tiistaina, helmikuuta 15, 2005

Ajorajoitteiset naiset

Koska artikkelisarjani miesten paremmuudesta naisiin nähden on saanut lähes varauksettoman positiivisen vastaanoton ja laajan kansansuosion, niin jatkan edelleen samalla linjalla. Naisten ajotaidot ovat olleet vitsailujen kohde jo siitä lähtien kun autot keksittiin, mutta nyt asiasta on saatu jo virallisen tason lausumiakin:
While a certain type of stand-up comic insists that women make the poorer drivers, few expected the government's chief driving examiner to say the same.

But yesterday Roger Cummins fired a shot in this particular battle of the sexes by releasing the Driving Standards Agency's pass rates, which apparently show that women need more time and attempts to pass the driving test.

"Some females ... take a lot more teaching to be able to use the controls. It might be in the genes or a matter of observing mum and dad driving, or it might go back to playing with cars rather than dolls. I only know what we see."

The statistics showed that women were 40% more likely than men to fail the test when reversing or trying a three-point turn, and needed an average of 15.3 hours tuition, while men required 12.2.

Avionrikkoja:
Ihmettelen sitä, kuinka parisuhteen säännöt määrittelevät nykyisin vain naiset. Miehet saavat niillä ehdoilla osallistua tai sitten olla osallistumatta. En sitäkään pitäisi niin huonona, jos seksihaluton nainen tekisi sen selväksi heti alkuun, että en aio sulle avioliiton jälkeen antaa. Selvä juttu muru, siirrytään seuraavaan. Mutta se että tavallaan huijataan mies naimisiin valheellisin perustein on törkeää. Tietysti elintasohan siinä kohoaa ihan kivasti.
On väärin, että naisten mielipiteestä muodostuu parisuhdeasioista yleinen normi. Jos työnantaja ottaa työntekijän töihin ja sitten työntekijä sanoo, että "en minä viitsi töitä tehdäkään", niin eikö ole oikein, että työnantaja saa käyttää toista työntekijää tekemään tekemättömät työt? Eikä laiska työntekijä ole myöskään oikeutettu palkkaan. Miksi avioliiton sääntöjen pitäisi olla epäoikeudenmukaisella tavalla erilaiset? Ei työntekijäkään voi sanoa, että "kun minua ei nyt vaan huvita tehdä töitä, niin en tee - kysele ensi vuonna uudestaan".

Maria-Instituutti:
Maria-Instituutissa olemme havainneet että miehen aggressio ilmenee usein vallankäytön yhteydessä. Naisen lapsiinsa kohdistama väkivalta nousee eri pohjalta. Riskiryhmä on erityisesti pienten lasten äidit, jotka eivät saa riittävästi tukea elämässään.
Mitäköhän ihmettä naisten lapsiin kohdistama väkivalta sitten on muuta kuin vallankäyttöä? Sadistista iloa?

Itsemurhat: Vertailkaapa miesten ja naisten itsemurhakäyriä. Itsemurhalukemat ovat luotettava indikaattori siitä, että miehillä menee paljon huonommin kuin naisilla. Miksi kukaan, jolla menee hyvin tekisi itsemurhan? Suurimmat itsemurhaluvut miehillä ovat itäblokin maissa, mutta silti Suomessakin ollaan liikuttavan huolestuneita vain itäblokin naisten ylellisestä mahdollisuudesta hankkia itselleen omaisuus prostituutiolla. Kaikki huomio pitäisi mielestäni kiinnittää itäblokin miesten auttamiseen, sillä kyse on ihmishengistä.

Ei kommentteja: