tiistaina, joulukuuta 18, 2012

Shooter

Why is the shooter always male?

'A bigot in a bra!': A male writer responds to Esther Walker's 'toxic and chauvinistic' admission that she doesn’t want to give birth to a little boy ja It's taboo to admit it, but I wish my unborn baby wasn't a beastly boy!

Guns and the Decline of the Young Man

Dysfunctional relationship of Sandy Hook gunman and his mother

Fuck You, Men’s Rights Activists

101 kommenttia:

  1. 'A bigot in a bra!': A male writer responds to Esther Walker's 'toxic and chauvinistic' admission that she doesn’t want to give birth to a little boy

    Tällaisia lausuntoja kaivataan kipeästi Suomenkin valtamediaan.

    VastaaPoista
  2. Ai se on näin vakava paikka tämäkin

    Kuusiostoksille lähteneistä pariskunnista päätökset tekee yleisimmin nainen. Mies kävelee shoppailustaan varman naisen perässä, myöntelee poukkoilevia mielipiteitä ja lopulta raottaa lompakkoaan. Muutaman rohkean miehen vastalauseet ovat saattaneet ajaa parisuhteen jopa avioeron partaalle, kertovat luotettavat lähteet.

    Jutussa mainitaan myös "kuusiostoksille pakotettu puoliso". Onkohan se mies vai nainen, joka sinne kuusiostoksille on pakotettu.

    Jos patriarkaatissa eletään, tai miesdominoinnissa, kuten femmarit väittävät, niin mieshän se on naisen kuusiostoksille pakottanut, totta kai.

    VastaaPoista
  3. Vortacille on luultavasti raskasta, että Laasanen omistaa kokonaisia bloggauksia vastatakseen naispuolisten kommentteihin. Itse kun ei saa Henryltään minkäänlaista huomiota vuosien perskärpäsmäisestä piirityksestä huolimatta.

    Edellisessä kommentiosiossa vee tokaisi veemäiseen tyyliinsä, ettei anonyymien kommentteihin vastata. Kokeilisi itse höpötellä US:n blogiin omalla nimellään, josko Laasanen sitten heltyisi (ei ehkä kokonaisen bloggauksen verran, mutta kommentin verran ainakin). Nimimerkki tai nimetön, käytännössä sama. Kokeilisi vaikka Arto Takkista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Nimimerkki tai nimetön, käytännössä sama.

      Mutta kirjoittajia nimellä Anonyymi on sen verran paljon, että hän vaikuttaa välillä skitsofreniselta.

      Poista
  4. Kuten Laasanen toi (tänään) esille US:n blogissaan, miehen ulkonäkö on naismenestyksen kannalta tärkeä tekijä, eikä itsevarmuutta tarvitse olla, jos sitä osaa teeskennellä.

    Itselleni on tälleen niinq näyttävästi bodattuna helppo suhtautua ylimielisesti kauneimpiinkin naisiin, ainakin salilla. Tulee sellainen fiilis, että kropassani on 'tappovoimaa' ja naiset ovat katabolisia rimpuloita, joiden "pitäisi" jännittää minua, ei päinvastoin. Osuu ja uppoaa, kun katsoo naista pilkallisesti. Onnistun usein herättämään kiinnostuksen, mutten edes osaisi pelata siitä eteenpäin.

    Olen ylimielinen vain ylimielisille... Tuollaiseen itsevarmaan rooliin on helppo eläytyä, jos sille on edes ulkoista katetta, mutta lähtökohtaisesti olen oma mukava itseni.

    -Wortac

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Anonyymi: Kolmen kollegansa ampumisesta epäilty on huippuyliopistossa koulutettu geenitutkija

      iltalehti.fi: Alabaman Huntsvillessä perjantaina kolme ihmistä kuoliaaksi ampunut nainen on tiettävästi yliopistonsa kirkkaimpia tutkijatähtiä. Paikallislehti Huntsville Timesin mukaan ampujaksi epäilty on Alabaman yliopiston 40-vuotias biologian professori Amy Bishop.

      Kun tämän blogimerkinnän aihe on Shooter, niin sopinee hyvin aiheeseen.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Anonyymi: Hanna Pakarinen ihmettelee: Miehet eivät lähesty minua

      Minusta tuo ei kuulosta mitenkään ihmeelliseltä.

      voice.fi: Laulaja Hanna Pakarinen kertoo, että hän saa kulkea useimmiten rauhassa kadulla. Baarissakaan miesten tungettelusta ei ole häiriötä.

      – Miehet eivät yleensä tule sanomaan minulle mitään. Harvoin tulee suurta huomion osoitusta, Pakarinen sanoo.

      Poista
  7. Hurtta:

    "Kun tämän blogimerkinnän aihe on Shooter, niin sopinee hyvin aiheeseen."

    Jospa jatkossa toimisit esimerkkinä meille kaikille muille, ja kommentoisit ainoastaan Laasasen kulloinkin alustamaa aihetta(?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Jospa jatkossa toimisit esimerkkinä meille kaikille muille, ja kommentoisit ainoastaan Laasasen kulloinkin alustamaa aihetta(?)

      En minä aio olla esimerkkinä kenellekään.

      Poista
  8. Ennen tilausta kannattaa tarkastaa, että yritys on ennakkoperintärekisterissä, jotta vähennyksen voi tehdä, minkä voi tarkastaa esim. täältä.

    VastaaPoista
  9. Satunnaisia, ei niin esimerkillisiä linkkejä

    Ilta-Sanomat: Menitkö sänkyyn alle 20-vuotiaana? Ei olisi kannattanut

    Teksasin yliopiston tutkimuksen mukaan niillä, jotka menevät sänkyyn yli 20-vuotiaana on parempi rakkauselämä. He ovat tyytyväisempiä parisuhteisiinsa ja kokevat olevansa suhteissaan rakastetumpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. @ Kari Hurtta;

      Ilta-Sanomat: Teksasin yliopiston tutkimuksen mukaan niillä, jotka menevät sänkyyn yli 20-vuotiaana on parempi rakkauselämä.

      utexas.edu: Each sibling was classified as having an Early (younger than 15), On-Time (age 15-19), or Late (older than 19) first experience with sexual intercourse.

      Tuo 20 vuotta tulee siis tutkimuksen asettelusta. Tuossa siis ei laitettu esimerkisi tyyliin alle 15-vuotta, 15-19 vuotta, 20-24 vuotta, 25-29 vuotta, jne.

      Poista
  10. Vaimolle jouluksi kodinkoneita, rakastajattarelle timanttikoruja

    Rakastajattaren saamat lahjat ovat jopa viisi kertaa kalliimpia kuin vaimolle hankitut. Kaksi kolmasosaa miehistä tapaa salarakastaan myös juhlapyhien aikaan.
    ...

    VastaaPoista
  11. 'Laasanen esittää tieteellisesti pätevän väitteen.'

    Vortac vastaa:

    "Naarasapina, seksimoduli, rajatieto, hyperstetsoni, tälysmätsöni, hopealanka, inkarnaatio ja hevonen."

    ja jatkaa:

    "Voi Henry, mikset kuule minua?! Tule yhteyteeni! Ei tarvitsisi kuin kerran kuukaudessa. Sitten raukeana kuiskisin universumin salaisuuksia korvaasi. Yhdessä me voimme! Jätä se nainen, joka sanelee mielettömyytesi. Yhtykäämme täyteen resonanssiin, niin voimme olla sataprosenttisesti yhtä! Voi Henry..."

    VastaaPoista
  12. Yle: Yksi tekijä yhdistää Suomen joukkosurmaajia

    Lähetin tuohon juttuun eilen kommentin, jossa painotin nimenomaan poikien tarvitsevan yhteiskunnan tukea ja apua. Kommentti ei mennyt sensuurista läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MGTOWfi: Lähetin tuohon juttuun eilen kommentin, jossa painotin nimenomaan poikien tarvitsevan yhteiskunnan tukea ja apua. Kommentti ei mennyt sensuurista läpi.

      Tuolla nimimerkillä Poikia ei halutakaan auttaa. on samansuuntainen kommentti:
      Useita kokemuksia siitä miten on VAIKEAA saada apua jos henkisiin ongelmiin sellaista tarvitsee. Useimmiten ongelman omaava itse ei jaksa, osaa, halua eikä kykene apua kysymään, ja vaatimaan, ja perustelemaan, vaan osa ongelmaisista vains itten kärsii. Avun saaminen saisi olla helpompaa kuin että joutuu perustelemaan ja anelemaan. Pojat varsinkin jätetään huomiotta, tyttöjen pahaa oloa huomioidaan ja hoidetaan herkemmin. Poikaa rankaistaan, tyttöä autetaan, jos on ongelmakäyttäytymistä.

      Poista
    2. MGTOWfi: Yle: Yksi tekijä yhdistää Suomen joukkosurmaajia

      Kun lukee tuosta "Miksi nuori surmaa? - Yhteenveto nuorten tekemistä suunnitelmallisista henkirikoksista ja niiden taustoista" tuossa luvussa 3 "Nuorten tekemiä suunniteltuja henkirikoksia" olevat siniset laatikot, niin tusta ei tule niin vahvasti se kuva että tuo olisi se yksi kaikkia näitä yhdistävä tekijä.

      Tuo mainitaan kyllä riskitekijöissä.

      Pojat puutteessa: Joukkosurmaajia yhdistää se, että he eivät ole liiemmin olleet pimperon kanssa tekemisissä syntymänsä jälkeen.

      Tuo "Miksi nuori surmaa? - Yhteenveto nuorten tekemistä suunnitelmallisista henkirikoksista ja niiden taustoista" ei osaa kertoa tuota, mutta sanoo sen sijaan
      • suurella osalla tekijöitä ei ollut tekohetkellä tai sitä ennen merkittäviä
      seurustelusuhteita
      • kahdessa tapauksessa (Kauhajoki, Orivesi) vaikuttaa siltä, että suhteen
      katkeamisella on ollut merkitystä yhtenä teon laukaisevana tekijänä

      Poista
  13. Pojat puutteessa20/12/12 15:09

    Joukkosurmaajia yhdistää se, että he eivät ole liiemmin olleet pimperon kanssa tekemisissä syntymänsä jälkeen.

    Asia on ilmeinen, milti kukaan ei ole vielä esittänyt seksipalvelujen saatavuuden edistämistä joukkosurmien torjuntakeinona.

    Puolen tunnin toiminnallinen seksiterapia lisäisi taatusti enemmän nuoren miehen mielen hyvinvointia kuin joku keskustelu virkapsykologin kanssa, mutta vain jälkimmäistä ehdotetaan lisättäväksi jokaisen joukkosurman jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat puutteessa: Asia on ilmeinen, milti kukaan ei ole vielä esittänyt seksipalvelujen saatavuuden edistämistä joukkosurmien torjuntakeinona.

      Hys, hys. Tämmöisen ehdottaminen saa aikaan raivokohtauksen. ⚕


      Poista
  14. Vastaukset
    1. Anonyymi: Nainen pitkästyi – päästi auton rullaamaan järveen

      Jämsän seutu: … Tammikuinen pitkästyminen koitui naiselle kalliiksi. Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi naisen törkeästä vahingonteosta 40 päivän ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi hän joutuu korvaamaan miehelle auton arvona 8 700 euroa.

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Anonyymi: Vortac "Smithers" Taccinen on maskulistien "Atlas Saarikoski"!

      Mielenkiintoista, nimimerkki Anonyymi on siis ottanut kohteekseen (nimimerkki) Vortac Taccisen.

      Onnitteluni. ☻

      Yleensä se on nimimerkki Homo, joka onnistuu ärsyttämään nimimerkkiä Anonyymi riittävästi.

      Poista
  16. Puhukoon esim. tämä edelliseltä kommenttiosastolta löytyvä vuodatus puolestaan:

    Vortac:

    "Henry.

    Ennen luotin sinuun hyvinkin pitkälti. Kirjoitit hyvin pitkälle asti silkkaa asiaa ja totuuden kaunista ja sielua hivelevää, mutkatonta kauneutta.

    Olimme toki eri mieltä joistain asioista, ja perspektiivimme erosivat toisistaan välillä sen verran, ettemme voineet päästä yhteisymmärrykseen joistain yksityiskohdista. Joissain asioissa olit mielestäni yksinkertaisesti vain täysin väärässä, vaikkakin ehkä ymmärrettävistä syistä (jotkut asiat ovat piiloutuneet moninkertaisen peilisokkelon taakse, ja jokainen peili vääristää - ja olit ehkä jäänyt toitottamaan jonkin vääristävän peilin sanomaa, etkä ollut löytänyt ihan perille asti totuuteen).

    Mutta lähiaikoina olen havainnut kummallisen trendin, jossa olet alkanut kirjoittaa ristiriitaisia artikkeleita, lähes feministisiä artikkeleita, puhuen aiemmin kirjoittamiasi totuuksia vastaan, ja pyörtäen puheitasi ja puhuen täysin vastakkaista tekstiä, kuin mitä olit kivenkovaan aikaisemmin kirjoittanut.

    Ja katso; nyt se tapahtuu ihan virallisesti.

    "Perun puheeni naisten tatuoinneista"

    Ei.

    EI!

    EEEEIIII!!

    Voi hyvä tavaton.. tämä maailma sai lopulta sinutkin. Nyt olet selvästi vain yksi aivopesty drone muiden joukossa. Olet osa sitä valtavaa massaa, jolla on täysin väärät käsitykset asioista, ja jotka ovat sokeita totuudelle, vaikka totuus asuisi heidän naapurissaan ja kolkuttaisi heidän oveaan joka päivä ja tanssisi pihalla alasti ripaskaa.

    Enää en luota sinuun, vaan katson tekstejäsi hyvinkin pessimistisin ja kritisoivin aattein. Tokihan olen aina ollut kriittinen, mutta olen ollut sitä mieltä, että YDINasiat sinulla on kuitenkin hallussa, etkä tarvitse kuin pientä korjausta ja rukkausta joihinkin yksityiskohtiin, niin voit pauhata 100% totuutta naisista, pariutumisesta, feminismistä ja kaikesta näihin asioihin oleellisesti liittyvästä.

    Ja sitten teet 180° asteen täyskäännöksen.

    Toinen hyvä esimerkki on se, että sanoit, että miehen roolia ei tarvitse muuttaa, eikä siinä ole mitään vikaa tms.

    Mihinkäs se miehen rooli-nimisestä pakkopaidasta puhuminen ja sen avoin kritisoiminen yhtäkkiä katosi?

    MIKÄ tai KUKA on yhtäkkiä alkanut vaikuttaa sinuun? Tässähän voisi foliohattuisempi alkaa jo epäilemään, että oikea Henry on kloonattu jollain feministisellä vale-Henryllä, kun alkoi saamaan liikaa kuuluisuutta ja suosiota totuudenpuhumisellaan.

    Syy tekstieni nykyiseen vähäisyyteen blogeissasi johtuu nimenomaan tästä - vaikka muitakin faktoreita toki on.

    Ennen mielenkiinnolla ja innoilla pidin silmällä tätä blogia, ja olin aina innostunut, jos oli tullut uusi entry, jota pääsi kommentoimaan.

    Nykyään tulen hyvin pessimistisellä asenteella katsomaan, josko olisi edes JOTAIN totuudenmukaista laitettu fema-fasistisen propagandan ja valheiden sekaan.

    Ja sitten törmään "Perun puheeni naisten tatuoinneista"-artikkeliin. Näyttäviä? NÄYTTÄVIÄ?

    Mistä lähtien ihmisen tekemä, synkkä likatahra Luojan luomassa, puhtaassa ihossa on NÄYTTÄVÄ?

    En voi luottaa ihmiseen, joka kääntää takkiansa monissa, tärkeissäkin asioissa noin vain, ja mielistelee naisia tuolla tavalla (tai ylipäätään jollain tavalla).

    Henry, tuhosit luottamukseni sinuun ja toivoni siitä, että kyllä sinusta vielä totuudenpuhuja tulee - ei näemmä sittenkään koskaan tullut. Ehkä tahallasi jätit valheita kirjoituksiisi, jotta olisi 'ovi auki' kaikkiin suuntiin, ja voisit sitten näppärästi kääntää takkia, kun et jaksa enää taistella tuulimyllyjä vastaan - ja siten saavuttaa fema-fasistien suosion huoraamalla sieluasi mitä törkeimmällä tavalla. En tiedä. Mutta olen pettynyt.

    Olen varsin pettynyt.

    - Vortac"

    I rest my case.

    VastaaPoista
  17. Sarkasmi on taitolaji20/12/12 16:50

    Vain nainen voi ottaa tosissaan Laasasen täyskäännöksen suhtautumisessa tatskoihin...

    VastaaPoista
  18. Niin hurrjalta kuin se ehkä, (henkilö) Hurtta, kuulostaakin, tätä nimimerkki Anonyymiä ei 'häiritse' nimimerkki Homo. Haukut väärää puuta.

    Vortac:

    "...vaikka totuus asuisi heidän naapurissaan ja kolkuttaisi heidän oveaan joka päivä ja tanssisi pihalla alasti ripaskaa."

    Onkohan henkilöllä nimeltä Henry Laasanen syytä huolestua? Netti'häirintään' auttaa Windowsin sulkeminen, mutta jos ikkunoistaan näkee henkilöön kohdistuvaa 'häirintää' pihallaan...

    VastaaPoista
  19. Sarjassamme satunnaisia linkkejä:

    Ilta-Sanomat: Vaimo petti - mies asunut puussa viimeiset 9 kuukautta
    Intialaismies on viettänyt aikansa puussa viime maaliskuusta lähtien.

    Huolimatta nimimerkin Anonyymi pyynnöstä en toimi esimerkkinä.

    VastaaPoista
  20. @ Anonyymi; Samaiselta sivustolta

    Counsel&Heal: A Woman's Walk Can Tell Her History of Sex Life, Say Researchers
    A latest study says that some intimate details of a woman's sex life can be gauged by just seeing her walk.

    According to researchers from Belgium, a walk reveals a lot about a woman's sex life.

    VastaaPoista
  21. "Muita joululahjoja ei tarvita"

    ...
    Silminnäkijä huomasi, kuinka tekijäksi epäilty nainen nappasi koiran syliinsä ja karautti autolla paikalta.
    ...

    VastaaPoista
  22. j.olavi heikkisen kirjoittama juttu kaipaisi näköjään vastinetta, henry laasanen olisi varmaan oikea henkilö kommentoimaan asiaa:
    http://mannagryn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/127474-vakivallan-sukupuoli

    J.Olavi Heikkinnen ei ole ilmeisesti ottanut huomioon sitä että tutkimus johon hän vetoaa tuskin kertoo koko totuutta koska osa mieheistä ovat melko varmasti pitäneet väkivallan kokemuksensa salassa. Valistin häntä hiukan tästä suomi24:sen foorumilla mutta hän ei näköjään ottanut onkeensa.

    Minulla ei ole mitään tunnusta eikä mitään blogia joten en itse pysty ottamaan tuohon kantaa.

    VastaaPoista
  23. Vastaukset
    1. Anonyymi: Jouni Hynynen: "Täydellinen naine on huolimaton tavarastaan"
      (The Voice)

      Jouni Hynninen: Täydellinen nainen – pelkkä myytti
      Jonkun uuden tutkimuksen mukaan yksikään mies ei pidä naistaan täydellisenä. Miehet pitävät naistensa puutteina muun muassa urheilun inhoamista, siivousvimmaa sekä kiivasta luonnetta.
      Onko tämä jollekin muka yllätys? Ja kuka perkele edes haluaisi itselleen ”täydellisen” naisen?

      Poista
    2. Kari Hurtta: Jouni Hynninen: Täydellinen nainen – pelkkä myytti

      wildchild: kiitti vitusti!eukko jumaloi hynystä ja nyt se näytti tän ja saa idolin luvalla olla peseytymättä ja rekkamies asennossa syö suklaata ja paskaa!vittu mun elämä on pilalla! ;)

      Poista
  24. "Voi hyvä tavaton.. tämä maailma sai lopulta sinutkin. Nyt olet selvästi vain yksi aivopesty drone muiden joukossa."

    Aivopesu on levinnyt kyllä melkein kaikkialle. Olisihan se tietysti kiva, jos olisi ihmisiä paikat täynnä, mutta kyse nyt vaan on pölypunkkitasolle juuttuneesta jakkupukueläintarhasta.

    Et sinäkään mikään hiton selkeä ja oikeudenmukainen tyyppi ole, kun vähän pintaa raaputtaa.

    Noh, elämä on oppimista.

    "Olet osa sitä valtavaa massaa, jolla on täysin väärät käsitykset asioista, ja jotka ovat sokeita"

    Kysymys kuuluu mitä totuudella nykypäivänä enää tekee? Itse olen onneksi totuuden puolella, joten eihän tässä teitä muita enää tarvitakaan. ;D


    -deeby

    VastaaPoista
  25. Tuolla nimimerkillä Poikia ei halutakaan auttaa. on samansuuntainen kommentti ...

    OK, jotain kriittistä sentään meni läpi. En silti ymmärrä miksei poikien polkemista pidetä skandaalina. On kyse ihmishengistä.

    VastaaPoista
  26. Jotenkin vaikuttaa että näissä uutisoinneissa ei ole luettu tutkimusta.

    Niinpä. Miksi lukea tutkimusta ja ottaa faktat huomioon, jos on sapluuna valmiina ja valta sensuroida faktat pois ideologisen retoriikan tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MGTOWfi: Miksi lukea tutkimusta ja ottaa faktat huomioon, jos on sapluuna valmiina ja valta sensuroida faktat pois ideologisen retoriikan tieltä.

      Niin, esitin tuosta kommentin kommenttiketjuun, mutta eipä ole hyväksytty (eli tuo komenttini 21.12. 18:39 on viimeinen hyväksytty).

      Poista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".