keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2014

Pariutumisjournalismi

Ylen pariutumisjournalismi on heppoista

Munapäivälähettiläät tulevat tapaamaan suomalaista ”kummityttöään” – välittömät masennusoireetMiesten vuoro

Why Is Discussion of Boys and Men Opposed?

Why the Men's Rights Movement Is Garbage

184 kommenttia:

 1. Anonyymi2/4/14 15:15

  Why the Men's Rights Movement Is Garbage: "Second of all, let's get one thing straight: men, as a group, do not face systematic oppression because of their gender."

  Ei ole tämän kirjoittaja sitten paljon aiheeseensa perehtynyt. Lainsäädännöllinen sukupuolisyrjintä kohdistuu nimenomaan miehiin mm. Suomessa (asevelvollisuus etc.), miehiä syrjitään järjestelmälllisesti viranomaisten toimesta myös esimerkiksi huoltajuuskiistoissa tai rikosoikeudenkäynneissä. Lisäksi länsimaissa vallitsee varsin miesvihamielinen kulttuurinen ilmapiiri, joka hankaloittaa miesten elämää ominin tavoin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. "Tavallisella perusmiehellä mahdollisuus? – Emma Watson haluaa deittailla vain ”tavisten” kanssa"

   Just magical! Emma Watson confirms her romance with Oxford University student Matt Janney as they put on a tactile display on a Caribbean beach (Daily Mail, MailOnline, 11 January 2014)
   Their romance was only made public earlier this week.

   But Emma Watson has now confirmed her rumoured relationship with Oxford University student Matt Janney as the pair put on a rather amorous display on a Caribbean beach.

   Looking utterly spellbound with her hunky new man, as they wandered down the picture perfect white sands, the 23-year-old actress appeared every inch the smitten kitten as the couple indulged in a passionate PDA.

   Poista
 3. [Satunnaisia linkkejä] (iltasanomat.fi, 2.4.2014)

  Julkkiksilta reipasta seksipuhetta uutuusohjelmassa - K18-varoitus!
  Liv-kanavan Rakkauden FAQ -ohjelmassa julkkispanelistit keskustelevat parisuhteista.

  Tänään Livillä alkava Rakkauden FAQ -ohjelma pyrkii kutkuttamaan nauruhermoja paikoittain varsin kaksimieliselläkin puheella.


  Ohjelmassa panelistit saavat ratkottavakseen parisuhdeasioihin liittyviä dilemmoja. Ensimmäisessä jaksossa pohditaan muun muassa sitä, mihin kädet tulisi laittaa suuseksin aikana.


  VastaaPoista
 4. [Satunnaisia linkkejä aiheen vierestä] (iltasanomat.fi, 2.4.2014)

  Suosittu muoti-ilmiö voi altistaa sukupuolitaudille
  Viime vuosikymmeninä genitaalikarvojen poistamisesta on ollut muodikasta sekä miehillä että naisilla. Tämä muoti-ilmiö ei kuitenkaan lisää puhtautta.

  Brasilialainen vahaus eli häpykarvojen poistaminen tuli muotiin ensin naisten keskuudessa Yhdysvalloissa 1990-luvulla. Myöhemmin siitä on tullut suosittua maailmanlaajuisesti.

  - Häpykarvattomuus on ilmeisimmin levinnyt valtaväestön keskuuteen pornoteollisuudesta, jossa naiset ovat halunneet näyttää ikäistään nuoremmilta, sanoo Turun yliopiston evoluutiobiologian dosentti Markus J. Rantala.  Brasilialainen vahaus voi altistaa sukupuolitaudille

  Suosittu muoti-ilmiö ei lisää puhtautta
  (rakkaudeksi.fi)

  VastaaPoista
 5. [Satunnaisia linkkejä] (iltasanomat.fi, 2.4.2014)

  Tällainen on täydellinen tyttö- tai poikaystävä - Vastaa kyselyyn ja kerro se meille
  Brittiläinen kyselytutkimus selvitti, millainen on täydellinen tyttöystävä Britanniassa. Nyt selvitetään ihannetyttöystävää ja -poikaystävää Suomessa. Auta meitä ja vastaa kyselyyn.

  Kerroimme aiemmin, miten miehet listasivat deittipalvelu Lovoon kyselytutkimuksessa ihannetyttöystävän ominaisuudet aina lempisarjoista kuppikokoon. Asiaa kysyttiin 2000 mieheltä.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. "Parhaassa työiässä olevat naiset jäävät kotiin"

   Oleellisestihan tuossa on kysymys siitä, että naiset käyttävät hyväkseen sitä mahdollisuutta, joka heillä on.

   Poista
 7. Anonyymi3/4/14 09:51

  Tahdon lapsen, mies puuttuu


  Lapsin on Suomessa näemmä jokanaisen oikeus. Miehillä ei toki vastaavaa oikeutta tai mahdollisuutta lapsen hankkimiseen omin päin ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lapsin on Suomessa näemmä jokanaisen oikeus. Miehillä ei toki vastaavaa oikeutta tai mahdollisuutta lapsen hankkimiseen omin päin ole."

   Niinhän se menee.

   Poista
 8. Anonyymi3/4/14 11:16

  "Tahdon lapsen, mies puuttuu"

  Kakki on taas feministi-Hesarin jutussa miesten syytä: ei haluta lasta, ei haluta sitoutua jne. Mistähän tämä mahtaa johtua? Johtuisiko kenties siitä, että perheessä miehellä on vain velvollisuuksia, muttei mitään oikeuksia.

  Omia parinvalintapreferenssejä ei tietenkään suostuta kyseenalaistamaan tai rimaa laskemaan, mutta "mutku mä tahdon vauvan, niin mun pitää kanssa se sitten saada", hyvällä tai pahalla, keinoja kaihtamatta. Vähät siitä, onko se lapsen edun mukaista, että hän syntyy vain naisen egonrakennusprojektin lisäsiiveksi, ilman oikeutta edes tuntea isäänsä koskaan.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3/4/14 16:05

  Soini paljasti olevansa systeemin osa

  "Samaa sensuuria sovelletaan myös muissa "tasa-arvoon" liittyvissä kysymyksissä, kuten esimerkiksi sukupuolten välisessä tasa-arvopolitiikassa ja ihmisten synnynnäisissä eroissa. Lukuisat vasemmistolaiset toimittajat ovat pyrkineet niputtamaan "naisvihan" ja "rasismin" äärioikeistolaisiksi ilmiöiksi, jotka luovat suoran uhan järjestäytyneelle yhteiskunnalle. Suomen tunnetuin miesasiamies Henry Laasanen lasketaan kyseisessä tulkinnassa samaan poliittiseen lokeroon Jussi Halla-ahon kanssa, vaikkakin yhdistäviä tekijöitä kyseisillä herroilla on tasan yksi: kumpikin heistä rikkoo omalla toiminnallaan vasemmistolaista hegemoniaa tasa-arvopolitiikassa. Tämä on mielestäni tärkein syy sille, miksi kyseisillä henkilöillä on yllättävän paljon yhteisiä kannattajia."

  VastaaPoista
 10. Anonyymi3/4/14 17:20

  Psykologi: "Avioliitto ei sovi kaikille"

  Kommenteista:

  ...
  Ps Rauhalan on turha läpättää, niin sanotusti. Tieteellinen näyttö aivan yksinkertaisesti osoittaa, että yksinhuoltajien lapset ovat suuri riskiryhmä mielenterveyden häiriöiden kannalta. Tämän hän myös tietäisi, jos olisi a) puolueettomasti perehtynyt aiheeseen tai b) kliinisessä työssä kokenut.

  Kyseessä on aikuisten keskinäinen päätös joka asettaa lapsen riskiryhmään ja muun väittäminen on paitsi vastuutonta, myös valheellista. Aikamme yksilökeskeisyys tässä vain korostuu ja kirjoituksen tehtävä lienee tietynlainen subjektiivinen, oman oppialan näytön sivuuttava puolustuspuhe harkitsemattomasti toimineelle kirjoittajalle. Ei uutisarvoa.
  ...

  VastaaPoista
 11. Anonyymi3/4/14 17:59

  Vasemmiston ja feministien vaikein ongelma on lähes täydellinen länsimaisen demokratian ymmärryksen puute. Heiltä puuttuu kokonaan tieto mihin arvorakennelmiin systeemimme perustuu.

  He ymmärtävät kaiken kateuden ja riiston kautta ja kaikki yritetään sitten tasapäistään tähän muottiin ja lopputuloksenaon aina oikein ajattelevien johtama diktatuuri joka sitten hajoaaomaan mahdottomuuteen vainoharhahoissaan.

  Kaikista mielenkiintoisinta on, että eri osapuolet luulevat, että vastapuoli ymmärtää missä todellisuudessa kompikin osapuoli elää.

  Länsimaisen vapauden kannattaja luulee, että vasemmistolainen ymmärtää hänen maailmankuvansa ja vasemmistolainen luulee myös, että hänen maailmankuvansa on vastapuolelle selvä ja on kiukkuinen kun siitä huolimatta häntä tahallaan "riistetään".

  Yritä nyt sitten tällaisessa tilanteessa jonkinlaista keskenäistä ymmärrystä. Se ei onnistu millään.

  Suomessa ainakin luullaan, että elämme täällä länsimaisten kulttuurin mukaan, mutta todennäköisesti osa porukasta elää aivan toisenlaisen kulttuurin käsityksen mukaan enkä nyt tarkoita mitään uskonnollisia juttuja.

  VastaaPoista
 12. [Satunnaisia linkkejä] (iltasanomat.fi, 7.12.2013)

  Kysy Ekiltä: Miten puuttua ystävän holtittomaan seksielämään?
  Nuori mies on huolissaan ystävänsä seksitavoista, mikä avuksi?

  Hei Eki!

  "Otan yhteyttä vasta hiljattain varsin myöhäisellä iällä (21-vuotias) seksuaalisuutensa löytäneen miespuolisen ystäväni puolesta.  Eihän tuo minusta kuulosta yhtään myöhäiseltä iältä.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi3/4/14 21:28

  Danita Westphal: En seurustele Heikki Lampelan kanssa

  Kieltämättä vähän hymyilyttää, kun "huippujuristi" Lampelaa vedetään julkisesti kölin ali.

  Vahingonilon syy löytyy tästä jutusta:

  Rakastunut huippujuristi Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

  No, voihan olla, että tämä kaikki on vain osa tarkkaan harkittua julkisuuspeliä. Huomiohuoraus on taiteenlaji, jota me tavalliset pulliaiset emme vain ymmärrä.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi3/4/14 21:54

  Huivijuttuun: Jos huivin pito on vapaaehtoista, sen voi ottaa pois halutessaan, joten työnantajan mahdolliset pukeutumista koskevat säännökset eivät voi olla mikään todellinen ongelma. Jos se taas on "pakollista", pitäisi varmaan ennemmin pohtia huivinkäyttökieltoa, kuin taipumista kulttuuri-imperialismin edessä.

  VastaaPoista
 15. Lampelan FB-sivun lukeminen on aika koominen kokemus :-)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi4/4/14 11:48

  Susanna Koski ja Joona Räsänen
  Alkaa 20:00 loppuu 32:05

  Esimerkki Yle sensuurista. Susanna Kosken viimeinen lause leikattu pois

  Pois leikatussa
  viimeisessä lauseessa Ay nuorelle Susanna Koski heitti hyvän pallon AY-liikkeelle ja kehotti AY liikettä toteuttamaan näitä ay nuoren erinomaisia ideoitaan jos ne kerran ratkaisevat nykyisiä suomen kansainvälisen kilpailukyvyn ongelmia näin 'erinomaisesti' kuten Ay nuori Joona Räsänen esitti...

  Henry Laasasta halutaan sensuroida. Halla-ahoa halutaan sensuroida, Susanna Koskea halutaan sensuroida, erittäin monia ihmisia itseasiassa halutaan sensuroida suomalaisessa mediassa ja musta maalaaminen median avulla on vielä mukava lisä näille sensuroijille.

  Hyvin menee Suomen Demokraattinen Kansantasavalta

  Eikö tämänkaltainen toiminta kyseenalaista YLE:n legitiimiteetin täydellisesti. Olisiko tällainen ennemminkin normaalia jossain Putinistanissa kuin länsimaassa, johon leiriin ainakin suomi luulee kuuluvansa, ainakin vielä...

  VastaaPoista
 17. On se äijä!4/4/14 15:46

  Mustalais-Heikillä taitaa riittää pesää!

  VastaaPoista
 18. Vastaukset
  1. » Päivän "elokuvanautinto".

   Kieltämättä tuohon vaikutti myöskin se että tuo ei tuntunut uskottavalta.

   Poista
  2. » Päivän "elokuvanautinto".

   Tähän liittyen (yle.fi, 7.2.2014)

   Nymphomaniac puhuttaa: Onko seksin kuvaaminen tarpeellista?
   Tanskalaisohjaaja Lars von Trierin uusi elokuva Nymphomaniac saa ensi-iltansa tänään Helsingissä. Elokuva on herättänyt runsaasti kohua seksin kuvaamisen takia. Ohjaaja käytti seksikohtauksissa sijaisnäyttelijöinä pornoammattilaisia.

   Nymphomaniac-elokuvassa pahoinpidelty, keski-ikäinen nainen kertoo ventovieraalle miehelle koko elämäntarinansa lapsuudesta saakka. Nainen mieltää itsensä nymfomaaniksi ja elokuva kertoo myös naisen seksuaalisesta historiasta eksplisiittisen seksikuvauksen kautta.

   Von Trierin alkuperäinen elokuva kestää viisi ja puoli tuntia, mutta elokuvateatterilevitykseen tulee nyt rahoittajien toiveesta siistitty päälle neljän tunnin versio.


   Minusta tuossa katsomassani versiossa ei erityisen erityisen paljon kuvattu seksiä. Suurimmaksi osaksi kohtaukset oli sellaisia että niistä tuli mieleen että mihin sitä pornoammattilaisia tarvitaan. Siis annetaan ymmärtää että tehdään jotain. Niinhän se on yleensäkin elokuvissa.

   Poista
  3. Siis annetaan ymmärtää että tehdään jotain. Niinhän se on yleensäkin elokuvissa.

   Samaan tapaan kuin elokuvan "Ei Kiitos" kohtaukset.

   Poista
 19. Vastaukset
  1. "Avioliitto on hyväksi sydämelle"

   Valitettavasti etsimääsi blogisivua ei ole olemassa.

   Tarkoitatko (yle.fi, 28.3.2014)

   Tutkimus: Avioliitto on hyväksi sydämelle
   Tutkimuksen mukaan naimisissa olevien todennäköisyys sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin on pienempi kuin sinkkujen, eronneiden ja leskeksi jääneiden.

   vai (ess.fi, 5. huhtikuuta 2014)

   Avioliitto on hyväksi sydämelle

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Viitattu: Väestöliiton blogi: Näin saat täydellistä seksiä   Havahduin asiaan toden teolla ollessani luennoimassa eräässä lukiossa. Ennen luentoa huolestunut nuori kuiski kulmat kurtussa, ettei koskaan uskalla aloittaa seksiä. ”Koska mitä sitten tehdään, jos se ei onnistukaan täydellisesti?”, hän tuskaili. Nuoret kertovat, ettei paineita tule yksin pornosta, vaikka senkin maailma vaikuttaa. Niitä tulee myös aikuisilta, jotka maalailevat kuvaa täydellisen soljuvasta ekasta kerrasta tai romanttisista tv-tarinoista, joissa linnut lauleskelevat ja takkatuli rapsahtelee rakastelun taustalla. Räpiköi siinä sitten ekaa kertaasi!


   Poista
 21. [Satunnaisia linkkejä aiheen vierestä] (iltasanomat.fi, 5.4.2014)

  66-vuotias isomummo majoitti miestä puolitoista kuukautta - oikeus tuomitsi useista rikoksista
  66-vuotias kouvolalainen isomummo majoitti Kymenlaakson käräjäoikeuden mielestä kotkalaismiestä liki puolentoista kuukauden ajan hyötyäkseen miehestä taloudellisesti.

  Oikeus on hylännyt isomummolle luetun syytteen törkeästä vapaudenriistosta, mutta on tuominnut naisen muun muassa törkeästä kiristyksestä, ryöstöstä ja petoksista 1 vuodeksi 10 kuukaudeksi vankeuteen.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi5/4/14 22:57

  "Ennen luentoa huolestunut nuori kuiski kulmat kurtussa, ettei koskaan uskalla aloittaa seksiä. "
  Koska mitä sitten tehdään, jos se ei onnistukaan täydellisesti?”,

  Tuskinpa se onnistuu täydellisesti, vaikkei mokaisikaan.
  Koska kulttuurissa ei ole kaksista käsitystä siitä, mitä on täydellinen tai hyvä seksi. Tämä kulttuuri on erittäin vanhoillinen, edelleen. :(

  "Nuoret kertovat, ettei paineita tule yksin pornosta, vaikka senkin maailma vaikuttaa."

  Mitäs paineita pornosta voisi tulla?

  "Niitä tulee myös aikuisilta, jotka maalailevat kuvaa täydellisen soljuvasta ekasta kerrasta tai romanttisista tv-tarinoista, joissa linnut lauleskelevat ja takkatuli rapsahtelee rakastelun taustalla. "

  BUAHAHAHAAHAHAA!! Todella täydellistä. Virkamiesseksiä!!!!

  "Räpiköi siinä sitten ekaa kertaasi!"

  Njoo. Räpiköihän se Katainenkin parlamentissa.


  -Diibsteri

  VastaaPoista
 23. Anonyymi5/4/14 22:59

  "Jaana Paju: Hiljaiset miehet"

  Juu, ihme kyllä naiset saavat olla mitä ovat, paljon vähemmänkin. Miehet eivät. Koska he eivät ole, koska heitä ei arvosteta. Sairasta, mutta näin se menee. Ihan sairasta. Ihan kun jossain hourulandiassa. Toivottavasti hourailu loppuu. Koska hourailu on kiellettyä.


  -diibsteri

  VastaaPoista
 24. Anonyymi5/4/14 23:08

  "- Miksi kokea syyllisyyttä luontaisesta tarpeestaan tulla rakastetuksi ja saada vastarakkautta? Jos tarve ei tyydyty, niin ei ole ihme, jos asia pyörii mielessä, sanoo Borg-Penttilä."

  Ei jumalauta. Onko tää joku seksiterapeutti vai näkkileivästä materialisoitunut haamu kirkosta?
  Suhteessa pitää aina muistaa runkata ja fantasioida. Koska parisuhde on aina loukko, oli se sitten kuinka klassinen tahansa.
  Ei voi tehdä tyytyväiseksi ketään. Ei auta Miami Vice, mut pakko kattoo sheriffi- mafialeffoja, kun niissä on aina HUTSUJA, jotka muistuttaa siitä, että oman vaimon lisäksi on olemassa muutakin. Vai pitääkö dallaspullatkin piilottaa? Saako niitä edes pimeässä syödä jos on kasvisruokavalio...

  Vanhoilliset himmelit! Kainaloissa Gimmelit! Pidä omastasi kii. Ettet sorru NUKKEIHIN.


  -diibsteri

  VastaaPoista
 25. Anonyymi5/4/14 23:17

  "Omia parinvalintapreferenssejä ei tietenkään suostuta kyseenalaistamaan tai rimaa laskemaan, mutta "mutku mä tahdon vauvan, niin mun pitää kanssa se sitten saada", hyvällä tai pahalla, keinoja kaihtamatta. "

  "Jos nainen haluaa vauvan, annettakoon hänelle vauva". No se vauva ei tule jos sitä ei hänelle tehdä, mutta ympäröivässä hourulandiassa miehet näitä vauvoja tekevät vaikka 30 yksinhuoltajaäidille... On se aika sairasta, kun naissukupuoli lasketaan maailmaan kultalusikka suussa (tai siis 90% naisista). Ei tarvitse muuta kun sanoa mitä tuntee ja mitä sopii tehdä, niin mies tottelee.

  Miehen kunnioittaminen... se on kirosäkeistä kauhein... tulisikohan sekin pakottamalla? Pakottamalla nainen kunnioittamaan miestä. Tai vaikka sitten poikaa.

  Pojan kunnioittaminen.


  -diibsteri

  VastaaPoista
 26. Anonyymi5/4/14 23:33

  RUNOKSI MUUTIN

  Meren vetiseen kalvoon
  suolaiseen levään
  Kaislikkoon sinisten aavojen
  purjehdin
  Täydellä voimalla
  Kankailla jyrisee
  kun vesi allani hakkaa taivaan kattilaan
  Perhosen lailla ikuisilla mailla
  tuhoisin elkein
  tukehdun melkein
  Mutta sisääni pyrkii
  mies
  Sisääni pyrkii hän,
  hän pyrkii sisälleni peräsuoli
  peräsuoli hakkaa,
  kuin sydän.
  Hän ripustaa peräsuolensa
  omaan kaulaani
  kuristaa ja kimeästi karjuu.
  Ettei tästä lätäköstä nousta ilman vastarakkautta.
  Ja se on sitä homorakkautta.
  Sitä, jota tunnet, kun
  myyt itsesi
  halvalla.
  Ja menetät sukupuolesi
  naisen hallintaan.  -diibsteri

  VastaaPoista
 27. [Satunnaisia linkkejä] (iltasanomat.fi, 2.4.2014) Voisitko jäädä suhteeseen vain rahan takia? Äänestä!
  Parisuhteiden uskotaan perustuvan aina rakkaudelle, mutta toisenlaisiakin yhdessä pysymisen motiiveja löytyy.

  VastaaPoista
 28. [Satunnaisia linkkejä] (hs.fi, 6.4.2014)

  Monissa Euroopan maissa ihmetellään Suomen koululiikuntaa

  Miksi tyttöjen ja poikien koululiikuntaa ei voisi Suomessa järjestää yhdessä?


  On kansainvälinen urheilukonferenssi Hollannissa. Suomalainen tutkija mainitsee puheessaan, että meillä tytöt ja pojat ovat koulussa eri liikuntaryhmissä. Joku yleisöstä keskeyttää, koska luulee kuulleensa väärin. Seuraa kiihkeä keskustelu, jossa paheksutaan suomalaisia: Pisa-testin tuloskin asettuu uuteen valoon, jos liikunnanopetuksemme on näin alkeellisella tasolla. Joku pauhaa seisten: tytöt ja pojat eri ryhmissä, onko Suomi jokin Saudi-Arabia?

  Onko se tosiaan muualla niin yleistä?

  VastaaPoista
 29. Vastaukset
  1. "Viidakon tähtönen kertoo selibaatistaan ja seksihalujensa lisääntymisestä"

   Onko kuukausi muka joku selibaatti?

   Naiselle tehtiin vaginoplastia eli vaginan pienennystoimenpide, joka vaati lemmiskelystä pidättäytymistä yli kuukauden ajaksi.

   Poista
 30. [Satunnaisia linkkejä] (ltalehti.fi, 6.4.2014)

  10 yleisintä seksifantasiaa
  Mielikuvituksesta voi olla oiva apu tylsäksi muuttuneeseen seksielämään.

  Vielä hauskemmaksi se muuttuu, jos saat kumppanisi innostettua mukaan viattomaan ajatusleikkiin.

  Vaasalainen seksuaalineuvoja Jeanette Åbonde sanoo seksuaalisten fantasioiden olevan niin henkilökohtaisia, että yleispäteviä fantasioita on hankala nimetä

  - Se mikä kiihottaa yhtä, ei välttämättä iske kumppaniin lainkaan. Jos fantasiat ovat kovin rajuja, niistä on hyvä puhua kumppanin kanssa. Jos esimerkiksi fantasioi kumppaninsa ottamisesta aivan yllättäen, tämän on hyvä tietää asiasta etukäteen.


  Mies äkkiä saada syytteen vaikka raiskauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mies äkkiä saada syytteen vaikka raiskauksesta."

   Mies voi äkkiä saada syytteen vaikka raiskauksesta — nainen vähemmän.

   Poista
 31. [Satunnaisia linkkejä] (ltalehti.fi, 6.4.2014)

  Viisi vinkkiä ensitreffeille - näin onnistut
  Ensimmäiset treffit voivat aloittaa vuosisadan rakkaustarinan tai pilata kaiken. Näillä vinkeillä onnistut treffeilläsi varmasti.

  Pitäisikö tuo vielä uskoa?

  VastaaPoista
 32. Anonyymi7/4/14 16:16

  Feministit ajavat tyttöjen ja poikien yhteisiä liikuntatunteja kouluihin. Niissä ei voi/uskalla olla mies opettajana, joten tarkoitus ajaa miesliikunnanopettajat pois kouluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Niissä ei voi/uskalla olla mies opettajana, joten tarkoitus ajaa miesliikunnanopettajat pois kouluista."

   Joo, tämä on varmaankin lopputulos.

   En usko että tuon "Miksi tyttöjen ja poikien koululiikuntaa ei voisi Suomessa järjestää yhdessä?" kirjoittaja Anna-Stina Nykänen ajattelee tätä tai että uskoisi että tämä on lopputulos.

   Poista
  2. "Niissä ei voi/uskalla olla mies opettajana, joten tarkoitus ajaa miesliikunnanopettajat pois kouluista."

   Kommenteissa tämä esitettiin toisessa muodossa, jonka ehkä myös Anna-Stina Nykänen ja muut esittäjät voivat tajuta:

   Mies opettaja ei voi valvoa tyttöjen pukeutumistiloja. Se tietää lakitupaan lähtöä.
   Kunnat säästävät helposti kun palkataan vain yksi naispuolinen opettaja opettamaan sekaryhmää. Näin on monessa kunnassa. Silloin sukupuolten tasa-arvo ei toteudu. Kouluissa on muutenkin jo yli 60% naisia.

   Poista
 33. Anonyymi7/4/14 16:34

  Tänään TV Viideltä klo 22:55:

  5D: Vaimoni on puuma

  Viisikymppinen Jude on löytänyt onnen 21-vuotiaan Kevinin kanssa, mutta mitä sanovat pojan vanhemmat? Myös Hattie, 76, ja Stephanie, 65, nauttivat nuorten miesten seurasta. (Extreme Cougar Wives, dokumentti, USA, 2012)

  VastaaPoista
 34. Anonyymi7/4/14 22:55

  A trainee lawyer cried rape 11 times to get out of taking Bar exams; falsely accused her boyfriend of repeatedly raping and assaulting her, who was arrested, charged and held in 30 days. She is now standing trial for 11 false claims of rape, 9 of assault, 2 of which include imprisonment allegations. : MensRights

  Kommenteista:

  ...
  It always strikes me as strange that they say a woman who is raped is more likely to be raped again, until I read things like this.
  ...

  My own story of how I became an advocate of men's rights. : MensRights

  Embittered with pain any many other feelings, I wrote out my own dark experiences of the unjust treatment of men in the legal and academic settings. My hope is that those that despise our case may--however briefly--see our side.
  ...
  *From the beginning of this process through its end, I was ostracized by my community. I was constantly called a rapist, piece of shit, psychopath, etc. Many people not only distanced themselves from me, but turned outright against me. I lost 30 pounds, didn’t sleep well, and fell into depression. Any and all mutual friends turned against me. I contemplated suicide.
  *It’s been 2 ½ years since that ordeal ended, and 2 years since I graduated. I still live with the scarring of these events. I have occasional nightmares— one last month that resulted in me urinating in my bed. When not actively focused on something, I find myself reliving all these events in my head ad nauseum, even obsessively like I can’t control it (i.e. when in the shower, on the train, walking to the store). I have periods where I grow angry at all those that wronged me, and periods of downright sadness. I’m not bothered by the lost friendships so much as knowing that to many people out there I’m “the bad guy.” I identified myself as the nice guy and the hard worker, the one who everyone’s parents liked. Now I am the garbage. It hurts that some people that are friendly with me hide my friendship from those that hate me for fear of being ostracized too.
  ...

  So my neighbour lost her shit with daycare administration when she went and pick up her son. : MensRights

  Because the caretaker was male. The regular caretaker was off for whatever reason, and her replacement was a man.
  He was watching over a couple of kids when my neighbour showed up and saw him there. She immediately went to the administration and made a complaint, saying how it's very inappropriate for a man to be watching over those children, and she doesn't want her 3 year old son to be in that environment.
  Best part of the story, the administration APOLOGIZED to her. Said that they were stuck, he was a qualified employee, and therefore they had to give him the position for the time being.

  I need a men's right movement because as a male camp counselor, this movie scares the shit outta me. [More in comments] : MensRights

  This movie is basically a Salem Witch Hunt of the modern day. It follows Lucas, who is a kindergarten teacher who loves kids, but not in the way you're thinking. At the beginning, you see a man who enjoys his job but after an innocent lie, his life takes a turn for the worse and he is labelled a pedophile.
  He loses his friends, is beaten in the streets and turns into an empty shell of a man. In the end, he is acquitted, but the accusation still lingers and his life will never be the same.
  ...

  VastaaPoista
 35. Vastaukset
  1. "Tutkimus: Seksiä ostavat hyvin koulutetut, Suomessakin"

   Myös (iltasanomat.fi, 8.4.2014)

   Tutkimustulos: Tällaiset miehet ostavat seksiä eniten
   EU:n rahoittamassa tutkimuksessa tarkasteltiin muun muassa seksinostajien koulutustaustaa.

   Tutkimus toteutettiin Irlannissa, Bulgariassa, Kyproksella, Liettuassa ja Suomessa. Suurin osa seksin ostajista on hyvin koulutettuja, parisuhteessa eläviä miehiä.
   Tutkimus julkaistiin maaliskuussa. Tuloksia käsitellään tänään tutkimuksen Suomessa toteuttaneen Monika-Naiset liiton tilaisuudessa.


   Huomaa tutkimuksen toteuttaja.

   Poista
 36. Vastaukset
  1. "Seksin ostaja ei välitä ihmiskaupasta"

   Ei tässä niin sanotussa ihmiskaupassa näitä väitettyjä uhreja yritetään auttaa. Tuo todetaan myöskin tuossa jutussa:

   Ne, jotka ovat joutuneet rikoksen uhreiksi jossain muussa maassa, eivät Kauppisen mukaan välttämättä saa apua Suomesta, vaikka ihmiskauppa tunnistettaisiin.

   - Maailma on julma. He kiertävät, kunnes joku saa heidät kiinni ja lähettää takaisin kotimaahansa. Siellä alkaa välittömästi uuden matkan valmistelu.


   Olen maininnut tästä aiemmin kirjan

   Susanne Thorbek ja Bandana Pattanaik (toim.): Rajat ylittävä prostituutio

   yhteydessä.

   Poista
 37. Syövien naisten kuvaamisesta tuli nettivitsaus Lontoon metrossa

  "Mikäli naiset kokevat itsensä uhatuksi kuvaamisen takia, heidän tulisi ottaa yhteyttä poliisiin..."

  "Yksi kuvaamisesta närkästynyt on The Debrief -lifestyle-sivuston uutispäällikkö Sophie Wilkinson.

  "Vaikka [Facebook-] ryhmän tiedoissa lukee, että sivusto ei uhkaile tai kiusaa, koin tulleeni uhriksi. Ja satutetuksi", hän kirjoitti The Debriefissä.

  Brittiläinen feministikirjailija Caitlin Moran kävi Twitterissä vastaiskuun ryhmää vastaan.

  "Jos joku ottaa kuvan sinusta, ota kuva hänestä ja minä twiittaan sen.""

  VastaaPoista
 38. [Satunnaisia linkkejä] (iltasanomat.fi, 8.4.2014)

  Venäjä pidätti Suomen kansalaisen rajalla: naisen auton takakontista löytyi mies
  -Suomen kansalainen selitti, että rakkaus turkkilaiseen mieheen sai hänet auttamaan rikoksen yrittämisessä, Venäjän rajaviranomaiset tiedottivat Ria Novostin mukaan.

  Venäjän viranomaisten mukaan Suomeen matkalla olleen 55-vuotiaan naisen auton takakontista löytyi 37-vuotias mies Torfjanovkan raja-asemalla Vaalimaata vastapäätä.


  VastaaPoista
 39. Estrogeenisaastutus tainnu tehota oikein kunnolla:

  http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/04/10/connectictu-uconn-delta-zeta-sorority-hazing-suspension/7542511/

  VastaaPoista
 40. Tämä "Tex Willer" olisikin nappivalinta antamaan Suomelle lopullinen niskalaukaus:

  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/68236-todellinen-yllatysnimi-nousi-huhumyllyyn-suomen-paaministerista-ihan-toinen-juttu

  VastaaPoista
 41. TODISTUKSENI

  Kiitos artikkeli! Se koskettaa syvästi sydäntäni, koska olen viime aikoina käynyt läpi jotain vastaavaa asiassa. Nimeni on Anna Anderson Iso-Britannia, en koskaan usko rakkauteen loitsuja kunnes koen tohtori Samuel Oduduwa temppeliin, ja kun hän heittää rakkauden loitsu minua, minun Ex aviomies, joka jätti minut ja 2 lapsemme on 3 vuotta kutsui minut anteeksi kipu, että hän on aiheuttanut minulle ja tähän päivään asti elämme onnellinen perhe, jos tarvitset oikea paikka ratkaista ongelmasi i neuvoja voit ottaa yhteyttä DR ODUDUWA SAMUEL on oikea valinta. Hän on hieno mies, joka on loitsuja vuosien kokemuksella, ja hänen loitsu on ehdottomasti haittaa ilmaiseksi. hän loitsuja eri tarkoituksiin, kuten:

  (1) Jos haluat ex takaisin.
  (2) jos sinulla on aina pahoja unia.
  (3) Haluat edistää omassa toimistossa.
  (4) Haluat naiset / miehet juosta jälkeen.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) [Haluat olla rikas.
  (7) Et halua sitoa miehesi / vaimo olla sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Herbal hoito

  Ota hänet tänään: dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

  Ystävällisin terveisin,
  Anna Anderson.
  dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".