keskiviikkona, joulukuuta 24, 2014

Christmas presents

'This toy is sexist': French feminists plant warnings in children's Christmas presents

What Is "Meninism," & Why Should You Care?

Modern Fe-MEN-ism: Why Today's Feminist Movement Must Include Men


Armeija ja tasa-arvo

Miina Supisen kolumni: Hauskoja naisia etsimässä

Why It's Time For Male Allies To Fight Men's Rights Activists


VIHAAN MIEHIÄ – 7 idiooteinta urostyyppiä

200 kommenttia:

 1. www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/seksistiset_lelut-29904

  VastaaPoista
 2. www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/12/24/tyttojen-ja-poikien-elinajanodotteet-ovat-lahentyneet

  VastaaPoista
 3. Vakava epäkohta:

  https://twitter.com/Warden_AoS/status/547550767146868736

  VastaaPoista
 4. www.kansanuutiset.fi/kulttuuri/kirjat/3281170/antiikin-roomassa-rakastettiin-ja-rakasteltiin

  VastaaPoista
 5. Tasa-arvolaki muuttuu – palkansaajat pettyivät - Tasa-arvo - Politiikka - Helsingin Sanomat

  ...
  Lehtisen mukaan periaate siitä, että yhtä vaativasta työstä pitää maksaa miehelle sekä naiselle sama palkka, korostuu EU-oikeudessa.
  ...

  Kommentteja:

  ...
  Kun miesten ja naisten erilliset palkkasummat jaetaan kummankin sukupuolen tekemien työtuntien määrällä, miesten tuntipalkka on 3 snt suurempi kuin naisten.
  ...
  Puhe saman työn sijaan yhtä vaativasta työstä mahdollistaa melkoisen mielivallan. On hyvin subjektiivista, että miten kahden erilaisen työn vaativuus vertaillaan. Lisäksi vaatimukset seurannan lisäämisestä on vain yksi esimerkki siitä kuinka byrokratia lisääntyy, mikä entisestään vaikeuttaa yristysten toimintaa kansainvälisessä kilpailussa.
  ...
  "Yhtä vaativa työ"... Kuinka ihanan epämääräistä, mahdollistaen kaikenlaisen mielivallan päätöksiä tehtäessä.

  Sirkuksessa kepin nokassa yhdellä jalalla seisomisen voi monella mittarilla katsoa olevan vaativampaa kuin esim. lääkärin työ, joten pitäisikö sirkustyöläisten saada lääkäreitä parempaa palkkaa?

  Tosiasiassa työstä maksetaan sen tuottavuuden mukaan. Jos työsi tuottaa teettäjälle älyttömän paljon hyötyä etkä ole helposti korvattavissa, on hän valmis maksamaan siitä sinulle suuria summia. Tähän perustuu esim. lääkäreiden sekä menestyvien (provikkapalkkaisten) myyntitykkien ja pörssikeinottelijoiden suuret tulot.

  Ainoa järkevä sananmuoto laissa olisi että _samasta_ työstä tulisi maksaa kaikille sama palkka. Tosin, tarkoittaako tuokin sitä ettei kukaan voi enää esittää työhönottohaastattelussa palkkatoivetta, vaan kaikille yksityisenkin puolen aloille on valmiit palkkataulukot joita tulee noudattaa?

  Tällainen lillukanvarsilla pelleily on syy siihen miksi Suomi ja koko EU-alue rämpii pohjamudissa, kun Kiina, Yhdysvallat, Britit jne. porskuttavat. Samaa pelleilyö kuin päästökaupat ja muu ilmastopelleily, jolla ainoastaan EU kuristaa itseään.
  ...
  "Samasta työstä sama palkka" on oikein hyvä periaate. Nyt siis halutaan "eri työstä sama palkka".

  Miten tasa-arvotyössä aiotaan ottaa huomioon se tutkittu tosiasia, että naiset asettavat miehiä useammin tärkeämmäksi sen, mitä kutsuvat "työn sisällöksi"? Jos kerran naisilla pitää olla oikeus saada sama palkka kuin miehillä, vaikka he mieluummin tekevät jotain mistä ei niin paljon palkkaa ole varaa maksaa, niin pitäisikö vastaavasti miehillä olla oikeus saada tehdä työpaikallaan enemmän sitä mitä huvittaa, ja palkan pitäisi pysyä samana?

  http://www.eva.fi/tyotjatekijat/kumpi-tarkeampi-palkka-vain-tyon-sisalto-1984-2008/
  ...
  Vähän tuntuu siltä, että asia haluttaisiin muuttaa sellaiseksi, että kun naisesta tuntuu syrjityltä, niin sen pitäisi riittää tutkimatta syyksi. Feministit haluavat nimen omaan korostaa naisten intuitiivisten tuntemusten merkitystä.

  Tosiasiassa miehille ja naisille maksetaan aivan yhtä paljon, mutta miehet tekevät enemmän ylitöitä ja ottavat enemmän ikäviä vastuita ja riskejä. Miehillä on myös kyky vaatia enemmän palkkaa n. keskimääräisesti.

  Maailmassa on aina ollut naisia, jotka ovat pärjänneet todella hyvin kaikesta väitetystä syrjinnästä huolimatta. Paljon suurempia ongelmia ovat mm. epätasa-arvo elinajanodotteessa, koulutuksessa ja terveysmenojen kohdistamisessa.
  ...

  VastaaPoista
 6. Monika Fagerholmin vuosien taistelu - "Päivässä meni kolme pulloa viiniä"

  Salaisuus syö suhdetta: "Minulla on kymppitonneja ulosotossa"

  ...
  Kumppanini on absolutisti, ja otan itse salaa kaljapuolta silloin, kun emme ole yhdessä. Salaisuuden pitäminen vaatii peittelyä, ja pelkään, että hän tulee yllättäen tavaten minut humaltuneena! Pelkään, että hän jättäisi minut kaljoittelun takia. Siksi en pysty kertomaan hänelle totuutta.

  Maarit

  Puolisollani ei ole mitään tietoa siitä, että minulla on melkein 30 000 euroa ulosotossa nuoruuden ajoilta. En ole pystynyt häpeältäni kertomaan, kun mieheni on niin tarkka raha-asioista. Mitä pidemmälle asian jakamista venytän, sitä vaikeammalta tuntuu alkaa siitä puhumaan, vaikka tämän kamalan paineen ja taakan haluaisin hänen kanssaan jakaa.

  Tyhjätasku

  Salaan todellisen seksikumppanieni määrän. Mieheni on kokemattomampi kuin minä, enkä halua "loukata" tätä menneisyydelläni. Jätin puolet luvusta pois.

  Hattara
  ...
  Olen salannut mieheltäni luottotietojeni menetyksen. Olemme olleet yhdessä vajaan vuoden, ja olen aina onnistunut sivuamaan aiheen siten, etten ole suoraan valehdellut. Luottotietoni palaavat näillä näkymin kahden vuoden päästä, joten todennäköisesti salaan niiden puuttumisen vastedeskin. Häpeän suunnattomasti nuoruuden toilailuja pikavippien kanssa. Ja vaikka miehellänikin on tiukkaa rahasta, on hän raha-asioissaan todella tarkka, ja tuntuu liian nololta paljastaa, etten itse ole osannut huolehtia aikoinaan rahankäytöstäni.

  Esmes
  ...

  Nainen tilasi miehensä salamurhan - jäi nolosti kiinni | IL-TV Uutiset | Iltalehti.fi

  VastaaPoista
 7. Tilastokeskuksen palkkaerotilastot ovat virtuaalimaailmasta, kaukana reaalimaailmasta Blogi US Pauli Sumanen 26.12.2014

  VastaaPoista
 8. www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2014/12/27/jeesus-hahmon-napannut-paljasrintainen-feministi-yha-pidatettyna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2014/12/27/jeesus-hahmon-napannut-paljasrintainen-feministi-yha-pidatettyna

   Otsikko on vaihtunut: Jeesus-hahmon napannut paljasrintainen feministi vapautettiin

   Poista
 9. Mitä on feminismi? Pitkän linjan feministi Marianne Laxen määrittelee Blogi US Pauli Sumanen
  28.12.2014

  VastaaPoista
 10. Tytöt harrastavat shoppailua ja pojat hakevat statusta - jo kymmenvuotiailla on ulkonäköpaineita

  FIlosofian tohtori, tutkija Marjo Kamilan tutkimusaineiston muodostavat kymmenvuotiaiden eteläpohjalaislasten kirjoitukset ulkonäöstään ja omakuvapiirrokset. Aineiston perusteella sekä tytöt että pojat murehtivat ulkonäköään, mutta eivät niinkään itsensä vuoksi vaan siksi, että kelpaisivat muille.

  VastaaPoista
 11. Ylen uutisissa (ajassa 2.25) Södertörnin yliopiston Jussi Kurumäki antaa tiukkaa kritiikkiä.

  Ja samaaan aikaan Suomessa Antti Rinne:

  "Sopuun osallistuneita puolueita ja erityisesti pääministeri Löfveniä on syytä onnitella ratkaisusta. Populistisen ja avoimen muukalaisvastaisen Ruotsidemokraattien demokratian horjuttamisyritykset eivät tuottaneet tulosta. Blokkirajat ylittävällä sopimisella Ruotsi torjuu ruotsidemokraattien tavoittelemaa epävakautta ja rauhattomuutta Ruotsissa."

  Ilmeisesti toisille ei ole muita demokratian muotoja kuin sosialidemokrtia.

  VastaaPoista
 12. http://thisainthell.us/blog/?p=57351

  VastaaPoista
 13. ”Jokainen ekonomisti laulaa taustayhteisönsä lauluja”

  Tulokset paljastivat myös, että eniten ääneen päässyt ekonomistinainen on vasta 22. sijalla.

  ”Ekonomistien ja taloustieteen professorien virat ovat vahvasti miesten hallussa, mikä on omiaan vahvistamaan mielikuvaa siitä, että myös itse asia on ’miehinen’”, Parviainen pohtii selvityksessään. ”Lieneekö kysymys siis hieman itseään ruokkivasta ilmiöstä? Myös taloustoimittajien joukko on melko miehinen.”

  VastaaPoista
 14. Mies pakeni lastensa kanssa turvakotiin väkivaltaista avovaimoa - "Olisi pitänyt lähteä jo aiemmin" - ESS.fi

  ...
  - Jo kotiin mennessäni arvasin, että lapseni eivät olleet saaneet ruokaa. Avovaimoni pakotti nuorempaa lastani menemään ulos syömään. Kun astuin väliin, hän repi päältäni t-paidan riekaleiksi. Hän oli silmittömän raivon vallassa.
  ...

  Kommenteista:

  ...
  Ennen eroa sanoin äksälleni, että tehdäämmekö yhdessä vai erikseen. Parempi lapsille(ni) on yksihuoltajuus kuin riitelevät vanhemmat. Kun ero tapahtui äksäni kiukkuili ja kerran vain sanoin, jos lähdet nyt ovesta niin paluuta ei sitten entiseen ole. Näin kävi ja lapset viettivät lapsuutensa kanssani vaikka sossutädit ja äiti olisi tahtonut toisin ja halusi minusta tehdä syyllisen. Ei vaan onnistunut ja lapset halusivat jäädä kanssani. Sitten alkoi äksanoppini loanheitto ja sekään ei onnistunut. Neljään vuoteen lastemme äiti ei maksanut lasteni aiheuttamia kuluja. Sekin piti mennä sitten viimein hakemaan ulosoton uhan kautta. Kerron sen, että on muitakin. Taipua voi, mutta ei taittua. Tsemppiä kaikille meille miehille!
  ...
  Exäni pahoinpiteli lastamme. Sossutädin mielestä se yhdisti heitä lapsena ja äitinä. Sanatarkasti käräjillä hän sanoi: "Äitinä olen sitä mieltä että lapsi kuuluu äidille." Ei siinä paljon väkivaltaa ajateltu - ainoastaan sukupuoliautomaatiota.
  ...

  VastaaPoista
 15. Uusi isyys – myös miesjohtajat haluavat olla tasavertaisia vanhempia

  Isän rooli yhteiskunnassamme on ollut murroksessa jo jonkin aikaa. Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotellissa suomalaisten miesjohtajien isyyskeskusteluja tutkiva tohtorikoulutettava Emilia Kangas on tutkimuksessaan havainnut, että ”uusi isyys” nostaa päätään. Tutkimus tuo esiin miesjohtajan, joka haluaa olla aidosti tasavertainen vanhempi.

  VastaaPoista
 16. Tästä syystä Puuma-ilmiö on yleistynyt - evoluutiobiologia selittää

  Ikäero nousi jälleen otsikoihin - vaikka kypsän naisen ja nuoremman miehen seurustelu ei ole enää uutinen. Puumapareja riittää. Mistä ilmiö johtuu?

  - Ilmiö on kieltämättä mielenkiintoinen, sanoo evoluutiobiologian dosentti Markus J. Rantala.

  Evoluutiopsykologiaa Turun yliopistossa opettavan Rantalan mukaan puumailmiö heijastaa ihmiselle tyypillistä kulttuurillista joustavuutta lisääntymisstrategioissa.

  - Tutkimukset ovat osoittaneet, että miehillä on mieltymys nuoruudesta kertoviin piirteisiin naisten kasvoissa ja vartalossa. Vastaavasti suurin osa naisista ilmoittaa suosivansa hieman itseään vanhempia miehiä.

  - Näyttää kuitenkin siltä, että osa länsimaissa asuvista naisista haluaa itseään nuoremman miehen ja miehet kelpuuttavat kumppanikseen vanhemman naisen.

  VastaaPoista
 17. "puumailmiö heijastaa ihmiselle tyypillistä kulttuurillista joustavuutta lisääntymisstrategioissa."

  Minusta se kyllä on huono lisääntymisstrategia, jos nuori mies ottaa kumppanikseen mahon ikäihmisen.

  VastaaPoista
 18. Mies ja moderni elämä (tulevan kirjan johdanto)

  Miesten ponnistusten tuloksena syntynyt uljas uusi maailma palvelee turvallisuuden ja mukavuuden tarpeita. Se välttää kaikin keinoin epämukavuutta, vaaraa ja konfliktia, jopa henkilökohtaisen vapauden ja arvokkuuden kustannuksella. Tämän pehmeiden arvojen paratiisin tärkein ja ainoa päämäärä on viihtyisien, trendikkäiden ja hygieenisten asumusten ylläpitäminen ja varustaminen kulutushyödykkeillä. Miehen roolina on rahoittaa, korjata ja huoltaa näitä naisten tarpeiden mukaisia asumiskoneita.

  Tässä maailmassa mies on yksinäisempi kuin koskaan. Päiväkodissa häntä kaitsevat naiset, koulussa hänen opettajistaan ehdoton valtaosa on naisia. Valtion subventoimien yksinhuoltajaäitien määrän kasvaessa yhä useampi poika on perhepiirissäänkin ilman miehen mallia. Naiset ovat tunkeneet itsensä väkisin jokaiselle työelämän sektorille ja naisilta suljettuja tiloja ei muuallakaan enää juuri ole. Kaikkialla mies on naisten tarkkailtavissa, kaikkialla hän joutuu ottamaan huomioon naisten vaatimukset. Mikään ei vahvista hänen identiteettiään miehenä miesten joukossa, hänestä on tullut irrallinen abstraktio, tavaroiden tuottaja ja kuluttaja, jota kutsutaan ”ihmiseksi”, ”kansalaiseksi”, milloin miksikin.

  Miehet ovat siis kaivaneet oman kuoppansa, minkä jälkeen feministit ovat lapioineet heidän päälleen multaa riitauttamalla jokaisen perinteisen arvojärjestelmän ja mustamaalaamalla jokaisen vakiintuneen instituution. Uskonto on leimattu patriarkaalisen sorron tukipilariksi, perhe ja avioliitto naisten vankilaksi, kaunotaiteet ja filosofia naisvihan purkauksiksi, armeija väkivaltakulttuurin kehdoksi. Naisten historiallisten saavutusten vähäisyys selitetään leimaamalla koko miessukupuoli itsekeskeisiksi tyranneiksi, ja historian merkkimiesten tekoja arvioidaan nykyajan feministisen ideologian mittapuulla.

  Tasa-arvonaiset vaativat miehiltä muutosta, irtaantumista aikansa eläneistä maskuliinisuuden ihanteista. He katsovat olevansa myös miesten asialla pyrkiessään vapauttamaan nämä rajoittavista rooliodotuksista. YK:n naisten hyväntahdonlähettilääksi nimitetty näyttelijätär Emma Watson kutsui äskettäin pitämässään puheessa miehiä liittymään mukaan taisteluun tasa-arvon puolesta ja sukupuolistereotypioita vastaan. Mutta paljastavaa oli, että Watsonin propagoiman kansainvälisen sukupuolten yhteistyöhankkeen nimeksi oli annettu HeForShe, ”Mies naisen puolesta”.

  VastaaPoista
 19. Ulvova Ylläri30/12/14 00:13

  Tähtäin vuodessa 2017 – Suomesta tasa-arvoisin maa - Lenita Toivakka:

  "Pieni maa, kuten Suomi, ei voi menestyä kansainvälisesti, jos mahdollisuuksien tasa-arvo ei toteudu puolella väestöstämme. Pitkällä tähtäimellä jokaisen maan kilpailukyky ja koko maailman hyvinvointi riippuu merkittävästi siitä, miten hyvin olemme onnistuneet kouluttamaan ja hyödyntämään naisten osaamista työelämässä."

  Aika vahvoja väitteitä, mutta perusteita ei vaan näy missään. Minäkin voin esittää väitteen: Sen verran kuin olen asioiden edistymistä viime aikoina seurannut, niin mitä enemmän koulutettuja naisia meillä on hoitamassa yhteiskunnan asioita, niin sen enemmän päin persettä asiat näyttävät menevän.

  Valtion talous on kuralla, mutta kaikki aika menee tasa-arvon lillukanvarsiin tarttumiseen. Ketään ei edes näytä kiinnostavan muu kuin sukupuolten välinen tasa-arvo, ja silloinkin pahasti vääristyneestä näkökulmasta käsin. Avioliittolain muutteluun olisi aikaa myöhemminkin, nyt pitäisi laittaa paljon muita asioita kuntoon ensin.

  Pääministeriksi pitää nykyään valita joko nainen, tai sen puutteessa viimeisen päälle puunattu mieheke. Substanssista ei kukaan tunnu olevan kiinnostunut. Presidentiksi kelpaa sentään mies, kun edellinen presidenttimme varmisti sen, ettei kyseiselle instituutiolle kukaan enää uskalla antaa valtaa yhtään mihinkään.

  Sote-uudistus menee metsään kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, vaikka itse peruskuvio ei tunnu muuttuvan miksikään. Tarvittaisiin varmaankin lisää korkean osaamisen naisia, jotka viimeinkin laittaisivat julkisen puolen johtamiseen ja työn organisointiin liittyvät asiat kuntoon. No, eihän se tietenkään kiinnosta, kun tärkeämpää on kitistä palkoista, keskittyä epäolennaisuuksiin ja siten varmistaa julkisen talouden täydellinen tuho.

  Liikenneministerin vastuualue on usean vuoden myyräntyön jälkeen kuin ydintuhon jäljiltä. Käsittämättömiä liikennehankkeita siellä täällä, useimmiten kulloisenkin ministerin kotipaikkojen lähistöllä. Lobbaus kotikunnaiden puolesta on jostain kummallisesta syystä nähty hyvänä asiana, vaikka ministerin tehtävänä tulisi olla koko maan edun valvominen.

  Naispoliitikkojen työ tiivistyy pääasiassa palkkatasa-arvosta jäkättämiseen. Se on ärsyttävää ajan tuhlausta, eikä vie naisten eikä miesten asiaa mitenkään eteenpäin. Epäongelmista puhuminen vie aikaa pois tärkeistä asioista. Asioista, joilla on todellista vaikutusta tämän maan tulevaisuuteen. Kuka esimerkiksi haluaa olla se nainen, joka osaisi jakaa lääkkeitä tämän maan teollisuuden investointivajeeseen? Ilmeisesti ei kukaan (eipä sillä, ei miespoliitikkojakaan näytä asia enää liikoja kiinnostavan).

  En usko naisten olevan biologisesti mitenkään kykenemättömiä yhteisten asioiden hoitoon. Suuri osa heistä vain on kasvanut kieroon viime vuosikymmenten tasa-arvopuheiden pyörityksessä. Asioita ei osata enää arvottaa asioina, vaan kaikki pitää sukupuolittaa, vaikka sitten väkisin. Miehet nähdään vaihtelevasti vastustajana, surkimuksena tai kivikauden edustajana. Kaiken tämän seurauksena ei enää nähdä metsää lillukanvarsilta.

  Pitkällä tähtäimellä... korkeasti koulutettujen naisten olisi hyvä vähitellen antaa vastinetta heihin kulutetuille resursseille. Muuten aika loppuu kesken ja velkataakka kasvaa kohtuuttomaksi. Kysymys siis kuuluu, miten pitkä tähtäin Lenitalla on mielessä?

  VastaaPoista
 20. "Tähtäin vuodessa 2017 – Suomesta tasa-arvoisin maa - Lenita Toivakka:"

  Lenita Toivakan tapaiset idiootit tekevät äänestämisestä hankalaa. Miten on mahdollista
  a) että joku luulee naisilla menevtn huonommin kuin miehillä Suomessa ja jopa niin paljon huonommin, että "mahdollisuuksien tasa-arvo ei toteudu, kun suurin piirtein missään muualla pojat eivät pärjää yhtä huonosti suhteessa tyttöihin koulussa ja
  b) äänestää ketään, kun ääni voi mennä feministi-idiootille.

  On kai pako äänestää persuja vaikka sekin on ajatuksena vastenmielistä koska siinäkin puolueessa on liikaa idiotismia.

  VastaaPoista
 21. Nelonen: Onko tässä vuoden häkellyttävin harrastus?

  Vuoden kovimmaksi puheenaiheeksi monien erikoisveijareiden joukosta nousi kumminkin rekkakuski Mira, jolla on vähintäänkin suorasukaiseksi luonnehdittava harrastus. Miran lempiharrastus nimittäin on seksi!

  Mira kertoi ohjelmassa kyllästyneensä olemaan sinkku, …

  VastaaPoista
 22. Rekkakuski Reiskan mieliharrastus on myös seksi.

  Tabletin ja oikean kätensä kanssa.

  Sosiologian tärkein havainto olisi, jos se sen havaitsisi, että suurin osa nuorista miehistä ei saa seksiä kuin kerran tai pari kun taas nuoret naiset voivat päättää alkaa harrastaa seksiä koska tahansa. Ja vanhatkin.

  VastaaPoista
 23. Hyvää uutta vuotta (jos se hyvä voi olla).

  [Satunnaisia linkkejä aiheen vierestä.]


  Verkkouutiset: Japanissa syntyy vähemmän vauvoja kuin koskaan
  Japanin syntyvyys on laskussa, mutta kuolleiden määrä kasvaa, kertoo The Guardian.

  Japanin väkiluku pienenee. Viime vuonna Japanissa syntyi vain 1,001 miljoonaa vauvaa, mikä on alhaisin tilastoitu luku koskaan.

  The Guardian: Japan suffers lowest number of births on record as population shrinks (1 January 2015)

  VastaaPoista
 24. [Satunnaisia linkkejä]

  Thought Catalog / Janet Bloomfield: 13 Women Who Lied About Being Raped And Why They Did It (December 10, 2014)

  (via Artisanal Toad)

  VastaaPoista
 25. [Satunnaisia linkkejä]

  Washingtonexaminer: Shock study: Marriage rate declines with porn use, threatening economy, society (December 19, 2014)

  Pornography is replacing the desire among young men for marriage, according to a new study that finds males are chasing “low-cost sexual gratification” on the web over a wife and family.

  Ihmissuhteet: Hyvää yhteiskunta-analyysiä (tammikuuta 01, 2010)

  The Futurist: The Misandry Bubble (January 01, 2010)

  The Futurist: A First Quarter Poll on The Misandry Bubble (July 01, 2012)

  VastaaPoista
 26. Anonyymi2/1/15 08:52

  Tuetaanko isiä riittävästi?

  Pelastakaa Lapset ry:n mukaan miesten vanhemmuutta ei tueta tarpeeksi. Moni isä kaipaa tukea ja tietoa sekä keskustelukumppania. Miten isiä voitaisiin tukea nykyistä paremmin?

  VastaaPoista
 27. Anonyymi2/1/15 08:54

  Tuore selvitys: Oma isä ei aina kelpaa roolimalliksi

  Pelastakaa Lapset ry:n tuore raportti kertoo, että miesten vanhemmuutta ei tueta tarpeeksi. Kyselyyn vastanneista miehistä yli puolet kertoivat, että hakevat isän roolimallia muualta kuin omalta isältään.

  VastaaPoista
 28. Anonyymi2/1/15 08:59

  Keski-ikäiset miehet useimmiten peltikolareissa

  Jos olet 30–50 -vuotias mies, olet riski liikenteessä. Samoin jos sinulla on hyvin tuore ajokortti. Näin ainakin väittävät vakuutusyhtiöiden liikenneturvallisuustoimikunnan kokoamat tilastot.

  VastaaPoista
 29. Anonyymi2/1/15 09:37

  https://i.imgur.com/CPQlzTV.jpg

  VastaaPoista
 30. Rikoo on riskillä ruma2/1/15 10:30

  "Jos olet 30–50 -vuotias mies, olet riski liikenteessä. Samoin jos sinulla on hyvin tuore ajokortti. Näin ainakin väittävät vakuutusyhtiöiden liikenneturvallisuustoimikunnan kokoamat tilastot. "

  Riskin käsite on monille vaikea asia.

  Keski-ikäisten miesten liikennesuorite on suurin, joten onnettomuuksistakin suurin osa sattuu heille. Vähän ajaville sattuu luonnollisesti kokonaisuutena vähemmän onnettomuuksia.

  Onnettomuusriskiä tarkastellaan suhteessa ajosuoritteeseen. Paljon ajavien onnettomuusriski ajokilometriä kohti on pienempi kuin vähän ajavien.

  (Samaan tapaan keskimäärin 1.800 vuosityötyntiä tekevä mies joutuu todennäköisemmin työtapaturmaan kuin keskimäärin 1.600 tuntia vuodessa työtä tekevä nainen.)

  VastaaPoista
 31. Anonyymi2/1/15 10:41

  Parisuhdeterapeutti selittää: Tämän vuoksi varatulla riittäisi vientiä sinkkumarkkinoilla

  Parisuhdeterapeutti Teija-Liisa Rannan mukaan ihmisen varmuus itsestään on varmaan jotain mitä voi aistia ulospäin.

  – Siitä voi näkyä myös rentous siitä, ettei etsi mitään. Toisin kuin usein sinkuilla - tai ainakin niillä parisuhdekeskeisillä sinkuilla, hän sanoo.

  Hänen mukaansa ihmisen tiedostamaton puoli saattaa hakea varattua kumppania eräänlaisesta sitoutumisen pelosta.

  – Hylkäämistä ei tarvitse pelätä, kun toista ei voi saada tai ei tarvitse edes miettiä mitä yhteinen tulevaisuus tämän ihmisen kanssa voisi olla. Haavemaailma ja huuma pysyy yllä. Rakastumisen tunteeseenkin voi olla rakastunut. Itsestä voi piilottaa ison osan, kun suhde ei etene varsinaisesti, Ranta lisää.

  VastaaPoista
 32. Anonyymi2/1/15 12:34

  Aikamoinen väite: Valkkari tekee naisista "hulluja"

  Daily Mailin artikkeli kuulostaa ensi alkuun uskomattomalta: Miksi valkoviini vaikuttaisi juuri naisiin rajummin kuin sitä lipittäviin miehiin? Humalajuominen on kaikkien tutkimusten mukaan tuhoisaa usein eri tavoin, olipa alkoholi sitten mitä sorttia tahansa, mutta lehden mukaan monet naiset ovat kuitenkin havainneet erityisesti valkkarin ikävät vaikutukset.

  Valkkari tekee jotkut naiset sekopäiksi, lehti väittää. Onko erityisesti valkoviinissä jotakin, mikä sen aiheuttaa, se kysyy.

  Lähtökohtaisesti ihmiset reagoivat alkoholiin yksilöllisesti, mutta yleisesti naiset reagoivat siihen miehiä nopeammin, lehden haastattelema lääkäri kertoo.

  - Isotkaan naiset eivät pysty välttämättä juomaan pienikokoista miestä pöydän alle. Vaikka nainen painaisi yhtä paljon kuin mies, naisen kehossa on enemmän rasvaa ja vähemmän nestettä kuin miehellä. Alkoholin hajoaminen kehossa on siksi erilaista kuin miehillä, lääkäri Sarah Jarvis sanoo.

  VastaaPoista
 33. Anonyymi2/1/15 14:44

  Illalla televisiossa: Äiti pelkää pöpöjä – ei anna 3-vuotiaan lapsensa asua kanssaan - Perhe - Ilta-Sanomat

  Älyttömät äidit (Extreme Moms, 2013) on amerikkalainen realitysarja, jossa tavataan ei-niin-pullantuoksuisia äitejä.
  ...
  Tämä siitä huolimatta, että Adelina siivoaa jatkuvasti, ruiskuttelee muiden perheenjäsentensä päälle desinfiointisuihkeita ja on totaalikieltänyt syömisen kotonaan.
  ...
  Adelinan ohella avausjaksossa esiintyy toinenkin erikoinen äiti: Chrissy riisuu pakkomieltesen oloisesti vaatteitaan julkisilla paikoilla, mikä nolostuttaa hänen teini-ikäistä tytärtään.
  ...

  VastaaPoista
 34. Anonyymi2/1/15 15:45

  Miehet ihailevat miehisyyttä

  Maskuliiniset merimiehet ovat olleet niin heteroiden kuin homojen mielestä seksuaalisesti vetovoimaisia. Miesten feminiinisyys on ollut vaikea pala monille homoille sekä heteroille – on sitä edelleen.

  VastaaPoista
 35. Anonyymi2/1/15 16:14

  Kylläpä näitä ns. hyödyllisiä femakkojen apureita riittää, vaikka femakotkin potkivat päähän:

  Feministien hylkäämä mies

  ...
  Halusin naisten piiriin, mutta minut hylättiin. Jätin kolme viikkoa sitten jäsenhakemuksen Naisasialiitto Unioniin, koska toivoin pääseväni feministisessa kansalaisjärjestössä keskustelemaan sukupuoliasioista älykkäiden ihmisten kanssa.

  Tiistai-iltapäivänä sain sähköpostilla vastauksen:

  ”Valitettavasti sääntöjemme mukaan jäsenten tulee olla naisia. Etunimestäsi päätellen olet varmaankin mies?”

  Kysymys on niin hieno, että se sai minut hämilleen. Tero on miehen nimi, ja olenhan minä virallisesti mies, mutta samalla vierastan lukuisia miehekkäitä piirteitä ja tapoja. Kutsun itseäni epsilonurokseksi. Jos naama loistaa, minua ei haittaa laittaa siihen punoitusta vähentävää meikkiä. Pahin painajaiseni olisi joutua miesseurueen kanssa polttariajelulle, jossa harrastettaisiin joukkuelajeja.

  Näpyttelin järjestösihteerille innostuneesti.

  ”On määrittelykysymys, olenko mies.”

  Perään kirjoitin vielä selityksen, että olen lukenut pitkään naistutkimusta, ettei hän erehtyisi luulemaan minua feministeille vitsailijaksi. Sain viimeisen vastauksen.

  ”Muiden yleisesti ymmärrettyjen määrittelytapojen puutteessa olemme yhdistyksessä käyttäneet jäsenyyden osalta virallista sukupuolta.”
  ...

  VastaaPoista
 36. Anonyymi3/1/15 09:03

  Naisten ja miesten palkkaero kaventui hieman

  Naisten ja miesten palkkaerojen kaventamiseen pyrkinyt samapalkkaisuusohjelma jäi tavoitteestaan.

  Ohjelman aikana naisten ja miesten palkkaero on kaventunut keskimäärin 20 prosentista 17 prosenttiin. Tavoite oli 15 prosenttia. Vuonna 2006 aloitettu ohjelma päättyy tänä keväänä.

  VastaaPoista
 37. Anonyymi3/1/15 11:27

  Avovaimon rajut rikosilmoitukset: Puoliso kytki käsiraudoilla itseensä ja laittoi talutushihnan kaulaan

  Tutkinnassa selvisi, että nainen oli itse laittanut talutushihnan kaulaansa riidan päätteeksi. Naisen jalat ylettyivät lattiaan saakka koko ajan.

  Naiselle ei aiheutunut mitään vammoja ja kun tapauksesta oli juuri kulunut viisi vuotta, oli syyteoikeus ehtinyt vanhentua. Naisen väittämä pahoinpitely ajoittuu syksylle 2009.

  Vapaudenriiston osalta tutkinnassa selvisi, että käsiraudoissa oli avain paikoillaan ja vaimo myönsikin, että hän olisi milloin tahansa voinut avata lukon ja poistua asunnosta.

  Syyttäjä totesi ettei lisätutkinnassa saatu vapaudenriistosta muuta näyttöä kuin osapuolten kertomukset hieman silotellummassa muodossa.

  Syyttäjä ei löytänyt näyttöä miehen syyllisyydestä vapaudenriistoon ja jätti toisenkin syytteen nostamatta.

  VastaaPoista
 38. Anonyymi3/1/15 11:31

  IL: Olenko yhtään seksuaalisesti haluttava? Vinkit parempaan itsetuntoon

  Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula ja seksuaaliterapeutti Heidi Valasti kertovat lehdessä, miten nainen voi saada itselleen paremman seksuaalisen itsetunnon. Kontulan mukaan naisten häpeä ja epävarmuus oasta kehosta ja taidoista on suurin syy seksuaaliseen haluttomuuteen. Halun puute on naisilla neljä kertaa yleisempää kuin miehillä.

  Ajatus siitä, ettei nainen olisi seksuaalisesti haluttava, syntyy monesti jo lapsuuden aikana. Valastin mukaan kasvatuskulttuuri, joka ei kannusta tai jossa ei saa palautetta, vaikuttaa mitätöivästi ihmiseen. Tilanteet lapsuudessa eivät ole seksuaalisia, mutta ne vaikuttavat siihen, sillä seksuaalisuus on herkkä minuuden alue. Tilanne voi olla esimerkiksi se, että äiti haukkuu tyttärensä kuullen itseään ja muita naisia jatkuvasti. Tytär saa mallin, ettei oma itse ole rakastettava.

  VastaaPoista
 39. Anonyymi3/1/15 11:56

  Hesarin kuukausiliite valehtelee minun palkkaerolaskelmastani Blogi US Pauli Sumanen 3.1.2014

  VastaaPoista
 40. Iltalehti: Rillit huurussa -tähti sai feministivihat niskaansa: "On kiva tulla kotiin ja palvella häntä" (3.1.2015)
  Kaley Cuoco joutui pyytämään anteeksi puheitaan naisen roolista.

  Rillit huurussa -sarjan tähtinäyttelijä Kaley Cuoco joutui nettikansan hampaisiin, kun hän kertoi Redbook-lehden haastattelussa perhe-elämästään.


  MailOnline: 'I apologize if anyone was offended': Kaley Cuoco backtracks after her comments about feminism spark outrage online (1 January 2015)

  Redbook: Kaley Cuoco-Sweeting's Law of Happiness

  Linkki oli: When asked if she considers herself a feminist
  "Is it bad if I say no? It's not really something I think about. Things are different now, and I know a lot of the work that paved the way for women happened before I was around... I was never that feminist girl demanding equality, but maybe that's because I've never really faced inequality.  I cook for Ryan five nights a week: It makes me feel like a housewife; I love that. …

  VastaaPoista
 41. Anonyymi3/1/15 17:58

  "7 teiniä tuli raskaaksi luokkaretkellä" - professorin lausunto nosti myrskyn

  Tapahtui taannoin Itä-Euroopassa: luokallinen teinityttöjä lähti luokkaretkelle ja seitsemän heistä tuli matkalla raskaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! "7 teiniä tuli raskaaksi luokkaretkellä" - professorin lausunto nosti myrskyn

   Eli tuossa aiemmassa jutusta oli faktat Daily Mailin keksintöä.

   Kari Hurtta: [Satunnaisia linkkejä]

   Vauhdikas luokkaretki?

   Ilta-Sanomat: Daily Mail: Teinitytöt kävivät luokkaretkellä - seitsemän tuli raskaaksi (23.12.2014)
   Seitsemän bosnialaista koulutyttöä tuli raskaaksi Sarajevon kaupunkiin tehdyn luokkaretken yhteydessä, uutisoi Daily Mail.

   Poista
 42. Anonyymi3/1/15 18:19

  Edellinen linkki Iltalehteen: "Akavan asiantuntijan mukaan naiset ovat enemmistönä julkisella sektorilla, jossa palkanmaksukyky on heikompi ja palkkakehitys hitaampaa."

  Jopa on asiantuntija! Julkisen sektorin palkkojen kehitys on viimeisten seitsemän vuoden aikana ollut Tilastokeskuksen mukaan paljon nopeampaa kuin yksityisen sektorin.

  Mutta ay-väen ei tarvitsekaan pysyä totuudessa.

  VastaaPoista
 43. Anonyymi3/1/15 20:34

  Feministit sisään!

  Voisiko Suomessakin feminismistä tulla uusi vihreä? Kun Vihreä liitto perustettiin 1980-luvun lopulla, kaikki puolueet nostivat ympäristöasioita esiin. Aro ei usko, että sama toimisi feminismin kohdalla.
  ”Suomessa on ollut kaikki nämä vuodet mahdollisuus tehdä feminististä politiikkaa. Hallitusohjelmaan on kirjattu tasa-arvotavoitteita, mutta aloitteet vesittyvät yksi toisensa jälkeen.”
  Aro antaa pari esimerkkiä: Lakivaliokunnassa seisoo valmis esitys vanhempainvapaiden jakamisesta vanhempien kesken, mutta siihen ei ole ”koskettu aikoihin pitkällä tikullakaan”. On myös ihmiskaupan ja naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisten lakien toimeenpanosuunnitelmat, kuten turvakotien lisääminen, mutta niihin ei ole tarjolla valtion rahaa riittävästi.
  Asiat eivät etene, ja nyt näyttää siltä, että aiempien polvien feministisiä saavutuksiakin pitää alkaa puolustaa uudestaan.
  Feministejä huolestuttaa arvokonservatismin nousu.
  Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on tunnettu homoliittojen ja abortinvastustaja. Myös Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on antanut lausuntoja siitä, kuinka elämä on pyhä.
  ”Joudumme ylipäätänsä keskustelemaan aborttilainsäädännöstä. Nyt on tendenssi ryhtyä rajoittamaan naisten ja muiden vähemmistöjen oikeuksia ja olemassaolon edellytyksiä. Siihen liittyy myös se, miten maahanmuuttajanaisiin suhtaudutaan”, Aro sanoo.
  Ruotsissa Feministiskt Initiativ nousi oikeistopopulististen Ruotsidemokraattien vastavoimaksi. Vaalislogankin kuului ”Ut med rasisterna – in med feministerna”, eli rasistit ulos, feministit sisään.

  Puolue ajaa intersektionaalista feminismiä, jonka mukaan ihmisiä erottaa sukupuolen lisäksi etnisyys, sosiaaliluokka, seksuaalinen suuntautuneisuus ja vammaisuus. Se tarkoittaa, että feministit ovat kaikkien vähemmistöjen ja syrjittyjen puolella.
  Aroa ahdistaa se, että niin sanotut maahanmuuttokriitikot ovat tehneet naisasiasta lyömäaseen. Klassinen ”he vievät meiltä naiset ja työt” -ajatus kuuluu keskustelupalstoilla nykyään ”he vievät suomalaisnaisten oikeudet”.
  ”Tasa-arvoretoriikka on valjastettu rasistiseen käyttöön, vaikka todellisuudessa rasistiseen arvokonservatismiin liittyy myös perinteisen naisroolin korostaminen ja naisviha,” Aro sanoo.
  Tukholmassa joukko uusnatsitaustaisen Ruotsalaisen puolueen kannattajia hyökkäsi naistenpäivän mielenosoituksesta palanneiden feministien kimppuun. Aro pelkää, että Suomessakin jotain pahaa on tapahtumassa.
  Mutta vastavoimaakin on: feministisen liikkeen pinnan alla kuplii.
  Ensi kevään eduskuntavaaleihin on liian vähän aikaa, jotta feministinen puolue voisi menestyä, mutta seuraavat kuntavaalit pidetään jo parin vuoden päästä.
  Seuraavat eduskuntavaalit ovat 2019.

  VastaaPoista
 44. [Satunnaisia lenkkejä] (3.1.2015)

  Ilta-Sanomat: Yksinäisyys on terveydelle vaarallisempaa kuin luultiin - ”oma, erillinen häiriötilansa”
  Krooninen yksinäisyys on kolme kertaa pahempi terveyshaitta kuin ylipaino ja tuhoisaa kuin tupakointi.

  Talven kylmä, pimeä vuodenaika saa sosiaalisenkin ihmisen käpertymään sohvannurkkaan, tuntemaan yksinäisyyttä.


  et: Yksinäisyys tappaa useammin kuin ylipaino (10.11.2014)

  VastaaPoista
 45. Anonyymi3/1/15 23:31

  http://www.memecenter.com/fun/1055604/one-mans-trash

  VastaaPoista

 46. The Truth behind Legal Dominance Feminism's
  Two Percent False Rape Claim Figure


  (pdf, 4-1-2000)

  Edward Greer, The Truth behind Legal Dominance Feminism's Two Percent False Rape Claim Figure, 33 Loy. L.A. L. Rev. 947 (2000).
  Available at: http://digitalcommons.lmu.edu/llr/vol33/iss3/3

  VastaaPoista
 47. Anonyymi4/1/15 18:27

  http://www.liveleak.com/view?i=3b0_1420379696

  equal rights...and lefts

  VastaaPoista
 48. Anonyymi4/1/15 20:41

  Ajantasa: Parisuhteen tulevaisuus, onko sitä? http://areena.yle.fi/radio/2501296 (ohjelman loppuolella)

  Anna Rotkirch väittää, että naisilla ja miehillä on samat preferenssit, siis tutkimusprofessori Anna Rotkirch.

  VastaaPoista
 49. Anonyymi4/1/15 20:48

  Hesarin Kuukausiliitteessä on pölinää palkkaerosta monen sivun verran. Sumanen mainittu "eräänä emeritustutkijana", johon tilastotieteilijät eivät usko.

  VastaaPoista
 50. Anonyymi4/1/15 20:54

  http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/183565-hesarin-kuukausiliite-valehtelee-minun-palkkaerolaskelmastani

  VastaaPoista
 51. Anonyymi4/1/15 21:32

  Mitä se Hesarin sunnuntailiite oikeastaan sanoo palkkaerosta? Ei mitään järkevää, pelkkää jossittelua. Se ei kerro yhdestäkään tutkimuksesta, joka todistaisi, että palkkaeroa edes on ja se valehtelee siinä, että tilastotieteilijät olisivat kumonneet Sumasen laskelmat. Se väittää, että palkkaero voitaisiin poistaa tasaamalla äitiysajan poissaolot, mutta se ei ota huomioon, haluavatko itse äidit tätä. Onko olemassa tutkimusta, joka osoittaa, että äidit haluavat lyhentää äitiys-, vanhempainvapaa- tai kotihoidontukikuukausiaan?

  VastaaPoista
 52. Anonyymi5/1/15 07:11

  HS-gallup
  Kolmannes pariskunnista jakaa menot keskeltä kahtia


  Helsingin yliopiston dosentti Anu Raijas sanoo, että gallupin tulokset ovat yhtenevät sen tutkimuksen kanssa, jota hän on aiheesta tehnyt.

  Menojen jakaminen on suomalaisille ominaista. Tapa juontaa juurensa siitä, että Suomessa naiset ovat käyneet töissä iät ja ajat ja kotirouvia on vähän.

  "Suomessa naisilla on ollut omat tulot ja omaa rahaa, vaikka he ovatkin usein pienempipalkkaisissa töissä. He osaavat käyttää rahaa ja ovat tottuneita hoitamaan taloutta. Jos mennään Britanniaan tai Saksaan, niin tulos on aivan toisenlainen", Raijas sanoo.

  Monenkirjavat rahakäytännöt ulottuvat Suomessa kaikkiin väestöryhmiin. Selvää suosikkitapaa kulujen jakamiseen ei löydy oikeistosta eikä vasemmistosta, kaupungeista eikä maaseudulta. Puoluekannan mukaan jaoteltuna nousee esiin yksi ero: perussuomalaisten kannattajat panevat muita yleisemmin kulut keskeltä kahtia.

  Sanottua
  Perheen talouskyselyn vastauksia

  VastaaPoista
 53. Anonyymi5/1/15 07:34

  Vaimo lihoi 40 kiloa aviomiehen herkuttelun vuoksi

  Jotenkin ne vain kertyivät, kun söin samaan tahtia miehen kanssa

  – Merja Haataja

  VastaaPoista
 54. Vastaukset
  1. ! "Perintöoikeutta korjailtiin isyyslakiin – Professori: Tämä ei pääty vielä tähän"

   Jotain edistystä sentään:
   Äidillä ei puolestaan jatkossa ole oikeutta vastustaa lapsen isän selvittämistä.

   Poista
 55. Anonyymi5/1/15 08:03

  Yhä enemmän naisia ehdolla Arkadianmäelle

  STT:n keräämien tietojen perusteella suurimmissa puolueissa on nimeämättä enää muutamia ehdokkaita.

  Naisten osuutta ehdokkaissa näyttäisi kasvattavan kovimmin SDP, jonka 205 nimetystä ehdokkaasta naisia on 101. Kokoomuksenkin tähän mennessä asettamista ehdokkaista naisia on hieman suurempi osuus kuin koko ehdokasmäärästä edellisvaaleissa.

  Keskusta ja viime vaalien yllättäjä perussuomalaiset luottavat miesehdokkaiden vetovoimaan. Molemmat ovat nimenneet jo päälle 120 miesehdokasta, joten naisten määrä jää molemmille alle sadan vaikka kaikki loput paikat täytettäisiin naisilla.

  VastaaPoista
 56. Anonyymi5/1/15 08:13

  SK: Avioerot sekoittavat nyt talokauppojen hintoja

  Aviopari rakennutti omakotitalon, kun laina oli halpaa. Sitten tuli ero, ja talosta oli päästävä eroon.
  Eron takia pakkomyytävät uudehkot omakotitalot polkevat nyt muidenkin kohteiden hintoja, uutisoi Satakunnan Kansa.

  SK:n jutun mukaan ennen vuonna 2008 alkanutta finanssikriisiä pariskunta sai helposti lainaa ilman vakuuksia, vaikka rakennusprojekti olisi ollut kallis. Omakotitalojen markkinatilanne on kuitenkin heikentynyt, kun talouden taantuma on jatkunut pitkään. Lisäksi lainaa omakotitalon ostoon ei enää saa yhtä keveillä vakuuksilla kuin muutamia vuosia sitten

  VastaaPoista
 57. Anonyymi5/1/15 08:23

  Illalla televisiossa: Auttaako edes tiede suomalaista insinööriä treffeillä?

  Rakkauden insinöörit -dokumentissa joukko insinööriopiskelijoita testaa, olisiko esimerkiksi aivosähkömittauksista apua rakkauselämässä.
  Dokumenttiprojekti: Rakkauden insinöörit, TV1 klo 21.00

  VastaaPoista
 58. [Satunnaisia linkkejä aiheen vierestä]

  Ilta-Sanomat: SK: Avioerot sekoittavat nyt talokauppojen hintoja (5.1.2015)

  Eron takia pakkomyytävät uudehkot omakotitalot polkevat nyt muidenkin kohteiden hintoja, uutisoi Satakunnan Kansa.


  VastaaPoista
 59. Anonyymi5/1/15 11:35

  Onko eroottinen kohuleffa naisvihamielinen? Päätähti puolustaa

  Elokuvan miestähti, Christian Greytä näyttelevä irlantilaisnäyttelijä Jamie Dornan, 32, kuitenkin puolustaa kirjojen ja elokuvan kyseenalaista tarinaa.

  - Ymmärrän, miksi ihmiset sanovat naisen sitomisen ja piiskaamisen olevan naisvihamielistä. Oikeasti miehet ovat kuitenkin useammin alistuvassa roolissa kuin naiset. Se (sadomasokismi) on paljon laajempi ilmiö, kuin kuvittelin: melkein jokaisessa kaupungissa ympäri maailmaa on ihmisiä, jotka haluavat tulla piiskatuksi piikkiraipalla, Dornan sano Britannian Elle-lehden haastattelussa.

  VastaaPoista
 60. Muusikkolegendalla ei ole avioehtoa: Tuleva ex-vaimo laskee jo rahoja

  "Lain mukaan Perla on oiketettu puoleen siitä, mitä Slash on ansainnut naimisissaoloaikana."

  Erikoista, eikö kymmenen vuoden ajan perheen elättämiseen ole mennyt lainkaan Slashin rahoja? Vai eikö sitä vain nyt lasketa? Se on nyt ikään kuin sivuseikka.

  Onko tässä tapauksessakin niin, kuten Pauli Sumanen on toisissa yhteyksissä osoittanut, että operoidaan vain teoreettisilla luvuilla. Tässä tapauksessa niin, että vain Slashin kassavirta kymmenen vuoden ajalta huomioidaan, ei lainkaan kuluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! "Lain mukaan Perla on oiketettu puoleen siitä, mitä Slash on ansainnut naimisissaoloaikana."

   Ajatuksena varmaankin se että avioliiton tarkoituksena on käyttää hyväksi miehiä ja hyväksikäyttö pitää joka tapauksessa ulosmitata.

   Mitä muuta tuosta voisi ajatella?

   Poista
 61. Anonyymi5/1/15 16:00

  Käsittääkseni eivät jääneet yrityksiksi:

  18-vuotiaiden naisten päähänpisto uutenavuotena: yrittivät neljää ryöstöä kahdessa tunnissa - Ryöstöt - Kaupunki - Helsingin Sanomat

  Nainen juuttui alasti savupiippuun Kaliforniassa – palomiehet pelastivat rikkomalla piipun - Kalifornia - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

  ...
  Miehen mukaan naisella on tapana aika ajoin poiketa tapaamassa parin lapsia. Tapahtumahetkellä lapset eivät kuitenkaan olleet kotona.

  "En pidä hänen tavastaan käyttäytyä ja toimia. Se ei ole hyväksi lapsilleni", mies sanoi, ja lisäsi, että kallis savupiippu pitää nyt korjata.
  ...

  Hesarin naisittumista taas:

  Etkö usko horoskooppeihin? Syntymäajalla on merkitystä lapselle - Johanna Sinisalon kolumnit - Tiede - Helsingin Sanomat

  18-vuotiaiden naisten hurja päähänpisto uudenvuodenyönä: Ryöstivät ohikulkijoita teräasein

  VastaaPoista
 62. Anonyymi5/1/15 22:31

  Kutsukirjekampanja ei saanut naisia armeijaan - ”Panos-tuotossuhde todettiin heikoksi”

  Viime keväänä Puolustusvoimat houkutteli naisia armeijaan henkilökohtaisilla kutsukirjeillä.

  Kutsukirjekampanja ei kuitenkaan onnistunut ihan niin hyvin kuin odotettiin.

  – Henkilökohtaisen kirjeen panos-tuotossuhde todettiin heikoksi, everstiluutnantti Vesa Tohkanen tiivistää.

  Naisille tehdyn kyselytutkimuksen mukaan he kaipasivat kirjeiden sijaan enemmän tietoa asepalveluksesta esimerkiksi Puolustusvoimien verkkosivuilta.

  Tänä keväänä naisille ei järjestetä erityisiä rekrytointikampanjoita lainkaan. Tohkasen mukaan puolustusvoimauudistuksen jälkeen myös naisten rekrytointia voidaan miettiä uudelta pohjalta.

  – Etenkin jos todetaan, että naisten määrää pitäisi esimerkiksi yhteiskunnallisista syistä lisätä. Tämä ei kuitenkaan juuri nyt ole ajankohtaista.

  Tällainen on varusmiespalvelus nykyisin on

  VastaaPoista
 63. Anonyymi5/1/15 23:32

  Dokumenttiprojekti: Rakkauden insinöörit (S) | Tv | Areena | yle.fi

  Dokumenttiprojekti: Rakkauden insinöörit | Yle TV1 | yle.fi

  ...
  Diginörtit etsivät analogista rakkautta dokumenttielokuvassa Rakkauden insinöörit. Yksi heistä väittää osaavansa hakkeroida rakkauden. Pystyykö hän opettamaan taitonsa muille?

  Atanas, Suomessa asuva bulgarialainen tekniikan tohtori, kehittää tieteellistä kaavaa, jonka avulla miehet voivat löytää sielunkumppanin ja täydellisen rakkauden. Atanas käyttää neljää insinööriä koekaniineinaan. Hän luennoi heille ja lähettää nämä tapaamaan kaupungille naisia ja testaamaan oppejaan käytännössä.

  Onko ihmisen mahdollista tukeutua tunne-elämässään tieteeseen? Ovatko ihastumisen ja rakastumisen säännöt tieteellisiä ja jos ovat, haluammeko me oikeasti edes tietää niitä.

  Tonislav Hristovin dokumenttielokuva on ollut menestys ympäri maailmaa. Yleisö äänesti sen Helsingin Docpoint -elokuvafestivaalin parhaaksi kotimaiseksi dokumenttielokuvaksi tammikuussa 2014.
  ...

  VastaaPoista
 64. Anonyymi6/1/15 08:01

  IS:n toimittaja pukeutui päiväksi burkaan – jo sovittaminen yllätti

  Toimittaja pukeutui musliminaisen asuun päästääkseen heitä kohtaan tuntemasta säälistä. Yllättäen löytyy ihan muuta säälittävää.

  VastaaPoista
 65. Anonyymi6/1/15 08:04

  Tyttöporukan Whatsapp-kiusaaminen kärjistyi - poliisi tutkii

  Joulun jälkeen Iisalmen poliisille tehtiin ilmoitus pohjoissavolaisesta tyttöporukasta, joka oli kiusannut samassa koulussa opiskelevaa tyttöä Whatsapp-pikaviestisovelluksessa.

  VastaaPoista
 66. Anonyymi6/1/15 08:08

  Illalla tv:ssä: Ensitreffit alttarilla -pareille tiukka seula – ei lapsia, ei tosi-tv-historiaa

  Ensitreffit alttarilla -sarjan seksologin mukaan rakastuminen on aina riski.
  Ensitreffit alttarilla, MTV3 ja Ava klo 21.00

  Uudessa suomalaisessa realitysarjassa ei turhia aikailla. Tanskalaisformaattiin perustuvassa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa (MTV3) kolme suomalaista miestä ja naista tapaavat toisensa ensi kertaa vihkitilaisuudessa ja menevät samantien naimisiin. Toisin kuin nimestä voisi päätellä, kyse ei ole kirkkohäistä vaan siviilivihkimisestä.

  Parit valitsi asiantuntijaraati noin kahdensadan hakemuksen joukosta. Hakijoiden joukosta siivottiin heti pois liian nuoret ja henkilöt, joilla on lapsia. Hakipa mukaan myös yksi jo naimisissa olevakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! "Illalla tv:ssä: Ensitreffit alttarilla -pareille tiukka seula – ei lapsia, ei tosi-tv-historiaa"

   Ilta-Sanomat: ”Avioliiton halventamisella ei enää mitään rajaa” – suomalaiset tyrmäävät uutuusohjelman (6.1.2015)
   AVA-kanavan uutuusohjelmassa mennään naimisiin tuntemattomien ihmisten kanssa. Ilta-Sanomien lukijat ovat tyrmistyneitä ohjelman ideasta.

   Tiistaina AVA-kanavalla alkaneessa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toisilleen vieraat sinkut menevät naimisiin. He tapaavat ensimmäisen kerran alttarilla.   Iltalehti: Ensitreffit alttarilla -ohjelma suututti katsojat: "Meidän kulttuurissamme avioliitto ei voi alkaa näin" (7.1.2015)
   Kristityn Eija-Riitta Korholan mielestä ohjelmaformaatti on törkeä.

   Tiistai-iltana MTV3:lla nähtiin Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäinen jakso, joka herätti katsojissa suuttumista etenkin sosiaalisessa mediassa.


   ———

   Essayh muistuttaa avioliiton juridisesta puolesta, kuten omaisuuden jakamisesta.

   - Avioliitossa on sellaisia juridisia velvotteita, joita ei voi kevyesti ohittaa. Ohjelman taustalla on luultavasti tehty tiettyjä järjestelyjä, joita ei katsojille kerrota, hän pohtii.

   Poista
 67. Anonyymi6/1/15 08:23

  Valioliigatähti avautui: Näin piilouduin jahtaavilta naisilta

  Touré avautui aiheesta maansa paikallislehden haastattelussa, jota siteerasi brittilehti Mirror.

  Vaikka 31-vuotias norsunluurannikkolainen on onnellisesti naimisissa, joutuu hän silti piiloutumaan häntä jahtaavilta naisilta.

  - Piiloudun. Jotta voin pakoilla heitä, joudun muuttamaan numeroani säännöllisesti, sillä heillä on hyvät kontaktit. En voi kuitenkaan elää ilman puhelintani, koska on asioita, joita on hoidettava päivittäin, Touré mietti.

  - Joskus mietin, mitä tyttöjen päässä liikkuu. Se on noloa.

  - Oli yksi, joka avoimesti liehitteli minua. Se oli järkyttävää! Hän kysyi numeroani, ja annoin väärän, jotta pääsisin eroon hänestä, Touré kertoi.

  Touré vannoi rakkauttaan vaimoaan kohtaan.

  - Olen kotiin jäävää tyyppiä. Pidän klassisesta musiikista. En halua väsyttää itseäni kuuntelemalla kovaäänistä musiikkia, Touré lisäsi.

  VastaaPoista
 68. Anonyymi6/1/15 12:09

  Uusia tositelevisioideoita:

  -sokkopanot
  -homopanot heteroille
  -heteropanot homoille

  VastaaPoista
 69. Puolustusvoimissa kytee kapina - HS: Suomen EU:lle lupaamat kopterit uhkaavat jäädä maahan

  Suomen Valtio yllättyi, kun palkollismiehet eivät hypänneetkään pillin vihellyksen tahdissa.

  Nyt tasa-arvo-Valtio ihmettelee:
  "Ai miehiltä itseltäänkin olisi pitänyt kysyä, mihin he suostuvat. Siis ovatko miehet ihmisiä, siis huomioitavia yksilöitä?"

  VastaaPoista
 70. Anonyymi6/1/15 20:51

  Minun lupaukseni on tipaton tammi-toukokuu ja tipaton heinä-marraskuu Blogi US Pauli Sumanen 6.1.2014

  VastaaPoista
 71. Anonyymi7/1/15 09:07

  ”Putin-ilmiön” tärkeä selitys: seksi

  Ulkomaat
  |
  Venäjä
  Seksuaalisuus on yllättävänkin tärkeä osa venäläistä politiikkaa, toteaa Clarkin yliopiston professori Valerie Sterling uudessa kirjassaan. Sterling tarkastelee presidentti Vladimir Putinin suosion syitä seksuaalisuuden ja sukupuoliroolien kautta.

  Ukrainalais-amerikkalainen professori Alexander J. Motyl kehuu blogissaan Sterlingin kirjaa. Motylin mukaan kirja antaa vastauksen siihen, miksi Putinin suosio Venäjällä on niin ilmiömäistä.

  Motylin mielestä Putin on keskinkertainen johtaja, eikä hänen kannatuksensa pitäisi huidella 85 prosentissa. Sterlingin kirjan mukaan yksi olennainen syy Putinin suosioon on kuitenkin se, että Putin osaa käyttää hyväkseen sukupuoltaan ja seksuaalisuutta politiikassaan.
  Putinin macho-imago on huomattu ympäri maailmaa ja sille on naureskeltukin, mutta Sterlingin mukaan se on olennaisen tärkeä Putinin imagon kannalta, sillä machoilu uppoaa hyvin venäläisiin. Sterling toteaa, että kyse ei ole pelkästään siitä, mitä Putin tekee, vaan kokonaisesta kulttuurista hänen ympärillään.

  Sterling huomauttaa kirjassaan Motylin mukaan, että Venäjällä esimerkiksi naisasialiike on heikko eikä julkista seksismiä juurikaan kritisoida. Lisäksi kapitalismin tultua Venäjälle Neuvostoliiton hajottua alkoi tavaroiden seksualisointi, mikä loi perustaa saman aseen käyttöön politiikassa.

  Sterlingin mukaan Putinin haasteena on pitää yllä viriiliä imagoaan iän karttuessa. Toisaalta Venäjän yhteiskunta on länsimaita jäljessä tasa-arvoasioissa vielä vuosien ajan, eikä johtajan vaihtaminen ratkaise ongelmaa, kirjassa todetaan.

  VastaaPoista
 72. Anonyymi7/1/15 09:23

  Avioehto kumoaa epäilyt: Ensitreffit alttarilla -liitot ovat aitoja

  Yleisö on epäillyt, voiko ohjelmassa olla kyse aidoista avioliitoista. Avioehtoasioiden rekisteristä kuitenkin selviää, että Ensitreffit alttarilla -pariskunnat Miia ja Olli, Pia ja Jussi sekä Viola ja Esa ovat todellakin menneet oikeasti naimisiin.

  Kaikkien parien avioliittojen solmimispäivä on 15. kesäkuuta 2014. Ohjelman hakijoiden joukosta pariskuntia valitsemassa olivat psykoterapeutti, seksologi Maaret Kallio, psykologi Kari Kiianmaa, folkloristi Mari Hatakka ja pastori, kasvatuksen teologi Kari Kanala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! "Avioehto kumoaa epäilyt: Ensitreffit alttarilla -liitot ovat aitoja"

   MTV: Avioituvatko Ensitreffit alttarilla -parit oikeasti? Lue vastaukset kohusarjaa koskeviin kysymyksiin! (07.01.2015)   1. Menevätkö parit oikeasti naimisiin?

   Parit menevät laillisesti naimisiin, ja avioliitto on oikea. Ohjelman vihkiminen tapahtui siviilivihkimisenä, ei kirkollisesti.

   2. Miten parien edunvalvonta toteutettiin?

   Ennen vihkimistä osallistujien lakiasiat laitettiin kuntoon. Parit tekivät avioehdon, testamentin ja edunvalvontavaltakirjan.


   Poista
 73. Anonyymi7/1/15 11:43

  Ensitreffit alttarilla -ohjelma närkästytti Suomessa, näin pareille kävi Amerikassa

  Yhdysvalloissa seurataan parhaillaan, miten saman konseptin kautta naimisiin päätyneiden parisuhde kestää ensimmäisen avioliittovuoden. The Inquisit -lehti kertoo, että parien kohtalosta on alkamassa tv-sarja tammikuun 13. päivänä. Kolmen parin piti päättää, pysyäkö yhdessä vai ei.

  Kaksi pariskuntaa, Jason Carrion ja Cortney Hendrix sekä Doug Hehner ja Jamie Otis, päätti pysyä yhdessä. Uusi sarja seuraa, kestääkö suhde ensimmäisen avioliittovuoden. Pariskunnista vain Monet Bell ja Vaughn Copeland päättivät heti erota, koska heillä oli erimielisyyksiä siitä, mitä toiselta voi odottaa.

  Ensitreffit alttarilla sai kovat katsojaluvut: "Ohjelma haastaa miettimään omaa parisuhdetta"

  Tavoitti 1,1 miljoonaa ihmistä

  Ensitreffit alttarilla perustuu tanskalaiseen Married at First Sight -formaattiin. Kotimaassaan ohjelma osoittautui niin suureksi hitiksi, että se siirrettiin näyttöön isommalle kanavalle. Toinen kausi oli erittäin odotettu.

  - Siitä on tullut myös kiitosta, että ohjelma haastaa miettimään omaa parisuhdetta, Österberg kertoo MTV:n saamasta palautteesta.

  - Summa summarum, olemme kanavalla erittäin tyytyväisiä tähän ohjelman sisältöön ja laatuun, ja olemme hirveän tyytyväisiä tähän, miten ohjelma starttasi.

  Ensitreffit alttarilla oli tiistain twiitatuin tv-sisältö yli 1300 twiitillään, MTV:n tiedotuksesta kerrotaan.

  Ensiesityksen keskikatsojamäärä ykkösjaksolle oli 750 000, ja ohjelma tavoitti 1,1 miljoonaa ihmistä. Katsojalukuihin ei ole laskettu vielä mukaan tallennettua katselua tai nettikatselua.

  NÄKÖKULMA
  Pappikin vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta-Sanomat: Kestivätkö Ensitreffit alttarilla -liitot? Näin pareilla menee nyt - Varo juonipaljastuksia! (8.1.2015)


   Avioliitot on siis solmittu viime kesänä ja viiden viikon "miettimisaikakin" on jo umpeutunut. Ovatko parit yhä yhdessä?

   Mikäli haluat säilyttää jännityksen koko ohjelman ajan, ei tätä juttua kannata lukea pidemmälle.


   Poista
 74. Anonyymi7/1/15 13:52

  ”Se lapsi ei ollut minun, vaan joku täysin vieras, josta halusin päästä eroon”

  – Mikään ei tuntunut miltään, ei edes se pieni nyytti, jota pidin sylissäni, kertoo synnytyksen jälkeisen masennuksen sairastanut suomalaisäiti.

  VastaaPoista
 75. Anonyymi7/1/15 16:03

  Nasima Razmyar: Avioliitto-ohjelmasta turha vetää hernettä nenään

  MTV:n ja AVAn loppiaisena lanseeraama ohjelma Ensitreffit alttarilla on saanut runsaasti ristiriitaista palautetta, varsinkin sosiaalisessa mediassa. Tunnettu naisten oikeuksien puolustaja Nasima Razmyar sanoo ihmettelevänsä sitä, miksi ohjelman formaatista ollaan aidosti niin ällistyneitä, jopa vihaisia.

  VastaaPoista
 76. Anonyymi7/1/15 22:48

  Turun piispa: Avioliitosta on väännetty viihdettä ennenkin

  Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala sanoo MTV Uutisten haastattelussa ymmärtävänsä hyvin niitä ihmisiä, jotka vierastavat television hääohjelmia. Kalliala ei itsekään varta vasten niitä katsele.

  VastaaPoista
 77. Anonyymi7/1/15 22:51

  Rakas, sinusta on tullut pullukka:
  Kilojaan häpeävä äiti ei suostu edes ruokakauppaan


  Liikalihavuus vaikutti nuoren perheen elämään rajusti. Äidin ja isän seurustelun alussa äiti painoi peräti 40 kiloa vähemmän. Lopulta hän erakoitui kotiin.

  VastaaPoista
 78. Anonyymi8/1/15 08:44

  Kolumni
  Pitäisikö olla iloinen siitä, ettei ministeriö enää puhuttele naisia emänniksi?


  Sain joululahjaksi Me Naiset -lehden maaliskuulta 1974. Se on siltä viikolta, jolloin synnyin.

  Lehti on oikein viihdyttävä. Kansijutussa pohditaan, pitäisikö lapsille antaa piiskaa vai riittävätkö lempeät sanat. Kauppa- ja teollisuusministeriö kysyy ilmoituksessa: Osaako suomalainen perheenemäntä säästää energiaa? On öljykriisi, ja ministeriö vetoaa lukijoihin: Juuri emäntä hallitsee perheessä niitä hanoja ja katkaisimia, joita pitkin muu perhe helposti tuhlaa öljyä.

  Pitäisikö näin neljäkymmentä vuotta myöhemmin olla iloinen siitä, ettei ministeriö enää puhuttele naisia emänniksi? Vai huomauttaa, että samat stereotypiat on nykyään kätketty hienostuneemmin?

  VastaaPoista
 79. Anonyymi8/1/15 09:06

  Kiitos, Geena Davis, kun taistelet naisten ja meidän kaikkien puolesta

  Vuosi vuodelta laajentunut Geena Davis Institute on Gender in Media on kerännyt runsaasti dataa elokuvista ja elokuvateollisuuksista ympäri maailmaa ja analysoinyt sitä.

  Esimerkiksi vuonna 2012 maailman isoimmilla elokuvankatselualueilla ensi-iltaan tulleiden elokuvien ohjaajista vain 7 prosenttia oli naisia.

  Vertailun vuoksi: Pohjoismaissa samana vuonna ilmestyneiden fiktioelokuvien ohjaajista 15 prosenttia oli naisia.

  Davisin instituutin data-analyysin mukaan naisohjaajien elokuvissa kuvattiin todennäköisemmin tyttöjä ja naisia kuin miesohjaajien. Mitä enemmän naiselokuvantekijöitä, sitä enemmän siis näemme tulevaisuudessa tarinoita naisista.

  Sama pätee esimerkiksi ihonväriin ja seksuaaliseen suuntautuneisuuteen.

  “Medialla on uskomatonta valtaa. Kuvilla on uskomatonta valtaa,", Davis totes

  VastaaPoista
 80. Anonyymi8/1/15 12:17

  Belfie-keppi myyntiin – oman takapuolen kuvaaminen helpottui

  Kaartuva belfiekeppi ottaa kuvan täydellisesti käyttäjän takamuksesta. Kuvan saa otettua optimaalisen kaukaa, jotta kuvaan mahtuu kaikki tarpeellinen. Vitsikäs kuvausväline on tullut markkinoille Yhdysvalloissa ja niitä on mahdollista tilata muun muassa nettikaupan kautta. Belfie-fanaatikoille keppi on täydellinen lahjaidea. Keksinnön ansiosta belfieiden ottaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

  VastaaPoista
 81. Anonyymi8/1/15 18:25

  Tutkija tyrmää Laura Rädyn avauksen: ”Työnantajat voisivat alkaa suosia miehiä”

  Naisten asemaa työelämässä parantavaksi kehuttu 6+6+6-malli saattaakin parantaa miesten asemaa työelämässä, arvioi Tampereen yliopiston työelämän tutkija Asko Suikkinen.

  –Työnantajat voisivat alkaa suosia miehiä enemmän työhönotossa, Suikkinen sanoo Uudelle Suomelle.

  Hän perustelee vaikutusta sillä, että 6+6+6-malli ei todennäköisesti kannustaisi miehiä tarpeeksi jäämään kotiin hoitamaan lasta.

  VastaaPoista
 82. Anonyymi8/1/15 18:32

  Avioituneet ovat onnellisimpia - Naimakaupoista isoin ilo elämän murjomille

  Tutkijat ovat pitkään tienneet, että naimisissa olevat ihmiset ovat usein onnellisempia, mutta nämä ovat väitelleet siitä, tekeekö avioliitto onnelliseksi, vai menevätkö onnelliset ihmiset vain todennäköisemmin naimisiin.

  Tuoreen tutkimuksen mukaan nimenomaan avioliitto tekee ihmisistä onnellisempia ja tyytyväisempiä elämäänsä verrattuna sinkkueläjiin, kertoo The New York Times.

  Tutkimuksen mukaan tämä pätee etenkin stressaavina ajankohtina, kuten keski-iän kriisin kynnyksellä.

  VastaaPoista
 83. Anonyymi8/1/15 18:49

  Katainen Rädylle: Aikooko kokoomus lakkauttaa kotihoidontuen?

  Suomen Keskustanaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Elsi Katainen vaatii sosiaali- ja terveysministeri Laura Rätyä ja kokoomusta paljastamaan todelliset suunnitelmansa kotihoidontuesta. – Rädyn ja kokoomuksen on vastattava, onko heidän aikeissaan lakkauttaa kotihoidontuki kokonaan, Katainen jyrähtää.

  Sosiaalinen media on täynnä hämmästyneitä ja hätääntyneitä perheiden kannanottoja ministeri Rädyn viime viikonvaihteessa julkaistun Alma Median haastattelun jälkeen.

  Ministerin viittaus Ruotsissa käytävään pohdintaan kotihoidontuen lakkauttamisesta viittaa erittäin kylmiin perhepoliittisiin linjauksiin kokoomuksessa, Elsi Katainen huomauttaa.

  VastaaPoista
 84. MailOnline: Father, 56, placed on the sex offenders' register after paper girl repeatedly saw him through the window standing naked in his own home (8 January 2015)
  • Dunfermline Sheriff Court heard Daniel Beveridge was seen inside house
  • The girl was saw him a 'number of times' and told her grandmother
  • His defence said it was 'thoughtless and common practice' for Beveridge to sleep naked and then wander around his house with no clothes on
  • But the married father-of-one was forced to sign the sex offenders register

  VastaaPoista
 85. Ilta-Sanomat: Seksikuolemat yleistyneet Suomessa - ”Voi olla liian voimakas fyysinen ponnistus” (8.1.2015)
  Kuolemalla ja seksuaalisella aktilla on nykyään entistä useammin yhteys toisiinsa, kertoo oikeuslääkäri, professori Pekka Karhunen Tampereen yliopistosta.

  - Yhä ikääntyneimmillä on näiden erilaisten lääkevalmisteiden myötä mahdollisuus harrastaa seksiä ja heillä on usein myös sydänsairauksia. Seksi voi olla liian voimakas fyysinen ponnistus, aiheuttaa sydämelle liian kovan rasituksen ja johtaa lopulta kuolemaan, Karhunen kertoo IS:lle.

  VastaaPoista
 86. Anonyymi8/1/15 21:12

  Kysy seksistä: Oma käyttäytyminen huolettaa, katson lähes kaikkia miehiä "sillä silmällä"

  Minua huolestuttaa hieman oma seksuaalikäyttäytymiseni.
  Olen seurallinen ja minulla on todella paljon ystäviä, mutta vain yksi miespuolinen kaveri, jonka kanssa en ole ollut minkäänlaisessa suhteessa. Kaikkien miespuolisten kavereideni kanssa tulee jotain säätöä. Olen rakastunut erääseen ystävääni, mutta emme ole toistaiseksi yhdessä. Rakastumisestani huolimatta ihastun helposti ja nopeasti uusiin ihmisiin. Suhteet eivät yleensä kestä kovin kauaa, vaan ovat lyhyitä ja intohimoisia. Osa säädöistä on jäänyt vain suutelun tasolle, mutta monet ovat johtaneet seksisuhteeseen. Pitäisikö minun olla huolissaan? Katson lähes kaikkia miehiä vähän "sillä silmällä".

  Nimimerkki: Tampereen tuolta puolen, nainen 28 vuotta

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".