maanantaina, tammikuuta 12, 2004

Aikamatkailua blogistanin historiaan

Kasasta löytyi aikakone, jolla voi surffata menneisiin tapahtumiin. Aikamatkalla voi törmätä vaikkapa Perhoseen vuodelta 2001. Sivulta löytyy mm. kysely siitä, onko Mikko Alatalo seksikäs vai porno. Hmm... Paljon on kehitys mennyt eteenpäin noista ajoista. Tässä vilkaisu Myrskyn silmään ja Kobaiaan vuodelta 2002.

Siiveniskujen historiasta, blogien jurassikaudelta vuodelta 1997 voi löytää tarinoita, joita muualta ei välttämättä edes löydy(?).

Elämää-blogi on huolestunut tilaajamääränsä kehityksestä:

"Ärmur! Mun lukijat vaan katoaa typerässä pinserissa! Jotain ihme "tällä henkilöllä useita tilauksia", "vain yhtä tai kahta tilaavia ei huomioida" ja "yli 400 blogia tilaavia ei huomioida" eikä ylläpito suostu edes vastaamaan maileihin! En kai mä nyt voi olla ainoa jolla on jotain ihme "haamulukijoita" tai muuten sekavia?!"

"Ystävällisenä eleenä toivon, että jos teette itsellenne päivän pamauslistan niin klikkailette muutaman muunkin blogin mukaan, koska yhden tai kahden blogin tilaajaa ei huomioida sijoituksissa."

"Jaaha, mitä enemmän täällä puhuu Pinserista sitä alemmas tilastossa vajoan. Epäreilua."

No, toivottavasti linkitykseni saa Elämään uutta eloa. Pienenä vinkkinä kuitenkin Elämän kirjoittajalle, että "Hitto mun elämästä on tullut tylsää. Tänäänkään en ole tehnyt mitään järkevää." tai "Ilta on mennyt taas tympääntyessä. Tuijotan tv:tä tai luen lehteä..." ei edusta kiinnostavuudeltaan sellaista blogipostaustasoa, jolla uusia lukijoita haalitaan kuin kärpäsia navettaan.

Ei kommentteja: