torstaina, syyskuuta 26, 2013

Laasaslaista ilosanomaa Ruotsiin

Naisten seksuaalinen valta: mitä se on?

Kvinnors sexuella makt – vad är det?

185 kommenttia:

  1. http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2433913/Feminists-man-hating-unhygienic-How-negative-activists-stereotypes-remain-barriers.html

    VastaaPoista
  2. Kävikö Hyvinkään pulkka-jutussa niin että joku mies täytyi väkisin saada syylliseksi?

    VastaaPoista
  3. Vierailin tässä www.lily.fi sivulla.

    Naisväki tuntuu nyt keskittyvän tavalliseen tapaansa pelkkään pintaan. Eliitti ja kärsijät lienee kadonnut ja Rönsyn palsta hiljentynyt.

    Naiset halusivat näköjään lopettaa keskustelun, jossa paljastui, että he eivät todellakaan ole uhreja vaan vallankäyttäjiä...

    VastaaPoista
  4. "Naisväki tuntuu nyt keskittyvän tavalliseen tapaansa pelkkään pintaan. Eliitti ja kärsijät lienee kadonnut ja Rönsyn palsta hiljentynyt"

    Lilyn sivuilla oli ennen toisinaan jotain mielenkiintoista, nyt en löydä sieltä mitään...

    VastaaPoista
  5. Ehkä tuo lilyn pintaan keskittyminen on vaan normaalia naisten pään pensaaseen pistämistä asioiden edessä, joissa osoittautuu, että tässä naisväki sittenkään taida olla ihan niin puhtoista ja ihanaa porukkaa.

    Vallanpitäjähän ei halua alistua avoimeen keskusteluun salatun valtansa todellisista rumista kasvoista. Etuoikeuksista pidetään kiinni vaikenemalla ne kokonaan ja keskitytään vain vahvistamaan omaa asemaa feminismin suojista vaikka propaganda olisi miten omituista tahansa.

    Suomeen viimevuosisadalla poliittisesti uitettu kulttuurimarxismin on jo muodostunet samanlaiseksi rakenteeksi kuin NKP aikanaan. Virallinen totuus. Täällä ei sentään vääristä mielipiteistä vielä joudu siperiaan ja/tai teloitetuksi.

    Jotain outoa ja ummehtunutta tässä suomalaisessa ja miksei jopa länsimaalaisessa "vapaassa" sallitussa mielipide ilmastossa kuitenkin lilluu...

    Feministi tutkijoiden mielestä heidän todellisuudesta irtaantunut jargoni on jotain aivan ylimaallista tietoa, lähes uskonnollista. Kokoontumiset muistuttavat ennemminkin jonkun uskonnollisen yhteisön teltta kokoontumista, feministit tosin kokoontuvat vain heille aukeavan salatun tiedon ääreen...

    VastaaPoista
  6. Tästä "Krista Virralle" luettavaa:
    http://laidnyc.wordpress.com/2013/08/15/laidnycs-first-law-of-the-internet/

    VastaaPoista
  7. Viranomaiset rajoittivat isän ja lapsen tapaamista – Syy: lapsen päiväunet

    ...
    Eräässä tapauksessa lapsen tapaamisia isän kanssa rajoitettiin lapsen päiväuniin vedoten. Kaksikon yhteydenpito rajattiin yhteen kuukausittaiseen kolmen tunnin tapaamiseen.

    Toisessa tapauksessa äidin kanssa asuneet lapset sijoitettiin kiireellisesti kriisiperheisiin, vaikka lasten isä ilmaisi halukkuutensa ottaa lapset luokseen.
    ...
    Lastensuojelun sosiaalityön päällikön Riitta Vartion mukaan lastensuojelussa otetaan vakavasti hallinto-oikeuden tekemät ratkaisut.

    – Ne voivat olla ihan aiheellisia näpäytyksiä. Käymme tarkkaan läpi nämä tapaukset ja muutamme tarvittaessa toimintatapoja, hän sanoo.

    Hän kieltää, että lastensuojelussa olisi ennakko-oletuksia isien kyvystä huolehtia lapsistaan.
    ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Viranomaiset rajoittivat isän ja lapsen tapaamista – Syy: lapsen päiväunet

      Kake48: Koko lastensuojelun asenne paljastuu Riitta Vartion kommentista jonka mukaan hallintoikeuden päätökset VOIVAT olla ihan aiheellisia näpäytyksiä. Eli vieläkin on se asenne, että lastensuojelussa ollaan lain yläpuolella. Selviä virheitä ei haluta myöntää suoraan vaan jokainen virhe pitää käyttää tuomioistuimessa ja tuomio nähdään vain näpäytyksenä.

      Poista
  8. Kuinka tällainen irstaus voidaan sallia?:

    Miltei alastomat mallineidot ruuhkauttivat Aleksanterinkadun

    Taas otetaan nartut joksikin malliksi, mitä myös miesten pitäisi noudattaa:

    Miesjohtajat vaikenevat yhä perheestään

    VastaaPoista
  9. Kaaos catwalkilla: Yläosattomat aktivistit hyökkäsivät - malli löi kasvoihin

    Ukrainalaiset feministiaktivistit näyttävät olevan huomattavan kauniita verrattuna lähiövalas-siilitukka tyylin mieltyneisiin suomalaisfeministeihin...

    VastaaPoista
  10. Oliko lakia laadittaessa hoidettu suvaus - ja huomioitu se, että taas kerran kyseessä on käytännössä uusi tulonsiirto miehiltä naisille?:

    Sipilä Ylelle: Kuntaväen irtisanomissuoja huonosti perusteltu

    Miksi tuomio rangaistusasteikon minimipäästä, vaikka kuvatuissa teoissa on ollut melkoinen hengenvaara ja toinen uhreista on ollut vielä lapsi?:

    Miehen pahoinpidellyt ja lapsen Medipam-lääkkeellä huumannut nainen tuomittiin tänään Pohjois-Savon käräjäoikeudessa vankilaan kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi

    ...
    Nainen juotti lääkettä myös miehelle kahvin seassa. Sen jälkeen sitoi myös hänet ja löi tätä saksilla niskaan ja paistinpannulla takaraivoon.
    ...

    Ja vain tytöt ovat saamassa tältäkin suojaa tuovan HPV-rokotteen:

    Tutkijat yllättyivät: Nielun syövät lisääntyneet nuorilla aikuisilla

    Verovarojen tuhlausta moiset mammagrafiat:

    Mammografian hyötyjä epäillään - johtanut turhiin syöpähoitoihin

    Uusimmat tutkimuslöydöt kertovat, että syöpäriskiä voi pienentää yksinkertaisillakin elämäntapavalinnoilla

    VastaaPoista

  11. Näin vähennät suolaa ja elät kauemmin

    Ja tästäkään ei esimerkiksi koulussa ole tapana kertoa mitään, toisin kuin kaiken maailman joutvista narttujen valkovuodoista yms roinasta:

    Mies, oletko jo tutkinut kiveksesi?

    Kivessyöpä on nuorten miesten yleisin syöpä. Jos et ole vielä opetellut tutkimaan säännöllisesti kiveksiäsi, aloita nyt.
    ...

    Kemialliseen kastraatioon tuomittujen miesten munuaisten tuhoamisesta tuskin piitataan, vaikka samasta asiasta siinäkin on kyse:

    Eturauhassyövän hormonihoito vaaraksi munuaisille

    VastaaPoista
  12. Valkoinen leski oli ujo tyttö

    Samantha Lewthwaite on Nairobin terrori-iskun jälkeen yksi maailman etsityimmistä ihmisistä. Mikä teki englantilaisen pikkukaupungin kasvatista Interpolin etsimän karkulaisen?
    ...
    Mitäpariskunnalle oli tapahtunut? Oliko Lewthwaite myös uhri?

    Alkuun näytti siltä.

    Lewthwaite kertoi julkisesti olevansa järkyttynyt miehensä "kammottavasta" teosta. Hän arveli sen johtuneen miehen vierailuista Lontoon radikaalimoskeijoissa.

    "On hirveää, kuinka nämä ihmiset ovat käännyttäneet hänet ja myrkyttäneet hänen mielensä", Lewthwaite sanoi iltapäivälehti Sunille. "Hän oli viaton, naiivi ja yksinkertainen mies."
    ...
    "Hänen [Lindsayn] pää ei ollut kunnossa. Hänessä oli aina jokin väkivaltainen piirre", mies sanoi. Lewthwaitea koulukaveri ei vieläkään osaa uskoa terroristiksi.

    Pian pommi-iskujen jälkeen leski kuitenkin katosi. Hän katkaisi myös yhteydet sukulaisiin.
    ...
    Tarinassaon kuitenkin vielä paljon aukkoja. Lewthwaiten yhteyksistä Britannian ääriryhmiin ei esimerkiksi ole näyttöä.

    Missä vaiheessa Lewthwaite radikalisoitui? Ja mikä sai hänet lopulta astumaan itse väkivaltaisen radikalismin tielle – jos näin yleensä on tapahtunut? Russell pohtii, että Lewthwaiten elämässä on voinut sattua jotain, mistä emme vielä tiedä.

    Sosiaalisessa mediassa on liikkunut runsaasti Lewthwaiten kirjoittamiksi väitettyjä viestejä. Muiden muassa tämä:

    "Katson ympärilleni

    kuinka kaunis Jihad on,

    Se on elossa Keniassa,

    Se on elossa minussa,

    Ja minä hengitän Jihadia."

    Ei ole varmuutta, että runon olisi Twitteriin laittanut Samantha Lewthwaite.
    ...

    'Eyes gouged out, bodies hanging from hooks, and fingers removed with pliers': Horrific claims of torture emerge as soldiers reveal gory Kenyan mall massacre details

    VastaaPoista
  13. ...
    Viime vuonna syytökset kovenivat. Kenian poliisi epäilee Lewthwaiten kuuluvan terroristisoluun, joka on esimerkiksi suunnitellut suurta hyökkäystä Mombasan satamakaupunkiin.

    SamanthaLewthwaitea ei ole koskaan tuomittu mistään. On epäilyjä – tuoreimpana kenialaisviranomaisten spekulaatioita osallisuudesta kymmenien ihmisten hengen vaatineeseen brutaaliin hyökkäykseen Nairobissa. Sekä kannoilla Interpol.
    ...

    VastaaPoista
  14. Samantha Lewthwaite

    ...
    She is currently a fugitive from justice in Kenya, where she is wanted on charges of possession of explosives and conspiracy to commit a felony and is the subject of an Interpol Red Notice requesting her arrest with a view to extradition.[1]

    Lewthwaite is an alleged member of the Somali radical Islamic militant group Al-Shabaab.[9] She has been accused of orchestrating grenade attacks at non-Muslim places of worship,[9] and is believed to have been behind an attack on those watching football in a bar in Mombasa during Euro 2012.[10] In September 2013, there was speculation over her possible involvement in the Nairobi mall attack,[11] although other reports cast doubt on this.[12]
    ...

    VastaaPoista
  15. Samantha Lewthwaite: is 'white widow' really the world's most wanted woman?

    'White widow': public enemy No 1

    ...
    A few days on, we still don't know much, and the evidence against Lewthwaite is scant and contradictory.
    ...
    She is seen as being the first possibly violent radical British female convert to Islam. If true, there are precedents elsewhere in the west. A white Belgian convert, Muriel Degauque, perpetrated a suicide attack in Iraq in 2005. Then came Colleen LaRose, aka jihad Jane, a white American convert who, in 2011, pleaded guilty to conspiracy to murder the Swedish cartoonist Lars Vilks for his depiction of the Prophet Muhammad.
    ...

    The 'white widow': a Muslim convert 'rebel in search of a cause'?

    ...
    Interviewing female converts to Islam in London as part of a film project in 2004, I chanced upon a group from Regent's Park mosque keen to share their views on everything from bikinis to stoning for adultery. One woman, a second-time divorcee whom I shall name Aimee, did not blink as she told the camera (in a heavy Scottish brogue) she would pick up the first stone to lob at her own daughter if she was found guilty of crimes against Allah.
    ...
    It is said that western women are converting to Islam in record numbers.
    ...
    The reality, however, is somewhat more complex.
    ...

    VastaaPoista
  16. White Widow Samantha Lewthwaite 'plotted Nairobi mall massacre from secret lair just 100 yards away'

    She rented a house opposite the shopping centre where crazed Muslim fanatics later slaughtered up to 150 people, security forces say
    ...

    Nairobi massacre suspect Samantha Lewthwaite's family speak out

    ...
    Intelligence experts fear Muslim convert Lewthwaite, 29, and fanatics from the al-Shabab terror group responsible for the gun and grenade horror fled down a sewer tunnel beneath the streets of Nairobi.

    A source said last night: “They escaped like sewer rats.”

    Meanwhile it emerged that a ­ ­devastating car bomb intended to go off during last week’s killing spree could have taken the death toll past 1,000 had it succeeded.
    ...

    Nairobi attack: White Widow Samantha Lewthwaite the A-bomb enthusiast

    VastaaPoista
  17. Vuodelta 2010:

    Johanna Tukiainen välittää ”täyden palvelun tyttöjä” 1500 eurolla!

    Marraskuun Hymy-lehti kertoo sivuillaan kohublondi Johanna Tukiaisen lähteneen escort- eli seuralaisbisnekseen. Kyseiseen liiketoimintaan on julkisuudessa usein liitetty laittomia piirteitä, kuten maksullisen seksin välittämistä eli paritusta.

    Hymyn jutussa ei viitata tällaiseen toimintaan.
    ...

    VastaaPoista
  18. Vastaukset
    1. Iltalehti: - Tämäntyyppinen toiminta on vastoin jäsensopimuksen ehtoja ja johtaa jäsenyyden irtisanomiseen.

      Iltalehti: Sofia Ruusila vähättelee salikohua: "Puhetta tähän maailmaan mahtuu"



      Maanantai-iltana Sofia lisäsi uuden kuvan itsestään Instagram-kuvapalveluun. Kuva on otettu kuntosalin pukuhuoneesta. Päivän kohuun oli otettu kantaa myös kuvan alla olevassa kommenttiosiossa.

      - Näköjään se [kuvan lataus] on tosiaan elämää suurempi asia! Ite vaan tarkotin sillä, että ois kiva jos miehet käyttäisi muutakin vaatetta kuin pelkät aluskalsarit salilla... Mutta aina ei voi vaatia että kaikki ymmärtää pointin. :D No onneks puhetta tähän maailmaan mahtuu, kuuluu naisen vastaus kommenttiin.


      Vital Baatti: Lyttääjän henryläisittäin korkea ma:kaan ei saanut "suurta yleisöä" ummistamaan silmiään/mediaa kääntämään asiaa miestä vastaan tyylihin: irstas ukko kuvotti kaunista kimulia - paha paha ukko.

      Näkee sitten että irtisanotaanko jäsenyys, näyttää että muuten ei tuo mene tälle Sofialle perille.

      / Kari Hurtta

      Poista
  19. Oho,mennee kumoon vielä:
    http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/valtraus-karajat-elainlaakari-joutuu-korvaamaan-230000-euroa-hevosen-kuolemasta/1675874

    VastaaPoista
  20. Miespuolista puolustettiin nuorta naista "vastaan" ihan oikke mediassa. Ei saa niinku lytätä. Positiivista.

    Lyttääjän henryläisittäin korkea ma:kaan ei saanut "suurta yleisöä" ummistamaan silmiään/mediaa kääntämään asiaa miestä vastaan tyylihin: irstas ukko kuvotti kaunista kimulia - paha paha ukko.

    Paha akka. kakka

    VastaaPoista
  21. http://www.youtube.com/watch?v=G-FDdBO-eMs

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: http://www.youtube.com/watch?v=G-FDdBO-eMs

      Siis mikä tuo oli, jokin viihdeohjelma?

      YouTube / Salaraskas: Oletko maksanut remonttipalvelusta seksillä?
      Tv'n totuusvisa.

      Poista
  22. Suomalaiset naiset rehellisinä: Näin monta lasta oikeasti haluaisin

    Unelmien lapsiluku on AVAn kyselyn mukaan...

    Kolme lasta – 31 prosenttia

    Kaksi lasta – 28 prosenttia

    Neljä lasta – 14 prosenttia

    En halua yhtään lasta – 11 prosenttia

    Kuusi lasta tai enemmän – 8 prosenttia

    Yksi lapsi – 5 prosenttia

    Viisi lasta – 4 prosenttia


    AVA naistoimittajan gallupissa käytetään ilmeisesti normaalin 100% sijasta 101% 'haarukkaa'

    VastaaPoista
  23. http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194842774761/artikkeli/myllylan+kuolinsyyn+urkinta+toi+naispoliiseille+sakot+satakunnassa.html

    VastaaPoista
  24. http://fi.wikipedia.org/wiki/Taina_Kolkkala

    VastaaPoista
  25. Satiiriohjelma järkytti kansanedustajaa: "Itkin peiton alla"

    Kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.) perää medialta ryhdikästä asioiden käsittelyä eikä henkilöön käyvää ivaa. Mäkisalo-Ropponen ärsyyntyi, kun hänen ministerille esittämänsä kirjallinen kysymys nostettiin tiedotusvälineissä valtakunnalliseksi vitsiksi.
    ...
    Aiheesta vitsailtiin, että rakenneuudistuksen ohessa tai sijasta päättäjät joutuvat miettimään rakennekynsiä.
    ...

    VastaaPoista
  26. Olisiko tuon Kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.) kuitenkin ollut aiheellista pohtia naisten yleistä tyhjäpäisyyttä kemikalisoida itsensä täyteen kaikkia mahdollisia myrkkyjä jo hyvin nuoresta lähtien.

    Rakennekynsien myrkyt ovat vain pieni osa naisen myrkkykertymää.

    Ehdotan, että naisten hautaus viimeisteltäisiin vaikkapa riihimäen ongelmajätelaitoksella niin tuon näisiin kertyneen myrkyn päätyminen luontoon jäisi mahdollisimman vähiin...

    VastaaPoista
  27. Mikko Ahola pelastaa taas päivän elina keräsen puheenvuoro jutussa "kannatan feminismiä"

    Jumalauta että äijä lataa kyllä sellasta huumoria ja v-tuilua tiskiin päivän uutisvirroista, että oksat pois. Ihme, ettei naisväki ole suuttunut.

    VastaaPoista
  28. Maria Jungner ohjelmassaan Tiina Jylhälle: Silikonirinnat näyttävät hirveiltä

    Pakko komppaa Mariaa. Ainakin näille suomalaispimuille ja Anu Saagimille laitetut silkkarit ovat kaikki tosiaan sitä halvinta samaa mallia. Ilmeisesti juuri Tiina Jylhän klinikalta. Eipä silkkari brittityrkyilläkään kovin onnistuneilta vaikuta ja kaikista rumimmat silkonit löytyvä näistä fitness ja kehonrakennus naisilta. Niissä ruumiin ja silkonien epähyteensopivuus ja rumuus on maksimaalinen.

    VastaaPoista
  29. Tiimalasista omenavartaloiseksi - näin nainen muuttuu. Taas täyttä paskaa toimittajilta

    Jos nainen harrastaa liikuntaa, jättää herkkujen mässyttelyt kohtuu tasolle, ei litki sidukkaa/bissee/viiniä jatkuvasti yms niin ei ole minkäänlaisia ongelmia pystä hoikkana tiimalasi mallisena.

    Vain ilman tahdonvoimaa olevat naiset turpoavat muodottomiksi läskikasoiksi, jota sitten jopa mediassa tuetaan. Se on kuitenkin tragedia naisten uskoa näihin media syättämiin satuihin mitä esim ylläpidetään kaikenlaisilla hämppä dieteillä.

    Naiset, media kusettaa teitä kertomalla teille mukavia satuja ja te vielä maksatte siitä.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".