maanantaina, huhtikuuta 11, 2005

Pelimiehen käsikirjasta poimittua

Käsikirja
01| Lopeta nössöily. Älä nuole naisten takapuolta äläkä yritä saada naisten hyväksyntää teoillesi.

02| Näytä oma arvosi! Sinä olet saalis ja naisen on hankittavat sinun
huomiosi, ei toisin päin.

03| Nainen haluaa miehen, eikä nössöä, joka ei pysty puolustumaan
edes itseään saatikka perhettään. Kaikista suurimmat esteet miehellä ovat epävarmuus ja tarvitsevaisuus. Lopeta naisten tarvitseminen äläkä ole epävarma itsestäsi. Naiset huomaavat nämä välittömästi elekielestäsi, sillä he lukevat sinua 10 kertaa paremmin kun miehet lukevat naista.

04| Nainen testaa heti, oletko mies vai et. Jos et läpäise testiä
nainen ottaa ja lähtee.

Me miehet olemme monasti kovia puhumaan, mutta kun tulee aika tekoihin, peräännymme. Tämähän on kiistatta selvää, sillä eihän nainen millään voi tietää syötätkö hänelle puutaheinää ja elvistelet olevasi turvallinen mies, joten hän testaa sinua. Hän haluaa varmistua ja hänellä on kaikki oikeus siihen.

Eikä nainen pysty sanomaan suoraan, että "Ole valmiina! Nyt tulee testi.".
Testit tulevat puheessa epäsuorasti, niin sanotusti piilotetusti. Kaikki tämä tapahtuu suurimmaksi osaksi naisen alitajuntaisella tasolla, ei järjellisessä ajattelussa.

Nainen testaa mm., että oletko kontrollista naisesta. Hän sanoo sinulle kadulla kävellessänne: Mennäänkin tänne yökerhoon! Olette aikaisemmin sopineet menevänne johonkin toiseen. Nyt sinä tietysti sanot naiselle, että: Ilman muuta!

Mitä tapahtui? Sinä et ollutkaa kontrollissa, vaan nainen kontrolloi sinua. Sinun olisi pitänyt sanoa:

Nainen: Mennäänkin tänne yökerhoon! (testaa sinua!)
Sinä: Ei kyllä mennä..... (sinä pidät kontrollin)
Nainen: Mennäänpäs? (nainen haastaa sinut!)
Sinä: Turpa kiinni, ei mennä! Ja en rupea enää toista kertaa sinulle
tätä sanomaan (sinä kontrolloit naistasi, aiheuttaa ihastumisen
alitajunnassa)

Useimmat miehet osaavat keskustella naisten kanssa, jopa onnistuneesti. Tai ainakin luulevat osaavansa. Keskustelusssa mimmien kanssa on kuitenkin olemassa tiettyjä perussääntöjä, jotka on hyödyllistä hanskata, jotta vältät ne pahimmat keskustelun sudenkuopat.

Listasimme ne sinua varten tälle sivulle.

01 Älä vakuuttele naista pitämään sinusta, kuten "Olen v***u toimitusjohtaja"

Jos elvistelet, että olet sitä ja tätä, se kertoo toisella kommunikaatiotasolla, että olet epävarma itsestäsi. Eli jätä kaikki nämä pois äläkä kerro itsestäsi yhtään mitään. Älä erityisesti puhu työstäsi tai koulutuksestasi!

02 Älä vastaa yhteenkään naisen kysymykseen suoraan ellei vastaus ole Kyllä, ei tai en!

Nimittäin sitten, kun sulla on riittävästi munaa olla vastaamatta mihin tahansa kysymykseen suoraan olet lähellä oikeaa! Katso vastaako James Bond, kaikkien aikojen paras naistenmies, koskaan naisen kysymykseen suoraan. Ei todellakaan!

03 Älä jatkuvasti keksi sanottavaa, vaan anna naisen miellyttää sinua.

Sinun ei tarvitse yrittää saada keskustelua ylläpidettyä naisen kanssa. Käännä homma ympäri ja sano naiselle, että: ?Mitä? Oletko sä vähän ujo, kun et puhu mitään? Anna naisen yrittää sua välillä!? Älä pelkää niin paljon, että nainen lähtee pois!

04 Käännä siis kaikki ympäri, jotta nainen yrittää sua

Jos nainen kävelee ohitse ja koskettaa sinua, sano: ?Hei.. älä koske muhun! Sitten nainen: Anteeksi, en huomannut! No, ei se mitään. Koske vähän alempaa seuraavalla kerralla? Tämä kertoo myös, että olet seksuaalisesti tietoinen

05 Kiusaa häntä epävarmuudesta

Jos luulet, että menestyksen avain naisen kanssa on olla kiltti, niin olet väärässä. Avaappas silmäsi ja katso ympärillesi kenellä on kauneimmat naiset kainalossa? Taitavat olla kaikista mulkuimmin käyttäytyvillä miehillä. Eli mieti oikeasti ihastuuko nainen mieheen, joka käyttäytyy kiltisti. Tämä on sellainen uskomus, mikä on todella vaikea kääntää yhdessä yössä. Sinä tarvitset kokemusta ja näyttöjä ennenkuin uskot itse tähän vankkumattomasti!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

on jotenkin ihan älyttömän koomista, että näiden sääntöjen esikuvana toimii "kovin naistenmies ikinä" eli james bond, joka on fiktiivinen hahmo! :D jonkun ihmisen mielikuvitusolentoa koitetaan jäljitellä!
"miks tää ei nyt toimi, james bondkin saa tälla tyylillä naisia!" voi reppanat...

Anonyymi kirjoitti...

valitettavasti naiset elää fiktiivisessä fantasiamaailmassa.

yanmaneee kirjoitti...

off white nike
coach outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet online
vans outlet
michael kors outlet online
timberland outlet
yeezy boost 350
louboutin shoes
nike air max 2019

Unknown kirjoitti...

have a peek at these guysweb link Sourcecheck Homepageclick here now