tiistaina, kesäkuuta 17, 2003

Keskisuomalainen raportoi 16.5 ansiokkaasti naisten suvaitsemattomuudesta ja lainsäädännön epätasa-arvoisuudesta. Mies oli seurannut nuorta naista autolla ja mennyt runkkaamaan tämän eteen, josta hänet oli tuomittu ehdolliseen vankeuteen. Runkkaaminenhan on täysin luonnollinen toiminto, josta ei aiheudu harmia kenellekään. Kun minä olen vaatinut alempitasoisille miehille oikeutta seksiin, niin naiset ovat sanoneet, että onhan heillä kaksi tervettä kättä. Nyt nähdään, että noitten terveitten käsienkään vapaa käyttökään ei ole sallittua.

Naiset ovat vuosikausia naljailleet miehille heidän homopelostaan ja kammostaan. Nyt kun miehet ovat pitkin hampain oppineet suvaitsemaan homoja, niin huomataan, että naisilla on vieläkin pahempi pelko: Runkkarikammo. Toivoisin, että naisetkin oppisivat tulevaisuudessa suvaitsemaan erilaisia harmittomia elämäntapoja siinä missä miehetkin ovat oppineet suvaitsemaan homoja.

Afrodite tarkastelee samaa suvaitsemattomuusilmiötä omassa blogissaan: "Näkökenttäni vasemmasta laidasta minua lähestyy luonnottoman hitain askelin tummanpuhuva hahmo. Minun ei tarvitse sadasosasekuntiakaan miettiä; tunnistan hahmon välittömästi keski-ikäiseksi mieheksi. Hänkin on herännyt kesä-aamuna aikaisin ja lähtenyt kävelylle pirteään ilmaan... Vaan hänellepä ei (kaupunki)luonnon kauneus riitä! On saatava suurempia tehoja!!! Niinpä hän suuntaa vetelänjähmeät askeleensa ja niiden myötä koko pöhöttyneen kroppansa kenen tahansa lähietäisyydelle sattuvan nuoremman naisen luo. Kun kohde on riittävän lähellä, tämä "sankari" hidastaa vauhtinsa suoranaiseksi mateluksi... Hänellä on vuosikausien kokemus harrastuksestaan, joten hän on välinpitämättömän röyhkeä. Häntä ei tippaakaan häiritse se, kuinka typerältä touhu kenties ulospäin vaikuttaa."

Afroditekin on hämmästynyt, kuinka rohkeasti tuo alempitasoinen mies käy perinteisiä suvaitsevaisuuskäsityksiä vastaan. Tuo mies on samanlainen ihmisoikeuksien esitaistelija, kuin mitä kaapista esiin pullahtaneet homot olivat aikoinaan. On hienoa, että vaikka alempitasoisille miehillä ei ole mahdollisuutta seksiin tai kohta edes maksettuun seksiin, niin heillä on kuitenkin mahdollisuus täysin harmittomaan lenkkeilevien nuorten naisten takapuolten tiirailuun, josta he saavat pientä eroottista mielihyvää. Tuollainen takapuolibongaushan on yhtä harmiton harrastus kuin olkilyhdettä nakertavien lintujen katselu. Taidamme olla menossa kohti suvaitsevampaa maailmaa.

Ei kommentteja: