perjantaina, joulukuuta 24, 2004

Orjat = miehet

Warren Farrell: Mustat pakotettiin orjina puuvillapelloille vaarantamaan henkensä, jotta valkoiset voisivat ottaa mustien ennenaikaisesta kuolemasta hyödyn itselleen. Miehet pakotetaan armeijaan - kuolemaan aikaisemmin ja turvaamaan siten vapauden muille. Mustat pakotettiin orjuuden kautta tekemään kaikkein vaarallisimmat työt - sosialisaation kautta miehet pakotetaan tekemään lähes kaikki yhteiskunnan vaarallisimmat työt.

Kun orjat antoivat istumapaikan valkoisille tai kun he nousivat seisomaan valkoisen tullessa huoneeseen, sitä kutsuttiin alistuvuudeksi, mutta kun miehet tekevät saman naisille, sitä kutsutaan kohteliaisuudeksi. Musta ovat todennäköisemmin kodittomia kuin valkoiset, miehet ovat todennäköisemmin kodittomia kuin naiset. Mustat ovat todennäköisemmin vankiloissa kuin valkoiset, miehet ovat todennäköisemmin vankiloissa kuin naiset. Mustat kuolevat 6 vuotta aikaisemmin kuin valkoiset, miehet kuolevat 7 vuotta aikaisemmin kuin naiset. Orjat pakotettiin kaivoksiin keräämään timantteja valkoisille, miehet pakotetaan kaivoksiin keräämään timantteja naisille.

Historiasta on vaikea löytää alistettua vähemmistöä, jolla on yli 50% ääniosuus. Feministien mukaan naiset ovat sellainen vähemmistö. Demokratiassa valta ei ole sillä, joka on vallassa, vaan sillä joka nuo vallanpitäjät valitsee.

Ei kommentteja: