perjantaina, marraskuuta 14, 2003

Naiset rakastavat väkivaltaisia miehiä

Jos naiset valitsisivat kumppaneikseen vain hyvin käyttäytyviä miehiä, lähes kaikki miehet käyttäytyisivät hyvin.

Angry Harry: "Kuukausia oikeudenkäynnin jälkeen O.J Simpsonin jaloissa pyöri kasoittain kauniita naisia, jotka olivat valmiita menemään sänkyyn hänen kanssaan."

"Naiset yrittävät tunkeutua vaikka väkisin raiskauksesta tuomitun Mike Tysonin hotellihuoneeseen."

"Raaimmat sarjamurhaajat ja raiskaajat USA:n vankiloissa saavat 500 kirjettä vuodessa naisilta, jotka "ilmaisevat kiinnostuksensa".

"Miksi röyhkeät, isosuiset, lihaksikkaat häirikkömiehet saavat naisilta niin paljon huomiota osakseen? Miksi aggressiivisesti ja törkeästi käyttäytyvillä rock-tähdillä on jono kauniita naisia pukuhuoneensa ovella? Miksi nuorisorikollisilla on niin paljon ihailijoita?"

"Ei ole ihme, että on paljon väkivaltaisia miehiä! Monet naiset rakastavat ja ihailevat tuollaisia miehiä."

"Tilastollisesti ottaen miehet imevät itseensä sellaisia käyttäytymismalleja, jotka tehoavat naisiin. Kun nuoret miehet näkevät, että naiset ihastuvat machoihin ja lain rikkojiin, niin he ottavat noista miehistä mallia."

"Naiset edistävät käyttäytymisellään väkivaltaa". Eivät kaikki, mutta merkittävä osa kuitenkin."

"Ennen kuin naiset ja feministit tajuavat oman osansa väkivallan lisääjänä, toivoa väkivallan vähentymisestä ei juuri ole!"

"Mutta, kuten on ymmärrettävää, tämä on yksi niistä monista asioista, joissa naiset ja feministit kieltäytyvät ottamasta mitään vastuuta. Feministien lietsoma hysteria takaa sen, että naisia ei pidetä syyllisinä mistään heidän itse aiheuttamistaan negatiivisista asioista."

Turun ylioppilaslehti: "Kun naistutkimuksen kursseilla katsoo ympärilleen, ei silmiin yleensä osu moniakaan miehiä. Tulee mietittyä, miksi etupäässä vain naisia näyttää kiinnostavan naistutkimus?" Jännä yhteensattuma. Minä olen miettunyt samaa miesten puuttumista astrologian, homeopatian ja maasäteilyn kursseilla.

1 kommentti:

Ilmari kirjoitti...

"Tilastollisesti ottaen miehet imevät itseensä sellaisia käyttäytymismalleja, jotka tehoavat naisiin. Kun nuoret miehet näkevät, että naiset ihastuvat machoihin ja lain rikkojiin, niin he ottavat noista miehistä mallia."

Kirjoitin tästä joskus omaan blogiini. Kyse on paitsi sosiaalisesta oppimisesta, myös geneettisten piirteiden seksuaalivalinnasta. Koska väkivaltaisilla miehillä on kumppaneita, heidän perimänsä jatkuu seuraaville sukupolville.

Jos siis kaikki naiset pitäisivät väkivaltaisia miehiä ällöttävinä, eivätkä haluisi suhteisiin väkivaltaisten miesten kanssa, ko. tendenssi karsiutuisi melko nopeastikin pois geenipoolista. Uskon että väkivaltaisuuden (joka aiheutuu esim. korkeista testosteronitasoista) periytyvyys on suuri.

Kullakin hetkellä vallitseva tilanne näyttää seksuaalivalinnan tuloksen pienellä viiveellä. Voimme siis sanoa, että menneisyyden seksuaalivalinta on todennäköisesti karsinut kaikista väkivaltaisimpia hulluja mutta varsinkin pehmomiehiä. Koska on oletettavaa että naisilla väkivaltaisuus ja siihen liittyvät piirteet aiheuttavat negatiivista valintaa, on kaikkien naisten keskimääräinen preferenssi ollut piirun verran väkivaltaisuuteen kallistuva mies.