torstaina, heinäkuuta 18, 2013

Being Beautiful

Fired for Being Beautiful

Me ollaan sovinisteja kaikki


David Brooks Wonders Why Men Can't Find Jobs: Comedy Ensues


Haastava nainen ja luovuttava mies

A scientist's view: equality, feminism and men's rights

Dear Suzanne Venker, White Men Are Not 'Second-Class Citizens'

Mikä on tämän miesasiamiehen pointti?

Tämä nainen on lassukoiden mielestä ruma.

106 kommenttia:

 1. Ulvova Ylläri18/7/13 13:29

  Vauva-palsta on samaan aikaan hauska ja masentava paikka. Hauskaa on lukea täysin avuttomia argumentteja, joissa keskitytään lähinnä omien harhaluulojen vahvistamiseen ja olkiukkojen mätkimiseen. Esimerkkinä nyt vaikka tämä: "Ts. ideaalimaailmassaan mies saisi vaatia naiselt tasoa, mutta nainen ei mieheltä."

  Kun tähän pyydettiin suoraa lainausta, niin vastauksena oli "Ei hän missään ole noin suoraan sanonut, mutta rivien välistä voi näin ymmärtää."

  Olettaisin tämä rivinväleistä lukemisen olevan se raivon partaalla olevien naisten pääasiallinen ongelma. Ei lueta mitä on kirjoitettu, vaan rakennetaan lauseet omassa päässä omien ennakkoluulojen pohjalta.

  Masentavaa tuossa Vauva-palstassa on puolestaan se, että nämä geenipoolin katastrofit ovat juuri niitä, jotka ovat pääseet lisääntymään ja ovat samalla vastuussa seuraavan sukupolvemme kasvatuksesta. Toivoa sopii, että isävalinta on osunut kohdilleen, ja mies pysyy kuvioissa edes kriittisten vuosien yli.

  VastaaPoista
 2. Neljännen linkin Hanna Markukselan jutusta....

  Olin vuosi sitten 3 tunnin haastattelussa Markukselan kanssa, mutta ilmeisesti hänen juttuaikomuksensa jäi pelkäksi aikeeksi...

  Toisaalta kyllä varoitin, että ravitsemusasiantuntijan ei välttämättä kannata sekaantua laasas-keskusteluihin, vaikka aihe kiinnostaakin.

  VastaaPoista
 3. UY, vauvalaistyyppisillä naisille keskustelu koskee aina sitä, miten asioiden pitäisi olla, vaikka itse yrittäisin kirjoittaa lähinnä siitä, miten asiat ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henry Laasanen: UY, vauvalaistyyppisillä naisille keskustelu koskee aina sitä, miten asioiden pitäisi olla, vaikka itse yrittäisin kirjoittaa lähinnä siitä, miten asiat ovat.

   En lue tätä Vauva-palstaa paitsi jos joskus joku linkittää sinne ja erehdyn näin seuraamaan linkkiä.

   Mutta kieltämättä sama Anonyymin pitkistä sepustuksista täällä tulee samanlainen tutina.

   / Kari Hurtta

   Poista
 4. Vauva-palstalla on usein asiaakin, se että argumentoinnit valitaan täältä ns. sopiviksi, kertoo jo aika lailla. Lyhyesti lassukoiden dissaaminen palstan annin perusteella johtuu siis av-mammojen mukaan siitä, että nämä rumia ja sosiaalisesti kyvyttömiä. Aika lailla uskottavampi selitys kuin, ettei ole miljönääri tms. kun niitä köyhempiä ja surkeampiakin verrokkeja riittää ihan haaremilla.

  Mitäs muuten kuvittelette saavanne junttamalla väkisin läpi? Paitsi paskan maineen? Lisäksi Laasanen voisi tosiaan myöntää sen ettei ole mikään miesmissi missään mielessä kellekkään nyt eikä koskaan ole ollutkaan sitä. Aivan tämän omia teorioita vastaan puskemista vain nämä missihaaveet, miksi ihmeessä kaunis nainen ja menestyvä nainen valitsisi jonkun good-for-nothing Laasasen, jolla pelkät reiät taskuissa? Ja miksi ihmeessä Laasanen haukkuu vaikka sitä Bartolia tai tekee aloituksen asiasta, jos on itse vähintään yhtä ruma ja huomattavasti löysempi haukkumaansa naistakin, muttei kuitenkaan voittanut yhtään mitään siinä missä haukkumansa nainen? Pilvilinnat pitää romuttaa tälläisten omaksi hyväksi ja anteeksi nyt vain hyvä Henry, mutta et ole kellekään unelma koskaan ollutkaan ja nyt saat olla kiitollinen vaikka sammakosta, jos se suostuu koskemaan. Olet kuitenkin huomattavasti alle keskitason ulkonäön puolesta ja et suostu tekemään töitä ja olet köyhä siksi aina, lisäksi luonteesi on aika pikkupaskiaisen kanssa sitä samaa. Tämän olet jo itsekin huomannut, mutta miksi junttaat niitä pakkomielteitäsi yhä vaikka olet kuulemma saanut sen naisen? Mikä siellä hampaankolossa yhä vihloo, jollei se, ettet saanut sitä mitä itse halusit? Tai voisitko vain pistää sivuun oman katkeruutesi naisten suhteen ja keskittyä miesten tasa-arvoon, jossa toki parantamisen varaa, vaikka armeijan ja pienten lasten huoltajuuden osalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. @ Anonyymi; Kiitoksia, olet jo kertonut että ollaan hirvityksiä.

   <kumartaa>

   / Kari Hurtta

   Poista
 5. Lassukka

  Lassukan kanssa sängyssä

  "Erehdyin kerran ns. antamaan lassukalle. Toista kertaa ei tule.

  Tyypillä oli makuuhuoneensa seinällä kehyksissä Jarno Laasalan kuva, ja yöpöydällä kunniapaikalla Laasalan gradu. Koko lyhyen aktin ajan hän tuijotti Laasalan kuvaa suoraan silmiin, ja sen jälkeen alkoi lueskelemaan hänen graduaan."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henry Laasanen: Lassukka

   urbaanisanakirja.com: Yhdistelmä sanoista laasaslainen ja rassukka. Kuvaa alemman tason miestä, joka on työtön tai suorittavan tason työssä, alhaisesti tai ei ollenkaan koulutettu ja on katkeroitunut naisille.

   Niin, kenenkä lanseeraama termi tämä onkaan?

   Henry Laasanen: Lassukka: Laasaslainen ressukka, jonka löytää helpoimmin Suomi24:n keskustelupalstalta. Seksiä ei ole irronnut vuosikausiin, mutta naisten syyllistämisestä ja trollaamisesta löytyy lohtua illan yksinäisiin hetkiin. Motto: "Rumalla naisella ei tee mitään!"

   / Kari Hurtta

   Poista
  2. @ Henry Laasanen: Lassukka

   Google tosin viittaa Vauva-palstalle haulla "lassukka". Nuo merkinnät tosin ovat kuukauden verran tuoreempia kuin tuo blogimerkintä.

   / Kari Hurtta

   Poista
  3. @ Henry Laasanen: Lassukan kanssa sängyssä

   Jarno Laasala ?

   Vierailija: Mäki olisin saanu kiksit, jos olisin tuijottanu Duudsoni Jarno Laasalan kuvaa aktin aikana <3

   Poista
 6. YLE Teema klo 21.50 TO 18.07.2013

  Tabloid - rakkaustarina

  Ex-missi halusi vierottaa miesystävänsä mormoniseurakunnasta, kidnappasi tämän ja sai syytteen seksiin pakottamisesta. Mitä mestariohjaaja Errol Morrisin dokumenttielokuva paljastaa skandaalista? (Tabloid, 2010)

  VastaaPoista
 7. TV5 klo 22.55 TO 18.07.2013

  5D: Musta leski

  (16) Dena Thompson osaa kietoa miehet pikkusormensa ympärille ja saada heidät tanssimaan pillinsä mukaan. Mustaksi leskeksi nimetty Dena tuhosi kolmen aviomiehensä elämät ja ehti huiputtaa tusinaa rakastajaa, ennen kuin valheiden muuri alkoi rakoilla. (Cutting Edge: Black Widow, dokumentti, USA)

  VastaaPoista
 8. Ei paljon auta noi "kaikki on kauniita" kommentit siinä vaiheessa kun eläimet valitsevat parittelukumppaneitaan.

  Laasanen tekee arvokasta ja tärkeää tutkimusta. Laasasen teoria selittää hyvin miksi esim. hän ei ole suosittu naisten keskuudessa - miksi se herättää edelleen näin paljon vastustusta jos se kerran toimii?

  Miten feministit yms. voivat koskaan ehdottaa mitään lakeja jos he eivät tiedä edes nykytilanteen dynamiikkaa? Ensin pitää tietää miten asiat ovat sitten vasta voidaan alkaa miettiä mitä niille pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
 9. No ainakin Laasasen pitäisi tietää oma tasonsa ihan omien teorioidensa valossakin, jos se ilkeä&pikkumainen luonne ei mukamas ole olemassa ja myöntää se, ettei ole mikään adonis ja tarkastaa tilinsä saldo ja muistaa oma ikä. Se vain näyttää tosi naurettavaolta, kun ns. alatasoinen mies bloggaa arvostelevia kirjoituksia itseään paremmista naisista. Marion Bartoli ei - vauva-palstaa lainatakseni - siis edes pieraisi Henryn suuntaan, koska tämä menestynyt ja tätä kauniimpi kuitenkin. On vain ihan oikein nauraa teinitasoisille hyödyttömien runkkareiden vuodatuksille siitä, miltä naisen pitäisi näiden mielestä näyttää. Tämän Bartolin äo on lisäksi korkampi kuin Henryn ja kroppa paljon kiinteämpi, tähän vielä lisänä voitot urheilussa ja varallisuus. Laasanen elää muiden kustannuksella ja on rumempi kuin useimmat elättäjänsä. Tälläisenä vaan varoisi sanojaan ihan siinä missä ( nyt ruvetaan tarkoituksella rasistiksi ihan siksi että menisi perille) Afrikasta tullut varoo tanssimassa kookokset kainaloissa ja banaani suupielessä. Sama hupiarvo lopulta kummallakin, ei muuta. Virallisestihan tätä ei voi sanoa loukkaamatta ketään.

  VastaaPoista
 10. "Laasasen pitäisi"
  "Se vain näyttää tosi naurettavaolta"
  "vauva-palstaa lainatakseni"
  "Bartolin äo"
  "kookokset"
  "banaani"

  http://www.troll.me/images/advice-dog/fail-troll-is-fail.jpg

  VastaaPoista
 11. Mietenköhän femakkoämmät selittävät tämän "lasikaton" puuttumisen parhain päin?:

  Women Who Marry Lower-Earning Men Don't Experience Wage Drop After Kids, Study Finds

  VastaaPoista
 12. Anonyymin mukaaan se on Laasanen pankkiautomaatilla banaani suupielessä ja kookokset kainaloissa:ugh, ugh, aluksi vaan. Sitten on hyvä rojahtaa kadulle kuin romanikerjäläinen ja pistää kyltti eteen, jossa teksti: panen vain missiä, koska olen sen arvoinen, olenhan äijä, vaikka tosin ruma ja työtön. Tälläinen elintasopakolainen saisi lähteä hilavikkulaa Suomesta samojen äijien mukaan, jos väri olisi vähän eri. Mikä pyhä lehmä tämä Laasanen sitten on? Mitään ei ole tehnyt, paitsi nostanut tukia ja haukkunut naisia. Mikä estää kouluttautumasta vaikka lähihoitajaksi? Siinä koulussa on nuoria naisiakin. Tuossa iässä olisi jo hyvä pistää stoppi epärealistille unelmille vaikka tohtorin hatusta -ketä se enää hyödyttää, pelkkä laiskoittelun syy eikä muuta. Työtä ei saa tuossa iässä enää, vaikka olisi tuplatohtori, nuoremmat menevät edelle väkisin, kun Henryllä n. 10v. aikaa tehdä niitä töitä enää. Pelkkää turhamaisuutta joku tohtorius, eiköhän sut jo kaikki tunne ja väitöskirja ei mitään muuta lopulta. Mars vaan oikeisiin töihin siis! Saat edes rahaa siitä etkä ole muiden elätti. Ja silloin varaa arvostella vaikka naisia, jotka ovat kotiäitinä. Nyt olet niitä turhempi valtion elätti.

  VastaaPoista
 13. Saattaa näköjään valitettavasti olla useita henkirikoksen uhreja:

  The Black Widow: UK Killer's Possible Bulgarian Victim


  VastaaPoista
 14. Aika järkyttävä tapaus kyllä tuo Musta leski -ohjelman Dena Thompson. Ja käsittämätöntä kuinka naiseuden avulla pystyi käytännössä livahtamaan irti murhayrityssyytteestäkin. Ties kuinka monta samanlaista naista on onnistunut tuollaisessa.

  VastaaPoista
 15. Ja kolmen vuoden päästä vapautuu "elinkautisestaan" - huh huh, varokaa!:

  Dena Lynn Thompson (Jail 3 years left)

  VastaaPoista
 16. Mielenkiintoinen tämäkin kommentti:

  "My adult daughter is a Sociopath/narcissist, and I was riveted by the story of the Black widow on TV this evening. She sounds exactly like my daughter. My daughter has never killed anyone but in every other way shes exactly the same. Lies, lies, an d more lies! she cant even rememeber her lies, which gets her in trouble! she has stolen from former employers, conned her ex husband, lied to me countless times, and conned me out of well over $10,000 over the years. She is an arch manipulator and actress, and nothing bad is ever her fault.despite all Ive done for her, she calls me an unfit mother! She has also stolen a valuable painting from me.
  As a teenager she assaulted me, and wrecked my home and art studio but denies ever doing this.She is 49 now, and I'm sure shell never change. shes bad news, and I haven't seen her since xmas 2008, and I don't miss her at all. My bank balance, nerves, and emotions are slowly recovering.She banned me from her wedding in 1994, even though Id just sent her a cheque for $1,000!
  her ex husband is well shot of her.These people have no conscience whatsoever., and will neverchange."

  VastaaPoista
 17. Mielenkiintoinen yhtymäkohta tuolla mustalla laskellä sekin monien muiden naisten toimintaan, että hän esitti perättömän raiskaussyytöksen - samoin kuin väitteitä miestensä väkivaltaisuudesta. Samaa kaliiberia varmasti hyvin moni näistä perättömiä raiskaussyytöksiä poliisille tehtailevista naisista - tai sellaisella julkisuutta hakevista naisista.

  VastaaPoista
 18. Tutkimus: Yksi neljästä amerikkalaistytöstä ollut väkivaltainen koulussa

  ...
  Tutkijat havaitsivat, että 26
  prosenttia haastatelluista oli ollut mukana vakavassa tappelussa koulussa tai työpaikalla, joutunut
  kahden ryhmän väliseen tappeluun tai oli hyökännyt jonkun kimppuun tarkoituksenaan vahingoittaa,
  Päihteidenkäytön ja mielenterveyspalveluiden virasto kertoo google.comin mukaan.
  ...

  Joka neljäs nuori mies on kokenut väkivaltaa parisuhteessaan

  Joka toinen tyttö käyttää väkivaltaa

  VastaaPoista
 19. Tuo Musta leski -nainenhan oli puolestaan kysellyt vain vähän ennen sitä murhayrityssyyteeseen johtanutta hyökkäystä mieheltä, että voisiko jätesilppurissa hävittää luutkin...

  VastaaPoista
 20. Ehdottomasti asian vierestä…

  Kari Hurtta: Minä taasen ehdotan että allekirjoitat tämän kansalaisaloiteen: Järkeä tekijänoikeuslakiin

  Nyt on 29 000


  Nyt alkaisi olla viimeiset hetket käydä allekirjoittamassa aloite. Keräys on käynnissä 23.07.2013 asti.

  Aloite on saanut kannatusilmoituksia yhteensä 41 673 kappaletta, joista tässä palvelussa 33 373.

  En tiedä kuinka suureksi osaksi paperiset kannatusilmoitukset ovat vielä matkalla.

  / Kari Hurtta


  ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

  Esityksen pääasiallinen tavoite on korjata voimassa olevan lainsäädännön ylilyönnit verkkovalvonnan ja vahingonkorvausten osalta. Esityksen tarkoitus ei ole muuttaa tekijänoikeuksien alaisen sisällön lataamista lailliseksi, vaan tehdä yksittäisten ihmisten tekijänoikeuksin suojatun sisällön lataamisesta rangaistavaa tekijänoikeusrikkomuksena. Vakavampi tekomuoto, tekijänoikeusrikos, mahdollistaa kotietsinnät, takavarikot ja suuret vahingonkorvaukset. Tekijänoikeusrikoksista tuomittaisiin edelleen kaupalliseen tai laajamittaiseen tekijänoikeuksin suojatun sisällön jakamiseen syyllistyneet.

  Toissijaisesti esitys pyrkii parantamaan artistien ja muiden sisällöntuottajien asemaa sekä uusien verkkoteknologiaan perustuvien palveluiden kehittämistä.

  Ehdotuksen tärkein vaikutus on kansalaisten ja artistien välisen vastakkainasettelun purkaminen ja rakentavan keskustelun herättäminen tekijänoikeuslainsäädännön jatkokehittämisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kari Hurtta: Nyt alkaisi olla viimeiset hetket käydä allekirjoittamassa aloite. Keräys on käynnissä 23.07.2013 asti.

   Aloite on saanut kannatusilmoituksia yhteensä 41 673 kappaletta, joista tässä palvelussa 33 373.


   Aika kova loppukiri: Aloite on saanut kannatusilmoituksia yhteensä 45 571 kappaletta, joista tässä palvelussa 37 821.

   / Kari Hurtta

   Poista
 21. ...
  − Eräänä päivänä poikani tuli itkien luokseni. Hän oli löytänyt vaimonsa jättämän itsemurhakirjeen eikä tiennyt, missä tämä oli. Tämä oli kuitenkin vain juoni, sillä miniäni löytyi myöhemmin oman äitinsä luota ihan vahingoittumattomana.
  ...
  Nyt jälkikäteen, kun Heli muistelee keskustelujaan miniänsä kanssa siltä ajalta, kun he vielä olivat väleissä, hän ei voi olla miettimättä, mitä miniä oli oikein suunnitellut kysellessään esimerkiksi Helin testamentista.

  − Joskus kyllä epäilyttää, mitä miniälläni oli oikein mielessään minun varalleni. Tiedä vaikka hän olisi tuikannut taloni tuleen heti kun olisi saanut nimeni haluamiinsa lainapapereihin, Heli pohtii.

  Hän pelkää tosissaan lastenlastensa puolesta, sillä silloin tällöin saa lukea lehdistä tarinoita, kuinka äiti on surmannut koko perheensä.

  − En todellakaan tiedä, miten he selviävät. Heillä on iso asuntolaina, ja miniäni on työtön. Poikani on nykyään yrittäjä, mutta hänen tuloillaan pitäisi elättää viiden hengen perhe. Pelkään, että taloudellinen ahdinko ajaa miniäni vielä arvaamattomiin tekoihin.
  ...

  VastaaPoista
 22. Tosta afrosalsailusta tuli tämä mieleen.

  VastaaPoista
 23. Tässä viikon saarna jo lauantaina:
  http://www.liveleak.com/view?i=8ac_1373750158

  VastaaPoista
 24. http://societyofphineas.wordpress.com/2013/07/05/vito-corleones-forbidden-man-up-rant/

  VastaaPoista
 25. Anonyymi: http://societyofphineas.wordpress.com/2013/07/05/vito-corleones-forbidden-man-up-rant/

  Blogspot hyväksyy jotakin HTMLää kommenteissa. Tosin hyvin rajoitetusti. Toimivan linkin saa aikaa käyttäen tätä.

  Linkki siis olisi

  The Society of Phineas: Vito Corleone’s Forbidden Man Up Rant
  I observed in the conservative response to Helen Smith’s new book Men On Strike that Fox News Weekend played a scene out of the Godfather (1:26-1:46 or so).

  Vastaava koodi jolla tuo linkki saadaan on seuraava (ilman tuota lainausta, jonka laitoin tuohon mukaan):

  The Society of Phineas: <a href="https://societyofphineas.wordpress.com/2013/07/05/vito-corleones-forbidden-man-up-rant/" title="July 5, 2013">Vito Corleone’s Forbidden Man Up Rant</a>


  / Kari Hurtta

  VastaaPoista
 26. Vastaukset
  1. Anonyymi: Suomalaismies laittoi dna-tuloksen isyydestä Facebookiin - sakot ja korvauksia lapsen äidille

   Ilta-Sanomat: Eteläsuomalainen mies pisti Facebook-sivustolleen isyystiedot. Tiedot koskivat lasta, jonka äiti synnytti olleessaan samaan aikaan avioliitossa toisen miehen kanssa.

   Mies laittoi esille myös dna-testin tuloksen, jolla hän todisti isyytensä. Lisäksi hän kertoi ongelmista, joita lapsen äidin kanssa oli tullut tapaamisoikeudesta.


   Ilta-Sanomat: Käräjäoikeus tuomitsi miehen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä ja kunnianloukkauksesta 570 euron sakkoon. Hän joutuu maksamaan lapsen äidille 2500 euron kärsimyskorvaukset ja noin 3000 euron oikeudenkäyntikulut.

   Poista
 27. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tutkimus: Naisten hedelmällisyys saavuttaa huippunsa kolmekymppisenä

   yle.fi: Tanskassa tehty tutkimus romuttaa käsityksen, jonka mukaan naisten hedelmällisin ikä oli alle 30-vuotiaana. Tuoreen tutkimuksen mukaan nainen tulee helpoimmin raskaaksi 30 - 34-vuotiaana.

   Tanskalais-yhdysvaltalaiset tutkijat seurasivat runsaan vuoden ajan 2 820 tanskalaisnaisen elämää. Heidän ikänsä vaihteli 20 ja 40 välillä, ja kaikki olivat päättäneet kolme kuukautta aikaisemmin hankkia lapsen.

   Kolmen kuukauden yrittämisen jälkeen 20 - 24-vuotiaista naisista 78 prosenttia oli raskaana, 35 - 40-vuotiaista 72 prosenttia. Korkeimpaan lukuun pääsivät 30 - 34-vuotiaat, joista peräti 87 prosenttia odotti lasta.

   Poista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".