuotiaan naisystävänsä... Kemiat ovat kohdanneet ja rakastavaiset saaneet toisensa...

  Silvio Berlusconi, tuo korskea ja viriili ori on taas päässyt kyntämään vielä melko tuoretta vakoa. Se on vähän sama kuin Rolling Stonesin ukoillakin. Kynnettävää riittää loputtomasti jonoiksi asti vaikka ollaan jo päätä myöden haudassa ja vaot suorastaan huutavat siementäjää. Ei saa ahkera kyntäjä rauhaa ennenkuin noutaja noutaa...

  VastaaPoista
 33. Yle Fem
  Suunvuoro
  maanantai 17.12 21:00
  Osa 7/10. Joutuvatko naispoliitkot kestämään kovempaa kohtelua kuin miehet? Maria Romantschukin vieraina Mari Kiviniemi, Janne Virkkunen ja Henrika Zilliacus-Tikkanen. Tuotanto: Susamuru Oy & Yle Fem.

  VastaaPoista
 34. Vastaukset
  1. Anonyymi: Uskomatonta, näin naiset saavat tahtonsa läpi!

   avatv.fi: Yli puolet naisista myönsi, että he ovat flirttailleet saadakseen haluamansa arkipäiväisessä elämässään. Melkein kolmannes naisista myönsi myös käyttäneensä seksiä palkintona parisuhteissaan.

   Myös työpaikoilla sukupuolesta on hyötyä. Viidennes naisista myönsi flirttailleensa työpaikalla saadakseen suosivaa kohtelua.


   hs.fi: HS-raadin enemmistö: Naisilla ei ole seksuaalista valtaa miehiä enempää

   Niin?

   Poista
  2. Kari Hurtta: Niin?

   Henry Laasanen taisikin kirjoittaa tästä: Tutkimus naisten seksuaalisen vallasta

   Viittaa:

   Mail Online: Most women 'flirt to get their way': Laying on the female charm can go a long way
   • More than half of British women admit to flirting with men to get their own way
   • A fifth admitted flirting at work, according to a survey

   Poista
 35. Anonyymi
  Kari Hurtta sanoi...
  Anonyymi: Suomalaiset paljastavat: Tästä syystä kumppanini ei tiedä seksifantasioitani


  Toisinkuin kultturimme yrittää valehdella, naisen syvin olemus on promiskuiteetti suomeksi monimakaaminen. Sitä ei saisi millään tavalla kieltää, hävetä tai piilottaa. Riippuu naisesta miten paljon hän sitä kulttuurissamme uskaltaa käyttää.

  Geneettisestikin tuo on loogista, mutta omistavissa suhteissa missä aviomies maksaa muiden siittämät jälkeläiset se tuntuu epäoikeudenmukaiselta lasta, aviomiestä ja myös siittäjää kohtaan, koska siittäjä ei välttämättä ikinä saa tavata omaa lastaan yms.

  Promiskuitteettinen seksi on erittäin kiihottavaa parempaa kuin omistava tylsistyttävä parisuhdeseksi kuten jo näistä fantasioistakin käy selväksi. Luonnollistahan tämä on, koska kyseessä on laumassa elävien lähimpien sukulaistemme normaali sekuaalisuus, joka näyttää nyt alkavan pikkuhiljaa lisääntyä kun uskonnon pelote vaikutus on haihtunut myös ihmislajissa.

  Feminismi ja viihde kulttuuri ovat tehokkaasti murtaneet uskonnon pakkopaitaa ja palauttaneet ihmisen seksuaalikäytöstä alkuperäiseen suuntaansa. Edelleen nämä hommat tehdään "peiton alla", mutta brittien "doggin" puisto kulttuuri alkaa jo eteisesti muistuttaa esi-isiemme jalostunutta laumaseksiä.

  Feminismi ei lähes uskonnollisessa ahdasmielisyydessään ole asiaa havainnut ja luulen, että tämän asian toteaminen aiheuttaa suurta moraalista närää feministien keskuudessa.

  --------------------------------

  "Mieheni tietää fantasioistani, jotta hän voisi joskus toteuttaa ne. Nämä pari fantasiaani ovat siis ihan toteuttamiskelpoisia, eivät mitään mahdottomia."

  "Kyllä olen kertonut .Ja niitä myös toteutettiin viimeksi viime yönä. Fantasioin sellaisista asioista mitä voi oman miehen kanssa toteuttaa."


  "Olen sitä mieltä, että meillä jokaisella on oikeus "omaan seksielämään", edes siellä unissa. Viime yönä näin unta että rakastuin kaupan kassalla, ja vielä aamullakin tunsin kipinöitä..."

  "En oikein tiedä, miten ottaa asia puheeksi. Mies ei ole kysellyt ja aina kun olen koettanut vihjailla seksifantasioista, hän on paennut paikalta tai lyönyt asian leikiksi."

  "Ei, eikä tämä yksilö niitä saa koskaan tietääkään! Enkä niitä ole aiemmillekaan kertonut, ensinnäkin se takia, että jos kerron niinkin intiimin asian itsestäni, tunnen olevani liian haavoittuva hänen edessään. Enkä tiedä miten ilmaisisin kumppanilleni että tahtoisin hänen ottavan ohjat käsiinsä ja olevan tavallista dominoivampi?"

  "Mitä pääni sisällä tapahtuu, on yksityisasia, eikä kuulu muille! Mieheni on yrittänyt niitä udella, joten kerroin, että haaveilen exästäni! Kun ei tämäkään tyydyttänyt uteliaisuutta, niin sanoin, että haaveissani olin itse mies. Ei ole sen koommin kysellyt."

  "Poikaystäväni ei tiedä fantasioistani, koska niitä olisi mahdoton toteuttaa. Fantasiani ovat aina epärealistisia, ne sijoittuvat historialliseen ympäristöön tai mielikuvitusmaailmaan. Olen myös itse niissä paljon rohkeampi seksin suhteen kuin oikeasti olen."

  "Yksi fantasioistani on harrastaa kolmen kimppaa kahden miehen kanssa. Poikaystävälleni en ole tästä kertonut, koska pelkään hänen kuvittelevan, ettei hän yksin riitä tyydyttämään minua. Todellisuudessa en edes voisi toteuttaa tuota fantasiaa, mieluummin pysyttelen ajatuksen tasolla sen suhteen. Ei siis ole mitään syytä kertoa ja mahdollisesti aiheuttaa kinaa parisuhteeseen. Lisäksi en haluaisi kuulla poikaystäväni fantasioita, siispä pitäkäämme ne ominamme."

  "En kait minä nyt fantasioitani miehelleni jakaisi. Nehän menisi pilalle samantien. Se todellinen seksi, saati todellinen maailma on jotain ihan muuta kuin fantasiani, unelmani ja uneni. Ne ovat minun, vain minun!"

  "Haluaisin että tyttöystäväni saisi harrastaa seksiä minun ja jonkun toisen miehen kanssa. En kuitenkaan uskalla kertoa hänelle tästä. Se olisi erittäin kiihottavaa."

  VastaaPoista
 36. Seksisijainen auttaa amerikkalaisia sänkyongelmissa

  Kuinkakohan suuressa osassa näistäkin tapauksia on kyseessä avioeroperheestä, minkä on todettu lapsilla lisäävän moninkertaiseksi riskin ajautua mielenterveysongelmiin tai rikolliselle uralle?:

  "Olen Adam Lanzan äiti" – epätoivoisen äidin kirjoituksesta tuli netti-ilmiö

  VastaaPoista
 37. 14-vuotias teinitähti järkyttyi – äiti levitteli tyttärensä nakukuvia

  ...
  Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus menikin oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen.
  ...

  VastaaPoista

 38. "Fat Women And Fat Men Aren’t Equally Repulsive"

  Vihdoinkin tässäkin blogissa astutaan tässä asiassa edes askel kohti totuutta tuosta väärinymmärretystä asiasta nimeltään "ulkonäkö".

  Koska miehet katsovat nimenomaan naisen kehoa (ja siis ulkonäköä), myös rumuus ja läskiys naisen ulkonäössä on miehille kaikilla tasoilla etovaa (paitsi läski-, tai rumuusfriikkien keskuudessa).

  Ja koska naiset EIVÄT katso miehen kehoa, vaan miehen statusta, miehen läskiys tai rumuus ei ole ollenkaan etovaa naisille. Tämä on 'evoluutiobiologisesti'kin vahvaa logiikkaa - olisi ollut katastrofi, jos nainen olisi yököttynyt jostain rumasta ja läskistä korkean statuksen miehestä, ja siten jättänyt geeninsä yhtymättä huippu-urokseen!

  Toivottavasti tämä vihdoinkin loksauttaa asiat kohdalleen, ja saa ihmiset näkemään totuuden - nainen -voi- toki halutessaan mentaalisesti tai visuaalisesti arvostaa tai olla arvostamatta miehen ulkonäköä, mutta kun "attraktio" tapahtuu (eli korkea status pääsee ilmenemään), sitäpä voikin naisen mielipide aika nopeasti muuttua, tai ainakin sen merkitys haihtua taivaan tuuliin, kun seksimoduli alkaa jyräämään.

  Samalla tavalla nainen iljettyy miehen alhaisesta statuksesta, kuin mies iljettyy naisen karmivasta ulkonäöstä. Jos mies joutuu katsomaan alastonta, lihavaa, vanhaa ja rumaa kassi-almaa, joka on todella päästänyt itsensä hunningolle, on suurimman osan miehistä reaktio jokseenkin sama, kuin naisen joutuessa katsomaan saamatonta, kokematonta, kömpelöä, köyhää, ujoa peräkammarin poikaa, joka ei voi edes unelmoida statuksen näkemisestäkään.

  Miehen ulkonäkö ei siis merkitse mitään, vain status. Naisen status ei merkitse mitään, vain ulkonäkö.

  Niin se vain menee, ehkä täälläkin aletaan vihdoinkin tajuamaan se.

  Tästä johtuu se, että nainen ei voi kohentaa menestystään miesten suhteen kohottamalla statustaan - jotkut naiset eivät muuten näytä edes tajuavan tätä! He projisoivat jatkuvasti, ja siten luulevat asian olevan symmetrinen, ja hankkivat itselleen aimo kasan statusta, ja sitten ihmettelevät, kun "mies pelkää koulutettua naista" tai jotain yhtä hoopoa soopaa.

  Nainen voi hankkiutua korkeaan asemaan ns. 'yhteiskunnassa', tai nainen voi hankkia 'akateemista koulutusta' tai 'korkeasti palkatun työpaikan' (helppoa, kun koko maailma tukee naista kuin kukkaa kämmenellä, siinä missä miehiä poljetaan kasvoihin joka askelmalla), hienon 'tittelin', tai jonkinlaisen uurastuksella hankitun arvostuksen (lienee harvinaisempaa, koska naiset saavat aina jonkun uurastamaan puolestaan, mutta tällaisiakin naisia on)..

  .. ja sitten jäädä ihmettelemään, kun miesmenestys ei lisäännykään piirun vertaa, vaan päinvastoin, näyttäisi hälvenevän samoin, kuin hiekka valuu käsistä. Onhan nainen uhrannut ulkonäköään ja ikäänsä tähän turhaan tavoitteluun, ja kurpahtava ulkonäkö on omiaan karkoittamaan miehiä.

  Tietenkin naisesta tulee tässä vaiheessa vihainen, ja hän haluaa kostaa. Sen sijaan, että hän kostaisi femakoille ja muille kusipäille, jotka ovat valehdelleet tästä asiasta vuosikymmeniä, hänestä usein tulee itsestäkin fema-fasisti, ja hän rupeaa syyttämään miehiä kaikesta.

  Asia tietenkin pätee myös miehiin, jotka panostavat ulkonäköönsä, ja koettavat sillä tavalla vetää naisia puoleensa. Miehillä tämä toimii hiukan paremmin, koska naiset projisoivat korkeaa statusta jokaiseen 'tavallisuudesta poikkeavaan' mieheen, ja jos miehellä sitten kertyy tämän vuoksi itsevarmuutta, statusta nostava kierre on valmis..

  - Vortac

  VastaaPoista

 39. Kun silmämääräisesti selailin ja pläräilin tuossa yläpuolella esiintyviä linkkejä, sattui termi "seksuaalinen häirintä" huomiooni.

  Mieleeni tuli välittömästi kuva tissivaoista, minihameista, provosoivasta pukeutumisesta ja käytöksestä - kuka hitto voi keskittyä ja tehdä töitä, jos seksuaalisesti provosoivia, hedelmällisessä iässä olevia akkoja hetkuu joka puolella? Varsinkin, jos nuo akat häikäilemättömästi likistelevät, puristelevat, ja ovat korjaavinaan sukkansa saumaa tai nostavinaan kyniä lattialta tai kumartuvat silmien edessä niin, että cleavage suorastaan hyökkää pitkin kasvoja.

  Mutta sitten muistin, että millaisessa maailmassa elän vielä tänäkin päivänä, ja tajusin, että kyseessä on tietenkin varmasti taas viattomien miesten syyttämistä ja kontrollointiyritystä, eikä suinkaan sen OIKEAN seksuaalisen häirinnän lopettamisyritys.

  Ainoa todellinen seksuaalinen häirintä tapahtuu naisten harjoittamana, ja siihen ei näytä kukaan haluavan pistää stoppia. Vaikka on fakta, että viehättävän naisen vaikutus mieheen voi olla hyvinkin valtava, ja vähentää työtehokkuutta suuresti. Ei tarvitse kuin miettiä sitä kiinalaista naispoliisia, joka aiheutti lukuisia auto-onnettomuuksia ja ruuhkia vain tekemällä työtään liikenteen parissa. Voi miettiä, miten paljon enemmän vaikutusta aiheuttaa nainen, joka ei edes tee työtään (ainakaan kunnolla), vaan TAHALLAAN keskittyy miesten häirintään seksuaalisella provokaatiollaan, ja pukeutuu provosoivammin, kuin poliisin uniformu antaa myöten!

  Naiset, lopettakaa ITSE ensin seksuaalinen häirintä, ja alkakaa sitten vasta miettiä, häiritäänkö teitä.

  Se on niin tekopyhää, että nainen tekee KAIKKENSA saadakseen miehet viehättymään ja kiihottumaan itsestään, ulkonäöstään ja kehostaan - ja sitten valittaa kuin tuittupäinen pyryharakka, kun sitten onnistuu tässä tavoitteessaan. Vitun tekopyhät ja sekopäät hysteerikko-lehmät, tämä maailma olisi paratiisi ilman teitä!

  - Vortac

  VastaaPoista

 40. Aiheesta: "Tällainen on täydellinen nainen"..

  Ei siihen mitään salaisia listoja tarvita, eivätkä miehet salaile näitä asioita, paitsi jos joku kirkuva harpyija-räähkä sattuu olemaan lähistössä aiheuttamassa ongelmia.

  Täydellinen nainen:

  1) Hyvä ulkonäkö
  2) Antaa paljon seksiä
  3) Tekee ruokaa miehelle
  4) Pitää turpansa kiinni

  Kysy lähes keneltä tahansa rehelliseltä heteromieheltä, että onko noissa kohdissa jotain, joka pitäisi ottaa pois tai muuttaa päinvastaiseksi, niin on aika kumma, jos suurin osa ei vastaa, että "ei ole".

  Voihan tuohon sitten lisätä jotain yksilökohtaisia juttuja, kuten vaikkapa "On aina nöyrä ja itseään kehumaton", mutta se menee jo niin fantasian puolelle, että mahdotonta nykymaailmasta sellaista löytää.

  Muinaisesta Japanista, ehkä. Tosin sekin nöyryys perustuni (onko tämä edes suomea? perustunee - perustuni?) lähinnä ulkoaopeteltuihin käytöskaavoihin, eikä luonteen ja sielun todellisiin ominaisuuksiin. Mutta naisen saatua 'saalistettua' itselleen korkeamman statuksen mies, saattoihan hän todella ilmentää feminiinistä nöyryyttäänkin ihan aidosti. Tätä on turha odottaa nykynaisilta, ellei satu löytämään olentoa, joka on yhtä harvinainen ilmestys, kuin Loch Nessin hirviön ja UFOaluksen näkeminen samanaikaisesti, kun oppii lukemaan Voynich Manuscriptia..

