perjantaina, lokakuuta 10, 2014

Naiset hereille

Herätkää, naiset

Feminist hysteria is causing the infantilization of women

I Infiltrated a Men's rights Group

University: lads, blokes and jocks not welcome

211 kommenttia:

 1. Feministi, toimittaja Roman Schatz kertoo totuuden palkkaeroista Blogi US Pauli Sumanen 10.10.2014

  VastaaPoista
 2. Perätön raiskausilmoitus toi naiselle ehdollista vankeutta – syynä kosto työnantajalle - Rikokset - Kaupunki - Helsingin Sanomat

  Rahojen kavaltamisesta kiinni jäänyt nuori nainen kosti työnantajalleen tekemällä tästä perättömän raiskausilmoituksen. Mies otettiin naisen ilmoituksen takia kiinni viiden partion voimin, ja hän oli vangittuna kymmenen päivän ajan.
  ...

  VastaaPoista
 3. "Feminist hysteria is causing the infantilization of women"

  Ensimmäisellä kerralla tuo linkki ei toiminut (washingtonexaminer.com ei löydy).

  Tarkoittaneen

  Feminist hysteria is causing the infantilization of women (October 9, 2014)

  VastaaPoista
 4. MURHA.INFO • katso viestiketjua - (U) Vuoden äiti 2009

  Äiti leikkasi poikavauvan peniksen irti - 99 vuotta vankeutta
  ...
  Nadal väitti itse, että perheen koira oli syyllinen viisiviikkoisen lapsen silpomiseen.
  ...
  Jos äiti olisi tehnyt saman ja kutsunut sitä "ympärileikkaukseksi", niin hän olisi saanut Astrid Thorsin ihailut ja kiitokset ja suomalainen oikeusjärjestelmä olisi päästänyt hänet pälkähästä.
  ...
  Vanhemmathan olivat tuosta ympärileikkauksesta riidelleet.
  Jostain syystä Katherine halusi sen lapselleen mutta isä Camden Gothia ei sitä sallinut,
  koska piti ympärileikkausta liian kivuliaana toimenpiteenä pienelle lapselle.
  ...
  Hänen vasenta jalkaansa on operoitu monta kertaa. Siitä hänen äitinsä katkaisi valtimon, joka oli viedä Holdenin hengen.
  ...
  "Hänellä on paljon arpikudosta. Hänen genitaalialueensa näyttää siltä, kuin se olisi palanut pahasti". DeShazo kertoo.
  ...

  VastaaPoista
 5. [Satunnaisia linkkejä] (www.washingtonexaminer.com, October 10, 2014)

  Mona Charen: Let's repeal reality
  Katherine Timpf is young, beautiful and very sane. Oh, have I said something wrong? Good.

  Writing for National Review, Timpf covers the complete flight from reality that characterizes today's progressivism/feminism. A quick glance at her recent titles gives the flavor of the world they seek to create and impose. …
  There's plenty to resent about nature. Why do only women get pregnant and give birth? Some men would like the chance, and some women would gladly change roles. Why are men bigger? Why are some people unattractive and others boring? That doesn't seem fair. And why must we die? These mortality assignments are a terrible form of oppression. If we declared ourselves "death neutral," would that make it so?

  VastaaPoista
 6. Demariministeri muisteli vanhoja aikoja Ylellä: ”Vuonna 2008 Suomelta karkasi lapasesta”

  - En halua sanoa, miksi, mutta silloin puhuttiin Sari Sairaanhoitajasta. Poliitikot muutoinkin sotkeutuivat liikaa palkkakehitykseen.

  VastaaPoista
 7. Tänään on siis Tyttöjen päivä. Koskas sitä Poikien päivää vietetäänkään?

  VastaaPoista
 8. "Tänään on siis Tyttöjen päivä. Koskas sitä Poikien päivää vietetäänkään?"

  Silloin, kun ei ole tyttöjen päivä, naistenpäivä, naisten viikko jne..eli..karkauspäivänä?

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Opetusvideoita Amerikan malliin – Digest jysäytti seksillä
  "Nähtäväksi jää minkälaisen keskustelumyrskyn maailman suurin golflehti onnistuu provosoivalla videosarjalla herättämään."

  Tuli mieleeni, että nouseeko minkälaisia "keskustelumyrskyjä" koskaan siitä, keitä miehiä on valittu esittämään mitä tahansa jossain vastaavassa mielessä, kuin mistä tässä nyt on kyse.

  VastaaPoista
 11. Miehet rynnivät naisten aloille, mutta naiset eivät miesten Blogi US Pauli Sumanen 11.10.2014

  VastaaPoista
 12. "Pikkupoika kertoi iskuvinkit – mies testasi käytännössä"

  Noni. Tuo kersa vois hyvin ownata Henrin Terve.fi-plökin.

  VastaaPoista
 13. Laskukausi kohtasi selibaattia... mutta konkurssi?

  NEVER!

  CELIBACY FOREVER!

  Piti se vaan mennä eilen testaamaan (ja videoimaan), miltä tuntuikaan tarkoituksella saada ajatuksen voimalla pitkä ruiskintaan huipentuva orgasmi. Eli tuo oli jo kolmas valveilla ollessa tapahtunut ejakulaatio lyhyen ajan sisään... lähes kahden vuoden kuivilla olon jälkeen...

  Se on hieno näky, miten Baatin penis potkii orgasmin kourissa (selällään ollessa) osumatta vatsaan... ja sit kun sen antaa huipentua (ei puhaltele ilmaa, nouse istumaan/seisomaan ja suuntaa huomiota muualle...), niin melkoisella paineellahan ne paineet purkautuvat. Joskus itse ejakulaatiokin on ikäänkuin hidastettu VOIMISTUNEILLA supistuksilla väleineen... etenkin kun se tunne ennen vitaalinesteiden ensimmäistä ruiskausta pitkittyy huomattavasti... suloisenmakea nestemäinen tuntemus... vautsi, tuo on taidetta ja Baatti mestaroitunut...

  Manuaalisesti ei vain saa lähellekään yhtä nautinnollista tulosta, kuin seksuaalienergian mielen avulla paneutuneesti kiehuttamalla.

  Kun ottaa huomioon Coolidge-efektin, en näe naisen voivan tarjota - vaikka olisi ainoastaan seksi-seksistä -kumppani, ja siten vailla ylimääräisiä rasitustekijöitä - niin orgastista kokemusta. PAITSI EHKÄ jos nainen olisi tantraseksin mestari. Mutta tantrahan toisaalta (kapea-alaisesti tarkasteltuna) tähtää seksuaaliseen itseriittoisuuteen.

  Mutta vaikka mieliseksikokemukset :) ovatkin parhaimmillaan järisyttävän orgastisia, niin...

  Celibacy Forever!

  Selibaatillani on vain taantuma, matka jatkuu...

  - Baatti

  VastaaPoista
 14. Poika pääsi sittenkin opiskelemaan, joten tuli kiire hankkia asunto. Vanhastaan ja muiden kokemusten perusteella hän tiesi, että yksinäinen mies ei vuokrakämppää saa mutta yritti silti paria. Turhaan, tai ainakin olisi pitänyt muuttaa korpeen. Mikä neuvoksi? Hätäpäissään hän otti yhteyttä vanhaan tyttöystäväänsä, joka oli jättänyt pojan, koska tämä meni sivariin. Ihan totta. Tai, no, ainakin jättäminen tapahtui pari päivää siitä, kun oli tiedon saanut. Tytön kunniaksi on sanottava, että hän suostui suunnitelmaan. Hakivat sitten asuntoa yhdessä ja heti tärppäsi. Ikävä kyllä, suhde tulee loppumaan yllättäen ihan kohta ja poika jää yksin asumaan.

  Ajatelkaa millainen meteli maassa nousisi, jos naiset joutuisivat pyytämään miehiä mukaan antamaan uskottavuutta esimerkiksi vuokra-asuntoa hakiessa.

  Laasanen, tee jotain! ;-)

  VastaaPoista
 15. Melkoista glamouria tuo vuokra-asuminen, kun sitä varten oikein naista tarvitaan neuvottelijaksim Parempi vaihtoehto olisi minusta kyllä ollut jättää kämppä pojalle vuokraamatta.

  VastaaPoista
 16. Roosa nauha -kampanjan mainetta olisi hyvä nakertaa. Onhan se, joo, tavanomaista mutta silti ikävää, että naisten ja tyttöjen hyvinvointi imuroi niin paljon hyväntekeväisyysrahaa kansalta, että ei tiedetä, mihin laittaa. Samaan aikaan esim. eturauhassyövän hoito ja diagnosointi on ainakin Englannissa ja luultavasti myös Suomessa häpeällisen huonoa.

  Jonkun pitäisi kertoa kansalle, että kyllä miehetkin ovat, uskokaa tai älkää, ihmisiä ja ansaitsevat myötätuntoa ja kunnollista hoitoa sairastuttuaan. Ehkä peräti muutenkin!

  VastaaPoista
 17. Syöpäsäätiö ottaa huomioon, että naisten hyvinvoinnille saa kerättyä huomattavasti paremmin rahaa verrattuna siihen, että kerättäisiin miehille tai kaikille. Rahaa jakaessa voi sitten yrittää vähän katsella, että muutkin hyötyvät ainakin jonkin verran.

  Eihän tämä moraalisesti tunnu kestävältä mutta raha ratkaisee.

  Mutta miksi syöpäsäätiö ei kerää rahaa tytöille Planin tapaan? Tulos olisi kai vielä parempi. Varmaankin koska ei ole tyttöjen syöpiä. Rahaa pitäisi siis samalla kerätä pojille, mikä huonontaisi tulosta.

  VastaaPoista
 18. Roosa nauhan rahat menevät syöpätutkimukseen, joka varmasti hyödyttää miehiä ja lapsiakin. Osa rahoista menee neuvontapalveluun, joka ei ole rintasyöpäspesifi.

  Joten ... rahaa ollaan keräävinään naisille, koska niin tuotto maksimoidaan. Raha kuitenkin jaetaan "kaikille".

  Tosin varmaankin rintasyöpätutkimusta suositaan rahan jaossa ja sitä kautta tutkijoilla on kannustin erikoistua juuri siihen syöpätyyppiin. Tuollaisen mekanismin kautta voisi ajatella, että aika valtaviin summiin päätyvä keräys on vahingollinen. (Tyhmille: Resurssit ovat rajalliset ja siksi yhteen asiaan panostaminen on pois toisesta asiasta. Esimerkiksi rintasyöpään erikoistuva huippututkija ei voi samaan aikaan erikoistua eturauhassyöpään.)

  VastaaPoista
 19. Seattle News and Events | Cover Story: Lethally Blonde

  How a former teen prostitute and beautician from Everett became an influential anti-immigrant crusader—and alleged murderer.
  ...
  Long before she was accused of robbing and murdering a Mexican man and his 9-year-old daughter in the Arizona desert
  ...
  according to her brother, going over the inevitable edge and staging crimes, including her own rape.
  ...


  Pretty Bad Girls | Feature | San Francisco | San Francisco News and Events | SF Weekly

  Without parental guidance, they lived wild and free at an early age, but murder will keep them locked up for years.
  ...
  It had been five years since the girls lured Eugene Gorenman to the edge of San Francisco, from where he would never return. The 26-year-old Russian software engineer had encountered them on a drive home from a party, then followed them to Fort Funston, a wind-whipped beach locale and former military base.
  ...
  Eugene Gorenman was the kind of guy who saturated his life with activity. An outstanding student, he graduated high school at 16, finished his degree at UC Berkeley four years later, then made an easy transition to a job as computer engineer with PG&E. He was also the kind of person who made more plans on a Sunday night than most people did for an entire weekend.

  The handsome bodybuilder had a side job as a party promoter for Russian throwdowns and beauty pageants, which kept him constantly on the go. But he wasn't too busy for his steady girlfriend of six months, Marina Skorobogatov, a soulful, attractive woman whom friends say he planned to marry.
  ...
  See what you can get out of him," Jillian remembers Kim saying, and that was pretty much how it always went. They'd meet a guy, and Kim would assign somebody to milk him.

  Jillian got out and began "conversating," and Gorenman — who seemed friendly and open — immediately offered to share some grapes, apples, and pears he had just purchased. Despite his munificence, he didn't come off as sexually interested, Jillian says, which led her to conclude that he was gay.
  ...
  Eventually, she says, she and Gorenman began to feel uneasy. Jillian told him that the girls expected him to give them things, and he offered to buy dinner.

  Jillian thought maybe that gesture would sate Kim, particularly when Kim caught up to them, asked his name, then gave hers. That was surprising, because she never told strangers her real name. Jillian hoped that meant no harm would come to Gorenman, but then she noticed Felicia and Kim were wearing gloves.
  ...
  Kim was offered 21 years for voluntary manslaughter and use of a deadly weapon. Felicia was offered eight — six for voluntary manslaughter and another two for providing the gun. Jillian — who had cooperated with police, and who had not provided or used the gun — was offered 11 years for voluntary manslaughter. Marjorie, the lookout, was free to go. She's now engaged, employed, and living a quiet life with her fiancé.
  ...

  VastaaPoista
 20. Oxytocin Regulates Sociosexual Behavior In Female Mice - Slashdot

  In a research article in the journal Cell scientists report that there is a subset of neurons that are vital in social interest of female mice for males during estrus, the sexually receptive phase of their cycle. They say that these neurons are responsive to oxytocin. The level of oxytocin rise when we hug or kiss a loved one.
  The BBC has an article on the findings as well, and reports that
  Without [oxytocin], female mice were no more attracted to a mate than to a block of Lego ... [The affected] neurons are situated in the prefrontal cortex, an area of the brain important for personality, learning and social behaviour. Both when the hormone was withheld and when the cells were silenced, the females lost interest in mating during oestrous, which is when female mice are sexually active.

  VastaaPoista
 21. Minut pahoinpideltiin vkloppuna häiden jatkoilla - Johanna Tukiainen - Käyttäjiltä - SeiskaLive

  Kaksi etuhammastani on rikottu katki, toinen puoleen väliin ja toinen lähes kokonaan. Leukani on murrettu, toinen silmäkulmani on auki. Olen seurannut paljon rikossarjoja, ihminen ei pysty yksin tekemään näin itselleen, että sekä hampaat, että leuka ja silmäkulma ovat hajoitettu. Mut pahoinpideltiin ja tiedän pahoinpitelijäni. Turha valehdella!!!

  VastaaPoista
 22. Törkeä pahoinpitely pe-la välisenä yönä - Johanna Tukiainen - Käyttäjiltä - SeiskaLive


  Koskien minua, olin häiden jatkoilla. Molemmat kaksi etuhammastani on rikottu palasiksi, sen lisäksi leukani on rikottu ja silmäkulmassani on syvä haava! Tiedän kyllä ketkä ovat tämän tehneet. Haluan Vain Julian luokse taivaaseen!!!! En ole itse lyönyt itseäni, sen näkee kuka tahansa kuvista!

  VastaaPoista
 23. JUURI NYT: Johanna Tukiaisen etuhampaat tohjona ja leuka muusina!

  Tukiainen hyökkäsi kyllä Ingerttilän kimppuun käyden käsiksi hänen kasvoihinsa, mutta Ingerttilä kertoo poistuneensa paikalta.

  Hän kiistää ehdottomasti tietävänsä mitään Tukiaisen vammoista.

  -Aion nostaa kunnianloukkaussyytteen perättömästä vihjailusta, päätoimittajana työskentelevä Ingerttilä sanoo ykskantaan.

  VastaaPoista
 24. Hymy

  Mia Mari Johanna Tukiainen
  54 mins · Helsinki ·
  Voisiko joku lahjoittaa mulle noin 40 000e Tuksu rääkkäyksen kohteeseen?
  Mut pahoinpideltiin vkloppuna, ja remontti maksaa noin 20 000e. Kiitos, en olisi uskonut että Suomesta (jonka pitäisi olla hyvinvointivaltio....!!!) löytyy näin paljon pahoja ihmisiä!!!!! Marokossakin on asiat paljon paremmin!

  xxxx xxxxx mitä ihmettä?
  46 mins · Like

  Mia Mari Johanna Tukiainen Kaikki etuhampaani on rikottu palasiksi, leukani löyty rikki, toisen silmäni kulma on lyöty. Hampaat ovat vakavin asia! Kuvamateriaalia kyllä löytyy! Tekijänä joko xxxx (ex-xxx) tai joku heidän piiristään, myös xxx ja hänen kaverinsa ovat epäiltynä.
  46 mins · Like

  xxxx xxxxx HIRVEÄÄ! Siis miten voi sulle noin tehdä??? Missä tämä tapahtui?? Hampaatkin rikki??
  38 mins · Like

  xxxx xxxxx ei helvetti, kui sairasta!!!
  36 mins · Like

  Mia Mari Johanna Tukiainen Johanna Kareen häissä, ihan loppuyöstä, n.kl.3.30 aamuyöllä, joku on lyönyt mun kasvot joko patteria tai asfattiva päin niin että etuhampaani ovat kaikki haljenneet, leukani on murtunut ja silmäkulmani on ummessa. Ja sitten mulle yritetään vielä selvit...See More
  35 mins · Like

  xxxx xxxxx en ois heistä kyllä tuollaista käytöstä uskonut. Kai poliisi jo tutkii tapahtumia? Hampaat on elintärkeät ihmiselle. Sehän on kosmeettinen haitta, jos ne on rikki.
  31 mins · Like

  Mia Mari Johanna Tukiainen No tässä saa jokainen viranomainen tutkia ihan kaiken!
  30 mins · Like

  Mia Mari Johanna Tukiainen
  15 mins ·


  Olenko itse pahoinpitelijä vai??? Hampaani on lyöty murskaksi, eikä todellakaan vahingossa!!!! Mikä vittu tätä maata vaivaa???
  LikeLike · · Share

  Mia Mari Johanna Tukiainen FINLAND SUCKS!!!!!!!!
  10 mins · Like · 1

  Mia Mari Johanna Tukiainen
  22 mins · Helsinki ·
  Tapan itseni, seuraava ratkaisu. Pääsen Julian luokse. Hyvästi kaikki!
  LikeLike · · Share

  Mia Mari Johanna Tukiainen Ne jotka rikkoivat hampaani palasiksi, tulevat olemaan Jumalan tuomion edessä kuoleman jälkeen, ja se tuomio ei tulemaan olemaan mikään hyvä!

  Mia Mari Johanna Tukiainen
  15 mins ·
  Mut pahoinpideltiin pe-la välisenä yönä, hampaat hajoitettu ja leuka hakattu, samoin toinen silmäkulmani.
  LikeLike · · Share

  Mia Mari Johanna Tukiainen Tällaista toimintaa siis Helsingissä, tämä maa on muuten yksi rasistisemmeista maista joita tiedän!!!! Tummaihoisetkin ovat sallitumpia kuin minä! KUKA korvaa nämä hammasvahingot minulle???

  VastaaPoista
 25. Vielä viime piti ejakuloida ajatuksen voimalla, kun halusin testata auttaako se nukahtamaan. Ei auttanut. Tuli vain todella kuuma/tukala/morkkis.

  Josko ejakulaatiot nyt olisi pidemmäksi aikaa ejakuloitu ja selibaatti pääsisi kunnolla jatkumaan.

  Celibacy Forever!

  - Vital Baatti

  VastaaPoista
 26. Siis viime yönä...

  No pitää taas karaista itseni panetukselle.

  VastaaPoista
 27. Tänään postitse tulleessa Tiede -lehdessä on artikkeli: Seksi sen kuin vähenee (ei linkitettävissä)
  Kumppaneita on entistä enemmän mutta yhdyntöjä vähemmän - myös parisuhteessa.

  Artikkelissa nostona on: Naiset eivät enää kykene kilpailemaan pornon kanssa.

  Tuo siteeraa yhdysvaltalaisen feministin Naomi Wolfin esseetä The Porn Myth.

  Ilmeisesti kyseessä on siis The Porn Myth (nymag.com)

  / Kari Hurtta  A Voice for Men: Dworkin got it wrong, Naomi Wolf got it wronger (November 24, 2011)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaisessa tänään postitse tulleessa Tiede -lehdessä on artikkeli: Isyys, veljeys, tasa-arvo (ei linkitettävissä)
   Arto Jokisen mukaan panssari on alkanut rakoilla. Miehetkin puhuvat tunteistaan.

   Artikkelin nostot ovat:

   Osa pojista pärjää ja viihtyy. Sama pätee miehiin.

   Äitimyytti vaikuttaa isien omiinkin ratkaisuihin.

   Tutkimuksen tehtävä on muuttaa maailmaa.

   Poista
 28. Iloitkaa omasta sukupuolestanne

  "Sillä jokaisella ihmisellä on oikeus nauttia ja iloita omasta sukupuolestaan ja sukupuolisuudestaan, ihan riippumatta siitä miten se ilmenee."

  Ainakin miesten kohdalla tämä oikeus toteutuu liian harvoin. Liian usein on joku muu, usein vieläpä nainen, määräilemässä ja määrittämässä miehisyyttä oman makunsa mukaan.

  "Kaikki naiset ovat naisia ja siten naisellisia."

  Onkohan se nyt ihan noin? Siis semanttisesti.

  "Miten monesti olen kuullut tuskailtavan, että tasa-arvo on mennyt liian pitkälle."

  Ei se ainakaan miesten kohdalla ole mennyt juuri mihinkään, vaan miesten ja poikien tasa-arvo-ongelmat ovat pitkälti ratkaisematta, jopa tunnustamatta. Vielä toistaiseksi.

  "Ne eivät ole poikkeuksia, jotka vahvistaisivat säännön naisten ja miesten erilaisuudesta, vaan elävän elämän ihan tavallisia tapauksia, jotka kumoavat väitteen."

  Jos kysymys on tilastoihin ja tutkimuksiin perustuvista keskiarvoista, eivät yksittäiset poikkeukset suuntaan tai toiseen kumoa mitään. Eivät etenkään mutuiluun perustuvat poikkeukset.


  VastaaPoista
 29. "Artikkelissa nostona on: Naiset eivät enää kykene kilpailemaan pornon kanssa."

  Ihmettelen, miten naiset voisivatkaan kilpailla pornon kanssa. Helpotus käy käden käänteessä ja ilmaista pornoa on pilvin pimein. Ja jälkipyykkinä on vain omat eritteet. Laukeamista ennen, sen aikana ja jälkeen on vapaa kaikesta ylimääräisestä kuormasta, mitä naissuhteisiin liittyy. Näin pornon kanssa.

  Vital Baattia ei välttämättä seksuaalinen halu itsessään enää niin häiritse, mutta Baatti haluaa kanavoida seksuaalienergian palvelemaan vitalisaatiota ja henkistä kasvua.

  Porno on selvästi ajan- ja energiankäytöllinen rasite, jos sitä etsii muuten kuin lauetakseen. (Niin ovat toisaalta naiset ylipäätään... hehehehh) Siksi yritän vältellä.

  Celibacy Forever!

  - Vital Baatti

  VastaaPoista
 30. http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1365/7666/original.jpg

  VastaaPoista
 31. "Arto Jokisen mukaan panssari on alkanut rakoilla."

  Artsilla on hätä puntissa, kun valtiofeminismin kulissit ovat alkaneet horjua.

  "Miehetkin puhuvat tunteistaan."

  Aina ovat puhuneet, toisin eivät Arto Jokiselle, mikä on ihan ymmärrettävää.

  VastaaPoista
 32. Vaikka ihan kirjaimellinen vastaus kysymykseen on tietysti kielteinen, voisiko tässä silti olla kohtuullisen yleistettävissä olevasta asiantilasta kyse Suomessa:

  Onko kaikki naiset raivopäitä?

  VastaaPoista
 33. eikö coolidge-efekti ansaitsisi tulla pidetyksi tapetilla??

  "piip, titityy, ei..." peepittää henri.

  eikö sitä voisi peilata vastaksi mulkoiselle, miten huono kauppa parisuhde onkaan miehen kannalta seksinnälkään ja myös todelliseen läheisyyteen?

  "piip, piip... mä meen nyt..." visertää henri.

  Ja tuohon vielä lainaus Iiro Seppäseen liittyen:

  "Taikurina Seppäsen haave oli päästä Las Vegasiin suurille estraadeille. Kun sai kaiken mitä halusi ”rahaa, muijii…” ei Iiro tullutkaan onnelliseksi ”tuli vaan tyhjä olo”. Seppänen kertoo vasta hyppäämisen myötä alkaneensa kokea iloa pienistä asioista:

  - Jos elät joka päivä niin lähellä kuolemaa on ehkä helpompi kokea iloa pienistä asioista, koska tiedät, että jokainen päivä voi olla se viimeinen.

  Arizonassa Seppänen lensi päin vuorta. Nyt Seppäsen nilkka on jäykistetty, jalka ei toimi, niska ei käänny ja selässä on tyrä. Siitä huolimatta Seppänen sanoo hyppäämisen olleen sen arvoista.

  Seppänen pystyy edelleen ”hyppelemään hiukan laskuvarjolla ja lentämään vähän siipipuvulla kavereiden kanssa, mutta base on jäänyt kokonaan". Seppänen kertoo olevansa kuin ”lintu, jonka siivet on katkaistu”.

  Celibacy Forever!

  - Baattien Baatti

  VastaaPoista
 34. Tasa-arvoasiain neuvottelukunta TANE väittää Facebook-sivuillaan, että se vastustaisi pojille ei-lääketieteellisistä syistä tehtäviä ympärileikkauksia.

  TANE Facebookissa


  TANE:n hallitusohjelmatavoitteiden joukosta asiasta ei kuitenkaan löydy mitään mainintaa. Siellä vaaditaan vain ja ainoastaan rikoslain täsmentämistä naisten ympärileikkausten kieltämisen osalta.

  TANE:n hallitusohjelmatavoitteet


  TANE siis puhuu paskaa. Yllättyikö joku?

  VastaaPoista
 35. Ex-tyttöystävä kavereineen tunkeutui kotiin - hakkasivat nuoren miehen

  Uhkasi vasaralla, liimasi lukon: Ex-naisystävä piinasi miestä loputtomasti

  Syyttäjä: "Auer kertonut useita kertoja lasten kuullen tappaneensa Lahden"

  Miesten määrä voi muuttua, kun ilmasto lämpenee | Taloussanomat

  Tutkimus: Tupakan ja suuseksin yhdistelmä lisää kurkunpääsyövän riskiä entisestään - syöpä - Terveys - Helsingin Sanomat

  Raavaalla miehelläkin voi olla heikot luut

  Lasten isättömänä kasvaminen on kaikkialla maailmassa todettu lisäävän riskiä jopa moninkertaiseksi mielenterveysongelmista ja rikolliselle uralle ajautumisesta:

  Breivikin isä: "En anna ikinä anteeksi"

  ...
  Isä katuu sitä, ettei taistellut kovemmin Andersin huoltajuudesta oikeudessa Wencheä vastaan, kun Anders oli neljän vanha.

  - Vaikka psykologin raportissa sanottiin, että olosuhteet kotona eivät olleet Andersille hyvät, silti hävisin jutun, Jens sanoo.

  - Siihen aikaan ei ollut yhtään ennakkotapausta, jossa isä olisi saanut lapsen huoltajuuden avioeron jälkeen. Minun oli vain hyväksyttävä, että äiti sai pitää hänet.

  - Luulen, että jos olisin taistellut kovemmin ja jos olisin ottanut hänet mukaani, hän olisi ehdottomasti aivan eri henkilö nyt.
  ...

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".