torstaina, lokakuuta 16, 2014

Pohjoismainen tasa-arvon malli

Pohjoismainen tasa-arvon malli sai kiitosta Pohjoismaisen kauppayhdistyksen lounaalla

Tasa-arvotyöhön lisää resursseja

Law School Profs Condemn New Sexual Harassment Policy

Säälittävät, äitinsä tissiä imevät Gamergate-mammanpojat iskivät jälleen – Uhkailivat tällä kertaa koulusurmilla
Ja teille kaikille oman elämänne Henry Laasasille, jotka pienessä kuplassanne ihmettelette miten tämä on muka uutinen ja yhyy naiset on pahoja ja minä olen oikeudenmukaisuuden puolella ja kyllä miehiäkin sorretaan:

Ei tämä ollutkaan uutinen. Tämä oli jättimäinen sentteri teidän suuntaanne.

Teitä ei pelimaailma kaipaa.

150 kommenttia:

  1. Työtön maisteri ja kolmen lapsen äiti: "Kaikkiin paikkoihin tulee 100-200 hakemusta" - Kaupunki - Helsingin Sanomat

    ...
    "Bruttopalkkani edellisessä työssäni oli 3 600 euroa, mutta olen laskenut, että minulla jäi silloin kuussa käteen vain 200 euroa enemmän kuin nyt", hän sanoo.
    ...

    Koululaisten tietotekniikkataidoista paljastui huolestuttavia eroja - Tietotekniikka - Kotimaa - Helsingin Sanomat

    ...
    "Sukupuolten välinen ero osaamisessa on tyttöjen tappioksi huolestuttavan suuri niin yläkouluikäisten kuin lukiolaistenkin keskuudessa", sanoo tutkija Meri-Tuulia Kaarakainen Turun yliopiston tiedotteessa.
    ...

    Selvitys: Freelancer-naisen euro on 64 senttiä - Palkka - Työelämä - Helsingin Sanomat

    Vai että liian lihava terveysministeriksi? Hänestä tulikin Belgian hallituksen suosituin - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

    Moni sanoo parisuhteelle ei kiitos - Parisuhde - Elämä - Helsingin Sanomat

    VastaaPoista
  2. "Ei mitään uutta Nytin feministitoimittajilta."

    NYT-liite on aina ollut täyttä sontaa. Nyt sonnan laatu on vielä laskenut räjähdysmäisesti, ja siitä on tullut räikeän feminististä

    VastaaPoista
  3. Kyproslainen asiantuntija sanoo: "Pohjoismaisten hyvinvointivaltioiden äitiys- ja isyysvapaat sekä valtion sosiaaliturvatuet pitävät syntyvyysluvut korkeammalla kuin muissa ikääntyvissä, kehittyneissä maissa."

    Se ei riitä. Suomessa naiset saavat keskimäärin 1,8 lasta, kun luku 2,2-2,3 vasta takaisi, ettei väkiluku pienene. Ja jos poistamme maahanmuuttataustaisten naisten osuuden, luku olisi Suomen tasa-arvonaisilla alle 1,8. Mutta onhan sekin selvä tavoite Pohjoismaisella tasa-arvomallilla: Saada kansa kuolemaan sukupuuttoon.

    VastaaPoista
  4. "Teitä ei pelimaailma kaipaa."

    Tiltti-vässykkä paljasti juuri olevansa ihan pihalla. Eikö kannattaisi edes vähän perehtyä siihen aiheeseen, mistä kirjoittaa, eikä vain lähteä nolaamaan itsensä itkullaan?

    VastaaPoista
  5. Poliisit-sarjassa esiintynyt Marianne Kiukkonen tuomittiin urkinnasta sakkoihin - Poliisi - Kotimaa - Helsingin Sanomat

    ...
    Tuomio tuli kahdesta erillisestä tapauksesta. Hän oli katsellut poliisin tietojärjestelmästä salaisia tietoja ilman virkatehtäviin liittyvää syytä kesäkuussa 2012. Lisäksi hän kertoi salaisia tietoja tuttavalleen, jota epäiltiin rikoksesta.

    Myös fitness-alan ammattilaisena tunnetuksi tullut Kiukkonen syyllistyi käräjäoikeuden mukaan kahteen henkilörekisteririkokseen ja kahteen virkavelvollisuuden rikkomiseen.
    ...

    VastaaPoista
  6. "Freelancer-naisen euro on 64 ja joskus vain 24 senttiä."

    Niinpä. Freelancer ei ole palkansaaja vaan yrittäjä, joka sopii eetukäteen työstä saatavan korvauksen ja laskuttaa siitä laskulla jälkikäteen.

    Ainakaan se ei ole tasa-arvo-ongelma, jos naisten tekeleet ovat arvottomampia kuin miesten työpanokset.

    VastaaPoista
  7. Vuoden nuori johtaja -ehdokkaissa ei yhtään naista
    "Kilpailuun on voinut ilmoittaa kenet tahansa alle 40-vuotiaan johtajan, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti."

    VastaaPoista
  8. Tuoretta numeroa Kauppalehti Optiosta mainostetaan tekstillä ...
    "Kahden uran välissä kumpikin vanhempi on vuorollaan kotona. Uraisät kertovat valinnoistaan."

    Ja kansitekstinä lehdessä on ...
    "ISÄLLÄ ON URA - Uran ja perheen yhdistäminen on myös miesten asia. Kolme uraisää kertoo työn ja modernin isyyden..."

    Tällaiset tesktit ovat itsestäänselvyydessään tervetulleita. Miksi ihmeessä vain naisten vastaavista haasteista on tyypillisesti kirjoiteltu?

    VastaaPoista
  9. Kuulin juuri siivoojia välittävältä tutulta, että ihmiset eivät halua kotiinsa siivoojaa, joka ei osaa Suomea, ei näytä suomalaiselta ja/tai on mies.

    Missä kaikissa ammateissa miesten syrjimistä mahtaa tapahtua? Asiaa pitäisi ehdottomasti tutkia. Voisko ajatella, että joku tahoa alkaisi vaikka yliopistoissa tai ministeriöissä tutkia sukupuolten eriarvoisuutta?

    VastaaPoista
  10. Kommenttiosiosta löytyy kelpo vastine henrin Terve.fi-tuuttaukselle. Vastaako henri? Ei, vain niille joille luulee pärjäävänsä. Hieno kommentti tosiaan:

    "Henryn kirjoitus kertoo lähinnä sen että pilkkua viilaamalla voidaan sanoa, että todellista vapaaehtoisuutta ei ole olemassakaan. Aina löytyy joku villi skenaario josta voidaan luotettavasti sanoa että jonkun valinnan vapaaehtoisesti tehnyt muuttaisikin mieltään. Tuskin on yhtään ihmistä maailmassa joka ei sinkkuuspäätöstään pyörtäisi jos unelmien mies tai nainen miljoonat tilillään tulisi ja kutsuisi kartanoonsa asumaan. Ja sitten voidaankin todeta, että ähäskutti, oletkin sinkku vain siksi ettet saa sitä mitä haluat.

    Olen muuten ollut vuosia sitten tuon jutun Jullen asiakkaana. Oletan että kyseessä sama kaveri koska nimi on aika erikoinen ja elämäntyylin kuvaus sopii. Jäi vaikutelma että kyseessä on melkoisen boheemi, alakulttuureista kiinnostunut mies enkä kyllä osaa sovittaa alempitasoisen miehen muottia hänen ympärilleen millään. Mielestäni voi puhua perustellusti vapaaehtoisesta sinkkuudesta jos toteaa pitävänsä mieluummin elämäntyylinsä johon ei naiset suostu asettumaan kuin kärsivänsä suhteiden kariutumisesta."

    Mutta eikö henrillä olisi vähän niinQ velvollisuus nähdä vaivaa vastatakseen edes yhteen kunnolliseen kommenttiin/bloggaus Terve.fi:ssa, joka on hänen (suoja)työpaikkansa?

    Ja tuossa henrin kriteereillä alempitasoisen miehen naistsänsseistä:

    "– Se oli hurjaa aikaa, saa olla onnellinen, että nyt on asiat näin ja asuntokin on, summaa Antti.

    – Vein kaikki tavarat Satapanttiin, jopa haitarit ja taisi mennä emännän ompelukonekin ja Amerikkaankin karkasin välillä.

    Maunulan ja Koivukylän aikoihin Antti asui lehtilaatikoissakin.

    – Jouduin sitoon jalkoihin paljon sanomalehtiä, kun oli niin kylmä. Huoltoasemilla nukuttiin kilpaa jopa vessassa ukkojen kanssa, tunnin vaihto ja taas kopsautettiin ennen kuin vartija tuli. Asuminen oli heittelehtimistä ja jouduin muuttamaan vähän väliä, muistelee Antti.

    Normaali päiväjärjestykseen pääsystä Antti kiittelee koko sydämestään Katulähetystä.

    – Se pelasti mut lopullisesti ja jos ihan rehellinen oon, niin meni siinä neljä emäntääkin, mutta on mulla nyt yksi elämänkumppani kuitenkin, hymyilee Antti."

    (Ei tainnut "sanomalehtimiehellä" olla vaihtuvasta pillusta pulaa, vaikka paljosta muusta olikin... henrillä on lukkoonlyödyt kuvitelmat siitä, miten "asiat nyt vaan kertakaikkiaan ovat"...)

    Celibacy Forever!

    - Vital Baatti

    VastaaPoista
  11. Ai niin... (en nyt jaksa tehdä h-linkkiä)

    http://yle.fi/uutiset/tarinoita_asunnottomuudesta_niko_nukkui_siltojen_alla_puukot_turvanaan/7535268

    VastaaPoista
  12. Tuolla ylempänä oli tämä jo esille nostettuna
    Kuka opettaisi pojat käyttämään rahaa?

    Yksi poiminta tekstistä:
    "Miesten maksuvaikeuksien takaa löytyy myös yllättävä yhteinen nimittäjä: armeija."

    VastaaPoista
  13. Ja sitäpaitsi...

    Naissuhteisiin (toiveesta huolimatta) pääsyn HUOMATTAVAN vaikeuden henri on määritellyt alempitasoisen miehen tuntomerkiksi. HS:n jutun Jullella tai viittaamallani "sanomalehtimiehellä" tuo kriteeri ei heidän historiansa valossa näytä täyttyvän. Monogamisessa suhteessa olemiseen tyytymisen henri on määritellyt keskitasoisen miehen kohtaloksi.

    henrii?

    "piip, tsirp, titityy..." sirkuttaa henri ja räpyttelee paikalta.

    VastaaPoista
  14. Tuolla ylempänä oli tämä jo esille nostettuna
    Kuka opettaisi pojat käyttämään rahaa?

    Yksi poiminta tekstistä:
    "Miesten maksuvaikeuksien takaa löytyy myös yllättävä yhteinen nimittäjä: armeija."

    VastaaPoista
  15. Naisten "aivot" puolestaan viritetty ahmimaan lapsiorjatyövoimalla tehtyä suklaata kuin syöttöporsaat viimeisillään.

    VastaaPoista
  16. Naisten "aivot" puolestaan viritetty ahmimaan lapsiorjatyövoimalla tehtyä suklaata kuin syöttöporsaat viimeisillään.

    VastaaPoista

  17. Mikset anna naisten syödä suklaata rauhassa?
    -No voin mä ottaa ne suklaat heiltä poiskin.
    -JUMALAUTA. Minä olen statusuros täällä!!!!!

    *RYMINÄÄ*
    *SUUKKOJA*

    -Deebsteri

    VastaaPoista
  18. Ei niin pientä, eikä niin suurta ja karmivaa asiaa, etteivätkö femakot olisi yrittämässä sabotoida kaikkea feminismillään. Mitäköhän tällä kertaa taas vaihteeksi - hoitoja vain nartuille?:

    Ebola: The need for a gendered approach - African Development Bank

    VastaaPoista
  19. http://www.tulva.fi/index.php?k=115713

    Äijä30+ ottaa strap-onia perseeseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ! "Äijä30+ ottaa strap-onia perseeseen"

      Tulva: Tervetuloa makuuhuoneeseeni
      Tulva kysyi, millaista on feministinen seksi, ja feministit vastasivat.

      Poista


  20. Ei ihan heti tulisi mieleen - Yle: Näistä ammateista joudutaan herkimmin työkyvyttömyyseläkkeelle




    "Korkeimman riskin ryhmään kuuluvat ovat raskasta työtä tekeviä naisia." "Naissotilaalla riski on jopa kolminkertainen verrattuna samanikäisiin muihin naisiin, Yle kertoo."

    VastaaPoista
  21. Skandaali kaatoi kaksi japanilaista naisministeriä | Yle Uutiset | yle.fi

    ...
    Obuchi on viime aikoina joutunut vastailemaan syytöksiin, että hän olisi käyttänyt väärin poliittisen toimintaan tarkoitettuja varoja. Syytösten mukaan hän olisi ostellut rahoilla mm. meikkejä ja teatterilippuja, joita olisi jaellut tukijoilleen.

    Matsushiman eron syy oli sama, poliittisten varojen väärinkäyttö.
    ...

    VastaaPoista
  22. Käyttäjän ritva ihan oikeasti kirjoitukset

    Cooler Master Elite 310 ATX-kotelo ilman virtalähdettä, musta

    ei ollut tietokone

    ritva ihan oikeasti
    nainen 55—64
    15. lokakuuta 2014
    Esimerkki: Helsinki1-10 kertaa
    Vastinetta rahalle
    1 / 5
    Tuotteen laatu
    1 / 5
    Äänitaso
    5 / 5

    Luulin saavani tietokoneen mutta eihän se toiminut kuulemma tietokone pitää "rakentaa" eihän se edes ole mahdollista kuin tehtaalla tai jollain kokeneella ammattilaisella. onneksi sain rahat takaisin.
    Pitäisi lukea selvästi ettei ole tietokone

    VastaaPoista
  23. Näin lomalla petetään: "En mielelläni sieltä lähde, ennen kuin olen saanut osani paikallisista" - Matkat - matkailu - Ilta-Sanomat

    ...
    - Itse käyn tyttöporukan kanssa kerran vuodessa ulkomaanreissulla, enkä kyllä mielelläni sieltä lähde, ennen kuin olen saanut osani paikallisista. Muutoin petän miestäni ihan täällä koti-Suomessakin. Minusta kenenkään naisen ei pitäisi kahlehtia itseään yhteen mieheen, naimisissa tai ei, kirjoittaa
    Suomineito.
    ...
    - Lukuisten kotimaassa tapahtuneiden vakiopettämisten lisäksi silloin 20-vuotias tyttöystäväni paljasti eropäivänä jakaneensa sängyn kahden viikon ajan hotellin personal trainerin kanssa Espanjan lomamatkallaan. Sillä välin minä olin keskeyttänyt kesälomani tuuratakseni häntä hänen matalapalkkatyössä, nimimerkki Uskollinen kertoo.
    ...

    VastaaPoista
  24. Miehen työvuosi päättyy torstaina 23.10.2014 Blogi US Pauli Sumanen 20.10.2014

    VastaaPoista
  25. Ihmissuhteiden Bootycall ja Friendzone ovatkin sama asia?

    Kirjailija ja Stand-Up koomikko Katie Haller on kirjoittanut mielenkiintoisen artikkelin, jossa pohditaan onko Bootycall naiselle yhtä negatiivinen asia kuin miehelle Friendzoneen joutuminen. Haller on pohtinut asiaa monelta eri kannalta.

    Hänen mukaansa naiset ovat pettyneitä, jos mies haluaa vain seksiä eikä parisuhdetta. Kun taas miehet ovat pettyneitä, jos nainen ei halua seksiä lainkaan vaan pelkästään kaveruuden. Molemmat sukupuolet ovat tavallaan päätyneet tilanteeseen, jossa eivät tule saamaan sitä, mitä haluaisivat. Kun nainen sanoo ”Se mies käyttää minua vain seksiin”, sanoo mies ”Se nainen käyttää minua vain kaveruuteen”.

    VastaaPoista
  26. "Tutkija ihmettelee: Tytöt peittoavat pojat koulussa – mutta sitten tapahtuu jotain kummallista"

    Ihmettelen sitä, kuinka tutkija ei näe ilmeisesti mitään ongelmaa siinä, että tytöt peittoavat pojat koulutuksessa. Hänelle se edustaa tasa-arvoa. Samalla logiikalla siinä ei ole mitään ongelmaa jos miehet peittoavat vuorostaan naiset työelämässä. Sehän on vain tasa-arvoa.

    Olisiko nyt niin, että koulutuksessa pärjäävät pojat ovat erityislahjakkaita. Heille ei siis työelämässä menestyminen ole mikään temppu. Tyttöjen kohdalla vastaavaa erottelua ei tapahdu koulussa, sillä koulu toisin kuin työelämä, on räätälöity sopimaan tytöille. Niinpä he pärjäävät siellä, mutta eivät sitten enää työelämässä.

    VastaaPoista
  27. Tässä hieman feministin logiikkaa:


    1. Mies ja nainen aloittavat yhdessä tuumin panohommat. Jossain vaiheessa naista ei enää huvitakaan ja sanoo miehelle että "lopeta". Jos samalla sekunnilla mies ei ehdikään vetää lerssiä ulos -> RAISKAUS


    2. Mies ja nainen aloittavat yhdessä tuumin panohommat. Jossain vaiheessa naista ei enää huvitakaan, mutta ei kehtaa sanoa tätä miehelle, joten homma jatkuu -> RAISKAUS


    3. Mies ja nainen aloittavat yhdessä tuumin panohommat. Jossain vaiheessa miestä ei enää huvitakaan ja lopettaa homman kesken, ennenkuin nainen on saanut -> RAISKAUS


    Ja nämä olivat kaikki esimerkkejä todellisesta elämästä. Jokainen noista tapauksista on tapahtunut Suomessa.

    VastaaPoista
  28. Kenties Suomi olisi jo NATOssa ja itsenäisyytemme suojassa, jos tätä virhettä ei olisi tehty:

    Tästä syystä Tarja Halosesta tuli ulkoministeri - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".