keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2004

Elatusmaksurästit ja isyyshuijaukset

Dave Robertson(republikaani) esittää artikkelissa, että mies(tai vanhempi), joka on jättänyt maksamatta elatusmaksuja 20 tuhannen dollarin edestä, pitäisi voida tuomita kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen. Nykyinen laki huomioon ottaen mies voitaisiin lähettää kymmeneksi vuodeksi vankilaan 20 tuhannen dollarin elatusmaksurästeistä lapselle, jonka biologinen isä hän ei edes ole!

Naiset saavat jostain ihmeellisestä syystä laillisesti huijata isyysjutuissa ilman mitään velvollisuutta takaisinmaksuista. Vaimo voi olla uskoton niin, että hänen miehensä joutuu tietämättään jonkun muun miehen siittämän lapsen lailliseksi huoltajaksi ja elatusvelvolliseksi. Nainen voi myöskin nimetä väärän miehen lapsen isäksi avioliiton ulkopuolella - täysin laillisesti. Tarinan opetus on se, että miehiä saa huijata ja kusettaa niin paljon kuin huvittaa eräässä miehen elämän oleellisimmassa asiassa, isyydessä. Miehellä ei ole paljoa arvoa lain edessä.

Ontarion tulisi lisätä sosiaalitukiensa määrää, jotta perheväkivaltaa pakenevat naiset eivät olisi pakotettuja palaamaan takaisin miehensä luokse.

Videopelejä pelaavat kirurgit tekevät vähemmän virheitä.

Erikoisia seksilakeja.

Ei kommentteja: