keskiviikkona, elokuuta 03, 2016

Linkki ja Facebook postaus

Tämän postauksen kommentteihin voi laittaa linkkejä. Alla olevat linkit ja kuvat löytyvät allekirjoittaneen FB-sivulta.

Satu Hassilla on asiaa



Tuula Peltonen



Orjatyötä


JIRI NIEMINEN: "Mustat, latinot ja naiset ovat valmiita uhraamaan lähimmäisensä ja itsensä Baltian maiden – kuten heimokansamme Viron – itsenäisyyden puolesta vuosisataista perivihollista vastaan."


Rippikoulu



Mihin tarvitaan Feminististä puoluetta?

The Men’s Rights Movement: A Smart, Necessary Counterweight To Man-Hating Feminism

It's not Muslims or people with mental health problems who are most likely to kill you in a terrorist attack – it's men

Tie tasa-arvoon – sukupuolen moninaisuus ja oman etuoikeutensa ymmärtäminen

Eikö sinua isketä baareissa? Saatat olla normaalia korkeampitasoinen!
"Olisi kivaa, jos joku kertoisi miten voisi tuntea enemmän vetoa niihin alemman tason miehiin? He kun yleensä pilaavat kaiken käyttäytymällä liian epävarmasti. Esimerkiksi he saattavat kertoa jo ennen ensimmäisiä treffejä pitävänsä seksistä. He eivät halua ottaa riskiä, etteivät saakaan seksiä, vaan odottavat naiselta etukäteen varmistusta, että seksiä olisi luvassa, eikä miehen vaivannäkö ole turhaa. Tällainen käytös on naisen mielestä luotaantyöntävää."

49 kommenttia:

  1. Tuula Peltonen on juuri tyypillinen kukkahattu. Mitä feministisemmäksi SDP menee, sitä vähemmän miehet sitä äänestävät. Eivätkä he sitä äänestä juuri nykyäänkään. Vai ovat opettajat ja sairaanhoitajat pienipalkkaisia? Suosittelen tutkimaan tilastokeskuksen tilastoja. Kuten Peltonen mainitseekin, julkinen sektori on "naisitettu", enemmistö siellä työskentelevistä on naisia. Työskentelevät ikuisissa viroissa, miehet työskentelevät yksityisellä, potku persuuksiin voi tulla milloin vaan.

    Kirjastoapulainen, sairaanhoitaja ja opettaja eivät tee raskasta työtä.
    Lastenhoitaja ja perushoitaja tekevät suhteellisen raskasta.

    Peltonen näyttääkin olevan ammatiltaan opettaja :) (wikipedia)
    Pukki kaalimaan vartijana. Ainahan opettajat valittavat työnsä raskaudesta, 10 viikkoa kesälomaa, syyslomaa joululomaa hiihtolomaa jne.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/8/16 18:55

    Kotimainen seksin myyjä suree: Lama laski hinnat ja asiakkaiksi päätyy väärää väkeä

    Ilotyttö paljastaa -kohublogia kirjoittava kotimainen seksityöläinen harmittelee, että lihamarkkinat ovat muuttuneet ostajan eikä myyjän markkinoiksi. Taantuma puhuu.

    -Ostajia on vähemmän, tarjoajia Itä- ja Keski-Euroopan maista taas entistä enemmän (siellä menee vielä huonommin). Yhtä kaikki: hinnat ovat monin osin romahtaneet, nainen kirjoittaa blogissaan.

    -Kun kuudella kympillä myydään pesää, se on oikeasti aika helvetin vähän. Siinä pimppi soi ja häpyhuuli laulaa, mahtaa käydä kunnon päälle, hän päivittelee.

    Halvoista hinnoista on myös suoranaisia lieveilmiöitä. Asiakkaiksi alkaa valikoitua väkeä, joka ei yleensä käytä seksipalveluja.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi3/8/16 19:23

    ^ 120 €/h huono palkka? Ala josta ei veroja varmaan paljon maksella.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi3/8/16 20:39

    Alle viisikymppisistä miehistä kolmisen prosenttia äänestää demareita. Puolueen kannattaisikin vaihtaa nimeksi Seksistinen nais- ja eläkeläispuolue ja lopettaa taistelu menetetyistä miehistä.

    Satu Hassi on feministiksikin harvinaisen ällöttävä seksisti ja typerys.

    VastaaPoista
  5. Nettomaksaja4/8/16 11:55

    Tuula Peltosen väite miesten suosimisesta yliopiston opiskelijavalinnassa kaipaisi täsmennystä.

    Jos opiskelijavalinnassa saa pisteitä varusmiespalveluksen suorittamisesta, niin se ei sinällään suosi miehiä, koska nainenkin on voinut suorittaa Suomessa varusmiespalveluksen jo viimeiset 20 vuotta.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi4/8/16 21:40

    Did The DNC Hire Actors (At Below Minimum Wage) To Work At The Convention? | Zero Hedge

    Following the exposure of a fake Trump job advertisement designed by The DNC to embarrass Trump, it is interesting that a Craigslist ad calling for "Actors Needed for National Convention" has surfaced...
    ...

    Actors Needed For National Convention (Philadelphia)
    compensation: $50.00

    Looking for 700 people to be utilized as actors during the National Convention.

    We currently have a number of empty seats that will need to be filled as we are currently removing a number of people and need to refill their seats for the remainder of the conference.
    ...

    Leftist Filmmaker Uploads Video Showing His Shock At Just How Empty The DNC Is | Daily Wire


    VastaaPoista
  7. Anonyymi4/8/16 23:22

    Hillaryn kummalliset oireet eivät taida kuitenkaan sopia hullun lehmän tautiin.

    What is Mad Cow Disease? - YouTube

    VastaaPoista
  8. Anonyymi5/8/16 08:50

    Presidentti Obama vietti syntymäpäivää – kirjoitti naistenlehteen feminismistä

    Presidentti Barack Obama käy kirjoituksessaan läpi naisen aseman muuttumista, samoin kuin omaa asennemuutostaan, jonka kahden tyttären kasvaminen naisiksi on saanut aikaan. Hän haluaa olla feminismin esimerkki myös omille lapsilleen.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi5/8/16 15:54

    Naisten nakukalenterin tuotot eivät koskaan menneet kohteille - "Kaikki on jätetty maksamatta"

    ...
    Vähäkylä-Aulo tiedusteli Toloselta, milloin lahjoituksen olisi tarkoitus olla yhdistyksen tilillä. Vähäkylä-Aulon mukaan rahoille oli keksitty käyttöä.

    - Rupesin selvittämään asiaa ja sain selville, että mitään ei ole maksettu. Kaikki on jätetty maksamatta, Tolonen sanoo.

    Asia tuli Toloselle ja muille naisille täytenä yllätyksenä. Myöskään Elähtäneet kotirouvat -yhdistystä ei ole virallisesti rekisteröity, kuten naiset olivat sopineet.

    Selviteltyään asiaa Tolonen teki tutkintapyynnön poliisille. Rikoksesta epäillään projektin rahaliikenteestä vastannutta 35-vuotiasta Raumalla asuvaa naista.
    ...

    Tammelalaisen toimitusjohtajan kuoleman tutkinta lopetettiin - murhasta epäilty vaimo kuoli helmikuussa

    Huumeita pikkulapsen peräreikään:

    Mother Charged With MURDER for What She Forced Into Her Little Girl

    VastaaPoista
  10. Anonyymi5/8/16 18:50

    Li Andersson: Vasemmistoliitossa ei ole laajempaa vastakkainasettelua punavihreiden ja duunareiden välillä
    SDP:hen loikannut Marko Varajärvi sanoi Pohjolan Sanomien haastattelussa, että raskaan teollisuuden ystävä ei mahdu vasemmistoliittoon.


    Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson pitää harmillisena puolueensa entisen puoluesihteerin Marko Varajärven loikkausta SDP:hen. Varajärvi sanoi Pohjolan Sanomien haastattelussa, että vasemmistoliittoon ei mahdu esimerkiksi ydinvoimaa ja turkistarhausta kannattava raskaan teollisuuden ystävä.

    Andersson sanoo, että puolueen jäsenistö on sopinut keskeiset linjaukset puoluekokouksessa. Anderssonin mukaan puolueessa ei ole laajempaa vastakkainasettelua raskaan teollisuuden työntekijöiden ja punavihreiden välillä.

    VastaaPoista
  11. Anonyymi6/8/16 06:09

    Obama kirjoitti esseen feminismistä: On vastustettava asennetta, jossa kehutaan vaippoja vaihtavia miehiä ja tuomitaan töissä käyvät naiset

    Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on kirjoittanut feministisen esseen, jossa hän peräänkuuluttaa myös miesten vastuuta naisten aseman parantamisessa ja vanhentuneiden asenteiden muuttamisessa.

    VastaaPoista
  12. Anonyymi6/8/16 11:40

    ”Minun feminismini ei hajoa, jos mies haluaa tarjota.”

    Eveliina Talvitie on feministi ja iloinen tiukkapipo.
    Eveliina Talvitieltä on kysytty usein, vihaako hän miehiä, koska julistautuu feministiksi. Ehkä hänelle on tapahtunut jotakin todella ikävää.

    – Päinvastoin. Minulle on tapahtunut jotakin todella mukavaa – feminismi, Talvitie virnuilee.

    Feminismi herättää yhä Talvitien mielestä hämmästyttävän paljon reaktioita, eikä välttämättä myönteisiä.

    – Ehkä ihmiset hakevat vänkäyskumppania, Talvitie tuumaa.

    Vastaväitteitä Talvitie voi saada juuri julkaistavasta Miten helvetissä minusta tuli feministi -kirjastaan (WSOY), jossa hän peilaa omia kokemuksiaan tyttönä ja naisena feminismin kautta.

    VastaaPoista
  13. Anonyymi6/8/16 13:52

    ”Ylpeä puumanainen” on tapaillut yli 200 reilusti nuorempaa miestä – kertoo kokemuksistaan avoimesti

    Englantilainen Juney Smith ei halua tapailla oman ikäisiään miehiä.
    Brittilehti Daily Mail kertoo sivuillaan 52-vuotiaasta Juney Smithistä, joka ei ole juuri koskaan tapaillut oman ikäisiänsä miehiä. Smith on kotoisin Lontoon lähellä sijaitsevasta St Albansin kaupungista Isosta-Britanniasta ja hän työskentelee talousalalla.

    Nuorimmat Smithin tapailemat miehet ovat olleet vasta 18-vuotiaita. Smith nimittää itseään ”ylpeäksi puumanaiseksi” ja kertoo lehdelle avoimesti kokemuksistaan.

    Smith on tapaillut 30 vuotta täytettyään yli 250 reilusti ikäänsä nuorempaa miestä. Naisen mukaan nuorten miesten tapailu pitää hänet nuorekkaana ja miellyttää häntä huomattavasti enemmän kuin omanikäisten miesten tapailu. Smithin tapailemat miehet ovat olleet iältään kaikkea 18 ja 45 vuoden väliltä.

    – Tapaan heitä yökerhoissa, shoppailemassa, taidegallerioissa, huoltoasemilla, ja se on aina se nuorempi kaveri, joka tulee iskemään minua, nainen kertoo itsevarmasti.

    VastaaPoista
  14. Anonyymi6/8/16 16:10

    Lama lakaisee kaiken - Riossa tarjotaan seksiä alehintaan: "Toivotaan, että Usain Bolt ilmestyy tänne"

    ...
    Jotkut prostituoiduista ovat epätoivoisia, koska rahaa ei tule, mutta laskut pitää silti maksaa.
    ...
    Vastaava tilanne koettiin kaksi vuotta sitten pelattujen jalkapallon MM-kisojen yhteydessä.

    Pahamaineisella Vila Mimosan alueella toimivat prostituoidut kuitenkin kertoivat aikaisemmin kesällä Daily Mailille, että jalkapallon MM-turnaus oli heidän kannaltaan pettymys.

    Asiakkaiden houkuttimiksi katujen varsille aseteltiin televisioita, joista ihmiset olisivat voineet seurata kisoja, ja grillejä, jotka tarjosivat pelien oheen pientä naposteltavaa.

    - Odotimme niitä kisoja. Kaikki sanoivat, että asiakkaita olisi pilvin pimein. Ajattelimme tekevämme omaisuuden, alueella toimiva prostituoitu kertoi brittilehdelle.
    ...
    Asiakkaita ei enää ole.
    ...
    - Asun isoäitini ja lapsenlapseni kanssa. He tarvitsevat minua ja ovat riippuvaisia tuloistani, mutta he eivät tykkää siitä, mitä teen.

    Asiakkaiden ja tulojen toivossa myös hintoja on laskettu.

    - Tämä on kuin supermarket. Tilanne ei ole ollut milloinkaan näin paha. Monet kaupunkilaiset, joiden toimeentulo on romahtanut, odottavat olympialaisilta ihmettä. Niin prostituoidutkin. Tällä kertaa emme odota rikastuvamme, mutta jos saamme ensi kuun sähkölaskun maksuun, olemme tyytyväisiä.
    ...

    VastaaPoista
  15. Anonyymi7/8/16 08:23

    MIELIPIDE
    Miessairaanhoitajana kohtaan jatkuvasti seksismiä – minuun suhtaudutaan kuin jongleeraavaan apinaan


    Minullakin on unelma: työmaailma, jossa minua arvostetaan yksilönä – ei sen vuoksi, mitä sukupuolta edustan.

    OLEN sairaanhoitajaurani alkupuolella oleva mies. Tietoni ja taitoni ovat minun koulutus- ja kokemustaustallani oletettavasti vähintään keskivertoa. Koen itsekehun vaikeana – tyydyn siis keskivertoon.

    Olen törmännyt lyhyen urani aikana positiiviseen syrjintään ja tiedostamattomaan vähättelevään kulttuuriin, joka voitaisiin määritellä myös seksismiksi. Tämä ilmenee esimerkiksi niin, että saan poikkeuksellisen monelta potilaalta – usein naisilta – ylen määrin kehuja, jotka vaikuttavat kulminoituvan sukupuoleeni. En koskaan saa kehuja kädentaidoistani tai tiedoistani, mutta sitäkin enemmän miespuolisesta olemuksestani. Usein minua pidetään lääkärinä, koska miehethän on lääkäreitä.

    Epäilen vahvasti, että naispuolista sairaanhoitajaa kohdeltaisiin samalla tavoin kuin minua miehenä. Koen, että minuun suhtaudutaan usein kuin vaikkapa jongleeraavaan apinaan: ”Kato mitä toi apina osaa!” Tai lapseen, joka oppii puhumaan: ”Aaaww!” On suloista ja hämmästyttävää, kun joku osaakin jotain poikkeuksellista. Ja monen silmissä voi olla poikkeuksellista, että kookas mies hallitseekin ammatin, jonka on perinteisesti ajateltu kuuluvan naisten aloihin.

    Nyky-Suomella on vielä pitkä matka kuljettavanaan, jotta minun ei tarvitse kokea päivittäin työssäni seksismiä. Minullakin on unelma: työmaailma, jossa minua arvostetaan yksilönä – ei sen vuoksi, mitä sukupuolta edustan.

    Greg Focker

    VastaaPoista
  16. Anonyymi7/8/16 08:26

    Tutkija: Sinkulla on monin tavoin rikkaampi elämä kuin naimisissa olevalla
    Sinkut ovat keskimäärin seurallisempia kuin kuin avioliiton solmineet. He pitävät tiiviimpää yhteyttä sukulaisiin, ystäviin ja naapureihin.


    NAIMATTOMILLA pyyhkii jopa yllättävän hyvin, huomioi sinkkututkimuksia ruotinut yhdysvaltalainen psykologi.

    Ensitreffit alttarilla, treffiappsit puhelimessa. Maailma tuntuu uskovan, että kaksin on aina kaunihimpi.

    Näin ei kuitenkaan ole, sanoo tutkija Bella DePaulo Kalifornian yliopistosta. Hän esitelmöi aiheesta Yhdysvaltain psykologisen seuran vuosikokouksessa Denverissä Coloradossa perjantaina.

    DePaulo kävi läpi naimattomina pysytelleistä tehtyjä tutkimuksia. Hän havaitsi, että tulosten perusteella sinkulla voi olla monin tavoin rikkaampi elämä kuin suhteessa elävällä.

    SINKUT ovat esimerkiksi keskimäärin seurallisempia kuin kuin avioliiton solmineet. He pitävät tiiviimpää yhteyttä sukulaisiin, ystäviin ja naapureihin.

    He arvostavat itselleen merkityksellistä työtä enemmän kuin pariutuneet. Sinkut ovat myös itsensä suhteen määrätietoisempia ja kokevat todennäköisemmin kasvavansa jatkuvasti henkisesti tai kehittyvänsä ihmisenä kuin naimisissa olevat, DePaulo luettelee.

    Mitä itsenäisempi sinkku oli, sitä vähemmän hän tunsi kielteisiä tuntemuksia. Avioituneille kävi päinvastoin, DePaulo huomioi.

    ”Onkin aika esittää sinkuista ja sinkkuelämästä täsmällisempi kuva. Sellainen, joka tunnustaa yksin elämisen vahvuudet”, DePaulo sanoo.

    HÄNEN mukaansa avioliitossa elävillä menee huonommin kuin olettaisi, vaikka yhteiskunta tukee tätä vaihtoehtoa monin tavoin, muun muassa taloudellisin eduin.

    DePaulo ei kuitenkaan väitä, että kumpikaan tapa elää – yksin tai yhdessä – olisi parempi kuin toinen.

    ”Hyvään elämään ei ole yhtä kaavaa”, hän kiteyttää.

    VastaaPoista
  17. Anonyymi7/8/16 19:04

    Opetusneuvos palauttaisi opettajakoulutuksen mieskiintiöt – "Kentällä on aikamoinen pula miesopettajista"

    Seinäjokinen luokanopettaja, OAJ:n hallituksen jäsen Matti Sippola on kesän ajan totutellut opetusneuvoksen arvonimeen. Järjestö- ja luottamusmiestehtävissä viihtyvä opettaja suhtautuu varovaisen kriittisesti uuteen opetussuunnitelmaan. Mieskiintiöt pitäisi palauttaa opettajakoulutukseen, sillä miesopettajista on jo pula, Sippola sanoo.

    VastaaPoista
  18. Anonyymi9/8/16 15:03

    MIELIPIDE
    Nimimerkki Tyytyväinen uussinkku: Yhä harvempi nainen jaksaa olla miehelle vain arjen mahdollistaja
    ”Olen alkanut miettiä, onko sittenkin kyse vain asenteesta. Siis siitä vanhasta, että naisen esittämiä asioita pidetään vähempiarvoisina miesten mielipiteiden rinnalla.”


    HELSINGIN SANOMISSA on käsitelty puhumisen vaikeutta parisuhteessa. Kaksi kolmasosaa eroista kuulemma tapahtuu naisten aloitteesta. Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula sanoi (HS Kotimaa 8.8.), että joka kolmas mies ei ymmärrä, miksi puoliso haluaa erota.

    Olen eronnut kahdesti. Ensimmäisellä kerralla puolisoni oli yllättynyt, koska hän oli sitä mieltä, että kaikki on hyvin ja minä vain kuvittelen, että meillä menee huonosti. Olin puhunut minua vaivanneista asioista, mutta sitä ei noteerattu. Ainoa vaihtoehto oli erota.

    Toisessa liitossa pidin huolta, että puhuimme asioista juuri niin rakentavasti kuin Kontulakin suosittelee. En voi sietää naputusta tai huutamista. Silti sain jossain vaiheessa kuulla, että meillä ei olisi mitään ongelmia, jos minä en niitä tekisi.

    Jos olisin tyhjäpäinen kiukuttelija, ymmärtäisin moisen kritiikin, mutta tiedän olevani täyspäinen nainen.

    Omien ja ystävieni kokemusten pohjalta olen alkanut miettiä, onko sittenkin kyse vain asenteesta. Siis siitä vanhasta, että naisen esittämiä asioita pidetään vähempiarvoisina miesten mielipiteiden rinnalla.

    Toivon, että olen väärässä. Mutta jos ainakin osa miehistä ajattelee näin, heidän kannattaa tarkistaa näkökulmaansa, jos haluavat ylläpitää hyvää parisuhdetta. Yhä harvempi nykyaikainen nainen jaksaa olla miehelle vain arjen mahdollistaja, kun sen sijaan voi elää rikkaampaa elämää ilman tuonkaltaista väheksyntää.

    Tyytyväinen uussinkku

    VastaaPoista
  19. Anonyymi9/8/16 15:05

    Nämä 11 feministien niksiä näyttävät, miten tasa-arvoisesta elämästä tulee rennompaa

    Feminismi tekee elämästä vapaampaa ja hauskempaa, naisille ja miehille ja ihan kaikille. Siksi meidän kaikkien kannattaisi ryhtyä feministeiksi.

    Tämä fiilis jää Rosa Meriläinen ja Saara Särmä uutuuskirjasta Anna mennä – Opas hauskempaan elämään (2016).

    Kyseessä ei ole tietokirja vaan eräänlainen kaikenikäisten naisten itseluottamuskirja, joka yrittää purkaa paineita ja kannustaa. Sen voisi pistää samaan pinoon Jenni Pääskysaaren kirjoittamien kirjojen Tyttö sinä olet... (2015) ja Poika sinä olet... (2016) kanssa.

    Kirjoittajat ovat työtovereita ja feministisen ajatushautomo Hatun perustajajäseniä. Aiemmin muun muassa vihreiden kansanedustajana toiminut Meriläinen on kirjailija ja HS.fi:n kolumnisti. Yhteiskuntatieteiden tohtori Särmä nousi viime vuonna kansainväliseen julkisuuteen Congratulations! You have an all-male panel -blogillaan, jossa käräytetään pelkistä miehistä koostuvia asiantuntijaraateja.

    Luin kirjan innostuneena. Se ei sisältänyt juurikaan uutta tietoa.

    Sen sijaan Särmä ja Meriläinen jakoivat hyviä oivalluksia, jotka kannattaa ottaa haltuun, oli sitten mies, nainen tai muunsukupuolinen. Tässä tärkeimmät:

    VastaaPoista
  20. Anonyymi9/8/16 18:14

    Seurakunnan työntekijä valottaa Mitro Revon potkujen taustoja – tästäkö naiset loukkaantuivat?

    Kirkkoherra Markku Salminen kertoi aiemmin Ilta-Sanomille, että syinä Revon irtisanomiselle olivat toistuvat työntekoon liittyvät ongelmat ja sopimaton käytös.

    – Revon huumorintaju on ehkä erilaista kuin monien muiden. Hän on älykäs, ja hän käyttää kieltä taitavasti. Joku ehkä kokee hänen puheitaan loukkaaviksi ja seksistisiksi. Luulen, että ne puheet on tarkoitettu huumoriksi, mutta ovat väärässä yhteydessä. Kun puhuu kirkossa alttarilla, se huumori ei tahdo mennä perille, Ilta-Sanomien haastattelema työntekijä kertoo.

    Hänen mukaansa Repo on kertonut kaksimielisiä juttuja puhuessaan seurakunnalle.

    – Ajat ovat toiset kuin ennen. Nykyään varsinkin naiset ovat hyvin kärkkäitä loukkaantumaan. Ehkä Isä Mitron olisi pitänyt miettiä kielenkäyttöään. Uskoisin, että hänelle on huomautettu asiasta, ja hän on varmaan jonkin verran parantanutkin tapojaan.

    VastaaPoista
  21. Anonyymi9/8/16 18:26

    Tutkimus: Sukupuoli määrittää edelleen kotitöitä – suomalaiset: likaiset työt kuuluvat useammin miehille, siivous naisille

    Valtaosa suomalaisista ei jaottele kotitöitä miesten ja naisten töihin, kertoo Suomalaisen Työn Liiton teettämä tutkimus.
    Joidenkin kotitöiden ajatellaan kuitenkin edelleen jakautuvan sukupuolten kesken. Raskaiden ja likaisten töiden katsotaan kuuluvan useammin miehille ja siivouksen naisille.

    Tutkimukseen vastanneista yli kolmannes piti nurmikon leikkuuta miesten työnä. Lisäksi useampi kuin kaksi viidestä katsoi viemäreiden puhdistamisen kuuluvan miehille. Noin joka viides taas katsoi pyykin- ja ikkunoiden pesun sekä pölyjen pyyhkimisen olevan naisten töitä.

    Tutkimuksessa miehet jaottelivat kotitöitä herkemmin sukupuolen mukaan kuin naiset.

    Taloustutkimuksen maaliskuussa tekemään tutkimukseen vastasi 2000 täysi-ikäistä suomalaista.

    VastaaPoista
  22. Iltalehti: Tutkimus: Tyttöjen kouluarvosanat huomattavasti poikia parempia (9.8.2016)
    Tutkijat seurasivat kaikkia vuonna 1987 syntyneitä suomalaisia.

    ‣ Tyttöjen kouluarvosanat ovat huomattavasti poikia parempia.
    ‣ Vanhempien koulutus periytyy voimakkaasti. Vanhempien lyhyt koulutus ja alhainen sosioekonominen asema lisäävät esimerkiksi lasten psykiatrisen erikoissairaanhoidon käyttöä.
    ‣ Lähes kolmanneksella alle 30-vuotiaista suomalaisista on psyykkisiä ongelmia.

    VastaaPoista
  23. Ylen aamu-tv
    Rosa Meriläinen ja Saara Särmä: "Kehukaa ja kehdatkaa!"


    Feministinen ajatushautomo Hatun perustajat Saara Särmä ja Rosa Meriläinen vierailivat aamu-tv:ssä kertomassa uudesta kirjastansa Anna mennä! - opas hauskempaan elämään. Naiset kannustavat kehumaan ja kehtaamaan, erityisesti naisia.

    VastaaPoista
  24. Täsät oli aiemmin täällä:

    Naisasiakas: Bussikuski ehdotti päiväpanoa takapenkillä – ”Matkustin 3,5 tuntia peläten ja itkua pidätellen”

    Savonlinjan bussikuski ehdotti ainoana matkustajana olleelle naiselle seksiä takapenkillä.


    Nyt

    Iltalehti: Bussikuskin väitetystä "päiväpano"-ehdottelusta nostettiin syyte (11.8.2016)
    Kesäkuun alkupuolella syyteharkintaan siirtynyt tapaus linja-autonkuljettajan väitetystä seksuaalisesta ehdottelusta on edennyt käräjäoikeuden käsittelyyn.

    ‣ Nainen teki rikosilmoituksen toukokuussa bussikuskista, joka hänen mukaansa ehdotti seksiä kesken bussimatkan.
    ‣ Naisen ja kuskin näkemykset tapahtuneesta ovat täysin erilaiset.
    ‣ Tapaus on edennyt syyteharkinnasta käräjäoikeuden käsittelyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ! Iltalehti: Bussikuskin väitetystä "päiväpano"-ehdottelusta nostettiin syyte (11.8.2016)

      Ilmeisesti siis tarkoituksena on linjata, että miehet eivät saa tehdä ehdotuksia naisille.

      - Tapaus on käräjäoikeudessa vireillä. Sisällöstä en voi vielä kertoa mitään, syyttäjä Leena Hakavuori sanoo.



      Esitutkinnan valmistumisen jälkeen juttu siirtyi syyteharkintaan nimikkeellä kunnianloukkaus.

      Poista
  25. A-studio
    ke 10.8.2016


    Onko sukupuolella mitään väliä politiikassa? Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio

    Noin ajassa 9.40

    VastaaPoista
  26. Seksismiä vai käytännöllisyyttä? – beach volleyssa naiset pelaavat bikineissä, miehet shortseissa ja t-paidoissa
    ”Lupaatko pitää bikineitä, vaikka sataa”, miestoimittaja kysyi Britannian Zara Dampneylta Lontoon olympialaisissa.


    BEACH VOLLEYTA voi helposti syyttää olympialaisten seksistisimmäksi urheilulajiksi. Naiset pelaavat pienissä bikineissä, kun miehet pukeutuvat shortseihin ja t-paitaan.

    Lajia markkinoidaan häpeilemättä sillä, että beach volley -stadionille voi tulla ihailemaan vähäpukeisten naisten urheilullisia vartaloita.

    Asia ei ole kuitenkaan niin yksinkertainen. Naisten ei itse asiassa ole pakko pelata bikineissä. He voivat käyttää shortseja, joiden lahje saa olla 3 senttimetriä polven yläpuolella. Ylävartalonsa naiset voivat peittää topilla. Myös kokovartalopuku on sallittu.

    SÄÄNTÖ muuttui vuodeksi 2012 Lontoon olympialaisiin, kun Kansainvälinen lentopalloliitto FIVB halusi kunnioittaa uskontoja, joissa naisen kuuluu peittää vartalonsa.

    Tästä nähtiin esimerkki Rion olympialaisissa, kun egyptiläiskaksikko Nada Meawad ja Doa Elghobashy pelasivat asuissa, joissa oli pitkät hihat ja lahkeet. Elghobashyllä oli myös pään peittävä huivi eli hijab.

    Suurin osa naisista pelaa kuitenkin bikineissä, vaikka muitakin vaihtoehtoja olisi.

    ”En osaa kuvitella mitään muuta asustetta, jossa pelaisin rantalentopalloa. Vaikka sataisi, pelatessa tulee niin kuuma, että shortseissa ja paidassa siitä tulisi raskasta”, uusiseelantilainen beach volley -pelaaja Anna Scarlett sanoi maansa Stuff-uutissivustolle.

    Viidensissä olympialaissaan pelaava Yhdysvaltojen Kerri Walsh Jennings selvitti asiaa Huffington Postille aiemmin tänä kesänä.

    ”Alun perin beach volleyta oli tarkoitus pelata bikineissä ja shortseissa. Mitä muuta meidän täytyisi pitää yllämme?” Walsh Jennings kysyi.

    Moni pelaaja kertoo, että rantalentopalloa on helpompi pelata vähissä vaatteissa. Liikkeet ovat sujuvampia, eikä ylimääräistä hiekkaa kerry joka paikkaan.

    Walsh Jennings muistutti, ettei hänen peliasuaan ole suunniteltu seksikkääksi, vaan mahdollisimman soveltuvaksi lajia varten.

    VastaaPoista
  27. Väestöliitto: Nyky-Suomen seksitrendi on itsetyydytys – ”Kumppanin kanssa seksi jää toteutumatta”

    Suomalaiset harrastavat yhä vähemmän seksiä toistensa kanssa. Samaan aikaan itsetyydytys lisääntyy jatkuvasti ja hyvin selvästi, kertoo Väestöliitto tuoreeseen tutkimustietoonsa perustuen.
    Itsetyydytysaktiivisuus on kasvanut kaikissa ikäryhmissä ja molemmilla sukupuolilla vuodesta 2007 vuoteen 2015 noin kymmenellä prosenttiyksiköllä. Tämä on jatkoa vuosikymmenten vastaavalle ja eri ryhmien välillä melko tasaiselle kehitykselle, ilmenee Finsex-tutkimuksesta.

    Väestöliiton mukaan itsetyydytys onkin nyky-Suomen ”seksitrendi”. Väestöntutkimuslaitoksen tutkimusprofessori Osmo Kontula pitää itsetyydytyksen lisääntymistä positiivisena asiana, mutta kumppanin kanssa harrastetun seksin eli yhdyntöjen vähenemistä huolestuttavana.

    – Kyllähän se tuo haasteita jos on vähemmän yhdyntöjä parisuhteessa, koska se kuitenkin liittyy siihen, että parin intiimi suhde toimii. Jos ei toimi, se heijastuu niin, että ei olla niin tyytyväisiä kumppaniin ja parisuhteeseen, Kontula sanoo Uudelle Suomelle.

    Erityisesti alle 40-vuotiaiden ikäryhmissä rakastelukerrat oman puolison kanssa ovat vähentyneet.

    – On lisääntynyt kompensaatiotarve sille seksille, joka on jäänyt toteutumatta oman kumppanin kanssa. Sitä toteutetaan lisääntyvässä määrin itsetyydytyksen avulla, Kontula kertoo.

    VastaaPoista
  28. Onko tuntemasi mies spornoseksuaali? Katso paljastavat merkit

    Jos mies näyttää menestyjältä, vaikka ei sitä välttämättä olekaan, saattaa hän olla spornoseksuaali.
    Daily Mail on julkaissut artikkelin, jossa se kertoo, millainen mies on spornoseksuaali. Daily Mailin mukaan kyseinen miestyyppi ei välttämättä ole niin menestynyt ja rikas, kuin haluaisi olla, mutta pyrkii silti ulospäin näyttämään todella coolilta ja menestyneeltä.
    Kyseisesti miehet jäljittelevät ulkonäössään pornotähtien ja urheilumenestyjien ulkonäköä, ja siitä tulee juurikin kyseinen nimi "spornoseksuaali." Miehet treenaavat itsensä kovaan kuntoon, hankkivat tatuointeja, käyttävät istuvia vaatteita ja kalliin näköisiä kelloja ja kenkiä sekä pitävät hiuksensa sliipatussa kunnossa.
    Katso alta kuvia miehistä, joita spornoseksuaalit ulkonäöllään jäljittelevät.

    VastaaPoista
  29. “Onko naismyyjän irtisanominen pienempi tragedia kuin miesinsinöörin?” – Kumpula-Natri kysyy: Missä viipyy hätäistunto?

    SDP:n europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri ihmettelee, miksi naisvaltaisen matalapalkka-alan irtisanomiset eivät ole samanlainen suru-uutinen kuin hyväpalkkaisten miesinsinöörien.

    Kumpula-Natri viittaa konkurssiin haettuun Anttilaan, jossa työntekijöitä irtisanottiin lähes 1 300 – suunnilleen saman verran kuin Microsoftilta keväällä.

    – Suomessa on kerrottava ja konkreettisesti todistettava anttilalaisille, että heidän työttömäksi jäämisensä on iso kolaus. Nyt emme ole sitä tehneet. Valtakunnallinen kiinnostus työttömäksi jääneiden kohtalosta on ollut kovin vähäistä, Kumpula-Natri kirjoittaa Turun Sanomien mielipidepalstalla.

    VastaaPoista
  30. Nettipornoa katsovat nyt nuoret naiset - "Kyse on sukupolvierosta"

    Jopa 70 prosenttia nuorista suomalaisnaisista on katsellut nettipornoa itsetyydytystarkoituksessa, kertoo Väestöliiton tuore tutkimus.

    Väestöliiton tuoreen FINSEX-tutkimuksen mukaan itsetyydytys on lisääntynyt kaiken ikäisten suomalaisten keskuudessa.

    Itsetyydytysaktiivisuus on kasvanut eri ikäryhmissä ja molemmilla sukupuolilla vuodesta 2007 vuoteen 2015 noin kymmenellä prosenttiyksiköllä, 25-44 -vuotiailla naisilla jopa 20 prosenttiyksiköllä.

    Nuorista naisista jo 70 prosenttia on katsonut maksutonta nettipornoa itsetyydytyksen yhteydessä. Määrä on kasvanut selvästi vuodesta 2007.

    Nettipornon käyttö on lisääntynyt merkittävästi vuodesta 2007 vuoteen 2105 itsetyydytyksen yhteydessä, kertoo tuore FINSEX-tutkimus. Eniten kasvua on tapahtunut nuorten naisten keskuudessa.

    Maksutonta nettipornoa itsetyydytyksessä käyttävien nuorten naisten osuus on jo huikeat 70 prosentin luokkaa. Tutkimukseen osallistuneilla vanhemmilla naisilla nettipornon käyttö itsetyydytyksessä oli ollut sen sijaan vielä melko vähäistä.

    - Kyse on sukupolvierosta. Nuoret käyttävät nettiä paljon kun taas vanhemmat naiset hakevat kuvallista pornografiaa muista lähteistä, sellaisista mitä aiemmin on ollut tarjolla, sanoo Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula.

    Enemmistö kaiken ikäisistä naisista ja etenkin nuorista naisista kokee tutkimuksen mukaan nettipornon hyvin kiihottavana.

    - Naiset ovat vasta nyt siirtymässä nettiin. He ovat aiemmin olleet kiinnostuneita muunlaisesta stimulaatiosta, ja ovat vasta nyt siirtymässä kuvalliseen maailmaan, Kontula selittää muutosta.

    - Miehiä kiinnostaa kiihottua kuvallisen stimulaation avulla ja siksi he käyttävät naisia enemmän pornoa siihen tarkoitukseen. Naisilla on taas kiihottumisen lähteet ovat useammin omassa mielessä. Ne voivat olla fantasioita tai muisteluita esimerkiksi hyvistä kokemuksista oman rakkaan kanssa. Naiset hyödyntävät enemmän omaa mieltään kuin miehet.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".