maanantaina, toukokuuta 02, 2005

Miksi te miehet viitsitte maksaa seksistä?

Sihteeriopistossa vastataan.

Mies 1: Olen havainnut että nuorten hyvännäköisten naisten paneskelu on yllättävän kivaa. En minä mitään kiksejä maksamisesta saa. Jos oppilaslistan naikkoset alkavat jakamaan toosaansa ilmaiseksi, niin se on mulle ihan okei.

Mies 2: Mietipä, aurelie, skenaariota jossa notkut järkyttävässä puutteessa baaritiskillä kuola valuen ja mahla tihkuu konttejasi pitkin kastaen sukkasikin, eikä kukaan mies edes katso sinuun päinkään. Tätä samaa nöyryytystä saat baarissa kerta toisensa jälkeen kunnes kerran onnistut saamaan rumimman miehen baarista, jolta saat ala-arvoista seksiä vetelällä kullilla rumasti takaapäin. Mies ei jätä sinua yön jälkeen rauhaan vaan pommittaa puheluin ja tekstiviesten useita viikkoja. Kivaa, eikö?

Näin nyt vaan sattuu käymään monelle miehelle, joten maailman vanhimman ammatin tarjoajat ovat luonteva ja edullinen ratkaisu ongelmaan. Nainen saa baarista melkein poikkeuksetta aina kun haluaa. Kyse on siis miehen ja naisen eroista.

Lisäksi moni mies haluaa vain ja ainoastaan seksiä, mutta voiko sinunlaisesi nainen sitä ymmärtää? Seksin saaminen on yllättävän kovaa ja väsyttävää puuhaa, joten miksi ei maksullista seksiä? Kyse on aivan tavallisesta tavasta saada seksiä, eikä sitä tule ihmetellä.


Mies 3: Naisonni riipuu miehillä enemmän tai vähemmän ulkonäöstä ja lompakon paksuudesta. Se ulkonäkö on sitten enemmän tai vähemmän onnen kauppaa riippuen siitä millaisen geeniperimän luontoäiti on antanut. Olisi henkevää sanoa että ei ulkonäöllä ole väliä mutta valitettavasti vasta iän karttuessa ihminen alkaa ymmärtämään fyysisen olemuksen väliaikaisen luonteen. Terveyshän on aina enemmän tai vähemmän vaihtelevaa.

Jos oletetaan että lähtee viikonloppuna kapakkaan hakemaan seuraa ja jos sitten onnistuu pokaamaan baarista enemmän tai vähemmän maistissa olevan typyn niin eikö sekin ole hyväksikäyttöä koska toinen ei ole enää siinä vaiheessa kaikkein terävimmillään? Asia erikseen on nähdäänkö se toinen sitten seuraavana aamuna enää niin puoleensavetävänä vai hipsitäänkö vähin äänin tiehensä muistellen sitä tuliko sitä ehkäisyä käytettyä vaiko ei. Veikkaan että siinä vaiheessa ei sitten enää aleta kyselemään papereitakaan vaikka typy näyttäisi epäilyttävän nuorelta. Tietenkin jos lähdetään hakemaan vain yhden illan seuraa niin silloinhan illan voi katsoa onnistununeeksi.

Jotkut lähtevät kapakkaan hakemaan seuraa ja mahdollisesti elämän kumppania, jotkut taas mahdollisesti monen turhan reissun jälkeen kuittaavat moisen olankohautuksella ja valitsevat maksullisen seksin.

Itse tiedän omasta kokemuksesta että ihminen voi tahtoessaan olla ilman seksiä, mutta sen on oltava vapaaehtoinen valinta ei pakon sanelema asia. Jos ihminen joutuu olemaan ilman seksiä esim. siksi ettei saa kumppania niin silloin mielihalut vain kasvavat. Sellainen on ihmisen psyyke.

Onhan sekin totta että ei puolentunnin maksullisessa seksissä mitään romantiikkaa lähdetä hakemaan, mutta homma riippuu ihan asenteesta. Palveluntarjoaja tarjoaa äärimmäisen intiimiä ja herkkää palvelua asiakkaalle ja palveluntarjoajan työvälineenä on se kaikkein kallein eli oma keho jota hän antaa asiakkaan käyttää korvausta vastaan.

