perjantaina, huhtikuuta 09, 2004

Suomi voittaa Euroviisut!

Jokin aika sitten oli huolissani Suomen tämän vuoden euroviisusta, mutta kun kuulin, että YLE aikoo panostaa ennätysmäisen suuresti kappaleen menestykseen ja että kappale oli vedonlyöjien suosikki, niin huoleni hälvenivät hetkessä.

Taglineni on saanut jotkut lukijat pähkäilemään postauksiani sillä silmällä, että onkohan tämä nyt provokaatiota vaiko täyttä asiaa. Ideani tuon taglinen käytössä on, että seinille hyppimisen tai sokean uskon sijaan lukija miettisi asiaa itse. Miksi asia on niin kuin se kirjoitetaan tai miksi se ei ole niin. On hyvä osata keskittyä olennaiseen epäolennaisen öyhötyksen sijaan.

Isosisko on huolissaan suomalaisten miesten sukupuolitautituliaisista:
Sikamaista touhua! Ensin käytetään hyväksi köyhien lähialueiden naisten ahdinkoa, sitten vielä tartutetaan omaan kumppaniin tauti, joka pahimmassa tapauksessa voi tappaa.
Kukahan ne poloiset miehet pakottaa yhtymään b-luokan vialliseen tavaraan? Jos miehille riittäisi kotimaan priimatavaraa, niin tarvetta tuliaisostoksiin ei olisi.

Kiinalaiset ajattelevat, että poikalapsi pitää heistä huolen, kun he tulevat vanhoiksi, mutta tyttölapsi ei avioiduttuaan ole enää osa omaa perhettä, eikä niin ollen avuksi vanhuuden turvaajana.

86-vuotias isoisä valitti poliiseille Sveitsissä, kuinka kaikki muut ajavat moottoritietä väärään suuntaan. Pappa oli välkytellyt myöskin valoja kuudelle ajajalle, jottä nämä tulisivat tietoisiksi tilanteesta.

Brysselistä on löytynyt poliisin tutkahavaintojen mukaan maailman nopein Mini, 3,381 km/h.

Ei kommentteja: