keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2003

Tony Halme, kirjoituskilpailu ja Teräsmies

Tony Halmeelta löytyy monia viisaita lausahduksia, kuten esimerkiksi tämä: "....Marja-Liisa Kirvesniemessä on pikkaisen mallia kaiken maailman nenärengasfeministeille, joiden ainoa saavutus elämässä on sadantonnin opintolaina, kammottavasti tupakalta löyhkäävä hengitys ja hermoromahduksen saaneet vanhemmat. Mutta niinhän se on. Näyttäkää mulle tyytyväinen feministi niin mä näytän teille Jari Sillanpään tyttöystävän." Noitten viisaitten lausahdusten lisäksi hänellä on monia tyhmiä periaatteita, kuten alempitasoisten miesten sortaminen ja kiusaaminen.

Tony sanoo, ettei koskaan lyö naisia eikä lapsia. Ihan hienoa, mutta tasa-arvon nimissä ei saa myöskään saisi lyödä alempitasoisia miehiä. Olen miettinyt, että pitäisikö minun mennä eduskuntaan Perussuomalaisten riveistä. En tiedä, ehkäpä se kävisi liian raskaaksi, koska joutuisin vetämään jatkuvasti Halmetta turpiin estääkseni häntä kiusaamasta noita alempitasoisia miehiä. Kuvottavinta tässä kaikessa on se, kuinka täydestä tuollaiset "fiksun miehen" filosofiset lauseet uppoavat naiskannattajiin. "Joo, no onhan se rasisti ja kaikkea, mutta ei meidän Tony tee naisille mitään pahaa". Voi pyhä yksinkertaisuus, eikö tuollainen naistenperseennuolentataktiikka loista jo kilometrin päähän?

Jaahas, allekirjoittanut on napsaissut itselleen hienon ja uransa ensimmäisen kirjoituskilpailuvoiton Kasan järjestämässä parodiakilpailussa. Olo on kuin Finlandia-palkitulla. Iloani ei himmennä yhtään se, että olin ainut osanottaja. Pääasia on kuitenkin osanotto ja voitto.

Päivän jymyuutinen löytyy Keskisuomalaisesta: Vastoin yleistä luuloa Teräsmies ei asukaan Amerikassa, vaan Torontossa. Kun muistelen IhmisSuhteet-blogikuvauksen mottoani ja lasken 1+1, niin mielessäni heräävät epäilykset erään Erektuslaisen bloggaajan todellisesta identiteetistä. Onko blogin pitäminen hänelle vain kulissi todellisen henkilöllisyyden peittämiseksi?

Ei kommentteja: