maanantaina, heinäkuuta 21, 2014

Affirmative Consent

The “Affirmative Consent” Trap

How “overwork” helps explain the gender pay gap: Data analysis

Yhä harvempi haluaa naimisiin

A major corporate mobile provider is censoring civil rights websites

Illegals Crossing Border Have More Rights Than College Students Accused of Rape

106 kommenttia:

  1. "Yhä harvempi haluaa naimisiin"

    Samaisesta "Väestöliiton perhebarometri 2009" uutisointiin tuossa myöskin

    Suomalaiset parisuhteet ovat onnellisia (www.turkulainen.fi, 18.7.2014)

    Tuo on ilmeisesti

    Perhebarometri 2009
    Parisuhdeonnen avaimet ja esteet
    Osmo Kontula

    VastaaPoista
  2. Cha-Weedenin tutkimuksessa 17 % amerikkalaisista miehistä teki yli 50-tuntista työviikkoa ja 7 % naisista. Suomalaisen ajankäyttöaineiston 1999-2000 mukaan 15 % suomalaisista palkansaajamiehistä teki yli 50-tuntista työviikkoa, naisista 5 %. Kun otamme huomioon ammmattien jakauma yrittäjiin ja palkansaajiin UDSA:ssa ja Suomessa, kuvut ovat hämmmästyttävän yhteneväisiä. Useissa työelämäkonferensseissa esittelemä tutkimukseni, jonka mukaan miehet tekevät noin 20 % enemmän työtunteja kuin naiset, saa siis kansainvälistssä tukea.
    Tuo 20 % koostuu seuraavasti: Naiset ovat töistä palkallisesti poissa 5 % miehiä enemmän, naisten säännöllinen viikkotyöaika on noin 5 % miehiä lyhyempi ja miehet tekevät noin 9 % enemmän sellaista ylityötä, joka ei näy palkkavertailussa. Mikkän nosita työaikojen erosta ei näy palkkavertailussa, sillä siinä verrataan kuukauden bruttoansioita, joista on vähennetty tuntiperäisesti maksetut ylityökorvaukset.
    Pauli Sumanen, Työaika- ja palkkatutkija, eläkkeellä

    VastaaPoista
  3. Anteeksi kiroitusvirheet. Käsieni keskinäinen koordinaatio on alkanut pettää ja näppäimistön käsittely on miltei mahdotonta. Järki pelaa vielä 100-prosenttisesti entiseen nähden, se on tärkeintä. Vanhuus ei tule yksin, sanoi äitini vaivoistaan kertoessaan.
    Pauli

    VastaaPoista
  4. Mikä vaikaa Laasasen uuden suomen blogia?

    VastaaPoista
  5. Raivoaville femakoille kysymys: Jos mieskin on ollut yhtä humalassa, niin eikö silloin narttujakin pitäisi syyttää raiskauksesta tasa-arvoisesti - vai pitääkö femokkojen mielestä miehiä ja narttuja arvioida eri kriteereillä?:

    Some-tiedottaminen seksuaalirikoksista tyrmistytti – näin poliisi vastaa - Metro.fi

    VastaaPoista
  6. Miksi lapselle ei annettaisi tiedoksi toisen äidin henkilöllisyyttä? Annetaanhan siittiöitä luovuttaneen miehenkin henkilöllisyys koeputkihedelmöityksissä.

    Brittilapsella voi pian olla kolme biologista vanhempaa - Geenit - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

    VastaaPoista
  7. <>Sukupuolten välinen palkkaero ei välttämättä ole 19%.

    VastaaPoista
  8. HAHHAA, PASKIAIS-HENRI, HAHHAA!!!

    Turun yliopisto alkaa opettaa parinvalintaa

    " 'Perimältään erilaisten ihmisten hajut vetävät toisiaan puoleensa.'

    Evoluutiopsykologia ei oikeastaan ole uusi tieteenala tai oppiaine, vaan tapa ajatella nähdä maailma, pohtii dosentti Markus J. Rantala. Hän alkaa syksyllä opettaa evoluutiopsykologian 25 opintopisteen sivuainekokonaisuutta Turun yliopistossa.

    – Evoluutiopsykologia auttaa ymmärtämään ihmismieltä: esimerkiksi koulukiusaamista tai perhesuhteiden dynamiikkaa. Jos ymmärtää evoluutiopsykologiaa, ei todennäköisesti tee terrori-iskuja uskontoon vedoten.

    Kun Rantala luennoi ensimmäisen kerran elämässään evoluutiopsykologiasta vajaa kymmenen vuotta sitten, sali tuli niin täyteen, etteivät kaikki kuulijat mahtuneet ovesta sisään. Rantalan tutkimukset ovat saaneet myös paljon huomiota mediassa.

    ...

    Rantalan mukaan evoluutiopsykologia sopisi hyvin jo lukion oppiaineeksi. Hänen mielestään on kuitenkin selvää, että akateeminen maailma tulee uuden ajattelutavan myötä muuttumaan.

    – Evoluutiopsykologiaa ja genetiikkaa pidetään itsestäänselvyytenä kaikkien humanistienkin opinnoissa parinkymmenen vuoden sisällä."

    Paskiais-Henrin höpinöille ei ole maksuvalmista tilausta, paitsi suojatyöpaikka Terve.fi:ssa.

    Paljon olisi vasta-argumentoitavaa Henrin (viimeaikaisiinkin) höpinöihin, mutta Henri lallattaa loputtomiin silmät kiinni ja kädet korvilla, niin mitäpä sitä enää vaivautumaan. Sama, kuin jos kritisoisi femakkoja.

    (Paitsi... Vastikään joku linkitti kaverivyöhykkeellä olevan naisen postauksen... "Jos naisen kanssa aloittaa kaveripohjalta, myös pysyy pohjalla", moikuu Henri. ym. ym.)

    - Vital Baatti

    VastaaPoista
  9. Jos islamistit viiltäisivät pimpparisojen jälkeen femakkojen kurkkuja auki (ISIShän on ilmoittanut tappavansa kaikki kristityt Mosulissa), niin nämä varmaan vielä silloinkin ylistäisivät islamia ja sättisivät Perussuomalaisten kauheutta. Sen verran tyhmistä ja tosiasioita tunnustamattomia nuo femakot tuppaavat olemaan.

    VastaaPoista
  10. ISISin riveissä on naisia. Myös "suomalaisia".

    VastaaPoista
  11. YK: Irakin jihadistit määräsivät naisten sukuelimet silvottaviksi

    ... taas tuli feministeille lisää vettä myllyyn naisten aseman parantamiseksi Suomessa!

    VastaaPoista
  12. http://www.liveleak.com/view?i=baa_1406027287

    -erit. 6. kommentti(parklands)

    VastaaPoista
  13. Katja Sthål siinä puolenvälin jälkeen höpöttää tyypillistä keski-ikäisen naisen seksimiä siitä, miten kaikki miehet ovat hirveitä ja kuinka kivaa olisi olla lesbo, koska naiset ovat ihania. http://areena.ylea.fi/radio/2300735

    Ennen kuin täysin masentuu naisten inhottavuuden edessä, voi kuunnella Iina Kuustosen pikkusiskoa Alin ohjelmassa. "Sana-assosiaatiotestissä" "pojat" ovat "ihania"
    http://areena.yle.fi/radio/2322042 No, ehtii varmaan hänkin vielä vihaamaan.

    Miksi miehet ovat hirveitä? Joku homo sanoi, että homoilla on kivaa, kun ei tarvitse ajatella naisten mielipiteitä. Niin se varmaan menee.

    (Tosin Katja on aika hauska ja ehkä itseironinen ...)

    VastaaPoista
  14. Naisia keski-ikäiset miehet inhottaa. Iso yllätys.

    Yllätys ei ole sekään, että juuri nyt lesbopareille ajetaan kovalla tohinalla avioliitto- ja adoptio-oikeutta.

    Naisten nyt vain tarvitsee tottua ajatukseen, että nelikymmpisenä ydinperhe perustetaan toisen naisen kanssa.

    Katja Sthål on hauska ääliö mutta ennen kaikkea ääliö, koska ei suostu rupeamaan lesboksi vaikka haluaa. Mitä helvettiä?

    VastaaPoista
  15. YLE tv2 klo 19:10 la 26.7.

    Muotojen merkitys

    Opiskelija Adam (Paul Rudd) tapaa kauniin taiteilijan Evelynin (Rachel Weisz) vieraillessaan taidemuseossa ja rakastuu välittömästi. Suhteen syventyessä Evelyn kannustaa Adamia muuttumaan tavoilla, jotka hämmästyttävät Adamin vanhoja ystäviä, Jennyä (Gretchen Mol) ja Phillipiä (Frederick Weller). Pikku hiljaa Evelynin vaatimat muutokset muuttuvat yhä oudommiksi ja satuttavat Adamia. Muotojen merkitys on amerikkalaisen elokuva- ja teatterimaailman ykkösmisantroopin Neil LaButen (Miesten kesken) kipeä ja kiehtova tarina feminiinisestä manipulaatiosta ja äärimmäisyyksiin menevän taiteilijan häikäilemättömyydestä.

    VastaaPoista
  16. Hyvia kommentteja tuossa Saako hyvästä liitosta lähteä juttuun tullut:

    "Tämä hauskaa kuin naisten päätöksistä saadaan aina opettavaisia kasvutarinoita, tämä sama tarina miehestä olisi lyhyempi: Sika otti ja lähti."

    "Olisi hieno lukea vastaavanlainen juttu miehestä, joka hylkää vaimonsa ilman mitää syytä, vain koska "se tuntuu oikealta". Ja tietysti häntä kehuttaisiin tässä jutussa rohkeaksi ja itsenäiseksi, terveellä tavalla itsekkääksi mieheksi. Ja psykologit kertoisivat kuinka ihmisen tehtävä ei ole tehdä muita onnelliseksi. Tällaisen jutun julkaissut lehti saisi syytöksiä sovinismista ja naiset haukkuisivat miehen siaksi kommenttipalstoilla. Joten lievennetäänpä kaksoisstandardeja:
    Me Naiset on sovinististen femakkotoimittajien täyttämä paskalehti!"

    VastaaPoista
  17. Muistelua vajaan vuoden takaa:

    Johanna Tukiainen leipäveitsen kanssa kostoretkellä – epäillään törkeästä varkaudesta! - Panu Hörkkö - Käyttäjiltä - SeiskaLive

    Tuksun rapujuhlat päättyivät veriseen tappeluun – kuvat lopputunnelmista! - Sami Sinokki - Käyttäjiltä - SeiskaLive

    ...
    Tänä vuonna juhlat eivät sujuneet yhtään sen rauhallisemmissa tunnelmissa. Illan bileet päättyivät nimittäin veriseen tappeluun!

    Tyrmätty mies ja rajusti vertavuotava nainen!

    Viinillä ja Minttu-viinalla keitetty vieraskatras alkoi aamuyön tunneilla olla Tuksun juhlille tyypilliseen tapaan konttauskunnossa, ja aivan yllättäen tukevassa humalassa ollut nainen (HUOM, kyseessä ei siis ollut Tuksu) tempaisi nuorehkoa miestä nyrkillä naamaan. Mies tipahti selälleen lattialle täysin tyrmättynä.

    Tämän jälkeen samainen nainen tempaisi vielä nuorta naistakin päin kasvoja, minkä seurauksena naisen nenä alkoi vuotaa rajusti verta.
    ...

    VastaaPoista
  18. 'Joni Tilli ja Moona Kinnunen tekevät lähtöä Fleminginkadulta.

    "Tämä on jo viides yksiö, jota olen katsomassa. Onneksi Onnibussin liput ovat halpoja", Tilli toteaa.

    Yhtä asiaa hän erityisesti ihmettelee Helsingin vuokramarkkinoilla. Miehiä syrjitään.

    "Jonkinlainen seksismi näyttäisi vallitsevan. Osassa ilmoituksista sanotaan ihan suoraan, että halutaan nainen. Tuntuu myös siltä, että aika usein nainen valitaan", Tilli harmittelee.'

    linkki juttuun

    VastaaPoista
  19. Tommi Paalanen: Talikot, soihdut ja keskustelun voittaminen

    "Feminismiä ja sukupuolta koskevissa eetterikeskusteluissa nostaa vahvasti päätään trendikäs osakulttuuri, jonka modus operandia voisi luonnehtia etulyöntiaseman tavoitteluksi loukkaantumisella. Osakulttuurin toiminnassa keskeisinä tekijöinä ovat uhriposition hyödyntäminen (victim entitlement), loukkaantumisen käyttäminen oikeutuksena (culture of umbrage) sekä joukkovoiman hyödyntäminen (angry lynching mob). ..."

    VastaaPoista
  20. Anonyymi3/8/14 20:25

    Anonyymille, joka sanoi:"
    Tilastojen mukaan naiset aiheuttavat vähemmän onnettomuuksia kuin miehet. Vuonna 2012 annetun EU-tuomioistuimen päätöksen mukaan sukupuoli ei silti saa vaikuttaa vakuutusmaksun hintaan."

    Tämä on naisten aikaansaannos EU:ssa. Jos sukupuoli saisi vaikuttaa, miehet saisivat joka tilissä 4 % lisää palkkaa ja naiset vastaavasti 4 % vähemmän. Sen verran naiset tienaavat siinä, ettei eläkemaksuja saa määritellä sukupuolen riskin mukaan. Vuonna 2012 miehet ja miesten työnantajat maksoivat miesten palkkasumman perusteella 11,1 miljardia euróa vakuutusmaksuja. Samana vuonna miehet saivat 10 miljardia työeläkkeitä. Naiset ja naisten työnantajat maksoivat 7,9 miljardia, mutta naisille maksettiin 9 miljardia työeläkkeitä.

    Jotkut autovakuutukset ovat kuin hyttysen paska Saharassa näiden suurempien asioiden rinnalla, mutta siitä feministit haluavat vaieta.

    Miehet olisivat valmiit minä päivänä tahansa hyväksymään sukupuolen vakuutusmaksujen perusteeksi.

    Entä naiset?

    Pauli Sumanen

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".