maanantaina, joulukuuta 08, 2014

Kliseinen kuva

Seksuaalisuus läsnä 24/7 – poikien ja miesten seksuaalisuudesta välittyy kliseinen kuva

Vahva nainen ei ole seksikäs

Sairaanhoitaja kertoo: Tällaista on olla työpaikan sylkykuppi

Lue, miksi keski-ikäinen mies haluaa nuoremman naisen!

Kuinka pisteyttää mies

193 kommenttia:

  1. USA:ssa vasenkätisen euro on 80 senttiä naisella, 90 senttiä miehellä - Palkat - Talous - Helsingin Sanomat


    Kommentti:

    Ai nyt onkin yhtäkkiä relevanttia ja korrektia puhua neurologisista eroista ja niiden vaikutuksista yhteyskuntaan sopeutumisessa. Naisten eurosta puhuttaessa juuri kukaan ei uskalla puhua neurologisista eroista (enkä välttämättä väitä että niitä olisi) vaan puhutaan äitiyden ja uran sovittamisen ongelmista ja miesten hyväveli-kerhoista. Vasenkätiset ovat kuin lihavia - ei mitään suojaa enemmistön vähättelyä ja pilkaa vastaan.
    T. Lihava vasenkätinen

    VastaaPoista
  2. http://areena.yle.fi/tv/2155836

    2.20-2.25

    mielenkiintoista,diplomaattisesti sanoen

    VastaaPoista
  3. Puolitotuuksien maa8/12/14 13:05

    Mutta mikä maa olisi kaikkein paras ja tasa-arvosin maa miehille?

    VastaaPoista
  4. Joka 5. raskaus keskeytetään8/12/14 13:17

    Muutamista naisten tappamista pikkulapsista Suomessa syntyvä suuri kohu on melkoinen kaksinaismoralismin huipentuma, sillä naiset tekevät Suomessa joka vuosi yhä edelleen yli 10.000 aborttia.

    VastaaPoista
  5. Nainen löi ensihoitajaa ja heitti poliisia saksilla - Kotimaa - Savon Sanomat

    ...
    Sama nainen rikkoi aiemmin viikolla Niiralassa henkilöautojen ikkunoita päästäkseen hoitoon.

    VastaaPoista
  6. Saarikko: Rinteen palkkalupauksella järjetön hintalappu

    Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Annika Saarikko pitää SDP:n puheenjohtajan, valtiovarainministeri Antti Rinteen (sd.) puheita palkka-tasa-arvosta kestämättöminä.

    Saarikko viittaa Rinteen tavoitteeseen, jonka mukaan miesten ja naisten välinen palkkaero kutistetaan tulevalla vaalikaudella korkeintaan kymmeneen prosenttiin.

    – Jos SDP todella tarkoitti tuota, lupauksella on järjetön hintalappu. Yksinomaan kuntasektorilla tuo linjaus tarkoittaisi noin 1,2 miljardin lisäkustannuksia – tietysti, koska naisvaltaiset alat ovat nimenmaan kuntasektorin työpaikkoja, Saarikko kirjoittaa

    VastaaPoista
  7. "Tasa-arvo" -projekteja

    Viime luennon aihe käsitteli työ- ja elinkeinoministeriön Valtava -ohjelmaa sekä Valitse ala päällä -kampanjaa. Valtava -ohjelman johtaja Hillevi Lönn nosti Laasasenkin hetkeksi valokeilaan tekstillä Tasa-arvoasiantuntija edustaa suurinta epätasa-arvoa.

    ...

    Vaikka alussa mainittu Laasasen bloggaus olikin vain pikainen perustelematon heitto ja Lönn nosti sen esille lähinnä pilkatakseen, laajempi katsaus Valtava -hankkeen projekteihin osoittaa että Laasanen oli oikeassa ja tasa-arvoasiantuntija edustaa suurinta epätasa-arvoa.

    VastaaPoista
  8. Kysymys naisten masokismista

    On tuskin uusi ajatus, että naisen seksuaalisuudessa on masokistinen ulottuvuus. Se näyttää olevan osa koko maailman kansanviisautta. Toisin sanoen se vastaa monien molempia sukupuolia edustavien ihmisten havaintoja monien sukupolvien ajalta. Aiheesta on kuitenkin vaikea löytää perusteellista analyysia. Kuluneen vuosisadan aikana siitä on kirjoitettu pääosin freudilaisesta näkökulmasta, mikä ei herätä luottamusta. Enemmän toiveita voi herättää laaja feministinen kirjallisuus, joka on pyrkinyt kumoamaan ”myytin naisen masokismista”. Ellei muuta, tuo kirjallisuus osoittaa vastaavan kansanuskomuksen todeksi: kukaan ei polemisoi sellaisia asioita vastaan, joilla ei ole kerrassaan mitään todellisuuspohjaa.

    VastaaPoista
  9. "On tuskin uusi ajatus, että naisen seksuaalisuudessa on masokistinen ulottuvuus."

    Ei mitenkään erityisemmin
    naisen seksuaalisuudessa. Myös masokistisia miehiä on paljon (olemassa). Miesten tasa-arvoyhdistyksen tulee asettua tätä monopolia vastaan.

    Naisella ei tule olla mitään etuoikeutta tähän seksuaaliseen ulottuvuuteen. Naisten sosiaalinen elämä on liian helppoa, mikä tietenkin altistaa väkisinottofantasioille siinäkin tapauksessa, että nainen olisi luonteeltaan hyvin dominoiva. Alistuvanluontoinen mies taas ei istu naisten eläimellisiin parinvalintapreferensseihin, mutta se taas ei kerro meidän todellisista seksuaalisista ominaisuuksista mitään.

    Miesten tulee osata kieltäytyä naisten alistamisesta, silloin kun nainen ei ole aidosti alistuva, vaan haluaa alistua miehelle pohjimmiltaan sortamistarkoituksessa.


    -Deebsteri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ! "Miesten tulee osata kieltäytyä naisten alistamisesta, silloin kun nainen ei ole aidosti alistuva, vaan haluaa alistua miehelle pohjimmiltaan sortamistarkoituksessa."

      Hyvä (mielenkiintoinen) katsontakanta.

      Poista
  10. Tulvan toimittaja Suvi Auvinen saa Yleltä ruutuaikaa. Nyt A-studiossa, perjantaina Pressiklubissa, viikonloppuna uutisissa moneen otteeseen. Niin ja viikko sitten Hesarissa pitkä juttu. Huvittavinta, että täti itkee, että ei saa ääntää kuuluviin.

    VastaaPoista
  11. "Tulvan toimittaja Suvi Auvinen saa Yleltä ruutuaikaa. Nyt A-studiossa, perjantaina Pressiklubissa, viikonloppuna uutisissa moneen otteeseen. Niin ja viikko sitten Hesarissa pitkä juttu. Huvittavinta, että täti itkee, että ei saa ääntää kuuluviin. "

    Suvi ei ole kyllä sellainen hahmo, jonka tarvitsisi päteä eturintamanaisena taistelussa luokkautumista vastaan, sikäli kun tässä "anarkismissa" nyt jotain järkeäkin on pelissä.

    Suvi edustaa feminististä seksismiä. Tämän lisäksi hän näyttäisi ajavan yhteiskuntamallia, jossa ihminen ostaa omalla työllä suoraan muiden työtä. Siinä ei käytännössä kehity uudenlaisia töitä jos kaikki vaan vaihtavat ruokaa ja pesulapalveluja, mikä sitten taannuttaa yhteisön pikkukallen puuhamaan tasolle.

    Katsoin joskus jotain pätkää, missä Suvi yritti mitätöidä A Stubbia kovin sanankääntein. Tuon pätkän jälkeen mietin lähinnä kumpi on turhempi kapistus, Stubb vai tämä Suvi itse. :D


    -Deebsteri

    VastaaPoista
  12. ! "Miesten tulee osata kieltäytyä naisten alistamisesta, silloin kun nainen ei ole aidosti alistuva, vaan haluaa alistua miehelle pohjimmiltaan sortamistarkoituksessa."

    "Hyvä (mielenkiintoinen) katsontakanta."

    Kyse on minusta ylipäätään siitä annetaanko naisten olla vahvoja kovin laajalla skaalalla. Näin kun monopolisoidaan naiset seksuaalisesti al(t)isteisiksi he
    eivät pääse yhteiskunnassa samalle voima-asteikolle mitä nyt näennäisesti uhriutumalla ja plagioimalla miehiä. Seksuaalisuus on aika laaja käsite. Se ei ole vain akti itsessään.

    Tämä naisten seksuaalinen altisteisuusmonopoli olisi minusta syytä kyseenalaistaa osana tasa-arvoistumisprosessia. Miesten tasa-arvoyhdistys pääsisi samalla puuttumaan yhteen naisten pahimpaan ongelmaan, eli patjana olemiseen.

    Naissukupuolen näkeminen alistujien sukupuolena on loppujen lopuksi saman mittakaavan megaongelma, kuin mitä olisi naisten äänioikeuden puuttuminen, eli että suljetaan naisista tietyt ominaisuudet pois.

    Naiset saavat mm. tulonsiirtoetuja tästä patjana olosta, mutta he menettävät voimaolemustaan yhteiskunnassa ja hukuttavat oman todellisen seksuaalisuutensa, koska heistä kaikista tulee naisten alistuvaa massaa. Uhriutumisesta seuraa myös tarve saada kiintiöetuoikeuksia ja halveksia miehiä, jotka käyttäytyvät alistuvasti, koska heidänkin pitäisi ottaa naiset joukkona alleen.

    Tietty jos katsotaan ihan teknisen yhdynnän kannalta, toki mies on silloin biologinen tunkeutuja. Mutta laajemman skaalan seksuaalisuudessa se on vain pieni osa juttua. Muutenhan kysymys on epätasa-arvoisesta asetelmasta, jossa nainen kokee sukupuolensa takia olevansa jatkuvasti alla, vähän niin kuin jos hänellä ei olisi oikeutta käydä töissä.

    Eipä esim. kahlittua miestä runkuttava (tai monille potkiva) tyttö ole alistuvassa asemassa, vaan hänen tulee kokea itsensä dominoivaksi. Jos hän kokeekin olevansa uhri ja alistuva silloin seksistä tulee huonoa.

    Naissukupuolen seksuaalinen al(t)istuminen on tasa-arvo-ongelma, joka on omiaan tuottamaan maskuliinista rooliodotusta.


    -Deebsteri

    VastaaPoista
  13. Suomi YK:n hampaissa alaikäisten avioliitoista – lapsiasianvaltuutettu ajaa kieltoa

    YK kehotti marraskuussa jäsenvaltioitaan kieltämään alle 18-vuotiaiden avioliitot. Yleiskokouksen alaisen ihmisoikeuskomitean mukaan jokaisen jäsenvaltion on myös tehtävä kaikkensa, ettei ketään pakoteta naimisiin vastentahtoisesti: liitto solmitaan vain puolisoiden omasta suostumuksesta.

    VastaaPoista
  14. Tällä alalla riittää töitä vielä viiden vuodenkin päästä
    Metsäteollisuuteen kaivataan kipeästi työvoimaa lähitulevaisuudessa.


    Metsäteollisuuden alalle toivotaan myös naisia. Työ ei ole enää niin rasittavaa tai fyysistä kuin ennen.

    - Naisten on todettu olevan huolellisia ja tarkkoja. Esimerkiksi metsäkoneenkuljettajan työssä käytetään modernia teknologiaa ja koneet ovat hyvin tietoteknistettyjä. Siinä työssä pärjäävät niin naiset kuin miehetkin.

    VastaaPoista
  15. "Esimerkiksi metsäkoneenkuljettajan työssä käytetään modernia teknologiaa ja koneet ovat hyvin tietoteknistettyjä. Siinä työssä pärjäävät niin naiset kuin miehetkin."

    Metsäkoneen kuoljettaja on 95 %:sti yrittäjä, jonka omalla vastuulla on koneen korjaus ja huolto. Siinä pärjäävät tytöt, jotka nostavat penkistä 150 kg ja ovat rassanneet mopoja 5-vuotiaasta.

    Tätä pitäisi toitottaa päiväkodeissa, mutta epäilen tehdäänkö niin.

    VastaaPoista
  16. Ay-naiset vaativat panostamaan työpaikkojen tasa-arvotyöhön

    ”Luottamusmiehille annettava täydet oikeudet käydä läpi työntekijöiden palkat, jotta perusteettomat palkkaerot olisi mahdollista löytää.”

    VastaaPoista
  17. Sinkkuisä voi viettää joulunsa Thaimaan lämmössä!

    VastaaPoista
  18. Vastaukset
    1. © " Sarastuslehti_Kuka tappoi avioliiton?"

      Avioliitto on instituutio, jonka tarkoituksena on miehen hyväksikäyttö.

      Poista
  19. Professori: Suhdeseikkailut suositeltavia ennen pariutumista

    Kestävä parisuhde on tavoite, jossa moni epäonnistuu. Suhteita koettelee nykyään myös rakkauden julkisuuskuva: lempi esitetään intohimoisena ja romanttisena seikkailuna. Professori ja psykiatrian erikoislääkäri Matti O. Huttunen uskoo, että uskollisena pysymistä auttaa, jos tietää, miltä ruoho aidan takana maistuu.

    VastaaPoista
  20. Naisen ikä - tarkasti varjeltu salaisuus?

    Numerokriisi. Se voi aiheutua, kun naiselta kysytään ikää. Perinteinen ajattelutapa ei ole vuosien saatossa haalistunut. Tampereen yliopiston dosentti, sosiaalipsykologi Pirjo Nikander sanoo, että naista tarkastellaan fyysisen viehättävyyden kautta.

    Esimerkiksi onnittelukorttien vitsit herkuttelevat ilmiöllä.

    -  Voisi sanoa, että parasta ennen -päiväys on yhä erilainen naisen ja miehen kohdalla. Jollakin tavalla jopa naiset ylläpitävät ajattelumallia.

    Tosin tapa reagoida iästä kysymiseen on alkanut siirtyä myös miehille.

    Nikander kertoo, että miehet koettavat pitää itsensä nuoren näköisinä aiempaa enemmän.

    VastaaPoista
  21. Saisiko jotain tuntomerkkejä mysteerimiehestä, jos ei ole antaa henkilöllisyyttä tai kansalaisuutta? Oliko esimerkiksi musta parta?:

    Oulun vauvasurmat: Mysteerimies mukana ensimmäisestä kuulustelusta saakka

    Vauvasurmista syytetyn isä on kertonut poliisikuulustelussa pitävänsä tytärtään patologisena valehtelijana

    ...
    Isän mukaan lapsella ei ole edes ollut kotiinsa avaimia.

    - Nyt kun asiaa ajattelee, niin syykin on selvillä. Yritin useasti tarjotakin tyttärelleni, että minä teetän pojalle oman avaimen, mutta hän aina keksi jonkun selityksen, miksi ei voi teettää, isä kertoo.
    ...

    Vauvasurmat: Perheellä ei tietoa mysteeripoikaystävästä

    Järkyttävä vaaratilanne: Nainen ajoi humalassa moottoritietä väärään suuntaan

    VastaaPoista
  22. STTK:n Palola: Kiintiöillä naisia yritysten johtoon

    Naisten määrää pörssiyhtiöiden hallituksissa ei saada nostettua ilman kiintiöitä, sanoo STTK:n puheenjohtaja Antti Palola. Elinkeinoelämän mielestä kiintiöt eivät lisää tasa-arvoa, vaan nostavat hallituksiin vähemmän päteviä naisia.

    VastaaPoista
  23. Puolustusvoimien päänvaiva: Mihin kelpaavat rapakuntoiset suomalaismiehet?

    Wanaja14-sotaharjoituksessa tehty reserviläisten kuntotutkimus tuotti positiivisen yllätyksen. Palvelukseen astuvien huono kunto sen sijaan vaatii Puolustusvoimia miettimään yhä tarkemmin, mihin tehtäviin miehiä voi sodan ajan joukoissa sijoittaa.

    VastaaPoista
  24. Kirkkoherra halusi "vähän silitellä" eronnutta naista – sovinismi ei ole kadonnut

    Yhteiskunnallinen ilmapiiri on nyt paljon ahtaampi kuin vuonna 2000, jolloin suomalaiset valitsivat presidentikseen ensimmäistä kertaa naisen, Tarja Halosen. Hän oli kaiken lisäksi vasemmistolainen, kirkosta eronnut avoliitossa elävä feministi, ihmisoikeusaktivisti ja seksuaalisen tasa-arvon puolustaja.
    Vuoden 2000 jälkeen onkin otettu etupäässä askeleita taaksepäin. Vuoden 2006 vaaleista tuli raju hyökkäys kaikkea sitä vastaan, mitä Halonen edustaa. Halosen vioista oli kaksi ylitse muiden: se että hän on nainen ja se että hän on vasemmistolainen.

    VastaaPoista
  25. Isyysrahaongelma pois eroperheissä

    Iltapäivälehdet kertoivat vastikään isästä, joka menetti oikeutensa isyysrahaan. Pariskunnalla oli avioero vireillä, vaimo muutti pois yhteisestä kodista ja kaksi pientä lasta jäivät isän kanssa asumaan. Isän tekemä isyysrahahakemus evättiin, koska tällä hetkellä sairausvakuutuslaissa sanotaan, että mikäli lasten isä ei ole avo- tai avioliitossa lasten äidin kanssa, ei isyysrahaa makseta.

    Laki ei tällaisenaan enää sovellu nykypäivään, eikä isän asema ole siinä äitiin verrattuna tasa-arvoinen. Tein asiasta lakialoitteen, ja se oli lähetekeskustelussa eduskunnassa viime viikolla. Lakialoite sai tukea vahvasti yli puoluerajojen. Monet edustajat eivät voineet uskoa, että meillä on lainsäädännössä tällainen epäkohta, joka ei todellakaan ole tätä päivää.

    VastaaPoista
  26. Kolumni
    Esitin naistenmiestä, mutta poikuuteni menetin 27-vuotiaana


    Jo ala-asteella pojat alkavat puhua seksistä kuin kyse olisi kilpailusta. Syntyy väärän tiedon kehä, jota on vaikea murtaa edes sitkeällä seksuaalivalistuksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ! "Esitin naistenmiestä, mutta poikuuteni menetin 27-vuotiaana"

      No, taisin mainita että minulla oli eka kerta™ 28-vuotiaana.

      Kommenteissa Honey Babe kirjoitti:
      Kun oikein kovasti esittää naistenmiestä, niin siinä voi käydä sitten niin, että pääsee läheisempiin väleihin naisten kanssa vasta 27-vuotiaana.

      En ole esittänyt naistenmiestä, joten Honey Baben esittämä syy ei kuulosta kovinkaan vakuuttavalta.

      Todista ettet ole robotti

      Poista
  27. http://www.rooshv.com/the-decimation-of-western-women-is-complete

    VastaaPoista
  28. Näkökulma: Nykyfeminismistä on solidaarisuus kaukana | Yle Uutiset | yle.fi

    ...
    ässä on tosin yksi ongelma: viime vuosien ruotsalaista yhteiskuntakehitystä seuranneena voi huomata, että kun Ruotsissa pitäisi puhua etenkin Afrikasta ja Lähi-idästä saapuneiden maahanmuuttajanaisten oikeuksista, ollaan hiljaa, ja nimenomaan feministit ovat hissun kissun. Tuntuu siltä, että Ruotsissa feminismi koskee vain tiettyä, tarkasti rajattua otantaa maan naispuolisesta väestöstä.

    Tänä kesänä Norrköpingissä paljastui tapaus, jossa paikallisen koulun 30 maahamuuttajataustaiselle tyttöoppilaalle oli tehty ympärileikkaus – vieläpä toimenpiteen vastenmielisin muoto, jossa poistetaan klitoris ja suuri osa häpyhuulista, jotka sitten vielä ommellaan yhteen. Nousivatko feministit nykyruotsalaiseen tapaan barrikadeille tapauksen takia? Järjestivätkö he kiukusta kihisten äänekkään mielenosoituksen, jossa vastustettiin kiivaasti naisten sukupuolielinten silvontaa?

    Eivät järjestäneet.

    Jokin aika sitten TV4:n tutkivan journalismin Kalla fakta -ohjelmasarja teki jakson, joka käsitteli uskonnollista ekstremismiä Tukholman Rinkebyn lähiössä. Ohjelmassa kerrottiin kuinka uskonnolliset partiot vahtivat ja kontrolloivat maahanmuuttajanaisten pukeutumista ja elämää. Ilmoittivatko ruotsalaiset feministit kipakkaan tyyliin, että tällaista ei maallistuneessa länsimaisessa demokratiassa voi hyväksyä ja että tämä on saatava loppumaan?

    Eivät ilmoittaneet.

    Viime vuonna Ruotsissa julkaistiin hätkähdyttävä uutinen, jonka mukaan maassa asuu 70 000 nuorta – pääasiassa naisia – jotka elävät kunniaväkivallan ja esimerkiksi järjestetyn avioliiton uhan alla. Ryhtyivätkö ruotsalaiset feministit leppymättömään taisteluun kunniaväkivaltaa ja sen lieveilmiöitä vastaan?

    Eivät ryhtyneet.

    Näin siis maassa, joka kutsuu itseään maailman tasa-arvoisimmaksi, ja jossa feminismin pitäisi näkyä ja kuulua yhteiskunnan jokaisessa sopukassa, ja jossa jokaisella naisella tulisi olla yhtäläinen oikeus päättää omasta seksuaalisuudestaan ja mahdollisuus osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan. Voisi olettaa, että haavoittuvassa asemassa olevien maahanmuuttajanaisten oikeuksien puolustaminen olisi feministeille tärkeä asia.

    Mutta kun ei ole.

    Samanlaisia havaintoja voi tehdä myös kotimaisesta feminismistä. Kun feministille tai muuten naisten oikeuksista pauhaavalle henkilölle esittää kysymyksen siitä, onko usean helsinkiläislähiön katukuvassa tiuhaan liehuva niqab (vain silmät näkyviin jättävä vaatekokonaisuus) tasa-arvoa edistävä asuste, vastauksena on enmäoikeintiedä tai onniinvaikeakysymys.
    ...
    Feminismiä, jolla oikeasti on tarkoitusta ja joka oikeasti pyrkii edistämään naisen asemaa, löytyykin nykyisin muualta kuin länsimaista.

    Esimerkiksi My Stealthy Freedom -sivusto on täynnä valokuvia, jossa iranilaiset naiset ovat maansa lainsäädäntöä uhmaten heittäneet huivin nurkkaan ja antavat hiustensa hulmuta vapaina. Somalialaissyntyinen feministi Ayaan Hirsi Ali taas on arvostellut voimakkaasti naisten ympärileikkauksia ja naisen asemaa islamissa. Puhumattakaan Nobel-palkitusta, Taliban-liikkeen keskiaikaisia ajattelumalleja vastustavasta Malala Yousafzaista.

    Tällaiset naiset taistelevat tasa-arvon puolesta oman henkensä kaupalla.

    Tällaiset naiset tuntuvat olevan länsimaiselle feministille kauhistus.

    VastaaPoista
  29. Tekniikan alan korkeakoulutettujen työttömyys kasvoi 29 prosenttia vuodessa

    Vähintään alimman korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden työttömyys on lisääntynyt muita koulutusasteita enemmän viimeisen kymmenen vuoden aikana. Korkeasti koulutettujen työttömien osuus työikäisestä työvoimasta on kasvanut eniten luonnontieteiden ja tekniikan alalla.

    Tekniikan alalla työttömien osuus kasvoi erityisesti vuonna 2009, mutta kasvu on jatkunut myös viime vuosina. Tilastokeskuksen työssäkäyntitilaston vuoden 2013 ennakkotietojen mukaan tekniikan alan korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden työttömien lukumäärä oli viime vuonna 19 167 henkeä, kun vuonna 2012 lukema oli 14 824. Siten työttömien määrä kasvoi vuodessa peräti 29 prosenttia.

    VastaaPoista
  30. Toivottavasti aijafeministi Rinne takaa, etta yhta monta naista kuin miestakin on kertausharjoituksissa. Tai ainakin se 40 % kiintio.

    VastaaPoista
  31. Ekonomiliiton hutkija sanoo .... Blogi US Pauli Sumanen 16.12.2014

    VastaaPoista
  32. Isänpäiväliputus: Räsänen lyttää tasa-arvoargumentin

    Räsänen tyrmäsi: Isänpäivästä ei tule virallista liputuspäivää

    Kansanedustaja Reijo Tossavaisen (ps) mielestä isänpäivä olisi muutettava viralliseksi liputuspäiväksi äitienpäivän tapaan.

    Tossavainen perustelee esitystään miesten ja naisten tasa-arvoisella kohtelulla, kun nykyään eri yhteyksissä jatkuvasti peräänkuulutetaan tasa-arvoisuutta.

    Hänen mielestään yksi konkreettinen ja helposti toteutettavissa oleva teko tasa-arvoisuuden parantamiseksi olisi isänpäivän muuttaminen viralliseksi liputuspäiväksi. Se lisäisi Tossavaisen mielestä yhdenvertaisuutta ja sillä olisi "muutoinkin positiivinen vaikutus".

    VastaaPoista
  33. Toivoisin hieman vähemmän click-n-bait linkkejä joissa ei ole mitään mies- tai naisasioihin liittyvää parin sanan lisäksi. Toki huonolaatuisten linkkien lähteet oppii tunnistamaan, mutta silti pelkkä sanaston yhteensopivuus ei kerro välttämättä edes kulttuuristamme tai tiedotusvälineistämme.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".