maanantaina, maaliskuuta 17, 2014

Naisvaje

Naisvaje maaseudulla

Keskipohjanmaa: Nainen vaietkoon – politiikassa

Belgium to ban sexist comments

Study: You Really Can Predict the 'Marrying Type'

Elina "naiset syrjäytetään politiikasta" Grundström klassikko vuodelta 2009: Islam on hieno uskonto

IT HAPPENED TO ME: I'm A Feminist And I Hated Working For A Feminist Organization

147 kommenttia:

 1. http://kshatriya-anglobitch.blogspot.fi/2014/02/skewed-tales-tale-of-harry-potter-and.html

  VastaaPoista
 2. Prominent GitHub Engineer Julie Ann Horvath Quits Citing Harrassment

  Kommenteista:  It seems the lion's share of the problem was a founder's psychotic wife, who basically stalked her - which doesn't seem to have anything to do with gender discrimination, and all to do with one person being a nut-job.

  Of the other issues she raised:
  * Another engineer made a pass at her, got rejected, and didn't handle the rejection will.
  * Some girls were hula-hoop dancing, and guys were watching them

  The first issue might have been a problem, but if it was at all proportionate to the page-space dedicated to discussing it, it sounds like a fairly minor issue, and one that should really be able to be solved by HR. The second is just, well, petty. Sounds like she'd made up her mind to hate the place by that stage, and was finding fault with every little thing.

  VastaaPoista
 3. Taas näkee Anna Kontulankin prioriteetit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Taas näkee Anna Kontulankin prioriteetit..."

   Joo, totesin tuohon aiemmin: Naiset saavat terveystarkistuksen kutsuntojen yhteydessä kun asevelvollisuus naisille pakollinen.

   Poista
 4. Nyt tuollaisissa megginseissä - miehellään häpykarvoitukseen asti uurrettujen paitojen kanssa Belgiaan kekkuloimaan, ja jos joku narttu kehtaakin valittaa, niin ei muuta kuin ämmä vuodeksi häkkiin seksuaalisesta häirinnästä.

  VastaaPoista
 5. [Satunnaisia linkkejä] iltasanomat.fi

  Työntekijä jäi äitiyslomalle – yrittäjä joutui ottamaan kymppitonnin lainan (17.3.2014)
  Kangaskauppias joutui ottamaan pankista lainaa selviytyäkseen työntekijän äitiysloman aiheuttamista kuluista.

  Työntekijän äitiysloma panee pienen yrityksen talouden lujille, Orimattilassa kangaskauppaa pitävä Sari Eurén joutui kokemaan. Hän joutui ottamaan 10 000 euroa pankkilainaa pystyäkseen maksamaan työntekijän äitiysloman ja vanhempain vapaan palkan.


  Yrittäjä joutui ottamaan kymppitonnin lainan maksaakseen työntekijänsä äitiysloman kulut (16.3.2014)

  VastaaPoista
 6. Rinne vai Urpilainen, tee testi Hesarin vaalikone
  Olin Urpilaisen kannattaja. Onko äijäfeministi Rinne susi lampaiden vaatteissa?

  VastaaPoista
 7. Oh hoh, enpä olisi uskonut:

  Kaksi lihavaa leidiä -ohjelman julkkiskokki kuoli

  ...
  Kaksi lihavaa leidiä -nimellä Suomessa esitetyn kokkisarjan toinenkin tähti on kuollut.

  Clarissa Dickson Wright, 66, kuoli edinburghilaisessa sairaalassa lauantaina.
  ...

  VastaaPoista
 8. Ilmeisesti YLE ei ole sensuroinut yksinomaan miehiin kohdistuvan syrjinnän esille tuovia mielipiteitä. Tässä ilmeisesti toinen esimerkki, mikäli lähteeseen on luottaminen:

  Yle sensuroi väärät mielipiteet

  VastaaPoista
 9. "Ilmeisesti YLE ei ole sensuroinut yksinomaan miehiin kohdistuvan syrjinnän esille tuovia mielipiteitä. Tässä ilmeisesti toinen esimerkki, mikäli lähteeseen on luottaminen"

  Yleä syytetään sensuurista - ”Se oli manipulointia”

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. » Tissitappelupeli heruttaa lappubikineillä ja stringeillä – ”väkivaltainen, siisti ja seksikäs”

   Tuo siis ei kuitenkaan ollut saanut rahoitusta: Jokseenkin kiintoisasti – ja jopa rohkaisevasti – 20 000 dollarin Kickstarter-rahoitusta hakeva tissimätke on saanut yli kahden viikon aikana kasaan vain 2500 taalaa.

   Poista
 11. Ämmien planeetta

  Ämmäillään...

  Sarastuslehdessä karu analyysi nykymenosta.

  VastaaPoista
 12. Aika tiukkaa tekstiä laitetaan peliin sarastuksen ämmien planeetta jutussa. Alkaa ilmeisesti ainakin ameriikan mailla olemaan jonkinlainen lopullinen kyllästyminen ämmien kumartelemiseen tulossa.

  VastaaPoista
 13. Kaikki matalaksi

  (Miehisen?)Alaluokan elinkeino ja tulevaisuus???

  VastaaPoista
 14. Vastaukset
  1. "Ihmiskauppa on maahanmuuttovastainen ja rasistinen myytti"

   Tuo ei ole synnyttänyt yhtään kommenttia. Tarkoittako se että kaikki ovat samaa mieltä vai että eri mieltä niin että tuohon ei kannata kiinnittää huomiota. Vai eikö tuo vaan kiinnosta.

   Vai olisiko niin että Helsingin Uutiset eivät näytä kommentteja?

   Poista
  2. "Ihmiskauppa on maahanmuuttovastainen ja rasistinen myytti" » samaisessa helsinginuutiset.fi (18.3.2014 )

   Lakimies ihmiskauppatuomioista: ”Kutsu tulla harjoittamaan ihmiskauppaa Suomeen”
   Lakimies, Töölön Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Valtteri Aaltonen arvostelee Uuden Suomen Puheenvuoro-blogissaan kahden romanialaismiehen tuomioita törkeästä ihmiskaupasta.

   Helsingin hovioikeus piti voimassa käräjäoikeuden tuomiot tapauksesta, jossa mieskaksikko paritti 16-vuotiasta romanialaistyttöä Helsingissä. Tuomio oli kummallekin miehelle reilut neljä vuotta vankeutta, josta he istuvat Suomen lainsäädännön mukaan puolet, eli runsaat kaksi vuotta.


   Valtteri Aaltonen: Ihmiskaupan tuomioista (18.3.2014)
   Helsingin hovioikeus on pitänyt voimassa kahden
   romanialaismiehen tuomiot törkeästä ihmiskaupasta.

   Miehet olivat parittaneet 16-vuotiasta romanialaistyttöä.

   Poista
 15. "MATT FORNEY (suomentanut Timo Hännikäinen)...
  Mies kykenee päihittämään teidät, koska luonto on antanut hänelle suuremmat raamit ja ylivertaiset lihakset vain siksi, että hän on sattunut syntymään mieheksi. Entä kansanopistossa käymänne itsepuolustuskurssit?"

  Matt Forney on väärässä, kun ei ota huomioon kokonaisuutta. 85% miehistä ei todellakaan pärjää kaikille naisille. Eikä voida siten yleistää - että kaikki miehet pärjäävät kaikille naisille. Forney yleistää fyysisesti vahvojen YTM:ien asiat koko mieskuntaa koskevaksi. Hän myös lähtee siitä, että kaikki naiset on rakenteeltaan heiveröisiä, vaikka oikeasti vain puolet ovat.

  "Vain mies voi päihittää toisen miehen."

  Totaalista "paskaa", jos ei puhuta miehen kovimmasta kärjestä. Mutta on tietenkin niin, että naisen pitää treenata fysiikkaansa lähtökuopissa paljon enemmän, kuin miehen. Mutta vaikkei treenaisikaan, moni vahvarakenteinen nainen nujertaisi hintelän, pisamanaamaisen nörtin heti alvariinsa. Tätä näkee peruskoulujen pihoilla jatkuvasti.

  "On julkinen salaisuus, että Yhdysvaltain armeijan kuntotestit ovat paljon löyhempiä naisille kuin miehille, sillä useimmat naiset eivät kykene samoihin fyysisiin suorituksiin kuin miehet."

  Kentällä olevat vastukset eivät ole aina niitä pahimpia gangstereita. Poliisinaiset yleisesti pärjäilevät, varsinkin kaksikkoina ihan mainiosti. Eivät he siellä muuten olisi rauhaa turvaamassa...

  "Tytöt väittävät haluavansa "mukavia kundeja”, sellaisia jotka kohtelevat heitä kunnioittavasti, mutta suosituin kirja amerikkalaisten naisten keskuudessa on 50 Shades of Gray, sadomasokistinen fantasia jossa naispäähenkilön rakastaja alistaa häntä kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla."

  Naisen alistuminen sadomasokismin kontekstissa heijastelee naisten ikiaikaista passiivisuutta ja naarasuhrivaltaa seksuaalisuuden alueella. Valitettavasti alistuville miehille ei olla omaa 50 Shades of Grayta vielä kirjoitettu. Puolet naisista - tosiasiassa - toimisivat ennemmin dominoivassa roolissa, ilman seksuaalista uhristatustaan. Tämä edellyttäisi naisten itsenäistymistä seksuaalisuuden alalla ja monillamyös pariutumis- tai kumppanivalintapreferenssien muuttumista, koska "alistuva mies" on nykyisessä tilanteessa varsin heikoilla jäillä markkina-arvonsakin puolesta.

  "Tämä on länsimaiden ongelma tällä hetkellä: ämmien ylitarjonta. Tämä on ämmien planeetta."

  Naisten harjoittama sosiaalinen despotismi on ihan fakta. Kuten joku kommentaattori jossain sanoikin, tämä länsimainen järjestelmä on kuin naisille pedattu. Naisten valtaa päättää asioista pitäisi ehdottomasti vähentää, kanailu, ämmäily eivät ole tervettä käyttäytymistä. Yhteisöllisiä lakeja tulisi muuttaa. Seksuaalisuuden ja sukupuolitasapainon aineet olisi tuotava yläasteelle ja lukioihin ja ohjattava ihmiset pois seksuaalisuuden haaskamuodoista.

  -Deebsteri

  VastaaPoista
 16. Deebesteri- Luultavasti kommentoimassasi jutussa on juuri kyse huipuista.

  Lisäisin vielä itse, että naiset eivät tällaista systeemiä, mitä ihmiskunta nyt käyttää, olisi ikinä omin voimin saaneet aikaan. Vaikka tavallaanhan naiset ovat kuitenkin olleet tässä luomistyössä kilpailuttajana mukana. Laitetaan lisääntymiselle hinta ja kehitys kehittyy ikäänkuin kilpailun kautta rönsyillen sinnetänne pikku hiljaa kokoajan kiihtyen.

  Naissukupuolihan elää lähinnä keskenäisessä pikkumaisessa kateuskilvassa, jossa taistelussa käytettävät keinot ovat lähinnä sosiaalisia selkäänpuukotuksen innovaatioita ainakin tässä meidän tuntemassa kulttuurissa. Luultavasti biologisista syistä.

  Parhaiden geenien hankkiminen jälkeläisille vaatii omanlaisensa taistelun, jossa ei välttämättä teknisistä innovaatioista ole mitään iloa. Nainen kun on miehen mielestä jo itsessään täydellinen innovaatio, joka saa heteromiehen pään sekaisin pahemman kerran...

  VastaaPoista
 17. Ja tästäkin päästiin sättimään miehiä (samoin olisi varmaan sätitty, jos miehet olisivat olleet halukkaampia rajoittamaan päivähoito-oikeutta):

  Isät haluttomampia rajoittamaan päivähoito-oikeutta kuin äidit

  VastaaPoista
 18. Kylläpä ovat naiset kiitollisia ja aloitteellisia:

  The Indian sanitary pad revolutionary


  VastaaPoista
 19. "Laitetaan lisääntymiselle hinta ja kehitys kehittyy ikäänkuin kilpailun kautta rönsyillen sinnetänne pikku hiljaa kokoajan kiihtyen."

  Ihmiskunnan kehityksellehän naisten klassinen pihtaaminen ei välttämättä ole koskaan ollutkaan hyödyksi. Tämän maailman naiset ei koe miehiä kovin luonteviksi vastakappaleiksi.

  Rakkausristiriitojen vuoksi miestenkin himot jäävät yleensä aika alkeelliselle asteelle. Miehet useimmiten pelkäävät vaatia naisia tyydyttämään heidät sataprosenttisesti. On surullista, etteivät miehet uskalla vaatia naisia rinnalleen. Sen on feminismi tehnyt.

  Räjähtävä seksuaalisuus - saattaa tosiasiassa olla puutteen "sanelemaa fanatismia kiellettyyn hedelmään". Orgasmi ei tosiasiassa ole mikään mieletön juttu, jolla pitäisi pelotella ketään.

  En ole koskaan tuntenut räjähtäväni orgasmissa tapahtuipa se naisen kanssa tai ilman. Oleellista on vuorovaikutuksen, sekä toiminnan taso, eikä täten se että "joku alkaa hinkkaamaan" tai "laukeaa ekspotentiaalisesti" riitä vielä mihinkään.

  "Naissukupuolihan elää lähinnä keskenäisessä pikkumaisessa kateuskilvassa, jossa taistelussa käytettävät keinot ovat lähinnä sosiaalisia selkäänpuukotuksen innovaatioita ainakin tässä meidän tuntemassa kulttuurissa. Luultavasti biologisista syistä."

  Naisille ei kukaan ole sanonut, että heidän pitäisi tulla miesten rinnalle seisomaan, ennenkuin heidät voidaan laskea mukaan tasa-arvoon. Naisten keskinen kilpailu pitäisi kitkeä yhteiskunnasta. Mutta naiset oppivat puuttumaan toistensa selkäänpuukottamiseen vasta sitten, kun he oppivat arvostamaan miehiä yleisesti.

  "Parhaiden geenien hankkiminen jälkeläisille vaatii omanlaisensa taistelun, jossa ei välttämättä teknisistä innovaatioista ole mitään iloa."

  Jos jälkeläiset ei tappele keskenään, ei tarvita "parempia geenejä" :)

  "Nainen kun on miehen mielestä jo itsessään täydellinen innovaatio, joka saa heteromiehen pään sekaisin pahemman kerran... "

  Hyvä, että menee. Mutta se ei ole hyvä, että tyytyy liian vähään.
  Miehen pitäisi vaatia naista tekemään aina parhaansa. Silloin saa koko "paketin" täysteholla käyttöön. Mutta kun feministisesti päädytään kysymään naiselta, että "voisitko?", "sopisikohan leidille..." ei sieltä kovin tömäkkää vastakaikua tietenkään tule - ja hölmöily jatkuu.


  -deebsteri

  VastaaPoista
 20. Poliisia odotti etova näky maatilalla Hämeenlinnassa

  Toistakymmentä lammasta löydettiin kuolleena elävien joukosta Hämeenlinnassa maanantaina.
  Poliisin mukaan kuolleiden lampaiden tarkkaa lukumäärää ei voida vielä arvioida, koska osa kuolleista lampaista oli jo pitkälle mädäntyneitä ja hautautuneet karsinoiden pehkuihin.
  ...
  Elossa löytyneet 27 lammasta jouduttiin lopettamaan. Lampaat olivat aliravittuja, ja niillä oli isoja villattomia alueita ruumissaan. Eläinten omistajaa, 50-vuotiasta naista, epäillään törkeästä eläinsuojelurikoksesta.
  ...

  VastaaPoista
 21. Deebesteri,

  Mulla on taatusti käynyt aivan älytön tuuri naisten kanssa. Pää on tosiaan "räjähtänyt" kun lasti lähtenyt liikenteeseen...

  Mulla on naiset ovat olleet itse aktiivisia parinvalinnassa ja ulkonäkö on ollut näillä naisilla tosiaan kohdallaan. Se on mysteeri edelleen, että mikä saa oikeasti hyvännäköisen naisen käymään tuntemattoman tai kerran aikaisemmin näkemänsä/tapaamansa miehen kimppuun parittelu mielessä. Enkä ole julkkis.

  Ongelma jatkuu edelleen vaikka 50v on taulussa... Tosin tähän ongelmaan voi kai olla jollain tapaa tyytyväinen.

  Eihän toki parisuhdeelämä naisen kanssa koskaan mitään helppoa ole ollut. Naisten ulkonäkö ja aktiivisuus seksuaalisessa kanssakäymisessä on kuitenkin helpottanut parisuhde elämisen tuskaa...

  VastaaPoista
 22. Kumpi on pahempi: petos rakkaudessa vai seksissä? Vastaako tämä tutkimus oikein?

  ...
  Tutkijat uskovat naisten ja miesten välisen eron juontavan juurensa evoluutiopsykologiasta. Kärjistetysti sanottuna miehelle on kautta aikojen ollut tärkeää, että hänen jälkeläisensä todella ovat hänen geeniperimäänsä eli hänen lapsiaan. Tästä syystä miehet ovat erityisen herkkiä seksuaaliselle pettämiselle.
  ...

  "Tyhmät saavat kernaasti kuolla!" - Minna Canthin lausahdukset moderneina nettiversioina

  Zalando iskee suoraan sydämeen - aiheuttaa miehille sydänkohtauksen

  VastaaPoista
 23. Vastaukset
  1. "Miehen sukupuolielin lävähti ruutuun uutislähetyksessä – tv-kanava pyysi anteeksi"

   Deadspin: See, this is why you don't just put the camera on some producer's Twitter feed while talking about a helicopter crash.

   Joku oli onnistunut tekemään käytännöllisen pilan televisioyhtiölle ?

   Hakutuloksia ei varmaankaan kannattaisi näyttää suorana lähetyksenä tarkistamatta ensiksi että mitä näkyykään.

   Poista
 24. Koska tästä koulutuksen epätasa-arvoistumisesta saa alkaa huolestua? Ainakin tähän mennessä aiempi tasa-arvovaltuutettu ja ainakin yksi koulujen segregaatiota vastustavan työryhmän jäsen ovat vastustaneet sitä, että poikiien tai miesten syrjäytymiseen koulutuksesta saisi puuttua. On kummallista, että ongelmaksi nähdään se, että teknisillä aloilla on miehiä enemmistö, mutta siitä ei saisi huolestua, että eräillä aloilla, kuten eläinlääketieteellisessä on miehiä erittäin pieni osuus.

  Naiset jyräävät miehet koulutuksessa yhä selvemmin

  VastaaPoista
 25. http://2.bp.blogspot.com/-ed1cdD8FLUk/UVsx7Z4Q-ZI/AAAAAAAACzY/NYRN4AsZKpc/s6200/prochoice_only_counts_for_abortion.jpg

  VastaaPoista
 26. Houston father shoots and kills boy in teen daughter's room

  ...
  Police have not released the name of the 55-year-old father or the dead teenager, who the daughter first said she did not know and then said she did.
  ...

  VastaaPoista
 27. Ja tuosta istuu vankilassa tietenkin vain puolet ajasta:

  Mies pyysi aamukahvia – vaimo puukotti henkihieveriin

  ...
  Vaimo myönsi puukotuksen, mutta piti tekoa törkeänä pahoinpitelynä kuten käräjäoikeuskin, joka tuomitsi hänet kahden vuoden ja neljän kuukauden mittaiseen vankeuteen.
  ...

  VastaaPoista
 28. ...
  Äkkipikaiseksi tunnettu nelikymppinen vaimo on vuosien varrella syyllistynyt useita kertoja törkeisiin ja tavallisiin pahoinpitelyihin.
  ...

  VastaaPoista
 29. Aivohalvauksen riski kasvaa selvästi, jos juo alkoholia useammin kuin kahdesti viikossa

  Alkoholin nauttiminen useammin kuin kahdesti viikossa lisää aivohalvauskuoleman vaaraa miehillä selvästi. Itä-Suomen yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan alkoholin käyttäminen useammin kuin kaksi kertaa viikossa kolminkertaisti aivohalvauskuoleman vaaran verrattuna täysin raittiisiin miehiin.

  Vaikka kerralla juodut määrät olisivat pieniä, aivohalvauskuoleman riski on kohonnut.
  ...

  VastaaPoista
 30. More Troubles For Authors of Controversial Acid-Bath Stem Cell Articles

  "Reports early this year about a strikingly simple method for deriving pluripotent stem cells were met with amazement and deep skepticism, then claims that the experiments were not reproducible, then accusations of copied and manipulated figures. Now, the first author of one of the papers is being lambasted for having copied the first 20 pages of her doctoral thesis from an NIH primer on stem cells. And an adviser on her thesis committee says he was never asked to review it. Could this get any stranger? Probably!"

  VastaaPoista
 31. Vastaukset
  1. "Miehet huomio: 5 varmaa tapaa iskeä nainen"

   Varma tapa kerätä klikkauksia?

   The Voice: The Voicen naistoimittajat listasivat miehille ne keinot, joilla tekee naiseen takuulla vaikutuksen.

   Poista
 32. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2584159/Benefits-cheat-paid-luxury-Spanish-holiday-home-66-000-taxpayers-money.html

  VastaaPoista
 33. Vihreiden valtuutettu urkki arkaluontoisia asiakastietoja

  Kaupunginvaltuutettu Maia Fandi (vihr.) on tuomittu virkavelvollisuuden rikkomisesta 30 päiväsakkoon (yhteensä 450 euroa) Keski-Suomen käräjäoikeudessa.
  ...

  Käräjäoikeus: Nainen huijasi itselleen silmäleikkauksen ja ihohoidon

  VastaaPoista
 34. [Satunnaisia linkkejä] iltasanomat.fi (19.3.2014)

  "Ne sanat muistan ikuisesti" Onko sinut jätetty tylysti? Kerro kokemuksestasi
  Mä en ole koskaan rakastanut sua ja olen tavannut toisen. Millä sanoilla sinusta on erottu?

  VastaaPoista
 35. Vitoselta klo 23:10 5D: Outo riippuvuus:

  Virtsaterapiaa. Carrie vannoo virtsan terveellisyyden nimeen. Hänellä todettiin neljä vuotta sitten pahanlaatuinen melanooma, ja hän on siitä lähtien juonut lähes kaiken virtsansa. (My Strange Addiction, dokumenttisarja, 3. kausi, USA, 2012)

  Ja sen jälkeen klo 23:45:

  Tuhoisa juoma. Shannon on juonut vuoden aikana noin 20 litraa bensiiniä. Pienikin määrä voi koitua kuolemaksi, joten hänen läheisensä ovat syystäkin huolissaan. (My Strange Addiction, dokumenttisarja, 3. kausi, USA, 2012)

  VastaaPoista
 36. Vastaukset
  1. "Kannattaako Suomessa syntyä mieheksi vai naiseksi? Katso, mitä sanovat tilastot"

   Keskustelu: Onko miehillä ja naisilla yhtä hyvät olot Suomessa? (portti.iltalehti.fi, 19.03.2014)

   Poista
 37. "Naiset kouluttautuvat, miehet korjaavat palkkapotin - "Minulle ei ole selvinnyt, miksi yhä on näin"

  Tapio ei sitten tullut lukeneeksi tuoretta tutkimusta koulutusinflaatiosta.

  Kuka kertoisi Tapsukalle totuuden palkkatasa-arvosta? Pauli Sumanen? Ei taida rautalanka maailmassa riittää.

  VastaaPoista
 38. Junissa kuuluttaa pian mies – kuuntele, miltä uusi ääni kuulostaa


  Salaliitto naisten puhdistamiseksi saa jatkoa - nyt pätevä naisääni häviää junista, ja tilalle tulee keski-ikäisen äijän sovinistista ja fallista murinaa.

  Tule apuun, Elina Grundstöm!

  VastaaPoista

 39. You're opening the hole
  of the bitch
  YES
  you heard what I said before itch
  You're opening the sole
  and the tits
  you heard what I said for the bliss
  Ok,
  Open
  the hole
  of the bitch
  You're ready to shoot the witch
  and your bullet is golden and name of the game
  is the surrounder by the hard rape

  You're opening
  the hole of the bitch.
  You can try again or skip.
  Because you're frustrated by
  work
  and you haven't the chance to learn

  If you wanna kick
  the bitch
  You must kick yourself
  to see
  you aren't more that that bitch
  And you are as one with that
  itch


  -deebsteri

  VastaaPoista
 40. Tilastokeskus: Miehen keskituntiansio on 21,24, naisen 21,98 euroa Pauli Sumasen blogi

  VastaaPoista
 41. Police: Teenage girls use knife to force autistic boy to perform sex acts

  Two Maryland teenage girls were charged this week with assaulting an autistic boy and recording him on their cell phones performing sex acts, including some with animals, the St. Mary County Sheriff's Department said Wednesday.

  Authorities said the two girls, ages 17 and 15, admitted to police that they assaulted the boy, 16, with a knife on "multiple occasions."
  ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Police: Teenage girls use knife to force autistic boy to perform sex acts"

   Tuo on siis linkki HS.fi (20.3.2014) artikkeliin

   Hiirikokeet: Univaje voi tuhota aivosoluja pysyvästi
   Univaje saattaa pysyvästi tuhota suuren osan aivosoluista, osoittaa tuore amerikkalaistutkimus.

   Pennsylvanian yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa koe-eläiminä käytettyjen hiirten aivosoluista paikallisesti jopa neljäsosa tuhoutui, kun hiiriä pidettiin hereillä yövuoroja tekevälle tyypilliseen tapaan. Hiiret joutuivat valvomaan kolme yötä ja saivat kunkin yön jälkeen nukkua vain neljästä viiteen tuntia.


   Linkin sisältö siis ei ole ihan sitä mitä luvattiin.

   Tuolla otsikolla löytyy cnn.com (March 13, 2014) artikkeli

   Police: Teenage girls use knife to force autistic boy to perform sex acts

   Poista
 42. Naisohjaajat teilaavat mieskriitikon väitteet kuukautiskierrosta elokuviensa liikkeellepanevana voimana

  ...
  Yllätyin miten huonoja ne (naiselokuvat) ovat. On absurdia puhua kiintiöstä naisten tekemien elokuvien tuelle, jos taso on mikä on.
  ...
  "Ihan kuin naiset olisivat ottaneet roolimallin, että pitää olla tyhmä ja vähän yksinkertainen. Miksei voi käsitellä tiukempia aiheita?" Pirhonen ihmettelee.

  Pirhonen myöntää, että kirjoituksen pontimena on toiminut käsikirjoittaja Raija Talvion alkuvuonna ilmestynyt kolumni elokuvantekijöiden Lehtiset-lehdessä. Siinä Talvio vaati elokuvaan tasa-arvoajattelua ja naisten tekemille elokuville kiintiötä. Samoihin aikoihin Suomeen perustettiin tasa-arvoa av-alalle ajava yhdistys Women in Film & Television Finland.
  ...
  Filmihullu-lehden (1/14) katsauksessa Pirhonen syyttää suomalaisia naiselokuvantekijöitä Minna Canthin perinnön unohtamisesta. Hänen mielestään Canthin keinot ja tavoitteet on korvannut Demi-lehdestä tuttu tematiikka ja ongelmanasettelu.

  "Sijoittuipa elokuva mihin aikaan tai yhteiskunnalliseen tilanteeseen hyvänsä ja olivatpa naiset ammatiltaan mitä tahansa, heitä ei kiinnosta mikään muu kuin täydellinen (perinteinen) parisuhde ja oman hedelmällisyytensä hyödyntäminen. Sellaiset asiat kuin talous, politiikka, uskonto, sukupuoliset vähemmistöt ja alkoholismi ovat naisille täysin vieraita", Pirhonen analysoi kirjoituksessaan.
  ...
  "'Kotimaisen elokuvan maaginen realismi' tarkoittaa siis sitä, että elokuvateatterissa istuva nykyinen tai tuleva yh (yksinhuoltaja) näkee itsensä pussaamassa pääministeriä ja elävänsä ydinperheensä kanssa satumaassa maailman loppuun asti tai vieläkin kauemmin", Pirhonen kirjoittaa.

  Hän epäilee, ettei vuosi 2014 tuo muutosta naiselokuvan ilmeeseen. Romanttinen komedia pysyy vallitsevana tyylilajina.

  Yksi rajun arvostelun kohteiksi joutuneista on elokuvaohjaaja Taru Mäkelä.

  Mäkelä ihmettelee Pirhosen kirjoitusta ja kysyy, mitä vikaa on naisen kehollisuudessa, menopaussissa ja kuukautisissa. "Ne marssittavat yli puolen ihmiskunnan arkea ja elämänvalintoja. Siis hyvin dramaattista materiaalia", Mäkelä kirjoittaa HS:lle lähettämässään sähköpostissa.
  ...


  VastaaPoista
 43. http://epublications.uef.fi/pub/urn_nbn_fi_uef-20130916/urn_nbn_fi_uef-20130916.pdf

  VastaaPoista
 44. Aivan mahtava gradu täytyy myöntää... ja Laasanenkin mainittu sivulla 59.

  Huh huh kaikenlaisella sitä nykyään ylemmän korkeakoulututkinnon paperit saa käteensä yliopistosta.

  VastaaPoista
 45. VASTARINTAA JA VALTAISTUMISTA
  Feministinen itsepuolustus radikaalina naisaktivismina -gradu s.58:

  "Usein tasa-arvosta ja epätasa-arvosta käytävät keskustelut käydään miesten äänillä, miesten näkökulmasta ja mieslähtöisesti (myös Ronkainen 2002, 212-213."

  huh huh, onpa sairasta

  VastaaPoista
 46. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2585246/Peterborough-mother-jailed-admits-pulling-babys-nails.html

  Oikein vankilalla uhkaa NAISTA,ihme tuomari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein vankilalla uhkaa NAISTA,ihme tuomari

   Ei välttämättä:
   Judge Patrick O’Brien ordered the reports be carried out after granting the young mother bail.

   He said: 'The granting of bail is no indication of sentence, and it could be a custodial sentence.

   'However, a mental health order is also a possible outcome of the case.'

   Sentencing will take place at Cambridge Crown Court on May 14.

   Poista
 47. Johan on gradu, pitää tutustua tarkemmin...

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".