Varattujen deittipalvelu: Uskottomia Suomessa enemmän kuin muualla | Kotimaa | YLE Uutiset | yle.fi
Suomeen syyskuussa rantautunut, naimisissa oleville ja varatuille suunnattu treffisivusto on saanut heti paljon suosiota. Avaamisen jälkeen palveluun kirjautui 10 000 suomalaismiestä ja 500 naista.Does Pornography Treat Women as Objects? | Psychology Today
Takkirauta: Kympin tytöstä jakkupukujuristiksi
Miesten Työt ja Miesten Palkka, naisten ”työt” ja naisten ”palkka” | Nasima Razmyar | Blogit
Do fathers no longer have ANY rights at all? Amanda Platell | Mail Online
Women bloggers call for a stop to 'hateful' trolling by misogynist men | World news | The Observer
How women’s voices are silenced online through trolling | Liberal Conspiracy
"How women’s voices are silenced online through trolling"
VastaaPoistaVoi krokotiilinkyyneleiden määrää. Vallanpitäjien ja sortajien heittäytyminen uhreiksi ja marttyreiksi on aina yhtä huvittavaa.
Jos miehiä kuunneltaisiin, ei turhautumista tarvitsisi purkaa netissä anonyymisti.
http://www.miestenviikko.fi/
VastaaPoistaBizarre courtroom scene as lesbian lovers collapse and wail after hearing they will serve life for murdering three-year-old girl
VastaaPoistaSchoolboy dubbed 'mini Monet' has earned enough money to buy himself a £150,000 home
http://hommaforum.org/index.php/topic,60924.0.html
VastaaPoistaSähköä, komisario Palmu:
VastaaPoistaPoliisi raahasi alastoman häirikkönaisen putkaan
Myrkkyhoitajatar haluaa myllätä koko jutun hovissa
Toimittaja soitti minulle silloin,kun minulla oli puhelin kiinni, koska pidin esitystä Tampereen Työelämän Tutkimuspäivillä aiheesta "Onko naisen euro 80 senttiä?". Olisi haluunnut kommentin tuohon palkkaerojuttuun.
VastaaPoistaMutta ilahduttavasti jotkut ovat vastanneet hänelle. tekemäni työ ei siis olekaan mennyt hukkaan!!!
kiitos kaikille, jotka ymmärtävät totuutta.
Pauli Sumanen
http://takkirauta.blogspot.com/2011/11/jarjella-ja-tunteilla.html
VastaaPoistaPitkä työmatka vaarantaa terveyden
VastaaPoistaHeh. Ensinnäkin 'trolling' on hyvinkin paljon naisten suosima keskustelu'tekniikka'. Toisekseen, naisten muista vastaavista 'kommunikaation' tyypillisistä lajeista ei paljon puhuta - kuten nyt vaikkapa shaming languagen jatkuva käyttö, sekä erittäin runsas määrä ad hominemeja joka paikassa.
VastaaPoistaNainenhan ei toki voi koskaan kirjoittaa pahaa sanaa, niinpä nainen on taas uhri ja mies paha ja hirmuinen olio, joka silkalla tekstilläänkin pystyy vavisuttamaan näitä vahvoja ja itsenäisiä naarasleijonia, jotka kuorossa huutavat rintsikoita polttaen: "I am a woman, hear me roar!"
Eihän kukaan voi ottaa tosissaan sellaista aikuista ihmistä, joka väittää netti-troolaamisen aiheuttavan häneen traumoja. Voiko sellaista ihmistä todella pitää tasapainoisena aikuisena ihmisenä, joka osaa ottaa vastuun teoistaan, tunteistaan ja päätöksistään?
Teksti on vain tekstiä. Sitä ei ole pakko lukea. Kenenkään ei ole esimerkiksi minun kirjoituksiani mikään pakko koskaan lukea yhdenkään kirjaimen vertaa. Teksti ei tule ulos ruudusta ja kurista naista kyyneliin. Teksti ei myöskään penetroidu naisen aivoihin väkipakolla. Nainen itse ensin lukee jotain, josta ei tykkää, ja sitten kauhistuu siitä, ja etsii jotakuta miestä, jota syyttää.
Jos ei yksittäistä miestä löydy, niin syytetään miehiä kollektiivisesti, vai mitä? Näinhän se on aina feminismin kanssa toiminut. "Yhyy, miehet trollaa netissä, elämäni on pirstaleina!"
Tämä naisten jatkuva uikutus aivan käsittämättömän pienistä asioista kuvastaa myös sitä, että heillä ei ole oikeita ongelmia (niinkuin ei olekaan). Jos nainen joutuisi joka päivä pohtimaan, saako tänään ruokaa vai ei, tai tuleekohan turpaan kauppareissulla, tai mitenköhän tässä nyt käy, kun puoliso jätti ja vei koko omaisuuden, talon, auton ja lapset ja lisäksi veti oikeuteen tekaistulla raiskaussyytteellä ja hankki lähestymiskiellon, eikä mitään lasilattiaa olisi - niin voipa olla, että joku nettitroolaaminen unohtuisi kyllä aika äkkiä, eikä tulisi mieleenkään kitistä sellaisesta kenellekään.
Niin miehet kuin naisetkin troolaavat netissä - se on tämän planeetan kaksijalkaisten puolieläinten nykyinen luonne, se on vain hyväksyttävä. Kokemukset kasvattavat ja vahvistavat - ja miksi jonkun typerän trollin tekstiä pitäisi arvostaa tarpeeksi suuttuakseen tai kauhistuakseen siitä?
Nainen katkaisee jälleen kyntensä ja huutaa yhteiskuntaa apuun. Ainoa vaan, että tällä kertaa jopa se kynsikin oli vain virtuaalikynsi internetin uumenissa, ja voipa olla, että 'yhteiskuntaa'kin alkaa kohta tämä suden huutelu kyllästyttää.
Onko olemassa ihmisiä, jotka oikeasti, rehellisesti ja viisaudella asiaa harkittuaan ja mietittyään ovat sitä mieltä, että internet-troolaamisella voi OIKEASTI ALISTAA IHMISIÄ? Huh.
- Vorta
Ruotsalaisyritysten työmatkoja tekevät naiset unohtavat lähes täysin ympäristön, kun taas miehet ovat selvästi ympäristötietoisempia.
VastaaPoistaVuoden Isä -palkinnon saaneet korostavat isyyden merkitystä ja näkökulmaa yhteiskunnassa
VastaaPoistaNäin. Ei sitten toteuteta tasa-arvoa tässäkään asiassa. Vai onko joku sitä mieltä, että ansioituneiden isien palkitsemisessa ollaan edes lähelläkään äitienpäivän mitalisadetta? Viralliset kunniamerkit ovat virallisia kunniamerkkejä, eivät mitään väkisin väännettyä "Vuoden Isä" - pelleilyä.
Äitienpäivänä 37 äitiä palkitaan kunniamerkillä
VastaaPoistaKannattaa verrata tätä tiedotetta edelliseen, STM:n rykäisyyn.
http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1429502/tama-on-tilanne-teuvo-hakkaraisen-romanssirintamalla-nyt
VastaaPoistaMielenkiintoista "tasa-arvokehitystä" muuten noissa äitienpäivämitaleissa. Aiemmin sen on voinut saada ja on saanutkin mies, mutta sittemmin tämäkin tie on suljettu miehiltä pois:
VastaaPoistaKunniamerkin saajat ovat yleensä suurperheen äitejä, mutta vuoden 1997 jälkeen lasten lukumäärä ei ole ollut enää tärkeimpiä perusteita myöntämiselle. Merkin voi saada myös muuut lasten ja nuorten hyväksi merkittävää työtä tehneet kasvattajat. Kunniamerkin saajaksi voi esittää 40 vuotta täyttänyttä biologista äitiä, adoptioäitiä sekä sijaisäitiä. Ammatissaan kasvattajina toimiville kunniamerkkiä ei kuitenkaan myönnetä. Kerran sen on saanut mies; nykyisin merkki myönnetään vain naisille.