  - Vortac

  VastaaPoista

 41. Henry.

  Ennen luotin sinuun hyvinkin pitkälti. Kirjoitit hyvin pitkälle asti silkkaa asiaa ja totuuden kaunista ja sielua hivelevää, mutkatonta kauneutta.

  Olimme toki eri mieltä joistain asioista, ja perspektiivimme erosivat toisistaan välillä sen verran, ettemme voineet päästä yhteisymmärrykseen joistain yksityiskohdista. Joissain asioissa olit mielestäni yksinkertaisesti vain täysin väärässä, vaikkakin ehkä ymmärrettävistä syistä (jotkut asiat ovat piiloutuneet moninkertaisen peilisokkelon taakse, ja jokainen peili vääristää - ja olit ehkä jäänyt toitottamaan jonkin vääristävän peilin sanomaa, etkä ollut löytänyt ihan perille asti totuuteen).

  Mutta lähiaikoina olen havainnut kummallisen trendin, jossa olet alkanut kirjoittaa ristiriitaisia artikkeleita, lähes feministisiä artikkeleita, puhuen aiemmin kirjoittamiasi totuuksia vastaan, ja pyörtäen puheitasi ja puhuen täysin vastakkaista tekstiä, kuin mitä olit kivenkovaan aikaisemmin kirjoittanut.

  Ja katso; nyt se tapahtuu ihan virallisesti.

  "Perun puheeni naisten tatuoinneista"

  Ei.

  EI!

  EEEEIIII!!

  Voi hyvä tavaton.. tämä maailma sai lopulta sinutkin. Nyt olet selvästi vain yksi aivopesty drone muiden joukossa. Olet osa sitä valtavaa massaa, jolla on täysin väärät käsitykset asioista, ja jotka ovat sokeita totuudelle, vaikka totuus asuisi heidän naapurissaan ja kolkuttaisi heidän oveaan joka päivä ja tanssisi pihalla alasti ripaskaa.

  Enää en luota sinuun, vaan katson tekstejäsi hyvinkin pessimistisin ja kritisoivin aattein. Tokihan olen aina ollut kriittinen, mutta olen ollut sitä mieltä, että YDINasiat sinulla on kuitenkin hallussa, etkä tarvitse kuin pientä korjausta ja rukkausta joihinkin yksityiskohtiin, niin voit pauhata 100% totuutta naisista, pariutumisesta, feminismistä ja kaikesta näihin asioihin oleellisesti liittyvästä.

  Ja sitten teet 180° asteen täyskäännöksen.

  Toinen hyvä esimerkki on se, että sanoit, että miehen roolia ei tarvitse muuttaa, eikä siinä ole mitään vikaa tms.

  Mihinkäs se miehen rooli-nimisestä pakkopaidasta puhuminen ja sen avoin kritisoiminen yhtäkkiä katosi?

  MIKÄ tai KUKA on yhtäkkiä alkanut vaikuttaa sinuun? Tässähän voisi foliohattuisempi alkaa jo epäilemään, että oikea Henry on kloonattu jollain feministisellä vale-Henryllä, kun alkoi saamaan liikaa kuuluisuutta ja suosiota totuudenpuhumisellaan.

  Syy tekstieni nykyiseen vähäisyyteen blogeissasi johtuu nimenomaan tästä - vaikka muitakin faktoreita toki on.

  Ennen mielenkiinnolla ja innoilla pidin silmällä tätä blogia, ja olin aina innostunut, jos oli tullut uusi entry, jota pääsi kommentoimaan.

  Nykyään tulen hyvin pessimistisellä asenteella katsomaan, josko olisi edes JOTAIN totuudenmukaista laitettu fema-fasistisen propagandan ja valheiden sekaan.

  Ja sitten törmään "Perun puheeni naisten tatuoinneista"-artikkeliin. Näyttäviä? NÄYTTÄVIÄ?

  Mistä lähtien ihmisen tekemä, synkkä likatahra Luojan luomassa, puhtaassa ihossa on NÄYTTÄVÄ?

  En voi luottaa ihmiseen, joka kääntää takkiansa monissa, tärkeissäkin asioissa noin vain, ja mielistelee naisia tuolla tavalla (tai ylipäätään jollain tavalla).

  Henry, tuhosit luottamukseni sinuun ja toivoni siitä, että kyllä sinusta vielä totuudenpuhuja tulee - ei näemmä sittenkään koskaan tullut. Ehkä tahallasi jätit valheita kirjoituksiisi, jotta olisi 'ovi auki' kaikkiin suuntiin, ja voisit sitten näppärästi kääntää takkia, kun et jaksa enää taistella tuulimyllyjä vastaan - ja siten saavuttaa fema-fasistien suosion huoraamalla sieluasi mitä törkeimmällä tavalla. En tiedä. Mutta olen pettynyt.

  Olen varsin pettynyt.

  - Vortac


  VastaaPoista
 42. Vortac, etkö ole kuullut ironiasta?

  VastaaPoista
 43. 5 vaatekokoa laihduttanut Emmerdale-tähti: Tanssi parempaa kuin seksi

  Arvatkaapa, onko kyseinen Emmerdale-tähti mies vai nainen.

  Mistä arvasit?

  VastaaPoista
 44. Suuri muutos on tapahtunut tässäkin:

  "On syytä huomioida kahden eri käsitteen ero: seksin puute on monien miesten suurin ongelma, mutta se ei ole tasa-arvo-ongelma."

  Ennen olit sitä mieltä, että se VOI olla tasa-arvo-ongelma, jos se sellaiseksi tunnustetaan, mutta se ei välttämättä sitä ole, jos niin päätetään (mikä on sinänsä aika koomista - että ongelmat olisivat vain kiinni siitä, minkä erikseen PÄÄTETÄÄN olevan ongelma!).

  Jos sinulla on nälkä, etkä pysty saamaan itsellesi ruokaa, ja fema-fasisti tulee paikalle sanomaan, että nälkäsi on ongelma ainoastaan, jos meidän komiteamme niin päättää, oletko samaa mieltä? Vai onko nälkäsi ja ruoansaamattomuutesi joka tapauksessa sinulla ONGELMA?

  Ai niin, kerroit kyllä, että 'ongelma' on eri asia, kuin 'tasa-arvo-ongelma', mutta tuossahan on jo kyse pelkästä semantiikasta.

  Eikö ole tasa-arvo-ongelma, jos toinen sukupuoli on epätasa-arvoisessa asemassa perustarpeidensa tyydyttämismahdollisuuksien suhteen?

  Miksi olet yhtäkkiä sitä mieltä, että vastaus tuohon kysymykseen on jyrkkä "EI"?

  Aiemmin sentään jätit mahdollisuuden (joskin kummeksuin jo sitäkin, että olit noin kummallista mieltä selvästä tasa-arvo-ongelmasta) sille, että se olisi tasa-arvo-ongelma. Mutta nyt kiellät sen tyystin!

  Ajattelepa asiaa siltä kannalta, että "markkina-ARVO" ja "tasa-ARVO" ovat käsitteitä, jotka liittyvät toisiinsa.

  Jos markkina-arvot ovat erilaiset, ei tasa-arvokaan voi täysin toteutua! Tämän luulisi olevan itsestäänselvää.

  Tietenkään ei voida vaatia, että kaikkien markkina-arvojen pitää olla samanlaiset - sehän olisi täysi mahdottomuus jo pelkästään naisten hypergamiastakin johtuen, saati monesta muusta syystä.

  Mutta jos nämä asiat huomioitaisiin nimenomaan tasa-arvo-ongelmina, niille voitaisiin TEHDÄ jotakin, kuten rukata sitä, minkä naisen hypergaminen seksimoduli NÄKEE korkeaksi statukseksi!

  Armanin pukuja ei ollut kivikaudella, mutta naiset kiihottuvat miehistä, joilla on kalliit vaatteet yllään, koska se on korkean statuksen merkki.

  Armanin puvut eivät siis ole naisen biologiaan hardkoodattuja faktoja, vaan naisen geneettisen koodin kannalta täysin "uusi" asia, joka yhtäkkiä kiihottaa naisia (historiallisesti tarkastellen, Armanin puvut eivät ole kiihottaneet naisia suurimman osan maapallon historiasta, mutta nyt sen tekevät).

  Miksipä ei voitaisi siis tehtailla muitakin vastaavia, keinotekoisesti naista kiihottavia asioita, jotta suurempi osa miehistä saisi mahdollisuuden naisten kiihottamiseen?

  Jos naisten hypergamiasta, PUA-taktiikoista ja naisen naarasapina-psyykeestä ja seksimodulista, statuksesta ja pariutumisesta kerrottaisiin kaikille totuus jo ihan pienestä vauvasta lähtien, aina vanhuuteen saakka, ja etenkin kouluissa olisi paljon TOTUUDENMUKAISIA luentosarjoja KAIKISTA näistä aiheista, koko asiahan korjaantuisi jo hyvin pitkälti sillä.

  Mutta jos asiaa ei edes nähdä tasa-arvo-ongelmana, on paljonkin vialla siinä, että miten 'tasa-arvo' määritellään. Kaikilla ihmisillä EI ole samat mahdollisuudet ja oikeudet, vain siksi, että minkälaiseen kehoon he ovat sattuneet syntymään! Jos pillulliseen kehoon, oikeuksia ja mahdollisuuksia sataa mannana taivaasta - jos kigulilliseen kehoon, velvollisuuksia ja halveksuntaa puhkuu helvetisti, ja portti oikeuksiin ja mahdollisuuksiin pysyy lukossa.

  (jatkuu)

  - Vortac

  VastaaPoista

 45. (jatkoa)


  Ja tämä ei ole tasa-arvo-ongelma? Naisten ei pitäisi voida myydä seksiä ilman, että miehillä on samat mahdollisuudet. Jos jokaiselle miehelle järjestettäisiin esimerkiksi yleisten bordellien kautta niin paljon hyvää seksiä, kuin he suinkin halajavat, tilanne korjaantuisi huomattavasti tasa-arvoisemmaksi.

  Asian eteen voitaisiin tehdä paljonkin, ja maailma voisi olla hyvinkin tasa-arvoinen paikka kaikilla elämänalueilla, mutta kaikki nämä ongelmat tulisi tunnustaa ja tunnistaa nimenomaan tasa-arvo-ongelmiksi, koska siitähän tässä on nimenomaan kyse!

  Kaikkien ihmisarvo on sama, joten miksi hitossa toisia ihmisiä kohdellaan paremmin kuin toisin, vain heidän kehojensa muodon perusteella? Tämä on tasa-arvo-ongelma, jonka yksi haara on seksuaalisuus.

  Miksi ihmeessä muihin asioihin pitäisi puuttua, mutta jättää tämä yksi, elämällinen ja tärkeä ihmisarvoon (ja siten tasa-arvoon) liittyvä haara käsittelemättä?

  Silkkaa mielipuolisuutta ja -valtaisuutta. Henrystä on hyvää vauhtia tulossa feministi.

  - Vortac

  p.s. Tämä oli ns. "strike three", joka katkaisi kamelin selän.

  VastaaPoista

 46. Anonyymi, etkö ole kuullut siitä, että anonyymien viesteihin ei vastailla?

  Mutta vastataan tämän kerran.

  Henryltä odotan rehellisyyttä ja totuudenmukaisuutta, en lukijan manipulaatiota tai ironiaa.

  Toisekseen, Henry on kääntänyt takkiaan jo niin paljon, että tuo ei yllättäisi.

  Kolmannekseen, ironia ei toimi tekstipohjaisesti, koska tekstissä ei ole äänensävyjä tai eleitä. Parhaimmillaankin se ontuu, eikä lukija voi koskaan olla täysin varma siitä, että se myös oli ironiaa.

  Neljännekseen, asia kävi kyllä mielessä, mutta en jaksanut tehdä asialle enää mitään, ja Henry on niin feminisoitunut lähiaikoina muutenkin, että tuo on joka tapauksessa vain tippa fasismin meressä.

  Viidennekseen, mistä voi olla varma, että se todella oli ironiaa? Henry sanoi, että valkoinen iho on tylsä, ja musta läiskä tuo siihen jännittävyyttä, tms. Tuo on vähän liian 'realistisesti' sanottu, jotta kyseessä olisi ainakaan selvä ironia. Ja on hyvin kuviteltavissa, että se taho, joka on Henryä manipuloinut vääntymään feminismin suuntaan ja kirjoittamaan aivan puutaheinää (joidenkin hyvien kirjoitustensa lisäksi) lähiaikoina, on myös voinut taivuttaa hänen mielipiteensä asiasta muuntumaan - naisilla kun ON sitä seksuaalista valtaa, ja pillulakolla on vahva vaikutus miehen mieleen ja prioriteetteihin.

  Kuudennekseen, en arvosta ironiaa tai sarkasmia, etenkään tekstipohjaisesti käytettynä, ja koetan itsekin yleensä sitä välttää viimeiseen asti - kirjoitan, niinkuin asiat todella ovat, ja oletan muidenkin niin tekevän. Ironia on ikäänkuin yritys huijata tai huiputtaa lukijaa, ja minä luen niinkuin on kirjoitettu, enkä mitään 'rivien välistä'. Ironiassa ei tavallaan otetta vastuuta sanoistaan, ja koetetaan olla kovin nokkelia ja näpäytyksellisiä. On parempi olla aito ja viisas, mutta myöskin hitosti vaikeampaa.

  Olipa tuo artikkeli ironiaa tai ei, niin ei se muuta perustavia asioita miksikään - Henry on joka tapauksessa latonut fema-fasistista propagandaa yllin kyllin ilman tuota artikkeliakin. Ja miksi edes kirjoittaa ironisia artikkeleita, kun voi kirjoittaa mieluummin totuudenmukaisiakin? Naurettavaa kikkailua ja pelleilyä sellainen.

  Mutta sopii hyvin moderniin tyyliin.

  - Vortac

  VastaaPoista
 47. @ Kari Hurtta; Satunnaisia linkkejä samaisesta paikasta

  Mail Online: More than 40% of children under 12 have watched pornography - and experts say it's turning teenagers into SEX ADDICTS
  • The majority of sex addicts begin experiencing problems before the age of 16, says addiction expert
  • 40% of those questioned had watched porn under the age of 12
  • Broken homes, single-sex schools and poor sex education also to blame


  Easy access to online pornography and poor sex education are largely to blame for teenagers suffering from sex addiction, a leading expert has said.


  Näyttää siltä että tuo poor sex education jätetään sitten huomiotta kokonaan.

  VastaaPoista
 48. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tutkimus paljastaa - seksiä ei harrasteta halusta

   voice.fi: Uuden tutkimuksen mukaan kolmasosa pariskunnista harrastaa seksiä vain silloin, kun heillä on aikaa sille. Suurin osa pareista harrastaakin seksiä yöllä.

   Pitäisikö tuo lukea niin että eikaa ei ole vai että aikaa ei tehdä.

   Poista
 49. Veikkaanpa, ettei Laasanen ole enää aikoihin vaivautunut lukemaan Vortacin höpötyksiä.

  Itse silmäilen ne silloin tällöin pikaluvulla läpi... joo, samaa kaappihintahtavaa Laasasen kosiskelua, tai turhautunutta purkautumista, kun ei saa huomiota.

  Lienee liikaa toivottu, että älyäisi lopettaa spämmäyksen. Narsistipelle nauttinee pätemiskuvitelmistaan.

  VastaaPoista
 50. Vastaukset
  1. Anonyymi: Oletko laiska töissä? Tälle naiselle et vedä vertoja

   findance.com: 9 vuoden virkansa aikana hän oli töissä ainoastaan 6 päivää!

   Viittaa:
   uoi.com: Italian slacker gets jail time

   Aiempi uutinen (findance).

   Tämä on kieltämättä jo hyvin. Lusmuilun kuningasluokka? Tosin vankilaan joutuminen mitätöi saavutuksen.

   Poista
 51. Vastaukset
  1. Anonyymi: Näin suuri on Suomen "äitirangaistus"

   Jutusta ei hirveen hyvin selviä missä määrin kyseessä on palkkaero ja missä määrin kyseessä on ansiotasoero (tekemättömästä työstä ei saa palkkaa).

   Poista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".