torstaina, tammikuuta 10, 2013

Kitkatonta

Onko netti tehnyt pariutumisesta kitkatonta?

Vieraan vuoro: Tieteen objektiivisuus ja arvovapaus. Helen Longinon kritiikki

2 Mikä saa naisen ihastumaan?

129 kommenttia:

 1. Kyllä tuo Armidan pohdinnan taso ainakin Vortacin haistapaskafilosofian ylittää.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista:

  Suurin osa mamujen raiskausista eivät oikeasti ole todellisia raiskauksia. Mamu pojat pyörittävät montaa naista yhtäaikaa, sillä niistä vaan tykätään. Ja kun toisille naisille selviää et on petetty, niin mennään tekemään rikosilmoitus mukamas raiskauksesta. Näin on käynyt ja minulla on todisteita. Toinen tapaus on se, että kihloissa tai seurustelusuhteessa oleva nainen menee baariin ja vetää kännit, jonka jälkeen menee mamupojan kanssa kotiin. Tekevät siinä kaikenlaista hauskaa yöllä ja herättyyään tajuaakin tehneensä virheen. Suhdetta pelastaakseen mamupoikaa uhrataan ja syytetään raiskauksesta. Näin pelastetaan oma suhde ja kumppanista tehdään mamuvihaaja. Pakkohan niitä naisiakin jonkun tyydyttää, tässä tapauksessa mamun.

  Enkä ole mikään Trollimamu tai syntyperäinen suomalainen, niinkuin tossa olet muutaman kerran spekuoinut. Olen Suomen kansalainen mamu.

  MAMU

  VastaaPoista
 3. Tolkun mies11/1/13 08:00

  Mamu hei, jos Suomi-nainen haluaa pitää suhteensa kasassa, hän ei todellakaan paljasta jakaneensa mamuille, ei vaikka olisi raiskattu oikeasti!

  VastaaPoista
 4. "Näissä ammateissa työllistyt takuulla"

  Vero ja ulkomaisella lainanotolla toimivia aloja suurin osa. Kreikan tiell iloisesti kuljemme laulellen...

  VastaaPoista
 5. MAMU

  Oletko nyt laittanut tämän viestisi vahingossa väärälle palstalle?

  VastaaPoista
 6. Rohkaistun katsomaan Heasrin Kuukausliitteestä Akuliinan tissejä. Ne oli pienet, mutta riippuvat. Sellaiset kuin queerfeminístille voisi kuvitellakin.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Anonyymi: Valepoliisi kiristi Tampereella seksiä ulkomaalaisilta naisilta ajokortti ”virkamerkkinä”

   Niin, prostituutiohan on karkottamisperuste (jos on EU:n ulkopuolelta).

   Aamulehti: Ylöjärveläinen mies onnistui ajokortilla pelottelemalla kiristämään ulkomaalaisilta prostituoiduilta seksiä ja rahaa yhteensä 300 euroa Tampereella vuonna 2011.

   Aamulehti: Mies tuomittiin joulukuussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa neljästä virkavallan anastuksesta eli poliisina esiintymisestä. Yksi raiskaussyyte kaatui siksi, että nigerialaista uhria ei tavoitettu oikeuteen. Miestä syytettiin myös tshekkinaisen raiskauksesta. Oikeus katsoi teon olleen pakottaminen sukupuoliyhteyteen.

   Mielenkiitoista että juttu joutui oikeuteen. Mitenköhän naisille kävi? Onko oleskelulupa voimassa?

   Jo jos on tiedossa että on on myynyt seksiä, niin se estää tulevat maahan saapumiset.

   / Kari Hurtta

   Poista
 8. Mikä on rasismikeskustelun lopputulos?

  Henryllä on hyvä tulokulma tähän sekopäiseen rasisti rasisti asiaan.

  Tämä koko "suomalaiset ovat rasisteja" rasismi vouhotus alkaa pikkuhiljaa paisua aivan megalomaaniseksi touhuksi. Mikähän tässä on oikein ideana? Mihin tässä pyritään? Kuka luulee saavansa poliittista hyötyä ja miltä äänestäjä ryhmiltä?

  VastaaPoista
 9. Naisen HARRASTUKSENA netissä flirttailu, kun lapset on nukkumassa.

  - Jos en käyttäisi tätä palvelua, niin saattaisin vaatia omia iltoja ravintolassa ja mennä sinne flirttailemaan. Kyllä minä luulen, että oikeasti pettäisin, jos minulla ei olisi tätä sivustoa.


  Pettäjäsivuston käyttäjä: Pelastus parisuhteelle

  A-Studio: Streamissa klo 21 TV1:ssä

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Anonyymi: miehet, jotka kulkevat omia polkujaan

   Ottaen kirjoittaja huomioon, niin tämä oli odotettavaakin.

   j.olavi heikkinen: kutsutaan nykyisellä internet-aikakaudella mgtow:eiksi (men who are going on  their own  ways), mikä on toisaalta nettimeemien tapaan lievää vääristelyä, sillä mgtow:it ovat käytännössä netissä bloggaavia misogynisiä parkumatteja useinkin. oikeat miehet, jotka tekevät sitä, mitä sisäinen ääni ja kutsumus heiltä pyytää, eivät alennu selittelemään kurjaa kohtaloaan ja levittelemään naisvihaansa globaalisti. he yksinkertaisesti vain vetäytyvät  työ- ja ihmissuhteiden karikoista omaan rauhaansa harrastamaan esimerkiksi kirjallisuutta, filosofiaa tai kalastusta.

   Poista
 11. Tämä uutinen aiheutti naurukohtauksen täällä.

  Ilta-Sanomat: Poliisi pesi kätensä Turun itsetyydytysepäilystä
  Väite äänekkäästä onaniasta ei riittänyt esitutkinnan aloittamiseen.

  Keski-ikäisen miesasukkaan epäilty itsetyydytys tapahtui turkulaisessa huoneistossa viime kesän ja syksyn välillä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

  Äänistä häiriintynyt naapuri teki poliisille tutkintapyynnön. Hänen mukaansa häiriö oli luonteeltaan kovaäänistä ja pitkäkestoista. Se myös toistui usein.


  Viittaa:

  Aamulehti: Poliisi tutki: Miehen pitkäkestoinen ja äänekäs onanointi häiritsi naapuria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOPS. Anonyymi antoikin jo linkin tuohon Aamulehden uutiseen.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Anonyymi: Puheenaihe: pois pojat peräkamarista!

   Aamulehti/Marjaana Karhunkorpi: Nuori aikuinen tuntee surua ja häpeää, kun elämänpiiri kaventuu lapsuudenkodin seinien sisälle. Hän haluaisi kyllä oman, oikean elämän, mutta ajattelee, ettei se ole häntä varten. Esimerkiksi Etsivän nuorisotyön suurin haaste ovat tällä hetkellä parikymppiset, jotka mökkiytyvät kotiinsa siten, ettei heitä tavoita kukaan. Missä he ovat 10–20 vuoden kuluttua?

   Moni kotona asuva sanoo luovuttaneensa nähdessään, miten muut samanikäiset valmistuvat ammattiinsa ja perustavat perheen.

   Poista
 13. Femakkouutisointi iskee jälleen:

  Lähes kaikki happoiskut kohdistuvat naisiin

  Kommenteista:

  Kummallista, että otsikossa sanotaan lähes kaikkien happoiskujen kohdistuvan naisiin, kun tekstistä ilmenee kuitenkin 20 prosentin kohdistuvan muihin kuin naisiin. Onko 20 prosenttia muka tosiaan mitättömän pieni määrä?

  VastaaPoista
 14. Henryn tämän päivän Puheenvuoron talousaiheisesta bloggauksesta tuli mieleen tämä keskustelu. Siitä jää kuva, että Anna Kontulan tapaiset ihmiset eivät tajua yhtään mitään kansantaloudesta. En nyt ole mikään Matti Apus fani, mutta on sillä realistisemmat lähtökohdat:

  Onko downshiftauksessa järkeä? Kontula vastaan Apunen.

  VastaaPoista
 15. Anna Kontulasta tuli tämäkin mieleen:

  Sitran raportista

  VastaaPoista
 16. Vastaukset
  1. Kari Hurtta: Eikös Suomessa ole pakkosteriloinnit voimassa?

   Aamulehti: Suomi jatkaa pakkosterilointeja – Ruotsilta vaaditaan jo korvauksia

   Sekä Suomessa että Ruotsissa on voimassa laki, jonka mukaan sukupuoltaan korjaavien henkilöiden on oltava steriloituja tai muuten lisääntymiskyvyttömiä. Ruotsin hallitus on jo antanut lakiesityksen, joka vie voimaan tullessaan pakkosteriloinnit lopullisesti historiaan ensi heinäkuusta alkaen.

   Poista
 17. Tyttö löi toista pesismailalla päähän

  Seurue oli aikeissa jatkaa matkaansa jonnekin toisaalle, kun talosta tuli yllättäen tyttö pesäpallomailan kanssa riehumaan ja löi nuorta naista päähän. Nainen menetti tajuntansa. Tyttö yritti lyödä mailalla muitakin paikalla olleita, mutta karttu saatiin häneltä pois ennen uusia osumia.

  VastaaPoista
 18. Suomessa sukupuolenkorjaus edellyttää yhä lisääntymiskyvyttömyyttä

  Kommenteista:

  Jos virallisen sukupuolen vaihtamiseen ei edellytettäisi käytännössä muuta kuin oma ilmoitus, tätä voisi käyttää esimerkiksi asevelvollisuuden tai sukupuolikiintiöiden välttämiseen. Tästä aiheutuu vallanpitäjien haluttomuus tehdä virsallisen sukupuolen vaihtamisesta liian helppoa. Ongelmasta päästäisiin tekemällä kaikki lait sukupuolineutraaleiksi asevelvollisuudesta alkaen - ja poistamalla väestötietojärjestelmistä, sosiaaliturvatunnuksista yms kokonaan tieto siitä, että onko kyseessä mies tai nainen - mikä sekin rajoittaa liiaksi monien tuntemuksia omasta sukupuolisuudestaan.

  VastaaPoista
 19. Vastaukset
  1. Homo: Nuorisolääkäri: Nuoria itsenäistetään liian varhain

   Iltalehti: - Nuorten kuvitellaan pärjäävän paremmin, mutta usein heillä ei ole vielä 18-vuotiaana kykyä hoitaa itsenäisesti esimerkiksi raha-asioitaan, sanoo Hermanson.

   Poista
 20. Olisiko miehillä yhtä voimakas vaikutus?:

  Floridan yliopistossa työskentelevän professori Bahram H. Arjmandin johtamaan satunnaistettuun tutkimukseen osallistui 160 naista, jotka söivät 75 grammaa kuivattua omenaa päivässä. Määrä vastaa kahta tuoretta omenaa.

  Tulokset olivat hämmästyttäviä. Koko tutkimusryhmän LDL-kolesteroli vähentyi jo puolen vuoden omenan-syönnin jälkeen 24 prosentilla ja pysyi samana tutkimuksen loppuun asti. Elimistön tulehdustilasta kertova CRP-arvo oli vuoden kohdalla 32 prosenttia pienempi. Myös osallistujien paino putosi tutkimusjakson aikana keskimäärin 1,5 kilolla.

  VastaaPoista
 21. Mikäköhän oli peruse kissankinkin puukottamiselle? Ei kai kissakin ollut käyttäytynyt uhkaavasti?

  Tappo Kajaanissa – nainen vangittiin

  ...
  Lähes yhdeksän vuoden vankilatuomiossa on mukana myös eläinsuojelurikos sekä laiton uhkaus. Viime vuoden toukokuussa Eskelinen oli puukottanut kissaa ja uhannut laittomasti. Hän on ollut vangittuna elokuusta lähtien.
  ...

  VastaaPoista
 22. Kenties pian nähdään, että rahoitus katkaistaan narttututkimuksen kaltaisilta pseudotieteiltä, mitkä aiheuttavat vain haittaa ja yritetään pitää pystyssä edes tärkeämpiä asioita:

  Onko tämä todella totta Suomessa vuonna 2013? SPR: ”Varaudumme käyttämään katastrofirahastoa Suomeen”

  Suomalaistutkijan mielestä päättäjät eivät täysin tunnu ymmärtävän millaista jälkeä nälkä ja köyhyys voivat tehdä Euroopassa.

  VastaaPoista
 23. Ja samalla olisi syytä vihdoin lopettaa se velkarahalla maksettava vuosittainen yhden miljardin kehitysapu, jonka hyödyt muutenkin ovat monin osin kyseenalaisia.

  Ja kotimaassa asunto- ja ruokatuen kohteeksi tulisi priorisoida miehet (toisin kuin kehitysavussa, jossa usein on annettu ruokaa vain naisille ja miehet on aseella uhkaamalla ajettu pois ruokajonoista - ties kuin monen kohdalla suoraan nälkäkuolemaan). Lähes poikkeuksesettahan narttu kun kuitenkin pystyy seksuaalisella markkina-arvollaan saamaan asuinpaikan ja ruokaa, mikä ei useimpien miesten kohdalla taas ole totta. Kaikista rumimmille naisille voitaisiin kuitenkin harkita vapautusta sukupuolesta. Avun kohdistaminen vain miehiin on taloudellisestikin tehokkaampaa rajallisten resurssien käyttöä.

  VastaaPoista
 24. Vastaukset
  1. Anonyymi: Suomalaisten eka kerta: Tämän ikäisenä menetin neitsyyteni!

   avatv.fi: Vastaajista suurin osa, 54,5 prosenttia, kertoi menettäneensä neitsyytensä teininä. Parikymppisenä ensimmäisen kertansa oli kokenut 23,5 prosenttia vastanneista. 18 prosenttia kertoi olevansa edelleen neitsyitä ja loput neljä prosenttia on luopunut neitsyydestään vasta myöhemmin aikuisiällä.

   Onko tuossa kysymys pelkästään naisilta vain onko tuossa mukana miehet, jolloin siis pitäisi puhua myös poikuudesta?

   Lainatuista vastauksista päätellen kysymys oli neitsyydestä. Eli kysymys oli naisille.

   avatv.fi: Vastaajista 18 prosenttia kertoi olevansa edelleen neitsyitä. Kukaan ei kuitenkaan tuntunut olevan neitsyt vasten tahtoaan – moni perusteli haluavansa odottaa oikeaa ihmistä ja molemminpuolisia tunteita.

   Vaikka tuossa siis puhuttiin hiukan eri asiasta, niin mainittakoon nyt stitten että minulla oli eka kerta™ 28 vuotiaana. Eli siis tämmöinen hirvitys.

   INTJ: Yup late 20s is typical for most restricted guys.

   ( Sociosexual orientation
   Evolutionary personality psychologists classify men and women on sociosexual orientation between the extremes of unrestricted and restricted. )

   Poista
 25. Vastaukset
  1. Anonyymi: Taas uusi bussiraiskaus - miesten uskonnot syyllisia

   kati sinenmaa: Ehdotan, että nykyisinkin homma hoidetaan kastro'oimalla sopiva määrä miehiä, jotta hedelmällisille jäisi kullekin korkeintaan yksi kappale vastapuolta.

   Viittaa uutiseen:
   Iltalehti: Intiassa taas julma bussiraiskaus - 7 miestä kävi naisen kimppuun

   Poista
 26. Vastaukset
  1. Anonyymi: Loistebordellissa eläkeläisalennus ja pakettihintoja

   Aamulehti: Saksassa prostituutio on laillista. Vaikka seksin välittäminen sutenööritoimintana ei ole laillista, voi maassa perustaa bordellin, mainostaa ja markkinoida.

   Aamulehti: Joka tapauksessa laki toi ilotytöille turvaa. He saavat paitsi maksaa veronsa, myös oikeuden terveydenhuoltoon ja eläkkeeseen. He voivat vaatia oikeusteitse asiakkailtaan saataviaan, kuten myös asiaakkaat voivat haastaa heidät tilille palveluista.

   Eli toisin sanoen toiminta ei ole harmaata.

   Poista
 27. Luin Sinenmaan kirjoituksen. Massakastraatiota kannattava tyyppi, joka puhuu empatiasta? Onko hän trolli vai tosissaan? Näistä kun ei ota aina selvää.

  VastaaPoista
 28. Miss America - autisti vai entinen pullukka?

  ...
  Yksi finalisti on poistattamassa molemmat rintansa, toinen kärsii Touretten syndroomasta.
  ...

  VastaaPoista
 29. MGTOWfi (sivustollaan):

  "Kirjoittajat eivät näytä ymmärtävän, että tällainen häpäisyretoriikka ei enää toimi."

  Juurikin näin. Miksipä yrittääkään miellyttää sellaisia, joiden arvomaailmaa/elämänkatsomusta ei kunnioita. Kuvittelevatkohan he monenkin tuntevan nyt olonsa piestyksi... kyyristyvän heidän "rankaisuvaltansa" alle? Mere words. Viha tuottaa samansuuruisen vastavoiman. Se polttaa heidät karrelle :D jo ihan omassa yksityisyydessään - muttei niitä, jotka eivät ota sitä vastaan.

  -Shikantaza

  VastaaPoista
 30. Vastaukset
  1. Anonyymi: Interaktiivinen porno tulee - seksiä hologrammihahmon kanssa?

   voice.fi: Miehen mukaan tekniikan kehitys ei ole enää kaukana esimerkiksi siitä vaihtoehdosta, että hologrammihahmon kanssa pystyisi "harrastamaan seksiä". Hänen haaveenaan olisi myös yhdistää seksinuket ja pornoelokuvat interaktiiviseksi kokonaisuudeksi.

   Viittaa:
   Huffington Post:
   Motion Controlled Pornography: GameLink's Interactive Videos Could Be The Future Of Self Love


   Vieras viittasi:
   The Futurist: The Misandry Bubble
   Kommentoin tuota.

   Tuon kohta 2) Adult Entertainment Technologies of 2020 vaikuttaa tässä kohtaa mielenkiintoiselta.

   The Futurist: 3-D/holographic images with haptic interfaces and sufficient AI will make rudimentary 'virtual sex' a technology available to many men well before 2020, but by 2020 we will see this cross certain thresholds that lead to a dramatic market impact far greater than contraceptive pills and Internet pornography combined.  A substantial portion of the male population will drift into addiction to virtual sex without even realizing it.

   Edelleen

   The Futurist: The brains of these men will warp to the extent that they can no longer muster any libido for the majority of real women. This will cause a massive devaluation in the sexual market value of most women, resulting in 8s being treated like 5s, and 35-year-old women unable to attract the interest of even 55-year-old men. The Wile E. Coyote moment for women will move a few years ahead, and the alphas with Venusian Arts competence will find an even easier field of desperate women to enjoy.

   The Wile E. Coyote moment

   / Kari Hurtta

   Poista
 31. Samaa sarjaa tämäkin:

  HS-gallup kysyi kansalaisilta selitystä neljälle talouden peruskäsitteelle. Miehistä 25 prosenttia hallitsi kaikki neljä, naisista vain 13 prosenttia.

  ...
  Miehet tunsivat talousasioita selvästi paremmin kuin naiset. Naisista 13 prosenttia tunsi kaikki käsitteet, miehistä 25 prosenttia. Naisista 14 prosenttia ei tunnistanut yhtään käsitettä, miesten luku oli seitsemän.
  ...

  VastaaPoista
 32. Vastaukset
  1. Anonyymi: Pinssisota alkakoon

   Älyttömiä kommentteja täällä

   j.olavi heikkinen: sitten sinun kannattaisi soittaa sinne ILO:n pääkonttorille

   Poista
 33. Olisi kysymys blogin ylläpitäjälle.

  Muistan lukeneeni joskus seuraavanlaisen väitteesi:

  Feministisen liikkeen keskeinen argumentti oli pitkään, että naisen rooli on miehen roolia ahtaampi jne.

  Asiasta käydyn kriittisen keskustelun myötä juttu osoittautui olevan päinvastoin. Eli että todellisuudessa miehen rooli on naisen roolia ahtaampi.

  Väitit lisäksi, että keskustelun lopputuloksena feministinen liike lakkasi käyttämästä kyseistä argumenttia.
  Onko todellakin näin, että feministinen puoli myönsi asian olevan noin? Olisiko mainita mitään lähteitä, josta tarkistaa asiaa?


  Kiitos vastauksesta jo näin etukäteen.

  VastaaPoista
 34. "Nainen todettiin syylliseksi kaikkiin syytekohtiin"

  ...
  Joensuun keskustassa sijaitseva makasiinirakennus sytytettiin viime lokakuussa. Palosta aiheutui yli kahden miljoonan euron vahingot.

  Tulipalossa tuhoutui liike- ja varastotiloja sekä toistakymmentä autoa.

  Nainen tuomittiin myös kahden muun tulipalon sytyttämisestä. Hän on myöntänyt sytyttäneensä palot sekä kaupunginkirjaston että Sokoksen tavaratalon wc-tiloissa, kun makasiinin palosta oli kulunut päivä. Näistä paloista ei koitunut suuria vahinkoja.

  Lisäksi nainen oli soittanut perättömän pommiuhkauksen.

  VastaaPoista
 35. Pravdakin innostui - tältö näyttää uutisoinnin viihteellistyminen/naisistuminen:

  Manuela Bosco kertoi enkeleistä Ylen Aamu-tv:ssä

  VastaaPoista
 36. Yllä on linkki Pauli Sumasen "Pinssisota alkakoon" -kirjoitukseen.

  Kaikki joukolla käymään aiheesta keskustelua ja kommentoimaan!

  VastaaPoista
 37. Shults,

  Laasanen ei todennäköisesti vastaa tässä blogissa kysymyksiin, sillä se houkuttelisi nimimerkki Vortacin aggressiiviselle kosiomatkalle.

  Laasanen suojaa selustaansa, if u know what I (olinpas taas) mean.

  :=O VÖÖÖÖÖRRRTÄK

  VastaaPoista
 38. Vastaukset
  1. Anonyymi: Mitä vapaampi nainen, sitä vaikeampaa on rakkaus

   Me Naiset: Nuorilla naisilla on enemmän valinnanvaraa kuin koskaan ennen – ja se vasta tekeekin rakastumisesta hankalaa.

   Enää parikymppisillä ei ole painetta mennä naimisiin tai perustaa perhettä niin pian kuin mahdollista. Ehkä juuri siksi, he ovat epävarmempia rakkaudessa kuin edelliset sukupolvet, psykoterapeutti Leslie Bell väittää uudessa kirjassaan Hard To Get.


   The Guardian: Girl power generation confused about love, says psychotherapist
   Author Dr Leslie Bell adds to concerns facing liberated, educated young women

   The Guardian: Marriage and motherhood used to mark the transition to adulthood for women – highly educated or not. Now, with the average age of girls' first sexual intercourse at 16, they have years of sexual activity before they either marry or have children: the average age for both is about 30.

   Niin täällä oli edellä kirjoitus tyttöjen ekan kerran iästä.

   Poista
 39. Shults kiittää vastauksesta toisessa blogissa.

  http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130017-rooliteoriasta-patriarkaattiteoriaan

  VastaaPoista

 40. Mikä on naurettavampaa, kuin 'sukupuolen vaihdos'? No tietenkin 'sukupuolen korjaus'.

  Siinä yhdistyy mielipuolinen hulluus, sekä poliittinen korrektius kaikessa demonisuudessaan niin kipakaksi paketiksi, ettei voi edes enää päätäkään pudistella tarpeeksi.

  Ensinnäkin, sukupuoli on aina ehjä. Sukupuoli EI VOI MENNÄ RIKKI. Sitä EI VOI siis myöskään KORJATA.

  Toisekseen, sukupuolta ei voi 'lennossa' myöskään vaihtaa. Kun olet inkarnoitunut johonkin sukupuoleen, on kehosi sitä sukupuolta, vaikka tunkisit mimmosta hormonia ja viiltoa kehon täyteen, tai poistaisit 90% kehostasi. Kehon sukupuoli on juuri se, joksi se on määräytynyt hedelmöityshetkellä (tai hieman sen jälkeen).

  Kehon sukupuolen toiseksi muuttamiseen tarvitaan KEHONVAIHDOSLEIKKAUS, jossa koko keho vaihdetaan vallan toiseen kehoon. Tällaista ei voida tietenkään tehdä, joten ainoa pätevä ja realistinen keino vaihtaa kehon sukupuolta (ja siten kehoa) on kuolla ja inkarnoitua uudestaan.

  Tämä on kyllä muutenkin erittäin suosittu metodi..

  Jos olo tuntuu 'epämukavalta' kehossa, joka on tiettyä sukupuolta, ei se tarkoita, että jokin on pielessä, ja pitää heti muuttaa olo taas mukavaksi. Se tarkoittaa, että tuo epämukavuus kuuluu elämääsi ja siihen osaasi, joka sinulle on langennut, ja on jalompaa kärsiä se, kuin ihminen ainakin - eikä rynnätä heti koettamaan (tuloksetta) muuntamaan niitä kortteja, jotka kohtalo (karma) on sinulle antanut.

  Näistä syistä ihmiset, jotka rynnistävät näihin silpomisiin, öh, 'leikkauksiin', ovat ei vain idiootteja ja hulluja, vaan myös täysin vastuuttomia ja koettavat paeta omaa karmaansa, kohtaloaan ja sylkevät päin Luojansa kasvoja. Minulla ei riitä sympatiaa tai kunnioitusta moisille pökkelöille, jotka eivät voi sen vertaa kestää, että yhden inkarnaation istuksisivat saamassaan kehossa.

  Kyllä sitä sukupuolta ehtii sitten vaihtaa ensi inkarnaation tullessa ajankohtaiseksi. Ja tuolloin se vaihdos on todellinen.

  - Vortac

  VastaaPoista
 41. Etkö käsitä, että universumi itsessään on YKSI suuri "keho", jossa mikään ei tapahdu sattumalta, vaan kaikki on kaiken aikaa täydellisessä harmoniassa keskenään. Se, mikä näyttää järjettömältä ja mielipuoliselta, on vain näkökulman rajallisuuden synnyttämä illuusio. Mitään ei ole olemassa erillään kokonaisuudesta. Eikä "ketään".

  Voihan dualismi. Vaihda koko universumi, jos eksistenssi ei miellytä. "Sinua" ei olisi, ellei universumi juuri nyt olisi juuri niin kuin se 'on'.

  No, "sinä" "vaikutat" niin kuin vaikutat, koska "sinä" et ole kokonaisuudesta erillinen kokonaisuus, joka kykenee tekemään ns. omia valintoja.

  T: Universumi

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".