perjantaina, tammikuuta 30, 2004

Vilkaisuja satunnaisesti poimittuihin blogeihin.

Aivotrusti on päässyt lomalle armeijasta: "Huumori on myös ihan oikeasti hauskempaa(armeijassa), mutta ei suinkaan siksi, että se olisi parempaa (asia on päinvastoin), vaan koska se on ainoita keinoja selvitä absurdeista hengen ja ruumiin koettelemuksista. On myös hyvin mahdollista, että armeijassa voimistuu henkisesti, siis oppii kestämään entistä enemmän itkua ja hammastenkiristystä."

Monista naisista tulee tulee ensimmäisenä mieleen, että "tekisipä armeija hyvää tuollekin naiselle" - jäisivät turhanpäiväiset narinat vähemmälle. Toisaalta, kun miehet oppivat, että narista ei saa, niin eiväthän he sitten osaa tai uskalla sanoa mistään, vaikka aihetta olisi. Ehkäpä pitäisi perustaa miehille "narina-armeija", jossa valitettaisiin jokaisesta pikkuasiasta. Siitä olisi elämässä enemmän hyötyä kuin vitutuksensietokyvystä.

Minyalla ja Lorem Ipsumilla on ongelma: "Olen jäänyt koukkuun blogilistan tuijottamiseen ja oman sijoitukseni seuraamiseen. Siinä vaiheessa, kun numerot nimeni edellä alkoivat näyttää miinusmerkkisiltä tuli ahdistus.. Ei niillä numeroilla pitänyt olla mitään merkitystä."

Top-listan vaikutus kirjoittajia piiskaavana näkymättömänä ruoskanheiluttajana on mainio. Jos kirjoittaja tietää, että hän ei ole tehnyt parastaan, niin huono omatunto ja laskeva sijoitus jyskyttävät takaraivossa ja herättävät hikisiin painajaisiin keskellä yötä. Oma blogilistan seuraamiseni into on hieman väljähtänyt siinä mielessä, että olen ollut suunnilleen samoilla paikoilla kuukausitolkulla - mikä tietenkin vähentää addiktioiden määrää yhdellä.

Toivottavasti tämä Katerman kirjoitus on ironinen isku vasten huonon blogikirjoittamisen kasvoja, jos ei, niin ...: "Kirjoitanpa tänne nyt jotain. Viikonloppu tulossa ja tarkoitus olisi saunoa ja hiihtää. Eipä varmaan tapahdu taas paljon mitään mainitsemisen arvoista koko viikonloppuna. Lauantaina tulee jalkapalloa jota voisi seurata. Eilen syötiin pitsaa ja jäätelöä. Jos joku oikeasti käy lukemassa tätä blogia niin minulle voi lähettää sähköpostia."

Sannalta löytyy Jeesusvitsejä.

Kolme todistetta siitä, että Jeesus oli meksikolainen:
1. Hänen nimensä oli Jeesus.
2. Hän oli kaksikielinen.
3. Hän oli viranomaisten vainoama.

Samalla on olemassa hyviä todisteita siitä, että Jeesus oli mustaihoinen:
1. Hän kutsui kaikkia "veljiksi".
2. Hän piti gospelista.
3. Hän ei saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

Ei kommentteja: