maanantaina, huhtikuuta 12, 2004

Ritarillisuuden konkurssi

Pitäisikö miesten yhä olla ritarillisia?
Ritarillisuus on nykyaikana miesten sabotaasia itseään kohtaan. Se on tapa pitää miehet alhaalla. Miksi miesten pitäisi nöyristellä yhteiskuntamme etuoikeutettujen jäsenten edessä? Työhaastatteluissa miehiltä vaaditaan paremmat paperit. Naiset voivat tuhota miehen seksuaaliahdistelusyytteillään, jos mies on loukannut naisen ylpeyttä. Jos kerran lait suosivat naisia, niin miksi miesten pitäisi sen lisäksi omaksua käytöstapoja, jotka vain korostavat naisten ylemmyyttä?

Opettajana joudun aika usein ratkomaan väkivaltaisiakin kiistatilanteita oppilaiden välillä, joihin naisopettajat ovat minua pyytäneet. He ajattelevat, että se on miehen tehtävä ratkoa nuo tilanteet ja laittaa itsensä vaaralle alttiiksi. Useimmat naiset ajattelevat, että miehen tehvävä on ratkoa vaaralliset tilanteet, mutta ajatus siitä, että miehille maksettaisiin parempaa palkkaa tuon velvollisuuden takia saa naiset pillastumaan.

Jos mies kieltäytyy hoitelemasta tuollaisia vaarallisia tilanteita, niin häntä ei pidetä oikeana miehenä. Miehen miehisyys asetetaan kyseenalaiseksi, jos hän ei tottele naisten toiveita ja käskyjä. Jos tottelisin naisten toiveita joka päivä, turvallisuuteni olisi vaarassa. Miksi minun elämäni on vähemmän arvokas kuin heidän? Naisilla tulisi olla sama velvollisuus suojella miehiä kuin miehillä naisia.
Lisää asiaa ritarillisuudesta ja lainaus äärifeministin kirjasta:
“So men are confused, and I say good…The more confused the men of this country are, the easier they are to manipulate…The more easily they are manipulated, the more likely it is that we´ll get what we want-whatever it is that we want.”
Jos naiset kantaisivat mukanaan aseita, heitä ei siepattaisi niin paljon. Tappaakseen ei tarvitse ampua, sillä lasertähtäimen kanssa voi helposti myös vain haavoittaa. Jos saalistajat tietäisivät, että naiset ovat aseistautuneet, he tietäisivät, että nainen voisi ampua heidät siihen paikkaan. Oikeus kantaa asetta on Jumalan antama lahja.

Ei kommentteja: