keskiviikkona, tammikuuta 28, 2004

Rotujen välinen deittailu

Uusien blogien enemmistö jätti käyttämättä vaikuttavansa sisääntulonsa mahdollisuuden - ainakin minuun. Lovelacen testi vaikuttaa sen sijaan lupaavalta uudelta tulokkaalta. Blogista löytyy linkki Fred on Everythingiin, joka käsittelee rotujen välistä ristiindeittailua:

Media pitää ristiindeittailua rotujen välillä hienona asiana, mutta siihen sisältyy enemmän, kuin mitä äkkiseltään voisi ajatella. Valkoiset naiset ovat pitkään olleet mustille miehille kielletty hedelmä. Nyt mustat miehet pääsevät nauttimaan yhä useammin valkoisten naisten seurasta, mikä saa mustat naiset raivoihinsa. Vaikka mustat itse vastustavat värisyrjintää, on heillä aina ollut sellainen koodi, että valkoiset naiset ovat parempia. Valkoisia naisia metsästetään heidän värinsä takia ja musta nainen häviää aina.

Media ja mainosmaailma ymmärtävät värikoodin täydellisesti. Kuvissa olevissa erirotuisissa pareissa nainen on yleensä aina vaaleampi ja mies mustempi. Mustia naisia näkyy vastaavissa kuvissa hyvin harvoin.

Rotujen välinen deittailu ei ole vain rakkautta, vaan räjähdysaltista kilpailua. Toisen väriset ovat ulkopuolisia, joista miehet haluaisivat vaistojensa ohjaamina suojella naisiaan. Jos tytär haluaa naida aasialaisen, isässä herää vaisto toimia tuota liittoa vastaan. Jos poika haluaisi naida aasialaisen naisen, isä ajattelisi, että onpa onnekas heppu. Vaiston tarkoituksena on suojella eriväristen lähentelyiltä naisia, ei miehiä.

Mustat miehet ovat valkoisille naisille usein kiinnostavampia. He ovat lihaksikkaampia, miehekkäämpiä ja charmikkaampia. Valkokaulusvalkoiset miehet ovat puolestaan neutrimpia, ei loukkaavia ja militanttien feministien alistamia. On helppo havaita, miksi mustat miehet ovat valkoisille naisille puoleensavetävämpiä. Toisaalta, valkoiset naiset inhoavat valkoisia miehiä melkein yhtä paljon kuin mustat miehet, joten mustien miesten deittailu on heille keino päästä tasoihin.

Bloggaajissa lienee suhteettoman paljon Go:n pelaajia, joita kiinnostanee blogi Go:sta ja tekoälystä. Galleria täynnä jännää taidetta ja toinen galleria, josta löytyy mm. piirrustuksia ja maalauksia. Papukaija, jolla on suurempi sanavarasto kuin keskivertomaahanmuuttajalla ja enemmän huumorintajua kuin keskivertofeministillä.

Ei kommentteja: