torstaina, kesäkuuta 19, 2003

Paul Pekkarisella on hyviä juttuja ihmissuhteisiinkin liittyen. Panuismeissäkin riittää lukemista iltojen ratoksi ja juhannuksen iloksi. Tässä muutama esimerkki: ""Haluan miehen, joka osaa puhua tunteistaan". Ei pidä paikkaansa. Mies, joka osaa puhua tunteistaan, saa kenkää heti." ja "Nuorten naisten eläimellinen valhe ja alhaisuus ei tunne rajoja. Nuori nainen on hekottava hirviödemoni, joka mulkoilee virtsankeltaisin silmin ja järsii jäytöhampaillaan miesten kiveksiä."

Ilkan blogissa oli linkki fastseductionin viettelyoppaaseen, josta löytyy hyödyllisiä jippoja alempitasoisten miestenkin hyödynnettäviksi. Ensimmäisen tulee vastaan "3 sekunnin sääntö", elikkä kolmen sekunnin sisällä naisen bongaamisesta on aloitettava iskentä, jotta oma epävarmuus ei ehtisi puskeä lävitse. Kuulostaa hyvältä ja hyödylliseltä neuvolta, sillä monien ujojen miesten ongelma on liiassa miettimisessä ja analysoinnissa. Tuo kolmen sekunnin sääntö pätee myöskin blogikirjoitteluun.

Toinen neuvo miehille on käyttäytyä niin kuin olisit hallitseva uros, jolloinka tuosta käytöksestä tulee itseään toteuttava ennuste. Naiset kiihottuvat hallitsevista uroista ja miehelle onkin tärkeää osoittaa, että on naista vahvempi ja "ylempänä", jolloinka nainen "antautuu" vaistonvaraisesti itseään voimakkaammalle. Miehen siis pitää ottaa roolinsa hallitsevana uroksena, jolloinka nainen ottaa vaistomaisesti oman roolinsa alistujana.

Hyvää juhannusta kaikille lukijoille ja jos iänikuinnen ryyppääminen ja makkaransyönti kyllästyttävät, niin tiedoksi, että tämä blogi päivittyy juhannuksen aikaankin, joten traditionaaliselle festari- tai mökkijuhannukselle on olemassa nyt hyvä vaihtoehto. Minä en aio uida juhannuksena, koska tilastollisten todennäköisyyksien nojalla tarkasteltuna se on aivan liian vaarallista. Tehkää tekin samoin.

Ei kommentteja: