sunnuntaina, elokuuta 09, 2015

RuoskaaFeministi saa ruoskaa

201 kommenttia:

 1. Anonyymi9/8/15 10:16

  Kaikkea sitä oppii historiasta, kun "tasa-arvoneuvonantajilta" kysyy. No minun esivanhemmat oli kai sitten esihistorillisia heteroseksuaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » Kaikkea sitä oppii historiasta, kun "tasa-arvoneuvonantajilta" kysyy.

   Tuolta kirjoittajalta ( Hanne Blank ) löytyy myöskin Virgin: The Untouched History ja Big Big Love: A Sourcebook on Sex for People of Size and Those Who Love Them.

   Poista
 2. Kerätään taasen halutunlaisia kommentteja.

  Ilta-Sanomat: Kriisiytyikö parisuhteesi lomalla? Kerro, mikä kesälomalla meni vikaan (9.8.2015)

  Mikä osa kommenteista julkaistaan?

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti siis

  mitaverkosto.wordpress.com: Heteroseksuaalisuuden hämmentävän lyhyt historia (22.06.2015)

  Heteroseksuaalisuus ei ole edes 150 vuotta vanha.

  Näköjään siis kirjoittaja ei edes tajua kuinka älytön tuo lause on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » Näköjään siis kirjoittaja ei edes tajua kuinka älytön tuo lause on.

   Tuo siis puhuu kirjasta Straight – The Surprisingly Short History of Heterosexuality (Hanne Blank; Beacon Press 2012).

   Like the typewriter and the light bulb, the heterosexual was invented in the 1860s and swiftly transformed Western culture.

   Poista
 4. Anonyymi9/8/15 13:32

  Mitä tapahtuu, kun nainen rakastuu linnakundiin? – ”Se oli aluksi täysi sokki”

  Suhteet   Rakastuminen ei ole rikos, toteaa ”vankilaleski”.
  Tarina on kuin satua. Nelikymppinen nainen etsii rakkautta. Rakkaus löytyy, mutta jonkin ajan kuluttua elämän prinssiltä tuntuva mies paljastaa asuvansa linnassa.

  Linna ei tässä tositarinassa kuulu kuninkaalle, vaan valtiolle. Prinssi paljastuu linnakundiksi.

  Tarinan päähenkilö on nelikymppinen ” Iines ”. Hän ei halua esiintyä jutussa omalla nimellään, koska ei ole kertonut miesystävästään työyhteisössä eikä hyvänpäivän tutuille. Hän haluaa suojata itseään ja läheisiään ennakkoluuloilta.

  Iineksen ja vangin suhde alkoi ihan tavallisena tarinana.

  – Mies bongasi minut netistä ja pyysi treffeille.

  Treffit huoltoaseman kahvilassa onnistuivat ja Iines huomasi ihastuneensa.

  – Olin ollut sinkku jo jonkin aikaa. Silmääni ovat aina miellyttäneet raamikkaat, maskuliiniset miehet, joista huokuu tietty itsevarmuus. Tämä mies oli juuri sellainen.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/8/15 13:33

  Tällaisen meikin miehet haluaisivat nähdä kumppaneillaan

  Meikkaaminen on useammille miehille melko tuntematonta maaperää. Kerroimme aiemmin Cosmopolitanin tekemästä videosta, jossa miesten meikkaustaidot laitettiin testiin niin, että heidän tuli meikata naisia.

  Nyt YouTubessa on julkaistu video, jossa miesten ei tarvitse meikata naisia vaan kertoa meikkitaiteilijalle, miten he haluaisivat tyttöystävänsä meikkaavan.

  Moni nainen meikkaa itseään varten, mutta osa voi välillä laittaa tummemman silmämeikin tai ruusunpunaiset huulet miehensä mieliksi. Nyt poikaystävät saivat kuvailla meikkitaiteilija Kandee Johnsonille, millaisen meikin he haluaisivat tyttöystävillään nähdä.

  Meikkitaiteilija yritti parhaansa mukaan tehdä tyttöystäville juuri sellaisen meikin kuin miehet olivat kuvailleet. Miehet toivoivat punaisia huulia, vähän vaaleampaa tai ruskettuneempaa ihoa ja kleopatratyylisiä paksuja rajauksia yläluomiin. Osa miehistä yllättyi lopputuloksen nähtyään positiivisesti, mutta erään poikaystävän täytyi myöntää olleensa väärässä liian tumman huulipunan suhtee

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9/8/15 17:14

  "No minun esivanhemmat oli kai sitten esihistorillisia heteroseksuaaleja."

  Esivanhempasi olivat siis perverssejä, jotka olisi poltettu helvetin tulessa, jos olisivat jääneet kiinni. Niinhän tehtiin muillekin perversseille kuten eläimiin sekaantujille.

  Haikara toi lapset 150 vuotta sitten, ei siinä mitään perverssiä heterotoimintaa tarvittu.

  Nyt heteroseksuaalinen kanssakäyminen ei ole perverssiä, paitsi tietysti, jos miehet tekevät sitä. Jokainen mieshän on potentiaalinen raiskaaja ja pitäisi hirttää, jos jää kiinni heterosuhteesta (tai muutetaan tuohon "hirttää" sana tilalle piiskata, jotta en joudu syytteeseen uhkailusta).

  VastaaPoista
 7. Anonyymi9/8/15 20:45

  Suomalaiset harrastavat seksiä vähemmän kuin koskaan – kesällä seksitautien määrä kuitenkin kasvaa

  Kesä ei välttämättä lisää seksin määrää – mutta estottomuutta, ja kenties hieman huithapelimpaa asennoitumista. Älä pilaa kesääsi unohtamalla yhden tärkeimmistä välineistä: kondomia.

  Yleisesti ottaen kesä mielletään vuodenajaksi, jolloin seksihalut heräävät horroksesta ja libido on tavanomaista korkeammalla. Kuitenkin suomalaiset harrastavat nyt näin 2010-luvulla keskimäärin vähemmän ja huonommaksi koettua seksiä kuin vaikkapa 1990-luvulla.

  – Uusimpien tutkimusten valossa voi sanoa, että suomalaisten harrastama seksi on kaiken kaikkiaan vähentynyt. Kiire on parisuhteen ja seksin vihollinen, erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki RFSU:lta kuvailee.

  VastaaPoista
 8. Tutkimus: Nainen toipuu erosta hetkessä, mies ei toivu ikinä

  Mies skippaa eron aiheuttaman surun ja porskuttaa eteenpäin. Tuska kuitenkin pakkautuu häneen, väittää tutkimus.

  Miehet kokevat vähemmän henkistä ja fyysistä kipua eron jälkeen kuin naiset. Miehet jatkavat elämää eron jälkeen eteenpäin, eivätkä toivu ikinä täysin, kertoo Daily Mail. Miehet patoavat tunteensa, kun taas naiset käsittelevät ne ja vahvistuvat.

  Brittiläisen Binghamtonin yliopiston tekemän tutkimuksen johtaja Craig Morris selittää tuloksia biologialla.

  - Miehet ovat kehittyneitä kilpailemaan naisten huomiosta, joten alussa ero ei kuormita niin paljon, koska miehen täytyy löytää tilalle jotakin korvaavaa. Pahimmassa tapauksessa mies kuitenkin tajuaa menettäneensä korvaamattoman kumppanin, Morris sanoo.

  Mies kokee menetyksen syvästi pitkän ajan kuluessa, kun tunteet patoutuvat häneen.

  Nainen valikoi ja suree huolella
  Morriksen mukaan myös naisten käytös pohjautuu biologiaan. Heillä on enemmän hävittävää, jos he deittailevat väärää tyyppiä, koska lyhyt romanssi voi johtaa raskauteen ja elämänpituiseen sitoumukseen eli lapseen.

  - Siksi naiset pyrkivät valitsemaan kumppaninsa huolella. Kun hyvän kumppanin kanssa tulee ero, naiseen sattuu hetkellisesti enemmän.

  Ihmiset kokevat 30 vuoden ikään mennessä keskimäärin kolme eroa, joista ainakin yksi vaikeuttaa elämää viikoiksi tai kuukausiksi, Morris sanoo.

  - Jotkut menettävät työpaikkojaan, jättävät opintoja välistä tai käyttäytyvät itsetuhoisesti eron jälkeen.

  Binghamtonin yliopiston ja University College Londonin tekemässä tutkimuksessa oli mukana 5705 osallistujaa 96 eri maasta. Heitä pyydettiin arvioimaan asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka paljon he kokivat henkistä ja fyysistä kipua eron jälkeen. Luku kymmenen tarkoitti sietämätöntä tuskaa ja luku yksi ei lainkaan tuskaa. Naisten luku oli 6,84 ja miesten vastaava 6,58. Mitä fyysisiseen kipuun tuli, naisten luku 4,21 ja miesten 3,75.

  VastaaPoista
 9. Halutaanko Suomesta kotiäitiyhteiskunta? Työajan pidentäminen muuttaa myös perhe-elämän

  Suomessa keskustellaan työajan pidennyksestä keinona parantaa Suomen kansainvälistä kilpailukykyä. Työajan pidennys tarkoittaa myös isoja muutoksia perhe-elämään, mahdollisesti äitien osa-aikatyön lisääntymistä

  Elinkeinoelämän keskusliitto on nostanut esille suomalaisten kokoaikatyössä käyvän työajan pituuden. EU:n tilastokeskuksen Eurostatin tilastoihin nojaten liitto sanoo, että Suomessa tehdään Euroopan lyhyintä työviikkoa. Tilastoissa kokoaikatyössä olevien viikkotyöaika on 37,4 tuntia, mikä on lähes kolme tuntia lyhyempi kuin Saksassa, jossa miesten ja naisten kokoaikatyössä käyvien työaika on Euroopan pisimpiä.

  Suomessa sekä miehet että naiset ovat yleisesti kokopäiväisessä työssä. Jos tähän halutaan muutosta työaikaa pidentämällä, tarkoittaa se yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Osmo Soininvaaran mukaan isoja askelia kohti kotiäitiyhteiskuntaa. Toinen vanhemmista, perheissä yleensä äiti, tekee silloin kokoaikatyön sijaan osa-aikatyötä. Tästä Eurostatin tilasto ei kerro suoraan mitään.

  – Jos haluaa kotiäitiyhteiskuntien sen miehen pidemmän työajan, pitää hyväksyä se kotiäitiyhteiskunta, jossa rouva on kotona laittamassa muun muassa ruokaa ja kuulostelemassa lasten läksyt, päättelee entinen vihreiden kansanedustaja Osmo Soininvaara.

  Soininvaara ja Elinkeinoelämän keskusliiton pk-johtaja Jyrki Hollmén keskustelivat Ylen aamu-tv:ssä työajoista.

  – Kokoaikatyöaikavertailu tuo hyvin esille meidän tekemättömän työn kustannukset, jotka Suomessa ovat isot ja painaa meidän työvoimakustannuksia siihen suuntaa, että emme pärjää kansainvälisessä kilpailussa, pk-johtaja Hollmén perustelee liiton näkemystä.

  VastaaPoista
 10. Uusi seksikumppani voi muuttaa miehen siemensyöksyä kahdella tavalla

  Uuden Evolutionary Psychological Science -lehden julkaiseman tutkimuksen mukaan sperman koostumus voi muuttua seksikumppanin mukaan.
  Ohiolaisen Woosterin korkeakoulun mukaan sperman liikkuvuus, koostumus ja määrä saattavat muuttua, kun kumppani vaihtuu. Tutkimuksesta uutisoi Medical Daily -sivusto.

  Miehen seksuaalisen käytöksen on jo aiemmin todistettu muuttuvan kumppanin mukana. Vuonna 2000 tehdyssä tutkimuksessa esimerkiksi todistettiin, että miehet kiihottuivat vähemmän toistuvasta eroottisesta stimulaatiosta. Kiihottuminen lisääntyy, kun kyseessä on uudempi kumppani.

  Tutkimusten mukaan kyseessä on psykologinen seikka, jonka alkuperäinen tarkoitus on lisätä miehen viriiliyden vaikutelmaa uutta kumppania hurmatessa sekä parantaa näin lisääntymismahdollisuuksia.

  Uudessa tutkimuksessa selvitettiin, miten miehen siemensyöksyn nopeus ja sperma reagoivat uuteen seksuaaliseen stimulaatioon verrattuna jo tuttuun. Testi tehtiin eroottisten elokuvien avulla. Testiryhmälle, 21 heteromiehelle, näytettiin seitsemää kolmeminuuttista pätkää eroottisesta elokuvasta 15 päivän ajan 48–75 tunnin välein. Elokuvat näytettiin miehille yksityisesti. Ensimmäisissä kuudessa filmissä oli täysin samat näyttelijät. Seitsemännessä elokuvassa nainen vaihtui, mutta miesnäyttelijä pysyi samana.

  VastaaPoista
 11. Suomalaiset erimielisiä treffikulujen jaosta: ”Kuka edes haluaa siivellä elävän naisen?”

  Tätä mieltä lukijat ovat kiistellystä aiheesta.
  Kerroimme aiemmassa jutussamme viidestä deittailuvinkistä, joiden joukossa oli neuvo jättää treffien kulut miehen maksettavaksi.

  Lukijat jakautuivat kommenttien perusteella selkeästi kahteen leiriin. Tätä mieltä IS:n lukijat ovat aiheesta.

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. ! » Suomalaiset erimielisiä treffikulujen jaosta: ”Kuka edes haluaa siivellä elävän naisen?”

   En ikinä uhraisi aikaani menemällä ulos miehen kanssa, joka ei maksa. Miehen velvollisuus iät ja ajat on ollut elättää perheensä, joten se alkakoon jo ensi treffeistä.

   Ajatuksena on että mies maksaa aina tavalla tai toisella. Riippumatta siitä saako mies tuosta mitään.

   Poista
 13. 6 asiaa, jotka sinkkuja seurustelevien asenteissa ärsyttävät – "Lapsuudenystävä ehdotti yleiseksi naiseksi ryhtymistä"

  Kuka vaan kelpaa, perättömiä mustasukkaisuusepäilyjä, aikaa vaikka muille jakaa... Sinkut saavat kuulla ystäviltään mitä ihmeellisimpiä asioita.
  Kysyimme hetki sitten lukijoiltamme, mitä sinkut saavat seurustelevilta kuulla. Suomalaissinkkujen mukaan ennakkoluuloja ja säälittelyä riittää.

  Moni seurusteleva tuntuu kuvittelevan, että sinkkuystävä uhkaa parisuhdetta ja on mustasukkainen omasta rakkaastaan.

  – Ärsyttävintä on se, että jokainen parisuhteessa oleva nainen kuvittelee, että heidän minä kuolan heidän miestensä perään. Sori vaan, mutta ei todellakaan kiinnosta varatut miehet, pamauttaa nimimerkki Sinkku ja tyytyväinen.

  Kaverit ovat myös leikkineet amoria, jotta sinkku saataisiin parisuhteeseen.

  – Pahinta oli nuorempana sokkotreffit, joita järjestettiin niin, että luulin lähteväni kavereitten kanssa leffaan ja sitten siellä olikin vastassa jokin herra tositarkoituksella. Ihmiset, antakaa sinkkujen elää ihan itse omaa elämäänsä. Me ei tarvita teidän paapomista, hän jatkaa.

  Hän ei ole yksin asia kanssa. Myös Liza on saanut osansa hyvää tarkoittavien ystävien naittamisyrityksistä.

  – On erittäin ärsyttävää, kun ystävät yrittävät suurinpiirtein väkisin löytää kumppania sinkkuystävälle.

  Mikä muu sinkkua seurustelevien asenteissa ärsyttää? Tässä vielä neljä asiaa.

  VastaaPoista
 14. Miesten on yhä edelleen vaikea hakeutua turvakotiin – asiantuntijat peräänkuuluttavat asennemuutosta

  Miesten on yhä edelleen vaikea hakeutua turvakotiin – asiantuntijat peräänkuuluttavat asennemuutosta.

  Lähisudeväkivalta, erityisesti miesten kokemana on edelleen kulttuurissamme aihe, josta vaietaan. Esimerkiksi Joensuun turvakotiin hakeutuu miehiä selvästi naisia vähemmän. Johtava sosiaalityöntekijä Lauri Saarelainen arvelee, että syynä on muun muassa se, että miehiin kohdistuu naisia enemmän kulttuurillista häpeää:

  – Häpeäntunne miehillä jos he ovat väkivallan uhreja on suurempi kuin naisilla. Ylipäätänsä väkivallasta puhuttaessa häpeä on isossa roolissa.

  Hän myös epäilee, etteivät viranomaistahot osaa ohjata väkivaltaa kokeneita miehiä esimerkiksi turvakodin palveluihin.

  Puheella parannusta

  Joensuun turvakodin johtavan sosiaalityöntekijän Lauri Saarelaisen mukaan puhuminen auttaa asenteiden muutoksessa.

  – Miehiin kohdistuvasta, lähisuhde- ja perheväkivallasta pitäisi puhua enemmän ja esimerkiksi mediassa tuoda miestä uhrina myös esille.

  Saarelainen korostaa, että vaikeista aiheista vaikeneminen tekee yhteydenoton ja avunhakemisen hankalammaksi.

  Joensuun turvakoti oli pitkään auki ainoastaan naisille, mutta miehetkin ovat nykyään tervetulleita. Joensuun turvakoti pääsi valtion rahoitusta saavien turvakotien joukkoon. Turvakoti on ollut elokuun alusta asti auki ympäri vuorokauden.

  VastaaPoista
 15. Prosentti reserviläiskirjeistä poiki yhteydenottoja – "Hyvin moni toivoi sodanajan tehtävää"

  Oma sodan ajan tehtävä sekä muutokset terveydessä, ammatissa tai koulutuksessa ovat saaneet reserviläiskirjeen vastaanottajat ottamaan yhteyttä Puolustusvoimiin.

  Kyselyitä tuli runsaasti kirjeiden postittamisen jälkeen touko-kesäkuussa, sen jälkeen on ollut hiljaisempaa.

  Lopullisia vahvistettuja tilastoja ei vielä ole, mutta arvio yhteydenottojen määrästä liikkuu vajaan kymmenen tuhannen kieppeillä.

  Asevelvollisuussektorin johtajan everstiluutnantti Jari Enbergin mukaan määrän jääminen tässä vaiheessa noin prosenttiin kaikkiaan 900 000 kirjeestä osoittaa, että järjestelmä on perusteiltaan kunnossa ja toimiva.

  – Oli tietysti hyvä todeta tämä reserviläiskirjeillä, ettei kyseessä ollut vain olettama, Enberg sanoo.

  Suurempaankin kyselytulvaan oli hänen mukaansa varauduttu.

  STT:n Puolustusvoimien aluetoimistoihin tekemän soittokierroksen mukaan kyselyiden henki on ollut myönteinen.

  – 95 prosenttia yhteydenotoista on ollut erittäin ystävällisiä ja positiivisia. Häirikkösoittoja ei ole juurikaan tullut, kertoo Pirkanmaan aluetoimiston päällikkö, komentaja Matti Eskola.

  VastaaPoista
 16. Burkhaan pukeutunut oli siis mies.

  VastaaPoista
 17. Hyödylliset femakkoidiootit islamismin asialla:

  ”Erilliset uimavuorot ovat osoitus islamistien vallasta” | rahmispossu.net

  Glöm aldrig Pela och Fadime -järjestön perustaja Sara Mohammad kirjoittaa, että tasa-arvoa ja miesten ja naisten yhdenvertaista kohtelua vastustetaan taas uskonnollisin ja kulttuurisin argumentein.

  Äskettäin Storsjöbadetin uimahalli Östersundissa ilmoitti aloittavansa burkinien kauppaamisen ja monet hallit ovat ottaneensa käyttöön erillisiä uima-aikoja naisille ja miehille.

  Täällä on paljon meitä, jotka ovat paenneet kulttuurillista ja uskonnollista vainoa, mihin on sisältynyt naisten seksuaalisuuden kontrollointi sekä naisten ja miesten eriarvoisuus.

  Saavuimme suvaitsevaiseksi mainostettuun Ruotsiin suurin odotuksin. Halusimme tulla osaksi vapaata yhteiskuntaa ja sitä, mitä ruotsalainen naisasialiike oli saavuttanut. Halusimme tukea naisten vapautusliikettä myös kotimaissamme.

  Mutta tänään seuraamme huolestuineina uskonnollisten voimien esiinmarssia täällä Ruotsissa. Me olemme kokeneet sen, me tunnistamme sen, emmekä halua enää kärsiä siitä uudelleen.
  ...
  Naisten ja miesten erottelu, esimerkiksi uimavuorojen kohdalla, on todiste islamistien vallasta ja kyvystä istuttaa kotimaista tuttuja käytänteitä uuteen maahan.

  Yksinkertaiselta vaikuttava ratkaisu käytännön ongelmaan onkin itse asiassa antautumista sille vainolle, jota olemme kertaalleen jo paenneet. Kyseessä on vaino, jota harjoittavat niin mies- kuin naisislamistitkin.

  Uskonnon ja kulttuurin varjolla aletaan taas sallia tasa-arvon ja miesten ja naisten yhtäläisen kohtelun vastustamista. Kun uskonnolliselle johtajalle antaa pikkusormen, ei kestä kauaa, kun hän vie koko käden. Jos alamme tottua siihen, että tämän sortin ihmisnäkemyksen omaavat alkavat määrätä marssijärjestyksen, emme tiedä mihin me lopulta päädymme.

  Monet ovat saapuneet Ruotsiin saadakseen elää vapaudessa, mutta tänne on hiippaillut myös porukkaa, jotka haluavat viedä maata vastakkaiseen suuntaan. Hitaasti mutta määrätietoisesti he muovaavat tapaa, jolla tarkastelemme itseämme ja lähimmäisiämme.

  Erilliset uimavuorot eivät ole mikään yksittäistapaus, vaan ainoastaan osa sitä systemaattista ja suunnitelmallista työstä, mitä islamistit harjoittavat.

  Yksi tavallisimmista selityksistä on, että ”musliminaisten tulee saada elää kuten he ovat aina eläneet”. Tämä tarkoittaa huiveja, kaapuja ja sukupuolisegregoituja tiloja kodin ulkopuolella.

  Mutta tämä on pötyä! Eivät musliminaiset ole eläneet aina kuten nyt. Päinvastoin!

  Ne, jotka ovat nähneet (Googlella helposti löytyviä) kuvia Iranista, Afganistanista ja Egyptistä 1970-luvulta, huomaavat kyllä, kuinka kehitys on kulkenut taaksepäin – suoraan keskiajalle.

  Samoin Ruotsin nykyhistoriasta perillä olevat näkevät, kuinka Ruotsi on tullut merkittävästi vähemmän avoimeksi kuin ennen.

  Mitä enemmän meitä kehotetaan kaapujen sisään, sermien taakse kielikursseilla ja sukupuolisegregoituihin kunnallisiin uimahalleihin, sitä enemmän se vaikuttaa myös pottunokkaisiin ruotsalaisiin, jotka alkavat tarkkailemaan itseään toisen silmin.

  Nyt kärsijöitä ovat me, jotka olemme vainoa paenneet. Pian tämä vaikuttaa koko yhteiskuntaan.

  Tästä syystä on tärkeää kiinnittää huomoita kulttuurirelativismiin ja vääränlaiseen hyväntahtoisuuteen niitä kohtaan, jotka sanovat haluavansa elää sopusoinnussa alkuperäisen kulttuurinsa ja uskontonsa kanssa.

  Mieluusti voit esittää kysymyksen, miksi Ruotsi häämötti vapauden maana tulijoiden paetessa henkensä edestä. Älkää myöskään unohtako kysyä sitä, mitä he pakenivat.

  Älä kuitenkaan ylläty, jos vastaus on juurikin kulttuuri ja uskonto.

  Sara Mohammad
  Glöm aldrig Pela och Fadime

  VastaaPoista
 18. Tuottaako kahelien femakkojen nykyaan ajaman "sukupuoleton" (=nartuksi väkisin kasvattaminen) pojista sarjamurhaajia? Tässä kaksi esimerkkiä:

  Henry Lee Lucas - Wikipedia, the free encyclopedia

  ...
  Bullied by his peers for his glass eye and cross-dressing, which he was forced into by his mother, Lucas later mentioned mass social rejection as a cause for his hatred of people.
  ...

  Ottis Toole | Murderpedia, the encyclopedia of murderers

  ...
  Toole's mother was a religious fanatic; Toole later claimed that she abused him, including dressing him in girl's clothing and calling him Becky.

  As a young child, Toole was a victim of incest at the hands of many close relatives, including his older sister and next door neighbor.
  ...
  Henry's mother refused to provide any domestic care to her family. She never cleaned the house or prepared regular meals for anyone except herself and Bernie. The boys and their father were constantly abused, verbally and physically, and left to scrounge whatever meals they could. It wasn't long before the boys were stealing food from neighbouring farms and stores in town.
  ...
  Any deviation from his mother's instructions was usually punished swiftly and violently. On one occasion, after he refused to perform a menial task, Viola beat Henry over the head with a log of wood. The attack was so severe that his scalp was split open to the bone and the blows knocked Henry into a coma that lasted for a full day.
  ...
  When Henry was old enough for school, Viola further taunted him by curling his hair and sending him to school in a dress. He was ridiculed and teased by his classmates until a concerned teacher took the initiative and cut his hair and provided him with a shirt and pants to wear. Viola was furious and went to the school and verbally abused the teacher for interfering.
  ...

  VastaaPoista
 19. Tutkimus: Seksiviestejä lähettävillä pareilla muutenkin parempaa seksiä

  Puhelimilla toisilleen seksuaalisesti vihjailevia viestejä tai paljastavia kuvia lähettelevät pariskunnat nauttivat tutkimuksen mukaan muutenkin paremmasta seksistä, uutistoimisto AFP kertoo. Tutkimustulokset esiteltiin psykologien vuosittaisessa kokouksessa Torontossa lauantaina.

  Seksiviestittelyä pidetään usein riskialttiina, mutta tutkijoiden mukaan se on yllättävän yleistä ja voi auttaa pareja kommunikoimaan paremmin keskenään sekä lisäämään intiimiä kanssakäymistä.

  ”Tutkimustulokset osoittavat kiistattoman yhteyden seksiviestien ja seksuaaliseen kanssakäymiseen sekä parisuhteeseen liittyvän tyytyväisyyden välillä”, Emily Stasko Drexelin yliopistosta Philadelphiasta sanoo.

  Stasko esitteli verkkotutkimuksen tulokset Amerikan psykologiseuran 123:ssa vuosikokouksessa Torontossa lauantaina. Verkkotutkimukseen vastasi 870 iältään 18-82-vuotiasta amerikkalaista.

  Yli kahdeksan kymmenestä sanoi lähetelleensä seksiviestejä. Kolme neljännestä oli lähettänyt puolisolleen kuvia itsestään, ja uskoi seksiviestittelyn parantaneen heidän tyytyväisyyttään suhteeseen.

  Tutkituilla sinkuilla seksiviestittely ei sen sijaan lisännyt tyytyväisyyttä. Myöskään ne, jotka määrittelivät elävänsä erittäin sitoutuneessa parisuhteessa, eivät saaneet seksiviestittelystä lisätyydytystä.

  Huolimatta hyödyistä, aiemmat tutkimukset siinä kuin lehdistökin ovat keskittyneet lähes pelkästään seksiviestittelyn huonoihin puoliin. Yksi tunnetuimmista tapauksista sattui viime vuonna, kun puhelinhakkerit vuotivat julkkisten alastonkuvia internetiin. Joukossa olivat muiden muassa näyttelijä Jennifer Lawrence, laulaja Rihanna sekä huippumalli Kate Upton.

  Poliitikko Anthony Weiner joutui puolestaan jättämään Yhdysvaltain edustajainhuoneen tunnustettuaan lähetelleensä sosiaalisen median kautta seksikuvia itsestään lukuisille naisille.

  Suomessa seksiviestit nousivat kielteisessä mielessä otsikoihin viimeksi toukokuussa, kun paljastui, että kansanedustaja Toimi Kankaanniemi (ps) oli lähetellyt Facebookissa seksiin liittyviä viestejä useille eri naisille. Yksi uutisoiduimmista ja tunnetuimmista tapauksista Suomessa sattui vuonna 2008, kun ulkoministerinä toiminut Ilkka Kanerva (kok) joutui eroamaan läheteltyään seksin sävyttämiä viestejä eroottisena tanssijana työskennelleelle Johanna Tukiaiselle.

  Staskon mukaan seksiviestien hyvät puolet ovat jääneet negatiivisten uutisten varjoon. Pariskuntien keskinäisessä viestinnässä seksiviestit saattavat nimittäin parantaa kanssakäymistä partnerin kanssa monella tasolla.

  VastaaPoista
 20. Suomalaisen yleisin seksikumppani on tietokone
  KOLUMNI Pekko Vehviläinen


  Suomalaisen yleisin seksikumppani on kone. Tarkemmin sanottuna tietokone.

  Miten niin? No, Suomen 2,6 miljoonasta kodista yli miljoonassa asuu vain yksi ihminen. Sinkkuja, leskiä, asumuserossa, ja niin edelleen. Suurin osa heistä kokee saavansa liian vähän seksiä.

  Eikä tilanne ole häävi parisuhteessakaan: seksiä harrastetaan keskimäärin kerran viikossa. Määrä on vähentynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana selvästi.
  Seksin korvikkeeksi on noussut kasvavassa määrin itsetyydytys. Kuopion yliopiston mukaan 70-luvun alussa keski-ikäisistä miehistä noin 60 prosenttia oli joskus kokeillut itsetyydytystä. Vuonna 1997 luku oli jo 97 prosenttia

  Itsetyydytystä ainakin kerran kokeilleiden keski-ikäisten naisten osuus on noussut 30 prosentista yli 90 prosenttiin reilussa 30 vuodessa. Ja tämä pätee myös parisuhteisiin, sillä niissä itsetyydytys on nykyisin kaksi kertaa yleisempää kuin 90-luvun alussa.

  Varmaa on, että teknologia on ollut tätä kehitystä edesauttamassa.
  Huoltoasemien ylähyllyjen lehdistä ja harlekiinipokkareista katseemme ovat siirtyneet internetin sivuille.

  Yhdysvalloissa kaksi kolmesta nuoresta miehestä ja yksi viidestä naisesta katsoo pornoa netin kautta vähintään kerran viikossa. Luvut lienevät yleistettävissä Suomeenkin, eli lemmimme kännyköittemme, tietokoneidemme ja tablettiemme kanssa.

  Kone lämpenee nopeammin kuin ihminen, ja sen päätäkään ei koskaan särje. Viruksia on toki molemmissa. Kun kiihotumme ruuduilla läiskyvistä kuvista ja videoista, vähenee tarve normaaliin seksiin entisestään. Fantasia ja perversio ovat netin arkea.

  Mitä tekeekään seksiteknologia? Ottaa seuraavia askeleita tarpeittemme tyydyttämisessä.

  Uusiseelantilaiset tutkijat ehdottivat pari vuotta sitten, että prostituutio robotisoidaan vuonna 2050. Real Doll -seksinukke antaa osviittaa siitä, että ihmisen ja robotin välinen seksi yleistyy jo paljon tätä aikaisemmin. Netin yli yritetty yhdyntää laiteiden avullakin. Virtuaalitodellisuus tuo aikuisviihteen näyttelijät kolmiulotteiseksi, ja voimme ryhtyä itse seksifantasioidemme ohjaajiksi.

  Yhteiskunta, joka syö pikaruokaa ja ajelee pikateitä on siirtynyt tavoittelemaan pikapanoja – ja silti aika ei riitä mihinkään.

  Irvokkuudestaan huolimatta on netti tuonut seksielämään ja parisuhteisiimme paljon hyvääkin. Moni ystäväni on löytänyt kumppaninsa somesta tai parisuhdepalveluista, ja nuoret saavat vastaukset kysymyksiinsä heti, odottelematta seuraavan kuun Suosikkia ilmestyväksi. Applen älykelloihin puettu pariskunta voi tuntea toistensa sykkeet maapallon toiselle puolelle asti.

  Teknologia tunkee seksiinkin. Vaan onko luomu edelleen laatutietoisen valinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » Kone lämpenee nopeammin kuin ihminen, ja sen päätäkään ei koskaan särje. …

   Eikä myöskään syytä ahdistelusta, raiskauksesta jne.

   Teknologia tunkee seksiinkin. Vaan onko luomu edelleen laatutietoisen valinta?

   Tätähän veikattiin (Hyvää yhteiskunta-analyysiä; The Misandry Bubble) tapahtuvan vuoteen 2020 mennessä. Kuinka oikeassa tämä on? (Adult Entertainment Technologies of 2020 ).

   Poista
 21. Avoerossa riita omaisuudesta? - käräjäoikeus voi määrätä pesänjakajan

  Avopari eroaa. Heillä on yhteistä omaisuutta, mutta toinen ei halua osallistua sen jakoon.
  Pattitilanteessa voi ottaa avuksi vuonna 2011 voimaan tulleen lain avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta.
  Sen mukaan avopuolisotkin voivat saada tuomioistuimen määräämän pesänjakajan toimittamaan omaisuuden erottelun.
  -  Pesänjakaja viime kädessä tekee ratkaisun, kumpi saa pesukoneen ja kumpi mankelin, jos entinen avopari ei pääse siitä sopimukseen, asianajaja Harri Kontturi valottaa.
  Edellytyksenä on, että pari on asunut yhdessä vähintään viisi vuotta tai heillä on yhteinen lapsi.
  -  Pesänjakajan hakeminen on avoeroissa yhä huomattavasti harvinaisempaa kuin avioeroissa, Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden laamanni Juhani Mähönen kertoo.
  Koko maassakin soveltaminen on vielä vähäistä: vuonna 2012 pesänjakajaa haettiin 13 avoeroon, viime vuonna 62:een.

  VastaaPoista
 22. Pilluminatin suosittelema:

  https://cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2015/Aug/10/LiveLeak-dot-com-904_1439224656-eyepad2_1439224700.jpg?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db65f5e99818bdd49f4f43dfd58f25&ec_rate=230

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » Pilluminatin suosittelema:

   Anti-hotlink protection: The hash code for the file you tried to view has expired.

   Poista
 23. Seksi mietityttää Poikien puhelimeen soittajia

  Väestöliiton Poikien puhelimeen soittajia mietityttävät eniten seksuaalisuuteen liittyvät asiat, kertoo Väestöliitto. Viime vuonna puhelimessa käydyistä keskusteluista lähes puolet käsitteli seksuaalisuutta.

  Poikia kiinnosti, mitä seksi on ja mitä siinä tapahtuu. Myös oman peniksen pituus mietitytti usein.

  Vain noin kolmasosaan Poikien puhelimeen tulleista soitoista pystyttiin vastaamaan. Soittoyrityksiä tuli viime vuonna yli 22 000. Soittajien keski-ikä oli noin 13,2 vuotta.

  VastaaPoista
 24. Hottikset-sarjan Bile-Dani paljasti "kaatamiensa" naisten määrän!

  8. syyskuuta Nelosella käynnistyvän Hottikset-sinkkurealityn puhutuimmaksi hahmoksi noussut Bile-Dani, oikealta nimeltään Daniel Lehtonen, vieraili tiistaiaamuna Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa.

  Bile-Dani, 24, paljasti haastattelun aikana kaataneensa yli 300 naista, ja yksi merkintä tulee tänään vielä lisää, sillä mies aikoi haastattelujen välissä vierailla erään tanssijan luona. Mies kertoi selättäneensä toissavuonna huimat 180 naista.

  - Se oli aika vilkasta aikaa laivalla, Bile-Dani kuittasi ennätysvuotensa.

  VastaaPoista
 25. Miten saan tyttöystävän? – ”Peseydy välillä” ja 7 muuta vinkkiä

  Poikia askarruttavat erityisesti ihmissuhteisiin ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat, kertoo ilmaista Poikien Puhelinta ylläpitävä Väestöliitto.
  Pojat kysyvät asiantuntijoilta usein, miten seksiä harrastetaan tai miten saada tyttöystävä. Nämä aiheet ovat myös vahvasti esillä Poikien Puhelimen useimmin kysytyissä kysymyksissä. Usein kysytään myös, mitä porno on ja mitä eroa on seksillä ja pornolla. Poikien Puhelimessa keskustellaan kuitenkin myös synkemmistä aiheista, kuten kiusaamisesta.

  Väestöliitto antaa pojille kaikkiaan 8 ohjetta, jotka auttavat lähestymään kiinnostavaa henkilöä:

  1. Mene juttelemaan tyttöjen kanssa. Mitä enemmän jututat sen enemmän saat kokemusta ja varmuutta jutella vastakkaisen sukupuolen kanssa.

  2. Ole ystävällinen ja kohtelias

  3. Esittele itsesi oikealla nimelläsi tai lempinimelläsi

  4. Hymyile välillä

  5. Peseydy välillä tai pese ainakin kainalot ja pukeudu siisteihin ja puhtaisiin vaatteisiin (Tyyli olkoon omasi, emme lähde moralisoimaan kenenkään pukeutumistyyliä!!)

  6. Vältä ronskia huumoria!

  7. Yritä löytää keskustelussa yhteisiä aihealueita. Jos tyttö ei ole kiinnostunut urheilusta älä aloita jääkiekolla tai jalkapallon MM-kisoilla vaikka ne sinua kiinnostaisivatkin.

  8. Kun olet oikein rohkea katso silmiin...

  VastaaPoista
 26. Miesvihsamielinen HS-Pravda taas femakkomyyttejä levittämässä:

  Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa estettävä - Pääkirjoitukset - Pääkirjoitus - Helsingin Sanomat

  ...
  Parisuhdeväkivallassa uhri on pääsääntöisesti nainen, mikä pitäisi joidenkin mukaan ottaa vahvemmin huomioon lainsäädännössä.
  ...

  VS:

  Törkeä perheväkivalta kohdistuu miehiin naisia useammin | Yle Uutiset | yle.fi

  VastaaPoista
 27. Pilluminatin suosittelema:

  http://www.funnybits.mobi/2013/05/thanks-dad-for-eye-pad.html

  VastaaPoista
 28. Poikien Puhelin täyttyy soitoista: "Eihän poika voi puhua peniksestään naisterkkarille"

  Vituttaa, panettaa, joku kiusaa ja kotonakin kaikki on päin persettä. Näin tilittävät Poikien Puhelimeen soittavat miehenalut.

  Eihän poika voi puhua peniksestään terkkarille, joka on nainen."

  Koska tämä yhden pojan tokaisema lause on totta monen pojan mielestä, kaikki Poikien Puhelimen vastaajat ovat nykyään miehiä.

  Moni soittaja on yksinäinen, vaikka yksinäisyys voi vaikuttaa ensin aivan muulta. Kaivataan ehkä tyttö- tai poikaystävää, vaikka se ei olekaan ongelman ydin.

  - Mutta kyllä seurustelukumppanin löytyminenkin on tärkeää. Jos ei muuten niin sosiaalisen statuksen vuoksi, ymmärtää Väestöliiton Poikien ja nuorten miesten keskuksen päällikkö Mika Lehtonen.

  Poikien Puhelin pirisee yli 22 000 kertaa vuodessa, mutta Väestöliiton asiantuntijat ehtivät vastata vain noin 7 500 puheluun.

  Puhelimeen vastaajat ovat eri alojen asiantuntijoita ja kaikki heidän tietonsa ovat tarpeen, kun pojat soittavat. Puhelujen aiheet vaihtelevat todella laidasta laitaan.

  Pojilla on Väestöliiton asiantuntijoiden mukaan loputon seksitiedonjano. Soittajista vanhimmat pojat kertovat vakavammista ongelmista ja hakevat apua. Itsensä yksinäisiksi kokevat soittajat kaipaavat kavereita, seurustelukumppania tai vanhempiaan.

  VastaaPoista
 29. Potenssilääkkeen ostaminen nolottaa verkkokaupassakin

  Nolostumme omien silmiemme edessä.

  Seksilelujen, kondomien tai peräpukamalääkkeiden ostaminen julkisesti tuntuu monista nololta. Tuoreen tutkimuksen mukaan nolous ei kuitenkaan katoa mihinkään, vaikka samat asiat ostettaisiin yksityisesti verkkokaupasta.

  Michiganin ja Indianan yliopistojen yhteisessä tutkimuksessa kuluttajien nolostumista selvitettiin kahdessa kokeessa.

  VastaaPoista
 30. Hallituksen linjaukset kasvattavat eriarvoisuutta työelämässä

  Suomalaisen työelämän halutaan olevan Euroopan parasta vuonna 2020. Haasteita kuitenkin riittää. Yksi suurimmista kysymyksistä on eriarvoisuuden kokeminen ja sen vähentäminen. Työurien sukupuolittuneisuudesta ei ole vielä päästy eroon. Myös perheen ja työn yhdistäminen puhuttaa edelleen.

  TASAN!-liike on avoin kansanliike, joka haluaa nostaa tasa-arvon jälleen keskusteluun. Heitä huolestuttaa etenkin hallituksen linjaukset, jotka ohjaavat naisia jäämään kotiin.

  - Ei siksi, että isät ja äidit niin haluavat, vaan se on yleensä taloudellisesti perheen sisällä kannattavaa, SEL ry:n työttömyyskassan johtaja Jenni Korkeaoja sanoo.

  Huolta aiheuttaa myös hallituksen paine siirtää vastuu vanhenevista läheisistä yhteiskunnan sijaan lähiomaisten harteille.

  Mutta millaisia haasteita työn ja perheen yhteensovittamisessa on? Entä miten eriarvoisuus näkyy eri puolilla maata?

  Hanna Kinnusen vieraana ovat SEL ry:n työttömyyskassan johtaja Jenni Korkeaoja ja Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen erikoistutkija Anna-Maria Isola.

  VastaaPoista
 31. Onko parisuhteessa kaikki hyvin? Merkit siitä, että hälytyskellojen tulisi soida
  Jos kumppani haastaa riitaa koko ajan tai viettää entistä enemmän aikaa puhelimensa kanssa, kannattaa ehkä ottaa asia puheeksi.


  Jokaisessa suhteessa on hyvät ja huonot hetkensä. Mutta jos tilanne äityy tarpeeksi pahaksi, voi suhde loppua siihen. Sen vuoksi pieniinkin hälytysmerkkeihin kannattaa reagoida, jotta suhdetta voidaan rakentaa entistä vakaammalle pohjalle. Jos siis hälytysmerkit täyttyvät, saattaa suhde olla kriisissä ja on vakavan keskustelun aika.

  VastaaPoista
 32. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty tukee seksityön laillistamista

  Järjestö hyväksyi kiistellyn kannanoton tiistaina kiivaan väittelyn jälkeen. Kriitikoiden mukaan suunnanmuutos tarkoittaa käytännössä sitä, että Amnesty ryhtyy puolustamaan parittamista ja bordellien omistamista.

  Ihmisoikeusjärjestö Amnesty on päättänyt ryhtyä tukemaan seksityön laillistamista, kertoo uutistoimisto AP. Järjestön kannoista päättävä kokous äänesti asiasta tiistaina Irlannin Dublinissa kiivaan väittelyn jälkeen.

  Hyväksytyn kannanoton mukaan Amnesty suosittelee "molempien osapuolten halukkuuteen perustuvan seksityön kaikkien puolten täyttä laillistamista". Järjestön kokoamien tutkimusten mukaan laillistaminen on paras keino suojata seksityöläisten ihmisoikeuksia.

  Kriitikoiden mukaan uusi päätös tarkoittaa käytännössä sitä, että Amnesty puolustaa jatkossa myös parittamisen ja bordellien omistamisen laillistamista.

  Ihmiskauppaa ja prostituutiota vastustava järjestö Coalition Against Trafficing in Women (CATW) kirjoitti Amnestylle ennen päätöstä avoimen kirjeen, jossa se varoitti kannanoton likaavan Amnestyn nimen. CATW:n mukaan Amnesty asettuu hyväksikäyttäjien, ei hyväksikäytettyjen puolelle.

  Myös esimerkiksi Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström kritisoi päätöstä ennakolta. Wallström kirjoitti viestipalvelu Twitterissä, että Ruotsin mallin mukainen laki on parempi tapa suojata naisia.

  Ruotsissa seksin ostaminen on kiellettyä. Ranska sääti hiljattain samankaltaisen seksin ostamisen kriminalisoivan lain, kuten Islanti ja Norja ovat tehneet jo aiemmin Ruotsin perässä.

  VastaaPoista
 33. Bile-Dani jakaa naiset kahteen ryhmään: “Äidin kanssa mä keskustelen, muiden kanssa mä panen”

  Nelosen syyskuussa käynnistyvän tositv-sarja Hottisten Daniel Lehtonen eli Bile-Dani kertoi Korporaatiolle, että hän oli lähinnä humalassa Temptation Islandin aikana. Menestys naisten parissa jäi osin tuosta syystä silloin vaatimattomaksi. Bile-Danin mukaan kukaan varatuista naisista ei häntä kyllä kiinnostanutkaan. Entä minkälainen suhde Danielilla oli Ritaan ja tämän kukkoilevaan miesystävään Akiin?

  VastaaPoista
 34. Isyydestä haaveilevat miehet: Sanokaa hyvästit makkaran syönnille - lue, miksi
  Ruokavaliolla ja elintavoilla on yllättävän suuri vaikutus ihmisten hedelmällisyyteen.


  Ylipainon ja epäterveellisen ruokavalion on tiedetty jo pitkään vaikeuttavan lapsen saantia. Tuore tutkimus on kuitenkin paljastanut uutta tietoa dieetin vaikutuksesta miesten hedelmällisyyteen.

  Amerikkalaistutkijoiden toteuttamasta testistä selvisi, että isyydestä haaveilevien miesten on parasta unohtaa ylenpalttinen pekonin ja makkaran mussutus. Sen sijaan perheenlisäyksen perään haaveilevien herrojen tulisi lisätä lautaselleen lihaleikkeleiden sijaan esimerkiksi kanaa.

  Prosessoidut lihatuotteet eivät tee hyvää mieskunnolle

  Tutkimukseen osallistui 141 pariskuntaa, jotka olivat käyneet läpi lapsettomuushoitoja. Isyydestä haaveilevat miehet pitivät kirjaa syömisistään hoitojaksojensa ajan. Tutkimustuloksista paljastui, että miehillä, jotka kuluttivat runsaasti prosessoituja lihatuotteita aina makkaroista pekoniin, oli 28 prosenttia heikompi mahdollisuus tulla isäksi kuin prosessoituja lihatuotteita vähemmän käyttävillä miehillä.

  Kanaa vai makkaraa?

  Tutkimuksista ilmeni, että miehet, jotka söivät runsaasti kananlihaa, paransivat isäksi tulemisen mahdollisuuksiaan jopa 13 prosentilla. Koska tutkimuksissa ei kartoitettu muuta kuin miesten ruokavaliota, tutkijat eivät voi täysin varmasti sanoa, onko lihan laadulla näin suuri vaikutus miesten hedelmällisyyteen.

  Voi siis olla, että runsaasti kanaa syövien miesten elämäntavat poikkeavat muutoinkin muista miehistä niin, että se on vaikuttanut heidän siittiöidensä määrään ja laatuun positiivisesti.

  Ruokavalio syyniin

  Tutkijat luulevat, että prosessoitujen lihatuotteiden korkeat rasva-arvot ja lisäaineet voivat hyvinkin vaikeuttaa lasten saantia. Hedelmällisyysasiantuntija Allan Pacey kehottaakin pariskuntien ennen kaikkea korjaamaan ruokavaliotaan parempaan suuntaan, jos vauvahaaveet ovat ajankohtaisia:

  -Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun prosessoitujen lihatuotteiden vaaroista mieskunnolle varoitellaan. Kehotankin kaikkia miehiä ja pariskuntia, jotka ravaavat lapsettomuushoidoissa, ennen kaikkea syömään terveellisesti, Pacey toteaa.

  VastaaPoista
 35. Mitä miehen lempiasento kertoo hänestä

  Men's Health kertoo, mitä miehen suosikkiseksiasennosta voi päätellä

  Kaikilla miehillä on luultavasti omat suosikkinsa, mitä tulee seksiasentoihin. Men's Healthin mukaan näistä asennoista voi päätellä myös jotain miehen persoonallisuudesta.

  VastaaPoista
 36. Mestari kohahduttaa lausunnollaan: "Naiset eivät voi olla sushikokkeja"

  Miksei maailmassa ole enemmän naispuolisia sushikokkeja? Erään sushimestarin mukaan syy johtuu naistenvaivoista.

  Kun Wall Street Journal tiedusteli sushimestari Jiro Onon pojalta Yoshikazulta, miksei maailmassa ole enemmän naispuolisia sushimestareita, antoi kolmen tähden Michelin-ravintolassa isänsä rinnalla työskentelevä poika erikoisen vastauksen.

  Jostain syystä yli neljä vuotta vanha lausunto on nyt alkanut kiertämään eri medioissa. Muun muassa Fox News, Business Insider ja Foodbeast ovat hiljattain uutisoineet kärkevästä kommentista.

  – Syy on se, että naisilla on kuukautiset. Jotta voisi olla ammattilainen, pitää makuaistin olla tasainen, mutta kuukautiskierron vuoksi naisilla on makuaistissaan epätasapaino. Sen takia naiset eivät voi olla sushikokkeja.

  Yoshikazu ei kenties ole kuitenkaan yksin omalaatuisten mielipiteidensä kanssa. Toisten ruoka-ammattilaisten mukaan naisten meikit ja hajuvesi häiritsevät hajuaistia ruoanlaittopuuhissa, ja toisten mukaan naiset eivät yksinkertaisesti jaksa pitkiä työtunteja keittiössä.

  VastaaPoista
 37. Miehet kertovat: nämä asiat saavat olon epävarmaksi seksin aikana

  Miehet murehtivat sängyssä monia samoja asioita kuin naisetkin.
  Me Naisten suuri seksikysely paljasti, että naiset ajattelevat seksin aikana lukuisia asioita: esimerkiksi sitä, miltä oma kroppa näyttää.

  Miesten kertoman perusteella hekin kokevat epävarmuutta sängyssä. Ja monesta sellaisestakin asiasta, joita ei heti tulisi ajatelleeksi.

  VastaaPoista
 38. Ero satuttaa naisia fyysisesti ja henkisesti enemmän kuin miehiä, mutta naiset toipuvat paremmin

  Naiset tuntevat enemmän henkistä ja fyysistäkin kipua eron jälkeen, mutta lopulta he toipuvat erosta miestä paremmin.

  Näin kertoo tutkimus, joka on tehty Binghamtonin yliopistossa New Yorkin osavaltiossa. Tutkimuksesta kertoi Science Daily News.

  Tutkijat pyysivät osallistujia arvioimaan eron emotionaalista ja fyysistä tuskaa. Binghamtonin yliopiston ja London University Collegen tutkijat Lontoosta tekivät kyselyn, johon vastasi 5 705 miestä ja naista 96 maasta.

  Vastaajien piti arvioida kokemaansa eroa asteikolla 1–10. Luku yksi tarkoitti, että ero ei tunnu missään ja kymmenen sitä, että ero tuntui sietämättömältä.

  Naiset kuvasivat keskimäärin pistein 6,84 emotionaalista tuskaa, kun luku oli 6,58 miehillä. Fyysiselle kivulle naiset antoivat keskimäärin lukeman 4,21 ja miehet 3,75.

  Tutkimusta tehnyt Craig Morris Binghamtonin yliopistosta sanoo, että miesten ja naisten erot palautuvat perusteiltaan biologiaan.

  Naiset sijoittavat suhteeseen enemmän. Ja heillä on enemmän menetettävää, jos kohtaa väärän henkilön.

  "Muinoin lyhyt romanttinen kohtaaminen saattoi johtaa raskauteen ja vuosien imetykseen. Mies saattoi häipyä muualle muutamissa minuuteissa, ilman muita biologisia investointeja."

  Jos nainen menettää hyvän suhteen, se sattuu naiseen enemmän. Miehet kilpailevat puolestaan naisten huomiosta. Hyvän puolison menetys ei tunnu aluksi", Morris pohtii.

  "Mies voi tajuta vasta pitkän ajan kuluttua, että menetys on korvaamaton", Morris sanoo.

  Morrisin mukaan useimmat ihmiset kokevat keskimäärin noin kolme eroa 30 vuoden ikään mennessä, jos ei ole ennen tuota ikää mennyt naimisiin.

  Eroista ainakin yksi vaikuttaa elämään niin paljon, että se vähentää elämänlaatua viikkojen tai kuukausien ajan.

  "Ihmiset menettävät työpaikkoja, opinnot viivästyvät ja joskus käyttäytyminen voi eron jälkeen olla itsetuhoista."

  Jos ymmärtää paremmin eron emotionaalisia ja fyysisiä seurauksia, voi se Morrisin mukaan ehkä lievittää eron kokemista.

  VastaaPoista
 39. Kaikkea väkivaltaa pitää pyrkiä estämään

  Helsingin Sanomien väite (Pääkirjoitus 11. 8.), jonka mukaan miehet eivät kärsi siitä, että vain naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastustetaan aktiivisesti, on järjenvastainen. Miehiin kohdistuva väkivalta jää pitkälti juuri tämän painotuksen vuoksi tunnistamatta ja ilmoittamatta. Se lakaistaan tietoisesti piiloon, jotta sen vähättelyä voitaisiin jatkaa.

  Sukupuolineutraali väkivallan vastustaminen ei heikentäisi naisten asemaa millään muotoa. Se kuitenkin tekisi selväksi sen, että miesten ja poikien henkeä, terveyttä ja ihmisarvoa pidetään yhtä suuressa arvossa kuin tyttöjen ja naisten.

  Nykyisen linjan viesti on täysin päinvastainen, mikä on suuri tappio sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiselle. Ettei vain harjoitettu yksipuolinen politiikka perustuisi stereotyyppiselle ja seksistiselle käsitykselle naisesta "heikompana astiana"?

  On kaikkien etu, että väkivaltaan puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa uhrin tai tekijän sukupuolesta riippumatta – ennen kuin se ehtii kasvaa kierteeksi.

  Juuso Erno
  puheenjohtaja
  Miesten tasa-arvo ry

  VastaaPoista
 40. Unohda vanhat uskomukset naisten kärsimyksistä! Tällaista oli urasinkun elämä 1600-luvun Suomessa

  Toisin kuin monet mielikuvat antavat ymmärtää, naisen elämä menneillä vuosisadoilla ei aina ollut ankeaa. "Torpan tyttärillä" oli vapaus odotella sopivaa miestä – ja hylätä kosijoita!

  – Usein historiallisten romaanien ja muiden vuoksi kuvitellaan, että naisen elämä 1600-1700-luvulla oli jatkuvaa taistelua, kurjuutta, pelkoa ja alistamista. Halusin tuoda siihen vähän valoa, iloisuuttakin. Ei se elämä niin erilaista ollut silloin kun nytkään, Tiina Miettinen kuvaa.

  Miettinen on filosofian tohtori ja toimii tutkijana Tampereen yliopistossa. Hän on kirjoittanut teoksen Piikojen valtakunta, joka tutkii kolmekymppisiä urasinkkuja 1600–1700-lukujen Suomessa. Miettinen on myös väitellyt 1600-1800-lukujen hämäläisistä naisista.

  VastaaPoista
 41. Amnesty aiheutti myrskyn - sallii seksityön

  Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International on hyväksynyt kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista eli laillistamisesta.

  Järjestön mukaan näin pystytään pitämään huolta seksityöläisten ihmisoikeuksista.

  -Seksityöläiset ovat yksi maailman väheksytyimmistä ryhmistä, jotka useimmiten joutuvat kohtaamaan syrjintää, väkivaltaa ja hyväksikäyttöä, perustelee järjestön pääsihteeri Salil Shetty.

  Amnestyn päätöstä on arvosteltu heti kovin sanoin.

  -Amnesty on juuri myynyt sielunsa ja menettänyt oikeutensa kutsua itseään ihmisoikeusjärjestöksi. Amnesty asettuu nyt seksiteollisuuden puolelle, jyrisee ihmiskauppaa vastaan taistelevan CATW-järjestön edustaja Taina Bien-Aime.

  Amnestyn päätös syntyi kaksi vuotta kestäneiden tutkimuksien ja konsultoinnin jälkeen. Kenttämatkoja tehtiin muun muassa Argentiinaan, Hongkongiin, Norjaan ja Papualle.

  VastaaPoista
 42. Miehet, huomio! Naiselle kokkaaminen kannattaa monestakin syystä
  Olisitko uskonut, että nälkä vaikuttaa myös naisen seksuaaliseen halukkuuteen?


  Voiko nälällä todella olla vaikutusta naisen kiihottumiseen? Kyllä voi, näin ainakin väittää tuore tutkimus. Sen mukaan naiset reagoivat romantiikkaan täysin eri tavalla nälkäisinä kuin hyvin ravittuina.

  Tutkimuksessa oli mukana 20 nuorta naista, joista puolet oli kokeillut pudottaa painoaan vähintään kaksi kertaa. Toinen puolisko sen sijaan ei ollut koskaan kokeillut mitään dieettiä.

  Tutkimuksessa naisilla näytettiin romanttisia kuvia sekä neutraaleja kuvia ennen ja jälkeen syömisen. Havaittiin, että naiset reagoivat huomattavasti enemmän romanttisiin kuviin silloin, kun he olivat syöneet.

  Syykin on selvä, kun nainen on nälkäinen, tulee hänestä helposti ahdistunut ja kiukkuinen. Sen vuoksi hänen on nälän lisäksi vaikea keskittyä mihinkään muuhun. Sen sijaan täydellä vatsalla nainen pystyy ajattelemaan paljon muutakin.

  Koska kyseisessä testissä oli mukana vain pieni joukko naisia, on selvää, että lisätutkimuksia tarvitaan. Siitä huolimatta miesten kannattanee pitää tämä mielessä. Ihan kaiken varalta.

  VastaaPoista
 43. Miehet huomio: Tiedättekö, mistä aiheista naisille kannattaa puhua? Lue toimivat neuvot
  Osa miehistä elää siinä harhaluulossa, ettei naisille kannata puhua urheilusta tai hiustenlaitosta.


  Elite Daily -sivustolla listataan asioita, joista miesten kannattaisi oppia puhumaan naisten kanssa ja vielä oikein. Näin elo naisen kanssa ja ylipäätään eläminen maapallolla helpottuu merkittävästi. Asiat saattavat joidenkin miesten korviin kuulostaa vähäpätöisiltä, mutta ei, ne eivät ole.

  VastaaPoista
 44. Yhä nuoremmat miehet ostavat seksiä Tukholmassa

  Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi, nykyään 18-25-vuotias ostaja ei ole harvinaisuus.

  Tukholman seksinostajat ovat poliisin havaintojen mukaan yhä nuorempia.

  Tukholman poliisin mukaan ei ole harvinaista, että seksin ostamisesta jää kiinni 18-25-vuotiaita miehiä. Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi ruotsalaismies, kertoo rikostarkastaja Simon Häggström Ruotsin radiolle.

  Poliisin kanssa yhteistyötä tekevä sosiaalityöntekijä on havainnut saman ilmiön. Työntekijä tapaa niitä seksinostajia, jotka haluavat apua käytöksensä muuttamiseen.

  - Kyllä sitä vähän hämmästyy, kun parikymppisiä ilmaantuu tänne, sanoo Johan Christiansson

  Viime vuonna tehdyn selvityksen mukaan seitsemisen prosenttia 18-65-vuotiaista ruotsalaismiehistä on ostanut joskus seksiä.

  Seksin ostaminen on kielletty Ruotsissa lailla.

  VastaaPoista
 45. Peniksen pitäisi olla "ylettömän iso” – pojat kertovat anonyymisti

  Omaan penikseen liittyvät kysymykset ovat yksittäisenä aiheena selvästi eniten suomalaisia poikia seksuaalisuudessa ja varttumisessa askarruttava asia.

  Väestöliiton poikia tukevaan anonyymiin puhelinpalveluun tuli viime vuonna peräti 725 puhelua, joiden aiheena oli omat sukupuolielimet.

  Poikien kysymysten kirjo on tuttu vuosikymmenten ajalta: milloin ja miten penis kehittyy ja toimiiko se niin kuin pitäisi?

  Osa kysymyksistä liittyy lääketieteellistä hoitoa vaativiin ongelmiin. Sitäkin useammin pulmat ovat kuitenkin ”korvien välissä”.

  Poikien puhelimessa onkin laitettu merkille, että alati yleistyvä nettiporno vääristää poikien ja nuorten miesten käsitystä omasta kehosta ja sukupuolielimistä.

  Tyypillistä on, että puhelinpäivystävä kuulee tarinoita, joissa soittajat asettavat ylettömiä vaatimuksia sukupuolielintensä koolle.

  Pornon vaikutus näkyy puhelinpalvelussa muutenkin.

  Viime vuonna poikien pornon kuluttamista käsiteltiin yhteensä 218 keskustelussa. Niissä päivystäjältä kysyttiin esimerkiksi erilaisista yhdyntätavoista tai fetisseistä.

  Poikien puhelimen vuosiraportissa arvioidaan, että poikaporukat ovat luultavammin kohdanneet nämä aiheet pornossa.

  – Pojat kertoivat kuluttavansa pornoa verkon streamaus-palveluista, ja tämä oli alkanut usein hyvin nuorena, raportissa todetaan.

  Yleistä seksitietoa kysyttiin 959 puhelussa. Yleiset seksikysymykset olivat eniten poikia askarruttava aihepiiri.

  VastaaPoista
 46. 1600-luvun Suomessa naisen maine ei saanut mennä – pahinta oli täysin vapaa seksielämä

  Töiden jälkeen 1600-luvun sinkkunainen ei mennyt shoppailemaan tai lenkille. Kotityöt pitivät huolen siitä, ettei vapaa-ajanongelmia ollut.

  1600-luku. Urasinkut.

  Kyllä, nämä kaksi asiaa kuuluvat yhteen.

  Länsi-Suomen sinkkunaisista suurimmalla osalla oli satoja vuosia sitten kotimökki tai -torppa. Ei ollut taloudellisesti mahdollista, että lapset olisivat jääneet pieneen torppaan asumaan loppuiäkseen. Niinpä nuoret lähtivät nykynuorten tapaan maailmalle, töihin ja tienaamaan.

  – Nuorilla oli halu lähteä kokemaan ja näkemän toisiin kaupunkeihin, jopa toisiin maihin. Se oli itsestään selvää: lähdetään töihin ja hankitaan taitoja ja rahaa, ja jossain vaiheessa, lähempänä kolmenkymmenen ikää, solmitaan avioliitto, Tiina Miettinen kuvaa.

  Miettinen on filosofian tohtori ja toimii tutkijana Tampereen yliopistossa. Hän on kirjoittanut teoksen Piikojen valtakunta, joka tutkii kolmekymppisiä urasinkkuja 1600–1700-lukujen Suomessa.

  VastaaPoista
 47. Miehet huomio: 10 kuvaa, joita naiset eivät halua nähdä Tinderissä

  Jos miehet tahtovat kerätä itselleen potentiaalisia "matcheja", heidän kannattaa karsia Tinder-kuvistaan varsinkin ylimieliset, paidattomat saliselfiet sekä hämärät omakuvat, jotka ovat yhtä pikselimössöä.

  Suosittu seuranhakusovellus Tinder on kasvattanut suosiotaan ja monet ovatkin löytäneet palvelun avulla vierelleen seurustelukumppanin tai jopa aviopuolison. Ennen kuin haaveita Tinderin avulla löydetystä kumppanista kannattaa elätellä, on syytä laittaa oma profiilinsa kuntoon.

  Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten varsinkin oman kuvakokoelman kanssa tulee olla tarkkana. Miehillä on varmasti oma mielipiteensä, minkälaiset profiilikuvat saavat heidät syttymään, mutta niin on naisillakin: listasimme alle tiiviin ohjenuoran herroille, minkälaiset kuvat eivät saa naisia painamaan "tykkää" painiketta:

  VastaaPoista


 48. Alusvaatteet ovat aikojen saatossa olleet niin politiikan välineitä, kohun aiheuttajia kuin statussymboleitakin. Kuumin muoti on vaihdellut pikkuriikkisistä stringeistä aina jättimäisiin mummonhousuihin. Nykyajan naisella on alusvaatteet useisiin tilanteisiin, ja hän arvostaa tyylikkyyden lisäksi myös käytettävyyttä.

  – On totta, että stringit ovat vaihtuneet näihin niin kutsuttuihin mummohousuihin. Stringejä ei myydä lähellekään niin paljon kuin 90-luvulla, mikä johtunee siitä, että ne eivät ole kovin hygieenisiä ja niiden on todettu aiheuttavan terveyshaittoja, Karita Ruoti-Rantajärvi kertoo Lahden Liivikeskuksesta.

  Samaa mieltä on Funky Ladyn Teija Heikkinen.

  – Todella moni sanoo ei stringeille. Se, miksi housujen mallit ovat aiempaa suurempia, on hyvä kysymys. Ehkä kyse on siitä, että nykyään käytetään paljon tiukkoja leggingsejä ja jumppahousuja, ja alushousujen rajat eivät näy, kun lahkeet tulevat riittävän alas, Heikkinen miettii.

  Loppujen lopuksi alushousujen malleissa ei juurikaan seurata erilaisia muotivillityksiä.

  – Jokaisen pyrstöpuolella on oma design, joten harva menee muodin mukaan. Kun on löydetty itselle sopiva malli, ei siitä päästetä irti, Ruoti-Rantajärvi sanoo.

  VastaaPoista
 49. Tutkijat: Seksikkyys riippuu kokonaisuudesta

  Aiemmat tutkimukset ovat keskittyneet kokonaisuuksien sijaan lähinnä osiin, sillä aiemmin seksikkyys on yhdistetty esimerkiksi hedelmällisyyteen ja vastustuskykyyn.

  Uusi yhdysvaltalaisen yliopiston tekemä tutkimus kiinnittikin huomiota kokonaisuuteen.

  Ominaisuuksien tulee sopia yhteen
  - Tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi, kuinka tärkeää on, että yksittäiset ominaisuudet sopivat hyvin yhteen, toteaa tutkija Nikolaus Troje yliopiston tiedotteessa.

  Tutkijat hyödynsivät 15 pistettä, jotka määrittivät ihmisen kehon eri osia, joiden seksikkyyttä arvioitiin. Tutkijat analysoivat pisteiden avulla myös liikettä.

  Tutkijat loivat hybrid-mallin, johon yhdistettiin seksikkäimmäksi arvioidut kehonosat sekä seksikkäimmäksi arvioitu liike. Tätä kokonaisuutta ei kuitenkaan pidetty viehättävänä, vaikka näin olisi luultu.

  Koehenkilöt havaitsivat, että kehonosat ja liike eivät jollain tavalla sovi yhteen. Hybridejä ei arvioitu kovinkaan viehättäviksi kaiken kaikkiaan.

  Kokonaisuus on seksikkyyden avain
  - Huomasimme, että viehättävyys riippuu kokonaisuudesta – siitä, että sopivatko liike ja muoto yhteen. Visuaalisen järjestelmämme on herkkä valheenpaljastaja ja havaitsee pienimmätkin epäjohdonmukaisuudet, selittää Troje.

  Uusien tutkimustulosten takia aiempia pelkkiin osiin keskittyneitä tutkimuksia pitäisi tarkastella uudestaan tuoreen tiedon valossa.

  VastaaPoista
 50. Yritys maailman huonoimpaan argumentointiin. Seuraavaksi tuo lesbo todistaa, että eläimet suosivat homoseksuaalisuutta.

  VastaaPoista
 51. Potkaisisivat samalla Amnestyn koko uskottavuuden kyseenalaiseksi saattavan Akkaryhmänsä vittuun:

  Amnesty aiheutti myrskyn - hyväksyy kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

  VastaaPoista
 52. The Voice: Nyt puhuvat naiset: Pulleat miehet rakastelevat paremmin kuin treenatut ( 12.08.2015 )
  Brittitutkimus paljastaa, että kun miehellä on lihaa luiden ympärillä, hän on sängyssä kuuumempaa seuraa kuin hoikemmat uroot.

  Brittitutkimus, jossa naisia pyydettiin kertomaan, minkälainen miesvartalo heitä miellyttää eniten makuuhuoneen puolella, paljasti varsin lohdullisia asioita ulkonäköpaineista kärsiville miehille. Kyselystä ilmeni, että liha luiden ympärillä on meriitti vällyjen välissä - tätä mieltä oli ainakin 38 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista. Gallupiin osallistui yli 2500 naista, joten mistään pienestä tutkimusjoukosta ei siten ole kyse.


  Metro: British women think ‘overweight/ plus-size men’ make the best lovers (11 Aug 2015)

  VastaaPoista
 53. Oliko tämä jo täällä?

  Tästä syystä lankeat sänkyyn vihamiehesi kanssa

  Taitaa olla aika naistyypillinen "ongelma", vaikkei tekstissä sitä erikseen tuodakaan esiin.

  VastaaPoista
 54. Vuohensuolesta, lannasta ja kivistä lateksikumiin ja kupariin – ehkäisyvälineet ovat kehittyneet vuosituhansia

  Kondomeja, pessaareja, kierukoita. Pidättyvyys seksistä ja keskeytetty yhdyntä. Ehkäisy ja ehkäisyvälineet eivät ole viime vuosisatojen keksintö, vaan raskauden ehkäisyä on harjoitettu vuosituhansia. Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta, joten tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua.

  Ehkäisyn kehityksestä kertovat niin piirrokset, kirjoitetut tarinat kuin lääketieteelliset dokumentit. Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus – ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin synty.

  Ehkäisypillerin isänä pidetään meksikolaista tutkijaa, Carl Djerassia.
  Hän onnistui kehittämään keltarauhashormonia sisältävän pillerin, joka esti ovulaation. Vuonna 1960 Yhdysvaltain ruoka- ja lääkevirasto FDA hyväksyi markkinoille Enovidin, G.D Searle and Companyn kehittämän ehkäisypillerin. Tästä alkoi ehkäisypillerin maailmanvalloitus.

  Tällä hetkellä yli 100 miljoonaa naista maailmassa käyttää ehkäisypilleriä raskauden ehkäisyyn – eikä lukuun lasketa muita hormonaalisia ehkäisyvalmisteita, kuten ehkäisyrengasta, -laastaria tai -kapselia käyttäviä naisia. Hormonaaliset ehkäisymenetelmät jatkavat voittokulkuaan erityisesti teollisuusmaissa.

  VastaaPoista
 55. HS-Gallup: Paidaton mies saa ajaa autoa muttei käydä kirkossa

  Paidan riisuminen julkisissa sisätiloissa ei ole Suomessa suotavaa. Helteelläkään. Ulkona, urheilukatsomoissa tai kotona suhtautuminen ei kuitenkaan ole niin tiukkaa.

  Johtopäätöksen voi tehdä vastauksista tuoreeseen HS-gallupiin, jossa kysyttiin, missä miesten tulisi pitää paita päällä.

  Viiden kärjessä ovat kirkko (91 prosenttia vastaajista), ravintoloiden sisätilat (87), bussi, juna ja lentokone (86), ruokakauppa (81) sekä turistikohteet, kuten museot (80).

  Sen sijaan pyörä- tai juoksulenkillä sekä auton ratissa olevalle miehelle paitaa toivoo päälle alle joka kymmenes. Omalla parvekkeella tai pihalla aikaansa viettäville paidan haluaa päälle vain kaksi prosenttia vastaajista, vaikka näköyhteys olisikin kadulle.

  Gallup-vastaajia tiukemman kannan ottaa tapakouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä. Hänen mukaansa miehen ei pitäisi kulkea lainkaan ilman paitaa.

  "Tapakulttuuri on kyllä hyvin selkeä. Oli kyseessä Helsinki tai Pariisi, miehellä on katukuvassa aina paita päällä. Mieluummin myös hihallinen paita, ei aluspaita", Suonperä opastaa ja muistelee vanhoja Suomi-filmejä, joissa paidattomia miehiä näkyy vain heinätöissä.

  "Paidattomuus kuuluu rannalle tai mökille. Parveke on rajatapaus."

  VastaaPoista
 56. Kuusi faktaa pehvasta

  Jokainen meistä sen päällä istuu, mutta kuinka paljon oikeastaan tiedät takamuksestasi? Cosmopolitan-lehti listasi kuusi faktaa.

  VastaaPoista
 57. Yksi asia voi pelastaa koko parisuhteen

  Hyvinvoivan parisuhteen salaisuus ei ole loppujen lopuksi kovin monimutkainen asia, kertoo Your Tango.

  Monet parisuhteessa elävät ihmiset ovat saattaneet huomata, kuinka iso asia se voi olla, jos ei koe olevansa arvostettu omassa suhteessaan. Pahimmillaan tilanne voi kärjistyä jopa toisen pettämiseen. Parisuhdeneuvoja Tammy Nelson kertoo Your Tangolle, kuinka toista voi oppia arvostamaan suhteessa.

  Kun naiset tapaavat miehen ensimmäistä kertaa, yhtenä ensimmäisistä asioista he haluavat tietää, mitä mies tekee työkseen. Tämä kuulostaa siltä, että aivan kuin naiset arvostaisivat miehen saavutuksia enemmän kuin sitä, millainen hän on ihmisenä.

  Naisilla se, että heitä arvostetaan, on emotionaalinen muistutus siitä, että he ovat hyväksyttyjä. Miehen ei tarvitse kertoa naiselle joka päivä, kuinka häntä rakastaa. Mutta miksei toisaalta niin tekisi?

  Mies ei voi koskaan sanoa naiselle liian usein sitä, että hän on kaunis. Ei siksi, että nainen on pinnallinen tai hän tarvitsisi kehuja tunteakseen itsensä kokonaiseksi, vaan siksi, että hän tuntee itsensä näin hyväksytyksi.

  Tällä tavalla miehet ja naiset ovat samanlaisia. Kukaan ei pidä siitä, että joutuu kritiikin kohteeksi. Arvostus on tapa osoittaa kumppanille se, että huomaamme heidät ja että he ovat tärkeitä.

  Sinun ei tarvitse odottaa, että toinen pettää sinua tai joudutte avioeron partaalle, ymmärtääksesi arvostuksen merkityksen. Jokapäiväisen arvostuksen osoittaminen voi vain auttaa parisuhdettanne, joten älkää unohtako sitä.

  Kerro kumppanillesi ne syyt, miksi arvostat häntä ja kerro ne niin, että hän huomaa sinun panneen hänen tekonsa merkille. Voit sanoa esimerkiksi: "Arvostan todella sitä, kuinka huomaavainen olit, kun toit minulle kahvia tänä aamuna".

  Arvostus voi olla myös laajempaa tyyliin: "Arvostan sitä, kuinka hyvä isä olet lapsillemme". Kun huomioit, mitä kumppanisi tekee, voi parisuhteenne kääntyä uuteen nousuun.

  Muistakaa, että parisuhde vaatii työtä.

  VastaaPoista
 58. Brittiyhtiö lupaa ratkaista kuolemanjälkeisen kiusallisen porno-ongelman

  Mitä tehdä isoisän kuoleman jälkeen löytyneelle pornolehtikokoelmalle? Brittiyhtiö on löytänyt ongelmasta markkinaraon.

  Ennen internetin aikakautta pornoa kulutettiin paljon lehtien kautta. Suurkuluttajille on siten saattanut vuosien varrella kertyä kattava pornolehtikokoelma.

  Kuoleman jälkeen löytävätkin omaiset vainajan tavaroita läpikäydessään yllätyksekseen salaisen lehtikokoelman.

  – Tietyn sukupolven miehet ovat nyt elämänsä loppuvaiheessa, ja löydämme usein pornolehtiä 70- ja 80-luvuilta. Nämä ovat tavanomaisia pornolehtiä, kuten Playboy tai Penthouse, kertoo yhtiön omistaja, vain etunimellään esiintyvä Dave.

  Webuyanyporn-niminen yhtiö vakuuttaa palvelun hienotunteisuudesta. Esimerkiksi vainajan lapsille saattaa olla tärkeää hankkiutua eroon lehdistä kaikessa hiljaisuudessa, lesken saamatta tietää asiasta.

  VastaaPoista
 59. Miesten kiihottumista tutkittiin kahden erilaisen pornofilmin avulla - tulokset hämmentävät
  Miehet saivat katsottavakseen ensin elokuvia saman naisen tähdittämänä. Kun elokuvan päätähti vaihtui, saatiin selville jotakin yllättävää.


  21 miestä osallistui Ohion Woosterin yliopiston tutkimukseen, jossa heidän oli määrä masturboida katsoessaan seitsemää eri pornoelokuvaa. Koeaika oli 15 päivän mittainen. Ensimmäistä kuutta elokuvaa tähditti yksi ja sama nainen, kun viimeisessä elokuvassa nainen oli eri.

  Uusi nainen kiihotti enemmän

  Tutkimuksessa selvisi, että miehet saavat nopeammin siemensyöksyn ja tuottavat enemmän ja korkealaatuisempaa spermaa, kun he masturboivat uuden ja heille aikaisemmin tuntemattoman naisen toimiessa ärsykkeenä.

  Tulokset eivät kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että miehet olisi ohjelmoitu pettämään omaa puolisoaan jonkun tuntemattoman naisen kanssa.

  VastaaPoista
 60. Tyttöystävältä ohjeet auton korjaukseen – lapusta nettihitti!

  Porilaisessa autokorjaamossa on varmaan naureskeltu luvan kanssa, kun mies toi tyttöystävänsä auton korjattavaksi.

  Pedantti neiti oli kirjoittanut selkeästi ranskalaisin viivoin, että lamput piti vaihtaa. Piti myös kysyä alustava hinta-arvio.

  Neidin mielestä piti myös pyytää soittamaan, kun auto on korjattu.

  Yksi ohjeista oli ylitse muiden:

  -Selvitä mikä vittu vinkuu kun jarruttaa.

  Lappuun oli myös kirjoitettu rakkaudelliset terveiset poikaystävälle. Lue lappu kokonaisuudessaan kuvasta.

  Facebook-tarina kuratoitui Feissarimokiin.

  VastaaPoista
 61. Naisen avoin kirje leviää netissä "Sinä, joka haukuit minua lihavaksi"
  Lindsay Swift koki ikävän yllätyksen kesken lenkkinsä. Kokemuksestaan nainen päätti kirjoittaa kirjeen.


  Lindsey Swift on brittinainen, joka on nyt noussut puheenaiheeksi internetissä. Syy tähän on se, että rohkea Swift päätti kirjoittaa avoimen kirjeen hänelle, joka haukkui häntä lihavaksi kesken hänen iltalenkkinsä. Kyseinen kirje on saanut aikaan paljon puhetta Facebookissa ja siitä onkin muodostunut tietynlainen hitti.

  VastaaPoista
 62. Mies saksi kilpakosijan peniksen ja huuhteli sen vessanpönttöön

  Taistelu samasta naisesta johti veriseen pahoinpitelyyn Japanissa.

  Japanilaismiehen arvellaan leikanneen kilpakosijan peniksen ja heittäneen sen vessapönttöön. Leikkuupuuhista epäillään 24-vuotiasta japanilaista opiskelijaa.

  Paikallisen median mukaan opiskelija oli tuohtunut pahemman kerran, kun hänen morsiamensa oli viettänyt kiihkeän yön 42-vuotiaan asianajajan kanssa. Pettämisestä kuultuaan opiskelija löi asianajajaa useamman kerran, repi tämän housut ja katkaisi peniksen puutarhasaksilla. Tämän jälkeen opiskelija heitti peniksen vessanpönttöön.

  Tokion poliisista vahvistetaan, että pönttöön päätyi todellakin penis. Poliisin mukaan miehen vammat eivät kivuliaisuudesta huolimatta ole hengenvaarallisia.

  Opiskelija on tällä hetkellä pidätettynä.

  VastaaPoista
 63. HS: Sitruunansiivu tai Coca-colaa emättimeen – ovatko nämä historian oudoimpia ehkäisyvälineitä?

  Raskaudenehkäisyä on harjoitettu jo ennen ajanlaskun alkua, eikä mielikuvitusta ole ehkäisymenetelmien historiasta puuttunut.
  Ennen ehkäisypillerien ja muiden modernien menetelmien syntyä ehkäisyyn on käytetty mitä kummallisimpia keinoja, kertoo päivän Helsingin Sanomat ehkäisyn historiaa käsittelevässä artikkelissaan.

  Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta ja tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua. Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin markkinoille tulo 1960-luvulla. Tällä hetkellä yli 100 miljoonaa naista käyttää ehkäisypilleriä raskaudenehkäisyyn maailmalla. Suomessa e-pillereitä käyttää tällä hetkellä noin 350 000 naista.

  Ennen e-pillerin syntyä hedelmällisyyden hallintaan on käytetty mekaanisia ehkäisyvälineitä, kuten kondomia, pessaaria, kierukkaa sekä siittiöitä tuhoavia spermisidejä. Seikkailija, kirjailija Giancomo Casanova luotti spermisideistä erityisesti sitruunaan. Casanovalla oli tapana laittaa naisen emättimeen palanen sitruunaa tai sitruunalla kostutettu vanutuppo. Myöhemmin tutkimuksissa on selvinnyt, että sitruunamehu tuhoaa sekä spermaa että vähentää HIV:n riskiä. Sitruuna on ollut erittäin yleinen ehkäisymenetelmä Välimeren maissa. Spermisidien luotettavuus on noin 70–80 prosenttia.

  VastaaPoista
 64. Olitko kesällä kaasona? Video paljastaa karun totuuden pestistä
  Kaaso on kuin epäpätevä terapeutti, joka vain odottaa, että morsian saa hermoromahduksen.


  Elite Daily -sivuston videolta selviää, miten vaikeata naisen on joskus olla kaasona. Hyvän kaason pitää olla myös hyvä suunnittelija, pitää rakastaa järjestelemistä, yksityiskohtia ja koristelemista, mutta aina morsiamen paras ystävä ei ole näissä asioissa onnensa kukkuloilla.

  Joillekin naisille kaasona oleminen tarkoittaa sitä, ettei itse ole menossa naimisiin vielä hetkeen, ja itse kaasosta tulee hullu kissanainen seuraavien viiden vuoden aikana.

  Eräs nainen kertoo videolla, miten morsian oli määrännyt hänet tuhlaamaan 300 dollaria eli vajaat 300 euroa häissä käytettävään mekkoon. Nainen oli suostunut, mutta oli tokaissut morsiamelle, ettei häälahjaa ole tulossa, sillä mekkoon menee koko hänen budjettinsa.

  VastaaPoista
 65. Haluatko säväyttää sängyssä? Vaihda ajatuksesi uuteen asentoon

  Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kehottaa unohtamaan odotukset ja heittäytymään seksin vietäväksi avoimin mielin. Katso, mitä tapahtuu!

  VastaaPoista
 66. Elena Vikström ja Johanna Tukiainen riitelevät: Palauta DVD:ni!

  Elena Vikström päivitti eilen (11.08) Facebook-statukseensa viestin Johanna Tukiaiselle: palauta minun DVD:t, jotka ovat arvoltaan satoja euroja!

  Riidan syy on DVD:t jotka ovat jääneet Johannan luokse Elenan asuessa Tukiaisten luona Helsingin Jollaksessa viime kesänä.

  - Minun DVD:t ovat edelleenkin siellä varastossa, enkä ole saanut niitä takaisin. Johanna itse väittää koko ajan että minä olen varastanut niiden tavarat, Elena kommentoi riitaa.

  Johanna Tukiaisen ja Elena Vikströmin riita jatkuu: myi Julian maalaamia tauluja netissä!

  Seiska uutisoi eilen (13.08) Elena Vikströmin ja Johanna Tukiaisen riidasta.

  Elena kertoi Seiskalle, että hän oli asunut viime kesänä Helsingin Jollaksessa Tukiaisten luona vuokralla, ja hänen dvd:t olivat jääneet sinne, eikä hän ole saanut niitä takaisin.

  Elena päivitti tiistaina (11.08) Facebook-statukseensa viestin Johannalle, ”palauta minun DVD:t, jotka ovat arvoltaan satoja euroja!”

  - Johanna itse väittää koko ajan, että minä olen varastanut heidän tavaroita, Elena sanoi.

  Nyt Johanna Tukiainen kertoi oman näkemyksensä riidasta,

  - Hän valehtelee täysin: keksitty juttu! Hänellä on henkilökohtaista vihaa minua kohtaan. Oikea totuus on, että hän putsasi huonekaluja myöten koko Jollaksen, kun oli siellä vuokralaisena. Hän laittoi myös Julian maalaamia tauluja, kristallikruunuja yms. nettiin myyntiin. En ole tekemisissä koko ihmisen kanssa! Missä ihmeen vaiheessa olisin hänen jotain levykokoelmiaan pöllinyt? Sitäpaitsi en ole varas, Johanna sanoi.

  VastaaPoista
 67. Riku Nieminen jallittaa naisia painajaistreffeille – yllättäviä reaktioita

  Riku Niemisen luoma mammanpoikahahmo tarjoaa unohtumattomat treffit useammalle naiselle.

  Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävässä 1001 Rikua -ohjelmassa pahaa-aavistamattomat sinkkunaiset joutuvat hyvin erikoisille treffeille. Peitetarinana naisille kerrotaan, että kyseessä on MTV:n uusi tv-formaatti, jossa etsitään sitä ainoaa ja oikeaa.

  Toinen toistaan viehättävämpiä naisia saapuu treffeille ja tapaa Rikun yksi kerrallaan. Useamman ilme on vähintääkin huvittunut, kun mammanpoika-hevariksi meikattu Riku ilmoittaa heti kärkeen tiukat vaatimuksensa naisille.

  – Jos nainen ei voi ratkaista Rubikin kuutiota, se ei voi olla mun elämäni rakkaus, Hevi-Torsti esittävä Riku vakavana toteaa.

  Hymy huulilla naiset yrittävät pyöritellä Rubikin kuutiota. Yökerhoon lavastettu tilanne menee kaikille täydestä, vaikka tilanne ja Torstin käyttäytyminen muuttu hetki hetkeltä omituisemmaksi.

  Paikalle pelmahtaa myös yllätyksenä Torstin äitiä esittävä nainen. Yhdessä äitinsä kanssa Torsti pistää naiset todella vaivannnuttavaan tilantenteeseen.

  Katso koko Hevi-Torstin treffisekoilu torstaina 13.8. 1001 Rikua -ohjelmassa MTV3-kanavalla kello 21:30.

  VastaaPoista
 68. Arabitaustainen feministi: ”Sorrettu arabinainen” ei kaipaa perussuomalaisten ”apua”

  Naisten huntupukeutumista kauhistellut Sebastian Tynkkynen edustaa itse arvojärjestelmää, jossa naisilta ei kysytä vaan heitä käytetään, sanoo suomalais-palestiinalainen feministi.

  Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ja perussuomalaisten varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen julkaisi keskiviikkona Facebookissa kuvan tuntemattomasta naisesta burkha-kaavussa. Tynkkynen käytti kuvaa esimerkkinä ” ihmisoikeuksia polkevan ideologian aivopesusta”.

  ”On käsittämätöntä, että Suomessa punavihreät poliitikot puolustavat [Iranin] arvojärjestelmää, kun sen edustajat itse maissa rupeavat taistelemaan sitä vastaan”, Tynkkynen kirjoitti.

  ”Sebastian, sinä edustat tätä arvojärjestelmää. Arvojärjestelmää, jossa naisilta ei kysytä vaan heitä käytetään”, vastaa suomalais-palestiinalainen feministi Hanna-Marilla Zidan blogissaan.

  Vasemmistonuorissa toimiva Zidan huomauttaa, että Tynkkynen ei mennyt keskustelemaan burkhaan pukeutuneen naisen kanssa. Tynkkystä ei oikeasti kiinnosta, miksi nainen pukeutuu burkhaan, vaan hän käyttää naisasiaa keppihevosena ksenofobiseen vihanlietsontaan, Zidan sanoo.

  ”Olen toiminut pitkään naisasian puolesta ja ollut feministi koko elämäni. Olen myös arabitaustainen ja tunnen Lähi-idän sekä Suomen tasa-arvo-ongelmat erittäin hyvin”, Zidan kirjoittaa.

  ”Suomessa nostetaan keskusteluun tasa-arvo-ongelmat Lähi-idässä lähinnä perusteluna muukalaisvihalle täällä. En usko naisten kohtaaman väkivallan Lähi-idässä selittyvän sen enempää islamin uskolla kuin Suomen perheväkivaltatilastojen kristinuskolla.”

  VastaaPoista
 69. Ensimmäinen lapsi voi heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin puolison kuolema

  Ensimmäisen lapsen syntymän jälkeinen onnellisuudentunteen heikkeneminen voi vaikuttaa myös siihen, etteivät vanhemmat hanki enää toista lasta.
  Ensimmäisen lapsen syntymä saattaa heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin työttömyys, avioero tai puolison kuolema, selviää Demography- lehdessä julkaistusta tuoreesta tutkimuksesta.

  Vanhempien, jotka kokevat olevansa aiempaa onnettomampia ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen, todennäköisyys hankkia toinen lapsi on pienempi kuin niillä vanhemmilla, joilla ei onnellisuudentunteessa ole muutosta.

  Tutkimuksessa kysyttiin 2016 saksalaiselta heidän onnellisuudestaan ennen ja jälkeen lapsen syntymän. Osallistujilta ei kuitenkaan suoraan kysytty lapsen saamiseen liittyvistä tunteista, sillä tutkijoiden mukaan tuoreille vanhemmille on tabu sanoa negatiivisia asioita vauvasta.

  Tutkimukseen osallistuneista vain hieman alle 30 prosenttia ei kokenut onnellisuudentunteensa heikentyvän.

  – Yleisesti ottaen tuoreet vanhemmat valittavat unenpuutetta, parisuhteeseen liittyvää stressiä ja vapaudentunteen ja elämänhallintansa menetystä, kertoo toinen tutkijoista, saksalaisen Max Planck -instituutin johtaja Mikko Myrskylä.

  VastaaPoista
 70. Miksi teinipojan rankka seksuaalinen häpäisy ei ollut raiskauksen yritys? Rikosoikeuden professori selittää

  Teinipojat eivät saaneet tuomiota raiskauksen yrityksestä, vaikka yrittivät työntää vessaharjaa toisen pojan peräaukkoon. Taustalla on vasta viime kesänä muuttunut laki.

  – Aiemmin oli määritelty, että raiskaus kohdistuu sukupuolielimeen tai tapahtuu sukupuolielimellä. Eli esineellä tunkeutuminen ei ollut raiskaus, vaikka se voi olla erittäin tuskallista ja vahingollista, sanoo rikosoikeuden professori Terttu Utriainen.

  Utriaisen mukaan raiskauksen tunnusmerkistön muuttaminen siten, että myös esineellä tunkeutuminen luokitellaan raiskaukseksi, on yhteiskunnan arvojen kehitystä heijasteleva muutos.

  – Aiemmin raiskaus on liittynyt juuri miehen ja naisen sukupuoliyhteyteen ja ihmisen lisääntymiseen. Siksi raiskaussäännökset liittyivät alun perin vaginaaliseen yhdyntään. Nykyään ajatellaan, että raiskaus liittyy seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen.

  VastaaPoista
 71. Nainen testasi kostopornoa - jo muutamassa sekunnissa alkoi tapahtua
  Naisjournalisti varoittaa, että jokainen seksikkään selfien joskus ottanut voi olla vaarassa.


  Brittiläinen tutkiva journalisti Anna Richardson päätti selvittää, miten suuresta ilmiöstä on kyse, kun puhutaan niin sanotusta kostopornosta.

  Channel 4 -kanavan uudessa Revenge Porn -dokumentissa käsitellään, miten paljon netissä liikkuu kostopornoa ja miten laajasti naisvihaa levitetään. Ohjelmassa käsitellään myös sitä, millaisia vaikutuksia kostopornolla voi loukattujen elämässä olla.

  Kostopornosta on kyse esimerkiksi silloin, jos entinen mies- tai naisystävä julkaisee häpäisymielessä toisesta paljastavia kuvia netissä ilman toisen lupaa esimerkiksi eron jälkeen. Kostopornosta voidaan rangaista niiden lainkohtien mukaan, jotka käsittelevät kunnianloukkauksia ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä.

  Ilkeitä kommentteja sekunneissa

  Jotta journalisti saisi selvän kuvan asioista, hän päätti ladata itsestään ottamia alastomia selfie-kuvia netistä löytyville kostopornosivustoille. Nainen päätti esittää vihaista ex-miesystävää ja latasi intiimejä kuvia entisille naisystäville omistetuille vihasivustoille.

  Kesti vain sekunteja, ennen kuin kuvat alkoivat kerätä ilkeitä ja häijyjä kommentteja. Yksi kuva keräsi lopulta yli 100 000 klikkausta. Richardsonin mukaan tämä todistaa sen, että heti julkaisun jälkeen paljastavalla kuvalla on jo suunnattoman suuri yleisö. Richardson tyrmistyi vastaanotosta ja riettaista kommenteista, joita hän kuvistaan sai.

  "Jokainen seksikkään selfien ottanut on vaarassa"

  Richardsonin mukaan kostoporno on vaarallista ja jokaisen pitäisi olla tietoinen näistä riskeistä. On olemassa erityisiä kostopornosivustoja, minne miehet lataavat kuvia ilman naisten suostumusta ja vielä nimeävät naiset.

  - Jokainen, joka on koskaan ottanut seksikkään selfien itsestään, on vaarassa, Richardson kertoo The Sun -lehden haastattelussa.

  VastaaPoista
 72. Testosteronihoito edistää miehillä tämän elimen terveyttä

  Tutkijat ovat havainneet, että testosteronihoito alentaa miehillä sydänkohtauksen, halvauksen ja ennenaikaisen kuoleman riskiä, uutisoi Medical News Today.

  European Heart Journalissa julkaistussa tutkimuksessa käytettiin tietoja 83 000 potilaalta, jotka olivat osallistuneet Veterans Affair -tutkimukseen. Tutkimukseen osallistuneita seurattiin keskimäärin 4,6–6,2 vuoden ajan.

  Onnistuneella hoidolla merkittävä vaikutus
  Miesten ennenaikaisen kuolinriskin havaittiin olevan 56 prosenttia alhaisempi, jos testosteronihoito oli onnistunut heidän kohdallaan. Tutkijat varmistivat, että osallistujien terveydentila oli suurinpiirtein samanlainen, jotta heidän välillään voitaisiin tehdä reiluja vertailuja. Lisäksi tutkimuksen ulkopuolelle jätettiin sellaiset miehet, jotka olivat saaneet sydänkohtauksen tai halvauksen. Toisaalta mukana oli potilaita, joilla oli todettu jokin sydäntauti.

  Onnistunutta testosteronihoitoa saaneilla miehillä sydänkohtauksen riski oli 24 prosenttia alhaisempi ja halvausriski 36 prosenttia alhaisempi kuin niillä, joiden hoito ei ollut onnistunut tai jotka eivät olleet saaneet testosteronihoitoa.

  Kenelle eniten hyötyä?
  Tutkijat huomauttavat, että näiden vaikutusten mekanismit ovat vielä epäselviä, ja lisätutkimuksia niiden selvittämiseen tarvitaan. Heidän mukaansa mahdollisiin tekijöihin kuuluvat kehonrasva, insuliiniherkkyys, trombosyytit, lipidit ja tulehdukset.

  – Jos näyttää siltä, että mies voisi hyötyä testosteronihoidosta, hänen on käytävä läpi tarvittavat seulonnat, valintakokeet ja seurannat. Tällä tavoin löydetään ne potilaat, joille hoidosta on eniten hyötyä, kommentoi tutkimusta johtanut lääkäri Rajat Barua Kansas City Veterans Affairs Medial Centeristä.

  VastaaPoista
 73. 172-kiloinen tanssija

  Hakekaa harppuuna! Ai miksi? Koska Whitney Way Thore on yhtä iso kuin valas - eikä siis ilmeisesti saisi haukkujien mielestä elää.

  Tänään alkavan uuden realityn tähti Whitney Way Thore on tottunut kuulemaan loukkauksia. Hän painaa 172 kiloa.

  Thorella on tätä nykyä paksu nahka, mutta hänen läheisillään ei, mikä tulee todistettua Upeassa lihavassa elämässäni. Se kertoo yhdessä yössä julkisuuteen nousseesta kolmikymppisestä jenkkinaisesta, josta tuli tähti sen jälkeen, kun hän latasi YouTubeen tanssivideon. Video oli nimetty itseironisesti A Fat Girl Dancingiksi (suom. Lihava tyttö tanssii) ja siitä käy selvästi ilmi, että Thore taitaa tanssiaskeleet. Onhan hän harrastanut lajia tosissaan vuosikaudet. Liikkumiseen tuli tosin pitkä tauko, kun suurinpiirtein normaalikokoisen naisen paino nousi ensin vajaat viisikymmentä kiloa, ja sitten vielä toisen mokoman lisää. Tuolloin alkoi nimittelykin. Ensin tilanne sai Thoren masentumaan. Hän alkoi inhota itseään ja vartaloaan.

  Lopulta nainen aloitti kollegansa kannustamana No Body Shame Campaign -blogin, joka on sittemmin kasvanut kokonaiseksi liikkeeksi. Sanomana on, että kenenkään ei tulisi hävetä omaa ruumistaan, vaikkei se olisikaan mallimitoissa. Thore toimii itse esimerkkinä kuljettuaan pitkän tien hyväksyäkseen itsensä ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa.

  Upeassa lihavassa elämässäni nähdään Thoren ohella hänen lapsuuden perheensä. Syykin on selvä: Thore on muuttanut takaisin Glenn-isänsä ja Barbara-äitinsä hoteisiin. Babsina tunnettu äiti auttaa silloin, kun ylipaino muodostuu esteeksi. Hän muun muassa ajelee tyttärensä säärikarvat, koska tämä ei itse taivu sitä tekemään. Babs tarjoaa apuaan myös, kun perheen kuopus ei sitä mielestään tarvitsisi. Miesasiansa Whitney pitäisi mieluusti omana tietonaan, mutta sehän ei tässä taloudessa käy!

  VastaaPoista
 74. KSML: Näin moni varusmiehistä keskeyttää armeijan - määrä kääntynyt laskuun

  arusmiespalveluksensa keskeyttää aiempaa harvempi, uutisoi Keskisuomalainen.

  Lehden mukaan huippuvuonna 2008 armeijan keskeytti 19 prosenttia varusmiehistä. Tänä ja viime vuonna 15 prosenttia kaikista varusmiehistä on keskeyttänyt palveluksensa. Keskeyttäneiden määrä kääntyi laskuun vuoden 2012 jälkeen.

  Keskisuomalainen selvitti asiaa puolustusvoimien pääesikunnan tilastoista.

  Valtaosa keskeyttämisistä tapahtuu ensimmäisten palveluspäivien ja kaksi kuukautta kestävän peruskoulutuskauden aikana. Yleisimmin keskeytyksen aiheuttavat mielenterveydelliset tai käyttäytymishäiriölliset syyt.

  Hieman alle viidenneksellä keskeyttävistä on tuki- ja liikuntaelinten tai sidekudosten sairaus. Muita syitä ovat heikko yleiskunto ja ylipaino.

  VastaaPoista
 75. Mätäkuun juttu: Poliisit antavat köyhille ylinopeussakkoja! Blogi US Pauli Sumanen 14.8.2015

  VastaaPoista
 76. Satunnaisia linkkejä14/8/15 15:16

  yle: Näkökulma: Kympin poika on nero, kympin tyttö suorittaja (11.8.2015)
  Kympin tyttö on yhteiskuntamme silmissä onneton suorittaja, jonka elämässä ei ole mitään hauskaa, kirjoittaa Ilona Koivisto.

  VastaaPoista
 77. Minun luokallani oli kiltti kympin tyttö, joka opetteli koulukirjat ulkoa ja sai hyviä numeroita. Minä rasavilli opettajien kauhu luin juuri ja juuri tarpeellisen, jotta sain tyydyttäviä numeroita. Hänestä tuli pankkivirkailija, minusta konttoripäällikkö.
  Hän pääsi yliopistoon pänttäämällä pääsykoekirjat ulkoa, mutta hänen opiskelustaan ei tullut mitään. Hän valitsi väärän alan, sillä käsittääkseni lakitieteellisessä ulkoa opitusta on edelleen hyötyä, vai olenko väärässä.
  Minä valitsin alan, jossa ulkolukua on vähemmän mutta soveltamista enemmän.

  VastaaPoista
 78. Iltalehti: "Olen maannut lähes sadan kanssa enkä kadu" (13.8.2015)
  Seksuaalikouluttaja kertoo Refinery29-sivustolla lukuisista seksikokemuksistaan.

  Zoë Ligon on seksuaalikouluttaja, joka haaveilee omasta seksilelukaupasta ja työskentelee myös nettideittisivustolla. Hän kirjoittaa Refinery29-sivustolla siitä, kuinka hän on harrastanut seksiä 99 ihmisen kanssa ja on valmis myös sadanteen kertaansa:

  "Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta minulla on excel-taulukko seksielämästäni, joka kertoo, että olen maannut 99 ihmisen kanssa. Suurin osa näistä ihmisistä, sanotaanko noin 97 prosenttia, on ollut miehiä.


  Refinery29: I've Slept With 99 People — & I'm Ready For Number 100 (Jul 23, 2015)
  Zoë Ligon, also known as Pippa Vacker, is a sex educator who is currently pursuing her dream of opening an independent sex-toy store. In addition, she works for an online dating website and creates collage art known for its subversive and sexual content.


  tumblr: Pippa Vacker

  VastaaPoista
 79. Suviskaislikossa kuhisee: Viljanen väittää ettei ole luvannut suurmoskeijalle ilmaista tonttia! | MV!!??

  ...
  Muutakin outoa on ilmassa.
  ...
  Yle uutisoi 14. heinäkuuta näin:

  Viljasen mukaan kaupunki voi osoittaa julkiseen käyttöön tulevan tontin ilmaiseksi tai hyvin edullisesti, mutta ei osallistu muuten uskonnollisten yhteisöjen rakennuskustannuksiin.
  ...
  Tonttiasiat eivät Helsingissä kuulu Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljaselle. vaan Anni Sinnemäki on kaupunkisuunnittelu- ja kiinteistötoimen apulaiskaupunginjohtaja.

  Sinnemäki ilmoittanut, ettei tonttia heru ilmaiseksi.
  ...
  Ja vielä yksi kummallisuus: Suomen muslimiliiton puheenjohtajana toimiva Pia Jardi kertoo MTV:lle, että hän on tutustunut Viljaseen SDP:n puoluetoiminnassa ja että Ritva Viljanen on hänen ystävänsä.
  ...
  Viljanen puolestaan ilmoittaa, että suhde Jardiin on puhtaasti ammatillinen ja että hänen rooliaan hankkeessa on liioiteltu.
  ...

  Tynkkynen: Käsittämätöntä että punavihreät puolustavat tätä! | MV!!??

  ...
  Kun sanon haastatteluissa, etten hyväksy naisten säkittämistä maassamme, “valistuneet” toimittajat lähes aina kyseenalaistavat sen, että Suomessa kukaan musliminainen joutuisi käyttämään burkaa.
  ...
  Iranissa on parhaillaan menossa valtava kampanja, jossa naiset rohkeasti ottavat kuvia itsestään hunnuttamattomina ja julkaisevat sosiaalisessa mediassa. Ihmisoikeustilanteesta jotain kertoo se, että naiset ovat rohkeita, jos heidän hiuksensa näkyvät.

  On käsittämätöntä, että Suomessa punavihreät poliitikot puolustavat tätä arvojärjestelmää, kun sen edustajat itse maissa rupeavat taistelemaan sitä vastaan.
  ...

  Eriävä mielipide?:

  Nuoret muslimit antoivat Tynkkyselle oppitunnin asiallisesta maahanmuuttokeskustelusta. | MV!!??

  VastaaPoista
 80. Tianjinin räjähdyksillä sosiaalisessa mediassa rahastanut nuori pidätettiin Kiinassa | Yle Uutiset | yle.fi

  Nainen sai tuhansilta ihmisiltä rahalahjoituksia valehtelemalla, että hänen isänsä oli kuollut räjähdyksissä.
  ...

  VastaaPoista
 81. Ilta-Sanomat: NYT: Isisillä järkyttävät perustelut seksuaaliselle väkivallalle (16.8.2015)
  Isis-taistelijan seksiorjana ollut tyttö kertoo kauhukokemuksistaan The New York Timesin haastattelussa.

  11 kuukautta Isis-taistelijan seksiorjana ollut 12-vuotias tyttö kertoo The New York Timesin haastattelussa, että hänet raiskannut mies puolusteli tekoaan Koraanin teksteillä: koska tyttö ei ollut islaminuskoinen, hänen raiskaamisensa oli miehen mukaan hyväksyttyä. Raiskauksesta tuli miehen mielestä osa hänen uskontonsa harjoittamista ja sille omistautumista, sillä hän rukoili ennen ja jälkeen raiskauksen.
  Naisten myymistä seksiorjiksi käytetään myös uusien taistelijoiden värväyskeinona. Sillä houkutellaan taistelijoita muslimiyhteisöistä, joissa vapaan seksin harrastaminen on tabu ja seurustelu kiellettyä.


  The New York Times: ISIS Enshrines a
  Theology of Rape
  (AUG. 13, 2015)
  Claiming the Quran’s support, the Islamic State
  codifies sex slavery in conquered regions of Iraq
  and Syria and uses the practice as a recruiting tool.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » Ilta-Sanomat: NYT: Isisillä järkyttävät perustelut seksuaaliselle väkivallalle (16.8.2015)

   Ilta-Sanomat: The Independent: Amerikkalaisnainen jättäytyi Isisin seksiorjaksi voidakseen auttaa muita ( 16.8.2015)
   Lehtitietojen mukaan Kayla Mueller suojeli kahta tyttöä jättäytymällä pois pakomatkalta.

   Terroristijärjestö Isisin vangiksi jäänyt ja järjestön johtajan Abu Bakr al-Baghdadin toistuvasti raiskaamaksi tullut amerikkalainen avustustyöntekijä Kayla Mueller olisi voinut paeta, kirjoittaa brittilehti The Independent.


   The Independent: Kayla Mueller: US hostage 'refused chance to escape from Isis to save Yazidi girls' (14 August 2015)
   An American woman who died while being held hostage by Isis sacrificed her chance to escape her captors to save two Yazidi girls, it has been claimed.

   Poista
 82. Ihmekös, kun niin moni punaviherfemakko on aivan kiimaisena haalimassa tänne kaiken mailman ISISiläisiä. Naisillahan on raiskausfantasiat hyvin yleisiä ja moni muille miehille kelpaamaton femakkonarttu voi elätellä toiveita siitä, että kenties vihdoin ISISin myötä edes joku vihdoin huolisi hänet.

  Tosin, ainakin monilla ISISiläisilläkin tuntuu olevan edes jotain laatukriteerejä.

  ISIS Fighters Discuss Buying and Selling Captured Yezidi Girls as Slaves - YouTube

  Toisaalta, saavathan sarjamurhaajatkin nartuilta säkkikaupalla rakkauskirjeitä.

  VastaaPoista
 83. Olisi korkea aika saada ankarat rangaistukset ja pakkohoito raskausaikana juoville nartuille!:

  Mikä maa? 82 prosenttia naisista juo alkoholia ollessaan raskaana - Perhe - Ilta-Sanomat

  VastaaPoista
 84. Kutsunnat alkavat tänään - näin käy, jos ei ilmesty paikalle

  Joka vuosi satoja kutsunnanalaisia jättää tulematta kutsuntatilaisuuksiin.

  Puolustusvoimien kutsunnat alkavat tänään maanantaina. Tänä vuonna kutsunnat koskevat pääasiassa vuonna 1997 syntyneiden ikäluokkaa. Kaikkiaan kutsunnanalaisia on 31 400 henkilöä.

  Kutsunnat eivät suju aivan oppikirjan mukaan jokaiselta nuorelta. Kapteeni Timo Miettinen maavoimien esikunnasta kertoo, että vuosittain jopa satoja ihmisiä jättää hoitamatta lakisääteisen velvollisuutensa.

  - Viime vuosina kutsuntaikäluokassa nelisensataa jättää sen hoitamatta. Heistä pääosa asuu ulkomailla, eikä miellä tätä asiaa omakseen. Osa ei edes tiedä olevansa Suomen kansalainen, Miettinen sanoo.

  Harmittomia unohduksia

  Ulkomailla asuvan ei tarvitse itse saapua kutsuntatilaisuuteen, mutta asia pitää hoitaa valtakirjalla Suomessa olevan asiamiehen avulla.

  Harmittomia unohduksia sattuu vielä selvästi useammin. Miettinen muistuttaa, että mikäli unohtaa saapua paikalle varsinaisena kutsuntapäivänä tai paikalle ei pääse pakottavasta syystä, asian korjaaminen käy helposti. Ensin kannattaa ottaa välittömästi yhteys omaan aluetoimistoonsa.

  Suurten alueiden kutsunnat jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle, ja unohduksen voi paikata saapumalla toisen päivän kutsuntatilaisuuteen. Erillisiä kutsuntatilaisuuksia järjestetään ympäri Suomea 258 paikkakunnalla.

  - Voi mennä myös naapurikunnan kutsuntatilaisuuteen. Aivan viimeinen mahdollisuus hoitaa asia on 15.12., Miettinen sanoo.

  Vuoden lopuksi puolustusvoimat selvittää poissaolleiden tilanteen. Taustalla saattaa olla laillinenkin syy, joka ei syystä tai toisesta ole tullut tietoon, kuten vakava sairaus, tai henkilö voi olla laitoshoidossa.

  Etsintäkuulutus

  Tämän jälkeen keinovalikoima kovenee.

  - Sitten henkilöistä ilmoitetaan poliisille, joka etsintäkuuluttaa nämä henkilöt. Tässäkin vaiheessa voi vielä itse ottaa yhteyden aluetoimistoon, ja asiat saadaan hoidettua, jolloin kuulutus puretaan. Muuten kun poliisi tapaa henkilön, tulee sakko ja poliisin määräys ilmoittautua aluetoimistoon. Sitäkin kautta tulee vielä useita henkilöitä kutsuntoihin ja asiat saadaan rullaamaan. Valtaosalla asiat tulevat kyllä hoidettua, Miettinen sanoo.

  Asevelvollinen mies on kutsunnanalainen sen vuoden loppuun saakka, kun hän täyttää 29 vuotta. Etsintäkuulutus pysyy voimassa siihen saakka, mikäli henkilöä ei saada ilmoittautumaan aluetoimistoon.

  - Kyllähän se meille aina ylimääräistä työtä teettää, kun asiaa ei hoida kunnialla. Tärkeää on vain hoitaa itsensä paikalle, niin kaikki järjestyy, Miettinen sanoo.

  Suurimmassa osassa aluetoimistoja kutsunnat alkavat maanantaina tai tiistaina, loput alkavat urakan ensi viikolla. Kutsunnoissa määritetään asevelvollisen palveluskelpoisuus ja annetaan ratkaisu palveluksen aloitusajasta ja -paikasta sekä palveluksesta vapauttamista koskevista asioista.

  Vapautuksen saa vuosittain noin joka kymmenes asevelvollinen. Yleisin terveydellinen este palveluksen suorittamiselle on mielenterveysongelma.

  VastaaPoista
 85. KSML: "Aivopesuhetki" armeijassa sai Taimon vaihtamaan sivariin

  Keskisuomalainen kertoo 23-vuotiaasta miehestä, jolle armeijan luennosta tuli ratkaiseva hetki.

  Lehti kertoo nuoresta suomalaismiehestä, joka aloitti asepalvelukseen Tikkakoskella vuonna 2012, mutta siirtyi kesken kaiken siviilipalvelukseen.

  Nyt 23-vuotias Taimo Halme koki armeijaan menemisen aluksi täysin luontevalta: niin tekivät kaikki muutkin ja se kuului perinteisiin. Mies pärjäsi taitotesteissä hyvin ja viihtyi armeijassa, kunnes hän osallistui alokkaille järjestetylle luennolle.

  - Se oli todellinen aivopesuhetki. Joukko 18-19-vuotiaita nuoria kuunteli kirkkain silmin, miten korkea-arvoinen ammattisotilas kertoi, että Venäjä on se taho, joka hyökkää Suomeen, ja näin siihen varaudutaan. Ei aloitettu pehmeästi puhumalla moraalista tai sodankäynnin ja tappamisen oikeutuksesta, vaan suoraan selitettiin, millaisella kalustolla Venäjä tulee ja miten siihen vastataan, hän kuvailee haastattelussa.

  Halme ei voinut hyväksyä sitä, että miehet opetetaan tappamaan. Hän käsitti, että todellisessa sotatilanteessa hän saattaisi olla päättämässä toisen ihmisen elämästä tai kuolemasta. Mies koki tämän moraalinsa vastaiseksi.

  Heti luennon jälkeen Halme jätti armeijan ja siirtyi siviilipalvelukseen. Aliupseerikoulun johtaja hyväksyi miehen perustelut, kiitti ja kätteli.

  Halmeen mukaan armeijasta voi saada hyviä muistoja, löytää ystäviä ja kokea yhteisöllisyyttä. Mies aikoo silti suorittaa asevelvollisuutensa toisin tavoin: hän haluaisi työskennellä vaikkapa vanhainkodissa, jossa ylimääräisiä käsipareja tarvitaan.

  VastaaPoista
 86. "Lopetin laskemisen kahdensadan jälkeen" Lukijat kertovat seksiseikkailuistaan

  Onko sinulla ollut paljon seksikumppaneita? Iltalehden lukijat vastasivat.

  Yhdysvaltalainen seksuaalikouluttaja Zoë Ligon kertoi harrastaneensa seksiä 99 ihmisen kanssa ja odottavansa sadatta kumppaniaan. Hän kertoi lisäksi pitäneensä kirjaa seksikumppaneistaan excel-taulukon avulla.

  Artikkeli sai myös Iltalehden lukijat avautumaan seksikumppaniensa määristä ja siitä, onko niillä oikeasti väliä.

  Seksuaalisesti aktiivisena miehenä kumppaneita on kertynyt 17-vuotiaasta lähtien 82 kappaletta. Olen nyt 23. Määrä ei kuitenkaan korvaa laatua, vaikka pidänkin uusiin ihmisiin tutustumisesta. Lyhytkestoisia suhteita mahtuu näihin vuosiin, mutta vielä ei ole pidempikestoisempaa tullut kohdalle.

  VastaaPoista
 87. Laura Honkasalo ja ehkä muutkin feministit eivät edes ymmärrä lukemaansa... Tasa-arvovaltuutettu jättä luterilaisen kirkon kun naista ei valittu ja meni ortodoksikirkkoon jossa naisia ei edes päästetä tilanteeseen, että heitä voisi mihinkään valita. No, tämä punakomunisti feministilogiigga on aivan jostain toisesta todellisuudesta... ehkä jostain hullujenhuoneelta???

  VastaaPoista
 88. Tavallinen nainen photoshopattiin 18 maan kauneusihanteita vastaavaksi - mikä miellyttää eniten?

  Miltä näyttää ihannenainen Kiinassa, entä Espanjassa? Katso kuvat 18 maan kauneusihanteita vastaavaksi photoshopatusta naisesta.
  Superdrug-ketju pyysi naispuolisia graafisia suunnittelijoita ympäri maailman käsittelemään normaalin naisen kuvan vastaamaan oman maansa kauneusihanteita. He käyttivät naissuunnittelijoita, koska halusivat asiasta naisen näkemyksen. Ketju lainasi samaa ideaa kuin viime vuonna kasvokuvansa 25 maahan muokattavaksi lähettänyt freetoimittaja Esther Honig.

  Perceptions of perfection -projektin tarkoitus oli ymmärtää paremmin, miten erilaisia ja osin epärealistisiakin kauneusihanteet saattavat olla. Osa maista joutuikin muokkaamaan naisen lähes tunnistamattomaksi alkuperäisestä, jotta kuva vastaisi ihannetta. Osassa taas tarvittiin vain pientä viilausta.

  Yleisimpiä olivat muutokset hiusten värissä ja lantio-vyötärö-suhteessa. Muodokkaampia naisia ihailevissa Pohjois-, Etelä-, ja Keski-Amerikassa nainen muutettiin tiimalasin malliseksi, kun taas Euroopassa ja Aasiassa hänestä tehtiin niin kapoinen ja hoikka, että painoindeksi lähentelisi oikealla naisella jo alipainoa. Esimerkiksi muokatun 167 senttisen kiinalaisnaisen painoksi arvioitiin vain hieman yli 46 kiloa. Näillä mitoilla kiinalaisnaisen painoindeksi olisi tasan 17, kun normaalipainon raja kulkee painoindeksissä 18,5-25 välissä. Suurin osa muokatuista kuitenkin pääsi terveelliseen painoon.

  VastaaPoista
 89. Väitös: Jääkiekko suosii poikia
  Tytöille annetaan vähemmän harjoittelumahdollisuuksia, sponsoreita ja medianäkyvyttä.


  Jääkiekko suosii poikia ja miehiä selviää uudesta väitöstutkimuksesta. Tyttöjen joukkueet saavat vähemmän sponsorisopimuksia ja medianäkyvyyttä. Naiset eivät voi pelata jääkiekkoa ammatikseen Suomessa. Lajia harrastavat tytöt ja naiset joutuvat uloimmalle kehälle.

  – Jääkiekon sukupuolittuneisuus näkyy esimerkiksi tyttö- ja poikajoukkueiden erilaisina harjoittelumahdollisuuuksina. Tutkimuksen tyttöjoukkue harjoitteli pääasiassa kaksi kertaa viikossa kun poikajoukkueet harjoittelevat useimmiten neljästä viiteen kertaa viikossa, toteaa kasvatustieteiden maisteri Helena Herrala.

  Herrala tutki 12-16-vuotiaiden tyttöjen organisoitua jääkiekkoharrastusta kahdeksan kuukauden ajan. Hän seurasi joukkueen pelejä, harjoituksia ja tapaamisia. Myös tyttöjen kirjoitelmat, videotallenteet ja haastattelut ovat osa tutkimusaineistoa.

  Herralan mukaan tasa-arvotyö ei voi olla määräaikaisten yhdenvertaisuutta edistämään perustettujen projektien varassa.

  - Perinteiset stereotypiat näyttävät juurtuneen meihin suomalaisiin aika sitkeästi. Meillä on vielä sukupuolten välisessä tasa-arvossa paljon tehtävää.

  "Tytöt kaukalossa. Etnografinen tutkimus tyttöjen jääkiekkoharrastuksesta" tarkastetaan lauantaina Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa.

  VastaaPoista
 90. Mitä eroa on vaimolla, puolisolla ja rouvalla? Vuoden 1948 ohjeistus herättää hilpeyttä

  Facebookissa leviää tällä hetkellä vuonna 1948 julkaistu ohjeistus, miten vaimo, puoliso ja rouva oikein eroavat toisistaan.

  Mitä eroa on vaimolla, puolisolla ja rouvalla? Se selviää nyt – Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkiston Facebookissa postaama kuva vuoden 1948 Sunilan uutiset -julkaisun ohjeistuksesta on herättänyt suunnatonta hilpeyttä.

  "Nyt viimeinkin on saatu selvitys siihen, mitä aviovaimosta käytetyt monet nimitykset tarkoittavat. Eräs kysymyksestä kiinnostunut henkilö on suorittanut asiasta tutkimuksen ja julkaissut seuraavan tuloksen:

  Kun mennään naimisiin rakkaudesta, tullaan mieheksi ja vaimoksi. Kun mennään naimisiin mukavuuden halusta, tullaan herraksi ja rouvaksi. Kun taas avioliitto solmitaan valtiollisista tai taloudellisista syistä, tullaan puolisoksi.

  Vaimo rakastaa miestään, rouva säälii ja puoliso sietää.

  Vaimo pitää huolen taloudesta, rouva talosta ja puoliso hyvästä ulkonaisesta menosta.

  Vaimo jakaa miehensä surut, rouva rahat ja puoliso velat.

  Vaimo hoitaa sairasta miestään, rouva käy katsomassa häntä ja puoliso antaa tiedustella hänen vointiaan.

  Kun mies sitten kuolee, niin vaimo itkee, rouva suree ja puoliso pukeutuu surupukuun."

  VastaaPoista
 91. Mies tatuoi peniksen reiteensä – vaimo jätti!

  Aviomiehensä huonoon huumorintajuun kyllästynyt nainen on hakenut avioeroa Britanniassa. Stuart Valentinon vaimo jätti hänet sen jälkeen, kun hän näki miehen reidessä penis-tatuoinnin. Samantha-vaimolle mauton tatuointi oli viimeinen niitti.

  Southseassa asuvan pariskunnan avioliitto oli rakoillut pitkään. Stuartin mukaan vaimo oli kyllästynyt siihen, että mies pilaili ja vitsaili vaimonsa kustannuksella päivittäin. Valentino oli saanut ystäviltään lempinimen: Maailman ärsyttävin aviomies.

  Stuart kertoi, että hän oli tehnyt penis-tatuoinnin itse. Samantha oli ostanut miehelle tatuointivälineet joululahjaksi. Mies on todennut jälkeenpäin, että penis-tatuointi oli huono idea. Mies ei voi enää pitää shortseja julkisilla paikoilla ilman, että hänen perheensä häpeää häntä. Metro-lehden mukaan Valentino aikoo säästää rahaa, jotta hän voisi tulevaisuudessa poistaa tatuointinsa.

  VastaaPoista
 92. ESS: Jokainen varusmiesluokka painaa 0,5 kg enemmän kuin edellinen

  Lääkintäkommodori, sotilasterveydenhuollon professori Kai Parkkola kertoo Etelä-Suomen Sanomille, että varusmiesten keskimääräinen paino nousee noin puoli kiloa vuodessa, vaikka pituus pysyy samana.

  Puolustusvoimilla ei ole tarkkaa lukua ylipainon vuoksi vapautetuista. Kaikkiaan kutsunnoissa vapautetaan varusmiespalveluksesta kokonaan tai määräajaksi noin 5 500 miestä vuositttain.

  "Ylipainon ja huonokuntoisuuden vuoksi vapautettavien määrä on pieni, mutta näkyvä", Parkkola sanoo ESS:lle.

  Parkkola sanoo, että tottumattomuus liikuntaan lisää myös vammariskiä.

  "Nilkka, polvi ja selkä menevät ihan kärjessä näistä tuki- ja liikuntaelinongelmista. Huono kunto ja tottumattomuus liikkumiseen lisäävät tapaturmariskiä."

  VastaaPoista
 93. Tutkimus: Pienituloisilla sinkuilla ja lapsettomilla pariskunnilla veroleikkuri voi olla pahempi kuin suurituloisimmilla

  Pienituloisilla sinkuilla ja lapsettomilla pariskunnilla veroleikkuri voi olla pahempi kuin suurituloisilla, osoittaa Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tutkijan Heikki Viitamäen tuore Työnteon kannustimet - mitä jää käteen? -muistio.

  Viitamäki tutkii muistiossa työnteon kannustavuutta. Työnteon kannustimiin vaikuttavat etenkin toimeentulotuki, soviteltu työttömyysetuus, yleinen asumistuki ja marginaaliverotus.

  Työnteon kannustavuutta arvioidaan Suomessa efektiivisillä marginaaliveroasteilla ja työllistymisveroasteilla, eli sillä osuudella palkkatulon lisäyksestä, joka jää saamatta kun lisätään työntekoa tai hakeudutaan ansiotyöhön. Tulonlisäyksen seurauksena verot, veronluonteiset maksut sekä tulosidonnaiset palvelumaksut nousevat ja tarveharkintaiset etuudet pienenevät. Mitä suurempia efektiiviset marginaaliveroasteet ja työllistymisveroasteet ovat, sitä pienempiä ovat työnteon taloudelliset kannustimet.

  VastaaPoista
 94. Miksi parisuhteessa ei saisi sekstailla muiden kanssa?

  Miksi liitämme seksin parisuhteeseen? Miksi en saisi suhteessa olla muiden kanssa?


  Minua askarruttaa, miksi meillä on tapana vetää yhtäläisyysmerkit seksin ja parisuhteen väliin. Sinkku voi vielä harrastaa seksiä pyrkimättä parisuhteeseen, mutta jos on parisuhteessa, seksi pitäisi rajoittaa parisuhteeseen. Näin elämää nähneenä naisena en ymmärrä tätä. Eihän parisuhde ole mikään seksileiri. Se on kahden ihmisen kiintymys- ja rakkaussuhde, jossa voi mielellään olla myös seksiä. Mutta miksi parisuhteessa oleva ei voisi harrastaa seksiä myös muiden kuin puolisonsa tai kumppaninsa kanssa? Uskon, että monet parisuhteet olisivat nykyistä onnellisempia, jos seksiä voisi silloin tällöin harrastaa muidenkin kuin oman kumppanin kanssa.

  VastaaPoista
 95. Nainen, ei näin! 6 vanhaa jippoa, jotka eivät tee sinusta seksikästä

  Meikki, seksikäs kävely, hiusten värin värjääminen... Uuden tutkimuksen mukaan nämä temput ovat turhia.
  Uuden tutkimuksen mukaan seksikkäintä ja puoleensavetävintä on yllätys, yllätys omana itsenään oleminen. Ontariolaisen Queensin yliopiston mukaan ulkonäön tai kävelyn muuttaminen saa naiset vaikuttamaan vähemmän puoleensavetäviltä.

  Professori Nikolaus Troje ja hänen tutkimusryhmänsä selvittivät kävelytyylin vaikutusta viehättävyyteen. Heidän mukaansa seksikäskään kävely ei näytä kuumalta ellei se sovi kyseisen ihmisen vartalonmuotoon ja tyyliin. Feikattu keinahtelu sai sen sijaan naisen näyttämään vähemmän viehättävältä.

  Suurin osa naisista ei varmasti kiinnitä kävelyynsä mitään huomiota, mutta tutkimustulosta voi soveltaa laajemminkin. Troje vetää samalla logiikalla listalta yli myös korkeat korot, viimeisimpien trendien perässä juoksemisen, tekorusketuksen ja voimakkaan meikin sekä hiusten värjäyksen.

  The Telegraph-lehden haastatteleman Trojen mukaan ei ole helppoa - tai kannattavaa - yrittää olla jotain, mitä ei aidosti luonnostaan ole.

  – Näkömme on voimakas valheenpaljastin, joka paljastaa pienimmätkin epäjohdonmukaisuudet. Reagoimme niihin negatiivisesti, hän toteaa.

  Sen vuoksi persoonallisuuteen sopimattomat muotivaatteet eivät tee kuumaksi ja tekorusketuksen pystyy erottamaan jo kaukaa. Trojen mukaan kyky erottaa teeskentely todellisesta on peräisin jo luolamiesten ajoilta, jolloin sitä käytettiin aivan toiseen tarkoitukseen - erottamaan helposti metsästettävät heikot yksilöt tai haavoittuneet saaliseläimet terveistä ja voimakkaista.

  Tuhansia vuosia vanha hiusten värjäyksen perinne saa myös kenkää.

  – Viehättävyys perustuu johdonmukaisuuteen. Tummat kulmat ja vaaleat hiukset yhdessä viestivät vain siitä, että sinussa on jotain outoa.

  VastaaPoista
 96. Nainen meni Tinderiin ilman meikkiä - katso, kuinka kävi!

  22-vuotias meksikolainen kauneusvloggaaja Alexa Mitchell päätti testata, kumpi toimisi deittisovelluksessa paremmin: meikitön selfie vai muokattu kuva.

  Mitchell esittelee tulokset maicangirl-nimisellä YouTube -kanavallaan.

  Ensin Mitchell postasi kolme täysin naturellia selfietä Tinder-profiiliinsa. Sen jälkeen hän pyyhki oikealle 100 kertaa hyväksyen siis 100 miestä Tinder-parikseen. Viiden tunnin jälkeen 16 miestä oli antanut sydäntä takaisin.

  Kokeen seuraavassa vaiheessa Mitchell retusoi Relook-applikaatiolla samat kolme kuvaa imartelevimmiksi ja pyyhki läpi uudet 100 miestä. Muokatut kuvat toimivat luonnollisia kuvia paremmin ja poikivat naiselle 73 peräti Tinder-paria.

  - Editoidut kuvat otettiin paljon innostuneemmin vastaan kuin luonnolliset kasvokuvat, kertoo Mitchell Buzzfeedille.

  Karulta vaikuttavasta tuloksesta huolimatta editoimattomien kuvien saama miesmäärä oli Mitchellille yllätys, ja tämä kertookin odottaneensa pienempää lukua.

  Mitchell arvioi, että deittisovelluksia käyttävät miehet ovat taipuvaisia valitsemaan puhtaamman ja virheettömän näköisen ulkonäön, eivätkä välttämättä ole niinkään paksun meikin tai korostettujen piirteiden perään.

  VastaaPoista
 97. Parisuhteestasi tulee särkymätön yksinkertaisen neuvon avulla - vaatii vilpitöntä luonnetta

  Tuoreesta tutkimuksesta selviää, miten maksimoit rakkautenne mahdollisuudet kestää ja säilyä kukoistavana. Tulokset saatiin keskimäärin 40 vuotta naimisissa olleilta rakastavaisilta.

  Kun rakkaasi saa kuulla iloisia uutisia, kannattaa sinun eläytyä hänen riemuunsa. Tuoreen kanadalaisen tutkimuksen mukaan se saattaa nimittäin enteillä kestävää ja onnellista parisuhdetta.

  Human Brain Mapping -lehdessä julkaistuun tutkimukseen osallistui 14 naista, jotka olivat olleet naimisissa keskimäärin 40 vuotta. Heille näytetiin lyhyitä mykkäelokuvia, joissa esiintyi joko heidän oma aviomiehensä tai heille täysin tuntematon ihminen.

  Videoissa oli ideana, että niiden synnyttämät tunteet olivat aivan erilaisia, kuin mitä naiset osasivat odottaa. Esimerkiksi "Hääpäiväksi"-nimetyllä videolla saattoi olla kuvamateriaalia kumppanin ilmeistä, kun hän muisteli kokemuksiaan auto-onnettomuudesta.

  Tulokset

  Naisten reaktioita heidän kumppaniensa tunteisiin tutkittiin aivoskannauksen avulla. Tärkein tutkimustulos oli, että naisten aivot aktivoituivat selvästi vain, kun he näkivät miehensä tuntevan yllättäen positiivisia tunteita.

  Naiset, jotka elivät heidän aiemmin täyttämänsä kyselyn mukaan onnellisessa liitossa, aivojen empatiasta vastaava alue aktivoitui heidän nähdessään rakkaansa iloitsevan.

  - Tiede osoittaa aina vain vahvemmin, että valitsemme vastapuoliskomme sen perusteella, miten hyväksi he saavat olomme tuntumaan, lääkäri ja tutkija Duana Welch selvittää.

  Näin ollen neuvo onnelliseen ja kestävään parisuhteeseen on niinkin yksinkertainen kuin: "Iloitse rakkaasi ihanasta hymystä, nauravista silmistä, villeistä unelmista - saavutuksista millä tahansa elämän alueella".

  VastaaPoista
 98. ”Vihreät luiskahtivat oppositioon kuin norppa Saimaaseen”

  Puolueet joutuvat miettimään askelmerkkinsä, Ajatuspaja e2:n johtaja Karina Jutila sanoo.
  – Helpointa on vihreillä, jotka luiskahtivat oppositioon kuin norppa Saimaaseen. Vain omahyväisyys voi hidastaa ympäristöpuolueen kasvua, yhteiskuntatieteiden tohtori kirjoittaa Suomenmaan blogissaan.
  HANKALAMPAA on vasemmistoliitolla, koska Paavo Arhinmäen johdolla puolue päätti peesata Kreikka-veljiä ja suositella lisävelkaa kotimaan ongelmien hoitoon.
  Jutilan mukaan eurovaalit 2014 menivät Arhinmäen joukoilta mainiosti, mutta innostus vei harkintakyvyn. Hän aprikoi, että vasemmistoliitossa siivousurakan vetäjä menee vaihtoon.
  – Jos puolueessa yhtään luetaan tilannetta, Arhinmäen paikalle valitaan vasemmistopopulistisen retoriikan osaava nainen, esimerkiksi Li Andersson tai Hanna Sarkkinen.
  Jutila arvioi myös SDP:n tilannetta. Hän uskoo, että puolueessa tartutaan nyt työhön.
  – Vanhasta kansanliikkeestä politiikan osaaminen ei ole kadonnut mihinkään, Jutila kuvaa.

  VastaaPoista
 99. Miksi vain nuoria miehiä?

  Virolaislehdessä ja keskustelupalstoilla pohditaan myös sitä, miksi Kirkkonummelle saapuneet turvapaikanhakijat ovat pääosin nuoria miehiä.

  Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Kati Vahtera kertoo, että syy löytyy kyseisen hostellin tiloista.

  - Hostellin huoneet ovat pieniä, kahden hengen huoneita tai sitten suuria, 14 hengen tiloja ja niihin nuoret miehet voidaan sijoittaa helpommin kuin esimerkiksi perheet, Vahtera kertoo.

  Tällä tavoin perheille ja esimerkiksi yksin tulleille naisille on voitu järjestää tiloja muista vastaanottokeskuksista vapautuneista huoneista.

  - Olemme ostaneet palvelut hostellilta, emme ole organisoineet siellä tehtyjä siirtoja, Kati Vahtera sanoo myös.

  Vaikka tilanne KN Keskuksessa saattoi vielä perjantaina olla epäselvä, maanantai-iltapäivänä tunnelma on toinen.

  - Täällä on ollut rauhallista, Vahtera sanoo.

  Turvapaikanhakijoiden määrä on lisääntynyt koko Euroopassa, kun turvallisuustilanteet muun muassa Irakissa, Syyriassa, Somaliassa sekä Afganistanissa ovat kiristyneet. Viime viikkoon mennessä turvapaikkaa on hakenut Suomesta lähes 5000 ihmistä. Helsingin Sanomat kertoi aiemmin, että Irakista tulee eniten turvapaikanhakijoita, sillä terroristijärjestö Isis valtaa maan alueita samaan aikaan, kun Yhdysvallat on vähentänyt joukkojaan maasta.

  VastaaPoista
 100. Armeijan aikaisia rokotustietoja ei pian tarvitse enää muistella

  Potilastietojen siirtyminen Puolustusvoimien ja siviilin välillä helpottuu tulevaisuudessa. Mahdollisesti jo ensi vuonna esimerkiksi kuntien terveyskeskuslääkärit voivat reserviläisen suostumuksella tarkistaa sähköisestä potilasarkistosta, mitä hoitoja varusmiespalveluksen aikana on annettu. Tällä hetkellä potilastiedot eivät automaattisesti siirry suuntaan tai toiseen.

  Puolustusvoimat on uusimassa potilastietojärjestelmäänsä. Uuden potilastietojärjestelmän on tarkoitus tulla käyttöön vuoden 2016 alkupuolella.

  Samoihin aikoihin Puolustusvoimat liittyy sähköisiin Kanta-palveluihin. Kanta-palvelu sisältää muun muassa sähköisen potilastiedon arkiston, jota käyttää tällä hetkellä jo pääosa Suomen terveyskeskuksista sekä muutamia yksityisiä toimijoita. Puolustusvoimien on määrä myös ensi vuonna ottaa käyttöön sähköinen resepti.

  VastaaPoista
 101. Naiset perustivat oman kylän – miehet pidetty poissa jo 25 vuotta

  Joukko kenialaisnaisia perustivat Samburun kupeeseen kylän vuonna 1990. Umojaksi nimetty pikkukylä eroaa muista yhteisöistä, sillä siellä asuu vain naisia. Miesasukkaat eivät ole olleet tervetulleita yli 25 vuoteen.

  Perustajien mukaan Umoja on erityisesti hyväksikäytettyjen, raiskattujen ja pahoinpideltyjen naisten turvasatama. Siellä naiset saavat elää rauhassa ilman pelkoa tai alistamista. Kylän naiset ovat tasavertaisia ja heille on tärkeää, että heidän yhteisössään elävät lapset saavat koulutuksen.

  Metro-lehden mukaan Umoja ei ole täysin eristäytynyt maailmasta, vaan miehet voivat käydä kylässä vierailemassa. Pitkäaikainen oleskelu tai asuminen on kuitenkin miehiltä kielletty. Umojassa juhlittiin hiljattain 25-vuotisjuhlaa ja perustajat toivovat, että heidän yhteisönsä kukoistus jatkuu vielä pitkään.

  VastaaPoista
 102. Harrastatko mykkäkouluja? – Terapeutti: ”Kovimpia aseita väkivallan jälkeen"

  Mykkäkoulu on tuttu juttu monessa suomalaisessa parisuhteessa.
  Se on outo tilanne: kun toinen osapuoli vetäytyy hiljaisuuteen muutamaksi tunniksi tai joku jopa viikoksi.

  Pariterapeutti Keijo Markova sanoo, että mykkäkoulussa katkaistaan tietoisesti yhteys toiseen. Mykkäkoulun viesti on: ”Sinä olet niin mahdoton, että suljen sinut ulkopuolelle ja ehkä hylkäänkin.”

  – Se on tilanne, jossa toinen saadaan voimakkaaseen tunnetilaan uhkaamalla hylkäämisellä. Mykkäkoulu on kovimpia aseita väkivallan jälkeen, Markova toteaa.

  Markova muistuttaa, että ihmiset ovat erilaisia: toiset ovat räiskähtelevämpiä, toiset vetäytyvämpiä. Vetäytyminen saattaa olla keino suojautua riidoilta. Lenkille lähtö riidan iskiessä ei ole paha juttu, kunhan palattuaan haluaa selvittää asiat.

  Kun riita ja mykkäkoulu ovat ohi ja tilanne rauhallinen, kannattaa selvittää asioita puhumalla.

  – On hyvä jutella, mitä kumpikin toivoo suhteelta, ja miettiä, mikä estää toteuttamasta niitä toivottuja asioita, sanoo Markova.

  VastaaPoista
 103. Naistutkimuksen vastaista, joten ei voi siis olla totta:

  Sexual motivation and hormones - Wikipedia, the free encyclopedia

  VastaaPoista
 104. ”Miksi lähes kaikki ovat nuoria miehiä?” – Eurooppaan saapuvat turvapaikanhakijat antavat väärän kuvan pakolaiskriisistä

  ”Miksi lähes kaikki pakolaiset ovat nuoriamiehiä? Siis juuri niitä, joiden pitäisi olla puolustamassa ja rakentamassa omaa maataan. Mutta ovat mielestäni kaikki pelkureita, karkureita, rosvoja ja pettureita. Ihan oksettaa kun joutuu niitä täällä näkemään.”

  Tällaisia näkemyksiä esitti nimimerkki kalacalle Iltalehden nettikeskustelussa viime keväänä. Vastaavanlaiseen ihmettelyyn törmää netissä tuon tuosta, kun mediaa seuraavat suomalaiset tekevät silmämääräisiä havaintoja maailman pakolaistilanteesta – niin myös tänä kesänä esimerkiksi Välimeren siirtolais- ja pakolaiskriisiin liittyen.

  Maahanmuuttoviraston tilastot osoittavat, että kansanmiesten ihmettelyissä on totuuden siemen. Suomeen tänä vuonna tulleista turvapaikanhakijoista 78 prosenttia on ollut miehiä, kun viime vuonna miesten osuus oli 71,5 prosenttia.
  EU:n kaikkiin 28 jäsenmaahan viime vuonna tulleista turvapaikanhakijoista 70 prosenttia oli miehiä, kerrotaan Eurostatin tilastoissa.

  VastaaPoista
 105. Ero voi todella fyysisesti murtaa sydämen
  Lääkäri kirjoitti tietokirjan romanttisesta huumasta – rakkaus tuntuu lujaa fyysisestikin


  Nainen odottaa liikennevalojen vaihtumista Bulevardilla. Vieressä seisoo niin komea mies, että nainen meinaa kaatua korkeilla koroillaan.

  "Hillitsin itseni, koska mies oli liikkeellä poikansa kanssa", Emilia Vuorisalmi kertoo nauraen.

  Hän on tuo nainen, joka on juuri kompuroinut onnellisesti ulos romanttisista komedioista tutusta kohtauksesta: tuntemattomien kemioiden törmäyksestä.

  Tai oikeastaan kyse ei ole kemioista vaan pienten, feromoneiksi kutsuttujen hiukkasten avulla tapahtuvasta viestinnästä, selventää Vuorisalmi. Hän on ammatiltaan yleislääkäri.

  Vuorisalmi kiinnostui feromoneista jo vuosia sitten. Mielenkiinto kasvoi hänen juontaessaan TV2:n ihmissuhdeohjelmaa Hehkua vuonna 2013.

  "Tutkimukset osoittavat, että sinkut kokevat vastakkaisen sukupuolen edustajat komeampina tai kauniimpina kuin parisuhteessa olevat. Sinkut aistivat myös herkemmin feromoneja."

  Liikennevaloissa hämmentynyt Vuorisalmi on sinkku.

  "Ihmetyttää, että järkeväksi mielletyn ammatin harjoittajan ajatellaan hallitsevan muita paremmin tunteensa. Olen ollut muutaman kerran niin koukussa romanttisen rakkauden huumaan, että kirjoitin kirjan selvittääkseni, mikä siinä oikein koukuttaa."

  VastaaPoista
 106. Amnesty: Prostituoituja ei pitäisi rangaista työstään

  hmisoikeusjärjestö Amnesty haluaa poistaa suostumukseen perustuvan seksityön kriminalisoinnin.

  Suomessa seksin myyminen ei ole rikos. Sen sijaan seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan uhrilta tai alaikäiseltä on rikos.

  Amnestyn ihmisoikeustyön johtaja Niina Laajapuron mukaan prostituution määrittely rikolliseksi toiminnaksi heikentää naisten asemaa ympäri maailman.

  – Haluamme poistaa kriminalisoinnit, koska ne vaikeuttavat haavoittuvassa asemassa olevien tilannetta entisestään. On tärkeä tehdä eroa käsitteille, eli me puhumme aikuisten välisestä, suostumukseen perustuvasta seksistä, emme ihmiskaupasta. Ihmiskauppa on ehdottomasti kielletty jo kansainvälisen oikeuden mukaan ja se pitää kriminalisoida, samoin kaikenlainen hyväksikäyttö puhumattakaan alaikäisten lasten tilanteesta.

  Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Katju Aro on samaa mieltä seksin myyjien aseman turvaamisesta. Hänen mielestään Amnestyn ehdotuksessa kuitenkin sivuutetaan parittajien asema.

  – Me kritisoimme bordellitoiminnan järjestämistä ja kolmannen osapuolen hyötymistä prostituutiosta.

  Bordellit ovat laillisia esimerkiksi Saksassa ja Hollannissa.

  VastaaPoista
 107. Suosikkinäyttelijän suoraviivaiset seksineuvot saavat jatkoa, ‘kyykkypissan’ avulla parempaa seksiä

  Suosikkinäyttelijä Gwyneth Paltrow on noussut jonkinlaiseksi ‘seksiguruksi’ annettuaan suoraviivaisen vinkin kumppanin miellyttämisestä – riitelyn sijasta anna kumppanille suuseksiä.

  Näyttelijän viimeisin vinkki parempaa seksiä haluaville naisille on…myös suoraviivainen. Goop-nettisivustolla Paltrow toteaa seuraavaa; parempaa seksiä haluavien naisten kannattaisi suihkukäynnin aikana tempaista ‘kyykkypissat’

  Kyykkypissa-asennossa lantionpohjan lihakset joutuvat töihin. Ja kun lantionpohjan lihakset ovat timmissä kunnossa, seksistäkin saa enemmän irti.

  VastaaPoista
 108. Valtuutettu tykittää Tampereen kaupunkia: "Työaika osalla vain 6 tuntia 45 minuuttia"

  Tamperelainen valtuutettu vaatii kaupungin työntekijöille nykyistä pitempiä työpäiviä.
  DI, kaupunginvaltuutettu Antti Ivanoff (kok) sanoo, että julkisella sektorilla on mahdollista pidentää työaikaa Tampereella runsaasti. Hän jättää asiasta valtuustoaloitteen tiistaina.
  Hänen mukaansa osalla kaupungin työntekijöistä on toimistotöissä käytännössä käytössä 6 tunnin ja 45 minuutin työaika, jonka lisäksi työntekijöillä on vielä palkallinen ruokatauko.
  - Tampereen kaupunki jättää noudattamatta kunnallista työehtosopimusta, tarjoten osalle toimistotyöntekijöistä muita kuntia lyhyemmän työajan. Päivittäinen työaika rajataan osalla henkilöstöstä 6h 45min pituiseksi, jonka lisäksi tulee palkallinen ruokatauko. Kiristyneessä taloustilanteessa on syytä normalisoida toimistotyöaika Tampereen kaupungilla kunnallisen työehtosopimuksen mukaiseksi, Ivanoff vaatii aloitteessaan.

  VastaaPoista
 109. Liki kolme neljäsosaa peruskoulun opettajista on naisia

  Suomessa peruskoulun opettajista on 73,6 prosenttia naisia, joten on hyvin mahdollista, että koululainen on koko peruskoulunsa ajan vain naisopettajan opissa.
  Lukiossa tilanne on hieman tasaisempi, siellä opettajista on naisia enää 66,2 prosenttia. Opettajien sukupuolella ei kuitenkaan ajatella olevan opetuksen kannalta väliä, vaikka miesopettajien vähyydestä onkin puhetta.
  Niinpä ei ole olemassa suositusta siitä, pitäisikö kouluissa huomioida mies- ja naisopettajien tasainen käyttö, kertoo Opetushallituksen opetusneuvos Anneli Rautiainen.
  Opetusneuvos kehottaa luottamaan opettajien pätevyyteen, jolloin sukupuolella ei tulisi olla väliä.
  - Painottaisin ennemmin pedagogista kuin kasvatuksellista näkökulmaa, sanoo Rautiainen viitaten siihen, että miesopettajien tarvetta perustellaan joskus kasvatuksellisilla syillä.
  Karkeasti ottaen 20 prosenttia Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella luokanopettajaksi opiskelevista on miehiä.
  - Mielellään ottaisimme miehiä enemmän. Olemme koittaneet aktiivisesti miettiä sitä, onko valintakoeprosessi sellainen, joka vaikuttaa tähän entisestään, kasvatustieteen professori Ritva Kantelinen kertoo.

  VastaaPoista
 110. "Penikseni roikkui kuin kravatti"

  Mats Kardell oli Ruotsin ensimmäisiä kehonrakennuksen ammattilaisia.

  Vuonna 1980 Kardell kruunattiin Ruotsin mestariksi. Mestaruuksia tuli myöhemmin vielä kolme kappaletta lisää.

  Maailmanmestaruuskisoissa hän saalisti hopeaa.

  Menestys tuli kuitenkin dopingin avulla, joka alkoi näkyä miehen terveydessä. ADHD:ta sairastanut Kardell alkoi ymmärtää ottamiensa aineiden seurauksia kilpailujen yhteydessä vuonna 1989.

  - Verenpaineeni vaihteli kuin vuoristorata. Kärsin unettomuudesta ja tunsin paljon muitakin sivuvaikutuksia, mies kertoo.

  Yksi niistä oli erektiohäiriö.

  - Penikseni roikkui kuin kravatti, hän kuvailee.

  VastaaPoista
 111. Li Andersson: Vasemmisto on vaihtoehto all male panel -ilmiölle

  Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Andersson mielestä vasemmistoliiton tulee nostaa profiiliaan edistämällä feminististä työmarkkinapolitiikkaa

  Li Andersson haluaa vasemmiston haastavan all male panel-ilmiön feministisellä työmarkkinapolitiikalla.

  – Mielestäni vasemmistoliiton tulee nostaa profiiliaan edistämällä feminististä työmarkkinapolitiikkaa. Se tarkoittaa subjektiivisen päivähoito-oikeuden ja vanhempainvapaajärjestelmän uudistamisen puolesta toimimista sekä tasa-arvovaikutusten näkyviksi tekemistä poliittisessa päätöksenteossa. Vasemmiston tulee toimia all male panel-ilmiön vastavoimana, Andersson toteaa tiedotteessaan.

  Andersson on nostanut eduskuntaryhmän kesäkokouksessa pitämässään puheessaan esiin kaksi muutakin aloitetta. Hän teki ehdotuksen vasemmistolaisesta kansanäänestysaloitteesta eurooppalaisen talouspolitiikan suunnasta.

  – Annetaan kansalaisille mahdollisuus ilmaista, haluaako jatkaa nykyisen kaltaisessa unionissa, nykyistä enemmän yhteistä finanssipolitiikkaa harjoittavassa unionissa vai omalla valuutalla, Andersson ehdottaa.

  Anderssonin mukaan talouskuri on niin syvällä rahaliiton rakenteissa, että vasemmiston kanta euroyhteistyön tulevaisuuteen on arvioitava uudestaan.

  – Euroryhmän uhka lopettaa Kreikan pankkijärjestelmän hätärahoitus, joka lopuksi kiristi Syrizan johtajia hyväksymään talouskuripolitiikkaa jatkavan kolmannen tukipaketin, oli talouskuripolitiikan viemistä sen härskeimpään äärimmäisyyteen, Andersson toteaa.

  Lisäksi hän mukaansa tuloerojen kasvattaminen on Suomen hallituksen talouspoliittinen punainen lanka.

  – Eri vaihtoehdot yksikkötyökustannusten alentamiseksi hyödyttävät työnantajia samalla kun pienentävät työntekijöiden osuutta tulonjaosta, Andersson huomauttaa.

  VastaaPoista
 112. Petetty nainen sytytti poikaystävän peniksen tuleen – video leviää netissä

  Työkaverinsa kanssa pelehtinyt mies oli jäänyt kiinni pettämisestä tyttöystävälleen. Nainen päätti kostaa miehelle kivuliaalla tavalla. Tyttöystävä odotti, että mies nukahtaisi, jotta hän voisi sytyttää miehen alushousut tuleen.

  Daily Mail -lehden mukaan kosto ei jäänyt siihen, vaan tyttöystävä kuvasi kiusallisen tilanteen videolle. Nainen oli suunnitellut jakavansa videon sosiaalisessa mediassa, jotta kaikki näkisivät hänen pettäjämiehensä peniksen palavan.

  Onneksi poikaystävä havahtui pian liekkeihin ja hän sammutti tulen ripeästi. Nopeasta toiminnasta huolimatta mies ei välttynyt palovammoilta. Petetty tyttöystävä käski miestä pakkaamaan tavaransa ja häipymään. On todennäköistä, että poikaystävä hakeutui sairaalaan tapauksen johdosta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko mies tehdä asiasta ilmoituksen poliisille.

  VastaaPoista
 113. Miehetkin kärsivät ulkonäköpaineista: "Olen vihannut kehoani jo kauan"
  Kun puhutaan ulkonäköpaineista, samassa lauseessa mainitaan yleensä naiset.


  Myös miehet voivat yhtä lailla pyrkiä täydelliseen vartaloon, mitä se sitten tarkoittaakaan. Yleensä täydellinen vartalo kun tarkoittaa jokaiselle ihmiselle eri asioita.

  Siinä, missä pohditaan millainen on naisellinen vartalo, pohditaan samalla, millainen on miehinen vartalo. Onko sen tarkoitus olla lihaksikas vai voiko mies olla laiha tai pömppövatsainen?

  VastaaPoista
 114. Tauski luottaa koiraan parisuhdetta enemmän

  Laulaja Tauski on pettynyt parisuhteisiinsa. Hän latelee suoralta kädeltä luottavansa koiraansa huomattavasti enemmän kuin aiempiin ihmissuhteisiinsa.

  – Vaihda sinäkin koiraan ja huomaat kuinka herkässä on hymy ja jalkasi alkaa nousemaan kuin joutsenen kaula. Maximus on 5-vuotias saksanpaimenkoira ja "hän" on rakkain ja paras ystäväni sekä elämänkumppani mitä minulla on milloinkaan ollut, Tauski toteaa.

  – Iso M ei petä ei jätä eikä järkkää ongelmia. Hän on muuten varsinainen big daddy, 48 lapsen isä ja lisää on taas tulossa joulun tienoilla. Yksi kunnon koira voittaa monta huonoa (ihmissuhdetta), kun siivoojaa en tarvitse ja kokiksi olen syntynyt. Vanha sanonta kuuluu, että "Ei ole silakka kala eikä piika ihminen". No, silakoista kyllä pidän erityisen paljon ja Maximus myös.

  VastaaPoista
 115. Nyt se on tutkittu: Tasa-arvoisessa parisuhteessa harrastetaan enemmän… liikuntaa

  Miehet ja naiset, jotka kokevat olevansa tasa-arvoisia kumppaninsa kanssa harrastavat vapaa-ajallaan todennäköisesti enemmän liikuntaa, kuin henkilöt, jotka eivät koe suhdettaan tasa-arvoiseksi.

  Enemmän liikuntaa harrastavien joukossa molemmat sukupuolet kokivat tasa-arvon toteutuvan paremmin, kertoo Wall Street Journal.

  Tutkimuksen mukaan etenkin naiset näyttivät hyötyvän enemmästä liikunnasta tasa-arvon saralla.

  Tasa-arvoinen parisuhde saattaa edistää suurempaa yhteistyötä ja tarjota kummallekin osapuolelle enemmän valinnanvapauksia ja vapautta ylipäänsä, mukaan lukien mahdollisuus liikuntaan.

  Aiemmat tutkimukset ovat havainneet, että avioliitto leikkaa miesten liikunta-aikaa enemmän kuin naisten, vaikka naimisissa olevat miehet käyttävät enemmän aikaa fyysisiin aktiviteetteihin kuin naiset.

  Tutkimus tehtiin Iso-Britanniassa ja Ruotsissa, ja siinä analysoitiin 772 ihmistä, jotka olivat naimisissa tai asuivat kumppaninsa kanssa. Tutkimuksen osallistuneet henkilöt osallistuivat suurempana tutkimukseen jo 16-vuoden ikäisiä, ja he vastasivat tutkimuskysymyksiin säännöllisin väliajoin vuoteen 2007 asti, jolloin he olivat 42 vuotiaita.

  Tutkittavilta kysyttiin ikävuosina 21 ja 42 kuinka usein viimeisen 12 kuukauden aikana he olivat harrastaneet liikuntaa. 42-vuoden ikäisinä he raportoivat havaitsemastaan tasa-arvon tasosta parisuhteessaan.

  Tutkittavista miehistä 42,7 prosenttia ja 36,7 prosenttia naisista arvioi parisuhteensa olevan “täysin tasa-arvoinen”.

  Miehet raportoivat liikkuvansa enemmän 21-vuotiaina kuin 42-vuotiaina. Tutkijoiden odotuksia vasten naiset ilmoittivatkin kasvaneesta fyysisestä aktiivisuudesta 42-vuoden iässä.

  42-vuotiaista naisista 11,3 prosenttia harrasti liikuntaa päivittäin kun miehistä vain 6,5 prosenttia raportoi samaa.

  Ihmiset, jotka katsoivat olevansa täysin tasa-arvoisessa parisuhteessa, harrastivat kaksi tai kolme kertaa todennäköisemmin liikuntaa päivittäin verrattuna niihin, jotka katsoivat olevansa epätasa-arvoisemmassa parisuhteessa.

  VastaaPoista
 116. Suomen täydelliset venäläisnaiset lyttäävät suomalaisnaisten tyylin: “Jos pistetään korkokengät jalkaan, niitä pitää osata käyttää”

  Livin alkusyksyn uusi satsaus Suomen täydelliset venäläisnaiset startta ensi maanantaina. Ohjelman tähdistä Sofia Kazakov ja Alisa Ranta-aho kertoivat Radio Rockin Korporaatiolle, että venäläisnaisilla on tyyliä. Naisten mukaan tyylin takia saattaa joutua myös vähän kärsimään ja Alisa kertoi korkokenkien aiheuttavan melkoisesti kipuakin. Korkokenkien aiheuttamasta kivusta huolimatta ne ovat kuitenkin oleellinen osa heidän tyyliään.

  Sofia on aikaisemmin tyrmännyt Me naiset -lehden haastattelussa osin suomalaisten tyylin ja hänen mukaansa, jos esimerkiksi korkokenkiä käyttää niin niillä olisi hyvätä osata oikeasti kävelläkin. Katso naisten mietteet yltä!

  VastaaPoista
 117. Tällaisen miehen suominainen tahtoo sänkyynsä: ”Eivät stressaa turhista, ovat itsevarmempia ja tietävät, miten nainen sytytetään”

  Mikä sängyssä miellyttää eniten? Suomalaisnaiset vastasivat.
  IS kertoi eilen brittikyselytutkimuksesta, jonka mukaan naista miellyttää sängyssä eniten pulska mies. Naiset perustelivat valintaa pyöreiden miesten sänkytaidoilla ja kokeiluhaluilla. Heidän kanssaan kehuttiin saavan jopa parempia orgasmeja.

  Kysyimme samaa asiaa suomalaisnaisilta ja vastaus oli selvä. Pulska vei voiton lähes samoin lukemin kuin Britanniassakin. Suomalaisnaisista 36 prosenttia äänesti pyöreän parhaaksi kumppaniksi, kun brittinaisista tätä mieltä oli 38 prosenttia. IS:n verkkokyselyssä vastaajia oli yli 24 000.

  VastaaPoista
 118. Tutkimuksen yllättävä luku: Yli 85-vuotiaat suomalaiset kovia ostamaan aikuisviihdettä verkosta

  Yli 85-vuotiaat suomalaiset ovat löytäneet verkko-ostamisen. Erityisesti vanhusten mieleen on aikuisviihdetuotteet, kertoo verkon maksuliikenettä välittävä Klarna.

  Tutkimuksessa selvitettiin Klarnan kautta tehtyjä ostoksia kuluvan vuoden tammikuun alusta kesäkuun loppuun.

  Verkko-ostaminen painottuu Suomessa viihteeseen, vaatteisiin ja ulkoiluun. Naiset tekevät verkon vaateostokset mutta ostavat yhä enemmän elektroniikkaa.

  Sydäntalven ostot olivat ennen kaikkea viihdettä, kesää kohti ostoslistoille päätyy myös vaatteita ja ulkoiluvälineitä.

  Tilastoista käy ilmi, että 76–85-vuotiaat tekevät vain 0,2 prosenttia suomalaisten verkko-ostoksista. Sen sijaan yli 85-vuotiaat tekevät ostoksista jopa 6 prosenttia.

  Yli 85-vuotiaat ostivat kaikista ostetuista aikuisviihdetuotteista 14 prosenttia, joka on lähes yhtä paljon kuin 36–45-vuotiaiden osuus (15 prosenttia) ja enemmän kuin 46–55-vuotiaiden osuus (9 prosenttia).

  Tutkimus perustuu Klarnan tilastoihin. Yhtiöllä on Euroopassa yil 35 miljoonaa kuluttaja-asiakasta.

  VastaaPoista
 119. Armeija voi toimia kielikylpynä – ruotsinkielisilläkin komentokielenä suomi

  Vänster, vänster ett, två, tre...Osasto, seis!!! Ruotsinkielisen Uudenmaan prikaatin komentokielenä on suomi, vaikka koulutus annetaan ruotsiksi. Varusmiespalvelus toimii joillekin alokkaille kielikylpynä ruotsinkieleen.

  UUTISET
  KOTIMAA
  Kotimaa 18.8.2015 klo 16:27 | päivitetty 18.8.2015 klo 16:27
  Armeija voi toimia kielikylpynä – ruotsinkielisilläkin komentokielenä suomi
  Vänster, vänster ett, två, tre...Osasto, seis!!! Ruotsinkielisen Uudenmaan prikaatin komentokielenä on suomi, vaikka koulutus annetaan ruotsiksi. Varusmiespalvelus toimii joillekin alokkaille kielikylpynä ruotsinkieleen.


  Dragsvikin varuskunnan portti
  Kuva: YLE
  Asepalvelus Uudenmaan prikaatissa Dragsvikissä on monelle suomenkieliselle kielikylpy toisen kotimaisen saloihin. Yleensä 700 – 750 alokkaan saapumiseristä noin 15 prosenttia puhuu äidinkielenään suomea.

  – Useimmilla heistä on kuitenkin kaksikielinen tausta. Toki mukana on myös täysin suomenkielisiä. Tämä on valtavan hyvä tilaisuus oppia ruotsia, kertoo Uudenmaan prikaatin tiedottaja Merja Laaksonen.

  Kielikoetta Dragsvikiin pyrkijöille ei järjestetä.

  – Kouluruotsilla pärjää hyvin. Jonkinasteinen kielitaito on kuitenkin hyvä olla, että selviää alusta.

  Ruotsinkieliseltä Pohjanmaalta tulevan varusmiehen Evert Vikmanin mukaan suomea kuuleekin varuskunnassa yleisesti.

  – Tupakavereistani pari, kolme puhuu melkein ainoastaan suomea ja ymmärtää todella vähän ruotsia.

  Varusmiehet opettavatkin kotimaisia kieliä toinen toisilleen.

  – Olen ollut monta kertaa tulkkina kun olen istunut tunnilla suomenkielisen vieressä ja kääntänyt kaikki lauseet. He kyselevät koko ajan, mitä kouluttaja nyt sanoi. Onhan se vähän raju paikka tulla oppimaan kieltä, mutta se on oma valinta.

  Komentokielenä suomi

  Suurin osa Dragsvikin varusmiehistä hallitsee suomen, osalla Pohjanmaalta ja saaristosta tulevilla suomi on hyvin heikoissa kantimissa.

  – Aika hyvin täällä pärjää, jos osaa vain ruotsia, mutta tietenkin olisi hyvä osata myös suomea. On siellä niitäkin, jotka eivät käytännössä puhu lainkaan suomea, kertoo varusmies Evert Vikman

  Joillekin voi tulla yllätyksenä, että ruotsikielisessä yksikössä komentokielenä on suomi. Se on lakiin asti kirjoitettu asia.

  – Komentokielenä on suomi, jotta voimme toimia muiden yksiöiden kanssa. Esimerkiksi suomenkielinen esimies voi näin komentaa joukkojamme, kertoo tiedottaja Merja Laaksonen.

  Varusmies Vikmanin mukaan suomenkieliset komennot eivät tuota hankaluuksia kenellekään.

  – Komennot ovat lyhyitä ja helppoja. Asento, lepo, katse oikeaan päin.

  VastaaPoista
 120. http://imgbox.com/2f9HswX3

  VastaaPoista
 121. 20 pientä asiaa, jotka tekevät suhteesta supervahvan

  Avaimet onnelliseen ja menestyksekkääseen suhteeseen tulevat monista pienistä asioista, kertoo Your Tango.

  Mitkä ovat avaimet onnelliseen ja menestyneeseen parisuhteeseen? Nauru? Taloudellinen vakaus? Ystävyys? Kommunikointi? Nämä kaikki asiat vaikuttavat tärkeiltä, mutta naimisissa olevia pareja tutkinut John Gottman sanoo vahvan parisuhteen perustaksi seuraavan: harjoittele ystävällisyyttä ajoissa ja usein.

  Ystävällisyys tarkoittaa sitä, että olet ystävällinen, antelias ja harkitsevainen.

  On kuitenkin aikoja, jolloin ystävällisyys on koetuksella. Kun olet vihainen tai allapäin, ystävällisyys ei ole listasi kärkipäässä. Se ei silti tarkoita sitä, ettet voisi opetella sitä. Your Tango listasi 20 asiaa, joilla ystävällisyyttä voi harjoitella.

  VastaaPoista
 122. Selvitä nämä asiat kumppanistasi ennen kuin sitoudut vakavasti

  Tietyistä asioista kannattaa ottaa selvää ennen papin aamenta tai asuntolainaa.

  "Ja niin he elivät yhdessä elämänsä onnellisina loppuun saakka."

  Useimmat meistä haaveilevat tuosta satukirjojen rakkaudesta. Tai ainakin suhteesta, joka kestää läpi elämän.

  Kumppani voi tuntua täydelliseltä varsinkin suhteen alkupuolella, mutta huuman haihduttua todellisuus iskee.
  Ennen loppuelämäksi sitoutumista kannattaa ottaa selvää tietyistä asioista. Ainakin seuraavat seitsemän kysymystä ovat keskeisiä suhteen tulevaisuuden kannalta:

  VastaaPoista
 123. Pettämissivustolle murtautuneet julkaisivat käyttäjätietoja

  Syrjähyppyseuran etsimiseen tarkoitetulle Ashley Madison -verkkosivulle murtautuneet hakkerit ovat julkaisseet sivustolta varastamiaan käyttäjätietoja.
  Niin sanotun pettämissivuston käyttäjien luottamuksella sivustolle luovuttamia tilitietoja ja sähköpostiosoitteita julkaistiin internetissä.

  Ashley Madison -sivuston omistajan, kanadalaisen Avid Life Median mukaan Kanadan viranomaisten lisäksi tietomurtoa tutkii Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI.

  Viime kuussa hakkeroidulla sivustolla on 37 miljoonaa käyttäjää. Tietomurron tekijäksi on ilmoittautunut Impact Teamiksi itseään kutsuva ryhmä. Se uhkasi tietomurrosta kerrottuaan julkaista seksiseuraa etsineiden henkilötietoja, ellei Ashley Madison -sivustoa suljeta.

  Avid Life Media kuvaili lausunnossaan käyttäjätietojen vuotamista rikolliseksi teoksi, jolla on todellisia vaikutuksia syyttömien ihmisten elämään.

  – Hakkerit ovat asettaneet itsensä yleisiksi moraalinvartijoiksi ja katsoneet oikeudekseen ulottaa henkilökohtaiset moraalikäsityksensä koskemaan koko yhteiskuntaa, yrityksen tiedotteessa sanotaan.

  VastaaPoista
 124. 37 miljoonaa pettäjää pulassa: hakkerit julkaisivat luottokorttitiedot ja seksifantasiat

  Uhkaus muuttui todeksi: "pettäjien deittipalvelu" Ashley Madisonia kaatavat hakkerit ovat julkaisseet omien sanojensa mukaan 37 miljoonan käyttäjän tiedot verkossa, kirjoittaa Gizmodo.

  Verkkoon vuodettu, lähes 10 gigatavun kokoinen paketti sisältää paitsi henkilötietoja, myös luottokorttitapahtumien listoja ja jopa profiileja, joissa kerrotaan yksityiskohtia seksuaalisista mieltymyksistä.

  The Impact Team -nimellä toimiva hakkeriryhmä uhkasi heinäkuussa paljastaa tiedot, jos palvelua ei suljeta, Gizmodo kertoi tuolloin. Ryhmä latasi osan tiedoista verkkoon näytteeksi jo aiemmin.

  Odotettavissa on myös paljastuksia. Eräs käyttäjä kertoi jo esimerkiksi hakeneensa palvelusta profiileita, jotka on luotu Ison-Britannian virkamiesten sähköpostiosoitteilla.

  Hakkereiden mukaan syy on yksin Ashley Madisonin. Palvelu lupaa poistaa kaikki profiilin tiedot 19 dollarin hintaisella Full Delete -toiminnolla, mutta ilmeisesti osa luottokorttitiedoista sekä nimet säilyvät tämänkin jälkeen.

  VastaaPoista
 125. Naisten viagra hyväksyttiin lääkkeeksi - mukana runsaasti varoituksia
  Lääke voi aiheuttaa vakavia oireita alkoholin kanssa otettuna.


  Yhdysvaltain lääke ja elintarvikevirasto FDA on hyväksynyt niin sanotun "naisten viagran", kertoo CNN. Kyseessä on lääke, joka on kehitetty naisille seksuaalisen haluttomuuden hoitoon.

  Kyseinen lääke kuitenkin toimii eri tavalla kuin miehille tarkoitettu viagra. Se ei vauhdita sukuelimien verenkiertoa, vaan muuttaa aivojen hormonitoimintaa. Lisäksi naisen pitää ottaa lääkettä joka päivän, jotta lääkkeestä saataisiin sen hyöty irti.

  Varoituksia ja sivuvaikutuksia

  Addyi-nimistä lääkettä saa myydä Yhdysvalloissa vain sertifioiduissa apteekeissa, ja lääkkeen mukana tulee iso lista varoituksia. Esimerkiksi lääke voi aiheuttaa alkoholin kanssa otettuna vakaviakin oireita, muun muassa verenpaineen voimakasta laskua ja pyörtyilemistä. Apteekkihenkilökunnan pitää myös varoittaa potilaita näistä alkoholiin liittyvistä riskeistä.

  Lisäksi varoitetaan valmisteen ottamisesta samanaikaisesti muiden lääkkeiden, kuten hiivatulehduslääkkeiden, kanssa. Varoitustekstissä kerrotaan myös, ettei lääke sovi esimerkiksi maksaongelmista kärsiville.

  FDA hylkäsi Addyi-lääkkeen kahdesti aiemmin muun muassa sen vuoksi, ettei lääkkeen hyödyistä ollut tarpeeksi näyttöä. Myös mahdolliset sivuvaikutukset, kuten väsymys, pahoinvointi ja unettomuus, huolettivat.

  Addyi saattaa tulla Yhdysvaltain apteekkeihin jo lokakuun puolessa välissä.

  VastaaPoista
 126. 22-vuotias Topi lopetti amiksen neljästi, mutta sitten hänestä tuli Tippa-T, jolle seksikin on työsuhde-etu - Musiikki - Nyt

  ...
  Tippa-T:n lyriikan mukaan Topille ”pillunsaanti on työsuhde-etu”. Lisäksi Tippa-T:nä hän räppää:

  ”heitä nurkkaan ne hepenet / ämmä tekee niinku tekee jos saa seteleit / oota vähän lompakko on liian raskas / eli paukuta sun pimppi ihan paskaks”

  ”Hehheh. Kyllähän naisia nykyään enemmän kiinnostaa. Kaikki haluaa räppikikkeliä.
  ...

  VastaaPoista
 127. 23v ilotyttö teki paljastuksen: Suomen poliisi on paras asiakaskuntani!

  Ilotyttö paljastaa -blogillaan suosiota niittänyt 23-vuotias suomalaisprostituoitu jatkaa hätkähdyttämistään.

  -Yksittäinen suurin asiakaskuntani koostuu kyllä virkamiehistä ja poliiseista. Kyllä vaan! Ei nyt kukaan ole virkapuku päällä käynyt panemassa ja se tästä vielä puuttus mutta kyllä nyt uskon ihmisen sanaan ja kun olen nähnyt tuolla kentällä sitten ihan omin silmin, hän väittää.

  Poliisit ovat naisen mielestä hyviä asiakkaita, sillä heidän kanssaan tietää varmasti, että on turvassa, koska salaisuus on yhteinen.

  -Eivät he halua paljastua enkä minä. Ja hehän siinä enemmän häviäisivät. Poliisit ovat usein myös todella hyväkroppaisia.

  Ilotyttö kertoo elävän esimerkin tapauksesta, jossa valkoisella pakettiautolla tultiin ihan isommalla joukolla harrastamaan seksiä.

  Kohublogiin tästä

  VastaaPoista
 128. Onko rinnallasi todellinen ystävä? Merkit, jotka kertovat siitä, että on aika vaihtaa seuraa
  Jos ystävä ei löydä aikaa sinulle, saattaa olla parempi etsiä uusia tuttavuuksia vanhojen tilalle.


  Ystävyys on kallis aarre, jota jokainen etsii ja kaipaa. Hyvä ystävä kun on sellainen, joka on rinnallasi aina niin hyvinä kuin pahoina hetkinä. Mutta mitä jos "ystävä" ei enää löydä aikaa sinulle tai ei iloitse onnestasi? Silloin saattaa olla oikea hetki vaihtaa kaveripiiriä.

  Mistä sitten tietää, että ystävä ei ehkä olekaan ystävä?

  VastaaPoista
 129. Eikö seksi ole sellaista kuin haluaisit? Merkit, jotka kertovat kommunikaation puutteesta
  Seksistä kannattaa puhua avoimesti, sillä se on suuri osa onnellista parusuhdetta.


  Seksi on olennainen osa jokaista parisuhdetta. Sen vuoksi siitä tulee keskustella oman rakkaan kanssa. Jos puhetta ei synny, ei seksielämä voi olla mitenkään tyydyttävää. Mutta mistä sitten tietää että on keskustelun aika?

  1. Et saa sängyssä sitä mitä haluaisit.

  2. Huomaat, että kumppanisi tekee sängyssä kerta toisensa jälkeen asioita, jotka eivät ole sinun makuusi.

  3. Huomaat, että tunnet olosi hieman turhautuneeksi seksin jälkeen.

  4. Teeskentelet orgasmin yhä useammin.

  5. Fantasioit koko ajan jostain muusta kuin siitä mitä parhaillaan teet.

  6. Huomaat, että et koe juuri minkäänlaista intohimoa kumppaniasi kohtaan.

  7. Pohdit usein sitä, onko suhde se mitä todella haluat.

  Jos yllä olevat seikat näyttelevät suurta osaa omassa seksielämässänne, kannattaa varata aikaa pieneen keskusteluun oman rakkaan kanssa. Tehkää selväksi se mitä haluatte ja mistä nautitte. Kertokaa haaveistanne ja toiveistanne ja näyttäkää mikä teidät saa syttymään. Panostakaa myös yhteisiin hetkiin ja kokeilkaa jotain uutta. Nämä pienet muutokset kun saattavat sytyttää suhteen täysin uuteen roihuun.

  VastaaPoista
 130. Uutuussarjassa julkkisten luona yöpyvä Maria Veitola: "Pelkäsin Teuvo Hakkaraisen luokse menoa"

  Radio - ja televisiotoimittaja Maria Veitola suuntasi yökylään kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen luokse uutuussarjassaan.

  Radio - ja televisiotoimitattaja Maria Veitola nähdään syksyllä MTV:n uutuussarjassa Yökylässä Maria Veitola. Sarjassa Maria yöpyy suomalaisten julkkisten luona ja kertoo päiväkirja-tyyliin kameralleen tunnelmiaan yöpaikoistaan.

  Yhdessä jaksossa Veitola yöpyi Viitasaarella mökissä kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen luona, jonka hän itse halusi mukaan sarjaan. Maria kertoi kaveriensa varoitelleen häntä etukäteen, että mies voisi vaikka raiskata tai tappaa hänet.

  - Pelotti ja jännitti tosi paljon mennä Teuvon luo. Vaikka se oli mun idea mennä sinne, niin silti mua jännitti se ihan sikana, siinä oli niin paljon latausta, Maria toteaa.

  Syrjässä olevalla mökillä yöpyminen oli hänen mukaansa jännittävä kokemus.

  - Kun ensimmäisen päivän iltana jäin sinne sitten Teuvon kanssa nukkumaan ja tajusin, että on sysipimeä yö ja keskitalvi joulun aatonaattona. Ajattelin, että mä olen yksin Teuvo Hakkaraisen luona, nukun Tom of Finland -lakanoissa ja siinä vieressä on niiden perheen saha, josta kuuluu jännittäviä ääniä, eikä ketään naapureita lähellä. Silloin mä mietin, että ulvooko ulkona susi vai onko se joku sarjamurhaaja, joka tuolla pihalla pyörii. Halusin vaan mennä jo kotiin, Maria kertoo ja naurahtaa.

  Hänen mukaan Hakkarainen paljastui kuitenkin mukavaksi mieheksi.

  - Hän on ujo, tupakoiva ja tavallinen suomalainen mies, mutta ihan tosi mukava. Puhuttiin tietysti toki myös politiikkaa ja oltiin aika lailla kaikista asioista eri mieltä, mutta silti musta se oli ihan kiva tyyppi, Maria sanoo Teuvosta.

  Marian mielikuva Teuvosta muuttui jonkun verran vierailun aikana.

  - Ehkä juuri se, että mä olin ajatellut hänen olevan ehkä vähän inhottava tai jotenkin kovempi, niin se oli tietysti mukavaa, ettei hän ollutkaan. Voisin ihan hyvin Teuvon kanssa viettää aikaa. Olisi ihan kiinnostavaa käydä hänen kanssaan kahvilla, Maria toteaa.

  VastaaPoista
 131. Suomen seksinnälkäisimmät sinkut löytyvät täältä!

  Suomalaisten seksimieltymyksiä ja seksin harrastamista yleensä on tutkittu melko vähän, mutta nyt eräs seuranhakusivustoista on toteuttanut tutkimuksen, jossa se selvitti mistä kaupungeista löytyvät Suomen seksinnälkäisimmät sinkut.

  Eliittikumppani-verkkopalvelu selvitti asiaa peräti 40.000 käyttäjänsä keskuudessa persoonallisuustestillä. Palvelun käyttäjät antoivat omien seksihalujensa suuruudelle arvosanan, jonka mukaan kaupungit pantiin järjestykseen. Tulokset osoittivat, että kovimmat peitonheiluttajat löytyvät Vaasasta ja vähiten painetta oli kirkkonummelaisilla.

  Eniten seksinnälkäisiä

  1. Vaasa
  2. Tampere
  3. Helsinki
  4. Jyväskylä
  5. Seinäjoki
  6. Oulu
  7. Lappeenranta
  8. Espoo
  9. Hämeenlinna
  10. Joensuu

  Vähiten seksinnälkäisiä

  1. Kirkkonummi
  2. Kajaani
  3. Kemi
  4. Salo
  5. Porvoo

  VastaaPoista
 132. Pettämispalvelun murto on aito – ja sillä on hirveitä seurauksia

  Ashley Madisonin käyttäjiä kohtaan on helppo tuntea vahingoniloa, mutta osa saattaa joutua vainon kohteeksi.

  Ashley Madison -pettämispalvelun murron yhteydessä nettiin levitetty 10 gigatavun suuruinen tietokanta on aito, kirjoittaa muun muassa Ars Technica.
  Pakatusta tietokannasta löytyvät yli 33 miljoonan käyttäjän tiedot. Näitä ovat yhteystietojen lisäksi puhelinnumerot, katuosoitteet, osittaiset luottokorttitiedot sekä hash-suolatut salasanat. Mikä nöyryyttävintä, mukana ovat myös tiedot seksuaalisista mieltymyksistä.

  Vuodon mukana levisi myös johtajien Paypal-tilitietoja sekä yhtiön sisäisiä muistioita ja jopa organisaatiokaaviot.

  Tietokannasta löytyy muun muassa 15 000 .gov- ja .mil-päätteistä osoitetta, jotka kuuluvat Yhdysvaltain hallinnolle. Osa yhteystiedoista saattaa kuitenkin olla tekaistuja, sillä Ashley Madison ei varmenna käyttäjän sähköpostiosoitetta.

  Vaikka moni tuntee murron kohteeksi joutuneen palvelun käyttäjiä kohtaan vahingoniloa, murto on tuottamassa myös inhimillisiä tragedioita.

  Homoseksuaalinen saudiarabialaismies kertoo Redditissä kokemuksistaan sen jälkeen, kun Ashley Masdisionin tietokanta julkaistiin. Hän kertoo opiskelleensa Yhdysvalloissa ja käyttäneensä Ashley Madisonia seuranhakuun ja esitti hakkereille vetoomuksen julkaista dataa valikoidusti, kun nämä eivät olleet vielä julkaisseet tietoja.

  – Olin sinkku, mutta käytin palvelua homouteni vuoksi. Koska homoseksi on kielletty kotimaassani kuolemanrangaistuksen uhalla, halusin pitää seurahakuni salassa. Tapailin vain sinkkumiehiä, nimimerkki ICouldBeStoned2Death kirjoitti.

  Sittemmin hän kertoo saaneensa apua muilta Reddit-käyttäjiltä, jotka ovat auttaneet häntä poistumaan Saudi-Arabiasta.

  Vaikka miehen kertomus ei olisikaan totta, se kertoo, miten palvelun käyttäjät saattavat todella joutua vainon kohteeksi.

  VastaaPoista
 133. Miehet huomio: Mieluisin kosintapaikka selvitettiin, yllättävän helppo toteuttaa
  Suurin osa vastanneista kertoo, että ihannekosinta tapahtuu kahden kesken.


  Maailma on pullollaan toistaan romanttisimpia ja erikoisimpia kosintapaikkoja. Science of Relationships -sivusto on koonnut kyselyn perusteella taulukon, mistä selviää muun muassa suosituin kosintapaikka.

  Mieluiten rannalla, yleisimmin kotona

  Taulukon perusteella mies polvistuu kosimaan yleisimmin kotona. Toiseksi suosituin paikka on veden äärellä. Kolmanneksi useimmin kosinta tapahtuu ravintolassa, jonka jälkeen tulevat puisto- ja kävelylenkkikosinnat. Koti ei kuitenkaan ole ideaalein kosintapaikka, sillä kyselyn perusteella naiset haluaisivat mieluummin tulla kosituiksi veden äärellä rannalla.

  69 prosenttia vastanneista kertoi ihannekosinnan tapahtuvan kahden kesken. 15 prosentin mielestä kosinta olisi täydellinen, jos se hoituisi julkisella paikalla.
  Suosituin aika kosinnalle on illalla ja mieluusti auringonlaskun aikoihin.

  VastaaPoista
 134. Kirkkonummelaiset saa kohta pieneen tarpeeseensa.

  VastaaPoista
 135. Muotimerkin johtaja: ”Lesbot, lihavat ja lättätissit, pysykää erossa tästä mekosta!”

  Herve Legerin kuuluisa mekkomalli kärsii toimitusjohtajan mukaan siitä, että nykyään kuka tahansa vetää sen päälleen.
  Herve Leger -muotibrändin Iso-Britannian toimitusjohtaja Patrick Couderc antoi kummallisia kommentteja merkin ikonisen mekon sopivasta käyttämisestä.

  Daily Mail uutisoi, että Couderc kehotti kaikkia runsaita, lihavia, liian vanhoja, lättärintaisia tai stereotyyppisen lesbomaisesti pukeutuvia naisia pysymään erossa mekosta. Kommenteista on uutisoitu pitkin maailman medioita.

  – 55-vuotiaana rintavako on vajonnut jo pari tuumaa liian matalalle, joten vanhemman naisen ei kannata yrittää pukeutua samoin kuin 23-vuotias, 54-vuotias mies julistaa.

  Herve Legerin kuuluisa mekkomalli, ”bandage dress”, on vartaloa nuoleva minimekko, joka on nähty monen muun julkkiksen muassa Rihannan, Victoria Beckhamin, Caitlyn Jennerin ja Kim Kardashianin päällä. Mekolle on muodostunut jopa kulttimaine, ja yksinkertaisimpienkin mekkojen hinnat liikkuvat 1500–2000 eurossa.

  Coudercin mielestä mekko ei imartele monia. Hän on huolissaan siitä, että mekon suosio kääntyy merkkiä vastaan. Bandage dress on innoittanut myös monia ketjuliikkeitä suunnittelemaan omat versionsa.

  – Mekosta on tullut niin suosittu, että sitä tai sen kopioita käyttävät nykyään myös ihmiset, joiden päällä se ei näytä hyvältä, Couderc ilmoittaa.

  Couderc kommentoi, että ”vannoutuneet lesbot” eivät halua ostaa mekkoa, koska arvostavat miesmäisyyttä ja kulkevat muutenkin koko elämänsä housuissa.

  Lisäksi mekko korostaa miehen mukaan kantajansa lihavuutta. Ei-toivottuja ominaisuuksia ovat myös silmiinpistävän leveä lantio, pienet rinnat ja ikääntyvä kroppa.

  – Monen tavallisen naisen ei pitäisi käyttää tätä mekkoa. Tulette liikkeeseen, vedätte mekon päälle ja sitten ihmettelette, kun näytätte lihavalta, Couderc toteaa.

  Patrick Couderc kertoo lisäksi, että näkee mekon mieluummin sellaisen kuuluisuuden päällä, jolla on ammattitaitoa, eikä ole esimerkiksi pelkkä tosi-tv-tähti.

  VastaaPoista
 136. Afrikkalainen mieheni ei näyttäydy kanssani
  Rakkaus ei katso kulttuurieroja. Yhteisen arjen luominen voi joskus olla kuitenkin työlästä.


  Eeva tutustui mukavaan afrikkalaismieheen neljä vuotta sitten. Heillä oli alusta lähtien hauskaa yhdessä, ja suhteessa on paljon hellyyttä, keskustelua ja rakkautta.

  ”Yhdessä ollessamme huolehdimme toisistamme kilpaa”, Eeva kertoo.

  Pari ei asu yhdessä, mutta näkee niin paljon kuin muilta kiireiltään ehtii. Eevan poikaystävä Jimi tekee paljon töitä, ja myös omien ystävien näkeminen on miehelle tärkeää.

  ”En tiedä, onko kyse kulttuuri- vai yksilöllisistä eroista, mutta itse haluaisin jo vakiinnuttaa asemani miehen elämässä. Kun yhteenmuuttoa tai edes ystäville esittelemistä ei ole kuulunut, olen ollut lähdössä suhteesta useampaan otteeseen. Ihana mies on kuitenkin aina puhunut minut ympäri, ja niin olen jäänyt suhteeseen.”

  Eevaa vaivaa se, että julkisissa tilanteissa mies suhtautuu tyttöystäväänsä kuin kaveriin. He eivät juuri edes liiku kaupungilla yhdessä. Miehen kulttuurissa työ ja kaverit tulevat ensin, vasta sitten on rakkauselämän vuoro.

  ”Tavallaan arvostan sitä, että mieheni haluaa kerätä varallisuutta ja vakiinnuttaa asemansa työelämässä ennen avioitumista. Hän puhuu tulevaisuudesta ja siitä, että haluaa tarjota lapsillemme parhaan mahdollisen elämän.”

  Jimin mielestä yhdessä asuminen ja julkiset hellyydenosoitukset kuuluvat avioliittoon. Tätä Eevan on vaikea sulattaa.

  ”Mistä tiedän, pääsemmekö koskaan sinne asti, sillä olen alkanut epäröidä asemaani tässä suhteessa. Viime aikoina parisuhde on aiheuttanut minulle enemmän murhetta kuin iloa, vaikka mies on minua kohtaan yhtä ihana kuin ennenkin.”

  ”Sukunikin jo epäilee, onko miestä edes olemassa, kun hän ei koskaan tule tapaamaan perhettäni.”

  VastaaPoista
 137. Mies ei halua synnytykseen eikä tajua puolison reaktiota – ”Ymmärrän, että jännittää, mutta onko pakko käyttäytyä noin epäreilusti?”

  Saako mies kieltäytyä tulemasta mukaan synnytykseen?
  Synnytyksen ajatellaan olevan iso juttu erityisesti naiselle, mutta se on sitä myös miehelle. Ei ole helppo katsella vierestä puolison kipuja voimatta itse tehdä asialle juurikaan mitään.

  Aiemmin miehiä ei synnytykseen edes päästetty. 1970-luvulta saakka isät ovat saaneet osallistua, ja nykyään onkin jo oletus, että mies tulee mukaan synnytykseen, jos se vain suinkin on mahdollista. ”Hyväksi syyksi” poissaololle ajatellaan usein nopeaa synnytystä (puoliso ei ehtinyt paikalle), työmatkaa (puoliso ei päässyt paikalle) tai keskinäisiä ristiriitoja (tuleva äiti ei halunnut miestä paikalle).

  Entä tilanne, jossa mies ei halua tulla mukaan synnytykseen? Saako sellaista edes sanoa? Vauva.fi -keskustelupalstalla eräs mies on tarttunut arkaan aiheeseen ilmoittamalla suoraan, että ei halua tulla synnytykseen.

  VastaaPoista
 138. Seksologi neuvoo naisia: Miehelle pitää antaa suuseksiä joka päivä

  Tanskalainen seksuaaliterapeutti ohjeistaa naisia ottamaan miehensä peniksen suuhun joka päivä vähintään kahdeksi minuutiksi pitäkseen kipinän yllä parisuhteessa.

  Naisten tulisi hyväillä kumppaninsa sukupuolielimiä suullaan joka ikinen päivä, kuuluu tanskalaisen seksuaali- ja pariterapeutti Paprika Noelin huomiota herättänyt neuvo.

  Seksuaaliterapeutin mukaan se, että kumppani ottaa miehensä peniksen suuhun kerran päivässä, on rakastava tapa antaa huomiota ja tunnustusta – aivan kuten naista kehuttaisiin, että hän näyttää hyvältä uusissa housuissa.

  – Se (hyväily) ei kuitenkaan saa johtaa itse suihinottoon. Kyse on osoittaa rakkautta ja huomiota sukupuolielimille, Noel kuvaa.

  Noel painottaa, että unohdamme liian heppoisesti miksi rakastuimme toiseen – siksi on tärkeää, että keskittyisimme pitämään suhteessa kipinää yllä. Siksi se, että miehen penistä hyväilee suulla kaksikin minuuttia päivässä, on hyvä tapa osoittaa kiintymystään.

  Seksuaaliterapeutti korostaa, että tällaisella hyväilyllä nainen myös osoittaa pitävänsä miehen penistä kauniina ja ihanana ilman, että sen täytyy olla erektiossa.

  Noelin mielestä neuvo ei ole seksistinen: hänen mukaansa miehet ja naiset vain ymmärtävät eri tavoin mitä rakkaus on. Naiset haluavat suudelmia, halauksia, näykkäisyjä niskaan ilman, että se johtaa itse seksiin.

  Seksuaaliterapeutti kuitenkin muistuttaa, että myös miehen tulee hemmotella naista ja antaa hänelle huomiota ja mielihyvää.

  VastaaPoista
 139. Ironista! Paras aika seksiin on silloin kun harvaa huvittaisi

  Dailymailin mukaan paras aika seksin harrastamiselle on hyvin aikaisin aamulla.

  Ajoitus on kaikki kaikessa. Daily Mailin mukaan tieteellinen tutkimus osoittaa, miten kellonajalla on merkitystä päivittäisissä tunnetiloissa, tarpeissa ja kyvyissä.

  Mitä tulee ihmisvartaloon, tämä ei voisi pitää enempää paikkansa. Ylä- ja alamäet 24 tunnin aikana menevät kehon vuorokausirytmin eli sirkadiaanisen rytmin mukaan.

  Hormonitasot, ruumiin lämpötila ja verenpaine pitävät sisällään sekä mielialat että energiatasot, jotka vaihtelevatkin sirkadiaanisen rytmin mukaan.

  Kello soimaan aikaisin

  Usko tai älä, mutta paras aika seksille on sen tunnin aikana, jolloin se tuskin on päällimmäisenä mielessä. Paras aika on nimittäin kello 5.48 aamulla.

  Miesten ja naisten ajat seksihalujen suhteen vaihtelevat, mutta 5.48 aamulla kumpikin on suurella todennäköisyydellä "sillä tuulella".

  Miesten testosteronihormonin tasot kasvavat äkillisesti yön aikana, sillä silloin ne ovat 25-50 prosenttia korkeammalla kuin normaalisti. Tämä johtuu aivolisäkkeestä, joka säätelee sen tuotantoa. Se kääntyy automaattisesti päälle yön aikana.

  Sen sijaan naisten on taisteltava verensä melatoniinitasoja eli niin kutsuttua unihormonia vastaan. Naisillakin tosin on testosteronia vartalossaan, mikä nostaa seksuaalista halua.

  Viimeisin British Medical Journalissa julkaistu tutkimus osoittaa, että auringonvalo tehostaa testosteronin tuotantoa stimuloimalla hypotalamusta eli sitä osaa aivoissa, joka on vastuussa hormoneista. Nouseva aurinko saa siis sekä miehet että naiset seksituulelle.

  Aamulla hyvät mahdollisuudet orgasmiin

  Testosteronitasot miehillä ja naisilla ovat korkeimmat aamulla, selittää seksiterapeutti Geraldine Myers.

  - Myös energiatasot ovat kummallakin korkeimmillaan. Henkisesti he ovat myös silloin vähemmän rasittuneita elämän vaatimuksista, joten se on täydellinen aika.

  Asiantuntijat määrittelevät, että 5.48 aamulla naisella on tarpeeksi aikaa kiihottua ennen kuin kumppani menettää halunsa.

  Tämä on myös aika, jolloin pariskunnilla on kaikkein suurin mahdollisuus saada orgasmi, kertoo italialaistutkimus.

  VastaaPoista
 140. Koneenkin kanssa voi kokea kiihkeän romanssin
  Tietokone ei ole mikä tahansa laite, vaan rakkauden ja vihan kohde.


  Se on asia, jota moni meistä koskettaa sekä ensimmäisenä aamulla että viimeisenä ennen nukkumaanmenoa. Eikä ihan miten tahansa: kosketus on luonteeltaan hellä hipaisu. Ja kohde? Se on tietenkin älypuhelin.

  Ei sitä voi kieltää. Monet meistä ovat rakastuneet laitteisiin: läppäreihin, tabletteihin, kännyköihin.

  Vahvoilla tunteilla on kuitenkin kääntöpuolensa. "Toisinaan vihaan iPadiani, kun se ei anna liikutella kursoria eikä kunnolla valita tekstiä. Haluaisin tappaa sen vasaralla."

  Näin twiittasi kirjailija Pasi Ilmari Jääskeläinen viime kuussa. Hän puhuu laitteesta tappamisen kohteena, ikään kuin sillä olisi sielu.

  Jääskeläinen ei ole ainut, joka elollistaa koneita. Digitaalisen kulttuurin professori Jaakko Suominen Turun yliopistosta on tutkinut tietoteknistä suhdepuhetta. Ihmisten itse kirjoittamien tietotekniikkaelämäkertojen ja -muistojen pohjalta hän on hahmotellut niin sanotun koneromanssin käsitettä. Siinä on usein neljä eri vaihetta.

  VastaaPoista
 141. Tälle ryhmälle pettämissivuston tietomurto oli onnenpotku: ”Ei ole tapahtunut mitään yhtä hyvää”

  Ainakin yksi ammattiryhmä on innoissaan syrjähyppyseuranhakupalvelu Ashley Madisoniin kohdistuneesta jättimäisestä tietomurrosta.
  – En ole urallani kokenut mitään vastaavaa, sanoo avioeroihin erikoistunut yhdysvaltalainen juristi Raoul Felder. Hänen mukaansa ammattikunnalle ei ole tapahtunut mitään yhtä hyvää sitten sen, kun Raamattu kielsi uskottomuuden avioon astuneilta.

  Erojuristien lisäksi vuodon takia uusia asiakkaita voivat pian saada terapeutit, tietoturvayritykset ja asianajajat.

  Kanadalaisomisteiselle, useissa maissa toimivalle seuranhakusivustolle murtautuneet hakkerit julkaisivat kuluvalla viikolla miljoonia sähköpostiosoitteita, jotka kuuluvat sivuston käyttäjille. Tietovuodon pelätään aiheuttavan maineen menetyksiä, avioeroja ja jopa potkuja.

  Itseään Impact Team -nimellä kutsuva hakkeriryhmä on ilmoittanut olleensa tietomurron takana. Ryhmä vaati heti tietomurrosta kerrottuaan Ashley Madison -sivuston sulkemista ja sanoi julkaisevansa käyttäjätietoja, ellei sivu lopeta toimintaansa.

  Käyttäjätiedot julkaistuaan ryhmä kehotti yksityisyytensä menettäneitä vaatimaan korvauksia sivuston omistavalta Avid Life Medialta. Vaikka tietomurto vaikuttaa olevan hyökkäys yritystä vastaan, sillä vahingoitettiin yksityisiä ihmisiä, sanovat asiantuntijat.

  – Nämä ihmispolot joutuvat käymään asiaa läpi hyvin julkisesti, mikä voi olla täysin musertavaa, arvioi coloradolainen parisuhdeterapeutti ja kirjailija Michele Weiner Davis.

  VastaaPoista
 142. Hotelliketju lopettaa aikuisviihteen näyttämisen – näin erotiikan katsominen onnistuu kiellosta huolimatta

  Aikuisviihteen ystävät joutuvat tulevaisuudessa etsimään huvinsa muualta kuin Hilton-hotellien tv-vastaanottimista.
  Hotelliketju aikoo nimittäin poistaa aikuisviihdekanavat valikoimistaan, Huffington Post uutisoi.

  Pornokiellon toteutumisajasta ei ole vielä varmuutta. Hotelliketju kuitenkin muistuttaa, että aikuisviihdettä voi vielä hyvin katsella omalta näyttöpäätteeltä, kuten iPadilta.

  Hilton toteaa, ettei aikuisviihdettä ole tälläkään hetkellä mahdollista katsoa suurimmassa osassa ketjun hotelleja. Aikuisviihdekieltoa perustellaan sillä, ettei se sovi Hiltonin tämänhetkiseen näkemykseen ja tulevaisuuskuvaan.

  VastaaPoista
 143. Illalla televisiossa: Samira, 24, kärsii harvinaisesta seksiongelmasta – ”Kuin paniikkikohtaus vaginassa”

  Samira vietti unelmiensa häät, mutta huomasi sen jälkeen, ettei kykene yhdyntään. Syynä on emätinkouristus.
  Newyorkilainen Samira, 24, kärsii harvinaisesta sairaudesta: emätinkouristuksesta, joka tunnetaan myös nimellä vaginismus.

  Emätinkouristukselle on ominaista emättimen alaosaa ympäröivien lantionpohjan lihasten tahaton kouristus, kun emättimeen työnnetään sormi, penis, tamponi, gynekologisessa tutkimuksessa käytettävä tähystin tai mikä tahansa muu esine. Emätinkouristus tekee yhdynnästä vaikean tai mahdottoman.

  – Se on kuin paniikkikohtaus vaginassa, kertoo ohjelmassa Dr. Ross Lynn Tabisel.

  – Kutsumme usein sitä ”prinsessasyndroomaksi”. Siitä kärsivät tytöt, joita on kasvatettu kuin nukkeja, ja heitä on estetty tutustumasta maailmaan ja omaan kehoonsa.

  Samira on muslimi, jolta odotetaan pidättäytymistä esiaviollisesta seksistä. Niinpä ongelma paljastuu vasta, kun Samira menee naimisiin Farasin kanssa. Hän ei kykene harrastamaan seksiä miehensä kanssa, vaikka haluaisi.

  Ongelma ajaa avioliiton ongelmiin ja Samiran itsemurhan partaalle.

  – Tämä on hinta siitä, että olin kiltti tyttö ja säästin itseäni avioliittoon, Samira tuskailee.

  Lopulta Samira saa apua naisten terveyteen erikoistuneelta klinikalta.

  – Lähetämme sinut ”vagina-kuntosalille”, Dr. Tabisel sanoo.

  Neljän kuukauden harjoitusten jälkeen Samira onnistuu harrastamaan seksiä miehensä kanssa.

  – Tunnen olevani taas kokonainen, hän iloitsee.

  VastaaPoista
 144. Naisten viagra ei ole lääke tilapäiseen särkyyn: "Eivät pillerit auta parisuhdeongelmiin"

  Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkevirasto hyväksyi lääkkeen, jota kutsutaan kansankielellä naisten viagraksi. Lääkettä on yritetty saada markkinoille aiemminkin, mutta lupa heltisi vasta nyt.

  Huomenta Suomen haastattelussa ollut naistentautien erikoislääkäri Leena Väisälä otti tiedon markkinoille tulevasta naisten viagrasta erittäin positiivisesti.

  – Olen oikeastaan vähän yllättynyt. On hieno asia, että markkinoille tulee lääke, jolla on todettu olevan selkeästi tehoa naisten pitkäkestoisessa ja heitä itseään haittaavassa haluttomuusongelmassa, Väisälä toteaa.

  Naisten viagra eroaa monilta osin miesten viagrasta – kyseessä ei ole yksi tabletti, jonka napattuaan nainen on valmiina petiin.

  – Juuri siinä mielessä tämä eroaa viagrasta, että tämä ei ole sellainen, että otetaan yksi tabletti ja alkaa haluttaa. Naisille on kyllä tutkittu viagraa ja sen sukuisia lääkkeitä, mutta niillä ei ole saatu tehoa. Tämä lääke vaikuttaa keskushermostoon ja siellä välittäjäaineisiin. Vaikutusmekanismi on ihan eri.

  – Tämä on jatkuva lääkitys, jossa otetaan yksi pilleri päivässä ilta-aikaan. Syy tämän lääkkeen käyttämiselle on eri kuin viagralle. Tämä ei ole mikään verenkiertohäiriö, mihin erektiolääkkeitä käytetään. Tätä käytetään seksuaalisten halujen vähäisyyteen, Väisälä kertoo.

  VastaaPoista
 145. Naisten palkat jäävät miehistä jälkeen 25 ikävuoden jälkeen - tässä iässä tienaat eniten

  Palkansaajien tulokehitys jämähtää nelikymppiseksi tulemisen jälkeen, ilmenee Tilastokeskuksen torstaina julkaistuista tilastoista.

  Palkansaajien keskiansiot olivat Tilastokeskuksen mukaan viime vuonna suurimmat 40–44-vuotiailla, joilla ne olivat 3 860 euroa.

  Miesten ja naisten keskiansiot ovat nuorimmissa ikäryhmissä lähes tasoissa, mutta 25–29-vuotiaista lähtien miesten ansiot nousevat selvästi nopeammin kuin naisten ansiot.

  Naisten hitaampi ansiokehitys voi osittain johtua siitä, että perhevapaiden takia naisten työkokemus kertyy miehiä hitaammin.

  Molemmilla sukupuolilla korkein keskiansio on ikäryhmässä 45–49-vuotiaat, kun mukaan ei lueta 65 vuotta täyttäneitä, joita on tilastossa vähän muihin ikäluokkiin verrattuna.

  Luvut tarjoavat myös vankan todisteen siitä, että koulutus kannattaa.

  Säännöllisen työajan ansiot ovat sitä suuremmat mitä korkeampi koulutusaste. Ylemmän korkeakouluasteen tutkinnon suorittaneiden mediaaniansio oli 4 269 euroa eli 36 prosenttia suurempi kuin koko yksityisen sektorin mediaaniansio.

  Pelkän perusasteen koulutuksen suorittaneilla mediaaniansio oli 2 592 euroa, joka oli 17 prosenttia vähemmän kuin koko yksityisen sektorin mediaaniansio.

  Ansiotaso myös nousee sitä kauemmin, mitä korkeampi koulutus palkansaajalla on.

  VastaaPoista
 146. Ylen aamu-tv
  Rakkauslääkäri Emilia Vuorisalmi


  Miten rakkaus vaikuttaa aivoihimme ja voiko rakkauden huumaan jäädä koukkuun? Haastattelussa Rakkauden käsikirjan kirjoittanut lääkäri Emilia Vuorisalmi.

  VastaaPoista
 147. Huomio naiset! Miesten seksikkäät pitsialusvaatteet hullaannuttavat netissä
  Jos miehen alusvaatelaatikkoon ilmestyy tulevaisuudessa pitsisiä alusvaatteita, eivät ne välttämättä ole toisen naisen vaan ihan miehen omat.


  Miehille tarkoitetut seksikkäät pitsialusvaatteet ovat tulleet jäädäkseen. Sosiaalisessa mediassa on innostuttu Victoria's Secret -tyylisistä miesten alusvaatteista.

  Instgram on täynnä tilejä, joissa ihastellaan miesten seksikkäitä pitsivaateposeerauksia. Uutta muotitrendiä esitellään Instagramissa muun muassa Body Aware Underwear-, Shopxdress- ja The Boy Wore Lace -tileillä.

  VastaaPoista
 148. Testosteroni ei lisännyt seksuaalista kykyä

  Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan testosteroni ei lisännyt seksuaalista kykyä eikä halua. Se ei myöskään vaikuttanut ateroskleroosin etenemiseen.

  JAMA-lehdessä julkaistun tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää testosteronin vaikutusta ateroskleroosiin. Tutkittavat olivat yli 60-vuotiaita miehiä, joiden testosteronitasot olivat viitearvojen alarajoilla tai viitearvoja pienempi.

  Yhteensä 308 tutkittavaa satunnaistettiin kahteen ryhmään, joista toinen sai 7,5 grammaa 1-prosenttista testosteronigeeliä päivittäin kolmen vuoden ajan. Toiselle ryhmälle annettiin lumegeeliä.

  Tutkimuksen alkaessa kahden ryhmän ominaisuudet olivat samankaltaiset. Potilaiden keski-ikä oli 67,6 vuotta. Heistä 42 prosentilla oli verenpainetauti, 15 prosentilla diabetes, 15 prosentilla sydän- ja verisuonitauti. Lihavia oli 27 prosenttia.

  Ei kerro turvallisuudesta

  Tutkittavien kaulavaltimon seinämäpaksuutta seurattiin tutkimuksen aikana samoin kuin sepelvaltimoiden kalkkikertymää. Potilailta kysyttiin myös seksuaalisesta toimintakyvystä ja terveyteen liittyvästä elämänlaadusta.

  Testosteroni ei näiden mittausten perusteella vaikuttanut ateroskleroosin etenemiseen.

  Testosteronia saaneen ryhmän ja lumelääkeryhmän välillä ei ollut eroa myöskään seksuaalisessa halussa, erektiokyvyssä, seksuaalisessa toimintakyvyssä, puolisoiden kokemassa läheisyydessä tai terveyteen liittyvässä elämänlaadussa.

  Tutkijat huomauttavat, ettei tutkimuksesta voi vetää johtopäätöksiä testosteronin käytön turvallisuudesta sydänpotilailla.

  Kirjoittanut:
  Hertta Vierula
  toimittaja

  VastaaPoista
 149. Pettäjäpalvelun Suomi-nimilistat leviävät verkossa – voiko niihin uskoa?

  Puolison pettämiseen tarkoitetun Ashley Madisonin varastetut käyttäjätiedot leviävät verkossa kulovalkean lailla. Kaksi julkisesti jaettua listaa kuohuttaa suomalaisia.
  Lista suomalaisista luottokorttitiedoista peratuista nimistä sekä lista .fi -päätteisistä sähköpostiosoitteista ovat varmasti jo ehtineet aiheuttamaan useita kiusallisia tilanteita.

  Eilen useisiin tekstin jakamiseen tarkoitettuihin palveluihin jaetut listat kiertävät somessa ja suomalaisilla foorumeilla. Niiltä saattaa löytyä monille tuttuja nimiä.

  Itse sähköpostilista ei kuitenkaan kerro mitään varmaa tietoa. Se kyllä perustuu suoraan Ashley Madisonin käyttäjätietokantaan, mutta Ashley Madison ei käyttänyt sähköpostiosoitteiden varmistusta. Tämän on vahvistanut esimerkiksi arvostettu tietoturvakirjoittaja Graham Cluley.

  Kuka tahansa on siis voinut tehdä Ashley Madisoniin tunnuksen millä tahansa sähköpostiosoitteella. Sähköpostin varsinainen omistaja ei välttämättä ole ikinä edes käynyt Ashley Madisonin sivustolla.

  Olitko pettämispalvelun käyttäjä? Kaksi vinkkiä tietoturva-asiantuntijalta

  Tietoturvayhtiö Nixun asiantuntija kehottaa Ashley Madisonin käyttäjiä vaihtamaan salasanansa.
  Käytitkö syrjähyppypalvelu Ashley Madisonia? Suomalaisen tietoturvayritys Nixun asiantuntija Antti Nuopponen neuvoo vaihtamaan salasanaa.

  – Jos käytit samaa salasanaa muualla, nyt on korkea aika vaihtaa se muistakin palveluista. Julkaistut salasanat ovat kyllä hyvin suojattuja, mutta on mahdollista, että joku saa niiden salauksen lopulta purettua, Antti Nuopponen sanoo Ilta-Sanomille.

  Nixulla Ashley Madisonin käyttäjätietojen käsittely ja analyysi on parhaillaan alkamassa, mutta Nuopposella on myös toinen vinkki.

  – Verkossa on jo useita sivuja, joissa voi käydä tarkastamassa löytyykö oma sähköposti listalta vai ei. Tällaisia sivuja ei kannata käyttää, sillä monet niistä ovat tarkoituksellisia hyökkäyssivuja, jotka pyrkivät saastuttamaan koneen tai keräämään tietoja käyttäjästä.

  VastaaPoista
 150. Italia puuttui prostituoitujen pukeutumiseen – heijastinliivi pakolliseksi!

  Viisi vuotta sitten espanjalaiset viranomaiset ilmoittivat, että jatkossa prostituoitujen tulisi pitää heijastinliiviä ollessaan töissä. Nyt Italia on päättänyt seurata Espanjan esimerkkiä ilmoittamalla, että heijastinliivin pitäminen on prostituoiduille pakollista.

  Heijastavien vaatteiden käytöllä pyritään lisäämään liikenneturvallisuutta. Suuri osa prostituoiduista seisoskelevat tien vieressä ja hämärässä heitä saattaa olla vaikea huomata. Espanjasta poiketen Italia aikoo myös kieltää liian lyhyet minihameet.

  Daily Mail -lehden mukaan prostituoituja on ohjeistettu hankkimaan tietyöläisen vaatetusta vastaavat suojavaatteet. Mikäli prostituoidut eivät pukeudu vaatimusten mukaisesti, seuraa siitä parhaimmillaan 500 euron suuruinen sakko. Vaikuttaisi siltä, että liikenneturvallisuus on parantunut, sillä käytännön odotetaan leviävän myös muihin Euroopan maihin.

  VastaaPoista
 151. Ottaako kumppani päähän? Kokeile seksuaaliterapeutin niksiä – ”Mitä kamalammin kirpaisee, sen parempi”

  Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen neuvoo, mitä tehdä, jos kumppani ärsyttää.
  On luonnollista, että kumppani alkaa ottaa päähän silloin tällöin. Ärsytyksiä kannattaa kuitenkin työstää mahdollisimman rakentavasti, jottei niitä tule purkaneeksi kumppaniin ilman, että miettii, mistä voisi olla kysymys.

  Alunperin Patricia Loven ja Steven Stosnyn kirjassa How to improve your marriage without talking about it julkaistu harjoitus on yksi tehokas tapa selvittää omaa päätä. Et tarvitse sen tekemiseen kuin kynän, paperia ja hetken rauhaa.

  HUOM! Jos mahdollista, etene harjoitusta tehdessäsi kohta kerrallaan, vilkuilematta seuraavia kohtia.

  VastaaPoista
 152. Pettäjäpalvelussa jopa valtionhallinnon henkilökuntaa – tietoturva-asiantuntija uskoo suomalaisten kiristykseen

  Tietoturvayhtiön mukaan riski Ashley Madison -vuotoon liittyvästä kiristyksestä on merkittävä.
  Pettäjäpalvelu Ashley Madisonin tietovuotoon kuuluvat palvelun käyttäjien täydet luottokorttimaksutiedot vuosien 2008 ja 2015 välillä.

  Maksutiedot sisältävät kortinhaltijan koko nimen, viimeiset neljä lukua kortin numerosta, maksuajankohdat, maksetun summan, maakoodin, kaupungin, tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen, postinumeron ja osassa tapauksissa myös kotiosoitteen tai käytetyn laitteen verkko-osoitteen.

  – Ainakin globaalilla tasolla on erittäin todennäköistä, että kiristystä tulee tapahtumaan. Listoilta löytyy myös korkeissa positioissa Suomessa olevia ihmisiä. Siellä on esimerkiksi Suomen valtionhallinnon henkilökuntaa, joten kiristys on mahdollista myös kotimaassa, Nixun asiantuntija Antti Nuopponen varoittaa.

  Nuopposen mukaan Nixu on selvittänyt, että maksutietoja on yhteensä 9,7 miljoonaa erillistä vuosien 2008 ja 2015 välillä. Vahvistetusti suomalaisiin sähköpostiosoitteisiin liitettyjen tilien maksuja on listalla noin 1500 erillistä suoritusta. Ashley Madison laajeni Suomeen vuonna 2012.

  Tämä ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä tähän lukeutuvat vain .fi -päätettä käyttävät osoitteet. Esimerkiksi suomalaiset Gmailin, Hotmailin tai muiden .com- ja .net-päätteisten sähköpostien käyttäjät eivät kuulu mainittuun 1500 suoritukseen.

  VastaaPoista
 153. Lääkäri: "Rakkaus näyttää aivoissa samalta kuin monet vahvat huumeet"

  Lääkäri Emilia Vuorisalmi kirjoitti kirjan, jossa rakkauden olemus pilkotaan kemikaaleiksi. Rakkaus parantaa, rikkoo, stressaa ja saa leijumaan pilvissä, koska aivojen välittäjäaineet jylläävät omia teitään.

  Vastavalmistuneen lääkäri Emilia Vuorisalmen urasuunnitelmissa siinsi kirurgin työ. Nyt, vuosia myöhemmin, Vuorisalmi on kirjoittanut kirjan rakkaudesta.

  Vuorisalmi kiinnostui, kun aiheesta tuli eron myötä omakohtainen.

  – Noin kolme vuotta sitten olin ensimmäistä kertaa aikuisiällä yksin enkä parisuhteessa. Aloin tarkkailemaan omia reaktioitani. Keskittyminen oli vaikeampaa ja oli kiputiloja.

  Hän kahlasi läpi sivukaupalla evoluutiobiologista, kulttuuriantropologista ja neurofysiologista kirjallisuutta aiheesta. Syntyi Sekasin Lovesta – Rakkauden käsikirja.

  Kirjassaan Vuorisalmi avaa tunteiden aivokemiaa, dopamiineja, serotoniineja – sitä, miten välittäjäaineet ja pienet molekyylit aivoissa toimivat, kun tunnemyrsky pauhaa.

  – Hyvässä parisuhteessa me saadaan hirveesti onnellisuuskemikaaleja, mutta kun suhde loppuu, tulee hirveä droppi.

  Usein "droppi" eli tiputus alkaa ohjata, Vuorisalmi kuvaa. Menetetyt kemikaalit on pakko löytää muualta, ja pahimmillaan jotkut tarraavat vaikkapa alkoholiin.

  – Parhaimmillaan taas silloin opitaan itsestämme ja tehdään valintoja, löydetään kutsumuksellisempi ammatti, ja löydetään tasapaino.

  VastaaPoista
 154. Rintakyselyn tulokset julkaistiin - arvaatko, mikä oli miesten kanta "tisseihin kuin tisseihin"?
  Mitä naiset oikein ajattelevat omista rinnoistaan? Vastauksista paistaa suuri itsekriittisyys.


  Matka omien rintojensa hyväksymiseen ja rakastamiseen on joskus pitkä. Sen todistaa brittiläisen Mirror-uutissivuston tekemän kyselyn vastausten sato. Siinä naisilta tiedusteltiin, mitä he ajattelevat rintavarustuksestaan. Vain alle 10 prosenttia kertoi rakastavansa rintojaan, mistä päätellen aihe voi olla arka monelle leidille.

  Hälyttävää voi useista olla, että kyselyyn vastanneista leideistä 30 prosenttia kertoi vihaavansa rintojaan. Se tarkoittaa, että hieman alle joka kolmas nainen inhoaa rintavarustustaan.

  Paineita täydellisistä rinnoista

  Joka kolmas nainen myönsi vertailevansa omia rintojaan muiden naisten varustukseen ja tuo vertailu oli päivittäin tapahtuvaa. Yleisiä ympäristöjä tiirailulle olivat kuntosalit, uimarannat ja shoppailureissut. Myös mediassa esiintyvät naiset altistavat vertailulle. Yli puolet kyselyyn vastanneista kertoikin käyttävänsä topattuja liivejä saadakseen etumuksensa näyttämään muhkeammalta.

  Positiivista tuloksissa oli, että 30 prosenttia naisista kertoi yrittävänsä hyväksyä rintansa sellaisina kuin ne ovat. Lisäksi vastauksista selviää, että miehet pitävät rinnoista joka tapauksessa. 93 prosenttia naisista nimittäin kertoi, että heidän kumppaninsa piti heidän rinnoistaan enemmän kuin he itse.

  VastaaPoista
 155. Ylen eläinseksiohjelma herätti voimakkaita tunteita: "halusimme suojella alaikäisiä"

  Ylen Ajankohtainen kakkonen -ohjelmassa käsiteltiin tiistai-iltana harvinaisen arkaluontoista aihetta, eläimiin sekaantumista. Erityisesti huomiota ohjelmassa herätti se, että siihen haastateltiin eläimiin sekaantuneita ihmisiä.

  Ajankohtaisen kakkosen toimitussihteerin Juha Portaankorvan mukaan julkaisu oli hitti Facebookissa: kommentteja tuli satoja.

  – Suoraa palautetta tuli toimitukseen yllättävän vähän, Portaankorva huomauttaa.

  Eläinseksiä käsiteltiin ohjelmassa vasta viimeisenä aiheena, koska se on niin arka ja voimakkaita tunteita herättävä aihe.

  – Emme halunneet aloittaa sillä lähetystämme. Oletettavaa oli, että kello 21 television ääressä olisi voinut vielä olla lapsia. Aihe-esittelyssämme kerrottiin, mitä ohjelmassa on tulossa. Ne katsojat, jotka eivät eläinseksijuttua halunnut katsoa, näkivät kuitenkin meidän muut aiheemme, Portaankorva perustelee.

  Yleensä Ajankohtaisen kakkosen lähetykset ovat katsottavissa jälkeenpäin Yle Areenasta, mutta tiistain ohjelmaa sieltä ei löydy.

  – Koska Yleisradio ei voi kontrolloida mitä netissä tapahtuu, ketkä sitä katsovat, niin halusimme tällä ratkaisulla suojella alaikäisiä katsojia, Portaankorva kertoo.

  VastaaPoista
 156. Miksi poliisi on seksiammattilaisen paras asiakas, ‘ammattimies osaa käyttää pamppuaan’

  Metropoli.netin sivuilla ‘Ilotyttö paljastaa’ -blogia pitävä nuori seksiammattilainen kertoo tällä kertaan ammattiryhmät, joista hänen asiakkainaan käy eniten porukkaa – nimittäin virkamiehet ja poliisit.

  “Ei nyt kukaan ole virkapuku päällä käynyt pane**ssa ja se tästä vielä puuttus mutta kyllä nyt uskon ihmisen sanaan ja kun olen nähnyt tuolla kentällä sitten ihan omin silmin“.

  Seksiammattilainen arvostaa poliisiasiakkaat parhaiksi – turvallisuus ja luotettavuus on huippuluokkaa. Poliisit ovat usein myös hyväkroppaisia. “Kyllä eräänlainen miehekkyys ja valta kiihottaa, pakko sanoa”. Lisäksi seksityöläinen on tehnyt jännän huomion, poliisit tosiaankin osaavat käyttää ‘pamppuaan’.

  VastaaPoista
 157. Naiset katuvat nuoruudestaan eniten yhden yön juttuja - arvaatko, mitä miehet?
  Auts, että tulikin tehtyä! Kysely paljastaa yleisimmät katumuksen aiheet kuumimmilta nuoruusvuosilta.


  Kaikista teoistaan ei voi olla ylpeä. Tuoreessa brittikyselyssä selvitettiin, mitä asioita yli 26-vuotiaat miehet ja naiset katuvat kaikista eniten ajalta, jolloin he olivat 18-25-vuotiaita. Lue kaikista yleisimmät vastaukset alta - pystytkö samastumaan niihin?

  Miesten TOP5

  1. Tatuoinnin hankkiminen (32 prosenttia)

  2. Käytös alkoholin vaikutuksen alaisena (31 prosenttia)

  3. Huumeiden käyttö (24 prosenttia)

  4. Urheiluvammoista piittaamattomuus (16 prosenttia)

  5. Lapsen hankkiminen liian nuorena tai silloin, kun en ollut valmis (12 prosenttia)

  Naisten TOP5

  1. Seksuaaliset kohtaamiset ja/tai yhden illan jutut (28 prosenttia)

  2. Ajokortti jäi suorittamatta (25 prosenttia)

  3. Kariutuneet ystävyyssuhteet (23 prosenttia)

  4. Lapsen hankkiminen liian nuorena tai silloin, kun en ollut valmis (18 prosenttia)

  5. Tatuoinnin hankkiminen (14 prosenttia)

  VastaaPoista
 158. Miksi nainen pettää? Mies soluttautui pettäjäsivustolle

  Naimisissa oleva mies päätti luvan kanssa soluttautua pettäjäsivusto Ashley Madisoniin, kertoo Your Tango.

  Charles J. Orlando liittyi Ashley Madisoniin eli naimisissa olevien pettäjäsivustolle selvittääkseen, miksi naiset pettävät ja miksi uskottomuus on kasvamaan päin.

  Hän ehdotti vaimolleen, voisiko "pettää" vaimoaan muutaman viikon ajan siten, että yrittäisi vietellä niin monta naista kuin mahdollista. Mies halusi saada käsityksen siitä, miksi naiset pysyvät naimisissa huolimatta siitä, että pettävät.

  Kokeiluun osallistuneen Orlandon tarkoituksena ei kuitenkaan ollut pettää seksuaalisesti vaimoaan, vaan ainoastaan keskustella. Siinä hän pysyikin tutkimuksensa ajan.

  Naiset halusivat pysyä liitoissaan

  Mitä havaintoja Orlando teki kokeilunsa aikana? Ei ole vain yhtä tietyntyyppistä naista, joka pettää miestään. Jotkut etsivät seksiä ja toiset kaipaavat tukea nykyiseen suhteeseensa uuden kontaktin kautta. Toisaalta, jos se johti seksiin, se oli heidän mielestään vain parempi.

  Yhteistä jokaisessa Ashley Madison -sivuston naisessa oli kuitenkin se, että he eivät aikoneet lähteä parisuhteistaan. Pikemminkin naiset halusivat kokea uudestaan, miltä heistä aiemmin tuntui elämänsä miesten kanssa.

  Intohimon puutetta

  Kaikkein yleisin syy uskottomuudelle oli intohimon puute heidän nykyisessä suhteessaan. Naiset myös yleisesti kokivat, ettei heidän miehensä nähnyt vaivaa heidän eteensä.

  Kun mies alkaa tapailla naista, hän yrittää monin eri tavoin saada naisen itselleen. Kun mies tajuaa onnistuneensa tässä, hän saattaa lakata näkemästä vaivaa naisen eteen, vaikka nainen kaipaisi sitä yhä.

  Nainen haluaa olla ihailtu, tulla vietellyksi ja olla yhteydessä henkisesti kumppaninsa kanssa. Moni mies ei tätä ymmärrä ja suhteen alkuhuuma laantuu pidemmällä tähtäimellä.

  Miehen nähtävä vaivaa

  Pettämissivustolle soluttautunut Orlando haluaa muistuttaa naimisissa olevia miehiä siitä, että naiset ovat ennen muuta naisia ja vaimoja ja äitejä vasta toiseksi.

  Tämä tarkoittaa sitä, että jos mies ei tuo intohimoa suhteeseen ja lopettaa naisen kohtelun haluttuna naisena, miehen ei pitäisi yllättyä vaimonsa uskottomuudesta. Nainen haluaa toiminnallaan etsiä muualta jotakin, mitä aviomies ei hänelle pysty antamaan.

  VastaaPoista
 159. Yle puolustaa eläinseksiohjelmaansa - "osana on kuulla asianomaisia"

  Ajankohtaisen Kakkosen eläimiin sekaantujista tekemät haastattelut ovat kuohuttaneet suomalaisia.

  Yleisradion Ajankohtainen Kakkonen esitti tiistai-iltana lähetyksessään jutun eläimiin sekaantumisesta. Ohjelmassa haastateltiin myös eläimiin sekaantuneita ihmisiä.

  Keskisuomalaisessa Ajankohtaisen Kakkosen toimitussihteeri Juha Portaankorva sanoo, että heidän toimitukseensa tuli suoraa palautetta ohjelmasta yllättävän vähän. Aihetta käsiteltiin lähetyksen viimeisenä sen arkaluontoisuuden vuoksi.

  Yle ei ole laittanut ohjelmaa näkyviin Areenaan. Portaankorvan mukaan kyse on ratkaisusta, jolla suojellaan alaikäisiä katsojia.

  Facebookissa Ajankohtaisella Kakkosella on ohjelmasta pätkä otsikolla Eläimiinsekaantuja: Koira oli heti siinä kympillä mukana.

  Ajankohtainen Kakkonen markkinoi ohjelmaa kello 7.30 tiistaiaamuna Facebook-sivuillaan. Mainostekstissä kerrottiin muun muassa, että "Rami oli 20-vuotias, kun harrasti ensimmäistä kertaa seksiä kaverin uroskoiran kanssa".

  "Yksi journalismin tehtävistä on tukea julkista keskustelua tuomalla esiin eri näkemyksiä ja uutta tietoa", A2 perustelee sivuillaan.

  Ohjelman tekijät kertoivat Facebookissa vastaillessaan, että "emme ole lähteneet kertomaan aiheesta hakeaksemme ymmärrystä, mutta kertoaksemme asiasta, joka tuli varmasti monille suomalaisille yllätyksenä eli se, että eläimiin sekaantuminen on Suomessa laissa todellakin sallittua".

  "Koska tämä on osana tulevaa eläinsuojelulain uudistusta, on meistä tärkeää ja osa journalismin tehtävää tiedottaa ihmisille, mistä asiassa on kyse. Osana tätä on myös haastaa ja kuulla asianomaisia, tässä tapauksessa suomalaisia zoofiileja, aiheen tiimoilta. Illan jutussa kysymme suoraan, miten asianomaiset perustelevat toimintaansa", Ylen A2 perusteli.

  VastaaPoista
 160. Tyrmäys lehdessä naisten ”viagralle”: ”Säälittävä vaikutus”

  Ruotsalainen psykologi ja palkittu nuortenkirjailija Jenny Jägerfeld tyrmää Aftonbladetin kolumnissaan naisten viagraksikin kutsutun flibanserin-lääkkeen. Lääkkeen markkinoidaan parantavan naisten seksuaalista haluttomuutta.
  – Tuomalla flibanserin markkinoille oletetaan, että vähäiset halut ovat korjattavissa puuttumalla aivokemiaan. Siinä väheksytään täysin sitä tosiasiaa, että haluttomuus voi johtua yksilön ulkopuolisista seikoista, Jägerfeld toteaa.

  – Lääke patologisoi seksihalujen täysin normaalin vaihtelun ihmisten välillä taikka eri elämänvaiheissa, hän jatkaa.

  Jägerfeld pitääkin lääkkeen ottamista lähes samana kuin ”amfetamiinin antamista loppuunpalaneelle”.

  Ruotsalaispsykologin mukaan lääkkeen teho on myös ”säälittävän alhainen”. Hän kertoo lääkkeestä tehdyistä kokeista, joissa havaittiin, että lääkettä käyttäneet koehenkilöt kertoivat saaneensa ”tyydyttäviä seksuaalisia kokemuksia” keskimäärin noin 4,4 kertaa kuukaudessa. Lumelääkettä käyttäneiden joukossa vastaava luku oli 3,7.

  – Ei edes yhtä kokonaista kertaa. Lisäksi flibanserinilla on koko joukko sivuvaikutuksia kuten se voi aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta ja pahoinvointia. Lääke pitää ottaa joka päivä, eikä sen kanssa saa käyttää alkoholia taikka e-pilleriä, Jägerfeld kirjoittaa Aftonbladetissa.

  VastaaPoista
 161. Kommentti: Sari Sairaanhoitajan pitkä varjo

  Mielikuvien maailmassa torstai-illan paha poika oli SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly (sd). Suuret teollisuusliitot uhrasivat kansantalouden ja isänmaan asian pitääkseen itsekkäästi kiinni saavutetuista eduistaan.

  Voihan se noinkin olla. Tarinan todellinen avainhenkilö taitaa kuitenkin olla Sari Sairaanhoitaja, kokoomuksen jo Ville Itälän kaudella luoma fiktiivinen hahmo. Puolueen tarkoitus oli kiinnittää perusteltua huomiota koulutetun hoitoalan henkilökunnan ja vaikkapa paperimiesten palkkauksen epäsuhtaan.

  Operaatio karkasi kuitenkin käsistä viimeistään Itälän seuraajan Jyrki Kataisen aikana. Omiensa yllyttämä Tehyn puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola (kok) omaksui palkkaneuvotteluissa Lääkäriliiton jo aiemmin menestyksekkäästi käyttämän joukkoirtisanoutumisuhan. Tehy onnistui sillä 2007 kiristämään korotukset, jotka liiton oman laskelman mukaan olivat nelivuotiskaudella peräti 22–28 prosenttia.

  Lypsäminen levisi koko työmarkkinakenttään, koska työnantajapuoli oli halunnut käydä keskitetyn tupon sijasta alakohtaiset neuvottelut. Lasku lankesi juuri, kun globaali taantuma alkoi.

  Tästä Suomi ei ole vieläkään täysin toipunut. Euron lähes 30 prosentin heikkeneminen dollariin nähden on tosin antanut merkittävän devalvaatioedun. Saksassa ja Ruotsissa talouskasvu ruokkii palkkavaateita, jotka ennemmin tai myöhemmin tasaavat puntit.

  Jos ei, olemme ihan oikeasti liemessä.

  VastaaPoista
 162. Miehille maistuu, naisille ei - syy leidien kaljan välttelyyn selvitettiin

  Toisen herkku on toisen kammotus, mikä kuvaa miesten ja naisten suhtautumista kylmään mallasjuomaan. Lähes puolet naisista ei tule tilanneeksi olutta varsin loogisesta syystä.

  Jos tarkastat baarissa satunnaisotannalla, kuinka monella naisella on edessään oluttuoppi, löydät leidien käsistä todennäköisesti enemmän muita alkoholijuomia. PackagingNews-sivusto uutisoi kyselystä, joka tarjoaa yhden näkökulman siihen, miksi mallasjuoma maistuu yleensä naisia paremmin miehille.

  Kyselyyn vastanneista tuhannesta naisesta 47 prosenttia ajatteli, että perinteisestä oluttuopista juominen näyttää epänaiselliselta. Monet saattaisivatkin tilata kuppilassa tai yökerhossa oluen, jos se tarjoiltaisiin kapeammasta lasista.

  Olut maistuu parhaalta lasipullosta

  Lähes 40 prosenttia naisista uskoi, että elegantit olutlasit saattaisivat auttaa kumoamaan mielikuvan kaljasta miesten juomana. Tuolloin oluen juominen olisi naisista miellyttävämpää.

  Erityisesti yhdestä asiasta leidit olivat yksimielisiä: 84 prosenttia vastaajista uskoi, että olut maistuisi parhaalta, jos se olisi kaadettu tuoppiin lasipullosta, eikä lorotettu hanasta.

  VastaaPoista
 163. "Ja edelleen sinkkuna?" 17 virkettä, jotka laittavat jauhot sinnikäiden utelijoiden suuhun

  Jos ystäväsi tai sukulaisesi tapaavat jakuvasti udella deittikuvioistasi, kannattaa sinun hämmentää kyselijät tarpeeksi erikoisella vastauksella. Siten sinun ei ainakaan tarvitse vastata jatkokysymyksiin sen koomin.

  Pitkään sinkkuina olleet miehet ja naiset tietävät, kuinka ärsyttävää omasta parisuhdestatuksesta raportoiminen muille ihmisille voi pahimmillaan olla. Varsinkin, jos oma rakkauselämä on ollut jäissä, eivätkä epämääräiset muminat riitä hiljentämään uteliasta sukulaista tai työkaveria, voi jatkuvan kysymystulvan kohteena oleminen alkaa pikkuhiljaa kypsyttää.

  Uteliaat ihmiset voi kuitenkin hiljentää helposti esimerkiksi seuraavilla kekseliäillä lauseilla. Nämä virkkeet laittavat tupin suuhun taatusti suvun pahimmallekin papupadalle:

  VastaaPoista
 164. Tällainen on täydellinen aviomies

  Mitä tekee täydellinen aviomies? Sen paljastaa Men's Health -lehti.

  Kukapa ei tahtoisi huomioivaa kumppania tai olla itse hyvä kumppani toiselle? Men's Health -lehti haastatteli naimisissa olevia naisia ja koosti tietojen pohjalta, minkälainen on hyvä aviomies. Mies, ota vinkit talteen ja saa parisuhde kukoistamaan.

  VastaaPoista
 165. Kuvat: Drive-in-bordellit lunastivat paikkansa Zürichissä – leviämässä muuallekin Sveitsiin

  Zürichissä Sveitsissä drive-in-bordellikokeilu on todettu onnistuneeksi ja niitä saatetaan avata myös muualle Sveitsiin.

  Kaupungin viranomaisten mukaan drive-in-bordelleissa työskentelevien prostituoiden määrä on liki kaksinkertaistunut viime vuoden aikana, kertoo verkkolehti The Local.ch

  Tällä hetkellä noin 25-30 seksityöläistä tarjoaa palveluksiaan "autokatoksissa" vartioidulla alueella.

  Drive-in-bordellit laitettiin pystyyn kaksi vuotta sitten, kun kaupunki kyllästyi kaduilla tapahtuvaan seksibisnekseen. Vartioidulla seksiparkkipaikalla prostituoidut voivat työskennellä turvallisesti ja siellä seksin myyminen on sallittua.

  Seksiparkkipaikka on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja alueelta löytyvät muun muassa pesula, suihkut ja kahvila. Lisäksi prostituoidut voivat saada apua hälytysnappia painamalla, jos asiakastilanteessa tulisi ongelmia. Alueella voi tavata myös sosiaalityöntekijöitä. Drive-in-bordellissa työskentelyä varten täytyy kuitenkin olla lupa ja ansioista on maksettava veroa.

  Kaupungin sosiaaliviranomaisten mukaan drive-in-bordellit ovat parantaneet merkittävästi seksityöläisten asemaa ja turvallisuutta. Poliisien mukaan alueella ei myöskään ole ollut vakavia ongelmia.

  Drive-in-bordellien toivottiin siirtävän prostituution kaduilta vartioidulle alueelle, näin ole kuitenkaan täysin tapahtunut.

  Tulokset ovat olleet kuitenkin niin hyviä, että drive-in-bordelleja saatetaan ottaa käyttöön myös muualla Sveitsissä.

  Seksin myyminen on sallittua Sveitsissä, mutta sitä varten tarvitaan luvat ja sitä valvotaan tietyillä säännöksillä.

  VastaaPoista
 166. Avioerojuristit juhlivat Ashley Madisonia – “Parasta sen jälkeen kun Raamattu kielsi aviorikokset”

  Hakkerit julkistivat verkossa lähes 10 gigatavun verran käyttäjätietoja Ashley Madison -sivustolta. Vuodettujen tietojen joukossa on miljoonia sähköpostiosotteita, joiden seassa on esimerkiksi sähköpostiosoitteita Yhdysvaltain hallituksen viranomaisilta, Britannian viranomaisilta ja Euroopan ja Pohjois-Amerikan yhtiöiden korkea-arvoisilta toimitusjohtajilta, kertoo Reuters.

  Hakkereiden vuoto oli suuri isku sivustolle, jota on kutsuttu usein myös pettämissivustoksi, sekä monille sen käyttäjäksi paljastuneille henkilöille.

  Sen sijaan monet ammattialat myös hyötyvät hakkereiden iskusta. Esimerkiksi juristit, terapeutit ja kyberturvallisuusfirmat voivat olla vahvoilla selkkauksen jälkimainingeissa.

  Eroasianajaja Raoul Felder hehkuttaa, että sivuston vuoto oli paras asia, joka hänen ammattikunnalleen tapahtui sitten Raamatun seitsemännen käskyn, joka kieltää aviorikokset.

  Aviolittoterapeutti Michele Weiner Davis ei suhtaudu tilanteeseen yhtä suurella innolla.

  “Nämä ihmisparat joutuvat käsittelemään tämän niin julkisella tavalla. Siitä tulee täysin musertavaa”, hän kommentoi.

  Tietovuodolla voi olla vakavia seurauksia esimerkiksi Yhdysvaltain armeijalle, jos heidän osallistumisensa sivun käyttämiseen pystytään varmentamaan. Useat verkkosivut raportoivat jo, että vuodetuista osoitteista yli 15 000 sähköpostiosoietta olivat hallituksen ja armeijan osoitteita.

  Aviorikos on rikos Yhdysvaltain asevoimissa tiettyjen kriteerien alla, kuten hallituksen ajan ja resurssien väärinkäytön alla, ja se voi johtaa erottamiseen tai jopa vankeuteen.

  VastaaPoista
 167. Onko potenssiongelmia? Näillä keinoilla saat lisää mieskuntoa

  Lisää mieskuntoa on mahdollisuus saada muutamilla keinoilla.

  Sinun kannattaa pitää hyvää huolta fyysisen terveyden lisäksi myös henkisestä hyvinvoinnistasi.

  Terveysruoan merkityksellä on myös osansa hyvinvoinnissasi, joten muista syödä vihanneksia sekä hedelmiä sekä juoda riittävästi vettä. Esimerkiksi joogan avulla voit saada henkistä tasapainoa itsellesi. Henkinen stressi vaikuttaa potenssiin.

  Tietyt hieronnat auttavat potenssin ylläpitämiseen. Myös tietyillä yrteillä on vaikutusta seksuaalisen voiman ylläpitämiseen, joista esimerkiksi inkiväärillä tiedetään olevan voimistavaa vaikutusta.

  VastaaPoista
 168. Pettämisestä kärähtäneen uskovaisen tosi-tv-tähden salattu elämä: Etsi seksiseuraa pettämissivustoilta ja oli koukussa aikuisviihteeseen

  Tosi-tv-tähti Josh Duggar narahti pettämisestä kun Ashley Madison –pettämissivuston käyttäjätiedot levisivät verkkoon. Yhdysvaltalaislehtien mukaan Duggar on puuhastellut vaimonsa selän takana jo pidemmän aikaa.
  Konservatiivisten perhearvojen puolustajana tunnettu Josh Duggar, 27, myönsi eilen torstaina pettäneensä vaimoaan. Duggar perheineen on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimpia tosi-tv-tähtiä. Syvästi uskovaisten Duggarien suurperheen elämää on seurattu 19 Kids and Countig –tv-sarjassa.

  Useat yhdysvaltalaissivustot ovat saaneet selville, että Duggarilla oli Ashley Maddison -pettämissivustolla peräti kaksi eri profiilia, jolla hän haki seksiseuraa.

  Lisäksi Duggarin käyttämä sähköpostiosoite löytyy myös OkCupid -sivustolta, jossa hän kuvailee olevansa ”uskovainen ja yksiavioinen mies”. Sivuston käyttäjäprofiili poistettiin myöhään torstai-iltana Yhdysvaltojen aikaa kun yhdysvaltalaismedia sai vihiä Duggarin salaisesta profiilista.

  Josh Duggar julkaisi torstaina perheen kotisivuilla tunteikkaan kirjoituksen, jossa hän myöntää pettäneensä vaimoaan.

  – Olen ollut pahin tekopyhä ikinä. Samalla kun olen kannattanut uskonnollisia arvoja ja perhearvoja, olen ollut uskoton vaimolleni, Duggar myönsi ja pyysi ihmisiä rukoilemaan hänen vaimonsa Annan puolesta.

  VastaaPoista
 169. Haaveiletko vauvasta? Seksin harrastaminen pimeässä kannattaa
  Kirkkaat makuuhuoneet saattavat olla este sille, ettei nainen tule raskaaksi.


  Joskus käytännön pakostakin parisuhteessa harrastetaan seksiä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Olkoon luvassa seksiä illalla tai ei, makuuhuone kannattaa pitää mahdollisimman pimeänä.

  Illan luonnollinen pimeys tekee hyvää naisen hedelmällisyydelle. Tiedemiesten mukaan liian kirkkaat makuuhuoneen valot voivat olla raskauden esteenä. Uskotaan, että kaikenlainen illalla havaittu keinotekoinen valo aina katulampuista tietokoneisiin tekee hallaa naisen lisääntymissyklille.

  Kehon kello menee sekaisin

  Enenevässä määrin on huolestuttu siitä, että vauvaa yrittävillä pariskunnilla on selittämättömiä vaikeuksia saada vauvaa alulle. Syyksi on muun muassa esitetty sitä, että keinotekoinen valo sekoittaa kehon omaa kelloa, mikä puolestaan on yleisestikin haitallista terveydelle. Daily Mail -lehti kertoo, että esimerkiksi syövät, diabetes, masennus ja ylipaino voivat kaikki saada kimmokkeen liiallisesta yöllisestä valosta.

  Tutkijat neuvovat hedelmällisyysvaikeuksien kanssa taistelevia naisia pitämään huolta siitä, että makuuhuone on nukkumaan mentäessä mahdollisimman pimeä ja että nainen syö terveellisesti ja säännöllisesti. Tällä tavoin mahdollisestaan myös hyvät yöunet.

  Kerroimme jo aiemmin, miten kauan raskautta yrittävien naisten kannattaa viettää aikaa pimeässä päivittäin. Lue asiasta lisää täältä!

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".