torstaina, huhtikuuta 22, 2004

Tasa-arvokysymys

Hesari on huolissaan maksullisen seksin hakemisesta chateista ja ihmettelee, kun ylläpito ei poista tuollaisia viestejä. Eivätkös chatit perustu muutenkin suurelta osaltaan seksin jatkuvaan vonkaamiseen kohdehenkilön iästä riippumatta? Miksi rahan maksaminen seksistä tekee siitä pahempaa kuin että seksiä vongataan maksamatta mitään? Kyllä minä olen aina tyytyväisempi, jos minulta vongataan seksiä luvaten maksaa siitä kuin että sitä haluttaisiin ilmaiseksi.

Hesari pitää myöskin naisten häviämistä työelämästä tasa-arvokysymyksenä. Sitä se onkin - miehillä nimittäin ei ole samanlaisia vaihtoehtoja lähteä työelämästä puolisonsa elätiksi kuin naisilla. Ja jos ihmisellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin saada kokopäivätyö ja pysyä työelämässä, niin onhan todennäköisempää, että tuollainen ihminen myöskin taistelee paikastaan työelämässä tiukemmin kuin ihminen, joka voi lähteä halutessaan kotiin huilaamaan.

Viime aikoina bloggaamiseni on ollut hiukan leipääntynyttä. Johtuisikohan ilmiö samasta vuosiväsymyksestä, joka kohtasi Ilkkaa ja Tommiakin, vai johtuuko se panostamisestani fyysisen markkina-arvon nostamiseeni mm. päivittäisten lenkkien avulla. Lihakset ja luovuus kun eivät tunnetusti viihdy samassa vartalossa.

Tampoonitaidetta.

Katkaravulla ehkäpä eläinkunnan nopein iskuliike.

Ei kommentteja: