tiistaina, huhtikuuta 20, 2004

Ero on miehille yleensä vaikeampi

Miehet eivät selviä avioerosta yleensä niin hyvin kuin naiset:
Naisilla on tapana pitää huolta perheen sosiaalisista verkostoista. He lähettävät perheen joulukortit. Monet miehet eivät saa mietittyä järkeä elämäänsä eron jälkeen. Ei ole olemassa mitään ohjekirjaa niille tunteille, joita he kokevat eron jälkeen ja jollaisia tunteita heillä ei koskaan ole ollut. Mies käy töissä, maksaa talolainaa ja yhtenä päivänä elämällä ei olekaan enää tarkoitusta. Eron jälkeen miehestä saattaa tuntua, että hän ei ollut muuta kuin spermanluovuttaja ja maksumies. Eron jälkeen taloudelliset seikat menettävät merkityksensä ja ystävät nousevat uuteen arvoonsa.

Psykologi Tony Gee kertoo, että on yleinen teema, että mies herää yhtenä aamuna ja kuulee vaimolta sanat "se on loppu". Australian tilastokeskuksen mukaan naiset aloittavat eron 64% tapauksista. Liian usein miehet eivät huomaa eron merkkejä ilmassa. Tuollaisen massiivisen muutoksen edessä monet miehet painavat itsetuhonappulaa tai turvautuvat raivonsekaiseen väkivaltaan.
Mediaväkivallalla on negatiivinen vaikutus lapsiin.

Pitkä nainen.

Helppoa englantia(kannatetaan!):
Kontinuing zis proses yer after yer, ve vud eventuli hav a reli sensibl riten styl. After tventi yers zer vud be no mor trubls, difikultis and evrivun vud fin it ezi tu understand ech ozer. Ze drems of the uvermnt vud finali hav kum tru.
Sopiva kodinkunnostusopasvideo miehille.

Ei kommentteja: