lauantaina, heinäkuuta 27, 2013

Feminismin polte

Why such outrage over porn filters? The idea seems perfectly reasonable to me

Puheenaihe: Feminismistä katosi polte

70 kommenttia:

  1. Feminismi on lihava paisunut mätänevä pullataikina...

    Mgtowfi on huomannut mielenkiintoisen työttömyyden pienenemisen tilastokeskuksen sivuilta.

    Työttömyysluvuista

    Onkohan propaganda osastolta tullut määräys kiistiä lukuja? Tai sitten haastateltavat on valittu sopivalla tavalla. Sama tulos kuitenkin.

    Miesten työttömyys on melkein puolittunut toukokuusta 2013 kesäkuuhun 2013 välissä.

    Tässä valtakunnassa alkaa jotenkin haista neuvostoliitolle...

    VastaaPoista
  2. Sarjassamme Ilta-Sanomat kysyy.

    Ilta-Sanomat: Yhdessä vain lasten takia?
    Perhe-elämän arjessa ei aina riitä aikaa parisuhteelle.

    Oletko päättänyt olla yhdessä puolisosi kanssa vain lastenne vuoksi?

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Anonyymi: Feministi, hae hoitoon

      Joona Venäläinen: Hiekkapöksyiset feministit taas vauhdissa. Tällä kertaa he ovat suivaantuneita siitä, ettei Kate ja William saanutkaan tyttövauvaa ja täten rukoilevat, että vauvasta tulisi vaikka transu. Facebookista löytyi mm. kys. kuva, johon on poimittu muutaman feministin Twitter-päivitys.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Anonyymi: Ryppy rakkaudessa – teitkö täsmä-avioehdon?

      Taloussanomat: Lomastressissä ja töihinpaluun tuskassa pannaan moni avioero vireille, vieläpä useimmat ilman avioehdon turvaa. Silti moni hoksaa tehdä avioehtonsakin jo täsmäsuojauksena: pelkkään sukumökkiin, veneeseen tai lempiesineeseen rajattuna. Tai aviovuosien määrään suhteutettuna.

      Viime vuonna Suomessa toteutui 13 040 avioeroa. Vain viidennes pareista tekee avioehdon, jolla vaikutetaan siihen, miten omaisuus jaetaan suhteen päättyessä. Ilman avioehtoa kumpikin osapuoli saa puolet yhteisen omaisuuden säästöstä.

      Poista
  5. "Tamperelainen asianajaja Eija Karimaa toteaa, että avioliittoon mennään edelleen myös hyötymistarkoituksissa. Tyypillinen tapaus hänen mukaansa on nuorehko nainen, joka suostuu iäkkäämmän miehen puolisoksi vain ilman avioehtoa."

    Tässähän taisi joku vuosi sitten tulla voimaan laki, jonka mukaan myös AVOLIITOISSSA on ositus käytössä.

    En ole koskaan kuullut, että kukaan olisi tehnyt "avoehtoa" vastaavalla tavalla, kuin mistä avioehdossa on kyse.

    Kai tuommoisen voi sentään tehdä. Sitä olisi tärkeä markkinoida jotenkin ikävien yllätysten välttämiseksi.

    VastaaPoista
  6. Vai niin, taas törsätään 30k euroa valtion rahaa asiaan, jota on selvitelty jo aiemmin. Naisministerit käyvät tälle maalle kalliiksi omine fiksaatioineen ja harhaluuloineen. Tämä maa on jo valmiiksi siinä kunnossa, että prostituution säätäminen ei todellakaan pitäisi olla minkään asialistan ensimmäisenä.

    Jos oikeusministeriössä ei juuri nyt ole tärkeämpiä asioita käsiteltävänä, niin pulju kiinni kesäkuukausiksi ja porukka lomautukseen kunnes taas löytyy jotain järkevää tekemistä.

    VastaaPoista
  7. Dok: Arabialaista vetovoimaa

    Yle Fem Maanantai 29.07. 22:00-22:55

    Itävaltalainen taidehistorioitsija Barbara Wally on vannoutunut feministi. Vähän ennen eläköitymistään hän rakastuu 20 vuotta nuorempaan muslimimieheen, kääntyy islamiin ja muuttaa miehensä toiseksi vaimoksi Jemeniin. (U)

    VastaaPoista
  8. PS, Eikö kommenttijärjestelmälle ole tehtävissä mitään, kun se syö varmaan puolet kommenteista vähän julkaisun jälkeen?

    VastaaPoista
  9. "Isä lapsen kanssa kotona on myös äidin etu"

    "Tasa-arvovastaava Tapio Bergholm SAK:sta ja lapsensa kanssa kotona hiljattain vapailla ollut painaja Mikko Torvi keskustelivat Aamu-tv:ssä isyysvapaasta" (katso)

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. Anonyymi: Miten olisi treffit, joilla ei etsitäkään sitä oikeaa?

      Me Naiset: Kynttiläillallinen ja silmiin tuijottelu on niin nähty! Miten olisi treffit, joilla verhoudutaan burkhaan tai varjotetaan toista treffipariskuntaa? Tai entäpä treffit, joilla puhutaan vain totta?

      Uudenlaista lähestymistapaa deittailuun on tarjolla tällä viikolla, kun Aarni Korpela ja Johanna MacDonald panevat viikoksi pystyyn pop up -treffitoimiston Helsingin Kallioon.

      Poista
  11. Iltalehti: Katujen mies - kodittoman tarina
    Helsinkiläinen Jari on elänyt 25 vuotta ilman asuntoa.



    Miehen alamäki alkoi avioerosta. …

    VastaaPoista
  12. Vastaukset
    1. Anonyymi: Vuokra-aviomiehen palkkaaminen ei ole uusavuttomuuden merkk

      yle: Vuokra-aviomies on itsenäinen yrittäjä, joka tekee kodin tekemättä jääneitä askareita. Hän esimerkiksi naulaa tauluja ja korjaa piha-aitoja. Kotkalainen vuokra-aviomies Jukka Koivusaari sanoo, että miehet tarvitsevat palvelua samalla tavalla kuin naisetkin.

      Poista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".