maanantaina, helmikuuta 18, 2013

Pettävät aviomiehet

Pettävät aviomiehet luovat naisvajetta

Onko tasa-arvo mennyt liian pitkälle?

Why Gender Equality Stalled

Nukkejoukkoraiskaus

Where Have All the Good Men Gone? Ask the Women, Too.

I’m a stay-at-home dude.

Tampereen yliopisto ei oitis lämpene mieskiintiöille

205 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Anonyymi: Mies, näin hurmaat naisen helposti - vältä vain nämä TOP 4 mokat!

      egorazzi.com: Jos uusi ihastuksesi kohde saa tietää, että sinut on jätetty, pitää hän sinua luuserina. Jos olet dumpannut exäsi, olet kylmäsydäminen peluri.

      Poista
  2. Henry Laasanen: Pettävät aviomiehet luovat naisvajetta

    terve.fi / Henry Laasanen: Lopputuloksena on irtosuhdeiden erittäin epätasainen jakaantuminen miesten kesken.

    Ei aihetta eriävään mielipiteeseen.

    Tuleekohan tästä kohtaa haloo?

    terve.fi / Henry Laasanen: Miehille on tyypillistä pitää omaa pettämistä paljon pienempänä pahana kuin vaimon pettämistä, missä asiassa he yleensä ovatkin oikeassa. Miehelle pettäminen on usein vain seksuaalisten tarpeiden purkamista ja hetken hupia, kun taas vaimolle pettäminen on useammin vaihtamista parempaan partneriin ja rakastumista, joka on suurempi uhka liiton kestävyydelle.

    puheenvuoro.uusisuomi.fi / Henry Laasanen: Naisvaje on suuri uhka

    Viittaa myös artikkeliin, joka on vain rekisteröityneille käyttäjille.

    Tekniikka & Talous: Naisvaje suurempi uhka kuin ilmastonmuutos

    Arktisen alueen naisvaje kasvaa. Se on jopa suurempi uhka alueille kuin ilmastonmuutos. Suurin vaje on Pohjois-Venäjällä ja Grönlannissa.

    Tässä taisi olla kyse vähän erityyppisestä naisvajeesta. ☻

    / Kari Hurtta

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Anonyymi: Naiset Internetissä

      Saara Huttunen: Harvassa on sellaiset sivustot internetissä missä tasa-arvoa feminismin näkökulmasta kannattajat eivät ole altavastaajan asemassa. Uusi Suomi ei ole poikkeus. Siksi kai minun kirjoitukset saavat paljon kommentteja ja huomiota. Koska olen valtavirran mielipidettä vastaan. Ja olen nainen joka uskaltaa olla sitä internetissä omalla nimellä ja kuvallaan.

      Henri Kangas: Viimeksi kun Saara Huttunen osallistui Laasasen blogiin, taisi haukkua tätä hulluksi narsistiksi. Huusko taas on kunnostautunut alatyylissä enemmän.

      Niin että kenelläs niitä vihanhallintaongelmia olikaan?

      Poista
  4. Treen yliopiston opettajaopiskelija sanoo:"Kiintiöitä parempi keino lisätä miesten kiinnostusta naisvaltaisiin aloihin olisi palkkatason nosto, sanoo luokanopettajaksi opiskeleva Anne Latvala."

    Luokanopettaja tekee vuodessa noin 1400 työtuntia ja saa noin 3000 euroa kuussa. Heillä on huima tuntipalkka ja lisää pitäisi saada. Jos opettajat tekisivät sen 1900 tuntia kuin muutkin ja palkkaa lisättäisiin joku sata euroa, alalle saataisiin lisää miehiä ilman, että opettajien tuntipalkat olisivat nykyistä kalliimpia.
    Pauli Sumanen

    VastaaPoista
  5. Haudan ulostesotkijalla erikoinen motiivi

    ...
    Naisen aseena oli oma uloste, jolla on hän sotki Orimattilan hautausmaalla liki 40 kertaa saman hautakiven
    ...
    Motiivina on ollut kosto hänen henkilökohtaiseen elämään liittyvässä asiassa. Nainen selitti syyksi erikoislaatuista velanperintää.

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Anonyymi: Petri Nygård Radio Suomipopilla: Saisin jokaisen keikan jälkeen

      Pitäisikö otsikon olla: Juontaja tivasi että saisiko Petri Nygård jokaisen keikan jälkeen.

      Ilta-Sanomat: Juontaja Susanna Laine uteli, saisiko mies jokaisen kerran jälkeen.

      / Kari Hurtta

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Anonyymi: Oppilas on mieluummin tyhmä kuin hikipinko

      yle.fi: Suomalaiskouluja vaivaa edelleen onnistumisen pelko. On turvallisempaa olla kasin poika kuin kympin poika, sanoo yläkoulun opettaja. Edelleen etenkin pojat alisuorittavat, koska ryhmässä on helpompaa mokata tai pelleillä kuin onnistua ja kantaa hikipinkoleimaa. Alisuorittaja suojeleekin itseään ympäristönsä paineilta.

      Sitten myöskin

      Anonyymi: Tutkimus: Vanhemmat tekevät tietämättään tytöistä alisuoriutujia

      Kehutko tyttäresi alisuorittajaksi?


      yle.fi: Yhdysvaltalaiset tutkijat ovat havainneet ratkaisevan eron tyttö- ja poikalapsien jokapäiväisessä kasvatuksessa: poikia kehutaan selvästi enemmän heidän tekemisistään ja ponnisteluistaan, tyttöjä siitä, millaisia he ovat. Viisi vuotta myöhemmin tehdyssä seurannassa havaittiin, että teoistaan kehutut lapset ovat valmiit tarttumaan vaikeisiin tehtäviin ja uskovat voivansa muuttua.

      Mutta sitten

      yle.fi: Sulanderin mukaan sukupuolten välillä on eroja: kympin tyttöä ei välttämättä kiusata, mutta kympin pojalla voi olla haastavampaa.

      - Sen takia usein hyvät pojat eivät viittaa niin paljon kuin voisivat, tai jopa eivät viittaa ollenkaan, tavallaan vetäytyvät kuoreensa. On turvallisempaa olla kasin poika kuin kympin poika.


      / Kari Hurtta

      Poista
  8. Move over, ladies: Fat is no longer a feminist issue

    Many British males are too heavy for their own good. But they are starting to take action.
    ...
    Paradoxically, while slimming clubs may still be relatively new territory for men, male slimmers are already outdoing their female counterparts.

    Research by Slimming World, published in 2005, found that, over 12 weeks, 91 per cent of men on their regime lost 5 per cent of their body weight, while only 53 per cent of women achieved this loss in the same period.

    The data also showed that after 12 weeks the average weight loss among women was 15lb (6.8kg), whereas men lost 23.5lb (10.7kg).

    Dr Stubbs said: "When they get down to it, men tend to be very successful because they are much more problem- and solution-focused, so they are able to pick those solutions up and run with them.
    ...

    VastaaPoista
  9. Mielenkiintoinen lisätieto:

    Hautaa ulosteella sotkenut nainen tuomittiin - motiivina "velka"

    ...
    Nainen oli halunnut kostaa miehelle, koska koki tämän olevan velkaa hänelle seksistä. Tämän vuoksi nainen oli päättänyt ryhtyä painostustoimiin.
    ...

    VastaaPoista
  10. Adele: Jos mieheni sanoisi minua lihavaksi, murhaisin hänet

    ...
    Tähti vakuuttaakin, ettei hänellä ole tarvetta laihduttaa, niin kauan kuin tuntee itsensä terveeksi.

    - En pidä kuntosalilla käymisestä. Pidän hyvästä ruoasta ja hyvistä viineistä. Vaikka kroppani näyttäisi tosi hyvältä, en usko, että esittelisin tissejäni tai takamustani kenellekään. Minusta on ihana katsella Lady Gagan ja Katy Perryn tissejä ja peppuja, mutta se ei liity musiikkiini mitenkään. En tee musiikkia silmille, teen musiikkia korville.
    ...

    Kommenteista:

    Joopa, eikös Adele ole kertaalleen ollut laihdutuskuurilla?
    Ei tainnut ihan mennä niin kuin elokuvissa...noh kerrankos sitä...On se muuten kumma että kovasti nämä tukevammat ihmiset pitää ääntä siitä, että haluavatkin olla juuri sen kokoisia kun ovat mutta hetken päästä ollaan kiloja tiputtamassa. Mikä siinä sitten on? Ei kai ollakkaan niin tyytyväisiä sittenkään...mutta kyllähän sen ymmärtää, olisivat vaan rehellisiä :-)

    Tässä puolestaan hyvä esimerkki siitä, että laihduttaminen kannattaa:

    Viikon laihduttaja:
    Ossin paino nousi salakavalasti

    VastaaPoista
  11. Näin kauan dieetti keskimäärin kestää

    Dieetti kestää keskimäärin viisi viikkoa, kaksi päivää ja 43 minuuttia. Näihin tuloksiin päästiin haastattelemalla tuhatta naista Iso-Britanniassa.
    ...
    Keskiverto brittinainen laihduttaa 2,7 kertaa vuodessa.
    ...

    VastaaPoista
  12. Niin, alunperin.

    Ilta-Sanomat: Lempi otti ja leimahti - senioripari yllätettiin alasti ravintolan parkkipaikalta
    72-vuotias nainen ja 62-vuotias mies yllätettiin ravintolan parkkipaikalta alunperin lisääntymiseen tarkoitetuista puuhista. Ja vieläpä keskellä päivää.

    VastaaPoista
  13. Genderfuck?:

    Anu Saagim poseeraa miehenä - katso kuvat!

    Katkeraa tekstiä, olisikohan Hilary halunnut päästä Catherinen paikalle:

    Kirjailija haukkuu Catherinen


    VastaaPoista
  14. Vastaukset
    1. Anonyymi: Killer Vaginas

      Dayly Life: She allegedly put poison in her vagina, and invited her husband to perform oral sex on her. The man became suspicious while down south, surprised by an ''unusual smell''. He took her to hospital, where the poison was found.

      There is something particularly intriguing about using a method of murder that involves pleasure. It's also completely stupid, as vaginas are absorbent and the woman would have probably killed herself in the process. But no matter, a lethal love tunnel adds to the fascinating mythology of sex and death in the lady garden.

      Poista
  15. "Seksiviikko alkaa! Suosikin legendaarinen Dear Eki, lääkäri Erkki-Pekka Helle vastaa nyt aikuisten kysymyksiin.
    Juontajina Marja Hintikka ja Mikko Kekäläinen.

    http://areena.yle.fi/tv/1801235"

    Tuossa on parasta tuo eläinten seksuaalinen käyttäytyminen. Olemme hyvin samanlaisia kun kulttuurin naamio poistetaan kasvoilta. Parisuhde on erittäin harvinainen kädellisillä.

    Ainakaan ihmisellä se ei toimi ilman uskonnon luomaa sosiaalista painetta ja sitä kuumassa luolassa asuvaa takuumiestä.

    Nythän pelotevaikutus on kadonnut ja omistava rakkaus yrittää epätoivoisesti löytää omistettavan esineen jonka kanssa sitten luodaan sopimus ja kummatkin esineet ovat tyytyväisiä kunnes löytyykin jotain kiinnostavampaa ja esineet vihastuvat toisilleen sopimusrikosta ja... ei kun uusi yritys uuden esineen kanssa. Esine rakkaus?

    VastaaPoista
  16. Naisten ympärileikkaus voi HIV-riskin pienentämisen lisäksi parantaa hygieniaa ja seksuaalista nautintoa:

    Defending FGM

    VastaaPoista
  17. Kenttäraportti:

    Kävellessäni kauppakeskuksessa kaunis nuori nainen katsoi minua ja jäi tuijottamaan muutamaksi sekunniksi silmät pyöreinä. Sitten hän kääntyi ja ehkä aavistuksen epävarmoin askelin käveli vaateliikkeeseen ja meni taakseen vilkaisematta yläkertaan vieviin liukuportaisiin.

    Joko

    A) Hän tunsi minut jostain, mutta minä en tunnistanut häntä. Pelkäsi tulevansa torjutuksi.

    tai

    B) Purkamaton seksuaalinen energiani säteilee silmistäni ja saa naisissa aikaan alkukantaisen kiimottumisreaktion. Heillä kestää aikansa, ennen kuin he saavat kohtaamisen nollattua. He miettivät: tuossa MIEHESSÄ on todella... 'jotain'... aah...

    Onhan parempi poistua, kun jalat vielä kantavat...

    Pyyhin kaikki muut vaihtoehdot pois pöydältä. Case closed. Kyllä elämä on helppoa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Pyyhin kaikki muut vaihtoehdot pois pöydältä. Case closed. Kyllä elämä on helppoa! :D

      Yleensähän sitä päätyy siihen tulokseen että katsoja tuijotti jotain havaitsijan takana olevaa tuttavaa.

      Tai sitten havaitsija päättyy tulokseen että itsessä on jotain hirvittävää.

      / Kari Hurtta

      Poista
  18. http://www.katsomo.fi/?progId=167180

    00.19.00 eteenpäin

    VastaaPoista
  19. Tuo yllä oleva Katsomo-pätkä Iholla-ohjelmasta kannattaa ilman muuta tsekata :)

    Ennen tuota 19min kohdasta alkavaa juttua on "hassua" vuorovaikutusta äidin ja lapsen välillä: Äiti esittää poikalapselleen vaatimuksen, että pojan olisi syytä kertoa hänelle, minkälaisia pelejä poika pelaa. Hetken kuluttua äiti sanoo kameralle, että häntä ei pätkääkään kiinnosta pojan pelit.

    Jipika jee, poikien yksihuoltajaäidit! Hyvää mielenterveyttä kasvaville pojille. Koettakaa kasvaa selkeiksi aikuisiksi ja jättäkää kasvuympäristönne ristiriitainen raihna taaksenne.

    VastaaPoista
  20. Vastaukset
    1. Anonyymi: Äitien valumisessa osa-aikatyöhön piilee riski

      Verkkouutiset: Kuntaliitossa kannetaan huolta siitä, että joustava hoitoraha voisikin kannustaa nyt kokopäivätyössä olevia äitejä lyhentämään työaikaansa eikä kotihoidon tuella olevia siirtymään työelämään, mikä on tavoitteena.

      Poista
  21. Vastaukset
    1. Anonyymi: Tasa-arvoinen oikeus viettää eläkepäiviä ei toteudu

      Miikka Satama: Miesten lyhyempi elinikä on osaltaan tukee sitä, että yhteiskuntamme tässä mallissaan pyörii. Eläkejärjestelmä olisi ongelmissa, jos miehet yhtäkkiä alkaisivat elää edes lähes yhtä kauan kuin naiset. Samaten julkinen terveydenhoito jonka hintalappu kasvaisi osaltaan merkittävästi, jos miehet käyttäisivät sitä yhtä ahkerasti kuin naiset. Suomalaisten miesten kuoleminen nuorenpina on osa "hyvinvointivaltiomme" kivijalkaa. Kaikista arvokkainpiin kansalaisiin tällä hetkellä hyvinvointijärjestelmässämme kuuluukin ainakin pari lasta siittänyt, kouluttamaton, julkipalvelut sivuuttava, lainkuuliainen, yksityissektorin miesduunari/yrittäjä, joka todennäköisesti kuolee hyvinvointivaltion marttyyrina vähin eläkepäivin - osa jopa oman käden kautta. Korkeasti koulutettu, lapseton, nainen, julkisektorille työllistetty ja sitä käyttävä, joka elää 90-vuotiaaksi tai yli, ollen jopa 30 vuotta eläkkellä taasen on järjestelmän merkittävä kuluerä, jonka kulun tasoittavat yhteiskunnan pienempikuluiset jäsenet.

      Poista
  22. Lisää satunnaisia linkkejä…

    iltalehti.fi: Tästä 43 prosenttia naisista valehtelee sängyssä

    iltalehti.fi: Tutkimuksen mukaan 59 prosenttia miesvastaajista ja 56 prosenttia naisvastaajista kertoi valehtelevansa kumppanilleen omista tunteistaan.


    iltalehti.fi: Häkellyttävän moni nainen eli jopa 43 prosenttia vastaajanaisista valehtelee kumppaninsa seksuaalisesta suorituskyvystä. Tutkimuksessa selitettiin valehtelua sillä, että naisilla on suurempi tarve suojata partnerinsa tunteita.

    VastaaPoista
  23. Iltalehti kysyy: Petätkö puolisoasi hänen luvallaan?

    Eikö tuossa otsikossa ole ristiriita? Eikös pettäminen tarkoita harhautusta tai valehtelua?

    Todellinen kysymys olikin:

    iltalehti.fi: Elätkö avoimessa parisuhteessa?

    Eli Iltalehti kerää aineistoa juttuihinsa.

    / Kari Hurtta

    VastaaPoista
  24. Hurtta:

    "Yleensähän sitä päätyy siihen tulokseen että katsoja tuijotti jotain havaitsijan takana olevaa tuttavaa.

    Tai sitten havaitsija päättyy tulokseen että itsessä on jotain hirvittävää."

    Niin, meidät on ehdollistettu kyykyttämään itseämme :(

    A(asin)si(ll)asta kolmanteen. Oikeastaan on oikke hyvä, että femakot lukevat Laasasen US:n blogia. He luulevat ehkä taistelevansa... heh heh... menestyksekkäästi maskulismia... eikun... heh heh... patriarkaattia vastaan, mutta...

    Heidän alitajuntansa ottaa päivittäin vastaan miesasiaa - sensuroivan mielen pyristelyistä huolimatta. Jatkossa (enenevässä määrin) kun he ovat tekemisissä 'virallisen totuutensa' kanssa, niin eikö vain sen rakenteet ole alkaneet tuntua entistä hatarammilta...

    Valikoiva mieli kiistää tietenkin kaiken, ja yrittää entistä vakuuttavammin uskotella että valtakunnassa on kaikki hyvin... köhköh tuota savua... Long live...köh... Rome!

    VastaaPoista
  25. Kirjasta Get off Your 'But':

    I studied under some of the brightest minds in the
    field of sexual attraction and dating — Eben Pagan (who
    writes as David DeAngelo), Eric Von Sydow (who writes as
    Hypnotica), Adam Gilad (who writes as Grant Adams), Zan
    Perrion, Dr. Paul Dobransky, Dr. Amir Georges Sabongui,
    David Wygant, Lance Mason, Travis Decker, Neil Strauss
    (who writes as Style), and Owen Cook (who writes as Tyler
    Durden). What I found set my heart free.

    Women don ’ t want a man to look a certain way. They
    want a man to make them feel a certain way.

    I flushed out my insecurities about looking different,
    being single, and not having much romantic experience for
    my age. I began to mature into a patient man who was secure
    in his own skin. I embraced the realization that I didn ’ t need
    a woman on my arm to feel validated by others.
    This caused a positive shift in my dating life. I began
    attracting and dating women who loved and accepted all
    of me. Eventually, I got so comfortable at attracting women
    that other men started to take notice. Men from across the
    globe began seeking me out for dating advice. They started
    flying in from all around the world to work with me on
    the issue of relationships with women in their own lives.

    Ja tässä satunnainen kuva kirjoittajasta Sean Stephensonista: http://ideamensch.com/wp-content/uploads//sean-stephenson-300x259.jpg

    VastaaPoista
  26. Kysy seksistä (MIES): Mikä avuksi kamalaan seksielämäämme?

    Kysy seksistä(NAIN/EN): Miten saan mieheni haluamaan minua?

    Vastaus naiselle:

    "Jos keskustelussa nousee esiin se, että tilanne ei toiseksi tule muuttumaan antaa se toiselle mahdollisuuden päättää haluaako olla suhteessa jossa seksiä ei harrasteta."

    Näyttäis Ilta-Panomien seksologilla muissakin tapauksissa olleen sellainen linja, että jos pihtari on nainen, ei miehelle väläytetä suhteen lopettamista vaihtoehtona. Naiselle tuo on vakiovastaus.

    Vastaus naiselle:

    "Voi olla ettei asia liity mitenkään sinuun."

    Vastaus puutteesta kärsivälle miehelle:

    "Kumppani voi omalta osaltaan kiinnittää erityistä huomiota toisen huomioimiseen (antaa aikaa, läheisyyttä ja hellyyttä ilman toivetta seksistä)."

    Kysy seksistä: Miksi seksi ei kiinnosta vaimoani?

    Kysy seksistä: Miksi mies ei anna koskea alapäähän?

    Kysy seksistä(MIES): Suhteestamme puuttuu läheisyys

    (NAIN/EN)Kysy seksistä: Odotanko liikaa seksiltä?

    Unohtuiko tuolla kertaa jotain, femapeutti?:

    Kysy seksistä: Mieheni ei halua edes yrittää seksiä. Mitä teen?

    P(I)MMP(IÄ)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Näyttäis Ilta-Panomien seksologilla muissakin tapauksissa olleen sellainen linja, että jos pihtari on nainen, ei miehelle väläytetä suhteen lopettamista vaihtoehtona. Naiselle tuo on vakiovastaus.

      Mielenkiintoinen huomio.

      Eli siis nainen saa vaatia seksiä, mies ei.

      Niin, mieshän se oli raiskaaja, ahdistelija jne…

      / Kari Hurtta

      Poista
    2. Anonyymi: Näyttäis Ilta-Panomien seksologilla muissakin tapauksissa olleen sellainen linja, että jos pihtari on nainen, ei miehelle väläytetä suhteen lopettamista vaihtoehtona. Naiselle tuo on vakiovastaus.

      Anonyymi: Unohtuiko tuolla kertaa jotain, femapeutti?:

      Kysy seksistä: Mieheni ei halua edes yrittää seksiä. Mitä teen?


      Ilta-Sanomat: Nimimerkki: Kukkea nainen, 59 vuotta

      Ehkä tuo siis ei ole naiselle vakiovastaus, jos nainen on 59 vuotta.

      Poista
  27. Satunnaisia linkkejä (tämä taitaa olla vanha? Linkittikö joku tämän jo?)

    iltalehti.fi: Nuori nainen lehdessä: "Päätin 29-vuotiaana, että en harrasta seksiä enää koskaan"
    29-vuotias nainen kuvailee henkilökohtaisessa kirjoituksessa, miksi haluaa parisuhteen ilman seksiä.

    Taitaa viitata
    MailOnline: Why, aged 29, I have decided I'll NEVER have sex again
    • Lisa Smith, from Buckinghamshire, finds sex 'repellent'
    • Has had three lovers, and lived with two of them
    • Wants to find a man with whom she can have a celibate relationship
    • Will adopt children if she ever decides she wants them

    VastaaPoista

  28. Miehille on tyypillistä pitää omaa pettämistä paljon pienempänä pahana kuin vaimon pettämistä, missä asiassa he yleensä ovatkin oikeassa. Miehelle pettäminen on usein vain seksuaalisten tarpeiden purkamista ja hetken hupia, kun taas vaimolle pettäminen on useammin vaihtamista parempaan partneriin ja rakastumista, joka on suurempi uhka liiton kestävyydelle.

    Ja taas unohdettiin mainita itse pääasia, eli se, että naisille pettäminen on 900 kvadriljoonaa googolplexiä helpompaa kuin miehille, niin että sitä ei voi oikein pitää urheana ja kannustettava saavutuksena.

    Jos mies onnistuu saamaan römpsää, SE on saavutus - etenkin miehen saadessa sitä nuorelta, kauniilta naiselta.

    Miehen on helkkarin paljon vaikeampi pettää, kun mies nyt ei vaan voi mennä istumaan minihameessa baariin, ja valkata iskemään tulleista vastakkaisen sukupuolen edustajista mieleistään. Miehen on TEHTÄVÄ LUJASTI TÖITÄ saadakseen römpsää, parisuhteessa ollessaankin (joskin parisuhde tai avioliitto helpottaa asiaa jonkin verran, koska PRESELECTION astuu tällöin voimaan yhtenä statuksen muotona - mutta mies voi toki silti mokata homman äärimmäisen helposti - miehellä on yleensäkin miljardi eri mahdollisuutta mokata tilanne, naisella ei juuri yhtäkään, ainakaan vahingossa. Ja jopa tahallaankin naisilla on vaikeuksia hätistellä iskijämiehiä pois ympäriltään)

    Miehen tekemä pettäjyys on ehkä moraalisesti arveluttavaa, mutta se on joka tapauksessa suuri saavutus ja urotyö, jota on kunnioitettava siitä yksinkertaisesta syystä, että se on _VAATIVAA_.

    Naisen pettäjyys on helpompaa, kuin leivän syönti, joten sitä ei oikein voi missään tapauksessa, eikä mitenkään, kunnioittaa.

    Naisten ja miesten erot tulevat tässä asiassa niin hyvin esiin, että on ihme, että niistä kaikista ei kuitenkaan yleensä puhuta. Tottakai naisen pettäminen on vakavampaa - nainen kun on luontaisemmin "yhden miehen nainen", siinä missä mies on suorastaan ohjelmoitu "kiihottumaan seksuaalisesta vaihtelusta, etenkin uusista kumppaneista".

    Naisten retoriikan mukaan vain pettävät miehet ovat kuitenkin armottomia paskiaisia, ja pettävät naiset suuria kyyneldraaman saippuasankareita, joita on juhlittava, kannustettava, joiden mies on haukuttava, ja joiden sirpaloitunut sydänparka on kursittava yhteisvoimin kokoon, ja nostettava uuteen nousuun. Ja ei kun uutta korkean statuksen miestä pienen alfauroskarusellissa pyörimisen jälkeen liehittelemään.

    - Vortac

    VastaaPoista

  29. ... male slimmers are already outdoing their female counterparts.

    Tämä pätee oikeastaan kaikkeen, paitsi seksuaaliseen valtaan.

    Miehen ainoa heikkous on nimenomaan attraktio naisiin. Ja naiset käyttävät tätä häikäilemättä hyväkseen. Olisi kuitenkin parempi olla rehellinen, ja myöntää, että naisilla EI ole mitään erityisiä VAHVUUKSIA, eivätkä naiset ole mitenkään parempia, pätevämpiä tai taitavampia, kuin miehet - vaikka yksittäisiä "ihan hyviä" naispärjääjiä joillakin elämän alueilla onkin kenties olemassa. Joskin nämäkin naiset osoittautuvat yleensä tarkemman tutkimuksen alaisuudessa hyvin miehekkäiksi.

    Tuohon 'slimmers'-sanan paikalle voisi siis laittaa lähes mitä tahansa sellaista, jota ihminen voi sukupuolesta huolimatta tehdä, ja lause pysyy totena.

    Jos seksuaalista valtaa ei olisi, naisilla ei olisi mitään oikeata syytä kukkoilla (kanoina). Mutta sekin on miesten ansiota, eikä naisten omaa - ei nainen voi päättää miehen puolesta, että mies ihastuu häneen - vain mies voi tehdä sen.

    Harmi vain, että tämä totuus ei pääse kaiken ihmiskunnan arkitietoisuuteen - olisi meinaan helposti järkevämpi maailma, kun naiset eivät voisi väittää mitä tahansa ilman seurauksia.

    - Vortac

    VastaaPoista
  30. Vastaukset
    1. Anonyymi: Pitääkö seksikykyjä treenata säännöllisesti?

      tohtori.fi: Tulisiko seksiä harrastaa säännöllisesti, jotta ei menettäisi ”mojoaan”? WebMD:n lukija sanoo miehensä haluavan seksiä säännöllisesti, jotta vehkeet ja tuntuma pysyisivät kunnossa. Tulisiko seksiä harrastaa siis myös silloin, kun ei huvita, jotta seksiä voisi ja haluaisi harrastaa tulevaisuudessakin? WebMD vastaa paradoksaaliseen kysymykseen.

      - Väite ”use it or lose it” on itseasiassa totta molemman sukupuolen kohdalla, vaikkakin sukupuolten seksuaalisuudessa on runsaasti eroja.


      Keskimäärin miehet saavat kolmesta viiteen erektiota per yö. Niiden tehtävänä on kuljettaa happea penikseen, mikä vuorostaan pitää peniksen kunnossa. Yöllisten erektioiden lisäksi peniksen toimintakykyä pitävät yllä tietysti seksissä saavutetut erektiot. Seksi on siis terveellinen tapa.


      WebMD: It’s True: Frequent Sex is Healthy Sex
      Why the “use it or lose it” approach does your relationship -- and your body -- good.


      Poista
  31. Huttusen epäilyt varsin ymmärrettäviä Laasasen käytöksen perusteella. Kaikki tämä opetuslapsien keruu, itsensä kohottaminen ja vian etsintä aina muista kuten myös oman markkina-arvon huikea väärinymmärrys. Toisaalta blogisti itse reippaasti mainostikin olevansa miestuksu ja siten pelle -narsisti ei tälläiseen sorru. Päteminen luonnollinen tarve lopulta, vaikka keinot arveluttavia olisivatkin.

    VastaaPoista
  32. man or muumi:

    "kuten myös oman markkina-arvon huikea väärinymmärrys"

    Laasanen on moneen otteeseen kertonut, että seuranhakuaikoinaan hän (pääsääntöisesti): joko ei saanut lainkaan seuraa, TAI sai joskus nk. pubiruusuja.

    Onko hän siis antanut ymmärtää tulleensa huikeasti väärinymmärretyksi? Markkina-arvorealistina hän EI toisi tuollaisia asioita esiin, jos haluaisi luoda itsestään ylitasokkaan (p)illuusion, KOSKA:

    Markkina-arvo ei ole yksilön näkemys itsestään, vaan häneen kohdistuvan kysynnän määrä (ja laatu: parisuhde-/seksimarkkina-arvo) pariutumismarkkinoilla. Uskottavasti näytelty yli-itsevarmuus miehellä voi toki suurestikin lisätä naisten häneen kohdistuvaa kysyntää.

    Vai onko tässä kenties kyse siitä, että SINÄ näet Laasasen huomattavasti seksikkäämpänä, kuin HÄN itsensä? Mutta jätä käsite 'markkina-arvo' silloin pois.

    "Toisaalta blogisti itse reippaasti mainostikin olevansa miestuksu ja siten pelle -narsisti ei tälläiseen sorru. Päteminen luonnollinen tarve lopulta, vaikka keinot arveluttavia olisivatkin."

    Ja myöntänet siis, että SINUNKIN viestisi oli luonnollisen pätemisen tarpeesi manifestaatio? Päteminen, pätevät argumentit ja ad hominem ovat "harvoin" kolmen kimpassa keskenään.

    -Anonyymi Lopetus-Japsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Markkina-arvo ei ole yksilön näkemys itsestään, vaan häneen kohdistuvan kysynnän määrä (ja laatu: parisuhde-/seksimarkkina-arvo) pariutumismarkkinoilla. Uskottavasti näytelty yli-itsevarmuus miehellä voi toki suurestikin lisätä naisten häneen kohdistuvaa kysyntää.

      Vai onko tässä kenties kyse siitä, että SINÄ näet Laasasen huomattavasti seksikkäämpänä, kuin HÄN itsensä? Mutta jätä käsite 'markkina-arvo' silloin pois.


      Niin, harvoin (miehellä) on markkina-arvoa.

      Vortac: Miehen ainoa heikkous on nimenomaan attraktio naisiin.

      Niin, mutta ainoa?

      / Kari Hurtta

      Poista
  33. Hurtta:

    "Niin, harvoin (miehellä) on markkina-arvoa."

    No onhan kaikilla markkina-arvo, vaikka olisi käytännössä 'arvoton', eli ei (kohdistuisi) ollenkaan kysyntää.

    Tarkoitin viestissäni, että markkina-arvoa ei määritä kenenkään yksittäisen henkilön mieltymys tai inho, vaan se on laajemman segmentin tai "segmentin" mieltymysten summa. Tietynlaiset naiset voivat preferoida tietynlaisia miehiä, mutta tarpeeksi laajoilla markkinoilla kysyntä voi olla ehhehe... marginaalista.

    Panettaa sen verran, että nussin pilkkua omassa tekstissäni:

    "Uskottavasti näytelty yli-itsevarmuus miehellä voi toki suurestikin lisätä naisten häneen kohdistuvaa kysyntää."

    Kohdistamaa. aah

    Jotain hyvää loppuun. Eli "kenttäraportti":

    Kävin Matkahuollon toimittaman paketin macaa (joka on "soturin voimanlähde"), ja kantaessani pakettia halki parkkipaikan, kohtasin teinitytön tai "teinitytön" (saattoi hän olla täysi-ikäinenkin). Se oli vain yksi nopea vilkaisu, MUTTA:

    Hänen luontainen, selkäytimestä tuleva reaktionsa oli hymyillä hyvää tarkoittavalla tavalla. Sekunnin murto-osassa paljastui, mikä hän oli naisiaan (tai tyttöjään). Teeskenneltyä reaktiota ei voi kehittää niin nopeasti, kun katse sattuu sattumalta kohdistumaan tuntemattomaan ihmiseen.

    Joskus maailma ilmentää kauneutta, joka valaisee mitä ihanimmalla tavalla. Joskus jotain pääsee roolien ja mielen luomien stereotypioiden ohitse/lävitse koskettamaan syvällisellä tasolla.

    Eikä tuota kohtaamista ole minkäänlaista tarvetta seksualisoida. Niin eläimet kuin ihmisetkin voivat yllättää ilmentämällä valoa ja 'puhtautta', joka värähtelee himon energioita suunnattomasti korkeammalla taajuudella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Kävin Matkahuollon toimittaman paketin macaa (joka on "soturin voimanlähde"), ja kantaessani pakettia halki parkkipaikan, kohtasin teinitytön tai "teinitytön" (saattoi hän olla täysi-ikäinenkin). Se oli vain yksi nopea vilkaisu, MUTTA:

      Hänen luontainen, selkäytimestä tuleva reaktionsa oli hymyillä hyvää tarkoittavalla tavalla. Sekunnin murto-osassa paljastui, mikä hän oli naisiaan (tai tyttöjään). Teeskenneltyä reaktiota ei voi kehittää niin nopeasti, kun katse sattuu sattumalta kohdistumaan tuntemattomaan ihmiseen.


      Niin. Tuon ikäisenä saatetaan vielä hymyillä. Vähän vanhempana sitä vältetään reaktiota.

      "Mikä hirvitys tuokin on?"


      / Kari Hurtta

      Poista
  34. Lego satsasi stereotypioihin - myynti kasvoi 25 prosenttia

    Tanskalaisyhtiön mukaan "tytöille tarkoitetun" Lego Friends -sarjan kauneussalongit ja pinkit esineet myivät niin paljon, ettei tuotanto pysynyt menekin tahdissa.

    http://yle.fi/uutiset/lego_satsasi_stereotypioihin_-_myynti_kasvoi_25_prosenttia/6507355

    VastaaPoista
  35. (V)ihastuttava Mariska

    En ole itsekään mikään ruuneperi, mutta tämä hesarin kolumni on kyllä heikko esitys. Vaikea uskoa, että se on julkaistu valtakunnallisessa lehdessä.

    VastaaPoista
  36. Hurtta:

    "'Mikä hirvitys tuokin on?'"

    Kommentaattori Hurtta toisintaa feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

    Kuten Esther Vilar esitti teoksessaan 'Hyvin opetettu mies' (ei tosin täsmälleen näillä sanoilla): miehestä on ohjelmoitu toimija, joka ohjelmoi/hienosäätää itse itseään (kuten myös muita miehiä) sellaiseen suuntaan, joka on eduksi naisten "yltävastaajan" asemalle.

    Tuskin tarvitsee vääntää esimerkkejä rautalangasta, vai tarvitseeko? Eiköhän se ole selvää, että mitä arvottomammaksi mies kokee itsensä suhteessa naiseen, sitä enemmän hän kokee painetta hyvittää 'huono'mmuuttaan saadakseen 'hyvä'ksyntää ylemmältään.

    Jokaisellahan meistä on omat ohjelmointimme, mutta itse pyrin yhä määrätietoisemmin välttämään itseni "tarpeetonta" kyykyttämistä. Mutta toivoton on tilanne, jos ei kykene edes tiedostamaan ohjelmointejaan "lennosta". Minkäs silloin teet? Jatkat samaan malliin?

    Ja bai tö vei... Viittasin edellisessä viestissäni kauneuteen, jota luonto (jonka osa ihminenkin on) voi ilmentää välähdyksenomaisesti, kun nk. tietoisuus pääsee hetkiseksi raottumaan käsitteellistävän, ehdollistuneen mielen takaa (itse asiassa havaitsija itse on silloin se kauneus :) :) :) ).

    Tuosta ei tietenkään enempää, koska kyse on asiasta, jota ei voida todentaa Jyväskylän yliopistolla yhden iltapäivän aikana munkkipossuttelun jälkeen (yritin olla hauska - en loukata asiantuntijaamme...). Joten keskustelkaamme vain käsitteellistävän mielen ymmärrettävissä/löydettävissä olevista ilmiöistä. Tämä ei tosin ole osaltani mikään sitoumus. :)

    (Kaikella kunnioituksella tiedemiehiä - muttei naisia...ehehehehe - kohtaan)

    - Anonyymi/Shikantaza

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Kommentaattori Hurtta toisintaa feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

      Jep, niinhän se menee.

      Poista
  37. Vastaukset
    1. Anonyymi: Käsittämätöntä - Suomessa on ilotyttömissi!

      hymy.fi: Maksullista lempeä ostaessaan hän huomasi escort-tytön olevankin missi. Neitokainen ei tuntunut olevan millänsäkään siitä, että hänet tunnistettiin.

      Niin, miksi ei voisi olla?

      / Kari Hurtta

      Poista
  38. VAROITUS: RÄÄVITÖNTÄ SELIBAATTIASIAA

    (Viewer Discretion Is Advised)


    Tämän päivän 'Puoli seitsemän'... Kertoiko Miina Äkkijyrkkä tuntevansa nuorehkon miehen, joka on ollut kymmenen vuotta täysselibaatissa?

    Tsekkaanpa... joo, kyllä. Ja hyviä kokemuksia kuulemma on. Loistavaa.

    24 min ->

    Kukaan ei ole tähän mennessäkään "painostanut" masturboimaan (no strippari kysyi vuosia sitten haluanko, ja halusin)... No niin ehdoton en voi jatkossakaan olla, etten masturboisi, mutta ejakuloimisesta pystyn pidättäytymään (viimeinen "vapaaehtoinen" kerta 5.1.2013).

    Jos joskus sattuu vahinkoja (valveilla tai nukkuessa), niin ei se ole mikään syy kääntyä tieltä takaisin... minne? Himon aktivaation ylläpitämiseen. Esim. toissa- ja sitä edeltävänä yönä olisin purkautunut, mutta TIETOISUUTENI sai minut estämään tapahtuman mielen ja orkkulihasten hallinnan avulla. Luulin tosin unessa meinaavani 'epäonnistua' toisessa ympäristössä kuin sängyssäni...

    Ei tää ainakaan vaikeampaa ole, kuin himon orjuudessa eläminen. Tiiä miten helpoks elämä vielä muotoutuukaan... Testosteroni on parhautta, kunhan sen ei anna sanella elämää päin vittua.

    Saatan kirjoitella aiheesta tänne jatkossakin. Paitsi jos Henkka kohteliaasti pyytää, etten...

    -Anonyymi-Shikantaza

    VastaaPoista
  39. Vastaukset
    1. Anonyymi: Näistä merkeistä tunnistat kumppanisi aikeet ja estät mahdollisen pettämisen/

      tohtori.fi: Jos paremman puoliskosi katse ja ajatukset harhailevat toisiin miehiin, on sinulla vielä mahdollisuus saada hänet järkiinsä. Men’s Health on listannut naiset eri tyyppeihin, joista voit huomata oman naisesi ja sitä kautta estää hänen mahdolliset harha-askeleensa.

      Miksi parempi puolisko? Jopa tässä yhteydessä?

      Anonyymi: Kommentaattori Hurtta toisintaa feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

      Näin myös artikkelin toimittaja toistaa.

      / Kari Hurtta

      Poista
  40. Vastaukset
    1. Kari Hurtta: Eli ulkopuoliset ovat sitä mieltä että isä ei ole sovelias hoitamaan lapsia. Miksi?

      Eli he ovat sitä mieltä että nainen on "parempi puolisko". Ovatko hekin siis syöneet feministisen asennekasvatuksen, että nainen on "ylempi sukupuoli"?


      Kommentoin tuohon vielä että

      Jos samanaikaisesti vaaditaan että mies on yhtä pitkään vanhempainvapaalla hoitamassa lasta kuin nainenkin, niin ei voida vaatia että nainen automaattisesti on se jonka hoitoon lapset jäävät avioerossa.

      Poista
    2. Edelleen

      Anonyymi: Etä-äiti Hanna jätti lapset erossa isälle: "Alussa oli raastavaa"

      Kommenteissa nimimerkki Maisa on samoilla linjoilla:
      Saako etä-isät samanlaista kohtelua/syyttelyä erotilanteissa? Miksi se on automaatio, että lapset jatkavat asumista äidillä erotilanteen jälkeen, ja jos tehdään toisin äiti leimataan huonoksi äidiksi. Onneksi isien roolin tärkeyttä on alettu nostaa enemmän esiin ja isä osaksi vanhemmuutta, muutenkin kuin rahan ansaitsijana /tuojana perheelle. Kiitos isyysvapaiden, isien mahdollisuutta jäädä hoitovapaille jne. Näiden avulla saadaan korjattua isien aseman merkitystä myös vanhempana ja isänä. Myös isä voidaan nähdä hyvänä jaa vastuullisena vanhempana ja VANHEMPIEN erotilanteessa etä-äitiys ei näin ollen olisi automaattisesti se "huonompi" vaihtoehto.

      / Kari Hurtta

      Poista
  41. Hurtta:

    "Näin myös artikkelin toimittaja toistaa."

    Linkititköhän nyt oikein? JOS, niin kertoisitko pointtisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Linkititköhän nyt oikein? JOS, niin kertoisitko pointtisi? :)

      Kun kerran artikkelin kirjoittaja antaa ymmärtää että nainen on parempi puolisko jopa silloin kun on aikeissa pettää, niin eikö hän myöskin toisinna feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

      / Kari Hurtta

      Poista
  42. No... naiset ainakin ovat jo biologiansa puolesta ehdollistuneita henkisesti lyttäämään kilpailijoitaan.

    Miehille on tyypillisempää KANNUSTAA menestystä saavuttavia saman sukupuolen edustajia (menestyneempi mies onkin pääsääntöisesti = suositumpi myös miesten silmissä), mutta että jo kanalauma osoittaa, että jos naispuolinen haluaa olla 'hyväksytty' naaraslaumassa, hän joutuu olemaan mahdollisimman aahahaa... sori... tasapaksu. Muuten joutuu hyljeksityksi ja nokituksi.

    Linkin takaa löytyy viteo:

    Psykologian professori Oren Amitay Toronton yliopistosta kertoo, että viehättävä ulkonäkö herättää muiden naisten kilpailuvietin. Hänen mukaansa se saattaa johtua evoluutiobiologiasta.

    - Geneettisesti vahvimmat naiset viehättävät terveimpiä miehiä, selittää Amitay.

    Kauneimmat ja hoikimmat naiset saivat siis parhaat geenit lapsilleen.


    MUTTA: "Kukkoja" sitten sosiaalisesti ohjelmoidaankin katkomaan narttuilulla siipiä niin itseltä kuin toisilta. Voi profemakkomiesten misandristista vässykulttuuria :(

    Sietämättömän henkisen paineen tuottaminen on "estrogeenijohdannainen", joukkovoimavetoinen naarastapa eliminoida kilpailijoita.

    Miehillä se on enemmän mies miestä vastaan vääntöä, ja vahvinta (ja vahvistumispyrkimyksiä) kunnioitetaan.

    - Anonyymi Selibaattisoturi

    VastaaPoista
  43. Jees, Hurtta. En kiinnittänyt postauksesi yläosaan huomiota, vaan katseeni poimi vain alaosan...

    Mietin sitten, miksi haluat linkittää jonkun tyypin artikkelikokoelman.

    Tänne tulee niin paljon turhaa sälää, ettei jaksa enää hirveästi... PANEUTUA!? AHHAHHAA... SELIBAATTIVITSI!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Mietin sitten, miksi haluat linkittää jonkun tyypin artikkelikokoelman.

      Ehkä se ollut kovin hyvä linkki kirjoittajan nimeen. Tarkoitukseni oli vain viitata (epäsuorasti) siihen, kuka sen artikkelin oli kirjoittanut.

      Poista
  44. Niin:

    Ja olitkin näköjään myös tuon ajassa 10:53 postaamani "tarkennuksen" yläpuolella kirjoittanut asiaa. Pitääkin ottaa sinut jatkossa aktiivisemmin "lukulistalleni".

    Pääsääntöisesti pikaluvulla haravoin mahdollisesti mielenkiintoisia linkkejä, ja mahdollisia vastauksia tuotoksiini.

    VastaaPoista
  45. Vastaukset
    1. [ Asian vierestä ]

      Anonyymi: Onko tämä joku uusi sarja vai uusinta?:

      Totuus rakkaudesta Jakso 2/16


      Antoi:
      Error 503 Service Unavailable

      Service Unavailable
      Guru Meditation:

      XID: 1486744699

      Varnish cache server


      Eikös Guru Meditation ollut aikoinaan Commodore Amigan harrastama virheilmoitus.

      varnish-cache.org: Varnish gives me Guru meditation

      Poista
    2. Anonyymi: Onko tämä joku uusi sarja vai uusinta?:

      Tuossa ei mainita mitään uusinnasta.

      yle.fi: Totuus rakkaudesta
      Miten luovia rakkauden maailmassa kuivin jaloin?

      Totuus Rakkaudesta on herkullisen epäkorrekti ja tunnustuksellinen sarja, jossa tutut, sanavalmiit naiset ja miehet kertovat totuuksia rakkaudesta, sen alkamisesta ja loppumisesta.

      Tuo ei tietenkään mitään todista.

      / Kari Hurtta

      Poista
  46. Naisille povataan vaalivoittoa Italiassa

    Naisten määrä Italian parlamentissa voi jopa kaksinkertaistua, ennustaa naisjärjestö Arcidonna.

    http://yle.fi/uutiset/naisille_povataan_vaalivoittoa_italiassa/6510118

    VastaaPoista
  47. Satunnaisia linkkejä

    Ilta-Sanomat: Kysy seksistä: Miksi en pidä seksistä ja vartalostani?
    Pidän seksiä vastenmielisenä ja inhottavana, vaikka seksiä harrastaessa se tuntuu mukavalle ja hyvälle. Seksin jälkeen on 'äkkiä vaatteet päälle ja vessaan'-olo.


    Nimimerkki: Muodoton ja tahtomattaan, nainen 16 vuotta

    Eikös tuossa iässä olla vielä tyttö?

    Ilta-Sanomat: Olet vielä kovin nuori ja toivon, että olet aloittanut seksin omasta vapaasta tahdostasi etkä ole tullut kumppanisi suunnalta painostetuksi. Jokaisen on syytä edetä seksiin omasta tahdostaan ja kaikki ikäisesi eivät vielä todellakaan ole harrastaneet seksiä puheistaan huolimatta.

    Näköjään jotkut tytöt aloittavat aika nuorena.

    VastaaPoista
  48. Ei oo 16v nuori.

    VastaaPoista
  49. Hienoa, että otit asian esille, Hurtta.

    Mietinkin tapausta tarkemmin (mutten jaksanut enää käsitellä sitä täällä - mutta nyt jaksan). Femapeutti on kuitennii prosessoinut vastauksensa sen ajatuksen kautta, että tuon ikäisen naisen ei ole 'riittävän' helppoa löytää (muulla tavalla) riittävän tasokasta palvelijaa itselleen. Liikaa odotettavissa olevia sydänsuruja ja muita etsintään liittyviä kustannuksia.

    Perusajatus tottakai on jatkuvasti se, että nainen ikään katsomatta ansaitsee vain parasta. Parisuhdefemapeutti räätälöi naiselle optimaalisen paketin. Mies on parisuhteessa vain korvattavissa oleva statisti.

    Viewer Discretion On Jälleen Advised

    Eli selibaatista. Uskoisin tämän olevan eräänlainen painajaisesta havahtumisen prosessi. Tänään oli rohkaisevaa se, kun päätinkin olla miettimättä riettauksia, vaikka olin lähellä vaipua taas yhteen petolliseen päiväuneen. Jatkankin entistä innokkaammin tiedostamisen ja -> irtipäästämisen työstämistä.

    Parifemapiaa jälleen - eri videolla - jonka jälkeen biisi kaikille fempukoille... erityisesti täysin suhteettomille <3 eiks oo ehanaa?

    VastaaPoista
  50. Kaksi prosenttia yli kolmekymppisistä suomalaisista ei ole ollut yhdynnässä kertaakaan elämänsä aikana.

    Näin. Ikää 30, yhdyntöjä ei koskaan. Ei edes treffejä. Ei myöskään itse tehtyjä aloitteita. Hieronnan onnellisella lopetuksella olen saanut, mutta koska kyse ei ollut yhdynnästä, on poikuus tallella?

    Ja pysyy.

    Linkin takaa:

    “'Onneksi kädet on keksitty', Matti sanoo,"

    Otsikko selibaatti on siis tuossa jutussa harhaanjohtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: “'Onneksi kädet on keksitty', Matti sanoo,"

      Otsikko selibaatti on siis tuossa jutussa harhaanjohtava.


      Sanalla on useita merkityksiä.

      Wikipedia: Selibaatti eli naimattomuus voi tarkoittaa joko sitä, ettei ole naimisissa eikä harrasta seksiä tai vain sitä, ettei harrasta seksiä (mahdollisesti mukaan lukien masturbointi). Alun perin sana on tarkoittanut nimen omaan avioliitosta kieltäytymistä, joten selibaattina voidaan pitää myös päätöstä olla avioliitotta, katsomatta siihen, harjoittaako sukupuolista kanssakäymistä vai ei.

      / Kari Hurtta

      Poista
  51. Vastaukset
    1. Anonyymi: Opiskeletko taloustiedettä? Saat muita enemmän seksiä

      avatv.fi: Taloustieteen opiskelijoilla menee selvityksen mukaan makuuhuoneessa hyvin: he saavat eniten seksiä. Taloustieteen opiskelijoilla on keskimäärin viisi seksikumppania yliopistoaikanaan; esimerkiksi ympäristötieteitä opiskelevalla kumppaneita on vain kaksi.

      avatv.fi: 4 600 opiskelijaa osallistui New South Walesin yliopiston tutkimukseen.

      Onko seksikumppanien määrällä (kun niitä yhteensä ≥ 1) ja seksin määrällä korrelaatio? En väitä että näin ei olisi, kysyn.

      Viittaa:
      ninemsn.com.au: Want sex? Study economics, professor says
      Economics students learn about horizontal integration and an invisible hand stimulating the private sector, so perhaps it's no surprise they get the most sex.

      / Kari Hurtta

      Poista
  52. Vastaukset
    1. Anonyymi: Kuinka voittaa kaikki väittelyt naisten ja miesten oikeuksista

      mgtowfi: Koe jonka haluaisin tehdä olisi seuraavanlainen. Tasa-arvodebatin käynnistyessä asevelvollinen ottaisi ainoaksi pointikseen asevelvollisuuden ja selittäisi, että miehet ovat velvollisia puolustamaan omia ja naisten oikeuksia tarvittaessa henkensä uhalla. He valmistautuvat siihen huolella armeijassa ja siviilipalveluksessakin. Mitä naiset tekevät puolustaakseen oikeuksiaan? Naisten lisääntymiskyky nostetaan luultavasti esiin lieventävänä asianhaarana, mutta naisia ei heitetä linnaan, jos he päättävät olla tekemättä lapsia.

      Näyttääpi olevan kantana:
      tulva: Naiset halutaan nyt mukaan kutsuntoihin. Feministit uudistaisivat mieluummin koko maanpuolustusjärjestelmän.

      Poista
  53. Vastaukset
    1. Anonyymi: Islam, ihanan tasa-arvoinen uskonto

      Rauni Korhonen: Olen jostain syystä pitänyt islamia patriarkaalisena ja erittäin huonosti yhteen sopivana länsimaisen feministisen tasa-arvokäsityksen kanssa. Joskus sitä huomaa, että telaketjufeministit ja islamistit ovatkin kuin kaksi marjaa.

      Poista
  54. Vastaukset
    1. [ Asian vierestä ]

      @ Anonyymi; Tuolla myös

      iltalehti.fi: Kaljamaha onkin myytti?
      Tieteellinen tutkimusaineisto ei tue käsitystä oluen lihottavuudesta.

      Sen sijaan kohtuudella nautittuna oluessa on samantyyppisiä terveydellisiä hyötyjä kuin viinissä.

      Väitteet perustuvat tieteelliseen katsaukseen, jonka sponsorina tosin toimi kaljateollisuuden edustaja.


      Sellaiset tulokset kuin sponsoria miellyttää?

      / Kari Hurtta

      Poista
  55. Hurtta:

    "Wikipedia: Selibaatti eli naimattomuus voi tarkoittaa joko sitä, ettei ole naimisissa eikä harrasta seksiä tai vain sitä, ettei harrasta seksiä (mahdollisesti mukaan lukien masturbointi). Alun perin sana on tarkoittanut nimen omaan avioliitosta kieltäytymistä, joten selibaattina voidaan pitää myös päätöstä olla avioliitotta, katsomatta siihen, harjoittaako sukupuolista kanssakäymistä vai ei."

    (Pahoittelen heti alkuun karkeaa ulosantiani, kun en jaksa tuottaa NÄTTIÄ jälkeä)

    Et välttämättä ylläty siitä, että olen aikoja sitten "tarkistanut" Wikipediasta kyseisen käsitteen merkityksen :)

    Mutta viestissäni olikin kyse egoistisesta määritelmämieltymyksestä. Kun yleensähän "porukka sanoo", että on turha väittää olevansa selibaatissa, jos ei vaan saa pillua. Itse uskaltaisin "vuokrata" naiselta myös intiimeintä ruumiinosaa, mutta... teknisesti ottaen, kun mitään ei ole aktualisoitunut... en saa pillua, joten "nettikansan linjauksen" mukaisesti en saa pillua, eli en elä selibaatissa.

    Ja mitä tulee määritelmämieltymykseeni... itse haluan nähdä selibaatin tietyllä tapaa suorituksellisena asiana - en vain olosuhteiden pakosta elettynä. Jos siis vain 'elää yksin', tai kärvistelee, fantasioi ja runkkaa, en itse näe siinä mitään sellaista 'ylevyyttä', jota kunnioittaisin siinä määrin että identifioisin siihen itseäni sen harjoittajaksi.

    offtopiccia tähän väliin:

    [Itseäänhän voi identifioida tietoisesti tai tiedostamattaan mihin tahansa asiaan, johon liittää minätunnetta - minuus on vain mielen luomia rakenteita, joihin liittyy tunnetta (kiintymystä, eli pohjimmiltaan minuuden menettämisen pelkoa - näki itsensä sitten ns. positiivisessa tai negatiivisessa "valossa")... haluamme puolustaa 'egoamme' - minäämme - jotta olisimme jotain erillistä suhteessa muuhun, mutta 'minuus' on olemassa vain suhteessa havaitsijaan.

    Ja mitä se sitten yksinkertaistettuna tarkoittaa... Kaikki näkevät 'muut' vain omien vääristävien, suhteellistavien linssiensä läpi. Esim. jos näemme uutiskuvassa random-kiinalaisen, näemme random-kiinalaisen sellaisine 'ominaisuuksineen', joita suhteellisten käsitystemme pohjalta häneen liitämme. Mutta näkisikö random-kiinalainen suomalaisen suurmiehen, Henry Laasasen niine uskomuksine Henkasta, joita Laasasella 'itsellään' on siitä, kuka ja millainen 'Henry Laasanen' on - entä näemmekö "me" tai "te" tai "nuo" tai näkeekö "tuo"?]

    Ja takaisin selibaattiasiaan:

    Määrittelen siis itseni selibaatin harjoittajaksi omilla ehdoillani (en tosin tuonut asiaa esille viestissäni, jossa syytin linkittämääni artikkelia harhaanjohtavuudesta). Ja itse liitän tähän vielä progressiivisen ulottuvuuden. Alkuun riittää, että pidättäydyn ejakulaatiosta. Mutta jatkossa enenevässä määrin 'minun' tulee karsia seksuaalisia ajatuksia - ja alkaa parhaani mukaan pidättäytyä myös fyysisestä stimulaatiosta.

    Ja jotta tämä 'järjestelmä' pysyisi elinkelpoisena, tulee minun antaa inhimilliset lipsahdukset anteeksi - julistamatta hanketta konkurssiin. Jos siis laukean nukkuessa TAI jopa valveilla TAI joskus väsyneenä en vain jaksa välittää ja käyn "vuokraamassa" naista, ei se saa olla UNHAPPY ENDING.

    Kertonen piakkoin tarkemmin, miksi uskon saavani tältä projektilta enemmän kuin siihen investoin, miksi tämä on parasta mitä 'minä' voin tehdä suhteessa seksuaalisuuteeni.

    - Anonyymi Selibaattisoturi, joka ei halua rekisteröidä mitään pysyvää nimimerkkiä, ettei tulisi luoneeksi hirviötä (trademark), johon jatkossa identifioisi itsensä ja katsoisi maailmaa sen ehdollistumalinssien lävitse siihen kiintyneenä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. [ Asian vierestä ]

      Anonyymi: - Anonyymi Selibaattisoturi, joka ei halua rekisteröidä mitään pysyvää nimimerkkiä, ettei tulisi luoneeksi hirviötä (trademark), johon jatkossa identifioisi itsensä ja katsoisi maailmaa sen ehdollistumalinssien lävitse siihen kiintyneenä

      Toki jos käytät "allekirjoituksena" nimeä Anonyymi Selibaattisoturi, niin voit yhtä hyvin laittaa sen myöskin tuohon kohtaan, jossa nyt lukee Anonyymi yhtään sen enempää rekisteröintiä. Ei se nimimerkin pysyvyyteen vaikuta, missä sitä käyttää.

      Tuossa on vaihtoehto "Nimi/URL-osoite", joss tuo URL ei ole mitenkään pakollinen.

      / Kari Hurtta

      Poista
  56. Hurtta:

    "Toki jos käytät "allekirjoituksena" nimeä Anonyymi Selibaattisoturi, niin voit yhtä hyvin laittaa sen myöskin tuohon kohtaan, jossa nyt lukee Anonyymi yhtään sen enempää rekisteröintiä. Ei se nimimerkin pysyvyyteen vaikuta, missä sitä käyttää."

    Mut toki olen ollut myös esim. Jänö-Muumi, Anonyymi Lopetus-Japsi, Wortac, Shikantaza, Anonyymi... ja entisessä elämässäni Mr. Dreamer ja -> Mr. Awakened

    Mut kaikki netin Anonyymit eivät ole meitsi. Vaikka samapa tuo, jos joku niin luulisikin...

    Sisältö elää, vaikka astia pysyisikin muoto-olemukseltaan... JÄYKKÄNÄ?! Ei pidä KANGISTUA kaapuihin, vaikka selibaattimunkkina eläisikin.

    Mitä tulee tuohon:

    "Ja jotta tämä 'järjestelmä' pysyisi elinkelpoisena, tulee minun antaa inhimilliset lipsahdukset anteeksi"

    Luin TAAALAI-LAAAMAN kirjoittamasta kirjasta, että eräissä tiibetiläisissä koulukunnissa, joissa selibaatti kuuluu perusvaatimuksiin*...

    oliko ne ("suunnilleen"):

    Selibaatti

    Ei saa varastaa

    Ei saa esittää omaavansa enempää henkistä ymmärrystä, kuin todellisuudessa omaa

    * yksi (todennettu) siemensyöksy johtaa "munkin uran" katkeamiseen. Poikkeuksetta. Vaikka olisi elänyt vuosikymmeniä ns. nuhteettomasti.

    Pidänkin 'oman järjestelmäni' suht rentona (joustavana, mikä ei tarkoita LERPPUA). En ota 'itseänikään' turhan vakavasti, koska en koskaan voi 'olla' mikään oma (tai toisten) kuvitelma itsestäni. Kuvitelma, mielen luoma kuva, illuusio... Käsitys, käsite, jotain minkä voi käsittää, jotta sitä voisi käsitteellistävän mielen avulla käsitellä...

    KÄSIhommistahan tässä on tarkoitus asteittain luopua...

    Kiitos mielenkiinnosta TAVARAmerkkiäni kohtaan, käsitykseni Kari Hurtasta (tosin olen valmis vain käsipäivään vain reilusti vyötärölinjan yläpuolelta).

    Ja kiitos, ettet vienyt poikuuttani väittämällä, että 'käsi'ttely "thai-hieronnassa" vei sen. Oikea (teeäm) käsitys poikuuden menettämisestä kun on enemmistön puoltama käsite: olla (ollut) yhdynnässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Mut toki olen ollut myös esim. Jänö-Muumi, Anonyymi Lopetus-Japsi, Wortac, Shikantaza, Anonyymi... ja entisessä elämässäni Mr. Dreamer ja -> Mr. Awakened

      Ja ylempänä tässä kommenttiketjussa esiintyy Vortac. Eroaa tuosta Wortac vain yhdellä kirjaimella.

      Toki kirjoittajia voi yrittää tunnistaa heidän kirjoitustyylinsä perusteella.


      Toki esimerkiksi seuraavilla näytteisssä on jotain samaa:

      Vortac: Henkilö on kuollut entiteetti, legaalinen fiktio (legal fiction), jolla on LÄHES sama nimi kuin sinulla,

      Anonyymi: - Anonyymi Selibaattisoturi, joka ei halua rekisteröidä mitään pysyvää nimimerkkiä, ettei tulisi luoneeksi hirviötä (trademark),



      / Kari Hurtta

      Poista
  57. "Onko 40-kymppisillä miehillä parhaat palkat?"

    Luulisin, ettei 400-vuotiailla enää palkka juokse yhtään sen enempää kuin he itsekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Luulisin, ettei 400-vuotiailla enää palkka juokse yhtään sen enempää kuin he itsekään.

      Niin, nyt tuo on korjattu.

      Pauli Sumanen: Onko nelikymppisillä miehillä parhaat palkat vai ansiot?

      / Kari Hurtta

      Poista
  58. Onko olemassa jotain laajaa tutkimusta elämänlaadusta sukupuolen mukaan nyt ja aiemmin? Lähinnä tahtoisin jotain perspektiiviä tähän "tasa-arvon saavuttamiseen".

    VastaaPoista
  59. ........................... ♂.............................
    ←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
    ......................`•…¸¸…• `......................

    Vortac on tehnyt "itsestään" tavaramerkin (teeäm).

    Hurtta:

    "Ja ylempänä tässä kommenttiketjussa esiintyy Vortac. Eroaa tuosta Wortac vain yhdellä kirjaimella."

    Tarkoituksella... mutta se oli vain yksi ivallinen vastine 'Vortacin propangandaan (teeäm)'.

    "Toki esimerkiksi seuraavilla näytteisssä on jotain samaa:"

    Voi ei... alanko kuulostaa Vortacilta?! Käsittääkseni kyseinen tyyppi on paitsi misogyyni, myös misandristi. Siis KÄYTÄNNÖSSÄ myös misandristi (vaikka muuta välillä esittääkin). Kenenkään muun miespuolisen kirjoituksissa en ole nähnyt nettihistoriani aikana yhtä leimuavaa vihaa beta-miehiä/nörttejä/(Vortacilta opittu termi)nöösipojuja/nössöjä kohtaan. Johonkin Laasasen blogiin ("edesmennyt" Huoltamo?) hän kirjoitti naisten ja koko maailman oikeutetusta vihasta kilttejä miehiä kohtaan. Miesten ilmeisesti pitäisi olla sellaisia, jotka henkisillä ominaisuuksillaan tyydyttäisivät naisten seikkailulliset tarpeet. Omat sympatiani sitävastoin ovat mukavien miesten puolella. Naisten psykopaattiadDICKtiolla ei ole kuin vitun verran väliä.

    Kirjoitin Huoltamon blogiin (joka korvautui Terve.fi:llä) aluksi nimimerkillä Mr. Dreamer (myöhemmin Mr. Awakened) ja kerroin saamattomuudestani naisten suhteen... miten en uskaltanut vastata naisen tekemään aloitteeseen, kun sillä oli naispuolisia kavereita ympärillä ja myös onnettomasta friend zone -ihastumisestani kaukaa menneisyydestä... Vortac vittuili julmasti... BUUHUHUU :(

    Vortac (tässä kommenttiosiossa):

    "Miehen ainoa heikkous on nimenomaan attraktio naisiin.

    ...

    Jos seksuaalista valtaa ei olisi, naisilla ei olisi mitään oikeata syytä kukkoilla (kanoina). Mutta sekin on miesten ansiota, eikä naisten omaa - ei nainen voi päättää miehen puolesta, että mies ihastuu häneen - vain mies voi tehdä sen.

    Harmi vain, että tämä totuus ei pääse kaiken ihmiskunnan arkitietoisuuteen - olisi meinaan helposti järkevämpi maailma, kun naiset eivät voisi väittää mitä tahansa ilman seurauksia."

    Vortacin viestihistorian perusteella hän ei pidättäydy KÄSItöistä eikä pornosta. Pelkkää puhetta koko tyyppi. Himon orjuudesta ei pääse sitä ruokkimalla.

    (kirjoitin "tänne" yhden viestin myös nimimerkillä Universumi... vastineeksi Vortacille =) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Voi ei... alanko kuulostaa Vortacilta?!

      Hänellä on myöskin omituisia käsityksiä joidenkin sanojen merkityksistä. ☻

      / Kari Hurtta

      Poista
  60. [ Meta-asiaa ]

    Ja näköjään linkit kommentteihin ei ole toimivia, kun kommentit jakautuvat useammalle sivulle.

    Esimerkiksi
    25/2/13 06:27

    kun toimiva olisi
    25/2/13 06:27

    Kun linkissä on myöskin kommentin numero parametrina, niin tämän pitäisi osata päätellä mikä sivu pitää näyttää, mutta ilmeisesti tätä ei osaa.


    / Kari Hurtta

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".