torstaina, lokakuuta 10, 2013

Alfa-uros

Pilvi Porkolaa käsittelevässä dokumentissä esitetään pätkä Tampereen teatterikesän väittelystä, jossa minä olin mukana, ajasta 8.30 alkaen.



Making men victims victimizes men
I know that a number of MRAs disagree with my take on the issue of male rape victimization, and the difference comes down to the different approaches Henry Laasanen outlined in an article published here some time back.
Älä varasta kahdeksaa vuotta hänen elämästään

Seksuaalista valtaa käsitteleviä blogipostauksia Ruotsista

Kvinnors sexuella värde

Gränsen

I dag borde alla läsa…

Makt – men över vem?

Kvinnors sexuella makt

Mitt svar på Marias text om kvinnors sexuella makt

47 kommenttia:

  1. Eilen jollain elokuvakanavalla esitettiin elokuvaa, jota luonnehdittiin Elisa Viihteen EPG:ssä suunnilleen näin:

    Lämminhenkinen komedia naisesta, joka jouduttuaan vaikeuksiin teini-ikäisen poikansa kanssa uskottelee ex poikaystävälleen tämän olevan teinin isä.

    Kyseessä lienee siis kuvaus vielä tavanomaistakin lämminhenkisemmästä isyyshuijaukesta.

    Lämminhenkisin terveisin, Pörri

    VastaaPoista

  2. Men not being ALLOWED to ever be called 'victims', is what victimizes men!

    Siis kun miehet eivät koskaan saa myöntää olevansa uhreja, tai kutsua itseään uhreiksi, tai ottaa muutenkaan uhrin roolia, niin SE nimenomaan tekee miehistä oikeita uhreja, valeuhrien sijasta.

    Miehet ovat muutenkin maailman todellisia uhreja, siinä missä naiset eivät ole. Nainen ottaa pari pilleriä, ja kutsuu sitä itsemurhayritykseksi ja hätähuudoksi, samalla kun mies ampuu aivonsa seinälle tai sytyttää itsensä tuleen valeltuaan kehonsa bensalla.


    Miehillä on valtavasti ongelmia KAIKILLA elämänalueilla, ja tavismiestä surkeampaa olentoa edustaa lähinnä ujo ja täysin statukseton vaaleaihoinen heteromies.

    Aika sairasta sanoa, että todellisten uhrien kutsuminen uhreiksi vasta jotenkin TEKEE heistä uhreja (ikäänkuin he muuten eivät sitä jo olisi)!

    - Vortac

    VastaaPoista
  3. Olisi jo korkea aika tarjota kunnollisia resursseja nimenomaan poikien syrjäytymisen ehkäisyyn ja mielenterveystyöhön, eikä edelleen vähätellä ongelmaa vetoamalla siihen verukkeeseen, että suurin osa pojista ei syrjäydy - ja, että jotkut tytötkin syrjäytyvät.

    Oppilas puukotti neljää ammattiopistossa Oulussa, kaikki uhrit hengissä

    VastaaPoista
  4. Paljon asiaa tasa-arvosta Simpanssifilosofiaa

    VastaaPoista
  5. Kannattaisi kuunnella youtube nimimerkin satyr calicantsar videoita. Niistä selviää totuuksia ihmisistä ja naisistakin. Myös syitä miksi tasa-arvo on tyhmä idea. Hän on myös antifeministi.

    Ikävä sanoa mutta hän tietää paremmin asioista kuin suurinosa MRA:sta ja feministeistä. hänellä on myös oma webbisivusto satyr's lair.

    Hyvä foorumi on myös: knowthyself.forumotion.net/

    VastaaPoista
  6. Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen, Reija Lilja ja Juhani Salonius puhuvat naisen eurosta YLE:ssäPauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  7. Ulvova Ylläri10/10/13 19:03

    Naisen neuro -keskustelua on ollut surullista seurata näinä menneinä vuosina. Ensin väitettiin vakavissaan, että naiset saavat samasta työstä 20% huonompaa palkkaa kuin miehet. Puhuttiin munalisistä yms. Kun tämä osoitettiin yksiselitteisesti vääräksi väitteeksi, niin tilalle otettiin samanarvoisesta työstä puhuminen. Väitettiin vakavissaan, että palkka on jonkinlainen yhteiskunnallinen arvostuksen mittari. Kun tämäkin väite osoitetaan vihdoin vääräksi, niin tilalle otetaan kieroilu ja asian vierestä puhuminen.

    Tämä ei sinällään aiheuttaisi näin sivullisessa mitään harmistusta, mutta meillä on nyt suuri joukko väestöä, joka ei ymmärrä asioiden oikeaa laitaa. On naisia, jotka yhä uskovat saavansa sukupuolensa perusteella pienempää palkkaa kuin mieskollegansa. Osa uskoo, että he tekevät pienipalkkaista työtä, vaikka työtunnit huomioonottaen tämä ei pidä paikkansa. Osa uskoo, ettei heidän työtään arvosteta kun palkka ei yllä lääkärien 50-60h työviikkojen ansioihin. Osa peräti uskoo, että palkkatasa-arvo on niin tärkeä asia, että poikalasten koulutusta tulee enemmän tai vähemmän aktiivisesti jarruttaa. Näin naiset paremman koulutuksensa turvin vihdoin saisivat suurempaa palkkaa kuin miehet. Moni uskoo, että palkka ja vuosiansiot ovat sama asia.

    Kaikkia näitä 80 sentin uskossa olevia yhdistää se, että he pääasiassa vain voivottelevat karua kohtaloaan. Palkalle ei mahda mitään kun on kerran naiseksi sattunut syntymään. Kaikki on miesten ja patriarkaatin syytä. Tästä uskosta ja vääristyneestä todellisuuskäsityksestä aiheutuu taatusti kitkaa ja outoja tilanteita työpaikoilla.

    Siitä aiheutuu myös se, että meillä tuhlataan rahaa ongelmaan, jota ei todellisuudessa edes ole. Tasa-arvovaltuutettu tuhlaa kansalaisten maksamaa aikaansa asioihin, jotka hän itsekin tietää vähintäänkin värittyneeksi totuudeksi. Valtion ja kuntien palkkalistoilla on luultavasti leegio työläisiä, joiden olemassaolo perustuu väärälle tai vääristellylle tasa-arvotiedolle. Meillä on kamppanjoita ja lakimuutoksia, jotka aiheuttavat suoraan kustannuksia yhteiskunnalle ja elinkeinoelämälle. Meillä on tasa-arvokamppanjoita ja koulutustilaisuuksia, joissa tuhlataan ihmisten aikaa ja rahaa väärin perustein tehtävään tasa-arvotyöhön.

    Ei ihme, että mikään ei muutu ja tasa-arvotyötä saa jatkaa ihan niin pitkään kuin huvittaa. Tämä työ ei todellakaan tekemällä lopu. Naisista voi tuntua mukavalta se, että joku tekee heidän puolestaan näkyvää työtä näiden sloganien ja tutkivien journalistien muodossa, mutta pitäisi muistaa kaiken tämän maksavan rahaa. Se raha tulee tyypillisesti verovaroista ja veroja maksavat myös naiset itse. Kaikki toisarvoisiin asioihin menevä veroraha on pois tärkeämmistä kohteista. Varsinkin näinä aikoina kun verorahoista on ilmiselvää puutetta.

    80 sentin uskovaiset joutuvat jatkuvasti perääntymään väitteissään. Toivoa sopii, ettei tätä väsytystaistelua tarvitse seurata enää toista vuosikymmentä.

    VastaaPoista
  8. Vortac:

    "Miehillä on valtavasti ongelmia KAIKILLA elämänalueilla, ja tavismiestä surkeampaa olentoa edustaa lähinnä ujo ja täysin statukseton vaaleaihoinen heteromies."

    No, itse en katso omaavani nykyhetkessä yhtään ongelmaa. Menneisyyden murheet ja tulevaisuuden uhkakuvat voivat ehkä tuntua ongelmilta, mutta ne ovat vain mielen "hellimää" fiktiota. Mikään todellinen ei 'ole' nykyhetken ulkopuolella.

    Toki haasteita voi ilmetä, mutta ne ovat luonteeltaan aina sellaisia, että niihin joko reagoi tai sitten ei. Kaikki todellinen on kohdalla NYT - fantasiat siitä, mitä 'pitäisi' ovat ongelma, mutta ne ovatkin aina itse aiheutettuja. 'Vapaa' mies ymmärtää tämän.

    Ei ole minun ongelmani, jos jotkut haluavat määritellä itsensä ulkoa määrättyjen ihanteiden mittapuun mukaan. Nykyhetki ei ole koskaan ongelma. Todellisuuden kieltäminen on.

    VastaaPoista
  9. Henry Laasanen: Älä varasta kahdeksaa vuotta hänen elämästään

    Myös

    Pumpulipupu: Ite oon nuori nainen, joka ei haluu lapsia. Ja koko ajan on semmonen pelko perseessä, että jää mies saamatta tän päätöksen takia. Tähän mennessä en oo tavannu yhtäkään sellasta miestä, joka niitä ei haluais. Enkä todellakaan haluu miestä, joka jakaa kyllä ajatuksen lapsettomana pysymisestä mut ei muuten kohtaa mun ajatusmaailmaa millään tavalla. Sanomattakin on siis varmaan selvää, että mun on ihan äärettömän vaikee käsittää tätä “naisten” ongelmaa siitä, että se tuleva mies EI HALUA lapsia: niitä lapsia haluavia miehiä kun tuntuu olevan suorastaan enemmän kun laki sallii!

    VastaaPoista
  10. Tässä vähän vielä koontia viime vuosien koulupuukotuksista:

    Lokakuu 2012: Keravalla seitsemäsluokkalainen tyttö uhkaili luokkakavereitaan puukolla kesken oppitunnin. Yksi tytöistä oli yrittänyt huitaista uhkailijan puukkoa syrjään, jolloin hän oli saanut käteensä viiltohaavan

    Helmikuu 2012: Imatralla Kosken koulussa yhdeksäsluokkalainen poika puukotti luokkatoveriaan oppitunnin alussa. Puukotuksen uhri sai vammoja ylävartaloonsa, mutta kykeni pakenemaan luokasta.

    Tammikuu 2012: Alahärmässä 18-vuotias lukion opiskelija puukotti Alahärmän koulukeskuksessa 18-vuotiasta naisopiskelijaa, pakeni paikalta ja kuoli henkilöauton ja rekan kolarissa. Uhri toimitettiin sairaalaan tehohoitoon.

    Tässä nämä viimeaikaiset, alla vielä vanhempua tapauksia STT:n uutisesta.

    2007: Tampereella 16-vuotias poika löi Steiner-koulussa saman ikäistä poikaa keskivartaloon terävällä piikillä. Puukotettu ei loukkaantunut hengenvaarallisesti.

    2003: Porin lyseossa 15-vuotias yläasteen oppilas puukotti 13-vuotiasta koulutoveriaan hengenvaarallisesti keuhkoon fileerausveitsellä kesken oppitunnin. Puukotettu selvisi hengissä.

    2001: Hollolassa 15-vuotias löi toista saman ikäistä poikaa linkkuveitsellä koulun pihalla. Haavoittunut vietiin sairaalaan, mutta hän ei joutunut hengenvaaraan.

    1999: Eurojoen yläasteella 15-vuotias oppilas puukotti vuotta vanhempaa luokkatoveriaan käsivarteen koulun käytävällä. Puukotettu oli välittömässä hengenvaarassa.

    Yhdistävänä tekijänä STT:n mukaan koulukiusaaminen.

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Anonyymi: Älä tuhlaa aikaasi tällaiseen mieheen - "kuin hakisi läheisyyttä kylmästä rätistä"

      Linkki johtaa kuitenkin sivulle

      Ilatalehti: Elävä mies julistettiin virallisesti kuolleeksi
      Kuolleeksi julistettu mies ehti olla kateissa noin 20 vuotta ennen kuin palasi. Nyt miestä ei enää päästetä virallisesti "elävien kirjoihin".

      Yhdysvaltojen Ohiossa asunut mies jätti kaiken taakseen vuonna 1986 menetettyään työpaikkansa. Kaipaavaan jäivät vaimo ja kaksi lasta.

      Kun kahdeksaan vuoteen hänestä ei ollut kuulunut mitään ja elatusmaksujakin oli lapsista ehtinyt kerääntynyt jo suuri summa, mies julistettiin kuolleeksi.




      - Mies istuu täällä oikeussalissa, ja hän näyttää olevan hyvissä voimissa, tuomari sanoi.

      Tuomari kuitenkin muistutti, ettei hän osavaltiolain vuoksi voi siltikään palauttaa häntä virallisesti takaisin elämään.



      Poista
  12. Tilastokeskuksen sektorikohtaiset kuukausiansiot? Huuhaata

    VastaaPoista
  13. Toivottavasti tässä kohde on oikea! Sorry: Tilastokeskuksen sektorikohtaiset kuukausiansiot? Huuhaata

    VastaaPoista
  14. Vastaukset
    1. Anonyymi: HS-raati: Komissaariehdokkaan sukupuolella on väliä

      Täysin aihepiirin ulkopuolelta. Huomasinpa sattumalta teknisen yksityiskohdan

      The site www.hs.fi wants to set a cookie.

      [ ] Use my cjoice for all cookies from this site

      [Show details] [Allow] [Allow for Session] [Deny]


      Jos ei laita rastia kohtaan "Use my choice for all cookies from this site" ja vastaa jokaiseen kysymykseen [Deny] niin sivu näkyy normaalisti.

      Jos laittaa rastin kohtaan "Use my choice for all cookies from this site" ja vastaa kysymylseen [Deny] niin sivulla näkyy pelkästään

      Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

      ( Arvaus: Olisiko niin että ensimmäisessä tilanteessa navigator.cookieEnabled palauttaa true sivulla olevassa javascript koodissa ?

      Testin perusteella vastaus on tämä.

      Tämä tosin riippuu selaimesta. )

      / Kari Hurtta

      Poista
  15. @ Kari Hurtta; Henry Laasanen: Älä varasta kahdeksaa vuotta hänen elämästään

    Myös

    Vain naisilla on oikeus lisääntyä: Nainen on siitä mielenkiintoinen olento, että hänen kohdallaan asiat voivat jälkeenpäin alkaa tuntua ihan päinvastaisilta kuin miltä ne ovat tapahtumahetkellä tuntuneet. Elämän huippuhetket voivatkin yhtäkkiä muuttua elämän tuhlaamiseksi.

    Joka tapauksessa lisääntymisoikeudet ovat Suomessa 100% naisten hallussa: Nainen voi toimia kuten haluaa, mieheltä ei tarvitse kysyä mielipidettä. Miehellä ei ole alkaneeseen raskauteen pienintäkään päätösvaltaa sen suhteen annetaanko raskauden jatkua vai keskytetäänkö se.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".