perjantaina, syyskuuta 05, 2014

Feminism och maskulinism i Finland

Gästinlägg: Feminism och maskulinism i Finland – del 1

Ovatko yksinhuoltajat helppoja?

Naisten aliedustus IT-alalla johtuu ennakkoluuloista

Vaalikolumni: Maailma huutaa feminismiä

Miksi kaikki haluavat sen koulutetun miehen?

Anna Cadia & Anni Klein antavat tilaa naisen aggressiolle.

102 kommenttia:

  1. Anonyymi5/9/14 18:43

    Kumpia ahdistellaan netissä enemmän, miehiä vai naisia. Yleensä tiedostavat ihmiset, kuten Hesarin toimittajat, vastaisivat, että naisia, totta kai.

    Oikeasti maailmasta jotain ymmärtävät taas sanoisivat, että ihan varma ei voi olla, mutta eiköhän netissä toimi sama eetos kuin "oikeassa" maailmassa eli naisia ahdistellaan vähemmän (kun ahdisteluksi siis ymmärretään vihamielisyys).

    Asiaa on tutkittu ja varmaa vastausta ei ole. Näyttäisi siltä, että ahdistelu jakautuu aika tasan mutta miehet saattavat olla yliedustettuna. Ahdistelijat taas ovat hiukan useammin miehiä - mutta toisaalta eiköhän kommentoijista vain pieni vähemmistö ole naisia.

    www.thedailybeast.com/articles/2014/09/04/men-are-harassed-more-than-women-online.html

    VastaaPoista
  2. ! "Laasanen on kovasti toivottu tuolla. ☻"

    Suhde vaikuttaa vahvalta.

    ! "Tänään tuntuu oikein mukavalta, että parisängyn toinen puoli on tyhjä. Onneksi useimmat miehet eivät ole kuten Laasanen."

    VastaaPoista
  3. ! "http://www.frontpagemag.com/2014/mallorymillett/marxist-feminisms-ruined-lives/"

    Marxist Feminism’s Ruined Lives (September 2, 2014, www.frontpagemag.com)

    Imagine this: a girl of seventeen or eighteen at the kitchen table with Mom studying the syllabus for her first year of college and there’s a class called “Women’s Studies.” “Hmmm, this could be interesting,” says Mom. “Maybe you could get something out of this.”

    Seems innocuous to her. How could she suspect this is a class in which her innocent daughter will be taught that her father is a villain? …

    VastaaPoista
  4. Anonyymi8/9/14 07:47

    Jirin kannattaisi lähteä Thaimaaseen vaimon hakureissulle.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi8/9/14 09:39

    "Miksi YLE julkaisee tällaisen jutun videolla höystettynä urheilu-uutisena?"

    Koska YLE on feministinen propagandatorvi, jolla on YLE-verotuksen ansioista rajattomat resurssit tuottaa tällaista paskaa.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi8/9/14 11:16

    Voisiko tasa-arvovaltuutettu haastaa vihdoin koulut vähän tärkeämpäänkin asiaan, eli poikien koulusyrjäytymisen estämiseen ja siihen, kuinka joillain aloilla yliopistossa reilusti yli 90 prosenttia opiskelijoista on naisia ja muutenkin kovin naisvoittoista. Vai onko asenne edelleen sama kuin aiemman tasa-arvovaltuutetun aikana, joka juhlapuheessaan ei pitänyt tätä minään ongelmana, vaan suorastaan yritti kieltää ongelman nostamista esillekään.

    Tasa-arvovaltuutettu haastaa koulut seksuaalista häirintää vastaan - Seksuaalinen häirintä - Kotimaa - Helsingin Sanomat

    VastaaPoista
  7. Anonyymi8/9/14 15:01

    Valtuutettu vaatii tasa-arvoa: Naisillekin ilmaiset vessat Helsinkiin -jutun kommenteista:

    "Olen mies. Työskentelin sos.&terv.alalla muinoin 10-vuotta. Minä osallistuin työyhteisöni kanssa erään Instituutin "kohtutietoisuuskoulutukseen". Sen pitäjä oli mm. tutkinut kuukautiskiertoa yhteiskunnallisena voimana. Minun kantani koulutukseen oli, että se oli minua miehenä halventavaa. Kollegani sanoi, että kuule...tasa-arvo on tehty naisia varten."

    VastaaPoista
  8. Anonyymi8/9/14 15:27

    "Tuosta Tasa-arvovaltuutetun toimiston videokampanjamateriaalista saa sen vaikutelman, että on hyväksyttävää, että tyttö hyökkää väkivaltaisesti pojan kimppuun"

    Mistä videosta?

    VastaaPoista
  9. Anonyymi8/9/14 21:35

    "Tuosta Tasa-arvovaltuutetun toimiston videokampanjamateriaalista saa sen vaikutelman, että on hyväksyttävää, että tyttö hyökkää väkivaltaisesti pojan kimppuun"

    Mistä videosta?

    No nyt ehdin tutustua aineistoon. Onpa törkeä video. Ilmeisesti väkivalta on ihan ok, jos tyttö käy käsiksi poikaan. Ihan pimeää touhua naisasiavaltuutetulta, taas kerran.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi8/9/14 22:43

    KATEUS:

    http://partnouveau.com/wp-content/uploads/2014/04/loren_mansfield_02.jpg

    VastaaPoista
  11. Anonyymi9/9/14 17:52

    One day or ten years? Just how long do you need to learn how to teach coding? - TechRepublic

    ...
    One of the more acute examples of how thinly the notion of learning can be stretched was the claim made by Lottie Dexter when she was director of a UK government-backed push to get people to learn to code.

    When asked how long it takes to learn how to "teach people to code", Dexter, who admitted to having no programming knowledge herself, said "I think you can pick it up in a day".

    The belief that anything useful could be picked up in such a short space of time isn't shared by Google' director of research and renowned AI expert Peter Norvig. He contends that mastery of a subject requires repetition and effort over years, not days.
    ...

    VastaaPoista
  12. Anonyymi9/9/14 18:05

    Teach children to write computer code (05Feb14) - YouTube

    An initiative for 2014 is to get UK children to learn how to write computer code. The reporter talking about the idea shows her ignorance of technology, Jeremy Paxman shows he's a technology luddite knows nothing about nothing, and the director of the "Year of Code" initiative, says she can't write any computer code, but you can learn it in a day!

    Car crash TV. So bad a piece you watch it in disbelief.
    ...

    Kommenteista:

    "Lol, she has been ridiculously over-promoted, purely on the basis of her ability to feign knowledge and confidence. I am certain she will become an MP and then a government minister in due course, it really is the only career that will do her many talents justice."

    "That's young women in the modern UK for you. Brought up being constantly told how special they are ("Women in Business", "Women in X, Y and Z" etc.) "Gender equality" (lol - swapping misogyny for misandry isn't gender equality) means that you have to give girls absolutely everything on demand or they kick up a fuss about "discrimination"."

    "fucking pathetic. hired her for PR reasons, because shes a fucking woman, not for her merits. this is ridiculous, man."

    "When feminists are describing the layout of wikipedia as “aesthetically very masculine,” and complaining that “The average Wikipedia editor is a well-educated white male", the world of programming is going to come as quite a disappointment."

    VastaaPoista
  13. 2014-09-09 Ruotsin feministipuolueen puolueohjelma

    ...
    -Positiivista erityiskohtelua olisi sovellettava oikeusjärjestelmässä.
    - Vapaa maahanmuutto.
    -Toimeentulotuki kaikille laittomille siirtolaisille.
    -Naisten pitäisi saada helpommin pankkilainoja huonoille liikeideoille (s. 12)
    -Kaikissa peruskouluissa tulisi opettaa feminististä itsepuolustusta (s. 17)
    -Kaikki aseet (mukaanlukien pistoolit) lakkautetaan globaalisti (s. 67)
    -puolustusvoimat olisi lakkautettava (s. 67)
    -Miehet pitäisi uudelleenkouluttaa muuttamaan kulutustottumuksiaan (s. 79)
    ...

    Jaahas, Suomessa ollaan järjestämässä tapahtumia, joissa keskustellaan Ruotsin feministipuolueen kaltaisen puolueen perustamisesta Suomeen.


    VastaaPoista
  14. "Kysy seksistä: En pidä mieheni veljestä. Mitä teen?"

    Suksi vittuun.

    VastaaPoista
  15. Tasa-arvokampanjointia maassa toteuttavat ihmiset ovat kerrankin antautuneet keskustelemaan Henryn kirjoituksen tiimoilta.

    Yrityksenä on siis nyt jotain muuta, kuin tavanomainen "kuoliaaksi vaientaminen", josta Naisasialiitto Unionin Tulva -lehti meille aikanaan ansiokkaasti kertoi.

    Henry Laasanen: Tasa-arvoasiantuntija edustaa suurinta epätasa-arvoa

    VastaaPoista
  16. "Tasa-arvokampanjointia maassa toteuttavat ihmiset ovat kerrankin antautuneet keskustelemaan Henryn kirjoituksen tiimoilta."

    Se koira älähtää, mihin kalikka kalahtaa..Sellanen fiilis jäi femakkojen kommenteista.

    VastaaPoista
  17. Helsingin Yliopisto uutisoi:
    Päivi Setälä raivasi tien naistutkimukselle

    Huominen perjantainen Päivi Setälä muistoseminaari, johon on vapaa pääsy, mainitaan itse jutussakin, mutta nostettakoon se tässä esille vielä erikseen.

    Siis huomenna perjantaina klo 13-17
    Mikä synnyttää muutoksen? Professori Päivi Setälä: näkijä, tekijä, mesenaatti

    VastaaPoista
  18. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2750647/Terrified-five-year-old-boy-eyes-gouged-spoon-mother-five-relatives-satanic-ritual.html

    VastaaPoista
  19. "Orgasmin voi saada myös hieman oudommillakin tavoilla"

    Vital Baatti hallitsee erinomaisesti orgasmin (ja halutessaan ejakulaationkin) tuottamisen ajatuksen voimalla. Eikä Baatti tarvitse siihen edes mitään hengitystekniikkaa (ainoastaan, jos orgasmi on vähällä "karata" ejakulaatioksi, ja sen joutuu sammuttamaan). Baatti pyrkii nyt välttämään orgasmejakin (ei ainoastaan ejakulaatiota), koska ne näköjään altistavat varsinkin yöaikaan tuotettuina märille unille.

    En olisi ottanut seuraavaa asiaa puheeksi, ellen olisi törmännyt tuohon edellä linkitettyyn artikkeliin - joten laitetaan nyt samalla...

    US-henri taisi kokea tähtihetken päästessään vastaamaan pane-utuneesti fem-akoille... Mut juuri ketään ei vaikuta tuo väännös kiinnostavan, se ei varmastikaan tule muuttamaan mitään - ja hautautunee yhtenä tyhjän kanssa. Se ei taida laukaista sen enempää re...akti...ota, kuin erektiotakaan. Joku femun mahdollisesti myöhemmin kyhäämä tyhjänpäiväinen vastine kommenttikenttään (ja otto-poikien siihen kohdistamat kirpeät ruiskaisut) ei muuta asiaa millään tavalla.

    Henrin kannattaa Vital Baatin tavoin sisäistää, että kaikki tehdään loppujen lopuksi itsensä takia - mahdolliset vaikutukset ympäristössä ovat kuin aaltoväreily meren pinnalla. Kaikesta saa itselleen jotain, mutta saantia ei kannata projisoida ympäristön antamaksi - muuten on jäänyt jotain olennaista huomaamatta.

    Enkä kirjoita tätäkään henrin ymmärryksen laajentamisen/muuttamisen luulossa - puhumattakaan, että kuvittelisin henrin jotenkin reagoivan tähän(kään). Toiminpahan aikani kuluksi ja hetken mielijohteesta peilinrakentajana.

    Celibacy Forever!

    - Vital Baatti

    VastaaPoista
  20. Ilta-Sanomat: Kysy seksistä: Miten lähestyn naista? (11.9.2014)
    Olen ujo ja arka naisten kanssa. En ole rakastelut ikinä, enkä tiedä seksistä mitään.
    Nimimerkki: Pepe, mies 55 vuotta

    RFSU:n seksuaaliterapeutin vastaus:
    Et varmasti ole ainut ihminen, joka kokee olevansa ujo tai pelkää/jännittää sosiaalisia tilanteita. Jos uusiin ihmisiin tutustuminen tuottaa yksin vaikeutta, onko sinulla esim. ystäviä/harrastuksia joiden kautta voisit tutustua naisiin muiden ihmisten joukossa? Joskus tämä voi auttaa tutustumisen alkuun pääsyssä.

    VastaaPoista
  21. Henry, näillä feministeillä on liian vähän aivosoluja näin mutkikkaille asioille joita toit puheenvuoron Vastauksia tasa-arvoasiantuntijoille
    11.9.2014 10:08 vastauksessa esille.

    On yhtä suuri todennäköisyys saada nämä feministikulttuurin edustajat tajuamaan sinun ajatuksia kuin saada täysosuma lotossa. Feministien aivoissa ei ole mitää sillä aluella, jossa mieheen tarvitsi kohdista edes jonkilaista empatiaa. Siellä on vain musta aukko, joka aiheuttaa kiukkua ja ahdistusta jos mies osoittaa epäkohtia naisten toiminnassa.

    Suomeksi - mies on vain pelkkää tykinruokaa. Nainen ei ole todellisuudessa kovinkaan empaattinen olento kun on kyse miehestä. Se on geneettistä ja sille tuskin voidaan mitään.

    Naiset voivat kyllä puheissaan esittää empaattista, mutta loppujen lopuksi on ihan sama kuka ne lapset siittää eikä haittaa, vaikka joku muu mies sitten niitä toisen miehen siittämiä lapsia hoitaa. Se on vähän sellaista zombie meinikiä tuolla naisväen pääkopassa.

    VastaaPoista
  22. Miehillä voidaan sanoa olevan evolutiönäärinen tehtävä (puzzle) oppia tasapainoilemaan arvottomuuden, naisilla taas arvostuksen kanssa. Geenit ovat tällä lailla epätasapainossa juu. Syynä todennäköisesti ufokaappaus tai vastaava, mutta tämän asian spekuloinnin estää maallikon mieli. Ei ei ei ihan normaaliahan se on. Näin se luonnossa menee uskokaa pois.

    -deebyline

    VastaaPoista
  23. Miesten "arvottomuudesta" voisi kyllä enemmän tiedottaa esim. mainonnassa. On ärsyttävää,kun näinkään arkipäiväinen ilmiö ei saa läpinäkyvyyttä, vaan aina se pääsee alitajuntaisesti yllättämään - etenkin miehet. Ehkä miesliike voisi haarautua konsultoimaan mainostoimistoja ja näin lisätä palaneen käryä. Siis miesaktivistista suoraan sukupuolikäytäntöjen suojelusmieheksi edistämään seksismin läpinäkyvyyttä tavoitteena naiserityisen mallin suojeleminen. :D

    Lopuksi pieni vitsailu: ennemmin paluureessä kaatuneita sotapoikia valmiina sankarihautoihin, kuin nuoria naisia, joiden rannekorut helähtelevät vapaaherran sukuelintä vatkatessa.


    Peace,

    -deebyline

    VastaaPoista
  24. Halleluja! Harmi vaan ettei lähtenyt aiemmin ja tilalle tuskin tulee mitään fiksua ja miesten asiatkin huomioivaa:

    HS: Kansanedustaja Tuija Brax jättää yllättäen politiikan

    Hoitajattaret pyöveleinä? Ja tätäkin feministit ja hoitajattaret ovat ajaneet kuin käärmettä pyssyyn, jotta saataisiin vajaakoulutetuille eukoille korpeampaa palkkaa, potilaiden hengen kustannuksella - aivan samoin kuin jokseenkin hyödytön hoitotieteily:

    TS: Useita tapauksia - riskipotilaat eivät päässeet lääkärille

    Viiltäjä-Jackiksi epäiltiin myös yhtä naista

    Vuonna 1866 syntynyt Mary Pearcey syyllistyi kahteen murhaan surmaamalla rakastajansa vaimon ja lapsen.
    ...

    VastaaPoista

  25. Suomalaisnainen syytettynä lastensa murhista Yhdysvalloissa - mielentila oli juuri tutkittu

    Suomalaisnaista syytetään lastensa murhista - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

    Isoäidin riipivä hätäpuhelu julki: "Joku yritti tukehduttaa heidät"

    ...
    24-vuotiaan suomalaisnaisen epäillään tukehduttaneen lapsensa sunnuntaina aamuyöstä teippaamalla muovipussit heidän päähänsä.

    Murhien taustalla epäillään olevan huoltajuusriita toisen lapsen isän kanssa. 24-vuotias nainen oli uhannut alle viikko tekohetkestä tappaa vanhemman lapsensa ja itsensä. Suomalaisnainen toimitettiin sairaalaan, jossa hänelle tehtiin psykiatrinen arvio. Nainen päästettiin kuitenkin takaisin lastensa luokse.

    VastaaPoista
  26. Jos tämä tapaus on totta, eikä keksitty, niin tässä olisi selvästi tarvitti maskulinistista itsepuolustusta, mitä pitäisi opettaa kaikille koululaisille.

    Esimerkiksi kaksi poikaa olisi voinut ottaa narttua käsistä kiinni ja kalmas jatkaa tauotonta bitch slappaamista (sehän on narttujen väkivaltaa vähättelevien femakkojen mukaan hyväksyttävää väkivaltaa), kunnes tämä antaa takaisin törkesäti varastamansa kännykän ja pyytää anteeksi. En olisi hämmästynyt, jos joku oilisi potkinut vähän vittuun tai mankeloinut naamaa, repinyt kovaa korvalehdistä, letistä tms.

    Teinipojat katsoivat pornoa metrossa - työmatkalla ollut nainen soitti äidille - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

    ...
    Johannalta paloi pinna. Hän otti kovaäänisimmältä pojalta puhelimen kädestä ja soitti tämän äidille ja kertoi tapauksesta. Pojat ja Johanna jäivät junasta laiturille.
    ...

    VastaaPoista
  27. Neighbors from hell. Huntington Beach, CA. - YouTube

    Huntington Beach, CA. Common weekly occurrence with this insane neighbor. She throws things, beats her boyfriend, drives into stuff. All time day and night. When she backed up the first time in this video she hit my car.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".