Minulle itselleni se tärkein on pehmeä, lämmin ja kimmoisa ihokontakti niin naivilta kuin se ehkä kuulostaakin. Se on ja pysyy riippumatta onko seksistä maksanut vai ei ja riippumatta ulkonäöstä.


Mies 4: Niinpä. Kuten eräs nimimerkki osuvasti allekirjoituksessaan toteaa, että kaikki siitä maksavat, kysymys on vain miten. Missä raja kulkee maksetun ja täysin vapaaehtoisen seksin välillä? Milloin voidaan sanoa, että seksiin ei vaikuttanut mikään muu kuin keskinäinen vetovoima?

Mies 5: Niin, kyllä on moraalisesti paljon arvelluttavampaa:

1.) valehdella ravintolassa, että näinen on kaunis
2.) jutustella "älykkäitä" ja samalla kehuskella naisen eri ominaisuuksia
3.) leikkiä kohteliasta herrasmiestä ja mm. tarjoilla juomia
4.) näytellä, että haluaisi tavata vielä uudestaankin

kaikki tämä vain en takia, että saisi kerran panna.
Se vasta huijjaamista on.

Paljon rehellisempää (ja aikaa säästävää) on sopia asiasta suoraan, ei minua kiinnosta mikä sen naisen motiivi on. Ilotyttö antaa omasta halustaan/suostumuksestaan kuitenkin.


Mies 6: Joo vanha, ruma ja varattu mutta kun rahaa on, niin miksipä ei.
No ainakin vähän sinnepäin. Oikeasti tämä on oikein kivaa puuhaa. Tapaa uusia ihmisiä j.n.e., mutta tärkeintä on että tällä tavalla pääsee panemaan nuoria ja nättejä tyttöjä ja useimmille miehille tämä on hyvin mieluisaa. Tämä on myös erittäin kätevä keino päästä asiaan, jos ei sellainen ravintoloissa notkuminen oikein kinnosta tai siihen ei ole vaan ole aikaa.

Kyllä aina ilmaistakin saisi jos vaan jaksaa yrittää. Taso ei vaan sitten ole yhtä hyvä ja ikääkin ilmaiseksi antavilla yleensäkin on enemmän ja sitten jäävät roikkumaan j.n.e.

Kyllä voi löytää ihan nuoriakin, joilta vähän varttuneempikin voi ilmaiseksi saada, mutta silloin kyllä tytöillä tuppaa olemaan jotain ongelmia ja tarraavat epätoivoisesti kiinni johonkin kuviteltuun turvaan t.m.s. ja tällaisesta tulee ainakin minulle paha mieli koska se vaikuttaa kyllä hyväksikäytöltä.

Jos sen sijaan reilusti maksaa, niin ei se kylläkään mitenkään pahalta tunnu eikä sitten velvoitakaan mihinkään.


Mies 7: Itse olen alle kolmekymppinen ja käyn maksullisissa aina silloin tällöin. En koe itseäni mitenkään rumaksi, lihavaksi, vanhaksi tai luuseriksi, mutta eipä se baarista seuran saaminen ole mitenkään helppoa.

Tuntuu, että 20-30 -vuotiailla naisilla ulkonäkö merkitsee todella paljon. Pitäisi näyttää Ricky Martinilta ja ajella Ferrarilla niin sitten varmaankin baarista saisi seuraa. Nyt tällainen tavallinen n. 180 cm ja 80-kiloinen mies ei kelpaa. En tiedä missä se vika on, olen ihan ulospäinsuuntautunut ja mukava, mutta naamatalu ei kai ole riittävän hyvä. Koen itseni ihan "tavalliseksi", mutta baarissa iskutilanteessa se ei riitä.

Onkin aika turhauttavaa mennä baariin kun tietää, että sieltä on epätodennäköisempää saada seksiseuraa (tai seuraa yleensä) kuin olla saamatta. Maksullisissa sen sijaan seuran saanti on taattua ja pääsee vielä sänkyyn ns hyvännäköisten naisten kanssa.


Mies 8: Monelle tulee n.s. "maksullinen seksi" kuitenkin pitkän päälle jopa edullisemmaksi kuin n.s. "ilmainen" seksi.

Kyllä minäkin esim. pidän oluesta, mutta en tahdo maksaa siitä että saan joka päivä "mäyräkoira olutpakkauksen" oven taakse jota voisin juoda. Ostan olutta VAIN silloin kun itse tahdon, ja VAIN sitä merkkiä ja laatua mitä tahdon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".