Naiset innostuivat paljastamaan rintansa keskustelupalstalla. Jos tämän blogin lukijoilla ilmenee pakonomaista tarvetta esitellä vehkeitään tai muita lärpäkkeitään, niin laittakaa kommenttiosostolle.
Thoughts On Ejaculating Inside A Girl:
The poorer you are compared to her, the safer it is to ejaculate inside her. The reason is obvious: she does not want to have the baby from some deadbeat who can’t even buy diapers.
Ejaculation safe professions: Lawyer, engineer, publicist, human resources manager, government worker above GS-10, model/actress, doctor, urban planner
Ejaculation unsafe professions: Teacher, retail clerk, artist, writer, barista, bus driver, storekeeper, librarian, secretary, social worker
Nuo safe/unsafe taitaa olla väärinpäin.
VastaaPoista- Vortac
Aha, tolla tarkotettiin että turvallista jos NAINEN on joku noista. Käsitin, että mies (kun siinä puhuttiin just että mitä köyhempi SINÄ olet, jne..)
VastaaPoistaVähän harhaanjohtavasti kirjoitettu, mutta varmasti varsin totta. En silti aio ottaa kyllä riskiä, haha. (:
- Vortac
Hauska nähdä, että Ruotsin armeijan taistelijat ovat huippukunnossa.
VastaaPoistaLontoolainen tuomioistuin on määrännyt 23-vuotiaan Ambreen Gulin 10 vuoden vankeuteen entisen työnantajansa kidnappauksesta ja kiduttamisesta.
VastaaPoistaUhkailun jälkeen Malik pakotettiin ottamaan voimakkaita rauhoittavia. Kiinteistövälittäjän mentyä tajuttomaksi Gul pelästyi, raahasi hänet autoon ja vei kotiin. Pelästyneelle vaimolle Gul kertoi Malikin yrittäneen humalapäissään ahdistella häntä seksuaalisesti.
Waqas Malik joutui neljäksi päiväksi sairaalahoitoon, ja hän kärsii yhä vakavista psykologisista oireista.
Naisopettajaa uhkaa 20 vuoden tuomio poikien hyväksikäytöstä
Amerikkalaisopettaja harrasti seksiä alaikäisten baseballjoukkueen pelaajien kanssa.
Opiskelija myi munuaisensa - kuoli
22-vuotias vietnamilaismies tarvitsi rahaa omiin häihinsä.
VastaaPoistaÄiti jätti lapsensa polttavaan aurinkoon 12 tunniksi
23.6.2008 15:28
Poliisi pidätti brittiäidin, joka jätti 5-vuotiaan poikansa yksin espanjalaisrannalle kellon ympäri, kertoo Daily Mail.
Silminnäkijöiden mukaan rannalle jätetty pikkupoika oli pahoin palanut ja peloissaan.
...
- Hän oli kuolemaisillaan janoon ja itki sydämensä pohjasta, yksi paikalla olleista kertoi News of the Worldille.
Rantavalvoja tavoitti äidin puhelimitse iltakahdeksalta, mutta tämä ilmestyi paikalle vasta kymmenen jälkeen. Uhkaavasti käyttäytynyt nainen joutui heti paikallispoliisin hoteisiin ja poika toimitettiin sairaalaan.
"Äiti jätti lapsensa polttavaan aurinkoon 12 tunniksi
VastaaPoista23.6.2008 15:28"
...mutta missä oli isä?
Älkää nyt kuitenkaan luulko, että jokainen tai edes suurehko osa suomalaisnaisista tahtoo teidät ejakuloimaan sisäänsä, jotta teidät saataisiin nalkkiin maksamaan elatusmaksuja. Homma vaan ei toimi niin, ainakaan Suomessa.
VastaaPoistaAvioehdon kohtuullistaminen, onko kokemuksia?
VastaaPoistaUnelmapareillakin avioehdot!
""Äiti jätti lapsensa polttavaan aurinkoon 12 tunniksi
VastaaPoista23.6.2008 15:28"
...mutta missä oli isä?"
Löytyihän se syyllinen naisen ja äidin rikokseen. NOT.
Taas yritetään miehiä syyllistää?
VastaaPoistaKaapin paikka: Peniksenjatke vai kauppakassi?
Peniksenjatke vai kauppakassi?
Keskiviikkona 25.6. klo 13.00, toinen lähetys sunnuntaina 29.6. klo 17.15
Auto on naiselle väline liikkua paikasta toiseen. Mutta miehelle se on vähintäänkin oma huone, ellei peräti ystävä. Usein mies myös pönkittää statustaan hienolla autolla.
Polttoaineen hinta on korkeammalle kuin koskaan, mutta siitä huolimatta autoja riittää liikenteeseen, välillä ihan ruuhkaksi asti. Mutta voiko auton liikkeiden perusteella päätellä, onko ratin takana mies vai nainen?
Naisten ja miesten käyttäytymisestä ratin takana keskustelevat Autoliiton liikkuva asentaja Minna Rapo, nuoria kaahareita väitöskirjassaan tutkinut valtiotieteen tohtori Heli Vaaranen Väestöliitosta ja liikenneopettaja Tero Holopainen. Toimittaja on Päivi Leino.
Ei liity tähän, mutta toivottavasti kaikki huomasivat erittäin tervetulleen kahden sukupuolifilosofin kirjoituksen Kotron puolesta (ja Moilasta vastaan) HS:n mielipideosastolla tänään?
VastaaPoistaEn ole huomannut. Jospa joku digilehden omistaja postaisi tuon kirjoituksen tänne.
VastaaPoistaAamulehti siteerasi tänään HS-Henkkaa virkkeen verran lainasanat-palstalla. Liekö päätoimittajan henkilökohtainen valinta, on nimittäin esittänyt sen suuntaisia kannanottoja itse joskus.
VastaaPoistaHS Digilehti, Mielipideosasto 25.6.2008
VastaaPoistaFeministien ei tule ajaa vain naisten etua
"Jos feminismi ei pysty uudistumaan, siitä uhkaa tulla tasa-arvon jarru, ei sen moottori."
Vastauksessaan Arno Kotron ansiokkaaseen kirjoitukseen (HS 15. 6.) Anne Moilanen (HS 18. 6.) peräänkuulutti "fiksuja miesasiamiehiä". Vaikka Moilanen kehui kirjoitusta "historiallisen sovinnolliseksi", häneltä itseltään sovittelevuutta ei näytä löytyvän.
Kirjoituksen sävyä olennaisempaa on kuitenkin Moilasen huolestuttava sanoma.
Kun Kotro kirjoituksessaan kritisoi tasa-arvokeskustelun yleistä tyyliä ja miesten tasa-arvoongelmien vähättelyä, Moilanen ehdottaa uuden miesliikkeen perustamista ongelmien korjaamiseksi.
Feministit kuitenkin painottavat ajavansa sukupuolten välistä tasa-arvoa – siis myös miesten. Moilanen itsekin yhtyy Kotron kantaan, että naisten ja miesten tasa-arvopyrkimykset ovat yhteisiä. Mihin siis tarvitaan kahta eri leiriä?
Tasa-arvon on tarkoitus raivata tilaa, ettei kenenkään tarvitsisi rajoittaa vaikkapa identiteettiään ja ammatinvalintojaan sukupuoltaan määrittävien ennakkoluulojen mukaan.
On epäjohdonmukaista kritisoida vain toista sukupuolta koskevia stereotypioita, koska perinteiset naisten ja miesten roolit ovat muodostuneet toisistaan riippuen, vastakkainasettelussa toisiinsa nähden. Esimerkiksi naisten ajatteleminen luonnollisina hoivaajina sisältää ennakkoluulon, että miehet ovat hoitotehtävissä kelvottomampia.
On ristiriitaista ajaa vain yhden sukupuolen tasa-arvoa. Feminismi ampuu itseään nilkkaan, jos se rajoittuu ajamaan vain naisten etua. Se on paitsi epätasa-arvoista myös vahingollista sekä miehille että naisille.
Kotro otti kaivatun askeleen pois iänikuisesta ennakkoluulosta, että miehet ajavat miesten etua, naiset naisten. Samaa olisi toivonut Moilaseltakin.
Erityisen räikeä mutta hyssytellen hyväksytty epäkohta on Kotronkin esiin nostama, vain miehiä koskeva asevelvollisuus.
Tällaisen käytännön taustalla piilevien sukupuolikäsitysten ruotiminen olisi kaikille tasa-arvon kannattajille välttämätön ja kiireellinen tehtävä. Etenkin, kun kyse on lainvoimaisesta syrjinnästä – toisin kuin suuressa osassa tasa-arvo-ongelmia.
Miksi keskustelu tasa-arvosta on niin vaikeaa? Yhden ongelman Moilanenkin nostaa esiin: aihe herättää henkilökohtaisuudessaan syviä tunteita.
Naisten on myös vaikea havaita miehiä rajoittavia rooleja ja päinvastoin. Molemminpuolinen ymmärtämättömyys johtaa helposti ylilyönteihin ja väheksyntään sekä hyväntahtoisenkin kritiikin tulkitsemiseen hyökkäykseksi.
Tasa-arvokeskustelua vaivaa lisäksi takertuminen ajatukseen sukupuolesta täsmälleen kahteen ryhmään jakautuneena. Jako on historiallisesti ymmärrettävä, mutta kaikki tyynni kestämätön. Ulkopuolelle jää koko joukko ihmisiä, jotka eivät koe kuuluvansa kumpaakaan ryhmään.
Jako on myös tasa-arvon kehittymiselle haitallista, koska tavoitteena on tilanne, jossa ihmiset nähtäisiin lähtökohtaisesti yksilöinä, joilla on vapaus toteuttaa itseään nimenomaan näistä stereotypioista huolimatta.
On luonnollista, että feminismin huomio oli liikkeen alussa juuri naisiin kohdistuvissa lukuisissa eriarvoisuuksissa. Tilanne on kuitenkin onneksi – kiitos juuri naisasialiikkeen – muuttunut.
Irtautuminen aikansa eläneistä perusoletuksista ja vastakkainasetteluista on nykyfeminismin keskeisiä haasteita. On oltava avoimia sillekin tosiasialle, että myös miehet kokevat syrjintää. Samoin on luovuttava tasa-arvon määrittämisestä perinteisen mies–naisjaon ehdoilla.
Jos feminismi ei pysty uudistumaan, siitä uhkaa tulla tasa-arvon jarru, ei sen moottori.
Onkin vaikeaa nähdä perusteluja Moilasen asenteelle, kun hän totesi feministien "tunnustavan laajalti" myös miehiä koskevat sukupuoliongelmat, mutta niiden ratkaisemisen olevan miesten omalla kontolla. Mitä "tunnustaminen" oikein tarkoittaa? Että tiedostetaan, mutta ei tehdä mitään?
Feministit valittelevat usein miesten vähäistä osallistumista tasa-arvokeskusteluun. Nyt Moilanen vastasi Kotron kädenojennukseen kehottamalla häntä etsimään apua miesten joukosta tai hoitamaan asian itse.
Tällainen asenne vie takaisin kohti sitä miesten ja naisten vastakkainasettelua, josta feminismissä on aktiivisesti pyritty eroon.
MALIN GRAHN
filosofian tohtorikoulutettava
Helsingin yliopisto
TONI KANNISTO
filosofian tohtorikoulutettava
Tampereen yliopisto
Hesarin jutusta näkee, että feministien rintama alkaa rakoilla. Moilanen tuli lipsauttaneeksi, ettei miesten ongelmat kiinnosta feministejä. Nämä filosofit taas haluaisivat vielä uskoa, että feminismi ajaa (tai sen ainakin pitäisi ajaa) kaikkien tasa-arvoa.
VastaaPoistaMieleni tekee tarjoilla feministeille annos omaa lääkettään. Sillä eikö "feminismin" käyttäminen synonyyminä tasa-arvolle ole juuri sellaista sukupuolittunutta kielenkäyttöä, josta feministien mukaan pitäisi päästä eroon? Tällainen kielenkäyttöhän liittää implisiittisesti kaikki tasa-arvo-ongelmat naiseuteen. Se rakentaa ja ylläpitää sosiaalista todellisuutta, jossa mies on tasa-arvopolitiikan "toinen sukupuoli". Feministisessä tasa-arvopolitiikassa miehen asema hahmotetaan ennen kaikkea naisen ongelmien kautta: mies on se, joka lyö, raiskaa ja saa enemmän palkkaa.
"Nämä filosofit taas haluaisivat vielä uskoa, että feminismi ajaa (tai sen ainakin pitäisi ajaa) kaikkien tasa-arvoa."
VastaaPoistaNo jos pitää valita niin totta kai sellainen feminismi olisi parempi, joka ajaa molempien sukupuolten tasa-arvoa ja yksilön vapautta valita kuin nykyinen valtavirtafeminismi.
En tiedä, ovatko kirjoittajat itse feministejä.
TANEssa vaikuttavat mm. Elina Aaltio ja kesätöissä Sini Terävä, eli sellainen feminismi on vallalla tasa-arvoinstituutioissa. Siitä on aika pitkä matka miesten ongelmien huomioimiseen.
VastaaPoista"TANEssa vaikuttavat mm. Elina Aaltio ja kesätöissä Sini Terävä, eli sellainen feminismi on vallalla tasa-arvoinstituutioissa. "
VastaaPoistaAaltio ja Terävä näyttävät olevan puoluepolitiikassa aktiivisia nuoria naisia. Suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä valtiollisiin instituutioihin vaikutetaan puolueiden kautta. Kumpikin pitää blogia, jossa he pohtivat yhteiskunnan tilaa. Henry pitää blogia, johon hän postaa juttuja siitä millaisen naisen sisään ei missään nimessä pidä siementään syökseä. Aaltio ja Terävä ovat TANE:ssa, Henry ei. Sattumaa?
Anne Moilasen, Elina Aaltion ja Sini Terävän tulisi erota välittömästi tehtävistään - ja jos he eivät itse tajua erota, tulisi heidät erottaa!
VastaaPoista"Henry pitää blogia, johon hän postaa juttuja siitä millaisen naisen sisään ei missään nimessä pidä siementään syökseä."
VastaaPoistaNiin, tänne postataan kaikenlaisia blogin aihepiiriin liittyviä ja mielenkiintoisiksi arvioimiani juttuja. Ei täällä ole poliittista korrektiutta tai sensuuria.
Ei todellakaan ole sattumaa, että Aaltio ja Terävä ovat mukana puoluepolitiikassa. He ovat edustavan näköisiä, kemiallisesti puhtaita itsekritiikistä ja rehellisyydestä,
VastaaPoistaja toistelevat oppimaansa liturgiaa vailla ainuttakaan omaperäistä ajatusta. Jokaisen puolueen unelmia siis.
Suurin osa suomalaisista kannattaa tasa-arvoa, mutta feministeiksi itseään kutsuu vain vähemmistö. Lisäksi näyttää siltä, että tosiasiassa feministit suhtautuvat miesten tasa-arvo-ongelmiin varauksellisemmin kuin väestö keskimäärin. Siksi luulen, että tunnustuksellisten feministien käännyttäminen todellisen tasa-arvon kannalle olisi paljon vaikeampaa, kuin tasa-arvopolitiikan vapauttaminen feministien yliotteesta.
VastaaPoistaMissä vehkeen kuvat? :(
VastaaPoistaHenry, aloitapas sä.
"Missä vehkeen kuvat? :(
VastaaPoistaHenry, aloitapas sä."
Tuli virheilmoitus "Liian suuri tiedosto" :-)
Mieleni tekee tarjoilla feministeille annos omaa lääkettään. Sillä eikö "feminismin" käyttäminen synonyyminä tasa-arvolle ole juuri sellaista sukupuolittunutta kielenkäyttöä, josta feministien mukaan pitäisi päästä eroon?
VastaaPoistaItseasiassa tästäpä tulikin mieleen, että minua on pidemmän aikaa houkuttanut idea ja ajatus kerätä kaikki feminismien yleisimmät hokemat ja 'liukuhihnavastalauseet' järjen äänelle, koota ne yhteen ja sitten käyttää niitä toisiaan vastaan. Montakohan jäisi kumoutumatta..
Siis tyyliin 'sukupuolia ei ole', vastaan 'naisen euro on 80 senttiä'..heh,heh. Tai 'vain miehet ovat väkivaltaisia' vs. 'kuohitkaa kaikki miehet'.. (ottaen huomioon toki myös hokeman 'henkisestä väkivallasta'..)
Jne.
- Vortac
Niin, piti vielä jatkaa tuosta, että tuo ajatus houkuttaa ideana, mutta käytännön toteuttamiseen minulla ei ole resursseja eikä kapasiteettia, joku älykkäämpi ja fiksumpi voisi varmasti helposti moisen listan tehdä.
VastaaPoistaKylläpäs mua kiinnostaa nykyisin listat, heh. No, ehkä vain kaipaan selkeyttä tähän feminismin luomaan kaaokseen, jotta tulee joku roti ja tolkku tähänkin hommaan ja loppuu se kansan pään sekottaminen ja takinkääntäminen aina oman edun mukaiseksi, vaikka takki olisi juuri pari minuuttia sitten käydyssä keskustelussa ollut täysin vastakkaisessa suunnassa.
Tällaiset listat paljastaisivat selkeästi ja vailla erehdyksen vaaraa feminismin todellisen karvan, ytimen, sekopäisyyden ja hirvittävyyden, sekä vallan, joka feministisellä diskurssilla sekä naisten seksuaalisuudella nyky-länsimaissa on.
- Vortac
"Suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä valtiollisiin instituutioihin vaikutetaan puolueiden kautta."
VastaaPoistaTässäpä onkin ongelma, hyvä sisko-verkosto ja perseennuolenta. Niistä pitäisi yhteisen edun nimissä päästä eroon.
"Siksi luulen, että tunnustuksellisten feministien käännyttäminen todellisen tasa-arvon kannalle olisi paljon vaikeampaa, kuin tasa-arvopolitiikan vapauttaminen feministien yliotteesta."
VastaaPoistaOlen aivan samaa mieltä. Suurin osa suomalaisista, naisista ja miehistä, kannattaa tasa-arvoa. Feministit ovat vähemmistönä. Kunhan heidät vain saadaan syöstyä vallasta, niin kaikilla, miehillä ja myös naisilla, menee paremmin.
Älkää nyt kuitenkaan luulko, että jokainen tai edes suurehko osa suomalaisnaisista tahtoo teidät ejakuloimaan sisäänsä,
VastaaPoistaMoisesta harhaluulosta tuskin on tämän blogin aktiivisimpien lukjoiden ja kommentoijien kohdalla pelkoa? ;)
Aaltio ja Terävä näyttävät olevan puoluepolitiikassa aktiivisia nuoria naisia. Niin, kuten todettiin, niin he ovat kemiallisesti puhtaita itsekritiikistä ja rehellisyydestä, ja toistelevat oppimaansa liturgiaa vailla ainuttakaan omaperäistä ajatusta. Valmiita poliittisia broilereita, joiden tähtäimessä siintää jokin mukava verovaroilla kustannettu työpaikka, josta käsin voi harrastaa feminististä propagandaa.
Suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä valtiollisiin instituutioihin vaikutetaan puolueiden kautta. Tämän feministi ovat kieltämättä huomanneet; demokratia voidaan rapauttaa sen omia mekanisemeja hyödyntäen vaikuttaen esimerkiksi lainsäädäntöön.
Kumpikin pitää blogia, jossa he pohtivat yhteiskunnan tilaa. Kumpikin pitää blogia, jossa he levittävät feminististä propagandaa.
Henry pitää blogia,Totta.
johon hän postaa juttuja siitä millaisen naisen sisään ei missään nimessä pidä siementään syökseä. Tuo taas oli sitä sinulle tyypillistä feminististä vääristelevää paskaretoriikka-scheissea.
Aaltio ja Terävä ovat TANE:ssa, Henry ei. Sattumaa? Ei tietenkään sattumaa, vaan osoitus feministisestä hegemoniasta, joka onneksi alkaa osoittaa murtumisen merkkejä.
Sini Terävää pitäisi silti aavistuksen maltillisempana kuin Aaltiota, vaikka toki neiti Teräväkin on kirjoitellut tällaistakin: Feminismi on jokaisen lainmukainen velvollisuus
Kirjoituksessaan nti Terävä toistelee neliskulmaisen robotin lailla feministiprofessori-profeetan saarnassaan lukemaa liturgiaa.