lauantaina, toukokuuta 27, 2006

Huora vs. Pelimies

City:
Eli miksi nainen jolla on takana vaikkapa yli 20 seksikumppania, on kauhea lutka jonka kanssa ei todellakaan voi seurustella, mutta miehelle ihan normaalia pelimiehen meininkiä? Saati sitten jos lukemat menee satoihin. Jos naisella on ollut jotain 200 panoa, niin kyllähän mies siltä käy pillua hakemassa mutta selän takana nauretaan ja halveksitaan. Miehellä itsellään on voinut olla 200 panoa, mutta tyttöystäväehdokkaalla ei missään nimessä, koska se muka kertoo naisesta, että tämä on halpa. Entäs mies itse? Eikös tämä ole vähän niinkuin sitä kaksinaismoralismia?

Vastaus 1: Mun käsittääkseni kyseinen asia johtu kahdesta asiasta, joko yhdessä tai erikseen... Ensin tulee varmaan miehinen itsetunto ja ainainen epävarmuus omista kyvyistä rakastajana. Miehet ovat pohjimmiltaan erittäin kilpailuhenkisiä ja omilla panoillaan ja kokemuksillaan yrittävät päteä ja näin ollen päästä lauman alfa-jäsenien joukkoon. Tämä yhdistettynä testosteroniin (suora yhteys seksuaalisiin haluihin) johtaa pakottavaan tarpeeseen kaataa jokainen omat standardit ylittävä vastakkaisen sukupuolen edustaja ja muutama sen tason alittavakin (näistä ei luonnollisesti kavereille kehuta tai ainakin tarinaa väritetään melkoisesti). Jos naisella on ollut siis paljon kumppaneita, luikertelee miehisen järjen sopukoihin epävarmuus omista taidoista ym asioista.

Vastaus 2:Löytyisikös vielä vastaus siihen, miksi jotkut miehet katsovat että naisen pitää olla lähes neitsyt vaikka itse olisi painanut puolta kaupunkia? Se on kaksinaismoralismia.

Vastaus 3:Luultavasti miehet valitsevat mielummin vähän kokeneen neitsyen itsellensä sen takia etteivät kokisi olevansa uhattuna.
No, jokainen hakee itselleen sellaista kumppania, josta pitää. Se ei ole laissa kiellettyä. Miehet pitävät keskimäärin enemmän sellaisista naisista, joilla ei ole ollut satoja kumppaneita. Naiset pitävät enemmän sellaisista miehistä, joilla on ollut satoja kumppaneita. Sekään ei ole kiellettyä.

Jos esim. 25-vuotiaalla naisella on ollut 50 lyhytkestoista seksikumppania, niin se kertoo siitä, että joko a) nainen ei itse halua sitoutua tai b) nainen ei kelpaa pitkäaikaiseksi kumppaniksi. Kumpikaan vaihtoehto ei ole tyttöystävää etsivän miehen kannalta houkutteleva. Jos 25-vuotiaalla miehellä on ollut lukuisa määrä seksikumppaneita, se kertoo siitä, että mies on valioyksilö, jolla on voimakas seksuaalinen draivi. Jostain syystä naiset preferoivat tuollaisia miehiä, kun taas miehet välttelevät monikumppanisia naisia.

Totuushan on se, että jos nainen on tasokas, kaikki vastaan tulevat miehet haluavat sitoutua naiseen ja seksikumppaneiden määrä tuollaisella naisella jää pieneksi. Jos taas nainen kelpaa vain panoksi, seksikumppaneiden määrä kasvaa suureksi. Pelimies pystyy yleensä iskemään vain tasoaan alempia naisia, joihin hän ei halua sitoutua ja siten partnerimäärä kasvaa suureksi.

Jos naiset haluavat tasa-arvoa kaksinaismoraalissa, niin naisten kannattaa ruveta välttelemään pelimiehiä. Kaikkihan me kuitenkin tiedämme, että naiset eivät tee niin ja siten kaksinaismoraali jatkaa eloaan.

Ei kommentteja: