perjantaina, helmikuuta 01, 2013

Naisministerit vaihtoon

Tutkija laittaisi suurhankkeista vastaavat naisministerit vaihtoon

Time to replace chivalry with respect for all

The Problem With Male Feminists


SUHTEELLISUUDENTAJUTTOMUUTTA

Straight Men Should Come Out of the Closet

Puoli seitsemän Seksiviikko 19. - 22.2.
To 21.2. Aikuisviihdetähti Lothar ottaa kantaa eroottiseen pääomaan ja kertoo ammatinvalintansa vaikutuksista omaan seksuaalisuuteensa.

157 kommenttia:

  1. Anonyymi1/2/13 16:25

    Arvoisa US-Laasanen...

    Olen välillä miettinyt kaveeraamista kanssasi (heterolla tavalla) face spookissa, mutta minulla on huono kokemus vuodelta 2011...

    Erehdyin siteeraamaan Laasasta, ja se jos mikä osoittautui huonoksi siirroksi, jos kaverina on sellainen nainen, johon haluaisi suhteen lähemmän.

    Nyt on sitten kaverina entinen friend zone -ihastus. Häneen EN enää halua suhdetta lähempää (vaikka hän kaunis onkin), mutta toisaalta kun on niin monta sukulaista kavereina, niin en halua varta vasten alleviivata ööh... elämäntilannettani (jolle sinä antaisit kirjaimellisesti kasvot). Samoilla linjoilla siis ollaan, että kummankaan itsekunnioitus ei kohenisi "kaveruutemme" myötä (vaikka mitäpä egolla toisaalta tekee... tyhjää ilmaahan se vain on).

    "olen saanut niillä monta jakoa ja peukkua, eli runsaasti ystävyyden korviketta."

    Kyllähän meistä useimmat toivoisivat, että kauniit naiset jakaisivat, mutta kauhistus olisi, jos joku äijä tulisi peukuttamaan (naisten sormetusta on kiva katsella).

    (entinen friend zone -ihastus otti saunomistapaamisen puheeksi, mistä päättelin hänellä olevan lepakoita tapulissa... sen verran olen lukenut Laasasta, että pystyn pitämään "toiviotieni" köykäisenä =D )

    Saa nähdä, 'viitsiikö' Hurtta HooTeeäMmäiLlä tätä... tiedotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Saa nähdä, 'viitsiikö' Hurtta HooTeeäMmäiLlä tätä... tiedotetta.

      Tilasit lainauksen. ☺

      / Kari Hurtta

      Poista
  2. Profemakkojen valheet leviävät:

    Homot ja oikeistopopulismi

    ...
    Eilen YLEn sivuilla uutisoitiin miestutkija Arto Jokisen lausumasa, jossa todettiin että rasismi, naisten syrjintä ja homoviha kulkevat yhtä jalkaa. Jokinen totesi että kulttuurissa on tapahtunut muutoksia jotka eivät kaikkia miellytä. Ainakaan Henry Laasasta ja muutamaa nimimerkkiä näillä sivuilla.
    ...

    VastaaPoista
  3. D-vitamiinin puutos usean sairauden taustalla

    Lääketieteen ammattilaiset ovat huolissaan siitä, että suomalaiset saavat yhä liian vähän D-vitamiinia.
    ...
    Peräti kolmannes suomalaisista kärsii D-vitamiinin puutoksesta.
    ...
    Virallisissa suosituksissa ainoastaan lapsille ja yli 60-vuotiaille suositellaan ympärivuotista D-vitamiinilisää. 18-60-vuotiaiden saantisuositus on lokakuun alusta maaliskuun loppuun 7,5 mikrogrammaa päivässä. Suosituksia on arvosteltu riittämättömiksi ja niihin halutaan muutosta.

    - Tuore Etelänavan retkikunnan jäsenillä tehty tutkimus osoittaa, että auringottomissa olosuhteissa tarvitaan 40 mikrogramman päiväannos D-vitamiinilisää, jotta veren D-vitamiinipitoisuus pysyy vakaana, toteaa Paakkari.
    ...
    Farmakologian professori Ilari Paakkari Helsingin yliopiston biolääketieteen laitokselta sanoo arvioivansa tutkimusnäytön pohjalta, että suomalaiselle sopiva D-vitamiinin päiväannos olisi talvella 40-50 mikrogrammaa murrosiän alkamisesta lähtien. Se on neljä kertaa enemmän kuin virallinen suositus.
    ...

    VastaaPoista
  4. Äänioikeus pois nartuilta. Nartut tuhoavat tämänkin maan hölmöydellään.

    VastaaPoista
  5. Ylioppilaslehden toimittajat paskoivat housuunsa matkalla Turkuun

    Tänään ilmestyneen Ylioppilaslehden 100-vuotisjuhlanumerossa on poikkeuksellinen artikkeli. Siinä lehden päätoimittaja Vappu Kaarenoja ja toimittaja Aurora Rämö matkustavat bussilla Turkuun ja ulostavat – suomeksi sanoen paskovat – samalla tarkoituksella housuunsa.
    ...

    VastaaPoista
  6. Ah, niin kylttyrelliä:

    YL Raportti: Paskoimme housuun bussissa Turkuun

    ...
    Keskipenkin takana oleva nainen imeskelee äänekkäästi pastillia.

    Samalla toinen meistä pinnistää pökälettä farkkulegginseihin.
    ...
    AR: AHAHAHAHAHAHAHAHAHH EI VITTU, KAKKASIN HOUSUUN! TÄÄ OLI PARAS IDEA MAAILMASSA AHAHAHAHAHAHH!

    Kymmenen minuutin päästä:
    VK: EI HELVETTI, NIIN MÄKIN! AHAHAHAHAHAHAHHAHHHAH! Ahahahaah ei haise, lämpöstä! Toi viereinen poika tsiigaa, kun mä nauran niin paljon.
    ...
    BUSSI ajaa Halikon läpi ja kakkaamme yhteistuumin vähän lisää. Pikkuhiljaa söhjö liiskautuu kiinni ihoon. Tuntuu kuin olisi jotain geelin tapaista persvaossa. Kun nousee penkistä, kakka ei irtoa pakaroista. Bussien heilunta kiinnittää sen niihin entistä tiukemmin.
    ...
    AR: Kiva mennä pyörimään jonnekin tehtaanmyymälään paskat housussa.
    VK: Kuvittele, että oot vauva. Tai vanhus. Äkkiä ihmisten nenät tähän turtuu. Tuleeko läpi?

    Ei tule. Välillä haistaa jotain, mutta suurimman osan ajasta ei. On kyllä todennäköistä, että oma nenä turtuu paljon ennen muiden neniä.
    ...
    Kaarinassa alkaa sataa lunta. Kun nousee hetkeksi ylös ja istuu takaisin alas, ällöttää vähän. Kakkalevy leviää joka kilometrillä laajemmaksi.
    ...
    Kakka ei tunnu enää geeliltä vaan kylmältä limalta. Hajun haistaa koko ajan paremmin. Jos nyt kerran pystyy mihin tahansa, oliko pakko valita juuri tämä?

    Housujen takapuolelle muodostuu märkä läikkä.
    ...

    VastaaPoista
  7. Kommenteista:

    ...
    Henkilökohtainen hygienia on patriarkaatin luoma konstruktio, joka uusintaa etnosentristisiä valtarakenteita jaotellen ihmisiä epätasa-arvoisiin kategorioihin kuvitellun puhtauden mukaan. Kyseessä on puhtauden performanssi, jota tuotetaan sosiaalisissa käytännöissä ja diskursseissa normatiivisia puhtaudesta huolehtimisen oppeja toistamalla. Tällaisen paradigman vallitessa housuun kakkaaminen on suorastaan voimaannuttava kokemus!
    ...
    Erilainen teksti, mutta aika masentavaa, että tässä nyt on se ylioppilaiden nykyisen yhteiskuntakritiikin terävin kärki.
    ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homo: Kommenteista:

      Kommentti jatkuu:
      Sarkasmi sikseen. Todellista sivistyneistö meillä Suomessa. 20-luvulla suomalaiset akateemiset ajoivat heimokansojen asiaa, 70-luvulla Neuvostoliiton asiaa ja nyt ilmeisesti kun kaikki on jo tehty, niin voi vain regressoitua housuun kakkaajaksi. Toivottavasti yliopisto kokee vielä puhdistuksen tällaisesta aineksesta. Kuvottavaa.

      Poista
  8. Toivottavasti toimittajattaret tekevät seuraavaksi kuvareportaasin, jossa syövät paskaa.

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Löytykö ne paristot?
      Onko tähän jatkokertomus jossa kerrotaan niiden paristojen löytymisestä.
      (joo, Terveystalo kysyi papereita papereita, ei kauppa)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. @Anonyymi; Iltalehti: Poliisi epäilee kaikkia osallisia pahoinpitelystä tai lievästä pahoinpitelystä.

      Poista
  11. Vastaukset
    1. @ Anonyymi;
      Stara: - Upean avioliiton salaisuus on se, että annan miehelleni joka ilta seksiä. Mieheni pökkii minua joka ilta sängyssä, ja mietin, että voinko saada tästä vapaaillan. Onneksi kuohuviinillä minut saa helposti sille tuulelle, kertoi Teresa Giudise Star-lehdelle.
      Siis ikävä velvollisuus.

      Poista
  12. Vastaukset
    1. @ Anonyymi; Siis
      Virpi Salmi: Amerikkalaistutkimuksen faktoihin vedotessa on syytä muistaa sekin, että seksikertoja ei ole mitattu patjaan kiinnitetyllä mittarilla vaan niin sanotulla omalla ilmoituksella.

      Siksi siitä voisi mahdollisesti myös laatia otsikon: "Perinteistä sukupuoliroolia noudattavat ovat kovempia valehtelemaan."

      (tällä kertaa onnistuin kopioimaan tällä puhelimella/härvelillä tekstiä. Rivinvaihtoja tämä ei näköjään anna syöttää.)

      Poista
  13. Vastaukset
    1. @Anonyymi; Onko tuossa artikkelissa oikeastaan mitään sisältöä?

      Poista
  14. Vastaukset
    1. @Anonyymi:
      Rauni Korhonen: Housuun paskominen on minusta vain ja ainoastaan typerää. Ehkä Ylioppilaslehti ja sen edustamat vihervasemmistolaiset ja feministiset arvot on menossa kohti paskaista loppuaan. Hyvä niin. R.I.P.

      Poista
  15. Hyi helvetti mitä kuvottavaa barbariaa:

    Intia ottaa käyttöön kuolemantuomion raiskauksissa

    Ja varmaan kohta tuossa on käytössä se sama kuin niissä myötäjäisvaatimusväitteissä, joissa pelkkä naisen sana riittää siihen, että mies ja miehen sukulaiset joutuvat linnaan, eikä mitään näitä väitteitä tarvitse todistaa todeksi. Todella mahtava kiristys- ja kostokeino taas nartuille ja vittu limaisina suomenkin amnestyjen akkaryhmätläiset yms varmasti vaativat jotain samansuuntaisita Suomeenkin. Ovathan he jo aiemmin olleet käytännössä vaatimassa lievennettyä tai joipa käännettyä todistustaakka raiskauksiin, täysin vastoin kaikkia oikeusvaltion periaatteita, joten ei siinä mikään teloituskaan ole "ihmisoikeusjärjestölle" mikään este, kunhan naiset pääsevät esittämään kohtuuttomia vaatimuksiaan.

    VastaaPoista
  16. Duunarin sielusta tiukka taisto - SDP ja PS samoilla apajilla

    ...
    Haastateltujen taustatiedoista selviää, että perussuomalaiset on selkeästi keski-ikäisten miesten puolue, kun taas naiset ja yli viisikymppiset suosivat SDP:tä.
    ...

    VastaaPoista
  17. Tulipahan vaan mieleeni tuosta "HS Selvitys: Miehet hallitsevat valtion isoja yrityksiä" jutusta, että tämän näkökulman uudelleen ja uudelleen esillenostohan on silkkaa politiikantekoa.

    Miksi emme ole saaneet HS:sta lukea aina puolen vuoden välein vaikkapa tällaisia otsikoita:

    "NAISET DOMINOIVAT EDELLEEN TÄYDELLISESTI TASA-ARVOYKSIKÖSSÄ JA TASA-ARVOVALTUUTETUN TOIMISTOSSA"

    VastaaPoista
  18. Pariisin naiset saivat oikeuden käyttää housuja - vanha laki kumottiin

    Pariisiin matkustavat naiset voivat nyt pukeutua housuihin kaikessa rauhassa. Naisten housut kieltävä laki on kumottu.


    Taas saivat suomalaiset feministit muistutuksen siitä, kuinka riistetty ja alistettu naisen asema onkaan.

    Ai Suomessa ei naisilta ole housujen pito ollut kielletty?

    No, joka tapaksessa, what ever!

    VastaaPoista
  19. 5D: Puumanaiset

    TV5 klo 23.20

    Dominikaaniseen tasavaltaan saapuvista turisteista yhä useammat ovat kuin britit Joanne ja Barbara: sinkkunaisia, jotka etsivät nuorempaa miesseuraa. (Manhunters, dokumentti, Iso-Britannia, 2008)

    VastaaPoista
  20. Vastaukset
    1. Anonyymi: Poikkeuksellisen porno risteily Siljalla - hytti kutsui perheenisää

      Ilta-Sanomat: Ruotsalaiset osaavat ottaa rennosti: laivantäysi pornoilijoita ei häiritse perheenisääkään.

      Ruotsalaiset ilakoivat viikonloppuna jo toista kertaa aistillisesti Silja Galaxy -risteilijällä. "En Jävligt Porrig Kryssning 2.0" -tapahtuma oli jatkoa syyskuiselle lihan iloille omistetulle risteilylle.

      Poista
  21. Eilisiltainen "Puumanaiset" dokkari alkaa aika messevästi, kun toinen dukumentin naisista toteaa jotakuinkin näin:

    "Kun katsoin ikäisiäni miehiä, niin ei ikinä, buhahahahahahah (räkäistä naurua)"

    Joku aivan erityinen härskiys paistoi esiin muutenkin tästä ikäneidosta. Vaikea suorastaan kuvitella miestä, joka samalla nimen omaan härskiydellä toisi esiin suhtautumisensa omanikäisiin, vaikka mielessään kokisikin saman suuntaisesti (oman ikäiset vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat keskimäärin kovin kulahtaneita).

    VastaaPoista
  22. Naistoimittajat kakkasivat tahallaan housuun bussissa - bussiyhtiö raivostui vahingoista

    2 girls 1 cup: feminist edition?

    VastaaPoista
  23. Anonyymi5/2/13 15:02

    Jos US-Laasanen taistelisi tuulipyllyjä vastaan ja kirjoittaisi bloggauksen "Housuun paskominen laskee naisen markkina-arvoa" ja havainnollistaisi sitä vielä käyrällä, joka kuvaisi tilanteen "kehittymistä" ennen-jälkeen.

    Jonkinlainen emansipoituneiden naisten villitys siitä kuitenkin vielä tulee:

    "Kyllä naisilla pitää olla oikeus suoltaa paskaa molemmista päistä vaikka eduskunnassa! Taas se Laasanen syyllistää naisia!"

    Ja niin feministin haistaisi jo kaukaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Jonkinlainen emansipoituneiden naisten villitys siitä kuitenkin vielä tulee:

      Voi ei! Jo nyt saa vahtia että bussien penkeillä ei ole jotain ylimääräistä. Sitten varmana puolet penkeistä on sotkussa.

      Ilta-Sanomat: - Tästä on ylimääräistä työtä meille. Eikä tämä varmasti paranna bussimatkustajien viihtyvyyttä, ajatus siitä, että joku on paskonut penkillä housuihinsa.

      / Kari Hurtta

      Poista
  24. Mikä uutinen on tarkoitus haudata tällä "kakkakohulla" ?

    VastaaPoista
  25. Anonyymi5/2/13 20:03

    Hurtta:

    "Voi ei! Jo nyt saa vahtia että bussien penkeillä ei ole jotain ylimääräistä. Sitten varmana puolet penkeistä on sotkussa."

    Varohan, feministit voisivat nähdä tuollaisen 'hyökkäyksen' jälleen yhtenä patriarkaatin painostuskeinona kontrolloida naisten housujen sisältöä.

    (Mutta menisi siinä Arno Kotrollakin runo väärään kurkkuun...)


    öööhhh... WTF? Googlasin just Kotron, ja:

    Vuonna 1999 Kotro alkoi kirjoittaa yhdessä Jaakko Lyytisen kanssa pakinoita ja kolumneja Liisaleena-salanimellä ensin Ylioppilaslehteen ja sittemmin City-lehteen.

    LIISALEENA!?

    (Henriikka Lepakon blogia odotellessa...)

    VastaaPoista
  26. Anonyymi5/2/13 20:53

    Pörssiklubista tuli mieleen että naisia ei päästetä vapaamuurareiksikaan,olisko pienen häröilyn paikka?

    VastaaPoista
  27. Anonyymi5/2/13 22:16

    No jopas Pihla Viitalan vilahduksenomaista nakukohtausta jaksetaan ihmetellä.

    Hänen mukaansa alastomuuden täytyy kuitenkin olla perusteltua, sillä hän on myös kieltäytynyt elokuvista, joissa alastomuutta oli liikaa tai se ei ollut perusteltua.

    Eikö kukaan muista hänen nudeilleen Käsky-elokuvassa oikein kunnolla... mitenhän pervosteltua se oli siinä..?

    VastaaPoista
  28. Anonyymi6/2/13 07:55

    Kyllä näitä paskareissuilun perinteenjatkajia,nykyajan Amelia Farthartteje,kritisoidaan aivan liikaa.Nehän oli menossa siis Turkuun,eikös silloin ole kaikki sallittu?

    VastaaPoista
  29. Anonyymi6/2/13 16:40

    Kakkabussisotku: Penkeistä löytyi hajua

    Suunniteltu isku feministeiltä... Ei tee enää mieli tuijotella perseitä. Kakka assosioituu nyt kauneimpiinkin naisiin.

    VastaaPoista
  30. Howdy just wanted to give you a quick heads up.
    The text in your article seem to be running off the screen in Internet explorer.
    I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
    The style and design look great though! Hope you get the issue resolved soon.
    Cheers

    Visit my homepage :: Was ist das besondere an der Glutenfreidiät

    VastaaPoista
  31. Anonyymi3/3/13 22:10

    I am regular visitor, how are you everybody?
    This piece of writing posted at this web page is truly fastidious.


    Stop by my web page ... koch dich schlank

    VastaaPoista
  32. Anonyymi4/3/13 03:06

    As the admin of this web site is working, no question very rapidly it will be renowned, due to its quality contents.


    my blog :: Oase

    VastaaPoista
  33. Anonyymi8/3/13 00:46

    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this post and
    the rest of the website is really good.

    my web blog; wordpress schulung
    My website - wordpress news theme

    VastaaPoista
  34. Anonyymi6/4/13 03:48

    The агticle provides ѵеrified uѕeful
    to mе perѕonally. It’s vеry useful and you reallу аre
    cleaгly very ωell-informed in this region.
    You gеt opened my own sight tο be able
    tο various thoughts about thіѕ kind of subjeсt usіng intriquing, notаble and ѕοund аrticlеѕ.
    Take a look at my webpage - Buy Valium

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".