perjantaina, elokuuta 29, 2014

Kasvot

Kasvojen naisellisuus ja miehekkyys

Husbands who tell their wives they're fat may be guilty of domestic abuse, says Labour shadow minister

In woman-beating MMA fighter, men’s rights activists have found the hero they deserve

Men get more than twice as much abuse as women on Twitter - but they're also the ones behind most of the trolling

53 kommenttia:

  1. University of Wyoming student Meg Lanker-Simons was outraged earlier this month when an anonymous user on the Facebook page “UW Crushes,” described wanting to perform threatening sexual acts with her. Underneath the since-deleted post, she commented that the description was “disgusting, misogynistic, and apparently something the admins of this page think is a perfectly acceptable sentiment,” according to Buzzfeed. Now, police allege that she wrote the original post herself in a social media hoax.

    Lanker-Simons, 28, who is an award-winning liberal blogger, was issued a citation Monday for interference and is facing up to a year in prison and a fine of up to $1,000. She is set to appear in court on May 9, according to Wyoming news outlet Laramie Boomerang Online.
    ...
    The post led to a campus protest against “rape culture” [trigger word] and an investigation by university police, radio station KOWB 1290 reports. However, the investigation ultimately led the police to Lanker-Simons.
    ...

    VastaaPoista
  2. Tasa-arvo tuli – kotitöissä yhä perinteinen jako - Pääkirjoitukset - Pääkirjoitus - Helsingin Sanomat

    ...
    Modernit työssäkäyvät naiset ovat hätkähtäneet huomatessaan, että perheessä on sittenkin ollut perinteinen jako naisten ja miesten töihin.

    Tai itse asiassa miehet ovat kyllä kokanneet, pesseet pyykkiä ja siivonneet, mutta naiset eivät ole juuri hakeutuneet oman reviirinsä ulkopuolelle.
    ...
    Olisin tosi avuton. Sen ajatteleminen tekee vihaiseksi. Tasa-arvo on tarkoittanut minulle omaa ammattia, omia rahoja ja itsenäisyyttä, mutta kotitöissä olen huomaamattani elänyt siivellä.

    VastaaPoista
  3. Kommenteista:

    "Miesten kotitöitä ei oikein lasketa töiksi vaan jonkinlaiseksi harrastukseksi.. "Meidän pertti se rakastaa puuhastella". Jep. Keikkua valjaissa seitsemässä metrissä putsaamassa kouruja, paikkailla mukuloiden kolhimia seiniä ja kaivella salaojia."

    "Pelkistettynä tämän artikkelin viesti on se että mies on naiselle edelleen työkalupakin jatke, arkisen sujuvuuden seinäkiinnike. Aika usein sitä saa mitä tilaa."
    ...
    Jotenkin tytöt omaksuvat ajatuksen, että tietokoneen asennuksiin ei sovi koskea, ja polkupyörän kumit vaihtaa isä. Poikani kyllä opetteli kotityöt aivan itsestään, ja sivarissa oli kokkina. Tytöille pitäisi ehdottomasti ole jonkin sorttinen palvelusvuosi kuten miehilläkin.
    ...

    VastaaPoista
  4. Hesarin "Kuvitteellinen esimerkkiperhe" la 30.8.2014 sivu A18: Äiti Maisa, töissä johtajana, vuosipalkka 100 000 euroa. Isä Hannu, töissä siivoojana, vuosipalkka 18 000 euroa.

    VastaaPoista
  5. "Hesarin "Kuvitteellinen esimerkkiperhe" la 30.8.2014 sivu A18: Äiti Maisa, töissä johtajana, vuosipalkka 100 000 euroa. Isä Hannu, töissä siivoojana, vuosipalkka 18 000 euroa."
    No, Hesarin kaikki jutut ovat kuvitteellisia. Harva se viikko Hesari kertoo, että naisen euro on 83 senttiä, sekin ihan kuvitteellinen väite. Ja on muistettava, että noin 80 % parisuhteessa elävistä miehistä ansaitsee saman verran tai enemmän kuin kumppaninsa. Ja että parisuhteessa elävä mies tekee viikossa yhteenlaskettua ansio- ja kotityötä noin 8,5 tuntia enemmän kuin kumppaninsa. Se on yli tunnin päivässä, mutta ex-presidenttimme Halonenkin se vaan puhui naisten kaksoistaakasta.

    VastaaPoista
  6. "Älkööt sinkut vinkuko" – Tutkielman mukaan yksinelävien taloushuolia vähätellään

    "...

    – Yksinelävät ovat vapaata riistaa. Heitä voi nimitellä ihan miten vain. Ajattelin, että jos kyseessä olisi joku muu ryhmä, niin siitähän nousisi hirveä meteli, Raija Eeva pohtii.

    ...

    – Kun yksinelävät alkavat puhua itsestään ryhmänä, heistä tulee uhka valtaapitävälle ryhmälle. Se alkaa pelätä omien etuuksiensa puolesta.

    ..."

    VastaaPoista
  7. Anonyymi1/9/14 08:35

    "Hesarin "Kuvitteellinen esimerkkiperhe"

    Voisi olla jopa todellinen, jos isän nimi olisi vaikka Hassan. Siivooja-Hannu ei ole tarpeeksi eksoottinen kelvatakseen johtajattarien lemmikiksi.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi1/9/14 09:25

    http://www.telegraph.co.uk/women/sex/divorce/11028730/Girl-power-marriages-end-in-tears-as-toy-boys-revert-to-the-younger-model.html

    VastaaPoista
  9. FEMACT tulee, oletko valmis :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi1/9/14 23:52

    Dokumenttiprojekti: Piripäiväkirja (16) | Tv | Areena | yle.fi

    Piripäiväkirja (16). Pinjalle päihteet tarjosivat yhteyden äitiin. Minkä varaan Pinjan ja äidin elämä rakentuu, kun kumpikin yrittää päästä kuiville? O: Marja Kurikka.

    VastaaPoista
  11. Anonyymi2/9/14 08:59

    Mediatutkija: Feministipuolue ei kiinnostaisi Suomessa

    "Vaikka Ruotsin feministipuolueen tunnusväri on vaaleanpunainen, se ei ole naisten puolue. Puolueohjelmansa mukaan F! vastustaa kaikenlaista syrjintää, oli kyse esimerkiksi sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta, rodusta, seksuaalisesta orientoitumisesta."

    LMFAO! Kunka saatanan sinisilmäinen voi ihminen oikein olla?

    VastaaPoista
  12. Anonyymi3/9/14 20:35

    "Feministinen aloite tykätyin puolue Facebookissa"

    Tämähän osoitettiin huijaukseksi. Tykkäyksiä tuli lyhyinä ryöpsähdyksinä jostain Aasiasta, oliko Kiinasta vai mistä.

    VastaaPoista
  13. ! "Koska olen mies -sarjassamme:"

    Ilta-Sanomat: Harvinainen tapaus Yhdysvalloissa: Hyväksikäytön uhri joutuu maksamaan elatusmaksuja
    USA Today lehti kertoo oudosta oikeustapauksesta, jossa seksuaalisen hyväksikäytön uhrin on maksettava elatusmaksuja.

    - Se oli sokki, phoenixilainen Nick Olivas, nyt 24, sanoo lehdelle.

    Kun Olivas oli 14-vuotias koululainen, hänellä oli seksisuhde 20-vuotiaaseen naiseen.

    VastaaPoista
  14. ! "Poikien koulumenestystutkimusta kommentoiva Matti Rimpelän PowerPoint."

    Sukupuoli, koulumenestys ja
    kouluviihtyvyys peruskoulussa

    VastaaPoista
  15. Anonyymi4/9/14 08:57

    Naisvihan verkko


    Hesari se vaan jatkaa miesvihan lietsontaansa. Miksi ihmeessä yksikään mies tilaisi tätä paskaa?

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".