sunnuntaina, kesäkuuta 29, 2003

Ajankäyttöohjeita naisista pitäville sinkkumiehille

Outfoxing the foxes oppaassa on seuraavanlaisia ohjeita: Naisteniskijän on priorisoitava ajankäyttönsä seuraavassa järjestyksessä. 1) Sekstailu kuumien kissojen kanssa, 2) Kuumien kissojen deittailu, 3) Kuumien kissojen hankkiminen kavereiksi maineen kasvattamiseksi, 4) Kuumien kissojen tapailu ja heille juttelu, 5) Oman markkina-arvon nostaminen, iskujippojen kehittely tai eri ympyröissä pyöriminen, 6) Seksi haaleiden kissojen kanssa. Kaikista muista kuin listalla mainituista ajankäyttömuodoista on sinkkumiehelle vain haittaa.

Naisista haaveileva sinkkumies ei saa käyttää aikaansa seuraaviin aktiviteetteihin: 1) Viettää aikaa luuserimiesten kanssa, 2) Käyttää aikaansa harrastuksiin, joista ei opi jippoja naisten iskentään. On varmaan mukavaa pelata shakkia tai kirjoittaa blogia, mutta noista harrastuksista ei ole hyötyä naisteniskennässä. Ei kannata viettää aikaansa, niin kuin haluaisi sitä viettää, vaa niin kuin siitä on parhaiten hyötyä naisteniskennässä, 3) Tuhlata rahaa turhuuksiin, sillä mitä enemmän sinulla on rahaa, sitä enemmän naiset ovat kiinnostuneet sinusta, 4) Ei kannata viettää aikaansa paikoissa, joissa ei ole runsaasti kuumia kissoja. On turha haahuilla kirjastoissa tai junttibaareissa. Kannattaa mieluummin ruveta kaunoluistelijaksi tai voimistelijaksi. 5) Pitää pysyä erossa markkina-arvoa tuhoavista aktiviteeteista, kuten ryyppäämisestä, huumeista ja syömisestä, 6) Käyttää aikaansa kuumiin kissoihin, joilta saaminen on liian epätodennäköistä. Jos homma ei edisty, liiku eteenpäin.

Mitä parempi markkina-arvo sinulla, on sitä vähemmän työtä sinun tarvitsee tehdä onnistuaksesi iskemään kuumia kissoja. Älä juutu yksittäisiin kissoihin, vaan koeta työskennellä onnistumistodennäköisyyksiesi parantamiseksi pitkällä tähtäimellä. Harjoittelu tekee huipun millä tahansa elämänalueella. Ne onnistuvat, jotka tekevät työtä kovimmin ja järkevimmin.

Ei kommentteja: